אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום.. כשאני מנסה לצפות בDVD 5 מלא במחשב הוא משמיע רק את הסאונד של הרקע.. ואת הפסקול של הדמות שמדבר הוא לא... כשאני מנסה לצפות בדיסק דרך נגן DVD שמחובר לטלוויזיה הכל בסדר.. (היתה לי את הבעיה הזאת גם עם DVD ישן ולא ידעתי איך פותרים אותה)
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אז ככה קניתי רסיבר ואני לא יודע איך לחבר אותו למחשב יש לי את הקבל RCF..... זה הרסיבר יש לכם באתר הזה גם את התמונה של המאחורה שלו,ככה זה יעזור למי שמבין בזה לעזור לי.. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=RD6502&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap〈=HE תודה מראש לעוזרים !! ??? ??? ??? ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2009 בשעה 20:44:30 אני לא יודע פשוט לאן לחבר את הכבל איפה לחבר אותו מאחורה יש חוט אדום וחוט לבן,ולבנתיים חיברתי סתם רמקול אחד
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכל מי שיכול לעזור! שידרגתי את המחשב שלי ברמות גבוהות למדי, התקנתי ווינדוס ויסטה 64, הבעיה רק שאין לי מושג איך להתקין את הכרטיס קול שיש לי, מישהו יכול לתת לי הדרכה כלשהי? אולי צריך להוריד דרייבירם שמתאימים לווינדוס החדש אם כן מאיפה!
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומן של אוזניות in-ear אלחוטיות? האם הן ניידות (נוחות לשימוש עם דיסקמנים ונגני MP3) ?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, יש לי GFORCE 9800GTX+ שיש לו 2 יציאות DVI, אני קונה טלויזית FHD ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לדעתי אין לטלוויזיה חיבור DVI לכן חשבתי על ממיר DVI לHDMI בשביל החיבור, המרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא כ 7 מטרים. השאלה שלי היא, מה הדרך הכי נכונה לבצע את החיבור הזה?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב-lionetwork מדרך של באג בGTS SA שצריך להסיר את הכרטיס קול ולהתיקן מחדש אז רציתי לדעת איפו אני מסיר אותו הם רשמו בהוספה והסרה ונתנו גם את השם של מה שצריך להסיר אז אני לא מוצא את זה אז אתם יכולים להסביר לי אם זה חשוב הכרטיס קול מושלב על לוח האם וזה הלוח MSI 865PE NEO2-S/PS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע כ.קול מובנה של REALTEK HD שהגיע עם GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 קניתי לא מזמן רמקולים של WHARFEDALE ומגבר,עכשיו הקטע שאני שומע בIPOD שלי הרבה יותר טוב לעומת יציאה של המחשב,אז רציתי לשאול אם שידרוג לכ.קול של CREATIVE ישפר את האיכות משמעותית? השימוש העיקרי מוזיקה,אני בקושי משחק,ככה שאת השיפור הכי משמעותי אני רוצה לשמוע במוזיקה שלי בעיקרון אני לא צריך משהו מתוחכם כמו X-FI,אז חשבתי אולי בכיוון של AUDIGY 4 7.1 שיחסית זול(260 בKSP) אז מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי אני שואל הבעיה שקרתה לו היא שהוא רץ במכון על הליכון עם האייפוד שלו והוא כזה החזיק אותו ביד בגלל שזה של האוזניות היה קצת קצר ואז בטעות איכשהו יצא מהPL האוזניות ונפל האייפוד על ההליכון והליכון העיף אותו קיבנימט בשביל למנוע את זה הוא חשוב על משהו אלחוטי רק שהוא רוצה שזה יהיה אוזניות כפתורים ושכל המנגון הזה של האלחוטיות יהיה קטן יחסית עד כמה שאפשר.. יש כזה דבר היום שניתן להשיג בארץ בתקציבים סבירים?
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מפרט: INTEL P4 2.4 OC 2.55 ASROCK P4i65G 2GB 400HZ Dual Channel ATI 9600 SE 256MB (DDR2 WINTV PVR 150 WD 160 GB SATA 2 צורב\כרטיס רשת\אלחוטי,ועד..... ברצוני להריץ VISTA MC בצורה סבירה (לא איטי עד יאוש) שהשימוש היה לרוב סרטי DIVX XVID..... (גם HD אם זה אפשרי) TV PVR ואולי קצת אינטרנט... זה אפשרי על המפרט הנל לדעתכם?? אולי כבר יש אחד או יותר שמריצים על מפרט דומה?? אני יודע שעל XP MCE זה ירוץ חלק וטוב אבל הממשק והשפה מעצבנים... גם המראה של הVISTA הרבה יותר מלוטש
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אתם אומרים על הנגן הזה של 4play http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=268&CategoryID=241&Page=1 כי אני רוצה לקנות אותו עם כרטיס זיכרון של 1GB מוואלה שופס! ב600 ש"ח הקישור לוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1810520 תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
האם ישנו חיווי על מצב הסוללה ? הכוונה לחיווי קצת יותר מפורט מהחיווי הסטנדרטי בנגני הפלאש שמראים מלא/שני שליש/שליש וריק ... אני מתכוון האם יש חיווי בפורמט אחוזים או משהו דומה ... תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ועשיתי את זה בעבר...אולי יש לכם עצות איך לקבל ביצועים טובים יותר יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור Scart ושתי כניסות בננה Audio In , Video In עד עכשיו השתמשתי בכבל Svideo to scart ומתאם שחיבר גם את אודיו דרכו. אני צריך לקנות כבלים חדשים ורציתי לדעת מנסיונכם: האם יש דרך לאיכות יותר טובה? האם המחיר של הכבלים באמת משפיע ? כי ההבדלים עצומים! האם גם שינוי שיטת השידור בהגדרות המחשב השפיע אצלכם ...(אצלי לא היה שינוי משמעותי בין כל ה PAL A,B,C...)
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להפוך את הנגן מהגירסה האמריקאית לגירסה האירופאית על מנת שיתמוך בניגון וידאו וUSB 2 GO?...? אם אפשר לעשות את זה אז איך??....ואני צריך פרטים או מדריך מדויקים...
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום מצאתי מערכת קולנוע נשמעת די טוב .. תגידו לי מה דעתכם .. תודה מכשיר DVD קורא DivX + כתוביות בעברית ומעדכן גרסאות PROSOUND דגם DivX-9900rb מחודש מכשיר DVD קורא DivX עם אפשרות עדכון של הקודקים החדשים. המכשיר מאפשר הצגת כתוביות עברית שמצורפות כקובץ נפרד לסרטים שהורדו מהאינטרנט. מכשיר DVD חדיש מבית Prosound קורא DivX ו XviD. ערוץ דולבי דיגיטאלי (AC-3), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות קול מדהימה וצליל תלת ממדי אמיתי. תכונות עיקריות: המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים. קריאת פורמטים: DivX, XviD, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW MPEG-4, MP3, CD, CD-R, CD-RW ,Photo-CD. מפענחים של AC-3, MPEG-II. אפשרות הגדלת מסך צפייה. הרצה קדימה ואחורה x2, x4, x6…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-