עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אשמח לשמוע על מכשירים כאלו שהם טובים (עד 550 ¤). מצאתי אחד שנראה לי, XORO 2100, אבל ראיתי שהרבה אנשים לא אוהבים את XORO. יש לזה סיבה? מישהו מכיר את המכשיר ויכול להגיד לי אם הוא טוב? הקטע שתיהיה למכשיר כניסת USB מצמצם לי מאוד את האפשרויות.... תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by shaike_adler,

שלום ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי ולהשתמש בתכנת מדיה סנטר לשימושי סרטים ושמיעת מוזיקה. שאלתי אם אפשר להשתמש / לשלוט במחשב (לשם שמיעת מוזיקה ) ללא צורך בהדלקת הטלוויזיה. האם מארזים כמו ANTEC FUSION עם תצוגה נותנים אינפורמציה על ה FOLDER או סוג המוזיקה הנבחר האם ניתן לשלוט בעזרת השלט של המדיה סנטר עם מארז ללא תצוגה (למשל מעבר לשמיעת מוזיקה וביצוע PLAY לרשימת האזנה ) צרפתי שני קישורים אחד ל FUSION (מגיע עם ספק וללא שלט) ואחד ל FUSION REMOTE (מגיע עם שלט רחוק ועינית וללא ספק כח) השאלה נוספת - אם למשל קונים את המארז FUSION (ללא השלט ), האם מקבלים את התכנה להצגת השליטה ב LCD? (לא ברור מתוך המפרט שבאתר היצרן) http://www.antec.com/Detail.bok?no=475 http://www.antec.com/D…

3. גם הויסטה לא מזהה אותם כ5.1 וגם הדרייבר של REALTECK שבא עם הלוח אם, ובבדיקה של הצליל הם פשוט מדלגים עליהם, למרות שהם עובדים בסרטים וכדומה, אבל כסתם נילווים ולא כ 5.1. אנא עיזרו לי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by omer_hatchek,

שלום, אני מתלבט בין שתי טלווזיות ה-LCD האלה: Panasonic L32S10 ו-Samsung LA32B530. לפנסוניק יש פאנל IPS שהוא נחשב הכי טוב ואני לא יודע איזה פאנל יש לסמסונג (נראה לי שיש לה פאנל VA). המסך יחובר למחשב (משחקים בין השאר), צפייה בתכני 1080P דרך המחשב (סרטים וסדרות), ממיר הוט HD (בהמשך), שידורי SD (ממיר הוט רגיל) וכד'. אין לי מושג מהו זמן התגובה של שתי הטלוויזיות. הסמסונג עולה בסביבות ה-3100 ש"ח בעוד אני יכול להשיג את הפנסוניק ב-4000 ש"ח. האם שווה להשקיע עוד 900 ש"ח בפנסוניק? אני יודע שלפנסוניק יש חיבורי SCART ו-S-VIDEO בעוד לסמסונג אין את שניהם, דבר קריטי שמשפיע על איכות שידורי SD. תודה לכל העונים.

5. Started by BOMBADIR,

אני מעוניין לרכוש טלויזיה לסלון בסכום של עד 9-9.5 אלף.... מה דעתכם על הטלויזיה הבאה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=478956 אני לא מחפש איכות חסרת פשרות כי היא בסך הכל להורים שלי ...אם יש לכם טלויזיות יותר טובות בטווח מחירים הזה אני מוכן לשמוע....בגדלים של 37-42 אינץ'

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

חברה יש לי רמקולים של microlab a6321 בקיצצור הבאלאנס מאוזן והכל ורציתי לדעת למה שומעים בבוקסה אחת חזק יותר מהשנייה ? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. Started by saturn,

האם מישהו יודע אם אפשר לקנות איפשהו שלט (בניפרד) למיני דיסק? אם כן אז איפה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by junior_mg,

שלום לכולם.. ברשותי מחשב וLCD מחדר.. רציתי לשאול האם ניתן לחבר לשתיהם את הרמקולים בוא זמנית והאם אני יוכל לשלוט בזה? למשל בזמן שאני משחק רק שזה יעבוד רק עבור המחשב ואם אני רואה סרטים שיעבוד בLCD? בטלויזיה יש רמקולים מובנים האם אפשרי שאני יוכל לשלוט באיזה רמקולים הטלויזיה תשתמש ? יעונ פעם במובנים ופעם ב5.1?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  9. הקיצר יש לי כזה נגן 256מגה אחלה דבר האמת בשביל 200שקל הקיצר מישהו יודע איך מסדרים את הרשימה של השירים.... אני רוצה לשנות להם את הסדר לפי השם של הקובץ או משהו כי זה בא ראנדומאלי (מבולגן) ואין לי כח לעשות תיקיות...

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. שלום לכם, מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate 64bit ומפרט המחשב הוא: XFX 780i, Creative X-Fi XtremeGamer, 4GB RAM והרמקולים: Z-5500. השאלה שלי היא: מה היא הדרך (או הדרכים) הטובה ביותר להפעיל את המערכת כך שאני אשמע סראונד אמיתי במשחקי מחשב? ביתר פירוט: כיוון שהבנתי שויסטה לא תתמוך ב-EAX בזמן הקרוב, בוער לי לחפש אלטרנטיבות: Creative Alchemy, או OpenAL עם הכרטיס קול המובנה. באיזה כרטיס/חיבור רמקולים/דרייברים... עלי להשתמש כדי להשיג סראונד אמיתי? (כך שהסאונד שאמור להישמע מאחורי אכן ישמע ברמקולים האחוריים).

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by i_D_A_n,

מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by Baridy,

creative M2600 לחדר לא גדול. איך העוצמה האיכות ,או ששווה לקנות מערכת אחרת? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. שלום אני מחפש אוזניות למשחקים בלבד בתקציב של משהוא בסביבות 500 שקל (כמו בכותרת אפשר חריגות) שמעתי ש הHD555 טובות למטרה שלי כדאי? וכל העניין דחוף אז בבקשה תגובות! תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. שלום . אני מתלבט בין קניית רמקולים בתקציב של 400 + - .. הייתי סגור על ה JBL CREATURE II לינק למי שרוצה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5593&perur=4 אבל ראיתי שסך הכל אם אני מוסיף 80 ש''ח אני יכול לקנות את ה - Logitech X-530 או אם אני מוסיף עוד קצת אני יכול לקנות את ה Creative Inspire T6060 הרמקולים מיועדים למחשב כמובן ,עכשיו החדר שלי לא גדול כל כך אם בכלל .. ככה שזה מוסיף לקטע שאם שווה לי בכלל לקנות 5.1 ולא 2.1 . אשמח לקבל כמה שיותר תגובות . תודה :]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by AVIV1236,

מה אתם אומרים על המערכת הזאת? אני מחפש משהו פשוט רדיו דיסק איכותי MP3 כולל שלט מבית PHYTON עם פנל נופל ונשלף . כולל שלט אלחוטי לשליטה על מרכיבי המכשיר . המכשיר בעל איכות שמע מעולה ואיכותית ביותר והגברה גבוהה ביותר , בעל עיצוב חדשני, נוח לתפעול וכולל את כל הפונקציות החדישות ביותר : תצוגה דיגיטאלית גדולה במיוחד, בעל עוצמה חזקה במיוחד 55 W X4 , איכות שמיעה ללא פשרות, תחנות רדיו לקיבוע Am/Fm, , קורא דיסקים מקוריים וצרובים Mp3 CD-R/CD-RW, בעל סריקת תחנות אוטומטית או ידנית וחיפוש אוטומטי אלקטרוני, מצבי השמעה : Intro/ Repeat / Random, שליטה אלקטרונית \ ידנית על : Volume , Balance , Bass , Loudness , Treble and Fader Control אקולייזר מובנה לסגנונות הרוק, פופ, מוזיקה קלאס…

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by Guns AND Moses,

קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?

18. Started by mor250732,

שלם לכולם.. אני מחפשת מערכת סטריאו קטנה וקומפקטית שיש לה שתי יציאות אודיו אליה אוכל לחבר את המחשב ואת האייפון (בעזרת ה-dock של אפל). אני לא מחפשת משהו עם חיבור מובנה לאייפון אלא מערכת שאני אוכל לחבר אליה אותו. התקציב נמוך - עד 1000 ש"ח (יותר בסביבות עד 600). מה שחשוב לי שיהיו רמקולים קטנים, רדיו, כניסה לדיסקים ושתי יציאות אודיו. ראיתי את המערכת הזאת שכבר אפשר לחבר אליה את האייפון אבל הביקורת עליה לא טובה ואני לא יודעת אם אפשר לחבר אותה למחשב : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726750 אני לא מחפשת משהו רציני ומקצועי, בסה"כ משהו קטן לחדר שלי. תודה לעוזרים, ואני מצטערת אם משהו לא ברור אני לא מבינה בזה כל כך.. (:

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.

20. אני צריך עידכון ל Pioneer HTZ170DVD [לDVD של המערכת קולנוע.] תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by ron533,

הי, אני רוכש את הלוח אם הבא : http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=709&l4=0&model=2164&modelmenu=2 עם כרטיס קול על הלוח מהסוג הזה: Realtek ALC1200, 8-channel High Definition Audio CODEC יש לי גם כרטיס קול AUDIGY של CREATIVE סלוט PCI השאלה איזה כרטיס קול עדיף לי להשאיר? אני משתמש במחשב למשחקים בעיקר, ושמע בשתי רמקולים עם סאב או באוזניות. האם השימוש בכרטיס קול יעודי יתן לי איכות קול או תמיכת חומרה כמו EAX עדיפה על הצ'ים שמגיע על הלוח אם הזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  22. Started by JediMaster,

אם אני מחבר את הטלווזיה למחשב איך אני רואה תסרט עם הרמקולים של המערכת? איזה פלאגים צריכים להכניס מה לעשות וכו' תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  23. Started by lior322,

פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  24. שלום אני מעוניין לרכוש את האוזניות החדשות של מדוזה שיצאו ולא מצאתי בשום אתר בארץ, אם תוכלו לעזור לי, להגיב עם לינק וכו' תודה. ד"א עלתה פה ביקורת באתר על אוזניות אלו, הנה: http://hwzone.co.il/reviews/medusa_progamer הדגם המלא זה: Medusa ProGamer

25. אם אפשר לדחוס במחיר הזה 37 אינץ' זה יהיה מצויין זה בעיקר לשידורים רגילים לא עדיף טלוויזיה רגילה ליס?

• 4 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.