עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Coca Cola,

PMX60 או PX100? PMX אלה העורפיות האלה נכון? הן עולות בסביבות 280 וPX עולות כ350 הן "ראשיות" אז מה יותר טוב? אתם יכולים להביא את הנתונים הטכניים ולהסביר? כלומר להגיד מה טוב יותר ולהסביר מדוע?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  3. Started by quantoM,

בכל אחד מהיבואנים שכתובים באתר של אביט אין את סט ה IDOME מישהוא יודע איפה כן יש ואיפה הסט כן זמין ? [move]אני אשמח לתגובות[/move] אני מבין שאף אחד לא יודע, עד כאן יש יחס של 0 תגובות ל 25 צפיות.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by saturn,

האם מישהו יודע אם אפשר לקנות איפשהו שלט (בניפרד) למיני דיסק? אם כן אז איפה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by kinggil,

אהלן, רציתי לשאול עם כל מערכת שיש תמיכה ב 5.1 תומכת גם ב Prologic 2? ו מערכת שלא תומכת Prologic 2 והיא מחוברת לרמקולים 5.1 לא ישמעו בכל הרמקולים? תודה, אני לא ממש מבין בזה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by udiv,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזה לחדר שינה מרחק של 2.5 מטר בערך (מיטה ועוד קצת) ,חשבתי על 37-40 אניצ' אני רואה בעיקר טלויזיה 10,22 וספורט (יש לי ממיר HD של YES אבל אני כמעט לא רואה את הערוצי HD) ולכן אני מעוניין בטלויזיה שיראו בה טוב ב SD כמו כן אני רואה הרבה טניס ובהרבה טלויזיות שראיתי היה ממש קשה לראות את הכדור שהשידור לא היה ב HD התקציב הוא בערך 3000 ש"ח אפשר יותר אם צריך בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. נהרסו לי האוזניות שבאו עם הנגן ואני צריך אוזניות כפתור (עדיף אלא אם יש משהו ממש כדאי שהן לא) עד 250 שקל עם אפשרות חריגה, לא חשוב לי שום דבר מיוחד רק שיהיו נוחות וכמובן איכות הכי גבוהה שאפשר. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. Started by omrid14,

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הטלויזיה לרמקולים של המחשב טלויזיה של סאמסונג 32 LCD היא מחוברת למחשב כמובן עם כבל HDMI אבל אני רוצה למשל שאני רואה סרט הטלויזיה או שאני משחק PS2\3 שאני ישמע ברמקולים של המחשב אפשרי?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by ROTEMan,

אני מתלבט מה לקנות.. יש את זה:Hercules Game Theater XP 7.1 ואת זה:CREATIVE AUDIGY 2 value מי מהם יותר טוב?.. מי מהם גורם למחשב לעבד פחות נתונים?.. ועוד משו.., עם כרטיסי קול כאלה אני צריך לקנות גם מגבר לאוזניות טובות?.. כי אני רוצה לקנות אוזניות טובות משו בסביבות ה600 ש"ח

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית לבית החדש שלי אבל אני לא מבינה בזה... ידיד שלי המליץ לי על כמה מערכות קולנוע לבית, הוספתי קישורים ואני לא מבינה בזה ולא יודעת מה כדאי תעזרו לי? והאם זה שווה את המחיר? http://www.couponchik.co.il/הדיל_היומי_אזור_המרכז/מערכת_קולנוע_ביתית/ או http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=1263 ואחרון חביב, http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR142SOLID&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he תודה רבה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  11. Started by thebenjamin,

שלום.. כשאני מנסה לצפות בDVD 5 מלא במחשב הוא משמיע רק את הסאונד של הרקע.. ואת הפסקול של הדמות שמדבר הוא לא... כשאני מנסה לצפות בדיסק דרך נגן DVD שמחובר לטלוויזיה הכל בסדר.. (היתה לי את הבעיה הזאת גם עם DVD ישן ולא ידעתי איך פותרים אותה)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. Started by barzanger,

חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by אבשה,

אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. הרמקולים תקינים ועובדים זה בטוח לא הבעיה היא שבבקרי קול שאני נכנס ללוח בקרה ובבקרי קול הכל אפור אני מתקין שוב פעם את הדרייבר אין לא עוזר עדיין לא טוב וזה פתאום הפסיק לעבוד לא התקנתי כלום חדש ולא נגעתי בכלום הכשיו בביוס זה מראה שהכל בסדר זאת אומרת שהכרטיס על auto כמו שצריך הדגם של הכרטיס קול הוא ac97 ובמנהל התקנים הכל בסדר אין סימן שאלה או משהו צהוב על הבקרי קול ואני מנסה למחוק את הדרייבר ולהתקין אותו מהתחלה ולא עוזר מה עודג אפשאר לעשות

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. Started by Lioriiii,

שלום חברים, מה שלומכם? יש לי מגבר HARMAN KARDON שמחובר למחשב בעזרת כבל אופטי ואני רוצה בבקשה שתעזרו לי לקנפג את התוכנה AC3 FILTER בגלל שאני מוריד את כל הסרטים ב-AC3. והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי בקינפוג נכון של התוכנה. אני משתמש בנגן MV2PLAYER ורציתי לשאול גם איך הנגן הזה, האם יש משהו יותר טוב ממנו. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by e-d-a,

הכותרת אומרת הכל...

18. Started by jeyjey,

שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?

19. Started by liav12,

Sony MDR-V700DJ איך הדגם הזה? טוב למוזיקה? והמחיר שלו לא משנה..

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. אוקי אז ככה =[ קניתי iRiver H320 לפני איזה שנה בערך אני ממש ממש ממש מרוצה. הבעייה היחידה שאני אוהב ווליום יותר גבוה S: והוא חתיכת בלוק בכיס והוא מכוער =\ חוץ מזה.. אין לי טענות אליו.. הא וגם שאין שאפל כמו שצריך ושאי אפשר לבנות playlist בנגן. עכשיו... לא יודע למה =\ אבל אמא שלי קנתה לאחותי הגדולה Ipod video 30GB והיום היא הביאה לה אותו... אמא שלי אחותי ואני הסכמנו שזה רחוק ממה שהיא צריכה =\ וזה באמת דבר שמיותר בשבילה.. כששאלתי אותה כמה שירים היא רוצה בmp3 שתהיה הכי largit שיש היא אמרה 800-1000.. כפי שאתם יודעים בשביל 800-1000 אפשר להסתפק בנגן 6GB.. קיצר הצעתי למכור בישראל ולקנות משהו אחר.. הם לא רצו להתחיל להסתבך.. אז חשבתי אולי אני יחליף איתה ואז ככה יהיה לי מכשיר …

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. שלום, יש לי לוח asus p5ld2, אכשיו שאני מחבר לכרטיס המובנה של הלוח אוזניות זה בקושי קולט זה לא קלוט בירוק בחיבור הירוק, ואכשיו אני צריך לחבר בירוק כי רק בירוק שומעים טוב והוא עובד כשאני לוחץ עליו(על החיבור של האוזניות)מה אפשר לעשות? וגם בדרך תציעו לי כרטיס קול די טוב עד 100 עם יש חריגה תגידו לי ואם החריגה שווה תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  22. אהלן חברים, כחלק מהפרוייקטים אני חושב גם על שידרוג כרטיסי קול. לפני שאני קופץ למיים העמוקים עם כרטיסים רציניים יותר, אני רוצה לנסות כמה מודים על כרטיסים פשוטים יותר לראות את ההשפעות של זה על הכרטיס. יש למישהו במקרה איזה כרטיס ישן שהוא לא צריך ויכול לתרום לעניין? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by hell,

אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש וצריך לבחור בין שני המערכות האלו: Altec Lansing 2100 2.1 קישור Altec Lansing VS4121 2.1 קישור Altec lansing ATP 3 2.1 קישור תודה רבה ובין הATP לATP החדש, יש הבדל ששווה 100 שקל?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by yuvalkosh,

המחשב יהיה למשחקים וגם לסרטים שיוצגו במערכת קולנוע ביתית עם רמקולים איכותיים. אני מאוד מתלבט בין ה-X-Fi XtremeMusic לאולי גרסאות ישנות יותר של ה-Audigy כמו ה Audigy 2 ZS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים