עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by darkrule88,

לפני כמה ימים קניתי אוזניות Razer Barracuda הם עובדות עם 5.1 ערוצים בהתחלה הכל עבד בסדר גם בבדיקה של הRELATEK וגם בWINDOWS MEDIA PLAYER ובמשחקים ופתאום האוזניות התחילו לעבוד על 2.1 ערוצים למרות שאני בודק בRELATEK כל ערוץ עובד בסדר אבל שאני שומע מוסיקה לדוגמא פתאום הערוץ היחידי שעובד זה הפרונט אם למישהו יש איזשהו פיתרון , תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  2. Started by Brazg,

חברה.. אני צריך המלצה למיני דיסק? משהו שיהיה טוב ושעם אני מסתכל על עוד חצי שנה אז שהוא לא יהיה מיושן ביחס לאחרים.. ובמחיר לא גבוהה יותר מדי.. תודה.. בינתיים ראיתי את שני הדגמים האלה: NZ-MF610 MZ-N510CK

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  3. אני לא מאמין!!#%%^ בחיים לא חשבתי שכזה דבר יקרה הנגנים הכי אהובים עליי,שלטעמי הם הכי איכותיים,הכי נוחים,והכי מקוריים הלכו לעולמם אין יותר RIO http://computers.walla.co.il/?w=/4/770835 אני מבקש-דקה דומיה לזכר הRIO.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  4. Started by FRI,

קניתי מחשב חדש והכל בסדר חוץ מזה שאין קול, איזה בדיקות אני צריך לעשות ואיך אני פותר את זה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  5. Started by LOPA,

שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by Electric Boom,

מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......

7. שלום לכם..... אני צריך עזרה יש לי חבר שרוצה לקנות נגן מהסוג הזול(אלא שרצים בכל האינטרנט...) אבל בחנות אמיתי המחיר מקסימום הוא 600 גג (אבל גג!). אני צריך אחד שלא מתפרק אבל יש בו איזה 512...... תודה רבה *אני יודע שהיה ת'ראד לפני כמה ימים אבל הוא הסתבך וגם הסכום שם היה יותר גבוהה..... איתן

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. על מה אתם ממליצים ?? בין המחירים של 200-500 .

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by Oprapc,

אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס. המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  10. Started by e.l,

שלום, אני מה שנקרא גיימר ואני מתבלט בין שלושה אוזניות שהם בסביבות אותו מחיר: 1. Sennheiser HD201 http://www.sennheiser.com/sennheiser...sf/root/500155 מחיר: 150 (ד"א האם יש הבדל בין גרסאת הDJ לגרסאת הGAMING?!) 2. Logitech Precision Gaming Headset http://www.logitech.com/index.cfm/ga.../2986&cl=us,en מחיר: 120 3. AKG K 412 P http://www.akg.com/personal/cproduct...nguage,EN.html מחיר: 140 תודה, עילם.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by zekit,

אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב באיכות טובה יחסית ויש לי כמה אפשרויות.. אפשרות ראשונה שיש לי ,זה לקנות סט 2.1 בתקציב של עד 600 שקל... עוד אפשרות שיש לי,זה שיש לי בבית זוג רמקולים של SONY ממערכת סטיארו בת 7 שנים בערך ,שאפשר לחבר אותם למחשב ואולי לקנות להם סאבוופר.. מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. 1. אני רוצה לקנות את הxuke כי הבנתי שהוא נגן טוב בתקציב הזה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה mp 500 ל mp 600 כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ואני מעדיף מבחינת המחיר לקחת את ה mp 500, ואני מתכוון ל512 מגה בשניהם. השאלה אם יש עדיפות רצינית ללכת על ה mp 600? 2. האיכות של הנגן טובה? 3. חוץ מזה אני טיפה "מפחד" לקנות אותו בגלל הקטע עם הסוללה הפנימית שהיא לא ניתנת להחלפה כי לסוללות נטענות יש מספר הטענות מוגבל אפילו שהוא גבוה. מה אתם חושבים? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by TaVoR,

שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה. יש לי איי ריבר H10 6 ג'יגה חדש שקניתי ואני לא מצליח להעביר שירים מהמחשב שלי הצלחתי להעביר שירים ממחשבים אחרים אבל משלי זה בלתי אפשרי התקנתי היום את הפרימוור החדש מהאתר של אייריבר ועשיתי Restart לנגן, שם הצלחתי להיכנס אליו סופסוף ומצאתי את התיקיות שנקראות Music, Text, My Recordings כמוסתרות. עכשיו, אם לא הייתי נכנס ככה ורק מחבר למחשב לא הייתי מצליח להיכנס לתוך הנגן, הווינדוס מזהה את הנגן אבל לא פותח אותו ככונן נוסף ב"מחשב שלי" וגם הנגן מוגדר ב Device Manager, אפילו המדיה פלייר לא מזהה את הנגן כשאני מנסה לסנכרן שירים אליו. ולהזכירכם, הצלחתי להעביר שירים מכל מחשב אחר חוץ משלי, למישהו אולי יש פיתרון? כי אני ממש נואש וממש רוצה לשמוע במכשיר את כל…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by Guns AND Moses,

קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?

16. לא חייב קולנוע ביתי - המטרה הרבה מוזיקה (קלאסית וגאז) פה ושם איזה סרט בdvd (נקנה לאדם מבוגר שבטוח לא ידע להתעסק אם כל הפיצ'רים שיש במגבר קולנוע) תודה דרך אגב הסלון שבו תוצב המערכת יחסית קטן

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  17. שלום, קניתי את ה IHP-120 של IRIVER. רציתי לדעת איך אני יכול לחבר אותו למערכת רדיו דיסק ברכב ? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by JediMaster,

אם אני מחבר את הטלווזיה למחשב איך אני רואה תסרט עם הרמקולים של המערכת? איזה פלאגים צריכים להכניס מה לעשות וכו' תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  19. Started by lior322,

פתחתי אשכול ושאלתי וענו לי אבל בסוף האשכול ירד דף וכבר לא עונים :'( לי בבקשה תעזרו לי אני רוצה לקנות אוזניות ואני לא רוצה לקנות ולהתבאס שאלתי על hd212 באתר של סנהיזר כתוב שזה pro ובאינטרנט בכל האתרים לא כתוב פרו זה אותו דבר? ורציתי לשאול האם האוזניות האלה צריכות מגבר? hd215 hd497 hd485 בבקשה אחים שלי תעזרו לי שאני לא יקנה סתם ;D

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  21. Started by mani007,

שלום, יש לי אפשרות לקנות אוזניות מבין ה3 הבאות: sennheiser mx500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 koss spark plug http://www.amazon.com/gp/product/B00081A2DQ/103-9609472-6600604?v=glance&n=172282 sony fontopia ed21lp http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud&ProductSKU=MDRED21LP&TabName=specs&var2= מה אתם ממליצים מבין ה3 הבאות.. אין אפשרות לקחת דגמים אחרים, אלא אם כן יש משהו שבאמת כדאי להוסיף.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום קניתי IRIVER H10 יד שניה, ורציתי לפרמט אותו, לא מצאתי בהגדרות שלו אפשרות לפירמוט ולכן בטיפשותי פירמטתי אותו דרך המחשב שלי מסתבר שזאת הייתה טעות ועכשיו כשהמכשיר עולה הוא אומר שחסר קובץ מערכת וצריך לחבר את זה ל IRIVER PLUS בשביל לעשות .RESTORE הורדתי מהאינטרנט גירסא של הארדוור כנראה לא טובה, ולאחר שהתקנתי אותה ה H10 לא מזוהה יותר ע"י המחשב. ושאני מחבר את הכבל למחשב ולנגן הוא רושם "חיבור חירום" ועדיין לא מזוהה, הוא גם לא נכבה אחר כך ע"י הכפתור... נרשמתי לאתר של IRIVER במטרה להוריד את ה IRIVER PLUS ואפילו עשיתי REGISTER PRODUCT אבל עדיין הם לא מאפשרים לי להוריד את IRIVER PLUS 2 מישהו יודע מה אני עושה? תודה ! נ.ב זה IRIVER H10 5G

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by bdbd,

http://music.yamaha.com/products/main.html?productId=106347&hierarchy_id=16067_16065 ? איפה אפשר לבדוק כמה הוא שווה?! יש לי לקנות אחד כזה רצייתי לדעת אם שווה המחיר

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by kolodov,

Creative 5.1 Speaker System I-Trigue 5600

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by alon83438,

איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..

• 4 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.