עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום. אני מחפש אוזניות גימינג שמיועדות אך ורק לזה . לא למוזיקה ולא לסרטים. שיהיו עם מיקרופון ועם זה אפשרי שיאטמו יחסית את האוזניים . אני לא מחפש אוזניות מושלמות ,רק שיעשו את העבודה בביצועים מינימלים. תקציב עד 300 שח . אם אפשר לא לחרוג מזה כי התקציב ההתחלתי היה 250 שח . תודה מראש .

2. Started by alon83438,

איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  3. כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by rollita,

אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות של נגני iriver - סדרת ה- 700, ה- 500 וה- 300. מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by evman007,

פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718616# or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767 or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by Djx,

חבר הביא לי נגן MP3 מי יפן הנגן תוצרת KDL שזה חברה קוראינית. הוWINXP מצא לי התקן לא ידוע שנקרא SKYLARK מישהו מכיר את זה או יודע איפה אני יכול לימצוא דרייברים? ובאתר החברה בדקתי ואין שם דרייברים. מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by shaolin,

אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by gggilad13,

כמה זמן צריכה להיות הטענה ראשונית של הH320? כמה זמן הור נטען לאחר ההטענה הראשונה?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  10. סליחה שכחתי שיש פורום גאג'טים!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

תפתח דיון בזון שאומר "מה אתם אומרים על זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274&nav=technicalSpecifications לעומת האייריבר 120 ? הוא זול ביותר מ50 דולר ... האם המכשירים פחות או יותר זהים ? מהם החסרונות והיתרונות" בפורום אודיו [על פי בקשתו ^^ ]

12. Started by איב,

שלום, יש לי בעיה מוזרה, לפני קצת זמן המחשב שלי קבל עדכונים של ויסטה, וריסטרט כשלא הייתי באיזור.. כשאני חוזרת למחשב, אני שמה לב שאני לא יכולה לשמוע שום דבר באמצעות אף תוכנה ואף מקבלת את ההודעה המוזרה הבאה בוינאמפ: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration Error code: 88780078 למישהי יש מושג/רעיון? אשמח לכל דבר! אם זה משנה - יש לי מחשב נייד של לנובו בן שנה,N100 3000.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Mushigoya,

שלום, אני רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר בשביל לשמוע מוזיקה. אין לי איזה תקציב מסויים, אני יכול גם להשקיע אלף, איכות הסאונד מאוד חשובה לי שלא יהיו רעשים וכאלה, שיישמעו חד וטוב. אני רוצה הרכב 2.1 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  15. הממ יש את ה G35 אבל הם עולים 1000 ש"ח וזה יותר מדיי! אני מוכן להשקיע אבל זה המון כסף שימוש במשחקים ומוזיקה דרך המחשב התקציב שלי הוא עד 500 שקלים.. יש לי בבית רמקולים 5.1 אם זה משנה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. אז ככה אני מתכנן לקנות את ה-fx6021 או את ה-mx5021. מה ההבדלים ביניהם?? כי אני קראתי ביקורות מעולות על ה-5021 וגם על הנייר עם יותר חזקים 90W מול 75W. הרבה מעדיפים את ה-5021 ואמרו שב-6021 הבאס חלש יותר. אפשר לקנות את שתי המערכות ב-200$ בדיוטי פרי בלבד!!!! אז אני מתבלט איזה לקחת. בקיצור מה עדיף והאם בכלל ההשקעה= את האיכות שאני אקבל. כרגע אני משתמש במערכת סטריאו כרמקולים... עכשיו חוץ מהרמקולים אני חושב לקנות כרטיס קול חדש. כרגע אני משתמש ב-SOUNDSTORM המובנה של nvidia שנחשב לדי בסדר. האם שווה להשקיע 700-800 שקל?בכרטיס קול כאשר מדובר במערכת 2.1 ולא ב-5.1 או 7.1?? איזה כרטיס לא יקר ומומלץ שייתן לי הבדל גדול מה-soundstorm שלי? יש לי קצת בעיה כי ראיתי כרטיסים של קראיטיב שמשתמשים …

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by Dmoney,

לכרטיס קול ממוצע יש 3 יציאות - אחת ירוקה, אחת אדומה ואחת כחולה. עכשיו, הירוקה לפלט, האדומה לקלט..ולמה משמשת הכחולה?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by oren,

מה שברשותי: רסיבר Denon AVR1603 זוג רמקולים רצפתי קדמי JBL E60 זוג רמקולים מדפיים אחורי Philips (נרכשו לפני 13 שנים אך מתפקדים יופי) כרטיס קול Creative Live Value לוח אם ABiT NF7 אני מעוניין לרכוש כרטיס קול, די חדש בתחום, קראתי קצת לגבי דגימה וביטים של הכרטיסי קול, אך אני רואה כרטיסים בעלי נתונים דומים, בהפרשי מחיר גבוהים. מס' שאלות: א. האם מומלץ לרכוש כרטיס PCI או USB ? ב. מה ההבדלים העיקריים בין X-Fi Platinum Creative לבין Audigy 2 ZS Creative לבין X-Fi XtremeMusic Creative ? אילו 3 הכרטיסים ש"שמתי עליהם עין" ברצוני לציין מס' נקודות נוספות: אני בעיקר צופה בסרטים, AC3 וללא AC3. שומע מוסיקה. לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כ…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  19. היי , אני צריך כמה אפקטים , קבצי צליל ,Wave או מה שלא יהיה.. אני צריך צלילים של : רכבת הרים , מתפסת בעליה... אתם יודעים... הרעש שלפני הנפילה (תשחקו ברולר קוסטר טייקון ותבינו) כל מיני צלילים של פיצוצים קטנים , או יריות ומשהו קצת קשה , יש את החברה הזאתי של הסאונד , כל פעם שאתם רואים סרט בקולנוע יש כזה טריילר , לפני שהסרט מתחיל , של מסוק כזה טס בין ביניינים , ובסוף הוא מגיע לאולם קולנוע כזה שאם אני לא טועה רשום שם משהו עם Dolby Digital אני צריך קישור לוידאו הזה. לשים בתחילת הסרט שלי , זה יכול להיות נחמד :] מצאתי כמה וידואים של עוד חברה מהסוג הזה , של THX למי שמכיר , אבל אני רוצה את הוידאו עם המסוק. תודהההההההה :-*

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by dan9,

יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. Started by 104952,

שלום כולם , לאחרונה אני וחברי ללהקה בנינו חדר חזרות במקלט וסידרנו אקוסטיקה רצינית . בנוסף הבאנו מחשב לחדר החזרות וברצוננו לקנות כרטיס קול על מנת שנוכל להקליט את עצמנו. איך צריך להתבצע ההקלטה לכרטיס קול? האם צריך לרכוש מיקסר ולחבר אותו לכרטיס קול?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by xknti,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte GA ep43DS3 התקנתי את כל הדריברים של הלוח אבל כשאני מנגן סרט למשל , אני שומע את המוזיקה ואפקטים נשמעים נצויין אבל לא הדיבור , לא שומעים את הדיבור , נשמע מאו מאוד נמוך כך ברקע . כם במשחקים כמו NFS שומעים מוזיקה טוב אבל הקולות של הצמיגים למשל ושל הרכב לא שומעים לא יודע אם זה משנה אבל הרמקולים שלי הם מערכת סטראיו שמיוברת למחשב , במחשב הישן עבדה מצויין

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by joni,

אני מתלבט בין שתי המערכות מה ממשתלם יותר ועם מה באות המערכות האלה? מבחינת מחיר ומבחינת תועלת. על מה ללכת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by RDS,

יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  25. האם ישנו חיווי על מצב הסוללה ? הכוונה לחיווי קצת יותר מפורט מהחיווי הסטנדרטי בנגני הפלאש שמראים מלא/שני שליש/שליש וריק ... אני מתכוון האם יש חיווי בפורמט אחוזים או משהו דומה ... תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים