עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yotamavi,

מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by D-M-X,

מישהו יודע איך אפשר לקנות נגן בארהב לדומגה ולשלוח אותו לארץ בתשלום? בבקשה תביאו גם לינקים

3. שלום לכולם! לפני כשנה בערך היה לי לוח אם של abit דגם NF7-S (משהו כזה), בכל מקרה היתה לו יציאה אופטית שכאשר הייתי מחבר אותה למגבר (קולנוע ביתי) שלי הוא ישר היה מראה על המסך שהחיבור הוא דיגיטלי כמובן ובנוסף היה רושם Dolby Digital, כלומר מזהה שכרטיס מוציא לו 6 ערוצים ניפרדים. אבל מאז שהחלפתי את הלוח ההוא ללוח אחר עם יציאה דיגיטלית אחרת המגבר מראה שהיציאה היא דיגיטלית , אבל לא Dolby D (ההבדל הוא שזה כמו סטריאו רגיל) שליטה רק על זוג רמקולים דרך המחשב (וגם בטסט של הכרטיס קול, אפשרי לשמוע רק את הזוג הקידמי) ... מאז ניסיתי גם לחבר למחשב את הCreative Extigy בעל היציאות הדיגיטליות שלו , אבל עדיין אותה הבעיה , רק דיגיטל סטריאו החוצה (עם אופציה לDolby Pro Logic) שלא עוזר לי! השאלה של…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. שבת שלום לכולם, השבוע החלטתי רמקולים חדשים, שיחליפו את ה-Inspire G380 הישנים והאהובים שלי, ויאפשרו לי סאונד 5.1 לסרטים. לאחר שמצאתי הצעה מצויינת לרכישת מערכת יד-שנייה קניתי את ה-TSS-1 מבית Yamaha, שאמורים, לכאורה, להיות מערכת באיכות לא רעה בכלל (ואולי בעצם לא? ...) כעת הרמקולים מונחים על השולחן ועל הקירות, אך אני נתקל בבעייה רצינית באופן החיבור שלהם. החיבור הדיגיטלי דורש שימוש בכבל RCA, או כבל אופטי, בעוד ול-N-Force שלי יש רק יציאות 3.5mm. בנוסף, החיבור האנלוגי במגבר מבוסס אך ורק על 2 כבלים (קדמיים, אחוריים), למרות שה-N-Force מאפשר חיבור על בסיס 3 כבלים (קדמיים, אחוריים, סנטר+סאב). במצב הקיים כרגע מחוברת המערכת לכרטיס בצורה אנלוגית, באמצעות 2 כבלי 3.5MM. התוצאות ב…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. כרטיס כזה מעפן ומעצבן תמיד עושה בעיות.... אני משתמש בMCE ובאשף בהתחלה אני מנסה להפעיל את הכרטיס! הוא מוצא את כל הכניסות אבל לא נותן תצוגה ושם דבר... אני משתמש בדריבר האחרון!! משהו יודע מה עושים אולי פספסתי משהו?? דרך אגב לא התקנתי את הדריבר מההתקנה אלה ידני מתקית ההתקנה ונתתי לXP לבחור אז כך שאולי צריך לבחור משהו ספצפי!! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. שלום לכם. לאחרונה רכשתי מחשב חדש [ניתן לראות מימין], וכעת אני רוצה להוסיף לו רמקולים. כמו שרשום בכותרת, התקציב הוא 200 ש"ח בערך. השימושים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ובסדרות. הדרישה שלי מהרמקולים הן שיהיה כלול בהם סאבוופר [אני מניח שבתקציב ייכנס רק מערך של 2.1] ושניתן יהיה לכוון את עוצמתו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  7. הרמקולים שרכשתי הם X530. חיברתי אותם למחשב כמו שצריך, נכנסתי להגדרות במערכת בקרה ושינתי לתצורה של 6 רמוקלים (איו 5.1 יש 2,4,6,8 ) עשיתי בדיקה שם וכל רמקול הופעל לפי הסדר ובמקום שהוא עומד. התקנתי מחדש את ה FDSHOW הקודק שאני משתמש בו ושיניתי גם שם את התצורה ל5.1 הבעיה שאני שומע הקול אבל הצליל נשמע חלול, אפילו חיברתי אוזנית לרמקולים וזה עדין נשמע חלול. מה הבעיה?? * בנוסף זה נראה לי או שBSPLAYER לא יודע לעבוד עם כל מקודדים של 5.1 כי בסרט שניסיתי הוא בלע לי מילים ובסרט אחר הוא בכלל לא התמודד עם המילים (אף פעם לא היה לי לפני כן את הבעיה) מצד שני WMP11 דווקא אוכל את זה סבבה. * יש לכם טיפים למתחיל?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. שלום לכולם האוזניות שיש לי כרגע ( MDREX51LP) לא הכי מספקות אותי. אני חושב לקנות אוזניות חדשות. יש לי את האייפוד טאץ', הוא זה שאמור להפעיל את האוזניות. התקציב הוא בערך 400 ש"ח, אני חושב שזה סכום סביר להוציא על אוזניות ( לא הולך להשקיע 700 שקל על אוזניות... ) חשבתי על ה CX300 הבעיה שלא מצאתי חנות שאני אוכל ללכת ולקנות ( אני לא מזמין דרך הויזה \: ), אין שום חנות בסביבה. אני חושב שהאוזניות כבר הוכיחו את עצמן, והשם אומר הכל.... האופציה השניה: JBL Reference 220 אני לא יודע עד כמה הן נוחות ( הגומי כאילו ) ועד כמה הן שוות את המחיר ( לפני ימים אחדים המחיר היה 350, מזל שלא קניתי ) עוד אופציה, חשבתי אולי על ה AKG K518DJ אין לי בעיה להתמודד עם המחיר שלה. הבעיה היא שלא ממש…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. Started by MagimiX,

תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  10. Started by Stinga,

קניתי את הרמקולים הנ"ל, יש לי חיבור 5.1 עכשיו, כרגע, רק שני הרמקולים הקידמיים עובדים לי והסאב. גם כשאני שומע קבצי סראונד אני לא שומע מהאחורים + העליון. יש לשני הרמקולים עוצמה ואיכות, אבל זה מעצבן ששלושה מהם לא עובדים. עכשיו אם יש דרך להגדיר אותם הכל טוב ויפה, אבל הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם ביחד מוסיקה בתיאום מוחלט, ואיך אני מגדיר אותם להשתמש בסראונד שהם מיועדים לעשות. תודה

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by zekit,

אני רוצה לשמוע מוזיקה מהמחשב באיכות טובה יחסית ויש לי כמה אפשרויות.. אפשרות ראשונה שיש לי ,זה לקנות סט 2.1 בתקציב של עד 600 שקל... עוד אפשרות שיש לי,זה שיש לי בבית זוג רמקולים של SONY ממערכת סטיארו בת 7 שנים בערך ,שאפשר לחבר אותם למחשב ואולי לקנות להם סאבוופר.. מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. אז ככה, יש לי מערכת מיני סטריאו של JVC שמחוברת למחשב, המערכת כוללת 4 רמקולים, זוג של SANSUI וזוג רמקולים חדשים של AIWA . עד עכשיו הכל הלך בסדר, שומעים סבבה בעוצמות גבוהות והכל . לאחרונה קיבלתי סאב של חברת TAC מחבר - http://www.getit.co.il/Direct/25280/ כצפוי, אין למערכת מספיק כוח כדי להפעיל אותו בעוצמה . פניתי אליכם כי אין לי מושג לגבי מגברים - ההתלבטות היא לגבי מגבר יד שניה, האם לקנות מגבר סטריאו או רסיבר, 2 יציאות או 5 יציאות, כמה רמקולים אני יכול לחבר למגבר, איזה חברות מומלצות בטווח מחירים של 300-400 ש"ח וכו' . עוד משהו, הבנתי שהסאב הוא פאסיבי . איזה מגברים תומכים באפשרות של חיבור סאב פאסיבי אליהם ? תודה רבה .

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by oryrm19,

היי, קניתי היום כרטיס טלוויזיה מדגם TV2100 של Leadtek. הכרטיס עובד מצויין, קולטים שידורים בעזרת התוכנה שהגיעה איתו. הכרטיס הגיע עם שלט, שאמור לשלוט גם על הווינדוס מדיה סנטר. אכן בלחיצה אחת, המדיה סנטר מופעלת ואפשר לנווט בתפריטים. בהגדרת טלוויזיה במדיה סנטר, יש צורך שהמדיה סנטר תקלוט את השלט עצמו, מה שמשום מה לא מצליח. אני מזכיר, אפשר לנווט בתפריטים של המדיה סנטר עם השלט בלי בעיה, להפעיל ולכבות אותה. השידורים נקלטים במדיה סנטר, רק בהגדרת הטלוויזיה השלט לא נקלט. הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר מהאתר של Leadtek. מדובר ב-Vista 64bit SP1. אשמח לעזרה אור.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

שלום,רציתי לשאול איך אני מקדד שירי MP3 לאיכות גבוהה של 192kbps תודה

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. שמעו אני מתכנן לקנות רמקולים לחדר משהו ברמה ואני מתכנן גם לקנות כרטיס קול ברמה ואני מתכנן גם לקנות טלוויזיה LCD .... עכשיו אני רוצה מדיי פעם עם אני היראה כדורגל או סרט בטלוויזיה אז אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב (כי בטח הוא יותר איכותי בהרבה מי הטלוויזיה ) אני רוצה לשמוע דרך הכרטיס קול של המחשב דרך הטלוויזיה ודרך הרמקולים שאני קונה ........ יש אפשרות ? והטלווזיה שאני קונה זה R81 SAMSUNG

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. Started by ychig,

יש אפשר להפעיל התקן אודיו שעובד עם ASIO דרך סקייפ ? לא מצאתי משהו אחר בהגדרות מלבד AC97

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. Started by ZenMaster,

רוצה לקנות אוזניות פתוחות לנגן, כאלה שאפשר ללכת איתן ברחוב בלי להראות מוזר מאיכות הכי טובה שיש (בהתחשב שהן פתוחות) המליצו לי על KOSS ועל Sennheiser(לא מצאתי פתוחות בארץ) יש עוד המלצות ? ומי שממליץ שיגיד גם איפה אפשר לקנות (אם הוא יודע)

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by barzanger,

חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by nehmia,

איזה דריוור הכי מעודכן יש לו? אם למישהו יש קישור להורדה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שלום כולם יש לי את הלוח asus rampage extreme בנוסף לו יש לי את המערכת של לוגיטק Z-5500 אני עם וויסטה אולטימייט 64 ביט ניסיתי לחבר דרך הכרטיס שאני מקבל בבאנדל של הלוח כבל אופטי למערכת אבל לא קיבלתי שום סיגנאל =\ ממה שהבנתי יש לכרטיס הזה בעיה עם אותות אופטיים אז החלטתי לקנות כרטיס קול אחר חובה תמיכה בDTS כמובן עדיף 7.1 לרמקולים אם אחליט להשתגע באיזה יום שומע הרבה מוזיקה וגם סרטים ומשחקים ככה שאני צריך כרטיס שיוכל להתמודד עם כל זה יש המלצות? אוסיף פרטים אם צריך

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  22. Started by mani007,

שלום, יש לי אפשרות לקנות אוזניות מבין ה3 הבאות: sennheiser mx500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 koss spark plug http://www.amazon.com/gp/product/B00081A2DQ/103-9609472-6600604?v=glance&n=172282 sony fontopia ed21lp http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_Headphones_FontopiaEarbud&ProductSKU=MDRED21LP&TabName=specs&var2= מה אתם ממליצים מבין ה3 הבאות.. אין אפשרות לקחת דגמים אחרים, אלא אם כן יש משהו שבאמת כדאי להוסיף.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by ORrrr,

שלום שלום למי שיש את הרמקולים הנ"ל של קריאטיב, וודאי שם לב לפשוט יתר שלהם, ולחוסר הנוחות לפעמים. למשל כתפו ההדלקה וכיבוי נמצא מאחורי הסאב, ולאבא ששמים את הסאב מתחת לשולחן(כמוני) זה מאוד לא נוח כל לילה להתכוף לכבות וכל בוקר להתכופף להדליק. כמו כן אין ברמקולים האלה יציאה לאוזניות, מה שמפריע לי לפעמים, מפאת ואני משתמש לפעמים בלילה לא להפריע לאנשים הישנים, באוזניות. ועכשיו לחלק המוזר ביותר, ברוב הרמקולים היום תמצא 3 כפתורים לשליטה על הרמקולים: Volume, Bass and Treble. פה יש את הווליום, ודיי נוח וחלק לכוונון, אבל כפתור הבאס נמצא גם הוא בסאב ומאחורה... זה אומנם הגיוני, אך לא היה עדיף לשים אותו בחלק הקדמי שלו? וכמובן חוסר בכפתור הטרבל.. עכשיו זה רמקולים די מומלצים פה והם אכן איכ…

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Inzagi,

שלום אני צריך אוזניות לנגן COWON D2 אוזניות IN EAR, עד 100 ש"ח לכל סוגי המוזיקה תודה.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  25. Started by rollita,

אני מעוניין לקנות ihp120 אבל לא בארץ כי המחירים יקרים מדי. אני מחפש אתרים אמינים וזולים (בסדר הזה, אבל בו זמנית) בחו"ל. אז אם מישהו מכיר שיאמר. חוץ מזה אם ניתן לשלב גם אוזניות (רגילות, לא אוזן) במחיר של עד 80$ (גג, רצוי פחות) באותו אתר אז נהדר. תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.