אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי בואללה שופס .. הצעתי 800 וזכיתי איך זה , שווה?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שמעו כרגע חיברתי את המחשב למערכת סטריאו ואני שומעדרך הרמקולים של המערכת ועכשיו הרמקולים שלה דפוקים ואני רוצה חדשים הבעיה היא שאני לא יודע איזה רמקולים לקנות....צריך המלצות....
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! אני צריך את עזרתכם בלחבר את המיקרופון לכרטיס קול שלי שהוא audigy 2 retail.. אני מחבר את המיקרופון כמו שצריך לכניסת הMIC, מגדיר את הrecording source על microphone אך המיקרופון מסרב לעבוד עם הכרטיס הזה!! :-[ לכרטיס מחוברת מערכת דיגיטלית דרך spdif ,בהגדרות של הדרייברים הכל מוגדר אצלי כspdif\digital output (ניסיתי להסיר את האפשרויות האילה, אך כלום לא עזר!! ניסיתי כבר הכל אני ממש מיואש!!! המיקרופון בסדר, פועל על מחשב אחר.. הsurround mixer שלי בגרסה 3.00.55.. ואני עובד על WINXP.. תודה מקרב לב על העזרה!!
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחד משני אלו או מערכת אחרת ? ההפרש הוא 200 ש"ח לטובת ה X540 , האם הם באמת שווים את זה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים אני מחפש רמקולים 2.1 למחשב. אני בעיקר שומע טראנסים וחשוב לי שהסאב יהיה טוב. תקציב באזור ה500 שקל +- מעדיף - יש לכם איזה דגם שאתם מכירים? הבנתי שההרמן קרדון סתם יקרים ועכשיו הם גם ווירלס שזה בכלל מיותר.. הצעות כלשהן?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שלום אני רוצה לקנות רמקולים 5.1 בעיקר לשמיעת מוסיקה בתקציב של 500-600 שקל אני גר בתל אביב אז חנויות קרובות בבקשה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
היי אנחנו מעוניינים לקנות לאבי מערכת שמע לכבוד היום הולדת שלו. המערכת תמוקם בעבודה שלו (הוא עצמאי). תקציב - 400,500,600... צריכה להיות עוצמה סבירה (לא משהו מיוחד... אבל שישמעו בסביבה קצת פתוחה) אמין תמיכה ב CD תמיכה בקלטות (כן...) איכות שמע טובה (שוב, לא משהו מיוחד, אבל שישמעו סבבה) מהנסיון שלי, מערכות סטריאו נוטות להיות לא אמינות. עד עכשיו גם היתה לו מערכת סטריאו יפנית כלשהי והיא מתה לאחר שלוש-ארבע שנים. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=199&ArticleID=1048 ב 500 שקלים. יש תובנות? הערות? אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל כתוב בכותרת... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
זה הדגם שיש לי:TH-L42D25M אני רואה המון מריחות, גם בHD גם באיכות חרא, המון פעמים שהתמונה זזה היא נמרחת וזה מציק נראה לי שזה בגלל שכשאני פותח את הטלויזיה כתוב לי שהקלט הוא 50Hz וכשקניתי אמרו לי שזה 100Hz אז אולי זה זה??
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כבר שנתיים בערך בX530 כרמקולים משום שהם אמינים יותר מאוזניות, רכשתי אוזניות רבות בחיי, 50-100 ש"ח וכולם התקלקלו מהר מאוד. החלטתי לרכוש SS SIBERIA, שעלו לי כ400 ש"ח בזמנו, ועבדו בסדר גמור כ8 חודש, פתאום אחד מהם הפסיק לעבוד וזהו, נורא התאכזבתי ומאז לא רכשתי אוזניות. לאחרונה חבר שלי רכש את האוזניות G930 מEBAY במחיר של 160 דולר הלא הם 550 ש"ח בלבד, פחות מחצי מהמחיר פה בארץ. יצא לי להשתמש בהם ובחיים לא חשבתי שאפשר להנות ככה מאוזניות, הם פשוט מושלמות, והאחריות של לוג'יטק? יש מה לדבר בכלל? הם החליפו לי עכבר G5 בG500 שהתקלקל אחרי 3 וחצי שנים, מחוץ למסגרת האחריות! הם החליפו לי סט רמקולים X530 בלי שאלות מיותרות, כאשר אחד מהרמקולים אצלי התחיל להשמיע רעשים מוזרי…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך LCD 37 עד 46 אינץ מהדגם הכי טוב שתומך במחשב וצפייה בטלויזיה FULL HD אשמח לקבל המלצות תודה תקציב 12000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש TV, ודי נסגרתי על LG, ספציפית על הדגם LG 37LD460, שראיתי שעולה בסביבות 2.4K אך אז שמתי לב שיש גם את הדגם LG 42PW350 שעולה 1K יותר, אך מאפשר גם צפייה בתלת מימד. האם כדאי להשקיע ולרכוש את דגם התלת-מימד? (נראה לי שהוא לא Full HD, אבל גם HD READY זה איכות טובה מאוד...) כלומר: האם הדגם היקר מספק ביצועים טובים בצפייה רגילה ולא יהיו בעיות, או שעדיף ללכת על הדגם הרגיל והמוכר??? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל בכותרת וחשוב שיהיה בוא 512MB ואם אפשר אז גם תמיכה בעיברית! תודה!
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב נייח עם כרטיס קול מובנה. וקיים בו חיבור דיגיטלי. האם יש רמקולים 2.1 עם חיבור דיגיטלי?? כדי שאני יוכל לחבר אותם למחשב?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום .. אני רוצה לפנק את עצמי עם טלויזיה חדשה לחדר החלטתי שהגודל יהיה 32 אינטש.. עכשיו הבנתי שיש סוגים שונים של פאנלים ואני לא כלכך מבין בזה.. מה שכן ראיתי את הטושיבה 32WL68 היא 100hrz יש בכלל צורך בזה ? אודה לכם אם תעשו לי סדר בדברים ותמליצו על טלויזיה טובה.. תודה מראש עריכה: שכחתי לומר שאני מקווה שלא לנצל את כל התקציב.. אם טלויזה פחות טובה תתן לי את אותה התמורה אני אלך עליה..אבל שתהייה מתוצרת איכותית
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שני המערכת באותו תווח מחירים (1100-1200 שח) ל ADA880 אין סנטר פיזי ועל פי מה שהבנתי היא לא תומכת ב 4.1 אבל החברה יותר ידוע והעוצמה יותר גדולה (80W RMS) מצד שני Aztech בעל סנטר פיזי וגם תומך ב 4.1 אבל החברה פחות ידוע והעוצמה יותר נמוכה (58W RMS) נתונים תכניים של ADA880: Total Audio Output: 80 Watts RMS Frequency Response: 20 Hz-20 kHz Input Impedance: >10K Ohms Analog Input Sensitivity: 300mV for full output Digital Input: S/PDIF Satellite Power: 40 Watts RMS (10 watts per driver) at 0.1% THD Subwoofer Power: 40 Watts at 0.1% THD Signal To Noise Ratio (SNR): >70dB Aztech: 58 Watts RMS Output Power Five 7 Watts RMS, 4 Ohms Satellite Speakers One 23 Watts RMS, 5…
-
היי... ברשותי DVD תומך DIVX של LENCO. המכשיר אמור לתמוך בכתוביות בעברית, אך משום מה הוא לא. הבנתי שצריך לעדכן בו גירסא, אך אני לא מוצא מאיחפה ניתן להוריד גרסאות חדשות למכשיר. תודה מראש Install.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתומכת בפורמט MOV ואם אפשר גם לינק להורדת תודה!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני חיברתי הכל טוב ובבדיקה של קריאייטיב אני שומע שהוא משתמש בסטר...אבל שאני רואה סרט בהוא ב6 ערוצים אני לא שומע מהסנטר... חיפשתי חלקים של דיבור וחלקים בלי...מה זה יכול להיות?...קודק שצריך להוסיף??
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מזמין מחשב חדש (שנעזרתי בהרכבתו באתר זה) ורציתי לקבל ייעוץ לגבי אוזניות. הסיבה שאני רוצה אוזניות (ובהתאם גם הסיבה שאני לוקח מארז שקט במיוחד למחשב) היא כדי ליצור סביבה שקטה במקום שבו תהיה עמדת המחשב שלי (בסלון בדירה קטנה עם חברתי). עשיתי מחקר קטן ובעזרתו אציין מאפיינים על עצמי שיעזרו לבחירת אוזניות: * אני לא מבין גדול באודיו ולא יודע אם אני יכול או לא יכול להבחין באיכויות, עד עכשיו השתמשתי ברמקולי Altec Lansing BXR1221 ואני חושב שאני די מרוצה מהם. * לא השתמשתי בכרטיס קול יעודי * עדיף שיהיה מיקרופון * עד עכשיו אני משתמש באוזניות (פשוטות מאלה שמקבלים עם הגלקסי) רק כדי לשמוע מוסיקה בדרכים. חוויה לא משהו - תמיד אחרי שעה כואבות האוזניים ולכן אני חושש מלהשתמש …
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ? KSC-55 של חברת Koss ? מה האיכות שלהם מול מחיר, או אם יש המלצות אחרות על אותו סוג של אזניות (לא מחייב עורף).
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 שיתחברו לי למחשב ולטלוויזיה, אפשר שהם יתחברו לשניהם באותו הזמן? הרמקולים בעיקר לסרטים וסדרות מהטלוויזיה משחקים, וקצת מוזיקה מהמחשב... התקציב בערך הוא עד 750 שקל וגם אם מישהו יוכל להסביר לי בבקשה מה זה הכרטיס קול הזה שצריך במחשב? אם אני קונה רמקולים 5.1 וכל זה אני צריך כרטיס קול שונה משיש לי עכשיו? ומה זה משנה? נגיד אלה רמקולים טובים? - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16573&catid=925#details, או אלה - http://www.vipsales.co.il/pl_product~FC861~54~0.htm ואם מישהו מכיר משהו טוב אני ישמח להמלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להאזין לאוזניות הנ"ל על סט מאוזן\לינארי\שטוח (יכול להביא את שלי) במידה וזה אפשרי. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-