אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום במשך שעות רבות ידנית ובאמצעות החיפוש ורציתי למצוא משהו אחד כמו שרבים מהמבקרים מחפשים: רמקולים 5.1, לסרטים משחקים ומוזיקה בתקציב 600-700 ש"ח מה עדיף? 1. INSPIRE 5.1 5200 Creative - במחיר של כ-600 ש"ח. 2. INSPIRE 5.1 T5900 Creative - במחיר של כ-722 ש"ח. 3. Logitech X-530 - במחיר של כ-600 ש"ח סה"כ המחירים מאוד דומים, וההתלבטות מאוד קשה. האם תוכלו לפתור את הסוגיה אחת ולתמיד מנסיונכם? (אני יודע שהאוזנים הכי טובות לבחירה..) תודה מראש וסליחה על פתיחת הנושא החדש! יוםטוב
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי אפשרות כרגע להביא אוזניות מחו"ל (ארה"ב) אני לא מבין באוזניות כ"כ אז אשמח אם תכוונו אותי קצת מעוניין באוזניות סגורות (על כל האוזן) טווח מחירים (30$-35$) ישמשו לשמיעת מוסיקה (בעיקר אלקטרונית) יש אוזניות מומלצות בטווח המחירים הזה? אם אפשר גם לקבל המלצה איפוא לקנות (אינטרנט) :
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי (יציאת האודיו) מחובר לרסיבר (של פיוניר -> לא קריטי). המחשב והמסך מחוברים לחשמל בנפרד, כל אחד כבל בפני עצמו. מזה מספר שבועות (לפחות מאז שהבחנתי בכך) קיימים רעשי רקע בכל מצבי מהערכת, ולהן הפירוט: כבל האודיו מחובר לline out. כל זמן שהמחשב מחובר לחשמל יהיו רעשים מהרמקולים גם אם אני במצב של כניסת האודיו מהמחשב, גם מהפטיפון, גם מהCD וגם מה TUNER והטייפ (כלומר כל אפשרויות השמעת מקורות קול מהרסיבר). אם אני מנתק את החשמל למחשב, אך המסך עדיין מחובר לחשמל וכבל VGA מחובר למחשב- יהיו רעשי רקע. כאשר אני מחבר מקור אחר, כמו דיסקמן או טייפ מנהלים, אין את הבעיה הזו. בדקתי את ההארקה והיא בסדר. יש למשהו רעיון? הרעש הזה באמת מהווה מטרד. אגב, שמעתי משהו על קבל רעשים. אם…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת הכניסת מיק שלי לא עובד בכרטיס ONBOARD. חשבתי להתקין כרטיס קול ישן שיש לי LIVE128 של קריאטיב.. כרטיס פשוט אבל עושה את העבודה...חשבתי להשתמש בו רק לכניסת מיקרפון האם אפשרי הדבר?
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש על שם הרמקולים שלי והדגם שלהם ומצאתי את הטבלה הזאת שכוללת את כל המפרט שלהם או חלק ממנו לפחות ושמתי לב לזה: Feature Description General Recommended Usage Gaming/Music Number of speakers 4 Satellites (for front, rear and center) 1 subwoofer Connectors Connectors - Analog Front In - Analog Rear In Power Adaptor Power Source 12VAC, 2.9A Physical Dimensions (H x W x D) (cm) Front/Rear : Approx. 8.7 x 9.5 x 9.5 Subwoofer : 211 x 192 x 192 Subwoofer Enclosure Material Wood (Black) Audio Specifications Speakers Rated Power Satellites : 6W per channel Subwoofer : 17W Frequency Response 40Hz to 20KHz Others Bundled Accessories - Tandem Cable - Power Adaptor …
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עורף ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים. תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60965&saleNo=271304 אני רוצה לחבר אותם לרסיבר ואז למחשב אני משיג ב1800 שווה??? אני ישמע טוב וחזק ??
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חבריה,בעוד שבוע אני טס לחו'ל והייתי מעוניין לקנות שם מערכת 5.1 למחשב,התקציב הוא עד 100-150 יורו מקסימום שבמקסימום ללא אפשרות לחריגה בעקרון חשבתי על המערכת Creative PC Works SBS LX520E 5.1 Speakers,רציתי כמה חוות דעת על המערכת הזאת תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לדרג רמקולים, רסיברים, ואם יש לו כח גם די וי די לפי רשימה וה 1 הוא הכי טוב... נראה לי זה יעזור מאוד לאנשים שלא כל כך מבינים כמוני לקנות מערכת קולנוע ביתית ולא ליפול לפח של האתרים האלו עם המכירות הפומביות שמוכרות ב1000 שקל די וי די רסיבר ו5 רמקולים שיהרסו להם תוך חצי שנה..
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
ומה ההבדל בינו לבין AUDIGY 2 ? שווה להשקיע בו ? כמה לדעתכם הוא אמרו לעלות יד שנייה ? תודה מראש, עומרי
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אפשר להחליף כרטיס קול באי מק גי5???
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-