אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש אוזניות שטובות גם למשחים וגם למוזיקה במחיר של 150 שקל בערך. ועדיף שיהיה מיקרופון.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של הx-530 ורציתי לשאול אם אני יכול לחבר אותה גם לlcd וגם למחשב ...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב ממש חזק בסביבות ה10,000שח למשחקים\HTPC. עכשיו יש לי רסיבר בבית שמתחבר ל5 רמקולים גדולים של B&W ואני מתכוון לחבר את המחשב למערכת הזו. רציתי לדעת מה ההבדל בין כרטיס קול שבא על הלוח אם 5.1 עם יציאה אופטית שמתחבר ישר לרסיבר, לבין הכרטיס כל הזה של כריאטיב X-FI שעולה יותר מ1000שח ואין לו יציאה אופטית? המחשב יחליף את הדיוידי וישמש לצפיה בסרטים אבל גם למשחקים ממש כבדים (אם זה חשוב) תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום וברכה ברצוני לקנות רסביר לחדר בטווח מחירים של 1000-2500 ש"ח. כרגע יש לי הרבה מוצרים בחדר אשר כולם מתחברים אחד לשני בערך, אבל הרוב למחשב רמקולים: Logitech Z-5500 אממ דוק לאייפוד: IPOD, AV Connection KIT טלוויזיה דיוידי רמקולים במיטה חח זה נשמע הזוי אבל כן. ומחשב עכשיו הכל אני רוצה לחבר לרסיבר או משהו משהו שיסדר לי את הכל ואני יוכל לשלוט על הכל ממנו. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שהנושא קשור לפה. התחברתי לסטינג וקיבלתי את הסטרימר, הבעיה היא שהוא לא מתחבר דרך הsound bar. כשאני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה אז הכל בסדר והכל עובד אבל כשאני מתחבר דרך הsound bar אז יש תמונה שחורה, אני שם לב שזה מזהה שמשהו מחובר אבל אין תמונה. יש איזה פתרון לזה? תודה וים טוב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות בתקציב של סדר גודל 150-200 שקל. מה שחשוב לי שהן לא יהיהו IN EAR שיהיו נוחות, עמידות ויפות (לא קריטי אבל עיצוב נחמד מתקבל בברכה) איכות הסאונד, מן הסתם חשובה אבל אני לא מצפה למשהו סופר מטורף בכזה תקציב, פשוט שיהיו אוזניות טובות. השימוש הוא יומיומי פשוט שמיעה של מוזיקה מנגן MP3 תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת אקולייזר טובה ומפורטת למחשב. אני אשמח לקבל המלצות. תודה! נ.ב יש לי את התוכנה שמגיעה עם הכרטיס קול אבל היא מסריחה.... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
א) השאלה החשובה שלי,איך האתר מבחינת אמינות ומשלוחים? ב ) ראיתי שמידי פעם יש מבצעים על מוצרים מסויימים,הבנתי לדוגמא שהיה לפני חודש את ה DX50 ב 200ִ$ וכרגע לא מוכרים אותו,אבל הם כן מציגים אותו באתר, השאלה אם ידוע למישהו האם זה שהמוצר באתר זה אומר שהמוצר יחזור בקרוב למכירה או שזה לא מחייב ויכל להיות שלא ימכרו אותו בכלל בקרוב.. אני יודע שאף אחד פה לא נביא,אבל מאמין שמי שעוקב אחר האתר הזה הרבה אמור לדעת בדרך כלל איך זה מתנהל שמה ומה בדרך כלל קורה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמעתי פה המון דברים אל זה שאוזניות יקרות לא מנצלות את הפוטנציאל שלהן בלי מגברי אוזניות או כרטיס קול מפוצץ. השאלה שלי אם אוזניות USB בעצם לא תלויות בכרטיס קול אז הם מנצלות את מלוא הפוטנציאל שלהן? או ששומעים סביר. אני מדבר על אוזניות על תווך ה550 שקל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא מצאתי מקום יותר רלוונטי לשאול, אז אני אשאל כאן: האם למישהו יש המלצה לחברה שתוכל להתקין אצלי צלחת לווין, ואת הממיר הדרוש? אני לא מעוניין בממירים שמחוברים לאינטרנט ופועלים בשיטת P2P, אלא בקליטה נטו של ערוצים דרך לוווין.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחד האנשים שיותר הדהימו אותי בתעשיית האנדר הוא ג'יימס הולדן. הבחור מ UK ופרץ את דרכו בגיל 19 בשנת 2000 עם הטראק ששבה את ליבם הרבה תקליטנים בעולם, Horizons. הטראק עבר גם עיבוד מאוד מוצלח ע"י ההרכב האיכותי Way Out West (ניק וורן וג'ודי וויסטרנוף) והוא מדהים לא פחות. עכשיו שיחרר לא מזמן גירסת דיפ האוס אפליפטית ל Miss Jane - Fine Day עם הווקאלז של Kirsty Hawkshaw (הלהיט הגדול מ99', היה מושמע לרוב בגירסתו של ATB). Kirsty Hawkshaw - Fine Day (James Holden Remix) כמו כן, יש גם את : Eternity, One For You, Into The Dawn, Nothing To Hold ועוד רבים ואיכותיים... מומלץ בחום!!!
-
אז מה זה בעצם הדבר הזה שנקרא כרטיס קול מובנה? החברה בHardware Secrets פרסמו כתבה שמסבירה איך עובד הכרטיס קול (לא ממש) המובנה על הלוחות אם שכולנו משתמשים בהם (המסכנים בינינו). How onboard audio works: http://www.hardwaresecrets.com/article/28 מה שלא ידעתי זה שה"כרטיס קול" זה סתם שבב גישור שממיר בין מידע דיגיטלי לאנלוגי. הם גם פרסמו רשימת השוואה בין כל סוגי הcodec האלה: http://www.hardwaresecrets.com/article/520 ויש עוד קצת מידע מעניין במחלקת audio שם באתר.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אנשים, מחפש המלצה לכרטיס קול טוב למוסיקה - 2 ערוצים (המערכת מחוברת אצלי למחשב והאיכות כרע עם כרטיס קול מובנה לא טובה) מחפש כרטיס שלא עולה מליונים כדי לשפר את איכות הצליל, אם כרטיס כזה אכן אמור לשפר את איכות השמע אשמח לקבל המלצות עד בול 500 ש"ח . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, אני התקנתי לאחרונה כרטיס מסך חדש עם יציאת s-video. חיברתי טלוויזיה שיש לה רק כניסת RCA ליציאת המסך ע"י מתאם והגדרתי אותה כ-clone. הבעיה היא, שאמנם רואים בטלוויזיה כנדרש, אבל על התצוגה, עובר בלופ אינסופי פס 'שקוף' ברוחב המסך שנע מלמעלה למטה ודי מציק. מבחינים בו בעיקר על רקע שחור וכהה יותר. ניסיתי לשחק עם הרזולוציה, וכן עם מהירות רענון המסך, אבל לא נראה שיש לזה השפעה. יש למישהו רעיונות ממה נוסע הפס הזה ואיך ניתן להוריד אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על הרמקולים הללו Infinity TSS450 האם הם ממומלצים למחיר או עדיף משהוא אחר עד 1500 ש"ח ואיזה רסירבר כדאי להצמיד אליהם ? תודה על העזרה......
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו . נ.ב. פירסמתי את האשכול בפורום מסכי מחשב, והפנו אותי לפה עקב העובדה שיותר מתאים מסך טלויזייה, אבל בכל מקרה המסך יהיה מחובר למחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465025
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך מחברים יציאת קול קידמית במארז ללוח האם? צירפתי תמונה של החוטים ותמונה של חוברת ההוראות של לוח האם. אציין שדגם לוח האם הוא MSI K9N NEO V1 [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט כרגע בין 2 סטרימרים: Xstreamer Prodigy Black Boxee Box D-LINK קראתי ביקורות טובות על ה-BOXEE אבל גם קראתי שלא מפתחים אותו יותר. האם שווה להשקיע במוצר כזה? גם לא הצלחתי להבין אם לבוקסי ניתן לחבר כונן חיצוני של 3.5' ? תודה למי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראשית, האם יש למישהו גישה לדגם הזה של המקרן ? קניה, השכרה, תצוגה ? כאשר אני מנסה ללמד את השלט הלומד שלי (RC108 דגם ישן קצת) נדלקת נורית חיווי שהפקודה נקלטה אבל המקרן לא נדלק או נכבה. האם יש פתרון ? אולי שלט לומד אחר שבטוח ילמד את הפקודות ?
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכרטיס מחובר ליאס בקבל אדום לבן(וצהוב שזה הוידיאו אני חושב) וכשבגמירים קצת את הרמקולים(שמחוברים למחשב)יש מין רעש סטטי?אפשר לבטל אותו ולהשאיר את הרמקולים מחוברים למחשב?תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-