אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כותרת ^^^^ http://reltronics.shopy.co.il/products/42779 יתפרק תוך שבוע?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, משהוא יכול לתת לי המלצה לאוזניות לנסיעות, רצוי שלא כל העולם ישמע איתי את המוזיקה. אני מחפש אוזניות שאני לא אראה איתן כמו חיזר, יש לי אוזניות sony mdr-v500, הן ממש מעולות, אבל זה לא לרחוב או לנסיעות. אני משקיע עד 250 ש"ח בקנייה בחו"ל - 50$. אני מתלבט בין: http://www.computers4sure.com/product.asp?productid=3413305&affid=10000483 לבין http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp?dpno=135003&store=pcmall&source=pwbfroogle&adcampaign=email,pwbfroogle&wt.mc_id=pwbfroogle השאלה כאן היא באיזה אוזניות הבאס מודגש יותר, והאם הנגן שלי יסחוב את שתיהן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. אני עובר דירה בקרוב מאוד, ואני מחפש מערכת קולנוע ביתי בתקציב של עד 5000 שקל (כולל DVD). אני זקוק גם לשני רמקולים שיהיו מובנים בתוך קיר גבס. להלן כמה הצעות שקיבלתי ממקומות שונים בנוגע לרסיברים: Yamaha: 5840 5930 RXV-459 RXV-559 לגבי רמקולים קיבלתי הצעות לכמה פירמות שונות: Infinity Canton Movie 60 ולגבי הרמקולים המובנים בקיר: Paradigm CS160 Fure Acoustic TX655 אני אשמח גם להצעות בנוגע לכל חברה אחרת, או משהו יותר טוב ממה שכתבתי במסגרת התקציב. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומן של אוזניות in-ear אלחוטיות? האם הן ניידות (נוחות לשימוש עם דיסקמנים ונגני MP3) ?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני משדרג כל הזמן את המערכות עריכה שלי, וכרגע יש לי 2 מחשבים "זרוקים" בצד ללא שימוש מלפני כ 3 שנים- אבל מאוד חזקים לתקופה ההיא- לוח אסוס P5GDC DELUX , כרטיס מסך ATI X800, ו 2 גיגה זיכרון. אני רוצה לעשות מהם HTPC. אני צריך המלצה למארז, שיוכל להכיל את הלוח אם הזה וכרטיס מסך סטנדרטי כמו שלי. חשוב- שיהיה הכי נמוך שניתן ולא גדול, ושיראה נורמלי, ובמחיר הנמוך שניתן. אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אזז ככה רק אם יהיה מספיק ביקוש ומספיק ציוד נתחיל לפתח את זה יותר הדבר הייחיד שאני יכל להגיד שזה יהיה בגוש דן (כניראה תל-אביב) באחד מימי השישי אין תאריך ואין שעה ובבקשה בלי ספאם!!! אז כל מי שרוצה לבוא למיפגש שירשום פה ואם יש לו ציוד מעניין שהוא מוכן להביא שיודיע. תודה מראש על שיתוף הפעולה ציוד: אוזניות icans Ipod video cowon a2
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מישהו יודע היכן אפשר להשיג את הכרטיס הזה ? האם הוא עדיף על Hauppauge ? ועוד שאלה , יש משמעות לכרטיס מסך על איכות הכרטיס טלוויזיה ? ז"א avivo/purevideo
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם (: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ( 915GAV של INTEL ) ורציתי לדעת אם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13935&catid=252 אני רוצה שהאיכות שמע תהיה יותר טובה, וגם הבנתי שכרטיס קול שלא מובנה בלוח אם אמור להוריד קצת עומס... או שווה לי להשקיע יותר ולטווח הארוך יותר ב http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=252 ? או שאתם חושבים שבכלל לא שווה לי להחליף? ( אני שוקל בקרוב לקנות מערכת 5.1... )
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחנות בחיפה סנטר של SHERWOOD ב 250 מתצוגה עם אחריות ל 5 שנים מהיבואן SG זו הייתה החלטה של רגע חיברתי אותו והוא נשמע לא רע (יש לי ריסבר JVC 5032V ושני רמקולים ישנים של SHARP) חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי מידע יש לי את מספא הדגם:SP-600 הסנטר מיוצר בקוראיה ככה רשום מאחור וגם רשום 8 אום אין יותר פרטים משיהו יכול לתת יותר פרטים והשאלה הנוספת אם עשיתי עסקה טובה? (בעל החנות סוגר את החנות לרגל שיפוצים והוא אמר שזה זול מאוד) צילמתי את הסנטר:
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי אני שואל הבעיה שקרתה לו היא שהוא רץ במכון על הליכון עם האייפוד שלו והוא כזה החזיק אותו ביד בגלל שזה של האוזניות היה קצת קצר ואז בטעות איכשהו יצא מהPL האוזניות ונפל האייפוד על ההליכון והליכון העיף אותו קיבנימט בשביל למנוע את זה הוא חשוב על משהו אלחוטי רק שהוא רוצה שזה יהיה אוזניות כפתורים ושכל המנגון הזה של האלחוטיות יהיה קטן יחסית עד כמה שאפשר.. יש כזה דבר היום שניתן להשיג בארץ בתקציבים סבירים?
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר את המחשב בו זמנית למסך מחשב ולמסך טלוויזיה ושבמסך המחשב אפשר לעבוד במחשב ולעשות את הפעולות הרצויות ובטלוויזיה להדליק סרט או להשמיע מוזיקה ככה שהאחד לא יפריע לשני?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הרמקולים יתחברו למחשב בן אדם שומע מוזיקה מזרחית...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכל ושנה טובה לכל מומחי המחשב למיניהם וגם למי שלא כל כך מומחה, כמוני :-) נשרפה לי יציאת המיקרופון בכרטיס הקול OnBoard שלי, מדובר בכרטיס AC97 או משהו כזה. בכל מקרה, חשבתי "אם כבר אז לשדרג". אני מעוניין לרכוש כרטיס קול חדש כדי שאני אוכל לעשות שיחות קוליות ולהקליט דברים שונים דרך מיקרופון בסיסי וחוץ מזה אני אשתמש בכרטיס כדי לנגן סרטים ומוזיקה, לא משהו מקצועי.. הסתכלתי במנועי השוואת מחירים ונתקלתי בשני כרטיסים שנראים לי אפשריים (מבחינת מחיר): Creative Live 5.1 ו Creative Audigy SE כאשר האחרון עולה 160, כ60 ש"ח יותר מהראשון. השאלה שלי היא במה יתאפיין ההבדל במחיר בין הכרטיסים והאם יש סיבה להוסיף כחצי מחיר ה- LIVE בשביל השדרוג הנ"ל. אני מודה לכל מי שיכול לתרום וחשוב לכתוב …
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני זקוק לתגובה מהירה כי כנראה אני הולך לקנות אחד עכשיו ולא רוצה לזרוק סתם כסף האם הדיסקמנים של פנסוניק שתומכים באמפי3 שווים משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום רב חבר שלי קנה איפוד חדש 20 ג'יגה הכי חדש. ושהגענו לקטע של ההתקנה היה קטע שצריך לעשות פורמט לאיפוד. אז מאיזשהי סיבה זה לא הלך אז הוא ביטל את זה וזה לא נתן להעביר שירים בגלל זה אז פירמטי לו את זה רגיל דרך הוינדוס. ואז זה נתן להעביר שירים אבל שמדליקים את האייפוד זה מראה סמל של תיקייה כזאת ואי אפשר לעשות כלום. מה שעשיתי פורמט מחקתי את ה-FIRMWARE ? יש דרך לשחזר את זה אני מקווה?? אז בבקשה למי שמבין שיעזור לי כי זה אייפוד חדש מארה"ב ואין למי לפנות פה אני חושב. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-