עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by DarkeyE,

שלום , אני וחברים מדברים בתוכנה VENTRILO שאני בטוח שלכמה ממכם היא מוכרת , עכשיו , במחשב הקודם היה לי אפשרות שאני יכול לבחור בהגדות של הוונטרילו, שאני ישמיע מה שאני שומע , Stereo mix. שקניתי מחשב חדש אין לי את האפשרות הזאת \\: הלוח אם שלי זה ASUS Striker Extreme תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by moses_23,

אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Asafalfa,

משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by omert,

אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב של 850 - 1200 עכשיו אני לא יודע מה כדאי יותר נגן עם flash disk או עם דיסק קשיח בכל מקרה אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן טוב במחירים האלה זה יהיה נפלא בנוסף איפה יותר כדאי לקנות בארה"ב ושישלחו לי את זה או בארץ

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  5. Started by omri_ro,

למישהו יש את קובץ עידכון FW עם העיברית ויוכל לשלוח לי? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  6. Started by Noam V,

שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. חשבתי שנושא מסוג זה דווקא יופיע ב- FAQ, אך לא מצאתי שם מענה. להלן פירוט לנידון: 1. ברצוני לראות ערוץ אחד אך להקליט בו-זמנית ערוץ אחר. 2. ברור שניהול הצפייה וההקלטה הוא דרך HTPC עם כרטיס טלויזיה. 3. הצפייה יכולה להיות הן מתוך הדיסק הקשיח או ישירות מערוץ IN. . בעוד שההקלטה היא של הערוץ הנכנס לכ.טלויזיה 4. האם לצורך כך צריך 2 כרטיסי טלויזיה או 1 מיוחד? 2 דיסקים קשיחים? אשמח לתשובה עקרונית, אין צורך לתמחר (בינתיים תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by MacGyver,

אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  12. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

13. הבעיה היא כזאת הכניסת מיק שלי לא עובד בכרטיס ONBOARD. חשבתי להתקין כרטיס קול ישן שיש לי LIVE128 של קריאטיב.. כרטיס פשוט אבל עושה את העבודה...חשבתי להשתמש בו רק לכניסת מיקרפון האם אפשרי הדבר?

• 7 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by Big_White,

התקציב 3000¤ 32 אינצ' בהחלט מספיק שתיהיה אפשרות לסריקת ערוצים ושמירה שלהם בזיכרון כמו לדוגמה ארוץ 2 וכאלה ( כל מה שאפשר לצוד באנטנה הרגילה של הבית) אפ יש אפשרות של חיבור מחשב לסרטים ומוזיקה וכאלה. HD יהיה ממש מצויין זה 2 הדברים ניראה לי המתאימים מישהו יכול לתת איזה מילה על הכלים האלה? http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=879 http://www.lcdeal.co.il/Product.aspx?ProductID=11 תדה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte GA-945G-S3 עם 3 סאונד יציאות מאחורה: Line in, Line out, Mic in. אני רוצה לחבר אליו מערכת של 4 רמקולים אבל אין חיבור Rear בלוח אם. הבנתי שאפשר לבטל את אחד מהחיבורים האחרים (Line in, Mic in) ולהפוך אותו ליציאה לרמקולים אחוריים במקום. מישהו יודע איך לעשות את זה? עריכה: לא משנה, הרגע גיליתי לבד.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by lisly,

טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.

18. קניתי את ה-X5 20GB מבאג לפני זמן קצר, ועכשיו עובר על מדריך ההוראות העבה . בתחילת המדריך הדגישו שצריך לטעון את הנגן לתקופה ארוכה לפני השימוש הראשון, אבל לא ציינו לכמה שעות במדוייק! אז למישהו יש מושג כמה שעות אני צריך להטעין את ה-X5 בפעם הראשונה? אני בנתיים ממשיך לקרוא את המדריך, אבל אם יש לכם טיפים לשימוש בטוח אז תרגישו חופשי לכתוב .

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  19. Started by BoA,

ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. אז ככה יש לי תקציב מאוד נמוך (גג גג 200) עדיף 100-150 אבל שיהיה איכותי, שיבינו טוב מה שמקליטים.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  21. יש לי מצלמה מסוג NIKON COOLPIX L1 המצלמה מצלמת וידאו בקבצי MOV אני מנסה להעביר למצלמה קבציים חיצוניים כך שאוכל לצפות בוידאו דרך המצלמה או לחבר אותה לטלויזיה ורק לראות דרכה. משום מה למרות שאני מכניס למצלמה את אותו סוג קובץ בדיוק שהיא מצלמת , המצלמה לא מזהה את הקובץ החיצוני וכמובן שלא ניתן לעשות בו שום שימוש למישהו יש רעיון?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  22. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by The-Fine,

איפה ניתן לרכוש כבלים ומחברים איכותיים בכדי להחליף את הישנים באוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

שימו לב שבתמונה הבאה יש לי Operation ויש לזה שתיי אפשרויות Dc ו AC/SUBSONIC. עם אני מחליף ביניהם שום דבר ל קורה והמוזיקה ממשיכה לנגן כרגיל. אז השאלה זה מה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by haifaboy,

ואני מנסה לברר האים המכשיר המומלץ הזה כבר קיבל גרסה פתוחת אזורים ואם כן כיצד ניתן למצוא מכשיר כזה פתוח לכל האזורים???

• 0 תגובות
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים