עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bd,

Abit SG-71 SiS 7012 Audio Device PCI חיפשתי אבל לא מצאתי :\

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  2. אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  3. Started by liav12,

Sony MDR-V700DJ איך הדגם הזה? טוב למוזיקה? והמחיר שלו לא משנה..

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by micoo,

שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. יש דבר כזה בכלל?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by prelly,

אני נוסע לחול עוד מעט ואני רוצה לקנות אוזניות האם עדיף לחכות שבועיים לקנות בדיוטי פרי? (אני טס לתילאנד) או לקנות כבר בארץ... אני רוצה את האוזניות למשחקים (במיוחד CS) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by MOFRA,

צריך המלצה לאוזניות קשת אכותיות ולחנות בסביבת חיפה שמוכרת אותם עדיף בסביבת בצק פוסט או הטכניון בסביבות 200 שקל (עד300)

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by yotam360,

יש למישהו שאני מכיר את זה והוא ביקש שאני יגיד אם זה ג'נרי או לא... תודה לעונים...

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  9. Started by שמואלל,

שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים

10. אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by HardGore,

אהלן..אני מעוניין להתחיל ליצור טראנס ומספר שאלות בתחילת דרכי בתור כותב..מודרני חח..(עשיתי בעבר כמה דברים קטנים ב impulse tracker..) אז ככה: כרגע יש לי קיובייס 3 sk שעשיתי כמה דברים ממש מינימלים..המטרה רק יצירת טראנס.. המחשב הוא AMD Sempron 2500 1GB ddr כרטיס קול on board רמקולים logitech x220 למחשב -בקיובייס אחרי שאני לוחץ על פליי זה אחרי אזה שניה רק אז מנגן וכנל כשאני מפסיק..בנוסף הbass line והתופים לא נשמע רציף לעיתים ..אני מניח בגלל שזה מהיר מידי-עבודה קשה מידי ל"כרטיס קול" הנוכחי.. 1.א. האם כרטיס קול בלבד מספיק כדי לפתור תבעיה או שצריך גם מחשב חזק בנוסף? - איזה כרטיס קול אתם ממליצים בתור התחלה? המליצו לי על esi julia..איך הוא? -על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה כר…

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. Started by noambaum,

מה עדיף מבין שני הכרטיסים הנ"ל: 1.Gamesurround Fortissimo III 7.1 2. SBlive 5.1 Digital

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by greenich,

אחרי הרבה בירור וחשיבה,הגעתי למסקנה שמולטי אפקט בצורה של כרטיס קול שמתחבר למגבר הרבה יותר עדיף. מה אתם אומרים על ה- Line 6 UX 2 ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. http://www.techreport.com/etc/2006q4/onboard-eax/index.x?pg=1 האם כרטיס קול יעודי יעשה את העבודה? או הכרטיס קול המובנה על הלוח?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by liho,

מי יודע למה לכול הנגנים יוצאים עידכונים בעברית..ורק לנגנים של creative לא?! אולי מישהו יודע אם הולך להיות?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by check,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by דיוגנס,

היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  18. Started by yotamavi,

אמא שלי טסה אז היא קונה לי מהדיוטי פרי. http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=18&sId=62 אני משתמש בכרטיס קול המובנה בלוח אם Gigabyte P965-S3 קראתי הרבה פוסטים בפורום ועדיין לא הגעתי להחלטה, אני די סגור על הSoundstick II אבל התגובות עליהם פה פושרות. אז השאלה היא האם בשביל לשמוע מוזיקה בעוצמות נורמליות,ובאיכות טובה הם יהיו טובים? ואיך הם בהשוואה לFX6021 ול JBL CREATURE 2.1

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by rad,

אהלן לכולם, לפני שבוע קניתי רמקולים מסוג VS 2421 (יחד עם מחשב חדש ) אחרי שגמרתי לחבר את כל המחשב שמתי לב למשהו מוזר : הדיבור תמיד נשמע ממש "מתכתי" או "חייזרי" ברמקולים האלה. בהתחלה לא הבחנתי בזה - כי אני משחק הרבה משחקי מד"ב ... בכל מקרה, זה דבר טבעי ברמקולים האלה? או משהו שחיברתי לא טוב?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. קניתי את ה-X5 20GB מבאג לפני זמן קצר, ועכשיו עובר על מדריך ההוראות העבה . בתחילת המדריך הדגישו שצריך לטעון את הנגן לתקופה ארוכה לפני השימוש הראשון, אבל לא ציינו לכמה שעות במדוייק! אז למישהו יש מושג כמה שעות אני צריך להטעין את ה-X5 בפעם הראשונה? אני בנתיים ממשיך לקרוא את המדריך, אבל אם יש לכם טיפים לשימוש בטוח אז תרגישו חופשי לכתוב .

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by xknti,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte GA ep43DS3 התקנתי את כל הדריברים של הלוח אבל כשאני מנגן סרט למשל , אני שומע את המוזיקה ואפקטים נשמעים נצויין אבל לא הדיבור , לא שומעים את הדיבור , נשמע מאו מאוד נמוך כך ברקע . כם במשחקים כמו NFS שומעים מוזיקה טוב אבל הקולות של הצמיגים למשל ושל הרכב לא שומעים לא יודע אם זה משנה אבל הרמקולים שלי הם מערכת סטראיו שמיוברת למחשב , במחשב הישן עבדה מצויין

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by aga123,

שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. עשיתי חיפוש על שם הרמקולים שלי והדגם שלהם ומצאתי את הטבלה הזאת שכוללת את כל המפרט שלהם או חלק ממנו לפחות ושמתי לב לזה: Feature Description General Recommended Usage Gaming/Music Number of speakers 4 Satellites (for front, rear and center) 1 subwoofer Connectors Connectors - Analog Front In - Analog Rear In Power Adaptor Power Source 12VAC, 2.9A Physical Dimensions (H x W x D) (cm) Front/Rear : Approx. 8.7 x 9.5 x 9.5 Subwoofer : 211 x 192 x 192 Subwoofer Enclosure Material Wood (Black) Audio Specifications Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel Subwoofer : 17W Frequency Response 40Hz to 20KHz Others Bundled Accessories - Tandem Cable - Power Adaptor …

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  24. מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by Zaks Sharon,

מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.