אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אז אחרי כמה התלבטויות... של ללכת על כרטיס קול או הארד דיסק... החלטתי להשקיע קצת מהכסף של היומולדת [26.2=] בכרטיס קול... משהו בסביבות ה500 שקל..... חשבתי על Creative X-Fi Xtreme Gamer וראיתי גם את Creative Audigy2 ZS Notebook לא הבנתי ממש מה הקטע עם המחברת.... בעיקר משמש למוזיקה וסרטים... מידי פעם משחקים.... למישהו יש המלצות כלשהן? מומלץ מאייבורי או KSP..... ואם אין אז אופציה אחרונה מבאג.. שממשש עדיף שלא.... תודה מראש =] עריכה: שכחתי להגיד.... המערכת שיש לי במחשב זה ALTEC LANSING MX 5021 =]
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום , הורדתי את הסרט בת הים הקטנה בגרסה עברית וגם בגרסה אנגלית אני מעוניין להכניס לסרט העברי עוד פס קול ,ולהפוך את זה לDVD . ז"א שתהיה אפשרות בחירה כמו בסרטי DVD ,איך עושים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיסים הללו לשימוש למישחקים בחיבור 5.1? האם ניתן לחבר את ה- VALUE ב- SPDIF בדיגיטלי לרסיבר או שאין את האופצייה הזו בכרטיס הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי בעיה המיקרופון הוא לא פועל .. ואני היכנסתי אותו כמו שצריך למקום הנכון ..וגם בדקתי בצלילים והתקני שמע .. והמיקרופון שלי עדיין לא פועל ..בדקתי אותו אצל חבר שלי והוא פעל !!!!!! מה יכולה להיות בעיה ??..
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין הסדרות השונות של נגני iriver - סדרת ה- 700, ה- 500 וה- 300. מה ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום , נא לבחור לי מהאתר www.pandas.co.il כי אני קונה ממנו..... ואם אפשר חוות דעת מנסיון יהיה נחמד תודה
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=718616# or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=696767 or http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708106
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות לשמיעת מוזיקה. המוזיקה שאני שומע זה בעיקר דאנסים והיפ הופ לכן אני חייב אוזניות עם איכות בס טובה. אוזניות קשת רגילות לא INEAR או משו.. חשבתי על Beats SOLO HD של DR.DRE אבל אנשים אמרו שלא משתלמות. התקציב נע באיזור ה 500 עם חריגה. אשמח לתגובות תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
חבר הביא לי נגן MP3 מי יפן הנגן תוצרת KDL שזה חברה קוראינית. הוWINXP מצא לי התקן לא ידוע שנקרא SKYLARK מישהו מכיר את זה או יודע איפה אני יכול לימצוא דרייברים? ובאתר החברה בדקתי ואין שם דרייברים. מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
האם ההבדל משמעותי ומה אפשר לעשות בנידון? בנוסף יש לי סרטים מקוריים מארהב שאני רוצה להמיר לPAL האם יש צורך לעשות זאת או שכל מכשירי הדיוידי היום יכולים לקרוא NTSC והאם יש הבדלי איכות בין השיטות?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
וגם ללא חיבור של שקע חשמלי- שהחשמל שהם צורכים יהיה מהמחשב עצמו. תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש כרטיס קול בשביל להפפעיל את לוגיטיק Z5500 שאני כנראה עוד מעת עומד לרכוש איזה כרטיס קול מתאים הW שלו 502 והוא בא ב5. 1 עם אפשר כרטיסי קול יותר זולים בשמחה עם לא עד 350-400 שקל לא יותר תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם .. היום בערב אני הולך ליקנות רמקולים למחשב.. שישמו לי גם רמקולים לפלטה (DJ ) בעוד ככמה זמן.... התקציב שלי הוא עד 650 ש"ח .. גג ... עדיף שיהיה עד 600 שקל .. אני צריך אותם בעיקר למוזיקה במחשב.. שיהיה סאב טוב .. ושישמעו באיכות. תודה לעוזרים.. זה קצת דחוף !
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ועוד כמה תוספות לחיבור sata רגיל http://www.digit-life.com/news.html?112743#112743
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקול קטן שישמש אותי כשאני שוכב לישון. משהן בסגנון הזה : http://www.pioneer.co.jp/press/release519-j.html מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכל ושנה טובה לכל מומחי המחשב למיניהם וגם למי שלא כל כך מומחה, כמוני :-) נשרפה לי יציאת המיקרופון בכרטיס הקול OnBoard שלי, מדובר בכרטיס AC97 או משהו כזה. בכל מקרה, חשבתי "אם כבר אז לשדרג". אני מעוניין לרכוש כרטיס קול חדש כדי שאני אוכל לעשות שיחות קוליות ולהקליט דברים שונים דרך מיקרופון בסיסי וחוץ מזה אני אשתמש בכרטיס כדי לנגן סרטים ומוזיקה, לא משהו מקצועי.. הסתכלתי במנועי השוואת מחירים ונתקלתי בשני כרטיסים שנראים לי אפשריים (מבחינת מחיר): Creative Live 5.1 ו Creative Audigy SE כאשר האחרון עולה 160, כ60 ש"ח יותר מהראשון. השאלה שלי היא במה יתאפיין ההבדל במחיר בין הכרטיסים והאם יש סיבה להוסיף כחצי מחיר ה- LIVE בשביל השדרוג הנ"ל. אני מודה לכל מי שיכול לתרום וחשוב לכתוב …
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה שברשותי: רסיבר Denon AVR1603 זוג רמקולים רצפתי קדמי JBL E60 זוג רמקולים מדפיים אחורי Philips (נרכשו לפני 13 שנים אך מתפקדים יופי) כרטיס קול Creative Live Value לוח אם ABiT NF7 אני מעוניין לרכוש כרטיס קול, די חדש בתחום, קראתי קצת לגבי דגימה וביטים של הכרטיסי קול, אך אני רואה כרטיסים בעלי נתונים דומים, בהפרשי מחיר גבוהים. מס' שאלות: א. האם מומלץ לרכוש כרטיס PCI או USB ? ב. מה ההבדלים העיקריים בין X-Fi Platinum Creative לבין Audigy 2 ZS Creative לבין X-Fi XtremeMusic Creative ? אילו 3 הכרטיסים ש"שמתי עליהם עין" ברצוני לציין מס' נקודות נוספות: אני בעיקר צופה בסרטים, AC3 וללא AC3. שומע מוסיקה. לעיתים אני משחק, במשחקים הבנתי שחיבור אופטי לא יתאים לסראונד, כך שאני מחפש יותר כ…
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להקליט קטע מקלטת לMP3 איך אני עושה את זה? אני יודע שאני צריך לחבר ווקמן\רדיו לכניסהה האחרית השאלה איך אני מקליט את זה? והאם אפשר לעשות את זה עם נרו ווב אדיטור?? תודה ושבוע טוב!!
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מחר אני הולך לאסוף ת'HD החמודי החדש,לא רוצה להפו ת'ת'רד הזה לסיפורים אז אקצר,אני רוצה אוזניות חזקות טובות איכותיות אלחוטיות\חוט ארוך נורא(אין לי כוח לאיכיות של מאריכים ושטויות),אני מדבר על האוזניות האלה שמחממות ת'אוזניים ,הענקיות האלו(נו חיכיתם לזה "של דיג'יים"),ברור לי שהם לא ישתוו למערכת שלי(4סאבים,שתיים של 20 סנטימטר ושתיים של 10 2 טוויטרים ו4 רמקולים מחוברים לרסיבר ישן(אין יותר טוב מזה)),אבל מה לעשות השכנים כבר לא יכולים לסבול ת'רעש(פשוט עוצמה אדירה!!!) אז...(בטח אתם מזדהים איתי). *האמת לא כל כך נוב בתחום אבל אף פעם לא השתמשתי בקביעות באוזניות אולי לפעמים לראות סימפסונס באמצע הלילה,או שבידיוק יצא פרק של נארוטו......
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-