עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yotamavi,

מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by Stranger,

ישנם חמישה יציאות לאיזה מהם בדיוק הולכים הקדמיים ולאן האחוריים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by lalush33,

שלום ! אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך כמה שיותר סאונדים של צלצולי שעון (תיק ..תק ) תודה מראששששש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. חברה אני צריך לינקים לחנויות אודיו בהונג קונג (שיהיו באנגלית)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  6. הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. Started by MagimiX,

תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  11. Started by zerocool15,

לדרג רמקולים, רסיברים, ואם יש לו כח גם די וי די לפי רשימה וה 1 הוא הכי טוב... נראה לי זה יעזור מאוד לאנשים שלא כל כך מבינים כמוני לקנות מערכת קולנוע ביתית ולא ליפול לפח של האתרים האלו עם המכירות הפומביות שמוכרות ב1000 שקל די וי די רסיבר ו5 רמקולים שיהרסו להם תוך חצי שנה..

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by BlackShadow,

רשמתי את זה פה כי כאן יש את הקהל שמשתמש בדברים האלה הכי הרבה. שניהם סיליקונים שעוטפים את הiPod, אבל הiSkin עולה 30 דולר והXskn עולה 15 ואפילו פחות. מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by american,

יש לי שני כרטיסי קול במחשב: 1. Realtec ALC650 (מובנה על ה-ABIT NF7 שברשותי), שמופעל ע"י ה-NvMixer וה-EQ המוכר עם כל האפקטים וכו'. 2. Creative SB Live! הנתונים הרשמיים (שניהם תומכים עד EAX 2.0 ורוחב פס הזיכרון הוא 16Bit): מה כדאי להפעיל על-מנת לקבל איכות שמע טובה יותר?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by Baridy,

creative M2600 לחדר לא גדול. איך העוצמה האיכות ,או ששווה לקנות מערכת אחרת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. אז ככה, יש לי מערכת מיני סטריאו של JVC שמחוברת למחשב, המערכת כוללת 4 רמקולים, זוג של SANSUI וזוג רמקולים חדשים של AIWA . עד עכשיו הכל הלך בסדר, שומעים סבבה בעוצמות גבוהות והכל . לאחרונה קיבלתי סאב של חברת TAC מחבר - http://www.getit.co.il/Direct/25280/ כצפוי, אין למערכת מספיק כוח כדי להפעיל אותו בעוצמה . פניתי אליכם כי אין לי מושג לגבי מגברים - ההתלבטות היא לגבי מגבר יד שניה, האם לקנות מגבר סטריאו או רסיבר, 2 יציאות או 5 יציאות, כמה רמקולים אני יכול לחבר למגבר, איזה חברות מומלצות בטווח מחירים של 300-400 ש"ח וכו' . עוד משהו, הבנתי שהסאב הוא פאסיבי . איזה מגברים תומכים באפשרות של חיבור סאב פאסיבי אליהם ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  17. שמעו אני מתכנן לקנות רמקולים לחדר משהו ברמה ואני מתכנן גם לקנות כרטיס קול ברמה ואני מתכנן גם לקנות טלוויזיה LCD .... עכשיו אני רוצה מדיי פעם עם אני היראה כדורגל או סרט בטלוויזיה אז אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב (כי בטח הוא יותר איכותי בהרבה מי הטלוויזיה ) אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים שאני קונה ........ יש אפשרות ? והטלווזיה שאני קונה זה R81 SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by felicityy,

בימים הקרובים אני עתידה לקבל מחו"ל נגן MP3 samsung yh 925 והבנתי שיש איתו בעיות. למישו יש מושג מהן ומה הפתרון? תודג מראש

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by ron533,

הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer

21. אם אפשר לדחוס במחיר הזה 37 אינץ' זה יהיה מצויין זה בעיקר לשידורים רגילים לא עדיף טלוויזיה רגילה ליס?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by ido-nava,

יש ברשותי איפוד דור רביעי (שחור לבן) מקולקל.. ניגשתי לחברת ידע ואמרו כדי לתקנו הדרש לשלם כ900 ש"ח ... אתמול התקשרתי אליהם ושאלתי עם אפשר לשדרג לאיפוד וידיאו חדש אמרו לי תמורת 1240 ש"ח .. בקיצור .. מה אתם אומרים על זה והאם שווה לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש

24. שלום לכולם. אני קצת טמבל בדברים האלה, אבל אני זוכר שפעם זה הצליח לי ולכן התסכול הגדול שלי.... מה קרה? 1. שמתי מחשב בסלון (פנטיום 4, לוח של MSI, ישן אבל בסדר (MS-7005), יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9200 SE. 2. חיברתי לטלויזיה שלי (רגילה, 29 אינטש. מה לעשות?!) באמצעות כבל S-Video, שיוצא מכ' המסך. אל הטלויזיה חיברתי ישירות לשקע כניסת S-Video שיש לה בגב. עכשיו הבעיה: אני לא מצליח לראות חלק. התמונה כל הזמן קופצת, בשחור לבן, או חתוכה / קרועה ומרוטשת לגמרי. * יש לציין שבכרטיס המסך, יציאת ה-SVideo היא בעלת 9 פינים והיא מתחברת לטלויזיה עם שקע S-Video רגיל + RCA צהוב. * כשחיברתי גם מסך וגם טלויזיה הצלחתי לאזן את התמונה על הטלויזיה, אבל מהרגע שהטלויזיה מחוברת לבד וביצעתי אתחול למחשב ה…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by SandLegion,

שלום לכולם, קניתי אוזניות ZALMAN 5.1 ויש להם 3 חיבורים, פרונט, ריר וסנטר. אני מבין שצריך לקנות כרטיס PCI קטן שיהיה לו כניסות כאלו כמו לאוזניות, כבר הוצאתי על האוזניות סכום נכבד ורציתי המלצה לכרטיס כזה. יש לי לוח אם Gigabyte K8NS-939 ראיתי שיש תושבת פינים על הלוח ולידה כתוב surr center בקיצור, אלו הדברים שאני יודע, אם יש עוד אינפורמציה שצריך לתת תגידו. בנתיים כמו שאמרתי לעיל -אני צריך המלצה לכרטיס כזה (אם זה אפשרי בכלל ללוח אם הזה). תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.