אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? LG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=728120 או SUMSUNG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=708106 איזה טלוזיה יותר טובה ? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני מחפש לחבר שלי אוזניות ורמקולים בסביבות ה1500 ש"ח עכשיו אני חשבתי על לחקל את התקציב בצור הבאה 1200 לרמקולים ו300 לאוזניות.. עכשיו הרמקולים הולכים לשמש בעיקר למוזיקה.. והאוזניות למשחקים + מוזיקה.. אני חשבתי על השילוב הבא.. אשמח להערות/הארות למיניהם אוזניות EH250 Sennheiser או Sennheiser HD212 או Sony MDRXD300 ורמקולים Z5300 של Logitech
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את הרמקולים האלה: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3084911# הם שווים משהו בכלל?, כדאי לקנות אותם? או שיש רמקולים טובים מהם באותו טווח מחיר? הרמקולים שאני מחפש לקנות הם בשביל מערכת קולנוע ביתית לחדר, ככה שאני לא מחפש משהו רציני... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו sony MHC-BX3 איך אני מחבר את המערכת למחשב??? הכרטיס קול שלי הוא פשוט עם שלוש יציאות(מובנה בלוח) לא כל הסיבוכים של המתקדמים כמו ה X-FI וכו'...
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הנגן איי ריבר H10. אני מרוצה מהנגן, ויש לי אוזניות סיינהסיזר MX550. רק מה יש לי בלגן לא נורמאלי על הקבצים. כשאני מעביר אותם לנגן הוא מבלגן לי הכל. אז רציתי המלצות לדרך לארגן את כל השירים במחשב ובנגן. תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני משחק call of duty ואני צריך אוזניות טובות לשמוע את השחקנים וכל מיני התקציב שלי הוא עד 300 שקל ורצוי שהאוזניות יהיו עם מיקרופון תודה לעוזרים ובבקשה שהם יהיו אוזניות איכותיות
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
סןף-סוף החלטתי לקנות רמקולים וחשבת לקנות את הרמקולים האלה: LOGITECH Z-640 ועכשיו אני צריך את דעתכם בנוגע להם העם הם שווים 400 ש"ח (זה הסכום שאני יקנה אותם). נ.ב. אני שומע מוזיקה ואוהב סרטים, אז תגידו ותכתבו עם הם טובים לזה אני לא מחפש שלמות אלה תמורה לכסף. עם יש לכם הצעות אחרות לרמקולים טובים אז גם תכתבו אותם, התקציב שלי הוא מקסימום 500 ש"ח. בתודה מראש לכל העונים!!!!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת קניתי את ה creative inspire 5900 שמעתי שיש פלאג לWINAMP שנותן שגם שיש 2 ערוצים כמו במוסיקה המערכת תשמיע גם מהרמקולים האחוריים רציתי לדעת מי יודע איך קוראים לפלאג הזה
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי עכשיו אוזניות שאני מאוד מרוצה מהם של חברת AKG הבעיה איתם שהכבל שלהם קצר מדי ואני לא יכול לחבר אותם למחשב איזה אוזניות איכותיות יש שיעבדו לי גם בMP3\סלולארי וגם יהיה להם כבל מספיק ארוך בשביל המחשב? חשוב שהסאונד יהיה נקי באסים מודגשים בקיצור משהו איכותי
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
???
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני רציתי לברר על רמקולים 2.1 תקציב בכללי עד 1000 בלי לעבור אני מחפש משהו 2.1 באמת איכותי ועם עוצמה (לא צריך שיעיף תבית אבל שירגישו אותו אם אני רוצה חזק) דרך אגב יש לי XTREME MUSIC אז אני לא רוצה שיהיה לרמקולים בעיות חיבור איתו הבאתי אחד מכל חברה גדולה Z-4 - חמוד אבל נראה לי לא משהו איכותי SOUNDSTICKSII - נראים יותר מידי מצועצעים למרות שאני יודע שהם טובים ITRIGUE L3800 - העדיפות השניה שלי נראים לי אחלה רמקולים FX4021 - נראים לי הכי טובים הכי איכותיים למרות שמראה שלהם נראה ממש ענתיק והמחיר שלהם גם טוב מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=XQMP512pro זהו נגן מצויין ב-250 ש"ח... בנוסף לאוזניות בס שאקנה ב-60 ש"ח - איך נשמעת לכם העיסקה (דגש על איכות)?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את ה ZV:M ומאחר ואני עומד לקנות אוזניות InEar אני לא יכול להביא לכל אחד לשמוע בהן... לכן אני מחפש רמקול ממש קטן אך איכותי כמה שאפשר על מנת שגם אחרים יוכלו לשמוע או לצפות באיזה סרטון יחדיו ראיתי בנתיים את הרמקול הזה שנראה לי נחמד אבל אין לי מושג לגבי האיכות שלו... http://www.scottjanousek.com/blog/2006/01/29/airpie-pump-speakers-for-iriver-u10 מוכרים אותו בארץ במאה שקל שזה לא זול אבל השאלה היא האם הוא שווה את זה? יש לכם המלצות אחרות ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם; כמו שמצוין בכותרת, יש לי כרטיס SB live מהמחשב הקודם והתחלתי לחשוב אולי יהיה עדיף לחבר אותו מאשר הכרטיס המובנה על הלוח? יש לי לוח Gigabyte 945p-s3 לוח דיי חדש, ורמקולים Logitech z4 האם הכרטיס עדיף? האם הוא יספק לרמקולים עוצמה מלאה? תודה לעונים, -רון
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
2 רמקולים + רמקול בס NNER HN21 2+SUB BEIGE 2800W האם האם שווים? כמה כדאי לשלם עבור חדשים אלה?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-