אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום אני חדש פה ואני צריך עזרה. יש לי איי ריבר H10 6 ג'יגה חדש שקניתי ואני לא מצליח להעביר שירים מהמחשב שלי הצלחתי להעביר שירים ממחשבים אחרים אבל משלי זה בלתי אפשרי התקנתי היום את הפרימוור החדש מהאתר של אייריבר ועשיתי Restart לנגן, שם הצלחתי להיכנס אליו סופסוף ומצאתי את התיקיות שנקראות Music, Text, My Recordings כמוסתרות. עכשיו, אם לא הייתי נכנס ככה ורק מחבר למחשב לא הייתי מצליח להיכנס לתוך הנגן, הווינדוס מזהה את הנגן אבל לא פותח אותו ככונן נוסף ב"מחשב שלי" וגם הנגן מוגדר ב Device Manager, אפילו המדיה פלייר לא מזהה את הנגן כשאני מנסה לסנכרן שירים אליו. ולהזכירכם, הצלחתי להעביר שירים מכל מחשב אחר חוץ משלי, למישהו אולי יש פיתרון? כי אני ממש נואש וממש רוצה לשמוע במכשיר את כל…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר בגרסה האמריקאית והרדיו בו מתוכנת לעבוד באמריקה....אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות את זה לשיטת שידור האירופאית (כמו בארץ).... ואם זה אפשרי אז איך אני עושה את זה?!?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים שיתחברו לי גם למחשב וגם לטלויזיה יש לי מסך 32 שמחובר למחשב זה לחדר גדול יחסית שיהיה לפחות 5.1 ערוצים אשמח לשמוע על הצעות ומוכן לחרוג תודה .....
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הורדתי אותו מhttp://www.rockbox.org/daily/h300/rockbox-h300-20060111.zip ,אני מוצא בתוך הזיפ שמה המון קבצי .iriver ,מה עושים עם כל זה,והאם בכלל שווה להתקין את הרוקבוקס,וזה כרוך בסיכון מידע ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת על הנגן באתר והחלטתי ללכת לכיוון של לקנות אותו בביקורת כתוב שהיבואן בארץ החליט למכור אותו עם תוספת אוזניות של סנהיזר בנתיים דרך אתר ההשוואות זאפ יש 2 חנויות שמוכרות את הנגן השאלה שלי אם בטוח דרכן גם הנגן מגיע עם האוזניות או לא.. (אל תגידו לי על לחפש בפורומים כי לא מצאתי שאלה על משהו ספציפי כזה..) הנה הלינקים לחנויות: http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?ref=1&Pid=294&Item_Id=19060 http://www.top100.co.il/Product.asp?Pid=iAUDIO-M3L-20G&Cat2Cat1ID=95&Cat2ID=328&aff=Zap
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז כך הלך לי הכרטיס קול,כנרא שמשכתי משהו והוא פשוט נהרס... בקיצור,אני גם כך תכננתי לקנות רמקולים חדשים ועכישו אני חושב לקנות גם כרטיס קול.. אבל הנה השאלה שלי: כמה כרטיס קול איכותי משפר את הסאונד, האם שווה להשקיע קצת כסף ולקנות כרטיס קול טוב ,או שכרטיס קול של 90 שקל יעשה את העבודה... בו נגיד שיש לי תקציב של 600 שקל בערך (אפשרות חריגה קטנה) שאפשר להשקיע אותו גם על כרטיס קול וגם על רמקולים,מה הייתם ממלצים לי לקנות? המטרה של הרמקולים היא למוזיקה אז שיהיו 2.1 ... המטרה של הכרטיס קול היא למוזיקה ומשחקים,חשוב לציין שאני צריך שיהיה אפשרות לחבר גם את האוזניות 5.1 שלי וגם רמקולים 2.1 לכרטיס קול. עריכה: האוזניות שיש לי זה ראזר בארקודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
זה נכנס באותו מקום כמו הכרטיס מסך? זה מתפקד בין היתר כמו כרטיס מסך? (אני עושה עבודה בפרולוג בביצפר על מחשבים, ואני מעתיק מפרטים מהאתר בשביל העבודה, צריך לדעת אם להכניס כרטיס טלוויזיה, במקום הכרטיס קול, כי הכרטיס קול במפרט שאני כרגע מוסיף הוא onboard...)
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לטלוויזייה (לא אכפת לי LCD רגילה או פלסמה ) ב 6000 ש"ח שתהיה כמה שיותר גדולה כמובן רזולוציה טובה אם אפשר 16:9 ותומכת ב HDTV תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן DVD Divx של ITT. ניסיתי לראות איתו את הסרט אפקט הפרפר שהורדתי וצרבתי בפורמט Mpeg 4. הסרט רץ עם קולות רקע אבל בלי קולות דיבור או כתוביות. חשבתי לנסות להוריד עדכון ל DVD אבל לא הצלחתי למצוא אתר של ITT. אני מאוד השמח לקבל כל עזרה שהיא.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה מהם אני מבטל,ובכלל מה קורה אם אני לא מבטל את הדרייבר של האונבורד כי בכל מקרה אני לא משתמש בו.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור! שידרגתי את המחשב שלי ברמות גבוהות למדי, התקנתי ווינדוס ויסטה 64, הבעיה רק שאין לי מושג איך להתקין את הכרטיס קול שיש לי, מישהו יכול לתת לי הדרכה כלשהי? אולי צריך להוריד דרייבירם שמתאימים לווינדוס החדש אם כן מאיפה!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך האוזניות האלו? נחשבות מקצועיות? כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, *כרטיס קול מחובר: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1 1. אני מעוניין לרכוש אוזניות לגיימינג, לרב משחקים בסגנון BattleField 3, Call Of Duty: MW3 וכדו' .... תקציב עומד על 500 ש"ח +/- , ממתין להמצלה שלכם. 2. מחוברים אצלי רמקולים מסוג Logitech Z-5500, מחוברים עם החוטים וכבלים אשר הגיעו עם הרמקולים, השאלה: האם יש משהו יותר איכותי בכדי להפיק סאונד יותר טוב ? חוטים איכותיים יותר ? צורת חיבור שונה ? דיגיטלי אנלוגי ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_sites/future/product.asp?pf_id=YH707 יש לי אפשרות להשיג אותו ב840 שקל.. זה שווה? ואיך הוא בכללי?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך טלווזיה LCD לסלון, המחיר הוא עד 4000 שקל בלחץ. כמובן שאני מחפש את המסך הכי איכותי במחיר הכי נמוך, התכנון יהיה לחבר אותו למחשב (DVI), להוט ולDVD (בננה). לא איכפת לי גם מסך יד שניה, אם הוא לא פגום. ולגביי פיקסלים שרופים? קראתי על זה משהו בפורום למסכיי מחשב ותהיתי אם זה יכול לקרות גם לטלווזיות. ואם כן, אם האחריות מכסה. אה כן, חשוב שהטלווזיה תהיה מפירמה ידועה, אם כמה שיותר זמן אחריות. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מחקתי את ההודעה הזו כדי שתוכלו להתרכז בזו שלמטה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לצערי אין לי ציוד הגברה איכותי או כרטיס אודיו נפרד . אני מעוניין באוזניות המתאימות לשמיעת מוזיקה במשך כמה שעות ברצף - בזמן העבודה במחשב. ראיתי שמאוד ממליצים על ה- KOSS PORTA PRO בסביבות 350 ש"ח. אשמח לעוד המלצות בסגנון, TMP
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצה לדגם מסויים של טלויזיה בגודל 37 או 42 , אבל אני מניח של-42 יהיה קשה להיכנס בתקציב. אני מעוניין בטלויזיה שנכון ליום זה מציגה את התמורה הטובה ביותר לשקל. כמו רוב האוכלוסיה, מירב השימוש בטלויזיה יהיה צפייה בטלויזיה בכבלים. התקציב לטלויזיה הוא בסביבות 5-6 אלפים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל: 1.Gamesurround Fortissimo III 7.1 2. SBlive 5.1 Digital
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-