אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי.. אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצות..כאלו שאני יוכל לרוץ איתם בלי שיפלו לי מהאוזן כל שנייה..שיחזיק חזק חזק גם בספרינטים. תקציב עד 100 ש"ח אבל עדיף מאוד בפחות.. בבקשה אם אתם ממליצים תצרפו לינק לקנייה כי אני לא מבין באוזניות כלום תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל: 1.Gamesurround Fortissimo III 7.1 2. SBlive 5.1 Digital
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה יש לי כרטיס קול פשוט מובנה אז אם אני קונה רמקולים 4.1 אני יכול לחבר אותם לכרטיס קול שלי ולשמוע בכול הרמקולים ? ואותו הדבר לגבי רמקולים 5.1 ? ואיזה כרטיס קול כדי אם אני ירצה לקנות 4.1 או 5.1 עד 250 שקל הכרטיס
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם בכלל מומלץ לקנות את המערכת הזאת, אנחנו מחפשים מערכת לסלון שהוא לא ממש גדול, והתקציב די נמוך.. כנראה שהמחיר של המערכת הוא המקסימלי. האם יש תחלופות טובות יותר באותו מחיר? או שהיא טובה למחירה? (1400 בלחץ) בנוסף: - האם המערכת עצמה מספיק עוצמתית ובעלת איכות אודיו טובה? - האם הDVD שמגיע עם המערכת טוב? תומך בכתוביות בעברית? לא יודע אם זה משנה, המערכת תתחבר לממיר ולטלוויזית פלזמה 42" (לא תומכת HD.. ) אודה מאוד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי Z5500 ויש לי סרט שהוא שהקידוד שלו הוא DTS, אני פותח את הסרט הזה עם הנגן Mv2Player בשביל שיהיה אפשר להכניס תרגום והנגן הזה משתמש בפילטר AC3 שהתקנתי. הבעיה שלי היא שאני רוצה להשתמש בנגן הזה ולשמוע בDTS, מה אני אמור להגדיר בפילטר AC3 ע"מ לשמוע ב DTS? או שאני אמור להוריד את הפילטר הזה לגמרי? או שיכול להיות שהנגן Mv2Player לא תומך ב DTS?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
במהלך החודש אני הולך לקנות טלוויזית 26" לחדר, מה אתם אומרים על הטושיבה הזאת? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=599030 אני לא כל-כך סגור על תקציב כי אני לא יודע כמה צריך להשקיע בטלוויזיה 26". שימושים: הוט, PS3 שיקנה כנראה בסוף החודש, ואולי טיפה טיפה חיבור למחשב.... דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול עם כניסה מיוחדת ?? תוכנות מיוחדות ? איך עושים את זה ? אשמח לקבל גם קישורים למדריכים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כול מי שיש לו ipod יודע שברגע שאתה מנסה לראות שיר בעברית אתה רואה רק שורה ריקה. עכשיו אפשר לעשות משהו בנושא וזה מה שאני מציע לעשות דבר ראשון להכנס לכתובת הזאת http://www.apple.com/feedback/ipod.html בכתובת הזאתי שכול אחד יכתוב הודעה עד כמה מפריע לו הבעיה שאין לipod תמיכה בעברית ועד כמה שהוא מבקש שהם יוסיפו תמיכה בעברית בעדכון הבא של המכשיר עוד יהיה טוב להוסיף בהודעה שברגע שהם יעשו את העידכון הipod יהיה הנגן היחיד שתומך בעברית דבר שיגרום למכירות של המכשיר לגדול פה זה רק 5 דקות ואני חושב שנוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים אחרי שהם יקבלו כמה אימיילים שנוגעים לאותה בעיה
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא כזאת: בכל פעם שאני מנסה להקליט משהו, או שאני בונטרילו עם מוזיקה ברקע ואני מפעיל את המיקרופון אז את כל מה שאני שומע במחשב (בין אם זה מוזיקה או סרט וכו') אז גם אנשים שומעים. מיותר לציין שאני לא משתמש ברמקולים כמובן, בגלל זה יש פה בעיה. ניחשתי שהבעיה היא כנראה עם הכרטיס קול שלי, או לפחות עם ההגדרות. אז אולי מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה? *יש לי כרטיס קול OB של Realtek. (לוח Gigabyte GA-M55Plus-S3G) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את ה-IMOD+UE10 :DJsmile: אבל איני יודע איזה מגבר אוזניות נייד כדאי לקנות.... האם באמת יש צורך במגבר? ומה בדיוק הוא עושה? איך הוא משפיע? :lamer: נ.ב. האם ה-IMOD נחשב לנגן הטוב ביותר? האם יש בו אפשרויות כיוונון צליל מרובות כמו ב-COWON D2?? האם יש נגן אחר עליו הייתם ממליצים יותר? אני יודע שאלו הרבה שאלות , ומאוד אשמח אם תענו על כולן. חשבתי על ה-PREDATOR של Ray Samuel או על הRay Samuels Audio Tomahawk או Visely HEA שהוא כבר ממש זול...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות שלא מדובר בטווח מחירים מרשים אני מחפש רמקולים למחשב, בעיקר להאזנה למוזיקה בווליומים גבוהים למדי. הכרחי שתהיה יציאה לאוזניות מהרמקולים עצמם. עדיף (מאוד) ללא סאב, וכמובן שיהיו באיכות טובה בהתאם למחיר. תודה, ג.
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכם..... אני צריך עזרה יש לי חבר שרוצה לקנות נגן מהסוג הזול(אלא שרצים בכל האינטרנט...) אבל בחנות אמיתי המחיר מקסימום הוא 600 גג (אבל גג!). אני צריך אחד שלא מתפרק אבל יש בו איזה 512...... תודה רבה *אני יודע שהיה ת'ראד לפני כמה ימים אבל הוא הסתבך וגם הסכום שם היה יותר גבוהה..... איתן
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני סוגי מערכות סורראונד 5.1 Creative 5.1 Pc Works SBS LX520 E או Logitec Z640 מי מכיר את המערכות האלו ויודע מה מהן יותר טוב ? או שזה לא כל כך משנה כי המחיר שלהם דומה עד 500 שקל
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
ועוד דבר... למה בכלל הם לא מוסיפים את האפשרות של עברית, או לפחות את הבעיה הכי גדולה של הממשק להם: זה שאי אפשר לערוך או ליצור פלייליסטים... (כל הקטע בנגן עם נפח איכסון ענק, זה שאתה יכול להחליט פתאום מה אתה רוצה לשמוע, ויש לך את זה על המקום, אבל אם אי אפשר לתכנת כמה שירים או תיקיות קדימה, אז זה מאבד את כל הפוטנציאל שיש במכשיר כזה, כי ממש לא נוח לגעת במכשיר כל רגע. או שיכול להיות שיש עדכונים בעוד מקום חוץ מהאתר שלהם בחיפוש, כי לא יכול להיות שכבר חודשים או אני לא יודע לפני כמה זמן המכשיר ייצא לשוק, זה כל מה שיש להם לעדכן.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתחיל להתאמן במכון כושר בקרוב, ובגלל שאין לי נגן פלאש לקחת, אני מתכנן להשתמש ב-X5. באימון עצמו, מדובר רק באימוני כוח, זאת אומרת הרמת משקולות בישיבה/עמידה. לא מעורב פה אירובי בשום צורה (ריצה וכו'). מבחינה הגיונית, נראה לי שלא אמורה להיות בעיה להשתמש בנגן בזמן האימונים, כי התזוזה היא לא קריטית, בדיוק כמו הליכה ופחות גם. רק ליתר ביטחון, שלא אדפוק את המכשיר, רוצה לוודא שלא אמורה להיות פה בעיה. תודה .
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות, הדיוידי הישן טיכו שיש לי כבר שבק חיים... בכלל לא הייתי מרוצה ממנו ורק חיכיתי שימות חח.. אז הגיע הזמן לקנות DVD חדש. הכיוון הוא DVD קורא DiVX במחיר סביבות ה-300-400 שקל.. שקורא את כל סוגי הכתוביות (sub + str + txt יספקו אותי). נתקלתי בDVD של חברת KiSS שאומרים שהיא בין הטובים בעסק.. DVD KiSS DP-1000 http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=1 מה אתם אומרים? הוא שווה את ההשקה של ה150 שקל?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ז"א אם אני לוקח כמה סרטים בפורמט S/VCD עם סיומת MPG וצורב אותם על דיסק של DVD 4.7G האם הנגן הביתי ינגן אותם בלי בעייה?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-