עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by wrecker,

יש לי כרגע את השמע מהONBORD והוא לא רע אני משתמש ביציאה אופטית למוזיקה ו5.1 בשביל משחקים וסרטים עכשיו הקטע שיש הבדל גדול מבחינת הסאב, הוא הרבה יותר מורגש וחי באופטי וב5.1 הוא די נעלם כזה.. (סוג מעבד קול ALC889A גרסה 5.10.0.5449 של Realtek HD לוח אם GA-P35-DS3) דבר שני מראה לי בSPDIF SETTING שאני עכשיו על 48KHZ ואני יכול להגיע עד 192KHZ.. אבל ברגע שאני מעלה לא שומעים.. זה מגבלה של כבל או של הכ.קול? דבר שלישי על איזה כרטיס קול אתם ממליצים בשביל שמיעה איכותית של מוזיקה סרטים ומשחקי מחשב? הוא לא חייב להיות עם מליון חיבורים.. 5.1 ואופטי לפחות. תודה

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  2. אני מקווה בקרוב בעזרת השם להזמין ת'HD280 של סנהייזר. ורציתי לדעת איך אני יכול לעשות להם ת'ברייק אין הכי טוב, והכי איכותי. מישהו אמר לי משהו על Pink Noise, מזה ואיך? או כל דבר אחר מומלץ. בתודה, גבריאל.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  3. אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by ORrrr,

שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by idanohh,

אני מתלבט בין שני סוגי מערכות סורראונד 5.1 Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E או Logitec Z640 מי מכיר את המערכות האלו ויודע מה מהן יותר טוב ? או שזה לא כל כך משנה כי המחיר שלהם דומה עד 500 שקל

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  7. Started by bullman,

אני משתמש בBSPLAYER ובחיבור S/PDIF לרסיבר שלי ושומע סרטים בAC3 בלי בעיה אבל כאשר אני רוצה להעביר סרט קדימה הסאונד פשוט נעלם וחייבים להתחיל סרט מהתחלה. הבעיה היא בBSPLAYER כי דרך POWERDVD זה עובד בסדר.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. Started by zolder,

אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  9. האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  10. Started by moshiko211,

בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  11. במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by Culandur,

תקציב עד ה 150... יחוברו ב 99 אחוז מהזמן ל GMINI120 אם אפשר שיהיה להם כבל כמה שיותר קצר

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by saturn,

האם מישהו יודע אם אפשר לקנות איפשהו שלט (בניפרד) למיני דיסק? אם כן אז איפה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  14. 1. אני רוצה לקנות את הxuke כי הבנתי שהוא נגן טוב בתקציב הזה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה mp 500 ל mp 600 כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ואני מעדיף מבחינת המחיר לקחת את ה mp 500, ואני מתכוון ל512 מגה בשניהם. השאלה אם יש עדיפות רצינית ללכת על ה mp 600? 2. האיכות של הנגן טובה? 3. חוץ מזה אני טיפה "מפחד" לקנות אותו בגלל הקטע עם הסוללה הפנימית שהיא לא ניתנת להחלפה כי לסוללות נטענות יש מספר הטענות מוגבל אפילו שהוא גבוה. מה אתם חושבים? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by gggilad13,

כמה זמן צריכה להיות הטענה ראשונית של הH320? כמה זמן הור נטען לאחר ההטענה הראשונה?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by dddd01,

ברשותי מכשיר DVD קורא divx קורא את כל הפורמטים בקיצור, הוא תומך כתוביות בעברית,ותומך בכתוביות sub ו srt . יש לי בעיה עם גודל הגופן כיצד ניתן לשנות את גודל הכתוביות ? המכשיר dv-4360 של ניופאן

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by yuvalkosh,

המחשב יהיה למשחקים וגם לסרטים שיוצגו במערכת קולנוע ביתית עם רמקולים איכותיים. אני מאוד מתלבט בין ה-X-Fi XtremeMusic לאולי גרסאות ישנות יותר של ה-Audigy כמו ה Audigy 2 ZS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by evman007,

פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by ido-nava,

יש ברשותי איפוד דור רביעי (שחור לבן) מקולקל.. ניגשתי לחברת ידע ואמרו כדי לתקנו הדרש לשלם כ900 ש"ח ... אתמול התקשרתי אליהם ושאלתי עם אפשר לשדרג לאיפוד וידיאו חדש אמרו לי תמורת 1240 ש"ח .. בקיצור .. מה אתם אומרים על זה והאם שווה לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by hell,

סוףסוף יש קצת כסף ואני זוכר שפעם אחרונה שהשוותי בין רמקולים הLOGITECH היו יותר טובים בעיקר בכל הסאונד באס החזק והנקי שהיה עכשיו המצב קצת שונה אני לא ממש מזהה את הדגמים שיש עכשיו ראיתי שבקטגורית ה5.1 ישנם הCreative PC Works SBS LX520E 5.1 ומינגד ניצבים ה Logitech Z-640 50W 5.1 Speakers אשמח אם תיתנו מתונים להשוואה,כמובן שאם יש חוות דעה רצוי ממי ששמע את 2 המערכות... ועוד שאלה אם אני ארצה לחבר את המערכות למערכת קולנוע ביתיתי האם הדבר אפשרי? אני רוצה ליקנות גם נגן DIVX זול יחסית אז אולי אפשר לחבר אותו למערכת? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  21. שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל משמעותי בין ה AUDIGY 2 ZS ל AUDIGY 2 ששווה קנייה של ZS . הZS עולה 470 וה VALUE 295 ואיזה רמקולים של 5.1 כדאיים למשחקים (הכי הרבה למשחקים כי יש לי כבר מערכת ב5000 שקל שאני מחבר אותה למחשב אם בא לי ושומע מוזיקה וסרטים רואה ב PS2) חשבתי על הרמקולים Creative Inspire T5900 שעולים http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4812 או על ?CREATIVE Inspire 7900שהוא כבר סראונד ועולה 890. יש כבר הרבה משחקים שתומכים ב 7.1 לפי מה שראיתי.. אז תעזרו לי לבחור ביניהם או לבחור משהו אחר תודה. ;D

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. שלום לכולם , חשבתי לשדרג את האוזניות ל-IriverH320 שלי. בעקרון התקציב זה עד 300, אבל אם יש משהו ממש מיוחד אפשר 400 ... אם זה משנה מה שאני שומע בעיקר זה ראפ (יש גם היפ הופ וכו' אבל בעיקר זה ראפ) . אממ זהו בעקרון אין תנאים מגבילים, חוץ מזה שרצוי שהאוזניות יהיו אטומות . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by Gil Baer Hunter,

זקוק להמלצה בדחיפות לרמקולים 5.1 למחשב . עוצמה כוללת חזקה , מיועדות למשחקים וידאו אבל בעיקר למוזיקה !!! מיועדים לתלייה בחדר 4על 3 מטר . התקציב בין 500 ל900 ש"ח ! רצוי הממלצה מלמישהו שיש כבר והוא את המוצר , אני חוזר שוב ! מיועדים בעיקר למוזיקה !

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. מתנצל מראש על האורך של הפוסט. אחרי שסוף סוף קניתי מחשב חדש, החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי גם בסט רמקולים חדש והזמנתי את ה- Logitech X-530. אתמול הגיעו הרמקולים ואחרי שמיקמתי את הכל בחדר גיליתי כמה בעיות (בועט בעצמי שלא בדקתי לפני שקיבעתי הכל לקיר) שאני מקווה שתוכלו לעזור לי איתן: 1. קיבעתי את הרמקולים האחוריים לקיר ומסתבר שהחוט שלהם לא מספיק ארוך, איזה כבל אני צריך לקנות בשביל להאריך אותם? קניתי מאריך RCA סטנדרטי וחיברתי - השאלה היא האם הייתי צריך לקנות כבל אחר? 2. יש לי לוח אם מסוג P5B DELUXE Wifi שהוא בעל כרטיס מובנה של Analog Devices שמוגדר כ-תומך במערך של עד 7.1 אחרי שחיברתי את המערכת למחשב מסתבר שהרמקולים האחוריים לא עובדים - שאני מריץ בתוכנת SoundMax מצב TEST, יש…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.