אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכול העוזרים . תחילה אני אתן את הרקע לדרישות שלי מהאוזניות וכן מספר דגמים מומלצים שמצאתי ברחבי הרשת . אני מחפש אוזניות ie שמסוגלות לבודד רעשי רקע עד כמה שניתן ללא עזרה ממסנן רעשים אקטיבי {בנוסף לאוזניות}. האוזניות יהיו מחוברות לרוב לנגנים ניידים כמו האייפד אייפון וכן sgs2 וכן יתפעלו ללא שימוש במגבר חיצוני . מומלץ כבל ארוך {בדרך כלל ניתן לרכוש עם האוזניות} . אני לא צריך אוזניות קסטום {מתאמות אישית לתבנית האוזן } סגנון המוזיקה -roots dub- reggae כך שכדאי שהאוזניות יצליחו להתמודד עם עומס בס והרבה. טווח המחירים הבין 1300 - 1600 שקל ואין לי בעיה לרוכש מחו"ל {המחיר כולל משלוח} . אלו הם מספר הדגמים שמצאתי ברשת https://www.westonemusicproducts.com/catalog/um3x-true-3-way-…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת טלויזיה 42 אינטש, חשוב איכות תמונה וקול טובה בלי כל הפיצ'רים (מיועד לסבתא שלי). תקציב עד 5000-6000 ש"ח. הטלויזיה שנעצרתי עליה בינתיים היא Philips 42PFL5405H אשמח לחוות דעתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס קול מובנה במחשב והוא אינו עובד למרות שיש לי win7 ועשיתי את העדכון של הדרייבר שלו והוא לא עובד... אז יש לי כרטיס קול נוסף של creative כזה: http://www.biocomp.net/o39591.htm וגם הוא לא עובד בחיבור הPCI . משהו יכול להביא לי את הדרייבר של הכרטיס קול הזה? ומה הבעיה עם הקול?
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום ברשותי מבחר של קלטות ישנות, בהם אני מעוניין לצפות. לכן אני רוצה לרכוש וידאו. על הדרך חשבתי גם לרכוש DVD, ואז אוכל להמיר את כל הקלטות הישנות לדיסקים. אולם לאחר בירורים קצרים, ראיתי שמספר הדגמים העונים על הדרישות הוא דיי קטן. אני חושש שהמכשירים המשולבים, יבצעו את העבודה לא הכי טוב, בכל הקשור להמרה מוידאו לדיסקים. וגם הם דיי בעייתיים באופן כללי. המחיר של מכשיר משולב מקליט הוא כ 900 ש"ח. לכן, תהיתי אם בכלל שווה לי לרכוש כזה, או פשוט יותר - לרכוש וידאו בכ 350 ש"ח, DVD בכ 200-300. וסה"כ סביר שאשלם כ 600 ש"ח (ואפילו פחות). וגם כנראה שוידאו ינגן קלטות בצורה טובה יותר ממכשיר משולב. האם יש לכם המלצות? הן למכשירים משולבים העונים על הדרישות, וממירים מוידאו לדיסיקים בצורה טובה. …
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אהלן.... רציתי לשאול מה ההבדל מבחינת איכות בין שני סוגי הכבלים של AUX: האחד עם שני חיבורי RCA והשני משני הצדדים 3.5mm ניתן לראות תמונה של הכבלים בלינק הזה http://forums.hardwarezone.com.sg/showthread.php?p=57532018 אני רוצה לחבר מערכת סטריאו ביתית לנגן (Cowon J3)- למערכת יש את שני החיבורים... השאלה היא איזה סוג יותר איכותי? אם למישהו יש גם מושג על טווח מחירים (כי עבור כל סוג יש כל מיני מחירים מה שבטח מבדיל ביניהם זה עובי החוט ולכן האיכות, אורך וכו..) או על כבל ספציפי מאיזו חנות אני אשמח להמלצה... תודה רבה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שהפונקצייה העיקרית שלהם זה שהם חוסמים רעש אני מאזין בעיקר בבית, השאלה אם הם שווים את הכסף? הבנתי שהם נוחים ונראים טוב שזה גם חשוב אם לא אותלם על מה תמליצו? אני מוכן לשים עד 3,000 ש"ח שאלה 2: איך הם בהשוואה לרמקולים מאוד יקרים? האם מאוזניות אני יוכל לקבל אותה איכות כמו שאני מצפה מרמקול ב-20K? (רק בעוצמה נמוכה יותר) (ואני יודע שקצת הגזמתי עם המחיר) שאלה 3: למה בחו"ל הם עולים 300 דולר ובארץ כ-2500 ש"ח??? שאלה 4: האם לקנות מגבר אוזניות? (אם כן איזה) או שגלאקסי 2/איפון יעשו את העבודה? (לא לשים בחתימה) ואני מקווה שלא הפלתי אותכם עם אוזניות במחיר כזה לחבר לאיפון, אבל אני לא מבין בנושא וצריך לדעת את התשובה בתודה, ביבו
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-tv&modelsid=761156,793715 בלינק הבא יש 2 טלויזיות אחת מול השנייה- מה יותר טוב? 1. פיליפס 42PFL5405H 2. טושיבה LV833
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות עם מיקרופון בתקציב של עד 300 שקל. המטרה של האוזניות זה בעיקר לדיבור בסקייפ, במסנג'ר. אני צריך שיהיה מיקרופון איכותי ושישמעו אותי חזק ואיכותי וגם שישמעו באוזניות חזק. לפעמים אולי אני ישמע גם מוזיקה בהן אבל בדרך כלל אני שומע ברמקולים את כל שאר הדברים ובאוזניות אני רק מדבר ושומע את הסקייפ. אני צריך את האוזניות מחנות KSP בחיפה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי אוזניות לטלווזית LCD שלי - la32c530 של סמסונג. כששיניתי את עוצמת הקול השינוי נעשה רק ברמקולים המובנים של הטלויזיה ולא באוזניות. איך אני יכול לשנות את עוצמת הקול של האוזניות?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות בתקציב של סדר גודל 150-200 שקל. מה שחשוב לי שהן לא יהיהו IN EAR שיהיו נוחות, עמידות ויפות (לא קריטי אבל עיצוב נחמד מתקבל בברכה) איכות הסאונד, מן הסתם חשובה אבל אני לא מצפה למשהו סופר מטורף בכזה תקציב, פשוט שיהיו אוזניות טובות. השימוש הוא יומיומי פשוט שמיעה של מוזיקה מנגן MP3 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך עם יציאת hdmi ואני מעוניין להשתמש בחיבור הזה כדי להעביר קול דיגיטלי לרסיבר. אין לי חיבור hdmi ברסיבר. האם קיים מתאם כלשהו המאפשר לחבר באמצעות כבל קואקסיאלי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש בידי מערכת קולנוע ביתית Panasonic sa-pt465 ורציתי לדעת איך אני מגיע איתה למקסימום איכות צליל דרך המחשב כבלים, כרטיס קול, הגדות וכו'.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הטלויזיה הנ"ל LED PHILIPS 40PFL8605H http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=554&ArticleID=145 האם משהו יכול לתת לי חוות דעת עליה או לפחות לתת לי דגמים של סמסונג או LG באותה איכות בתודה מראש אודי
-
- 0 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שיש לה חיבורי 5.1 ויש לי כרטיס קול עם 5.1 לא לדאוג עכשיו חיברתי חיבור RCA לPL 3.5 עם 2 פינים אחד לבן אחד אדום וזה משמיע לי רק על 2 הקדמיים.... ואת הסאב וופראני יודע שככה זה אמור להיות חיפשתי כבל של 5.1 בחניות לא מצאתי. עכשיו יש לי שאלה איזה כבל אני צריך אם אפשר תמונה שם ובאיזה חנות יש את הכבל? אני צריך כבל אופטי או כבל אחר? יש לי חדר לא גדול חדר של 3. על 4 מטר . ובקשה אחרונה, לחבר שלי יש רק 2.1 אצלו במחשב אז אני רוצה לחבר לו כרטיס קול 5.1 USB ולא מצאתי ... אם אפשר בבקשה למצוא לי משו זול תודה.... אם זה לא קשור לפורום הזה בבקשה תגידו לי את השם של הפורום שזה מתאים לו אם צריך תמונות של החיבורים אז זה החיבור של הרסיבר שלי: http://imageshack.us/photo/my…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חברה קניתי היום את הרמקולים חיברתי בכל הדרכים האפשריות בדקתי עם פלאפון בכל דרך אפשרית שיחקתי עם הבאס והטרבל אפילו עשיתי בדיקת סאב ביוטיוב שמתי טראקים עניינים אבל בכל זאת הסאב של המערכת הזאת לא עובד לי פשוט לא עושה כלום.. אלה רק הסטליטים שלו מוציאים צליל וזהו.. אשמח מאוד לעזרה.. אני מאוד אתבאס עם אגלה שהמוצר פשוט מקולקל ככה על ההתחלה..
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר לפלסטיישן 3 שלי אוזניות גימינג אבל אין לי חיבור 3.5 בטלוויזיה אז מה שאני עושה זה ככה לוקח כבל RCA אדום ולבן (סטריאו ) ובסופו יש כניסת 3.5 רציתי לדעת אם אני יחבר אוזניות גימינג לדוגמא 5.1 ווירטואלי אז אני ישמע 5.1 ולא 2.1 ? כמו שאני שומע במחשב 5.1 אז גם בפלסטיישן תודה
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לדירה שלי, הציעו לי את זו ב 8200 ש"ח. http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666188173#additionalImage1" מה דעתכם? יש המלצות על טלויזיות מתחרות טובות ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב , שמי שלומי ידע נרחב יש לי במחשבים אבל במקרנים באמת שאין לי מושג אשמח להתייעץ אז כמו כן לפני שפתחתי אשכול זה קראתי והשכלתי קצת הבנתי שהתקציב נורא חשוב לקניית מקרן והשימושים אז ככה תקציב שלי הוא עד 4000 שקל שימושים : פנאי חובבנות להנות ממסך ענק בחדר בגודל ממוצע עם חלון אחד שתמיד יהיה סגור ( וילון) זאת אומרת חדר לא מואר במיוחד אני מתכוון לחבר למקרן מחשב נייד + ממיר HD .. ושאר ירקות הבנתי שניגודיות זה חשוב עוצמת הארה ורזולוציה טבעית ללא דחיסה כמו כן מקרן מסוג DLP מרחק ההקרנה יהיה בין 3 ל 4 מטר ( אורך החדר) בשני המקרנים הלכתי על נגידיות של 1:300 + עוצמת הארה של מעל 2500 + רזולוציה טבעית של 1024X768 ללא דחיסה + תיקון טרפז פיספסתי משהו? תקנו אותי בבקשה כמו שאמרתי…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי סריטמר דגם Xtreamer sidewinder המוכר. נתקלתי בפורמט ווידאו לא מוכר לי. יש לי אפשרות להשיג קובץ שמורכב מהרבה חלקים שונים שכולם מרכיבים בסוף סרט אחד. יש שם גם כתוביות וכמה פסי קול שונים. הסיומות שיש שם הם כאלו: m2ts , mpls , clpi ועוד כמה. הקבצים עם הסיומת m2ts שוקלים הכי הרבה (החל מ-2 מגה עד 21 גיגה) שאר הסיומות הם קילוביטים בודדים. הכל ביחד שוקל 29 גיגה. בקיצור השאלה שלי היא אם ה- Xtreamer יכול לנגן דבר כזה? ומה זה בכלל? אולי bluray? ועוד דבר חשוב זה שאני מנגן את הסרטים דרך כבל רשת ל- Xtreamer. הוא יוכל להריץ כזה קצב מידע כבד (מדובר על רשת 10/100)? אם צריך עוד נתונים תשאלו.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך בבקשה הצעות לסטריימר הדרישות זה שיהיה הכי קל להפעלה שיש כי הוא לאדם יחסית מבוגר...כתוביות בעברית, חיבור HDMI כמובן שFULL HD. עכשיו מה לגבי סטימר אלחוטי או שללכת לאחד עם דיסק קשיח?? איך אני טוען סרטים בסטרימר עם דיסק קשיח?? חשבתי על סטריימר WIFI שהוא מציג את הסרטים מהמחשב עצמו... ראיתי את הדגם הזה של LG-DP1W??.. האם הוא נח (מבחינת כל ההתעסקות עם להוסיף סרטים, כתוביות)?? תודה רבה ירון
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. הורדתי קובץ ISO של איזה 50 ג"ב (טרון תלת מימד) ושאלתי היא כיצד אני יכול לנגן אותו? האם רק צריבה של הקובץ לדיסק בלוריי או שישנן אופציות אחרות כדי להינות מהסרט בתלת מימד אמיתי? אפשר לפתוח את ה-ISO לכונן נייד ולחברו ל-USB שבנגן הבלוריי? הנגן שלי הוא Samsung BD-D5500 הטלוויזיה Samsung LED D7000 תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס קול עד 400 שח שתומך ב WINDOWS 7 64BIT, רצוי לא קרייאטיב - מהנסיון שלי איתם הדרייברים שלהם דפוקים (או שאני טועה?) USB\PCI\WHATEVER יש למישהו המלצה? (זה למחשב רגיל אני גם משחק מידי פעם אבל בעיקר שומע מוזיקה)
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
דרוש לי משהו שבעיקר יסנן רעשים טוב וישב בנוחות. אשמח גם לאיכות מוזיקה טובה (אני רחוק למדי מאוודיופיליה ומקשיב להמון סגנונות מנוגדים לחלוטין) עד כ500 ש"ח אפשר אבל ממש לא חובה מיקרופון למטרות סקייפ עדיף פחות
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל,סליחה אם זה לא במקום הנכון,אז מבקש להעביר לאן שזה יותר מתאים.. אני רוצה לקנות במתנה מכשיר רדיו שיאפשר לשמוע באמצעותו שידורים מאתרי אינטרנט. בדומה לזה. אני לא כ"כ הבנתי איך בדיוק מוצאים תחנות,אז אני כותב מה אני צריך שיהיה,אם זה קיים בכלל.. חייבת להיות אפשרות להקליד שם הקישור בו נמצא השידור רדיו. זה מה שאני צריך. יש בכלל כזה דבר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-