עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by liran2001,

זה בא ככה עם כבלים פשוטים של איזה מכשיר: זה סתם בשביל לתפוס את זה, או שיש לזה איזה השפעה למתכת, אולי מגנט ? זה בא מולבש על הכבל ליד הסוף שלו. על USB ועל כבל אודיו \ וידאו . [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום, החלטתי לקנות טלוויזיה LCD 42 אינץ' לצפייה ביתית. אני מעוניין שיהיה FULL HD בטווח מחירים של 3000-5000 ש"ח. שיהיה חיבור USB, ניגודיות ורזולוציה גבוהה (כמה שאפשר) זמן תגובה לא ארוך, ואחריות טובה. בדקתי קצת וראיתי שלושה דגמים שמצאו חן בעיניי Philips 42PFL5604H LCD Philips 42PFL7403D/27 ‏ LG 42LH30 מה יותר טוב? או האם יש מסכים טובים יותר עם אותם דברים? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים

4. הגיעו לידי BALBOA 30 (הקדמיים של הסט), אחד מהם תקין ועובד בשני יחידת ה MID-HIGH הפסיקה לעבוד. ניסיתי להבין מה מקור הבעיה אך ללא הצלחה גדולה במיוחד. הרמקול מחולק ל 2 חלקים (חיצונית), אחד שכולל את יחידת הבאס (6") והשניה שכוללת את הטוויטר ו ALL RANGE (בגדלים 3/4" ו 4" בהתאמה). ניסיתי לבדוק את התנגדות הרמקולים, התנגדות ה 4" הייתה דומה לזו שנמדדה ברמקול התקין, הטוויטר כניראה שרוף כי המדידה לא נתנה תוצאה כלל :-\ עכשיו לפי הבדיקה הזו אכן אין סיבה לנשמע צלילים גבוהים ברמקול אבל הבעיה היא שגם ה MID לא עובד מה שאומר שיש בעיה נוספת ואז גם אם נביא טוויטר חדש או שהוא ישרף כמו הקודם או שלא יקרה שום דבר. איזה עוד בדיקות ניתן לעשות (לרמקולים אין אחריות)?

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by Nasok,

חג שמח לכל חברי הפורום, לפני שבוע קניתי את הטלוויזה Philips 40PFL6606H ממש מרוצה ממנה הבעיה היחידה אני רוצה להוציא ממנה את המקס' אז יש אולי איזה מדריך או משהו שמסביר אך אני בוחר צבעים מתאימים ופונקציות אחרות שיוציאו מהטלוויזה הזאתי את המקס'? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by yuraxp,

אני מחפש רמקולים למחשב במחיר של עד 800 שקל ואני מאוד מבקש לא לחרוג מזה,עיקר השימוש בהם יהיה למוסיקה ולמשחקים (לא לסרטים),כמו כן יש לי כרטיס קול מובנה של לוח האם, האם צריך לקנות כרטיס קול נפרד?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  8. Started by Psychedelic,

יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ptX,

במחשב הישן המיקרופון עבד, ובחדש פתאום לא! למה? >: ניסיתי הכל, כשאני נכנס להגדרות הVOLUME אי אפשר לגעת שם בMICROPHONE, כשאני מחבר אותו למחשב זה מראה לי בכרטיס קול שחיברתי, ועדיין, המיקרופון בקושי, בקושי בקושי עובד, אני חייב לקרוע את הגרון בשביל שישמעו אותי חלש. ניסיתי את המיקרופון שלי ועוד מיקרופון ב20 שקל, בדיוק אותו דבר בשניהם! התקנתי ת'דרייבר שקיבלתי עם הדיסק [HD AUDIO] ועדיין לא עובד >: PLZ HELPPP!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oorlevi,

הטלוויזיה תחובר לממיר YES רגיל תשמש בעיקר לשידורים רגילים וקצת סרטים מהערצוי סרטים ו DVD. המרחק לצפייה הוא 4 מטר. אני די חושב שעדיף LCD ולא פלאזמה, אני חושב שעדיף HD RADY אבל אם בFULL תהיה אותה איכות או יותר טובה אז בכיף אני רוצה שלא יהיו מריחות במשחקי כדורגל לדוגמא ובסרטים, שהצבע השחור (ניגודיות) יהיה הכי טוב שאפשר ושיהיו לה רמקולים כמה שיותר טובים אבל זה לא חובה! ועוד שאלה, האם ב DVD רגיל אני יוכל לראות סרטים של HD שצרובים על דיסק DVD?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by דנדן,

מה קורה חבר'ה? חבר שלי מעוניין לקנות LCD 37" עדיפות לFHD, אבל אם התקציב לא יספיק, אז HD READY. יש המלצות? הטלויזיה תחובר לממיר של הוט. ובנוסף לחיבור HDMI של DELL 1537. אשמח להצעות.

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  12. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. חיברתי תנייד ל TV ע"י כבל SVIDEO כי היא רגילה לא LCD עכשיו אני רואה במחשב ואז לוחץ על העברה לTV יש לי לחצן כזה ואזרואים מטושטש לא רואים בכלל תמונה ובהתחלה הוא העלה לי שחובר צג נוסף ובחרתי שם שהוא ייראה מה שהמחשב מראה ואז הוא העלה לי משהו ואמר לי שהוא ייפתח לי את לוח הבקרה ומשם אני יכוון את זה שורה תחתונה אי לא מצליח לראות יש טשששטוש מה לא בסדר בהגדרות? תודה רן

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  14. אני מחפש כרטיס קול לשדרוג שמיעת מוזיקה מהמחשב. הקאצ' - צריך להוציא סאונד 4.1 אנלוגי. שמתי עין על הSTX המומלץ אבל מסתבר שאפשר להוציא ממנו רק סטריאו אנלוגי. כרגע יש לי CREATIVE AUDIGY 2 ואני מועניין לשדרג את חוויית הסאונד. הדגש הוא על מוזיקה אבל שתהיה תמיכה במשחקים. בעקבות הסיוט עם קריאייטיב אני מעוניין גם בכרטיס עם דרייברים נורמליים לWINDOWS 7. מהבדיקות שערכתי מצאתי שהכרטיס הכי רלוונטי לדרישות שלי הוא הXONAR D2X יד שניה (כי אי אפשר למצוא חדש בשום מקום). אשמח לדעת אם יש כרטיס שיענה טוב יותר על הדרישות שלי. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  15. Started by THE FOX,

יציאות המאוזנות בכרטיס הן בחיבור 1/4 וכל ערוץ בנפרד בחיבור נפרד. מאיפה אפשר להשיג מתאם שיוציא חיבור אחד 1/4 לאוזניות? משהו בסיגנון המתאם הבא:

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by kabesar,

שלום לכולם, נתקלתי בתופעה מוזרה שאולי מישהו אחר כבר פתר , כבר מספר פעמיים אני מנסה להקליט את הישרדות בערוץ 10 בעזרת Media center 2005 וכרטיס טלויזיה PVR 150 ואני מקבל הודעה מוזרה שההקלטה התבטלה מאחר והיא נאסרה ע"י מפיץ התוכן: "Recording of this content is prohibited by the content provider" למישהו יש פתרון ?? תודה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  17. אז ככה המגבר עלה לי 1700 שייח מספיק וחזק לחדר שימוש לסרטים מוזיקה וכדומה עכשיו השאלה איך אני מחבר אותו לרמקולים ולמחשב יש לי כבר רמקולים עם חוטים עם הכול לכן עם מישהו יוכל לעזור לי לדבר איתי באסקיו,במסנגיר,בטלפון אני ישמח מאוד תבוא עליו ברכה ישמח לקבל עזרה שיהיה לילה טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  18. שלום רב, מחפש לרכוש פלזמה HD ו LCD בגודל "42, כאשר הפלזמה תשמש בעיקר לצפייה בטלויזיה ממרחק של כ 4 מטר, וה LCD ישמש ל PS3, שימוש בלפטופ וכו', ממרחק של כ 3.5-4 מטר, כאשר התקציב הוא כ 6,000 ש"ח למסך. ערכתי חיפוש בפורומים, התוצאות היו לא כ"כ עדכניות, אך להלן מה שמצאתי (ביצעתי Copy Paste). אבקש לקרוא דעתכם לגבי המלצה לפלזמה והמלצה ל LCD. פלזמה : פלזמה "42 פיוניר דגם PDP428XG כ 8,700 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=682198 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV80 כ 5,500 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712039 פלזמה "42 פנסוניק דגם TH42PV8 כ 6,000 ש"ח : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=712915 פלזמה "42 סמסונג דגם PS 42 A450 כ 5,500 ש"ח : ht…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  19. שלום לכולם, אחרי חיפוש מרובה וקריאה של הרבה תגובות לשאלות פה יצאתי ממש מבולבל. :s05: אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים 5.1 (Z-5500) למחשב ישן יחסית עם כרטיס קול OB .משמש למוסיקה סרטים ומשחקים (מעט מהכל) הצלחתי להבין ש: 1.אני חייב כרטיס קול שיכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים כדי שאוכל לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים במשחקים. 2.שכרטיס קול OB גם יכול להוציא אות אנלוגי לרמקולים אבל צורך משאבים מהמעבד ופוגע בביצועים. בכוונתי בעתיד (בעוד כשנה) להשתמש ברמקולים בעיקר כמערכת לקולנוע ביתי בסלון ולרכוש מערכת רמקולים פשוטה יותר למחשב (אחרי הרבה שנים בחיל האויר השמיעה כבר לא משהו והדרישות מהרמקולים בהתאם... ) איזה כרטיס קול יאפשר לי לקבל צליל סראונד אמיתי ברמקולים וביצועים סבירים לש…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by segev22,

ככה כשאני עובר בערך את ה60% עוצמה של הרמקולים הקול של הזמרים וכל הצלילים מתחילים להישמע מעוותים וסתם רועשים בלי איכות. 1.ממה זה נובע? 2.אולי שתי הרמקוליםהם בהספק שלהם חלשים מאוד ביחס לסאב ולמגבר? 3. אם הם באמת חלשים ביחס לסאב ולמגבר אולי כדאי לחבר במקומם רמקולים גדולים של מערכת סטריאו?(פשוט יש לי מיותרים של פנסוניק במצב ממש טוב). 4.אופציה נוספת אולי הכרטיס קול שלי לא מספיק איכותי?(זה הכרטיס קול שמגיע עם הלוח הם שלי(לא מובנה) והוא די איכותי בגדול).

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מי שעדיין לא הבין אני מדבר על המגברים הישנים בדרך כלל היו עם צבא חום כזה היה מתחבר אליהם הפטיפון .. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אליהם רמקולים רגילים של מערכת סטיראו או שזה לא יתאים?

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  22. אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  23. אהלן אנשים, הקדמה ראשונה: יש ברשותי אוזניות מדגם AKG K1000 שלמרות שהן מדהימות, דורשות מגבר חזק במיוחד, משהו שעד כה לא היה לי. היו לי כמה מגברים שהזיזו אותן בסדר, אבל לא מעבר לזה. הקדמה שנייה: לפני כחצי שנה מכרתי זוג רמקולים קשים מאוד להנעה, בגלל שלא רציתי להוציא הרבה כסף על מגבר חזק מספיק בשבילם. חבר שרצה לרכוש אותם הגיע עם מגבר ישן של KENWOOD מדגם KA6100. שמעתי את השילוב, ופשוט נפלתי! המגבר היה במצב לא משהו והיו לו הרבה רעשים, אבל הסאונד היה מעולה. לנושא: כבר כמה חודשים, מאז שהחבר ההוא היה אצלי שאני מחפש מגבר שכזה. אתמול ראיתי בלוחות מגבר מדגם KA7100 שהוא אחד מעל ה-6100. חזק יותר ממנו, ונראה קצת טוב יותר. היום בבוקר הרמתי טלפון למוכר, סגרתי שאני אגיד סביבות 10 אליו…

• 50 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by OmEr.il,

שלום, צד ימין פתאום נהיה חלש יותר.הבנתי ששזה כתוצאה מסתימה של שעוות אוזניים . היבואן נמצא בחיפה,אני ברמת גן,וייקח לזה מלא זמן להגיע לשם. יש למישהו המלצהעל מישהו יותר קרוב שיפתור את הבעיה? או אפילו אם אפשר לפתור לבד? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  25. Started by raYo,

היי. קיבלתי היום את ה - iPod Video 30GB שלי ואני כרגע מטעין אותו, הייתי מעוניין לדעת כמה שעות אני אמור להטעין אותו בהטענה הראשונית? בתודה, טל.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.