אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
איזה נגן יותר טוב: http://www.archos.com/uk/products/product_jbplayers.html http://www.archos.com/uk/products/product_jbrecorders.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בזמנו התעניינתי בקניית אוזניות מארה"ב מה שלא ייצא בסוף לפועל- אחותי לא מצאה את ה- sennheiser hd497 שביקשתי ממנה. איזה אוזניות שווה לקנות בארץ בתקציב של עד 300 ש"ח (או שכדאי ללכת על רמקולים?) לצרכי משחקים וקצת מוסיקה. האם sennheisr hd457 יעשו את העבודה? ועוד משהו בהזדמנות זו. האם יש אפשרות לקנות מגבר בנפרד לחיבור לזוג רמקולים jbl media 100? אלו רמקולים פשוטים ואני צריך סאבוופר בהתאם. תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ממ שלום, לאחרונה שאני שומע מוזיקה ברמקולים (ATP3) שלי , רמקול אחד פשוט לא מנגן, או עושה רעשים.. חשבתי שזה הרמקולים אבל היום חיברתי במקומם אוזניות, וראיתי שרק צד אחד מהאוזניות עובד (וכן, בדקתי את האוזניות עם דיסקמן - עובד).. אז כנראה זאת בעיה בכרטיס קול אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש חשבתי על זהhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2216 אני יודע שיש אותו בKSP ב300 מה אתם אומרים עליו ואשמח לעוד הצעות
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות את רמקולי Edifier 2.1 S350DB. או KANTO YU2/YU4. אני לא יודע לגבי הסאבוופר, האם אני צריך אחד או לא. שימוש עיקרי הוא בעריכת וידיאו במחשב, צפייה בסרטים/סדרות/יוטיוב וגיימינג מדי פעם. אבל בעיקר עריכת וידיאו. אני רוצה משהו שיספק לי איכותי ומדויק, אבל לא במחיר מטורף של אלפי שקלים. רב הדברים שאני עורך עולה ליוטיוב אז אני לא צריך משהו להפקה קולנועית. בתקציב שלי הוא בערך ה-1000 ש"ח. חשוב לציין שיש לי שולחן מתכוונן חשמלי, אז אורך הכבלים מאוד קריטי לי, ורציתי לדעת אם יהיה לי בעיות עם הכבלים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני בונה פרוייקט שבשבילו אני צריך רמקולים הכוללים מפענח Dolby Digital. הרמקולים היחידים שמצאתי הם Z5500 של Logitech שהם במחיר מופקע בארץ. יש למישהו רעיונות נוספים? תודה, -יובל
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD שהוא לא מתחבר לטלויזיה
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1)האם הכרטיס קול משנה את איכות המוסיקה ? 2)אך הרמקולים האלה Logitech Z5500 שווה לקנות אותם והאם הם אלחוטיים ?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה יש ברשותי רמקולים 2.1 מסוג Altec Lansing Atp3 אני מחפש כרטיס קול בעיקר למוזיקה משו טוב לא במחיר מופרז תודה ענקית לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
גילית שיש לי בבית רסיבר ישןן ישןן (מלפני 10 שנים בערך) שאין לו שימוש. ואני לא יודע מה ואם בכלל לעשות בו. אז חשבתי לחבר אותו לרמקולים העתידיים שיהיו לי (Z-540) אבל תהיתי אם בכלל יש להם אפשרות כזו להתחבר לרסיבר? ואם להם אין אז לAVS500 יש? והאם זה יתן לי משהו לחבר אותם אליו, האם בכלל זה ישפיע על איכות הסאוונד? או שיש לי עוד אפשרות- לקנות זוג רמקולים קדמיים למחשב (+סאב, [נגיד משהו כמו הATP3} ואז, לחבר את ה2.1 אל הרסיבר ובתור רמקולים אחוריים לקחת עוד שני רמקולים ישניםם (שנקנו ביחד עם הרסיבר) ולהרכיב מהכל 4.1? זה לא נשמע לי ממש טוב, כי זה יעשה די בלגן... מה אתם חושבים? מה כדאי לי לעשות? ??? והאם בכלל אפשר לקחת רמקולים למחשב, לחבר אותם לרסיבר, ואותו לחבר למחשב? …
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ברשותי רסיבר מסוג LUXMAN LR-2000 וכרטיס קול במחשב מסוג CRIATIVE AUDIGY 5.1 שכולל את אותה יציאה דיגיטאלית כתומה [sPDIF] בכל אופן נאמר לי כדי להשתמש באופציה הדיגיטאלית לקחת כבל שבצד אחד הוא בננת מונו ובצד שני ע'י אילתור לחבר בננת RCA בודדת שבעצם תשמש לחיבור קווקסיאלי שהוא בעצם יחובר לרסיבר עצמו בכניסה הזו..והבננת מונו תחובר ליציאה הדיגיטאלית בכרטיס..אומנם ניסיתי זאת אך הדבר לא עבד ביעילות רבה ולא התגלה כאפקטיבי כמו שתואר.. לבנתיים אני עובד אם שלושה בננות סטראו מהכרטיס ל6 בננות RCA שמחוברות בתצורת 5.1 ANALOG לרסיבר שלי המטרה שלי שוב איך לעזעזל אני משתמש באותה יציאה דיגיטאלית מהכרטיס קול שלי כמו שצריך ללא בעיות ובאמת שאני אקבל במוצא שמע 5.1 ????? אשמח אם תעזרו לי..
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן רכשתי כרטיס קול creative x-fi xtream fatal1ty. בנוסף יש אצלי בחדר מערכת קולנוע ביתי עם מגבר של ONKYO 5.1. השאלה הראשונה היא: מה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב למגבר הקולונע הביתי? כבלי PL למולטי צ'נל, כבל קואקסלי או כבל אופטי. יש לציין כי המחשב נמצא במרחק של בערך 3 מטרים מהמגבר כך שהייתי משקיע בכבל אופטי ארוך רק אם זה ייתן לי הפרש באיכות. השאלה השניה היא: הרמקולים מכוונים לכיוון של הטלויזיה (לצורך סרטים), והמחשב הפוך. זאת אומרת שכשאני יושב מול אז בעצם הרמקולים האחוריים מלפני והקדמיים מאחורי (הם כולם אותו סוג רמקול). בכרטיס הקודם חיברתי את המחשב למולטי צ'נל ובצורה כזאת פשוט חיברתי את החיבורים של הרמקולים הקדמיים לשקעים של הרמקולים האחוריים במגבר. במידה…
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=4812 יש כזה רמקולים?? כי זה מופנה לT5400 !! לדעתי זה עות של פנדה נכון? טעות שלי!! בעצם של פנדה.. יש גם T5900 מי יותר טוב 5400 או 5900 ראיתי הם כמעט ואותו הדבר!! http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=10464&nav=2 http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=9541&nav=2
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס CREATIVE 2 ZS אבל אינ צריך את הכבל המעביר הזה מישו יודע היכן ניתן להשיג אותו ? שוב, תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי, נאמר לי שברסיבר זה ודומיו, לא ניתן להיכנס לתפריטי כיוון הסאונד שמציע הרסיבר, תוך כדי האזנה למוסיקה, ובעצם לבצע כיוון אונליין, אלא בנפרד. הנקודה עלתה כאשר רציתי לכוון סאונד במערכת קולנוע ביתית חדשה שרכשתי ובה smart tv,ממיר yes, והavr-151. הממיר חובר לטלויזיה, והסאונד מועבר בכבל אופטי מהtv אל הרסיבר. החיסרון היחידי בחיבור הנ"ל, זה שלא ניתן לקבל באמצעותו את תפריטי הרסיבר מוצגים בtv. כשחיברתי כבל hdmi נוסף מיציאת arc hdmi שברסיבר, אל הטלויזיה, כדי שאוכל לצפות בתפריטים שברסיבר, נתקלתי בבעיה: אמנם תפריטי הרסיבר הופיעו על גבי מסך הtv, אך כעת הייתי על hdmi אחר ולא יכלתי להקשיב אל המוסיקה ששודרה מהhdmi הקודם. (זה שחובר אל ממיר yes) טכנאי בכיר מניופאן אמר שלא ניתן לבצע את ש…
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני עובד עם Hammerfall DSP Multifaces זה כרטיס של עבודה עם מוזיקה למי שלא מכיר ופשוט אין לי סאונד במשחקים,ניסית לשחק עם ההגדרות של כל מיני משחקים אבל לא הולך... אני צריך את הסאונד בעיקר לפאר קריי... אם יש מישהו שעובד עם הכרטיס הזה למרות שלא נראה לי כל כך... ויודע לפתור את הבעיה,אז ממש תודה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי את המכשיר הזה שמחברים למחשב דרך USB והוא מאפשר להקליט את השירים דרך הקבל האופטי שבא עם המינידיסק... יש לי MZR-500 ועם המכשיר הזה לא מקבלים את החיבור USB, רציתי לדעת מאיפה או האם בכלל אני יכול לרכוש או למצוא אחד כזה - באופן מיידי!!! עזרו בהקדם .... בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות רמקולים חדשים לחדר שיעבדו גם עם עם שמע מהמחשב, וגם עם שידורי טלוויזיה כאשר אני צופה בה. נאמר לי שאני צריך בנוסף גם רסיבר. אני מצטער אם אלו שאלות מטומטמות, אבל לא מצאתי הסבר פשוט לשאלות הבסיסיות שלי; 1) כמו שיש לי רמקולים רגילים שאני מחבר למחשב בלי שום מתקן עזר שהוא, אם אני רוצה לחבר רמקולים לטלוויזיה - אפשר לעשות זאת בלי מתקן מגשר (בהנחה שיש את החיבור המתאים)? 2) אם אפשר לחבר רמקולים למחשב בלי רסיבר ורמקולים לטלוויזיה בלי רסיבר, למה אני חייב רסיבר בשביל שהרמקולים יתחברו לשניהם? זה סוג של מפצל? אני אציין שאין לי שום צורך בפונקציות מיוחדות על השמע, אני פשוט רוצה לשמוע גם מפה וגם מפה (מחשב וTV) באותם רמקולים. תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
הי! אני מחפש (ובנתיים לא מוצא) PMP עם התכונות הבאות: 1. הצגת כתוביות בפורמט SRT ו- TXT. אני מבין שה- A2 יכול להציג רק פורמט MSI. 2. יציאת קול דיגיטלית. לדוגמא SPdif. 3. הקלטת וידאו - לא הכרחי, אבל נחמד שיהיה. 4. רדיו. אנשים טובים, אם מכירים מכשיר כזה, בבקשה זרקו מילה... תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקליט DVD . הרדיסק בנפח 80 גיגה שזה DVD ומחברים לטלוזיה ומקליטים ואפשר גם לצרוב וכו..כמו וידאו זה עולה 4K בערך האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני צריך יציאה קוקסיאלית, לא 3.5" רגילה שצריך להפעיל אותה עם מתאם לרמקולים, הרמקולים שלי פשוט לא עובדים עם זה. בנוסף אני צריך תמיכה בDolbyDigital. וזה צריך ליהיות הכרטיס הכי זול שאפשר לקנות עם שני המאפיינים האלו.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היום נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב. מערכת הסראונד שמחוברת לפעמים פתאום מתקצרת, ואי אפשר להדליק אותה, או שלפעמים לא שומעים כלום. ובמערכת השניה, הרמקולים הרצפתיים, יש קולות פצפוצים מהרמקולים. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק, אך התעוררה בעיה חשמלית. הרמקולים הגיעו עם שקע אמריקאי (110V - למרות שרכשתי בישראל!), ואני כמובן צריך להמיר את זה לשקע ישראלי. בטיפשותי הרבה ניסיתי לחבר את הרמקולים לשנאי רגיל (26VA), אך הוא כמובן נשרף במהרה (לפחות אני מקווה שזה מה שנשרף). השאלה שלי היא: מה אני צריך כדי לגרום לסיפור הזה לעבוד? איפה אני קונה את זה וכמה זה יעלה לי?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-