אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם... ברשותי כרטיס XFI פלטינום ,הכרטיס מסוגל לבצע פיענוח של DD ו DTS ... אני מתכוון לקנות השבוע את ה Z5500 שגם בהם יש מפענח DD,DTS אם כרטיס הקול מבצע את הפיענוח...הלוג'יטק יבצע פיענוח נוסף?... והאם יש הבדל באיכות הפיענוח בין מפענח הרמקולים למפענח כרטיס הקול... תודה ויום טוב לכולם
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום קניתי את הטלוויזיה הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589627 טלוויזיה מעולה! ואני רוצה לקדד את השלט של יס שישלוט גם עליה! איך עושים את זה? מישהו יודע? אין לי קוד על המכסה של השלט(אין לי בכלל מכסה) ואין באתר של יס על PROVIEW.. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש אריאל
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. האם אפשר לקודד קבצי MP3 שינגנו ב-5.1 ערוצים? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
הבנתי שקיימת אופציה של קידוד ודחיסת מוזיקה בשיטה שנקראת AAC רציתי לדעת מה זה ואיך אני מקודד שיר לשיטה הזו תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, אשמח לדעת כיצדד מקודדים שלט הוט מדגם one למקרן jbl cinema 250. תודה מראש תותחים..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקודד שלט של פרטנר טיוי עם טלוזיית Masimo ללא הצלחה. למישהו יש מושג מהו הקוד לשלט ? תודה
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
איפה אני יכול להשיג וכמה זה עולה?.. יש לי את האוזניות
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
התחדשתי לי באוזניות של Speed Link Home Editon (תודה) ובזמן שאני שומע מוזיקה אני כל הזמן שומע קיטועים מעצבנים, אני לא חושב שהבעיה היא באוזניות מאחר וניסיתי אותן עם מכשיר אחר (ושמעו ממש פצצה), אני חושב שהבעיה היא בכרטיס קול המובנה אבל לא בטוח (לוח האם שלי הוא D945GNT של Intel), השאלה היא האם יש מה לעשות (כמו למשל להוסיף כרטיס קול או משהו אחר)?
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום , יש לי המון דיסקים ישנים עם סרטים ב DIVX וקובץ נפרד של כתוביות בעברית , ולא תמיד באותו שם של הקובץ וידאו, יש לי בערך 200 דיסקים ,ואין לי כוח להמיר אותם או להפוך כתוביות . .. . יש כיום נגן שאם אני יכניס לו את הדיסק הוא ייקרא את הסרט והכתובית בצורה תקינה ? בלי להפוך את האותיות בעברית ... תודה ..
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה. וקיים בו חיבור דיגיטלי. האם יש רמקולים 2.1 עם חיבור דיגיטלי?? כדי שאני יוכל לחבר אותם למחשב?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
ה-h300. אני יודע שהשלט של הדרה הישנה מתאים, אבל שמעתי שברגע שיצא עידכון קושחה הוא לא יתאים יותר. רציתי לדעת אם יש כזה שלט וכמה הוא עולה בניו יורק, כי אני נוסע לניו יורק עוד חודשיים ואני קונה את הH320 או את הH340 עוד לא החלטתי, אבל הבנתי שהוא מגיע עם שלא בלי LCD, ורציתי לדעת כמה יעלה לי לקנות שלט בנפרד, ואיפה אפשר לקנות אותו בניו יורק. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של creative והצלחתי לעדכן את התכנים, הבעיה שזה היה די מסובך כפי שכבר הוזכר בביקורת של צוות האתר לגבי זה. קיימת דרך יותר פשוטה לעדכן? משהו בסגנון live update...?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
האם קיים קייס לאיאודיו X5L שהוא לא העור השחור הזה? אני מחפש משהו מסיליקון!כי השחור פשוט נראה זוועה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש קייס לאוזניות. חשוב לי שהוא יהיה קשיח יחסית אבל רך מבפנים למקרה והוא יפול האוזניות ישארו שלמות. לא ממש יודע מה התקציב, אל תתפרעו יותר מידי. לגבי עיצוב לא כזה אכפת לי, עדיפות לצבע שחור העיקר שיראה נורמלי. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הי, בשבועות האחרונים אני עובד על קייס חדש לאוזניות שלי. הקייס עשוי מגוש ספוג, שאליו מודבקים "קירות" מספוג קשיח יותר. ככה אני מקבל גם קשיחות ושמירה על המבנה של הקייס וגם ספיגה של פגיעות ולחיצות... אני מקווה כל הסיפור הזה יהייה מכוסה ביריעת פלאסטיק שחורה (כמו זה ששמים בתחתית של בריכות ומאגרי מים...) למניעת רטיבות. ומכיוון שזה לא שווה בלי תמונות: (מצטער על האיכות- צולם בעזרת הפלאפון שלי...) [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי טלויזיה ישנה של גרונדיג שהפסיקה להוציא סאונד בצורה סדירה, הוליום עולה , יורד, נעלם, בלתי נסבל. לטלויזיה (מסוג TP 660) לא היה אפילו סטריאו, יש לה SCART מאחורה וכניסה ל PHONE מקדימה. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר לטלויזיה הזאת רמקול חיצוני (לא איכפת לי לפרק אותה אם אני ידע למה) חשבתי על לחבר את הטלויזיה למערכת ומה SCART לחבר את הבננות של הסאונד ל AUX אבל אז אני יצטרך כל הזמן להחליף בין הבננות מהממיר ל DVD לכן נראה לי שלחבר רמקול לטלויזיה יהיה הפתרון העדיף ביותר. עצות יתקבלו בברכה.
-
- 5 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת, אני חפשתי שעות ברשת איזה סט הגדרות מתאים לרמקולים, אבל אף אחד לא מציע לי לרמקולים הספציפיים האלה (Altec Lansing FX6021) והסט הכי קרוב שמצאתי היה ל-ATP3. האם אתם יכולים להמליץ לי על תצורה נכונה של הדריברים על מנת להוציא את המיץ מהם ? בתודה מראש עריכה - שמתי תמונות של הדריברים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לא ממזמן קניתי את הסט רמקולים הזה ורק לפני כמה ימים התאפשר לי לתלות את 2 הרמקולים האחורים... עכשיו כשאני שומע איתם שירים יש שירים כאלה שהם מזייפים בהם..שומעים צליל לא נקי כזה.. רציתי לדעת עם יש תוכנה שתתן לי לשלוט על עוצמה של כל רמקול בנפרד, כיונונים וכל זה.. עשיתי חיפוש מצאתי תוכנות כמו MATRIX,AC3FILTER תוכנות שלא אהבתי.. דיי מוזר שCREATIVE לא כוללים את זה בסט הדרייברים שלהם
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם. זה המודינג הרציני הראשון שלי לאוזניות (הקודם הייה בלו טאק מוד... לא רציני), אז הערות בונות יתקבלו בברכה התחלתי עם אוזניות על כבל של איזה 2.5 מטר. פירקתי, הורדתי את הבדיל של המפעל בעזרת סופג בדיל (מעין צמת נחושת שסופגת את הבדיל, למי שלא יודע) ורציתי לשים בדיל נטול עופרת בתוספת נחושת שהשגתי, אבל המלחם שלי פשוט לא רצה להתיך את זה!!! חוץ מלשנות צבע ה"בדיל" (אם זה בדיל) אפילו לא התרכך. בצער רב לקחתי את הבדיל הג'נרי והמעפן שהייה לי והלחמתי איתו... ככה זה נראה באוזנייה הראשונה שהלחמתי- הפחד הגדול שלי הייה שחיממתי את האוזנייה יותר מידי (לקח לי קצת זמן לסדר את ההלחמות ולהוריד את הבדיל המקורי... מזמן לא הלחמתי דברים עדינים) ודפקתי את הממברנה... הרחבה בנושא ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מגבר סטריו טרנזיסטורים 2x70 Watt RMS ויש לו נטיה להתחמם מאוד עם הרמקולים הגדולים ואין בו איורור מיוחד או משהו רק פתחים, בחורף זה לא היה כל כך נורא אבל עכשיו בקיץ אני נוגע בו ויש לי הרגשה שיקרה לו משהו מהחום פעם אחת, השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקחת 2 מאווררים של 120 עם דחיפת אוויר גדולה לחתוך את החלק העליון של המגבר בדיוק לגודל לשים אחד שיכניס אוויר על החלק שממש מתחמם ואחד שיוציא בחלק הפחות חם ואני יחבר את הכל לטרנספורמטור חיצוני 12 וולט, זה רעיון טוב ?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי DVD DIVX של SANYO דגם 7222dx בעל אותו התפריט כמו של הDVD של HYUNDAI ושל ITT (לפחות מה שראיתי) הבעיה היא שאת חלק מהסרטים הוא מנגן מקוטע (אני חושב שזה קשור באפשרות ה BVOP של XVID). האם מישהו נתקל בבעיה ומצא פתרון? אולי FIRMWARE יעשה את העבודה? תודה מראש! BraNco
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-