עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idanohh,

אני מתלבט בין שני סוגי מערכות סורראונד 5.1 Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E או Logitec Z640 מי מכיר את המערכות האלו ויודע מה מהן יותר טוב ? או שזה לא כל כך משנה כי המחיר שלהם דומה עד 500 שקל

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  2. Started by dorman2,

בכל הצילומים של הרמקולים רואים אותם חשופים. האם זה לצרכי פרסומת בלבד ובפועל יש גריל להגנה בחזית?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  3. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  4. אני רוצה לחבר את המחשב לרסיבר ע"י כבל אופטי דרך SPDIF האם בשביל שמשחקים יעבדו ב SURROUND צריך כרטיס קול או שמספיק ON BOARD? (הכוונה ל DOLBY 5.1 או DTS, כלומר לשמוע ממש אם באים מאחורך, ולא משהו כמו PROLOGIC שזה סתם עיבוד קול) האם משחקים צריכים תמיכה מיוחדת? אילו משחקים תומכים בזה? אם צריך כרטיס קול, איזה מומלץ? * לא ידעתי אם הפורום הזה מתאים או פורום משחקים, אם טעיתי - נא להעביר * תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by x-pac,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ואני מחפש חנות שמבינה בעסק וביוחד שאני יוכל לשמוע איך האוזניות נשמעות ואיך הן יושבות לי על האוזן

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  6. נפתח מחדש בגלל שהקודם ננעל. אשמח לקבל תשובות.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום קניתי את המכשיר H10 השאלה שלי זה כמה זמן צריך להטעין אותו? כי לא כתוב בשום מקום כמה זמן זה לוקח ואיך יודעים שהסוללה מלאה. עוד שאלה האם אפשר למצוא איפה שהוא מטען הוא רק מטען בלי ה USB שקשור אליו? ומגרסאת קשוחה החדשה מחדשת משהו? או שהיא לא תורמת לכלום? תודה

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  8. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by bullman,

אני משתמש בBSPLAYER ובחיבור S/PDIF לרסיבר שלי ושומע סרטים בAC3 בלי בעיה אבל כאשר אני רוצה להעביר סרט קדימה הסאונד פשוט נעלם וחייבים להתחיל סרט מהתחלה. הבעיה היא בBSPLAYER כי דרך POWERDVD זה עובד בסדר.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Started by felicityy,

בימים הקרובים אני עתידה לקבל מחו"ל נגן MP3 samsung yh 925 והבנתי שיש איתו בעיות. למישו יש מושג מהן ומה הפתרון? תודג מראש

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. שלום... כמה אמור לעלות הכבל הירוק הזה שמחר בין הסאב לבין המחשב ברמקולים ATP3 כי שלי הבננה שלו חצי שבורה ואני צריך לשחק איתה חצי שעה עד שיעבוד... ואיפה אפשר להשיג את זה אפשרי ב--TMS או ב-KSP ? אני לא רוצה לקנות רמקולים אחרים כי אני ממש מרוצה מהרמקולים האלה כבר 3 שנים אצלי והם טובים ואמינים תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by genia,

מישהו יודע איך אפשר לערוך קובץ של שיר כדי שהשיר יושמע הפוך מאחורה קדימה-כמו להפוך קלטת? זה אפשרי -אם כן אז איך? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by magafaim,

חבר שלי רוצה לקנות כרטיס קול....אז תתנו לי בבקשה כרטיס קול נורמלי (עדיף creative)שתומך לפחות ב5.1 בכמה שפחות תודה לכל העוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by 100BATISTA,

שלום לכל מי שיכול לעזור! שידרגתי את המחשב שלי ברמות גבוהות למדי, התקנתי ווינדוס ויסטה 64, הבעיה רק שאין לי מושג איך להתקין את הכרטיס קול שיש לי, מישהו יכול לתת לי הדרכה כלשהי? אולי צריך להוריד דרייבירם שמתאימים לווינדוס החדש אם כן מאיפה!

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by Pika007,

שלום, אני צריך המלצה למערכת רמקולים טובה 2.1 בתקציב נמוך עד כמה שיותר (שלא יהיה זבל כמובן) אז אל תגידו לי ATP3 כי אין לי 350 שקל לבזבז. חשבתי על קריאטיב X-free או SBS170 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by OmEr.il,

שלום, מה שכתוב בכותרת,300 ש''ח,IN EAR. אפשר עם חריגה של 50-60 ש''ח לא קריטי. תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by rollita,

אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות של נגני iriver - סדרת ה- 700, ה- 500 וה- 300. מה ההבדל?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by evman007,

פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  21. http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718616# or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767 or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  22. לאחרונה הDVD המקליט שלי מת וחשבתי שבמקום להחליף אותו בדיוידי מקליט אחר שהעין שלו תיהרס גם כן אז אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אותו למחשב הנייח שלי. כמו כן אני מחובר להוט אז צריך כרטיס שיכול להקליט שידורים דיגיטלים. יש לי מספר שאלות מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום זה: 1. האם ההקלטות יתפסו הרבה מקום בזיכרון? 2. האם קיימת תוכנה עם כל התכונות שצריך -טיימר , קלות שימוש וכו 3. האם פעולת ההקלטה היא כבדה מבחינת משאבי מחשב- כלומר האם אני יכול להקליט ברקע ולא צריך לא לגעת במחשב בזמן ההקלטה? 4. האם אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה כלומר האם מדובר ביציאות in ו- out 5. איזה סוג קובץ ישמר לי במחשב ? 6. איזה סוג כניסות צריך בכרטיס - אני מתאר לי כניסת RF ועוד כניסה…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. שלום, אתחיל בוידוי: אני די הדיוט בכל הקשור לעולם האוזניות. אני מתכוון לחבר אותן למחשב באופן בלעדי כמעט, לכן גם הצורך בחיבור "סטנדרטי" ליציאה אנאלוגית של כרטיסי קול. 'אליה וקוץ בה': אני ארצה אוזניות זולות ככל הניתן מאחר ולרוב אשאיר אותן במצבים בהם הן גניבות; אני מכוון לאזור ה-150 עד 200 ש"ח. כמובן, אני לוקח בחשבון שהדרישות פרועות או לא רלוונטיות למוצרים בקטגוריית המחיר הזו ולכן מבקש המצלה לאזניות הכי פחות מתפשרות ביחס לצרכיי במסגרת תקציב זה. אם אין המלצה על דגם מסוים (נניח, כי אף אחת לא עונה לדרישה או שכל ההיצע בטווח מחירים זה הוא גנרי) אלא המלצה כללית על תצורה מסוימת, אשמח לשמוע. להלן הדרישות בסדר עדיפות יורד: נוחות מקסימלית ונזק מינימלי לאורך זמן (אין לי נסיון עם אוזני…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by rotem_shu,

יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by yuvalkosh,

המחשב יהיה למשחקים וגם לסרטים שיוצגו במערכת קולנוע ביתית עם רמקולים איכותיים. אני מאוד מתלבט בין ה-X-Fi XtremeMusic לאולי גרסאות ישנות יותר של ה-Audigy כמו ה Audigy 2 ZS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.