אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברתי את הטלויזיה שלי למחשב לכרטיס מסך בכבל HDMI, יש לי יציאת HDMI ישירה מהכרטיס מסך שחברתי אותו למסך טלויזיה LG. בכל מקרה הבעיה שיש לי זה שאני רוצה לשמוע דרך שניהם, כלומר גם דרך המחשב וגם דרך הטלויזיה, ואני לא מצליח לעשות את זה, אני יכול להפוך את הטלויזיה לדיפולט ואז ישמעו רק דרך הטלויזיה, ואו לעשות את המחשב דיפולט ולשמוע רק דרך המחשב. עכשיו בעיקרון כן שומעים משניהם, אבל לדוגמא שירים ודברים שאני מפעיל אני לא ישמע בשניהם. כשהם לא בדיםולט הם לא במיוט, אלא רק לא שומעים דרך אחד מהם. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות כזאת ביציאת HDMI שאני ישמע בדרך שניהם. מקווה לעזרה, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שווה לי רסיבר jvc מתצוגה, דגם שנת 2000\2001 היה בתצוגה כשנתיים\שנתיים וחצי... לא זוכר תדגם פשוט..ב600 שקל? 110 ואט לערוץ בערך 5 ערוצים תומך בדולבי דיגיטל, לא בפרולוג'יק 2.. אמר לי המוכר בחנות שהכבלים כבר לא משדרים בפרו לוג'יק 2 אז זה כבר לא כל כך נחוץ משו כזה..תחדדו לי תנושא אם אפשר..הוא חזק בכ 10 אחוז יותר מה pro audio למינהם..ככה הוא אמר.. ושוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום חבר'ה העניין הוא כזה כמו שתמיד קורה(לפחות לי לאחר תקופה) אוזנייה אחת נדפקה לי מהאוזניות שמקבלים עם הגלקסי S3, אז מה שרציתי לשאול לגבי המלצות לאוזניות(לא בהכרח IN EAR) עם מיקרופון לשיחות ועם איכות השמע הכי טובה שניתן למוסיקה עד 200-250 שקלים. בתודה מראש על ההמלצות.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי אוזניות Grado SR-80. האם חיבור מגביר אוזניות ישפיע על איכות הצליל, או רק יספק הגברה לעוצמת הקול שהאוזניות מוציאות? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. כולם אומרים שרמקולים 2.1 זה למוזיקה ו5.1 זה למשחקים ולסרטים מישהו יכול להסביר למה 5.1 לא טוב למוזיקה? היה לי 2.1 ועכשיו יש לי 5.1 ויותר כיף לשמוע איתם מוזיקה מאשר 2.1 . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, מישהו יודע איפה אני משיג מתאם כזה בארץ? (ובזול) חיפשתי בזאפ..לא מצאתי...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי איכותיות בתקציב עד 300 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
מחפש DVD תומך ב (HD READY (720P הכי זול. חיפשתי בZAP ולעשות סינון כך שאם מישהו פה מכיר אני אשמח אחרת אני אצטרך לעבור DVD DVD ולבדוק באתר היצרן אני פשוט עושה שיקולי עלות ובודק מה כדאי לרכוש STREAMER/ HTPC או DVD עד שיהיה לי יותר כסף. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם.כחולה מוזיקה הצלחתי להשיג להשיג לוח אם שכולל בתוכו את שבב הקול של אנוידיה.הלוח מבוסס nForce 2 תוצרת אסוס. עשיתי השוואה סאונד בין הכרטיס המובנה לבין ה 1212M והם דיי מתקרבים לאיכות דומה.האם זה יתכן? הציפסט הזה מיושן מאד יחסית אולם הוא היה יחודי בזמנו עם השבב הזה.האם דבר כזה יכול להיות שכרטיס ישן ישתווה לכרטיס חדש כמו ה 1212M ועוד מובנה בלוח אם...?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ברשותי 9400GT של GAINWARD שבעל VGA DVI וHDMI היום קיבלת את הLCDTV החדשה וניסיתי להוציא סאונד דרך הHDMI ללא שום הצלחה :\ כמובן שאת הכבל SPDIF OUT חיברתי לכרטיס המסך ולכרטיס הקול ועדכנתי דריברים להכי חדשים של שניהם ושום דבר לא עזר. כבר התייאשתי והשתמשתי בכבל PL בשביל הסאונד ואז עלה בי רעיון - להתקין את הדריברים ואת כל התוכנות של GAINWARD שמגיעות עם הכרטיס התקנתי אותם והופה - הכל פעל ושומעים מצויין מקווה שזה עזר לכם =]
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי. קניתי אוזניות חדשות , בידיוק כמו הקודמות שלי אבל יש בעיה אחת... שומעים בהן נורא חלש לעומת הקודמות... שום דבר לא השתנה בהגדרות שלי. וגם ניסיתי לפני כמה רגעים. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני לא יכול לשמוע מוזיקה ככה.. תודה .
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, לאחר שהתייאשתי מהאוזניות שמגיעות עם הiRiver החלטתי לקנות במקומם אוזניות חדשות. אני שומע את כל סוגי המוזיקה, (בעצם, הכל חוץ מטראנסים ושחורה) חשבתי על PX100 או על הPortaPro מה דעתכם?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הממיר מחובר לרסיבר עם HDMI. הרסיבר מראה שהאות שהממיר משדר הוא 2 ערוצים בPCM. בהגדרות של הממיר מוגדר Dolby - ON התקשרתי לתמיכה שלהם והם אמרו לי לחבר עם קואקסיאלי ושזה יסדר את הבעיה, חיברתי, עדיין אין סראונד. למישהו זה עובד בסדר? -------------------------------------- הסתדרתי, כמובן שלחבר קואקסיאלי במקום HDMI זה אידיוטי. מה שעשיתי היה עדכון קושחה לממיר. הוצאתי מהחשמל, לחצתי אסקייפ וחיברתי בחזרה לחשמל, זה תהליך של כרבע שעה. אחרכך הגדרתי את הדולבי שוב וזה עבד בHDMI. זה עובד רק ב national geographic ולא בערוץ הסרטים של הHD שזה ממש חבל.
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח של ג'יגהבייט 965P-DS3, יש עליו כרטיס קול מובנה של רילטק מדגם ALC888 אל הכרטיס קול הזה מחובר מגב תוצרת ימהה דגם RXV520 ואליו מחוברים רמקולים תוצרת פירלס מדגם ג'יניוס המחשב והמגבר מחוברים דרך חיבור SPDIF קואקסיאלי. השאל שלי היא כזאת.... בהתחשב במגבר וברמקולים שלי ובהנחה שאני לא מחליף אותם, האם יש לי טעם להשקיע בכרטיס קול מעבר לכרטיס המובנה על הלוח אם? תודה
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אווקי אז ככה זה הולך ככה אני מחבר את הרמקולים למחשב ,ואת הטלויזיה למחשב, זאת אומרת שאני גם אמור לקבל את הסאונד מהרמקולים, בהתאם למה שמשודר בטלויזיה זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בכרטיס קול למחשב שישמש לצפיה בסרטים ולמוסיקה. אני מתלבט בין שני הבאים: audigy zs 2 platinium pro sound blaster x-fi platinium שני עולים אותו דבר אשמח להמלצה, תודה
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני יוכל לחבר לדיוידי שלי (אין לי רסיבר מגבר וכו...) אני רוצה ליצור סראונד ובלי לפשוט את הרגל.
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני כבר זמן מה חוקר וחורש את האינטרנט בחיפוש אחר אוזניות איכותיות ואלחוטיות מסוג Over Ear בתקציב לא גבוה מדי. אני מוכן להוציא עד 600 שקלים ואולי לחרוג לכיוון ה-700 אם האוזניות שוות את זה. פיצ'ר כמו ANC לא מעניין אותי כל כך כי אני אני מעדיף לשמוע את הסביבה קצת, אז לא אכפת לי אם זה פיצ'ר שחסר. מה שחשוב מבחינתי זה שהן יהיו אלחוטיות (עדיף Bluetooth) עם אופציה לחיבור רגיל של 3.5 מ"מ, ניתנות לקיפול, נוחות על ראש גדול/אוזניים בינוניות, איכות חומרים טובה/אמינות בנייה (ראיתי ביקורות באמזון שהורידו לי לגמרי מדגמים מסויימים של סוני, סאנהייזר, טאוטרוניקס ועוד) וכמובן מקסימום איכות סאונד (במינימום כסף 😊). אשמח גם אם השליטה על האוזניות תהיה באמצעות כפתורים פיזיים ולא כפתורי מגע, אבל זה…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אתם יודעים הנגן הזה הפוץ שיש לכולם שמוכרים אותו עד 1GB... הנה תמונה: http://www.bigbuy.co.il/Product.asp?Pid=3002&Cat2Cat1ID=57&Cat2ID=0&aff=Zap# תלחצו על התמונה של הנגן כדי להגדיל... רשום Prosound אבל זה של SMART... וזה אותו דבר....אני מדבר על העיקרון שתבינו על לאיזה נגן אני מתכוון בכלל... או אפילו את האתר של החברה הזאת SMART...אולי שם יש עדכונים... תודה רבה לכל מי שעוזר!
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי בסלון מערכת סראונד ו-HTPC שהרכבתי מחלקים ישנים יחסית (2004), הלוח אם שיש לו בו הוא Epox 8RDA+ socket 462 nforce2 ultra 400agp חבר שלי הביא לי מתאם SPDIF של GIGABYTE בשביל שאני אוכל לשמוע ב6 ערוצים אבל הוא לא מתאים, הפינים לא תואמים. מה שאני רוצה לשאול זה האם עדיין ניתן להשיג מתאם SPDIF שיתאים ללוח שלי או שהחיבור ישן מדי?
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים איכותיים עד 300 ש"ח לשימוש במחשב בלבד. אין לי מקום בחדר לרמקולים עם סאב לכן אני צריך רמקולים ללא סאב. בתודה רבה...
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מתלבט בין הרמקולים שיש בKSP עכשיו עם המבצעים החדשים: http://ksp.co.il/?select=.1047..241..1310..800.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב התקציב בסביבות 500 שח
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך רמקולים הכי טובים שאתם מוצעים אבל אני לא יכול לחרוג התקציב הוא 150שח' הרמקולים ישמשו סתם לשמיעת שירים סרטים וכל מיני (למחשב) תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקי, אני צריך אוזניות לעצמי.... אני לא רוצה לשלם יותר מדי... אני לא צריך איכות בשמיים, רק שהאוזניות יעשו את העבודה, המטרה היא משחקים, אבל אני מתאר לעצמי שבמחיר שאני רוצה האוזניות לא יהיו יעודיות... תקציב: עד 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-