אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת של Logitech X-540 ואחת הכניסות של הרמקולים שנימצאת על הסאב נידפקה (יש אשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402164.0 יותר מפורט לגבי הבעיה הזאת), איזה תחליף יש לזה חוץ מרסיבר? משהוא שאני יוכל לחבר אליו 5 רמקולים + את הסאב שיעבוד רק בתור סאב
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה HAIER 32 אינץ LCD דגם L32R1 1.במחשב אני מחובר עם כבל DVI לHDMI 5 מטר לא יודע איזה קטגוריה (כנראה נפלתי על קטגוריה 1) ורואים טוב, אבל אני לא מצליח להעלות מרזלוציה של 1024X768. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל מהטלויזיה או שזה בעצם בעיה בכבל? סרטים וסדרות שאני מוריד רואים ממש טוב עם זה אבל טקסט כללי בטלויזיה לא רואים הכי טוב... 2.איך אני יכול לדעת איזה סוג פאנל יש לי בטלויזיה? תודה על העזרה, פיטוס.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש ברשותי איפוד דור רביעי (שחור לבן) מקולקל.. ניגשתי לחברת ידע ואמרו כדי לתקנו הדרש לשלם כ900 ש"ח ... אתמול התקשרתי אליהם ושאלתי עם אפשר לשדרג לאיפוד וידיאו חדש אמרו לי תמורת 1240 ש"ח .. בקיצור .. מה אתם אומרים על זה והאם שווה לשדרג אליו ?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות גימינג שמיועדות אך ורק לזה . לא למוזיקה ולא לסרטים. שיהיו עם מיקרופון ועם זה אפשרי שיאטמו יחסית את האוזניים . אני לא מחפש אוזניות מושלמות ,רק שיעשו את העבודה בביצועים מינימלים. תקציב עד 300 שח . אם אפשר לא לחרוג מזה כי התקציב ההתחלתי היה 250 שח . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, *כרטיס קול מחובר: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1 1. אני מעוניין לרכוש אוזניות לגיימינג, לרב משחקים בסגנון BattleField 3, Call Of Duty: MW3 וכדו' .... תקציב עומד על 500 ש"ח +/- , ממתין להמצלה שלכם. 2. מחוברים אצלי רמקולים מסוג Logitech Z-5500, מחוברים עם החוטים וכבלים אשר הגיעו עם הרמקולים, השאלה: האם יש משהו יותר איכותי בכדי להפיק סאונד יותר טוב ? חוטים איכותיים יותר ? צורת חיבור שונה ? דיגיטלי אנלוגי ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
הערה חשובה, יש לי מערכת : reciver ac3 haraman kardon avr 200+yamaha 5.1 floor speakers ואני מישתמש ב-soundstorm שיש על לוח האם שלי nf7-sl v-2 ,שמחובר בחיבור אופטי למגבר השימוש העיקרי הוא מישחקים (hl2,farcry,doom) השאלה היא ,האם יש בכלל טעם ל-gamer הממוצע להשקיע בכרטיס pci יעודי , כמו הכרטיסים החדשים של creative ( ככול הידוע לי ,המישחק היחידי שהשתמש בקידוד ac3 אמיתי היה unreal-2 ) ,או שההבדלים הם זניחים , וניתן להיסתפק בהחלט ב-soundstorm מבלי להפסיד שום דבר מחווית המישחק ?
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מניח שמהכותרת דבריי אינם הכי ברורים. אני אסביר כאן... קניתי אוזניות אלחוטיות עם משדר כדי לשמוע את הטלויזיה דרכן. הבעיה היא שהמשדר אמור להתחבר ליציאת מיקרופון וב- LCD שיש לנו בסלון אין יציאת מיקרופון. השאלה שלי האם ידוע למישהו על פיתרון לבעיה? אם יש מתאם כלשהו שעשוי לפתור את הבעיה בצורה כלשהי נ.ב: אפשרות נוספת היא לחבר באמצעות מפצל ל audio out. אבל גם זו בעיה בטלויזיה אצלנו אופציה אחרונה שממה שהבנתי קיימת! היא כבל audio (עם החיבור האדום והלבן) שמתחבר ליציאת audio In של הטלויזיה וגם יש לו יציאה נוספת של כבל אדום ולבן עם קצה מרוחק צהוב (כמו של מיקרופון) אותה ניתן לחבר למשדר אשמח לעזרתכם ואם השיטה ה-3 אכן קיימת אשמח למשוב על כך כדי שאני לא אחפש משהו דמיוני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בטלווזיה הזאת http://www.flattelly.co.uk/shop/samsung-le26b450c4w-ready-p-4122.html יש לי קול אבל אין תמונה הטלווזיה ממשיכה להיות שחורה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכנן קולנוע ביתי מבוסס מקרן ורמוקלים אכותיים! כרגע אני די סגור על הסטאפ הזה - Logitech Z-5500 מבוסס על - M-Audio Revolution 7.1 מה דעתכם על הרמקולים? ועל הכרטיס קול? ואיך השילוב בינהם עובדה? תודה! איך זה? (אשמח גם להמלצות על מקרנים על גבול ה- 9,000 - 10,000) תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וצריך לבחור בין שני המערכות האלו: Altec Lansing 2100 2.1 קישור Altec Lansing VS4121 2.1 קישור Altec lansing ATP 3 2.1 קישור תודה רבה ובין הATP לATP החדש, יש הבדל ששווה 100 שקל?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני יכול להביא אותם ב 1900-1800 ש"ח.. אשמח להצעות אחרות. האשכול הקודם היה בתקציב נמוך יותר, סליחה על הדאבל ותודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-