אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=SHN2500MB&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he מה אתם אומרים עליהם שווה!?
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי ככה: מערכת סטריאו שאליה אני רוצה לחבר את המחשב,הדיוידי והממיר הדיגיטלי של הכבלים. עכשיו במקום להוציא ולהכניס קונקטורים כמה פעמים ביום... חשבתי לעשות קופסה קטנה של פלאגים. (3 זוגות rca זכר ואחד נקבה לשם תתחבר המערכת) כשאת שלושת הזוגות הזכריים לקצר לנקבה. משמע, שכולם יהיו מחוברים בו זמנית למערכת... בתקווה שהבנתם את כוונתי.. האם הדבר אפשרי? האם אינו פוגע באיכות הסאונד? האם אינו עלול לגרום נזק חמור יותר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות כפתור לשימוש ב-MP3, התקציב שלי זה 200(- +). אני שומע בדרך כלל רוק כבד כך שאני זקוק לבאס טוב. עד עכשיו המליצו לי על MX400 של Sennheiser האם הוא באמת מומלץ? מישהו יכול להסביר לי גם על כל העניין של התדרים,אוזניות פתוחות/סגורות, ומה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה אוזניות כדי שיתאימו לנגן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מערכת של Logitech X-540 ואחת הכניסות של הרמקולים שנימצאת על הסאב נידפקה (יש אשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402164.0 יותר מפורט לגבי הבעיה הזאת), איזה תחליף יש לזה חוץ מרסיבר? משהוא שאני יוכל לחבר אליו 5 רמקולים + את הסאב שיעבוד רק בתור סאב
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה שמטרתה העיקרי הוא חיבור של משחקי טלוויזיה כגון XBOX 360 ו PS3 איזה סוג טלוויזיה ואשמח אם תציינו דגם עם חיבור HDMI שאתם ממליצים עליו.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בדרייבר של הכרטיס יש הגדרות של THX מה זה אמור לשנות ,והאם זה משנה בכלל את איכות הסאונד ?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי איפוד דור רביעי (שחור לבן) מקולקל.. ניגשתי לחברת ידע ואמרו כדי לתקנו הדרש לשלם כ900 ש"ח ... אתמול התקשרתי אליהם ושאלתי עם אפשר לשדרג לאיפוד וידיאו חדש אמרו לי תמורת 1240 ש"ח .. בקיצור .. מה אתם אומרים על זה והאם שווה לשדרג אליו ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי את Creative LIVE! ואני רוצה לדעת אם להעביר אותו או לא??... אני צריך 5 ערוצים....איפה האיכות טובה יותר?? מה אתם אומרים?...להישאר עם הO.B או לעבור Creative ..
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
דבר ראשון האם שווה לקנות את הIPOD VIDEO בארה"ב ב 300 דולר או שכבר לקנות בארץ את IAUDIO X5L במשהו כמו 380 דולר? בכול זאת יש הבדל של 80 דולר !!!!!!!!!! שאלה שניה איפה החנות הכי זולה כיום לקנות את ה IAUDIO ולאו דוקא מZAP חשוב לי רק שאני יכול ללכת ולקחת אותו ! תודהרבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום , נא לבחור לי מהאתר www.pandas.co.il כי אני קונה ממנו..... ואם אפשר חוות דעת מנסיון יהיה נחמד תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה. המוזיקה שאני שומע זה בעיקר דאנסים והיפ הופ לכן אני חייב אוזניות עם איכות בס טובה. אוזניות קשת רגילות לא INEAR או משו.. חשבתי על Beats SOLO HD של DR.DRE אבל אנשים אמרו שלא משתלמות. התקציב נע באיזור ה 500 עם חריגה. אשמח לתגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בינתיים חיברתי את המחשב לטלויזיה SONY HD 720p באמצעות כבל D-SUB/VGA באורך 15m. תכלס התמונה מתקבלת, אך ניתן לראות ריצודים\עיוותים בתמונה. אני מניח שהבעייה נוצרת מהחיבור האנלוגי, בתלות במרחק והשפעות חיצוניות למניהן. השאלה היא, אם אני עובר לחיבור דיגיטאלי (DVI to DVI / DVI to HDMI) באורך 15m, האם האיכות תפגע ביחס למרחק ? http://www.maxxtro.co.il/product.asp?productid=409
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הכי חשוב שהתמונה תיהיה לא פחות ממצויינת אם אפשר לקבל הצעות ממי שיש לו כבר או שיודע אני ממש אשמח
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 200$(אפשרות חריגה עד 30 דולר). אני קונה בחו"ל, ומה שאני רוצה הוא נגן מינימום 5GB מחברה טובה. חשבתי על הZen Micro שעולה 230$ , או על הRio carbon שעולה 200$. אם אתם יכולים לתת מחירים ולינקים לביקורות זה יהיה נחמד.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
תפתח דיון בזון שאומר "מה אתם אומרים על זה http://us.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274&nav=technicalSpecifications לעומת האייריבר 120 ? הוא זול ביותר מ50 דולר ... האם המכשירים פחות או יותר זהים ? מהם החסרונות והיתרונות" בפורום אודיו [על פי בקשתו ^^ ]
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שצריך להשקיע ברמקולים למחשב אני מחפש איכותתתת התקציב שלי בערך 500 שקל אבל אם צריך נוסיף יותר הכי חשוב שיהיה איכותתת תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-