עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, יש לי חבר שנמצא במזרח הרחוק (סין משהו לא יודע בדיוק איפה) , אם הוא מביא משם H10 האם תהיה אחריות יבואן בארץ ? מי היבואנים של IRIVER בארץ בכלל ? תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by sirotag,

שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. יש לי את הרמקולים Z-5500 שמתחברים לכרטיס קול אוןבורד שיש לי במחשב תומך5.1. הגדרתי את כל ההגדרות ואכן שומעים 5.1... אך בסרטי AC3 ובמשחקים מיועדים ל5.1 אני לא שומע את האפקטים של הסראונד .. מישהו יכול להסביר לי למה ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by hell,

אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  5. הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. השאלה בכותרת... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by slyy,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות והמליצו לי על Corsair HS1A Gaming Headset והן מתחברות ללוח אם אבל כשאני מחבר ללוח אם את אוזניות אני שומע חלש אבל אם אני מחבר עם כרטיס קול אני שומע חזק יותר. עכשיו מה אתם הייתם ממליצים? האוזניות הן לגיימינג ולמוזיקה. התקציב שלי זה 400 שקל עם חריגות קטנות. תודה רבה, נדב

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. האם בכלל מומלץ לקנות את המערכת הזאת, אנחנו מחפשים מערכת לסלון שהוא לא ממש גדול, והתקציב די נמוך.. כנראה שהמחיר של המערכת הוא המקסימלי. האם יש תחלופות טובות יותר באותו מחיר? או שהיא טובה למחירה? (1400 בלחץ) בנוסף: - האם המערכת עצמה מספיק עוצמתית ובעלת איכות אודיו טובה? - האם הDVD שמגיע עם המערכת טוב? תומך בכתוביות בעברית? לא יודע אם זה משנה, המערכת תתחבר לממיר ולטלוויזית פלזמה 42" (לא תומכת HD.. ) אודה מאוד לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by 111111,

באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי?? תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  11. שלום, יש לי שאלה - האם ה-MX5021 שלי (של אלטק) מצדיקים השקעה בכרטיס קול כלשהו? אני בעיקר משחק, אבל גם שומע מפעם לפעם מוזיקה. תודה!

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by Integer,

בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה creative inspire 5900 שמעתי שיש פלאג לWINAMP שנותן שגם שיש 2 ערוצים כמו במוסיקה המערכת תשמיע גם מהרמקולים האחוריים רציתי לדעת מי יודע איך קוראים לפלאג הזה

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אח שלי סיפר שבמקום העבודה שלו הוא יכול לשמוע מוזיקה וקולות דרך הרמקול המובנה של המחשב (PC SPEAKER). איך ניתן להגדיר את הווינדוס שישמיע קולות ומוזיקה דרך הPC SPEAKER במקום דרך כרטיס הקול ?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by thebestof2005,

אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by RDS,

יש לי את הרמקולים x530, ובזמן האחרון החלו להופיע מהרמקולים צלילים מוזרים... כאשר אני לא שומע סאונד (מוסיקה משחקים) מהרמקולים, יש כל מיני "פאק" כאלה, (לא fuck, אלא pack).. כאילו פקים כאלה... תופעה זו חוזרת גם כשאני שומע מוסיקה..... אודה לעזרה... תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  16. אני מעוניין בכרטיס קול איכותי ל-HTPC שמתחבר לכניסות אודיו בחזית המארז. חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: M-AUDIO Revolution 5.1 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_2695&products_id=19780 מישהו יודע האם ניתן לחבר אותו לכניסות האוזניות והמקרופון בחזית המארז? במידה ולא, אז אפשר בבקשה לקבל המלצה לכרטיס קול איכותי עבור HTPC שתומך באפשרות הזאת?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  17. יש ברשותי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם: MSI 915P Combo-F MS-7058 כרטיס קול: C-Media CMI9880 @ Intel 82801FB ICH6 - High Definition Audio Controller B-1 PCI לאחר התקנת כרטיס הקול מדיסק ההתקנה, זה מה שאני מקבל בהגדרות של הקול (צירפתי קבצים). העניין הוא שלאחרונה ביצעתי פירמוט מחדש ומאותו הרגע אני לא מצליח להקליט, לפני כן היה אפשר להקליט. אשמח לרעיונות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל שז…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שימו לב שבתמונה הבאה יש לי Operation ויש לזה שתיי אפשרויות Dc ו AC/SUBSONIC. עם אני מחליף ביניהם שום דבר ל קורה והמוזיקה ממשיכה לנגן כרגיל. אז השאלה זה מה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. טוב אני מתלבט בין שני מכשירים: 1. נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 256MB Sandisk 390 שקל אבל אז אני קונה אוזניות עם המכשיר https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1370 2. נגן MP3/MP4 Muvo TX 256MB Creative 500 שקל ואז אני נשאר עם האוזניות שאני מקבל http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6028 אתם מוזמנים להמליץ על מכשירים אחרים אני לא יכול לחרוג מן התקציב !!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by aviad91,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הרמקולים של cyber acoustics דגם 3550 2.1 ויכול להגיד לי משהו עליהם http://images.gfx.no/19/19349/img_m_ca3550_3.jpg תודה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. ועוד דבר... למה בכלל הם לא מוסיפים את האפשרות של עברית, או לפחות את הבעיה הכי גדולה של הממשק להם: זה שאי אפשר לערוך או ליצור פלייליסטים... (כל הקטע בנגן עם נפח איכסון ענק, זה שאתה יכול להחליט פתאום מה אתה רוצה לשמוע, ויש לך את זה על המקום, אבל אם אי אפשר לתכנת כמה שירים או תיקיות קדימה, אז זה מאבד את כל הפוטנציאל שיש במכשיר כזה, כי ממש לא נוח לגעת במכשיר כל רגע. או שיכול להיות שיש עדכונים בעוד מקום חוץ מהאתר שלהם בחיפוש, כי לא יכול להיות שכבר חודשים או אני לא יודע לפני כמה זמן המכשיר ייצא לשוק, זה כל מה שיש להם לעדכן.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by parker8,

משתלמים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by arik89,

בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.