אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
A friend of mine wants to buy a portable, flash-based mp3 player and he is thinking of getting the Creativ muvo Slim. I promissed I'd look around and check what're the reviews on it. so, what say you?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הסט הראשון הסט השני מה עדיף בין אלה?! מי איכותי יותר? חזק? איכות צליל? בבקשה תמליצו לי.. ותנו לי הבדלים
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
עשיתי סרט וצרבתי אותו לSVCD בDVD אני רואה אותו כמו שצריך באיכות מצויינת על כל המסך... כשאני מפעיל אותו ב מיקרוספוט מדיה פלייר 10 הוא מראה אותו על חצי מסך... איך אני יכול לראות אותו כמו שצריך? בתודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
-
אוקי כולם נהרסו לי הואזניות הישנות וגם יש מחשב חדש אז חשבתי לעצמי למה לא לקנות אוזניות חדשות? אז אני מתלבט בין 2 סוגים אז הנה הסוג הראשון Plantronics Audio 90 פרטים http://www.headphonics.co.il/commerce/items.asp?c=voice%20card הכי למטה או את SENNHEISER PC 130 2 Y התקציב 230 שקל מה יותר טוב למשחקי רשת בלאן פרטים? אני משחק קוטאר בעיקר תודה תעונים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי רמקולים חדשים (Altec Lansing VS4121) ובסלון נמצאת לנו מערכת סטריאו של סנסוי, מהמעפנות שנראות טוב ב200$ בדיוטי (נקנתה לפני כמה שנים טובות). אנחנו לא בית שרואה הרבה DVD אבל זה נחמד שיש מערכת כלשהי שכן רואים... השאלה שלי, כדאי לחבר איכשהו (אם אפשר לחבר חיבור בננה לDVD) את הLuxeon במקום הסנסוי? בעקרון היא אמורה להתחבר... ואפשר אולי איכשהו לקמבן משהו איזה שילוב נגיד הקדמיים של הסנסוי + הקדמיים של הלוקסיאון בתור אחוריים+ סאב של לוקסיאון? פשוט הלוקסיאון יחסית לא מאכזבת בווליומים נמוכים והסאב מאוד מאוד מורגש מה שלא קיים בסנסוי... אם למישהו יש רעיון לקומבינה אני אשמח לשמוע... בעקרון אני מאמין שהסנסוי יותר איכותית אבל חסר סאב *רכישת מערכת או כל רכיב מעבר לכב…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב בעקבות מותו של המסך שלי והרמקולים שהיו לו אני מחפש עכשיו איזה מערכת 2.1 נחמדה, לא משהו איכותי במיוחד, אבל שלא יהיה מאוד גרוע אז חשבתי על איזה מערכת 2.1 זולה,אז רציתי לדעת מה דעתכם על זאתי: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41_50&products_id=1253 (לאו דווקא מזיגזג, סתם ראיתי אותם שם) או אם תוכלו להמליץ לי בבקשה על מערכת 2.1 זולה (עד 300 ש"ח) אני אודה לכם מאוד
-
- 13 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת מיני ותהיתי אם חיבור של 2 רמקולים ליציאה אחת יהווה נזק? ועוד שאלה, אם המערכת שלי מספקת 35 וואט לכל רמקול לא נורא יהיה לחבר אליה רמקולים גדולים של קולנוע ביתי במקום הקטנים שבאים איתה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לפי שתי חנויות ברשת, בהם מוצע למכירה מוצר המתיימר להיות: CREATIVE ZEN TOUCH 40G מישהו שמע על דבר כזה ? לחץ כאן לחץ כאן כשהחברה בפרוש מציינת כי הקיבולת המוצעת היא 20G ולא יותר? לחץ כאן ** לחנויות המוצגות כאן אין קשר לשאלה אך ורק לגבי המוצר שמוצג.
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ראשית כל אני מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון! יש ברשותי סאב אקטיבי מדגם:B&W ASW2000 שמחובר לרסיבר אונקיו 939 כולל 5 רמקולים, שהקדמיים הם רצפתיים מדגם: PHASE TECHNOLOGY 9T הבעיה היא שאיני מצליח לכוון את הסאב שיפיק באס יציב ולא מתמשך, כלומר הסאב מפיק באסים מתמשכים וארוכים שפשוט מרעיד לי את הבית,ניסיתי לשנות את מיקומו אינספור פעמים,ברסיבר הגדרתי את הקדמיים לקטנים אך גם זה לא שינה דבר,כיוונתי את ה-low pass שלו 40,60 ועדיין הוא מרעיד את האזור,ולגבי הרמקולים הקדמיים הנתונים שלהם הם[אם זה יעזור] : תדר=32hz-20khz התנגדות=8 אוהם נצילות=92db אני מקווה שמישהו כאן יעזור לי,כי בכל פורום שהייתי …
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום! שולחים לי מאנגליה MP3. המחיר: 300UK pounds שזה 2400 שקל +- האפשרויות שחשבתי עליהם: Ipod 40GB Iriver H320 או ARCHOS Pocket Video Recorder AV320 שזה זה: http://www.blokesstuff.com/Default.aspx?View=Product&productID=213 אולי יש לכם המלצות לנגנים אחרים מבוססים דיסק קשיח. אולי בגלל כדאי לקנות Mini ipod.. זה שווה להשקיע כל כך הרבה כסף בנגן כזה? אולי ה ARCHOS כי הוא גם נגן סרטים נייד.. אבל עדיין.. אני חושב שאפשר להסתדר עם MINI IPOD עם ע 4 ג'יגה. מה כדאי? יתרונות חסרונות.. ? עריכה: לא שמתי לב לתראד שפתחו פה גם על ה ARCHOS ושם גם דיברו על ה GIMINI 400 נשמע לי אחלה של דבר.. נראה לי שאני אקנה את זה.. רק הבעיה שהמסך קצת קטן מפריעה לי.. אבל עדיין
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
חבר שלי ראה את הנגן הזה והוא רוצה לדעת מה הוא שווה ואם כדאי לקנות http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2068351 וגם זה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185&g_kind=0 האמת אני לא מכיר את החברות ואני גם לא ממש סומך על המכירות הפומביות האלה אבל רציתי לשמוע עוד דעות
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. הנגן שלי הלך לעולמו ואני קונה חדש, יש לי בערך 350 ש"ח ואני מזמין אותו מחר. צמצמתי את הבחירה ל2 אפשרויות: 1. FOXDA 6606 ב390 ש"ח פה : http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=835 2. MP3 256mb Clubin mp05 ב340 בe-net. אני מעדיף את הFOXDA כי הוא יותר קטן ויותר יפה אבל אני רוצה לדעת אם יש בעיות אמינות או משהו כזה בכל אחד מהם ואיזה מהם מחזיק יותר וכו'. חשוב לי מאוד שיהיה מסך ברור ושיציג את כל המידע הדרוש (שם שיר, כמה זמן נשאר וכו') וגם שאני אוכל לעשות FAST FORWARD וכל זה. גם צריך שיהיה פשוט לדפדף בשירים ואם יש משהו כמו פלייליסט זה יהיה אחלה לגמרי. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
טוב, אני לא בחור שמבין הרבה ברמקולים וציוד אני מתכנן לקנות מערכת של 5.1 לחדר שלי יש לי כרטיס creative live 5.1 עכשיו עד עכשיו ראיתי את אלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_336&products_id=2253 ב800 מה אתם אומרים? עכשיו עוד שאלה יש סיכוי שאני אוכל לקנות פשוט רמקולים ולחבר אותם לכרטיס? או שהם חייבים לעבור דרך רסיבר? אם יש הצעות יותר טובות לרמקולים יתקבלו בברכה :-* (כמובן שכסף משחק....לא לעבור את ה900 אם אפשר) תודה!
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איבדתי את הדיסק של הדרייבר ואין לי בכלל דרייבר לא יכול לשמוע מחקתי את הדרייבר כי שמעתי רק ב2 רמקולים יש לי creative inspire 4.1 אז באתי לחפש את הדיסק אמא שלי זרקה חחחח קיצר אני צריך דרייבים תודה למוצא...
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
למישהו יש את המכשיר? איך הוא? אני יכול להשיג אותו ב250 דולר, זה 20GB אישית לא איכפת לי ממראה, אני מעדיף פונקציות ושימושיות (אני מעדיף לדוגמא iRiver מiPod)
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ואם יש כרטיס יותר טוב אז איזה כרטיס הכי טוב או טוב מאוד תקציב 3000 ש"ח כרטיס מקצועי
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
דודים שלי מגיעים מחול וביקשתי בתור מתנה להביא לי אחד מאלו ... מקווה שזה יהיה האייריבר אחרי שהוא יגיע אני יביא תמונות ו דעה אישית
-
- 11 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הכותרת אמרה את שלה, אני רוצה המלצה לסאב וופר אקטיבי עד 700 שח.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אני די נעול על ה4121... אני יודע שהוא מעולה. אבל הציעו לי גם את הI-Trique של קריאטיב... רציתי לשאול איך הוא ביחס ל4121? ומה ההבדל בין ה3300 והL3500 שמצדיק הבדל של 250-300 ש"ח? יש לציין שבאס מאוד חשוב לי... אני שומע בעיקר ראפ \ היפ הופ וקלאב וכו' למיניהם... אני אודה אם מישהו יתן לי חוות דעת על הסט הזה של קריאטיב! עריכה: עכשיו ראיתי שקיימים דגמים גם 3350 ו3450 יש הבדל או שזה רק הצבע או משהו?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-