עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by adu,

האם הDVDמשולב VCR הוא טוב יחסית למחיר שלו? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DVDV440&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=zap

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by matvey99,

שלום אני צריך את הדעה שלכם כמה שיותר מהר , היום אני מזמין אוזניות משולבות מיקרופון למטרת משחקים מה אתם חושבים יותר טוב ICEMAT SIBERIA או STEELSOUND 5H V2 תודה לעוזרים. דרך אגב אני נשאר בסוף עם הכרטיס קול ONBOARD שלי ואני יחליף אותו כבר עוד כמה חודשים....

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  3. Started by kunta,

אני מחפש חנות באזור המרכז שמוכרת אוניות איכותיות כמו הMDR-EX51LP (מספיק איכותיות בשבילי) מישהו מכיר חנות??

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. טוב תראו ...אני רוצה כרטיס קול בשביל להקה...שאפשר לחבר אליו מינימום 2 גיטרות ועוד תופים וכאלה..צריך חיבורי pl משהו בסדר לא צריך את ההכי טובב...בסיבובות ה 300-500 בערך ממש תודה למי שיעזור

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  5. Started by DrMiX,

רציתי לדעת עם יצא עידכון כבר לדיוידי הזה כי הבנתי שאין שום תוכנה שיכולה לעזור לי בקשר לתרגום...

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  6. אני מעוניין להחליף את מערכת רמקולים + כרטיס קול במחשב הקיים שלי. אני כרגע עם כרטיס קול של Creative SB LIVE Value! ורמקולים של חברת VIVANCO, שתי רמקולים + סאב. בכל אופן אני שוקל לכנות את ה - GTXP או את ה FORISIMO 2 ובנוסף גם מערכת רמקולים חדשה משהו של ALTEC השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה ולפעמים משחקים אני מתלבט בין ה - GTXP וה FORTISIMO 2, ומערכת רמקולים בין ADA890, ATP3.. או ADA880.. השאלה העיקרית שלי היא , האם יהיה הבדל באיכות המוזיקה הנשמעת בין הכרטיס קול הקיים (SBLIVE) לבין אחד מכרטיסי הקול של הרקולס. ואיזה מערכת כדאי לקנות (אני יודע שבעקרון האפשרות שהבאתי הם די שונות אחת מהשנייה אבל השימוש העיקרי שלי הוא מוזיקה.. אז אני מתלבט מה לקנות מבניהם כי הבנתי שגם ה - ADA לא …

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  7. Started by gman18,

אני רוצה לקנות את הכרטיס קול הזה: http://www.audiovideo.co.il/scripts/prodview.asp?idproduct=53 אני רוצה בעיקר להקליט שירים שקטים. השאלה היא האם זה מספיק כדי להקליט ממיקרופון/גיטרה/בס באיכות טובה בלי רחשים או שאני חייב פריאמפ?

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  8. קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. שלום יש לי את המערכת רמקולים 5.1 X-530 של LOGITECH. כרטיס קול Creative Audigy 4 SE שבוע שעבר קניתי מסך DELL 2007 WFP ואיתו קיבלתי רמקולים למסך אלו הרמקולים : http://pcpartsinc.com/prods/DEAS500.jpg רציתי לדעת אם יש מצב להפוך בעזרתם את המערכת ל7.1 ניסיתי להגדיר את זה ולחבר את החיבור של הרמקולי מסך לחיבור הכחול/לבן וכלום לא הלך אשמח לקבל עזרה תודה רבה

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. יש לי רמקולים 5.1 ולפני שהתקנתי תכרטיס קול 4 ערוצים אז שלושת החיבורים היו בתוך חיבור אחד של הכרטיס קול הפנימי של הלוח אם וזה עבד בסדר גמור. עכשיו הוספתי ללוח אם כרטיס קול חיצוני 4 ערוצים של C-MEDIA CMI8738, ואני לא יודע איך לחבר את השלושת הכבלים של הרמקולים לארבעת השקעים שבכרטיס קול...... מישהו יכול לעזור לי בבקשה תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 הוא מצטיין בכרטיס קול מובנה איכותי יחסית. עכשיו אני יודע שיש לו SPDF גם IN וגם OUT יש רק בעיה אחת-הם אופטיים אני צריך יציאה דיגטלית לADA880 שלי ככה נראה הפנל האחורי שלי למי שלא מכיר את הסט רמקולים האלה-הם חייבים יציאה דיגטלית... השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ת'סט לכרטיס אונבורד או שוב להתקין את הסאונד בלאסטר? בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  12. חברהההההההה אני צריך לשים עוד כרטיס כל במחשב היעוד שלו זה רק בשביל לחבר עוד אוזניות שאני יוכל לעבוד עם שתי ערוצים ולמקסס עד שאני יקבל את הציוד של ה DJ שלי... אז בנתיים צריך להשתמש במחשב ואני חייב עוד כרטיס... חברה אני צריך את הכרטיס קול הכי זול שתמצאו לי לקנות דרך האינטרנט.. אמרתי כבר הוא רק בשביל חיבור אוזניות.... אגב עכשיו יש לי VIBRA128 אם אני יוסיף עוד אחד כזה זה יעשה לי בעיות עם ההתקנות וההגדרות...!??

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  13. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  14. Started by BuLa,

אני מאוד מתעניין בסאונד, זה פרט חשוב בשבילי ואני צריך הצעות למערכות רמקולים 4.1\5.1 אז תציעו בבקשה מה שתרצו (אלא אם כן זה עולה יותר מ-1500 שקל) תודה

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  15. לאחר חיפושים מעמיקים ברשת ומחקר רב החלטתי ללכת על דגם touch של creative מצאתי אותו באינטרנט רק ב3 חנויות buy4less pdastore starcom (3 חנויות ישראליות כמובן) השאלות שלי הם ככה: 1. האם למישהו יש נסיון או איזשהו מידע על החנויות האלה? נסיון איתם לטוב ולרע? 2. האם למישהו יש רעיון אחר איפה אוכל למצוא באינטרנט או בארץ חנויות שימכרו את הנגן? 3. האם יש איזשהי דרך להביא את הנגן לארץ מחו"ל בצורה כזאת שזה יהיה זול יותר מאשר לקנות בארץ (ולא אין מישהו שטס ויכול להביא לי)? תודה מראש למי שעונה!

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  16. מה אתם אומרים על זוג Wharfedale Diamond 8.4 רצפתיים כקדמיים, זוג Diamond 8.2 כאחוריים, וסנטר של הסדרה? שווה כמערכת רמקולים שתיכנס בתקציב? מה אתם אומרים על הרמקולים? טובים? ואיזה רסיבר כדאי לקחת שהוא ייסתדר עם הרמקולים? אני לא רוצה רסיבר חלש שלא מתאים לעוצמה של הרמקולים ואז או הוא או הרמקולים יישרפו אם אני אגביר את הווליום. אני צריך שהכל ייכנס בתקציב, על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by dror_gh,

כמו שפרסמתי בעבר יש לי את הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ורציתי לדעת איזה כרטיס קול הכי מומלץ בשבילם. משתמש בשם anatoly אמר לי שכרטיס קול ב200 ש"ח יספיק לי כדי לנצל את הרמקולים האלו ויש לי 2 שאלות : 1. מהו הכרטיס הזה ? איזה דגם בדיוק? 2. האם הכרטיס הזה טוב יותר מהכרטיס שיש על הלוח אם הזה : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 ? תודה ענקית לעוזרים

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  18. Started by 14renegade,

אני קונה מחשב חדש...ואני רוצה מערכת של 2.1 טובה למשחקים...וגם קצת למוזיקה... אבל שתיהיה טובה בעיקר למשחקים.. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=461 מה אתם אומרים עליה? היא טובה? אם יש לכם עוד המלצות בטווח המחירים של 300-400 שקל אני אשמח לשמוע תודה

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  19. Started by ohad2890,

במה עוזרת העוצמה הכוללת(RMS) של הרמקולים משנה? (לא ידעתי איך לנסח תשאלה)מקווה שתבינו ותעזרו תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  20. אני צריך תוכנה שתקבל סאונד מה LINE-IN של הכרטיס קול ואז אני יוכל לשים איתה כל מיני אפקטים על הסאונד ותוציא סאונד מהLINE-OUT... בקיצור שאני יוכל להישתמש במחשב הנייד שלי כאפקטר...

21. Started by zivi99,

אני צריך אוזניות לנגן mp3 שלי. אני מוכן להשקיע עד 100 ש"ח. דרישות: אוזניות in rar, אוזניות חוטיות. חשבתי על Sennheiser MX50 ועל Sennheiser MX350 תודה....

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  22. Started by HumanFly,

שלום, אני משחק משחקיי רשת וסאונד משחק תפקיד חשוב גם לחוויה וגם בלאדרים ומשחקים רציניים. אני משחק AA והבעיה בכרטיס קול שלי ה- CMEDIA 6CH שבחלק מהמפות הוא מעלים קולות של צעדים ודברים כאלו אנשים סירבו לנסות לעזור לי פה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול בסכום סימלי יהיה מצויין לאוזניות ושיתמוך ב EAX ובאיכות שמע גובוהות מאוד. חשבתי על 5.1 SBLIVE VALUE אבל האם יש משהו שיהיה לי יותר טוב ? בנוסף הייתי רוצה לקנות רמקולים 5.1 שלא יעלו הרבה אבל יתנו איכויות גבוהות. ראיתי את הרמקולים הבאים - http://www.sollan.co.il/Product_page.asp?pid=372&cat=4 נראה מאוד מפתה לסכום היחסים קטן ? אבל האם הם שווים משהו ?! אשמח לקבל חוות דעת ועזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by dror_gh,

המטרה שלי היא בעיקר משחקים וסרטים רציתי לדעת אם הכרטיס הזה יעשה את העבודה : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3187 האם משתלם לי לקנות אותו ? אם יש צורך אז הרמקולים שלי זה logitech x530 (כן אני יודע שהיה עדיף להשקיע כבר כסף ברמקולים אבל זה מה שיש כרגע) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  24. היי, כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה בלוח אם Asus P5SD2-X (כן...מובנה ) הרמקולים שלי הם Logitech X-230 וקצת אחרי שרכשתי אותם התחלתי לשמוע קולות מעצבנים בנוסף לפלט הרגיל (פכפוכים ו"שריטות") בהתחלה חשבתי שמדובר ברמקולים אבל אחרי שחיברתי אותם למחשב אחר הכל עבד מצוין. אז עכשיו אני לא יכול לשמוע כלום במחשב בלי קולות רקע איומים. וצריך כרטיס קול חדש דחוף. התקציב שלי הוא בין פחות או יותר 150-250 ש"ח. אני יודע שזה תקציב דיי רחב, והסיבה היא שאני פשוט מחפש תמורה טובה למחיר , ואני לא כל כך מתמצא בכרטיסי קול. אני לא מחפש כרטיס "סופר דופר" רק כרטיס שיעשה את עבודתו נאמנה וישמיע צלילים כראוי ברמקולים שלי (Logitech X-230 2.1). תודה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  25. שלום לכולם, כבר רשמתי הודעה אבל כניראה היא לא היית ברורה והיא ירדה מהר לכמה עמודים אחורה. אני מחפש לקנות מערכת 5.1 או 7.1 טובה לבית. יש לי כרטיס קול אודג'י 2 ומעבר לזה כלום. המערכת תיחבר לשתי מחשבים ולטלויזיה (אחד המחשבים הוא בדומה לוידיאו רק עם מחשב עם דיוידי בפנים - כרטיס קול 7.1 קריאטיב 24 ביט) אני מחפש משהו איכותי וטוב בתקציב של עשר אלף שקל כולל רסיבר סאב סנטר ל 5-7 רמקולים. אני אוהב לשמוע עם סאב חזק מאוד. שאלו אותי באשכול הקודם שתי שאלות אז אני יגיד פה לפני שישאלו: 1. החדר בערך 4*4 מטר או 4*5 2. אין לי כרגע שום דבר סתם מערכת מיני מעפנה ישנה שעושה טובה שאפשר לחבר אותה למחשב בכלל. או אם אתם יכולים להגיד לי על מה צריכים להסתכל במפרט לפני שקונים.פרט ללהיכנס לחנות ולשמוע …

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.