אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לאחר שהרמקולים שלי התפוצצו אני צריך רמקולים חדשים אבל עד 160 שח חיפשתי ב זאפ ומצאתי כמה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129019 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 איך הם ? או שיש יותר טובים שאתם ממליצים עליהם? ואם יש רמקולים יותר טובים בהבדל מחירים נמוך אז תציעו גם !! תוודה
-
- 9 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מה קורה? יופי אין לי שום מושג בזה..ובגלל זה אני בא אליכם :] תעזרו לי לבחור רמקולים טובים, הכי טובים שאני יכול להוציא בתקציב הזה. תקציב: עד 300.. 350 אם זה ממש שווה את ההבדלים. מטרות: מוסיקה, ואמרו לי שלמוזיקה עדיף לקחת 2.1 ולא 5.1 .. כי החלוקה יכולה להסתבך ולא ישמעו הכל או משו כזה.. יש לי כרטיס קול Creative SoundBlaster Live! ויש לי עוד 2 רמקולים מהמערכת סטריאו הישנה שאני ארצה לחבר בנוסף..אני יוכל לחבר אותם והם עדיין יפעלו כ 2.1 נכון? למרות שזה 4 רמקולים + סאב. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני צריך מערכת רמקולים של 2 רמקולים וסאב אחד, ושגם תבוא עם בקרת שמע, סתם דוגמה חיפשתי בגוגל להמחיש לכם: http://www.proaudiocanada.com/database_images/spl_2489_front.jpg עד 200 ש"ח ללא חריגות בכלל. אני צריך משהו שלא יהיה חזק מאוד כי אני בכל מקרה לא שומע על גבוה גם כשאני לבד, שיהיה מעוצב זה חשוב לי, ושיחזיק כמה שנים... תודה!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות רמוקלים למחשבים 5.1 איכות סאונד הכי טוב שאפשר ובאסים סטריאו וכל זה תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
מכיוון שאני לא מבין כלום בזה אז רציתי לשאול אותכם על איזו מערכת אתם ממליצים למחשב ,למוסיקה ובעיקר למשחקים. אני לא בטוח אבל נראה לי 2.1 התקציב הוא 500שח אבל ניתן לחרוג אם זה שווה את זה. שהיה איכותי, כמובן סאוונד טוב , ומאוד חשוב לי גם העיצוב רצויי שהיה שלט אבל ממש לא חייב. אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , צריך רמקולים סביבות עד 400 ש"ח פחות או יותר, אני יכול להשיג JBL SPYRO 2.1 ב 350 מישהו יכול להגיד לי איך זה? שווה? יש גם רמקולים של LOGITECH טובים אבל יקרים... אשמח להמצלות דעות וכו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה כמו שהכותרת אומרת אני צריך רמקולים 2.1 למחשב חדש שאני קונה עד 200 שקל, פשוט רוצה מקסימום תמורה לכסף. תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב . התקציב הוא בסביבות 420 ש"ח . שאלתי היא האם אכן ATP3 של Altec lansing היא הבחירה הטובה ביותר? תודה על העזרה חברים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי את אלה http://tms.co.il/product/2561 מישהו מכיר אותם ויודע איך הם? אני צריך חוות דעת הם דווקא נראים דיי טוב ואם הם לא טובים כמו שהם נראים אתה מוזמנים להביא לי סט רמקולים אחרים מאותה חנות עד 400 שקל
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אז ככה אני מכיר מישהו שחולה על מחשבים ועכשיו הוא רוצה לקנות מערכת רמקולים לסרטים ולמוסיקה התקציב שלו זה 2K אז תעזרו בבקשה (תודה).
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך לעסק (מסעדה\בר) רמקולים בשביל להשמיע מוסיקה - לא רועשת במיוחד, אבל רצוי שבלילות ישמעו אותה. כמובן שלא צריך איכות לאודיופילים, אלא משהו פשוט. יש ברשותי מערכת סטריאו של JVC עם 2 רמקולים, חשבתי שהם יהיו מספיק טובים. אני צריך קצת יותר מ-2 רמקולים (6, 2 קומות ולבחוץ) חשבתי לקנות עוד 4 רמקולים ופשוט לחבר אותם. התקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תנו לי קישור לרמקולים כאלה אלה הלא יקרים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים שולחניים בלי סאב שיהיו עד כמה שיותר אכותיים כי יש לי פה ג'נרים והם פשוט זוועה טיפה מעלים ת'ווליום והם כבר על סף פיצוץ וגם לפעמים אחד מהם לא עובד ככה ש גג 70 ש''ח. ואם אפשר אז רק מאחת החנויות האלו פנדס , קיי אס פי , באג , אופיס דיפו.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך רמקולים כדי לשמוע מוזיקה לא אם הרמקולים 50שח' המחורבנים שלי אז כמו שאמרתי זה לשמיעת מוזיקה בעיקר וגם לקצת סרטים ומשחקים אבל המשחקים זה פחות חשוב והתקציב שלי הוא 300שח' ורק שתדעו אני בדרך כלל שומע די חזק מוזיקה אבל לא כל-כך חזק תודה מראש לכל העוזרים ולכל אלה שניסו לעזור ולא הצליחו חחחחח...
-
- 11 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הי לא הייתי בפורום הרבה זמן אז אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות רמקולים בסביבות ה-450שח' בלי חריגות גדולות אלא אם כן יש לכם הצעה מעניינת תודה לכל מי שיעזור. נ.ב הרמקולים ישמשו לשמיעת מוזיקה וקצת סרטים תודה.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע 5.1 של פיוניר ואני מעוניין ברסיבר טוב...מה יש לכם בין 1000-1200 רצוי של דנון או Yamaha אם יש משהו מומלץ בפחות מ1000 אז כמובן שהוא בא בחשבון..
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות רמקולים רק למשחקים והמליצו לי על הATP3 , אבל ממה שהבנתי כאשר קראתי חלק מהנושאים בפורום זה שמערכת של 4.1 יותר טובה למשחקים מאשר מערכת 2.1 , לכן לא כדאי לי לקנות את הATP3. אז חשבתי על לקנות ATP5 , אבל זה עולה ממש הרבה . האם הרמקולים האלה של לוגיטק שווים ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=307 (Logitech SoundMan® SR-30 ) או הרמקולים האלה (Logitech Z-540 ) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_7_157&products_id=2001 תודה
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אפשר לחרוג קצת מהתקציב. המערכת מיועדת לשמיעת מוזיקה (עם הרבה באסים), סרטים ומשחקים. אני רוצה שאני יוכל להגביר לווליום גבוה ועדיין אני ישמע טוב ובלי כל מני הפרעות. בקיצור, שתהיה איכותית. ד"א אם מישהו לא הבין, אז המערכת מיועדת למחשב. תודה רבה לכל העוזרים. עריכה:--------------------- אם יש מערכת ספציפית שחורגת בהרבה מהתקציב (200 ש"ח), אז תביאו את השם שלה ואני אנסה להוציא אותה במכרז או משהו. שוב תודה!
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי, לצערי אני מדי פעם נכנס לגיימר, כדי לראות שטויות כאלה: rofl lmao ^^ ipod זה הלוקסוס. בוא נשאל למה? הממשק הכי טוב שיכול להיות. נקודה נוח אינטאטיבי יפה ומהיר. מבחינת מראה אי אפשר לנצח. איכות סאונד-מדהימה.. שוב פעם הכל תלוי איזה שירים אתה דוחף פנימה תמיכה ב WMA ? אני אישית לא צריך. ואני מאמין שמי שצריך יקנה את ה iriver הרכיבים באיפוד הם הרכיבים הכי טובים שאפשר להשיג.. כונן שרק באיפוד יש. ורק לאפל יש אותו. בקיצור... לוקסוס נקודה. אני לא אומר שה iRiver גרוע! אני אומר שהאיפוד זה הטופ. זה כמו לדבר על Jaguar ועל נגיד ולוו כאשר הi river משחק בתפקיד הולוו מן הסתם. זה מה שהוא כתב בתגובה להודעה שלי: דיי כבר עם האייפודים המסכנים האלה. אם מכוונים לשוק הגבוה, זה אך ורק iriver ihp1…
-
- 2 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני מתכוון ל bundle של audiohq ו playcenter ועוד .., איפה אני יכול להשיג אותם כי באתר של creative אין .
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
אני וחבר לי רוצים להליט שיר שלנו ובשביל זה אנחנו צריכים תוכנה שיכולה לעשות את הדבר הבא: אנחנו נשיר, ננגן בנפרד, ואז התוכנה יכולה לאחד את זה. אנחנו חייבים את זה דחוף!!!!! (לא רק חינמיות).
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים 5.1 של Logitech (X530). אממ, שלשום התקנתי Windows 7 Home Premium 64Bit ולצערי הדריבר משום-מה לא תומך ב 7 64BIT. אז נאלצתי להוריד ידנית מהאינטרנט. אחרי שהורדתי את הדרייבר ראיתי שזה לא אותו דרייבר של הדיסק, אבל הוא עובד טוב, כמו שצריך. אבל יש בעיה אחת - אין לי אופציה לשלוט על הווליום של הרמקולים שלי. אני רוצה שרמקול מסויים יעבוד על 85% וכל השאר על 100%. עשיתי את זה לפני שהתקנתי את 7, אבל עכשיו אני לא יכול. אשמח לקבל תוכנה כזו. יש לציין שיש לי כרטיס קול Creative Audigy Value.
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-