אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אורמים על Creative Inspire 5.1 M5300 אני יכול להשיג ב-432 ש"ח. אם יש רמקולים יותר טובים ששוים חריגה קצת אז תציעו גם. תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מאז כבר הספקתי לפרמט את המחשב... אבל לעניין : זה היה האשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221312.0;topicseen קניתי מפצל חיברתי את הסאב ואת המערכת דרך המפצל וזה לא עבד.. מה אני יכול לעשות עכשיו ?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
יש לי את הכרטיס קול הזה: Guillemot Hercules Gamesurround Fortissimo II והוא לא פועל ב ווינדוס 7, חיפשתי בגוגל לא מצאתי שום דבר, מה לעשות? :-\
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כ- יומיים שלוש. פתאום אני שומע צליל לא נקי כמו שצריך לא כמו שהיה לפני בכל אופן, אני לא יודע למה זה קורה גם במוזיקה וגם במשחקים כגון פיפ"א.... מה זה יכול להיות? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב באיכות טובה יחסית ויש לי כמה אפשרויות.. אפשרות ראשונה שיש לי ,זה לקנות סט 2.1 בתקציב של עד 600 שקל... עוד אפשרות שיש לי,זה שיש לי בבית זוג רמקולים של SONY ממערכת סטיארו בת 7 שנים בערך ,שאפשר לחבר אותם למחשב ואולי לקנות להם סאבוופר.. מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום שאני שומע מוזיקה במערכת שלי, אני יכול לשמוע רק 2 שני רמקולים ,ושאני רואה סרט אז בכולם. שאלתי, העם מוזיקה צריך לשמוע רק בשני ערוצים?
-
למבינים הרמקולים האלו טובים? הם למטרת שמיעת שרים וסרטים בעיקרוגם אפ צריך לקנות כרטיס קול בשבילם או לא תודה לכל העונים קישור: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1758213
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם מערכת של aiwa דגם: NSX R10 אוכל לחבר למחשב? בלי רסיבר, בעזרת כבלים או משהו?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
מזה כבר שנים אני משתמש בכרטיס קול SB LIVE! 5.1. כרגע בימים אלו אין תמיכה לווינדוס 7 מבחינת דרייברים אבל בטוח יצאו מתי שהו. האם יש עילה "לזרוק" את הכרטיס ולעבור לכרטיס קול שמותקן על הלוח אם? הלוח אם שלי הוא: M2N-MX SE האם מבחינת איכות מישהו עולה על השני? אני חייב לציין שאני משתמש במערכת רמקולים 5.1 של creative
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כותרת ^^^^ http://reltronics.shopy.co.il/products/42779 יתפרק תוך שבוע?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום קניתי Dell Inspirion 1525 עם כרטיס מסך Intel Graphics x3100 חיברתי את המחשב לטלויזיה ויש לי סאונד ותמונה השאלה היא אם אתם מכירים את ההגדרוץ הנכונות לציוד זה לאיכות תמונה טובה יותר (כל המדריכים הם ל נוידיא ו ATI ) ואולי הגדרות או תוכנות לצפייה טובה יותר בנגן אני משתמש Gom Player אבל יש לי גם את מדיה פליר 11 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אוזניות מבין ה3 הבאות: sennheiser mx500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 koss spark plug http://www.amazon.com/gp/product/B00081A2DQ/103-9609472-6600604?v=glance&n=172282 sony fontopia ed21lp http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud&ProductSKU=MDRED21LP&TabName=specs&var2= מה אתם ממליצים מבין ה3 הבאות.. אין אפשרות לקחת דגמים אחרים, אלא אם כן יש משהו שבאמת כדאי להוסיף.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על החברה ROLAND? WWW.ROLAND.COM למי ששמע ויודע על מה אני מדבר ... האם שמעתם את האוזניות RH-200? אני מתכוון לקנות אותן אך מעוניין להתיעץ קודם תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. נשרפה לי הטלויזיה בבית, ואני מחפש לקנות חדשה. התקציב הוא 3000 ש''ח,ואני רוצה lcd לא פלזמה. הטלויזיה הישנה היתה 29*, לכן אני יעדיף שהחדשה תיהיה בערך באותו גודל, ואולי טיפה יותר [אם התקציב יאפשר]. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אני חייב המלצות על מסכים חברות מפרטים , אני בקרוב צריך לקנות ועדיין לא גיבשתי רעיון... תמליצו , 26 ' עד 3000 ש"ח!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-