עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הופתעתי לראות שהבחור עדיין ממשיך את הפרוייקט ואף מעדכן את האתר שנפתח בנושא. http://ipodlinux.sourceforge.net/ , הנה הלינק לעמוד שלו. בכל מיקרה זה נחמד לעקוב אחריו ולראות איך הוא מתקדם , הוא כבר הצליח להפעיל את הפיירוויר תחת הלינוקס וזה כבר משהו 8) מה שכן - לא חושב שיש ממש מה לבנות על זה - זה סתם נחמד לעקוב , לדעתי - אל תחשבו אפילו על לנסות את זה.

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. האם יש תוכנה כזו שעושה את שני הפעולות בו זמנית גם המרה מ DVIX ל VCD/DVD ובו זמנית גם עושה הטמעת כתוביות ?

3. שהיה מינ512

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  4. יש לי כמה בוסקות ואני רוצה לחבר אותן לרמקול אחד עכשיו איך אני יכול לפצל את הבאסים שיילכו לוופר הצלילים הגבוהים לטוויטר והאמצעיים למיד?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by OR007,

לאח שכמעט הלכתי על דגם 26 מאותה סדרה יצא לי לשמוע את ה-28, והחלטתי שהוא הרבה יותר טוב רמקול מדפי (אך גדול למדי) עם 8 אינץ' וופר והספק של 150W ! ראיתי אותו בחנות אחת (יקרה לטעמ) והמוכר רצה כ-2200 שקל על זוג חדש שבאינטרנט ראיתי שהם נמכרים ב-200-220 $ ~ בכל אופן היה גם זוג מתצוגה ב-1300... החלטתי לעשות קצת מחקר שווקים אך מסתבר שלא הרבה חנויות מחזיקות את הרמקול הזה...עד שמצאתי חנות (טרקלין חשמל) המוכר לא הסכים להגיד לי את המחיר בטלפון (ויש לי בעיה להגיע למקום) אז אם מישהו יודע היכן הרמקולים האלה נמכרים ובכמה שיעדכן אותי ! תודה רבה גם חווות דעת עליהם לא תזיק למרות שאם אני אמצא אותם במחיר סביר אני הולך עליהם.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. רציתי לדעת האם זה אפשרי? מכשיר אחד מחובר לריסבר בשביל הקול ובSVIDEO למתאם SCART. המכשיר השני מחובר לאותו מתאם עם A\V. האם תהיה פגיעה באיכות מבחינת איכות התמונה? מיותר לציין ששני המכשירים לא יפעלו בו זמנית... למתאם SCART יש ארבע כניסות, 3 A\V וSVIDEO. תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש כרטיס קול ב500-600 שקל בשביל סרטים ומוזיקה - משהו שילך טוב עם אוזניות 5.1 של זלמן, למרות שאני בספק שאני אשתמש בהם בשביל מוזיקה, אלא בעיקר בשביל סרטים. בשביל מוזיקה יש לי אחרות, או מע' דיוטי פרי. אני חושב שאני יכול לקבל יותר ממה שמציע האון-בורד 5.1 על לוחות 865PE של אינטל (אני חושב שקוראים לו AC97, אבל לא בטוח). חשבתי על הAudigy2 ZS של קראטיב, הוא בתקציב וקראתי עליו המלצות, אבל שהוא בעיקר טוב במשחקים, ואני לא משחק. עכשיו יש לי, לא מותקן, כרטיס "SoundBlaster Live CT4830" של קריאטיב, שממה שנראה יש לו יציאה ל4 רמקולים (קדמיים ואחוריים) + Digital out; שלפתי אותו מפנטיום 3 ישן. כדאי לשדרג ממנו? (חוץ מהתוספת של הסנטר והסאב, יהיה שיפור בסאונד?) אני חושב שבינתיים א…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. כשאני מדליק את הטלויזיה בכל פעם יש צליל מעצבן כזה של ההפעלה. חיפשתי באפשרויות איך להשתיק אותו ולא מצאתי. אודה לכם! תודה

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  9. אוקיי הסטאפ הנוכחי שלי: מקור - כרטיס קול Xonar DX, יש לו יציאת אנלוגית וגם דיגיטלית. פלט - מהיציאה האנלוגית דרך מערכת סטריאו ישנה אבל שאני מאוד אוהב LG FFH-2020 אל זוג רמקולים סבירים של 6 אוהם, ובעיקר לאוזניות Shure SRH 840 דרך חיבור 6.35mm שיש במערכת. חיבור ה6.35 כנראה מעיד על כך שיש למערכת מגבר אוזניות סביר (השערה טיפשית ולא מלומדת, אני יודע) - אבל אני לא יודע עד כמה טוב המערכת יודעת להניע את האוזניות הללו. הגיע לרשותי רסיבר JVC RX-889P שאני לא בטוח מה מצבו / תקינותו. מצ"ב תמונת פנים וגב של המכשיר. לרסיבר הזה ממולץ לחבר רמקולי פרונט בעלי עכבה של 8 אוהם לכל הפחות, כך שאת הרמקולים הנוכחיים של המערכת לא כדאי לחבר אליו ישירות. אין לי רמקולים אחרים כרגע, אולם אוליי בעתיד (הל…

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  10. אני פה בהתלבטות קשה כי רוצים לקנות לי כרגע מניו יורק נגןף והכל עם אוזניות עולה איזה 1300 שקל וזה לא מעט כסף... לכן רציתי לדעת מה אתם עושים ולאן אתם לוקחים את הנגן שלכם!?? לראות מה אני אוכל לעשות איתו,ושלא יישב סתם במגרה. כי יש לי עוד דברים לעשות עם הכסף....

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  11. אנשים אני צריך עזרה. אני עובר דירה ואני רוצה לקנות רמקולים למחשב חזקיעם ואיכותיים של 5.1 . אני צריך המלצות לרמקולים טובים עד 370 שקל לא לחרוג מהמחיר. תודה לכל הממליצים!!!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אבא שלי ביקש ממני שאני אמצא בשבילו טייפ מנהלים דיגיטלי. אני נוסע עוד כמה ימים לארה"ב והוא רוצה שאני אקנה שם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה לקנות. בבקשה תמליצו לי עד אחד שיעלה בסביבות ה500-800 ש"ח או 110 עד 180 דולר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  13. Started by wolfman,

אני מעוניין לחשב את המחשב שלי לרסיבר ולמקרן בשביל לראות סרטים ולשחק במשחקי מחשב, אני לא מבין כל כך בכרטיסי קול למחשב, מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול למחשב שאני אוכל לחבר את הרסיבר אליו. תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. שלום. אני צריך כרטיס שישמש בעיקר להעברת קלטות וידאו למחשב ומשם ל DVD. הכרטיס צריך לעבוד עם ויסטה ויהיה נחמד אם הוא יוכל להקליט גם מטלויזיה (CRT עם חיבור S-VIDEO), אבל אם זה כרוך בץוספת מחיר גדולה- לא משנה עדיף שהכרטיס יהיה מסקאי PC.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. צריך חנות או מעבדה שיכולה לתקן רמקולים של מסיבות ( 450-600 RMS ) ניסיתי בחנויות של מערכות אבל כולם אמרו לי שהם לא מסוגלים לתקן כזה דבר ... אז מישהו מכיר כאת מעבדה ?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  16. שלום, יש לי מערכת רמקולים X-530 של Logitech ואני צריך להרחיק את הרמקול הימני אבל הימני חייב להיות קרוב למחשב.. אני חשבתי לעשות שיגיע אליו השמע של רמקול שמאל ולשים אותו בצד שמאל ולהיפך. בקיצור, שהשמע של שמאל יגיע לימין וימין יגיי לשמאל. איך אפשר לעשות את זה? אני יודע שאפשר לחתוך איזה כבל ולהחליף את החוטים, אבל יש איזו דרך אחרת? תוכנה שמאפשרת לשלוט על היציאות של הרמקולים או משהו? תודה...

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  17. Started by barzanger,

אני מחפש אוזניות לבן דוד למתנה התקציב הוא 150 וראיתי את שני הדגמים הנ"ל עם הבדל של חמישה שקלים מה לקנות? השימושים הם רוב הזמן מוזיקה וקצת משחקים

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by ofir667,

אי אפשר לשמוע שום דבר במחשב זה כותב לי bad directSound Driver ויש לי סימן אדום על האייקון של SoundMax

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. מה שרשום בכותרת ... לא של CREATIVE אבל תקציב גג 350 שקל ... !

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by efee123,

שלום, לא הייתי בטוח היכן לפרסם את ההודעה(מקווה שכאן זהו המקום הנכון).לאחרונה העברתי את המערכת HTPC שיש לי בסלון לחיבור לרסיבר על מנת לקבל 5.1 ערוצי שמיעה.המחשב מבוסס על מעבד e8400 לוח של Intel ועם כרטיס מסך HD5450.הרסיבר שבבעלותי הוא מדגם Yamaha rx-v363.מכיוון שהרסיב הנ"ל אינו תומך באודיו דרך כניסת הHDMI רכשתי רכיב שיפצל את האודיו מהHDMI ע"מ שאוכל לקבל 5.1 ערוצים.קישור למכשיר שרכשתי: קישורכעת אני מנסה לשמוע דרך המערכת הפעלה ב5.1 ולא מצליח. כשאני מגדיר את כניסת הHDMI שתהווה בריררת מחדל עבור הקול וב-configure מגדיר 5.1 ערוצים, אני שומע רק מ-2 הרמקולים הקמיים.בkodi כשאני שם בהגדרות הקול על thruoghput אני אכן מקבל בקבצים מסויימים 5.1 ערוצים, בחלקם אני מקבל רק רעשי רקע וב…

21. Started by RoNeR,

יש לי רמקול עם מגבר פנימי מחברה לא ידעו שאני מחבר אותו דרך מיקסר למחשב.... הוא נישמע מצוין אבל יש לו רעש סטטי קבוע שהוא מחובר למחשב.. שאני מוציא את הכבל שמתחבר למחשב הרעש ניפסק הרעש מפריע בעיקר שאין מוזיקה אז שומעים אותו מממש חזק... יש דרך לפתור את הבעיה הזאת? (מחובר לכרטיס קול גם רמקולים JBL Creature II שגם בווליום גבוה אין בהם שום רעש סטטי מחריש אוזניים... צריך כרטיס קול מיוחד לרמקולים מוגברים?!?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. עם אחד מהמכשירים המוצאים בשוק ?.. זה לא מעט כסף . החדר שלי לא ממש גדול , ואני רוצה לנצל את זה באיכות סאונד איכותית שאני יהנה ממנה . אז הינה ההצעות ... יש את זה שמפורסם באתר ידע , ללא הפסקה http://yeda.co.il/ipodhifi/index.html מגרה בהחלט מגרה , נראה איכותי בא עם שלט למישהו יש נסיון עם המכשיר הזה?... ויש את זה של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6740 ועוד אחד של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7173 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DOCK&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ויש את זה של בוס . נראה איכותי ביותר אני כרגע מתלבט של jbl נראה הכי טוב . של apple נראה איכותי ..כל כך ושל bose נראה ברמה אכותית …

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה אל.סי.די. בגודל של 37 אינטש אני עדיין לא סגור על מוצר ההיתלבטות היא בין HAIR ו-LG אבל אני לא סגור על כך רציתי לדאת עם בכלל כדאי ללכת על אחד מהם ועם כן אז איזו עדיפה. HAIR37:http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521344 LG:http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=490577 ותודה על התמיכה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by J0n1,

בשבוע האחרון הרמקול הימני שלי התחיל לצרום בטונים מסויימים (גבוהיים יחסית) בווליום גבוה. מהי הסיבה? המגבר? החיבורים? הרמקול? יש לי Omega 603 עם מגבר וינטאג'

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by 1stcowgirl,

אז אני מחפשת רמקולים קטנים ועוצמתיים!! (בסביבות ה 500ש"ח) למה אני מתעוונת: ראיתי אצל גיסתי 2 רמקולים קטנים (+פלוס סאב כמובן) אבל העיניין הוא שהרמקולים היו פצפונים והמוסיקה היית מופלאה!!! הרמקולים שלה ישנים , בני 7 שנים, ומה שהצלחתי לפענח מהשם שלהם זה: LOGITECH _ SH - X3 - 07 - A חפשתי תמונות לפי המספר הזה ברשת אבל לא מצאתי כלום.... - למי שבא בימים וגר באזור ת"א, - ראיתי רמקולים כאלו בפעם הראשונה בחיי בפאב שנקרא BACK-YARD (החצר האחורית) בשנת 89-90.... (נו.... אז בכיכר) רמקולים קטנים בגודל של משהו כמו 14ס"מ על 12ס"מ. רמקולים פשוט עוצמתיים! - לעינינינו, - אני מניחה שיכול להיות שאצטרך גם מגבר או משהו כזה בכדי לקבל עוצמה כזו, אבל מה שחשוב לי כרגע זה להתוודע לרמקולים כאלו. - אז…

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.