עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by DarkeyE,

שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by davidz,

יש לי אפשרות כרגע להביא אוזניות מחו"ל (ארה"ב) אני לא מבין באוזניות כ"כ אז אשמח אם תכוונו אותי קצת מעוניין באוזניות סגורות (על כל האוזן) טווח מחירים (30$-35$) ישמשו לשמיעת מוסיקה (בעיקר אלקטרונית) יש אוזניות מומלצות בטווח המחירים הזה? אם אפשר גם לקבל המלצה איפוא לקנות (אינטרנט) :

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. שלום , נא לבחור לי מהאתר www.pandas.co.il כי אני קונה ממנו..... ואם אפשר חוות דעת מנסיון יהיה נחמד תודה

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by itaic,

שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)

7. Started by eyalrozen,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה. המוזיקה שאני שומע זה בעיקר דאנסים והיפ הופ לכן אני חייב אוזניות עם איכות בס טובה. אוזניות קשת רגילות לא INEAR או משו.. חשבתי על Beats SOLO HD של DR.DRE אבל אנשים אמרו שלא משתלמות. התקציב נע באיזור ה 500 עם חריגה. אשמח לתגובות תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by sirotag,

שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  9. שלום רב, אני מחפש המלצה לטלוויזיית LCD בגודל של 32". לא חשובות הכניסות, רק שיהיה כניסה לממיר של HOT (האם יש כניסה שונה לממיר HDMI של HOT? אם כן, אז גם כניסה כזו). אני שוקל את ה-SAMSUNG A451 והסוני S4000E, אך אשמח להמלצות נוספות או להחלטה מי מהן עדיפה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  10. Started by pringles,

יש לי רמקולים של אלטק לנסינג 4212 ואני רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני יכול לקנות בשביל לנצל אותם עד הסוף רוב השימוש הוא מוזיקה בעיקר, משחקים לא פחות וגם סרטים לא מעט. יש לי כרגע כרטיס XFI גיימר רגיל ואני מרגיש שהרמקולים יכולים לתת עוד אבל מוגבלים יחסית. אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  11. Started by hury,

שלום רציתי לדעת אם הצ'יפסט G41 של לוח האם Gigabyte G41MF-US2H יתאים לכרטיס הקול LEXICON LAMBADA ? אשמח לעזרה ..תודה...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by TOMER20,

היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by zilkanir,

לפני רכישה, רציתי להתייעץ איתכם איזה מערכת מביניהם איכותית יותר(ללא קשר למחיר) הZ2300 או הJBL ENCOUNTER מה מומלץ יותר לרכישה? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by B~Boy,

שלום ברצוני לרכוש נגן Mp3 עכשיו לצרכים שלי: אין צורך בכל כך הרבה ג'יגה מספיק לי 4-6 (למרות שכמה שיותר לא כזה יזיק האמת אבל אם זה יבוא על חשבון דברים אחרים אז לא) גם חשוב הממשק של הנגן...שיהיה מהיר ונוח לשימוש בלי יותר מדיי חפירות עכשיו חשבתי על האייפוד נאנו הוא דיי נחמד קטן ובעל ממשק טוב אבל העוצמה לא ממש מספקת אותי....ראית גם הרבה ממליצים על האיי אודיו הזה האם הוא שווה את ההשקעה?בכל מקרה אני יודע שאם אני לא יקנה נגן עם ניגון סרטים וכל שאר הפיצ'רים אני בסופו של דבר אצטער אבל מה לעשות שקשה לחרוג מהתקציב הזה.... הבעייתיות הגדולה עם האייפוד בכל מקרה שהוא מצריך לקנות הרבה דברים לאחר הקנייה של הנגן עצמו....והשאלה מה אני מקבל עם הבאנדל של האיי אודיו? ואגב איך נחשבת החבר…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי?? תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by eran1243,

איך האוזניות? האם המחיר שלהם משתלם?-מצאתי ב 215 ש"ח, ד"א: המחיר הרישמי בחו''ל הוא 50$... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by Big_White,

התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  18. אמממ, מה אפשר לעשות כדי לסדר את הפונט במחשב שיראו אותו יותר חד (נקי)? אני מחבר בחיבור HDMI-DVI. ד"א, יש אפשרות לעשות גם תצבעים טיפה יותר חיים? ואממממ, יש לי תאפשרות בהגדרות לבחור 1920x1080 (והטלוויזיה שלי היא HD READY...), זה נותן לי לבחור את זה ואפילו מפנה לי הרבה מקום במסך (משהו שמאוד עוזר לי =), הבעיה היא שהפונט של הכתב לא כ"כ קריא ואם אפשר לסדר את זה - מה טוב..., אפשר לסדר את זה?) תודה =)

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by Tommy,

Creative EP-630 זה אוזניות IN-EAR עם סיליקון כזה וסינון רעשים שוות משהו ? עולות 200 שקל

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום כבר 3 חודשים יש לי את אותו בעיה שהמחשב פשוט הורס לי האוזניות אני תמיד מחבר את האוזניות מהצד הקדמי. מאיפה אפשר לקנות כבל מאריך כך שאוכל לחבר את האוזניות לצד האחורי של המחשב? אני זוכר שפעם היה לי כבל כזה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by Brazg,

חברה.. אני צריך המלצה למיני דיסק? משהו שיהיה טוב ושעם אני מסתכל על עוד חצי שנה אז שהוא לא יהיה מיושן ביחס לאחרים.. ובמחיר לא גבוהה יותר מדי.. תודה.. בינתיים ראיתי את שני הדגמים האלה: NZ-MF610 MZ-N510CK

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by rikimaru,

היי חברים, צריך עזרתכם במציאת אוזניות אשר ייתנו לי 7.1 ללא שימוש ב- USB מאחר ויש לי כרטיס קול שמספק אותי באיכותו, האוזניות היחידות שמצאתי ללא USB (להלן הקישור) הן אוזניות של זלמן אך הן של 5.1 http://www.zalman.com/ENG/product/Product_Read.asp?idx=213 תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by ! @ $WolF~Man$ @ !,

את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......

דיונים חדשים בפורומים