אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בעיה בטלויזיה 21" GRUNDING CRT בהתחלה התמונה התחלה להיות חלשה .. ואחרי כמה ימים כבר לא היה תמונה .. רואים רק מסך לבן אבל הסאונד מהרמקולים של הטלויזיה עובד מצויין ... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ? ואיך אפשר לסדר אותה ? תודה רבה !!!
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכם, מערכת ההפעלה שלי היא Windows Vista Ultimate 64bit ומפרט המחשב הוא: XFX 780i, Creative X-Fi XtremeGamer, 4GB RAM והרמקולים: Z-5500. השאלה שלי היא: מה היא הדרך (או הדרכים) הטובה ביותר להפעיל את המערכת כך שאני אשמע סראונד אמיתי במשחקי מחשב? ביתר פירוט: כיוון שהבנתי שויסטה לא תתמוך ב-EAX בזמן הקרוב, בוער לי לחפש אלטרנטיבות: Creative Alchemy, או OpenAL עם הכרטיס קול המובנה. באיזה כרטיס/חיבור רמקולים/דרייברים... עלי להשתמש כדי להשיג סראונד אמיתי? (כך שהסאונד שאמור להישמע מאחורי אכן ישמע ברמקולים האחוריים).
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו המפרט באתר מראה שמדובר במשהו סוף עולם השאלה האם מישהו עבד איתו מכיר מישהו שעובד איתו ויכול להגיד מה באמת הזמן שהוא מחזיק האם הוא תומך בקודקים יענו אני יוכל להעלות סרט שקודד ב DIVX או שזה סתם למי שרוצה להתלהב ולהוריד סרט של עצמו זמני טעינה וכמובן הכי חשוב הגודלללללל כיום יש לי את ה JUKEBOX C שאני בכלל לא מרוצה ממנו הוא לא טוב לפי דעתי אז אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. האם קיימים נגנים דומים התקציב הוא 350 דולר ומאושר חריגה ל - 400 לא יותר. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אז ככה , ישלי כעת כרטיס קול שעל הלוח AC97 כרטיס קול רגיל ופשוט , בנוסף לשני רמקולים רגילים שבאים עם מסך LG 776FM והאמת אחרי שראיתי דיונים על מערכות קול וקול איכותי , ואחרי שראיתי אצל חבר שלי מערכת של CREATIVE נדהמתי מאיכות הצליל . אז אני חושב להשקיע איזה 900 ש"ח ולקנות כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 שעולה בסביבות 180 ש"ח בנוסף למערכת creative inspire t5400 מה דעתכם על השילוב הזה.? יהיה פצצתי? ואם לא.. אז הצעות! ותודה מראש ואם אפשר קצת הסבר על הרסיבר מה זה ?!?! ואם אקנה אותו ואדחף למערכת הנ"ל ישפר משהו?? ואם לא מה ניתן לעשות עם רסיבר? ומה יתן יותר מהמערכת הנ"ל ?? תודה מראש אשמח אם תעזרו. הצרכים שלי : סרטים ומוסיקה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני שומע הרבה מוזיקה במחשב וכרגע יש לי רמקולים של לוג'יטק בעוצמה כוללת של 4 וואט (עלובים למדי) אז הגיע הזמן להתקדם קצת. אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 300 שקלים בערך וחיפשתי בזאפ וראיתי שיש לא מעט רמקולים טובים גם במחיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט. אני מעוניין ברמקולים בהרכב של 2.1 שיהיו איכותיים יחסית למחיר, בעלי עוצמה גבוהה, לא גדולים מדי,אמידים ולא רועשים! (אני לא כל כך מבין מה אומר היחס אות רעש) כרגע הרמקולים שנראים לי כאופציה טובה הם: altec lansing BXR1121, logitech X240/210,creative a300/m2600 אם אפשר אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים או מידע נוסף על הרמקולים שציינתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הסמנתי לפני כחודש בערך סאנדיסק , אבל ביטלתי את ההזמנה. אני חשבתי על הדגמים הבאים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-795&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=creative512tx&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipod-512&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 החיסרון של האייפוד שאין לו צג והוא ארוך .. אני רוצה מכשיר עם איכות שמע טובה , ללא בעיות , שיהיה חזק ולא ישבר מכל מכה קטנה . תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי :ם בלוח הזה של DFI זה שתומך ב 64 ביט DFI LAN PARTY nforce3 250gb יש בו כרטיס קול 8 ערוצים. לי יש מגבר בחדר , עם מערכת קולנוע ביתית , וראיתי שיש לכרטיס קול און בורד יציאת spdif שאמרו לי שזה קואקסילית. אני יוכל לחבר בכבל ישיר אחד את הכרטיס קול לרסיבר ולקבל סראונד? היציאה הזאת , של הכרטיס ספציפי הזה , מסוגלת להוציא סראונד מלא? כי שמעתי מאנשים שבכרטיסים מסויימים קואקסילי מוציא רק סטריאו... מה אתם אומרים? ואיך הכרטיס און בורד לעומת Creative live ? יותר איכותי? פחות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, מישהו יכול ליעץ לי בבקשה על shotcut? האם הורדת התוכנה חוקית? האם האתר ממנו מורידים את התוכנה בעל פוטנציאל לוירוסים .
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
וגם אם שווה לחכות אול לקנות עכשיו Audigy 2 ZS תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מחפש אוזניות בעיצוב עורף קטנות ככל האפשר (BUDS ? ) תקציב בין 100-200 ש"ח יש איזו חנות מומלצת ברשת עם מבחר רחב לבדוק ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב שיהיו בסביבות המחיר של 200 שקל אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-