עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by idan1836,

אני רוצה מגבר לרכב, שלא יהיה משהו מצויין ולא משהו גרוע מדי.. כרגע אני צריך אותו רק בשביל לחבר את האייפוד שלי לרכב, ואני לא רוצה משהו עם חברה ידועה מדי כי זה יצא לי יקר. אין תקציב מוגבל כרגע אבל שלא יהיה יקר !

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by hakimon1,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדיה סנטר אבל לא את המחשבים היקרים שעולים3000 וצפונה מעדיף כונן נייד שמתחבר למחשב בUSB או אלחוטי ויש לו תוכנה שאפשר לראות סרטים והכל בטלוויזיה. אם יש כונן נייד שמתחבר לרשת ואפשר לראות את התכניות של הוט ויס מה יש במשך השבוע וכו כמו המדיה סנטר של ויסטה וכן שיאפשר להקליט ולעצור וכל זה. אשמח מאוד להמלצות. חשוב מאוד שהא יקרא כתוביות בעברית כי ראיתי כמה שלא קוראים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by m.s.u,

מישהו יכול להמליץ לי על נגן טוב בעל קיבולת 512mg שתומך בנוסף בעברית לילדה ב9 וחצי??.. תקציב: 300 ש"ח בערך.... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  4. מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by don green,

תראו, אני קורא וקורא כתבות והודעות בנושא.. המגוון הוא עצום וכפול ממנו הדעות. על כל סוג יש 3 דעות לכל כיוון... אבל המבינים בעניין חייבים לתת כאן עזרה... תראו, בסה"כ אני רוצה להשקיע פה איזה 4,000 ש"ח ולצאת מרוצה... ההתלבטות מתחילה כבר בהתחלה.. אני רוצה בעיקר לשמוע מוזיקה (אולי בעתיד לחבר למערכת קולנוע ביתית) אבל בצורה איכותית, עם צלילי ובס רציני - מגבר סטריאו או רסיבר של 5.1 ערוצים? כל היכולות היום של הprologic 2 .. זה נשמע טוב? הלאה.. להשקיע היום ב-DVD רציני או שההבדל הוא כל כך רציני לשלעבור בכלל ל- CD? רמקולים!!! כמה להשיקע? סט של 5 ב- 800 ש"ח שווה משהו? ולבסוף: סאב וופר רלוונטי למוזיקה סטריאו<?

6. הכותרת אומרת הכל לא...? : תודה לעוזרים!! 8)

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  7. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לקנות נגן כלשהו (מינידיסק, דיסקמן וכו) אבל לא יודע איזה בדיוק וחשבתי שאולי תוכלו להמליץ לי על אחד. טוב לפני כן בנגן חייב להיות: 1. רדיו (חובה!!) 2. אפשרות לנגן שירי MP3 3. שלא יהיה מקום מוגבל כלומר שלא יהיה בו נגיד 64 MB מקום עדיף שהוא יעבוד דרך העתקת שירים לדיסקים כך שאין לי בעיה של מקום. 4. אני לא מבין כל כך במכירים אבל תביאו משהו טוב במחיר סביר, אני לא מתכוון לקנות נגן MP3 ב1000 שקל. אני חשבתי לקנות דיסקמן שתומך בMP3+רדיו מה אתם אומרים? אם אתם חושבים שזה מתאים אז תנו לי המלצות

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by sos,

שלום! אני מעוניין לרכוש מכשיר DVD אשר תומך ב-DIVX ואין לי שמץ של מושג לאיזה לפנות. חשוב לי מאוד שהוא יתמוך בשפה העברית (מבחינת כתוביות) אבל שלא יעשה בעיות. אנשים המליצו לי על Xoro HSD 415 האם אתם מכירים מכשיר טוב ממנו? לגבי המחיר זה לא רלוונטי מה שחשוב לי זה מוצר איכותי.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  9. שלום לכם..... אני צריך עזרה יש לי חבר שרוצה לקנות נגן מהסוג הזול(אלא שרצים בכל האינטרנט...) אבל בחנות אמיתי המחיר מקסימום הוא 600 גג (אבל גג!). אני צריך אחד שלא מתפרק אבל יש בו איזה 512...... תודה רבה *אני יודע שהיה ת'ראד לפני כמה ימים אבל הוא הסתבך וגם הסכום שם היה יותר גבוהה..... איתן

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  10. Started by Royz,

שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by SlimShady_1,

שלום... אבא שלי נוסע עוד פחות מחודש לשוויץ, ואנחנו תיכננו לקנות רמקולים חדשים לקולנוע בייתי... עכשיו בינתיים אין לי סקאלה לכמה כסף ניתן להשקיע, אני פשוט רוצה לשמוע הצעות והמלצות... מזוג רמקולים עד סראונד לא משנה לי בכלל... העיקר שיהיו איכותיים... (לא צריך הכי טוב או הכי יקר) פשוט אייכותי קניית value שכזאת... ראיתי את הרמקולים האלקטרוסטטים... והייתי רוצה כמה המלצות של כאלה רמקולים... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by tomerw,

שלום לכם, אני בבעיה ברשותי לוח אם 8RDA+ עם כרטיס קול מובנה Realtek ALC650 AC97 עכשיו אני מעוניין לקנות רמקולים 5.1 שאני אוכל לנצל עם הכרטיס קול הזה... אני יודע שהוא לא משהו אבל זה מה שיש לי כרגע הרמקולים בעיקר למשחקים, מוזיקה וסרטים ושהתקציב לא יחרוג מה-2,500 שקל תודה לכל מי שיושיט יד ויעזור :-)

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  13. רמקולים 2.1 חדשים שלא יעשו צליל של שלג כמו שיש לי ברמקולים של Dell בשביל מוזיקה כמו אינפקטד משרום

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברגע זה אני משתמש ב-Eacan A-600X (רמקולים מצויינים אבל 2.1). אני רוצה לעבור ל-5.1 עם סראונד נורמלי. התקציב שלי הוא עד 700 שקל. אני אשמח לעצות , תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by LAPD,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. שלום אני הולך לקנות את הרמקולים למחשב של ALTEC LANSING ATP3 ב400 שקל..המליצו לי פה אותם שהם הכי טובים לשמיעת מוזיקה במחשב אני קונה את זה דרך הרשת ובחלק מהאתרים מצאתי שיש ATP3E מה ההבדל בינו לבין הגרסה הרגילה? או שהאות לא מסמלת כלום? כי בחלק האתרים כתוב שם שזה ENANCHED או משהו בסגנון הזה ובמקרה האים יש את גירסת ההמשך לרמקולים האלה? כאילו ממה שהבנתי הם כבר קיימים שנה וחצי בשוק

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  17. אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 לצורכי שמיעה של סרטים ומשחקים ואני לא ממש מבין ברמקולים לכן פתחתי סקר ....אודה לכם על העזרה!

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by biggie,

אני רוצה לקנות דיוידי שקורא תפורמטים DIVX XVID (לא יודע מה ההבדל ביניהם אם יש הבדל בכלל ???) אם תוכלו להסביר ולהמליץ על כמה שטובים ולא עושים בעיות ולא יותר מדי יקרים.. תודה

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

האלן לכולם! אני רוצה לקנות אוזניות לאמא שלי בסביבות ה-100 שקל. היא צריכה את האוזניות בשביל ריצה קלה\הליכה על ההליכון כך שהן צריכות להיות בעלות חוט ארוך ולהיתפס טוב טוב על האוזניים... מחכה לעצותכם! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  20. Started by Folklore,

טוב שלום לכולם אני כבר הרבה זמן רוצה לקנותת אוזניות אבל אני לא יודע איזה יותר שווה לי לקנות אוזניות למשחקים או למוזיקה כי אני גם שומע המון מוזיקה וגם משחק בהרבה משחקים וזואת אחלה בעיה ושאני אומר אוזניות למשחקים אני מתכוון ל 1 מאלו http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1060 ומוזקיה זה http://www.gradolabs.com/product_pages/sr60.htm ד'א אני לא בטוח לגבי ה SR60 אולי יש יותר טוב במחיר הזה או אולי שווה להשקיע עוד קצת בשבי משהו יותר טוב מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע איפה ניתן לקנות אוזניות עם חוט קצר short cord בשביל המיני דיסק(כי לא מצאתי בשום מקום) או עם מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות טובות... ורציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום טוב שאפשר לתקן שם את המיני דיסק גם כי נשבר לי המסך וגם כי נפלו לי כל הברגים או איזה חנות טובה שניתן לקנות בה אוזניות ברגים ואפילו לתקן את המסך.... עדיף בצפון אבל כל דבר יעזור לי בתודה מראש טל

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. יש לי איפוד וידאו 30 GB אני מתאמן במכון כושר..ואני צריך אוזניות שיהיה לי נוח לרוץ איתן שלא יפלו לי כל הזמן ...הבעיה העיקרית היא שהאוזניים שלי קטנות יחסית...יש איזה שהוא דגם מסוים שמישהו יכול להמליץ לקנות שיתאים לשימוש הנל? אגב כמובן שאני מעוניין שהאוזניות יהיו איכותיות מספיק כדי לנצל את היכולות של האיפוד.. תודה מראש אביתר

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. אני מעוניין לקנות רמקולים+מגבר לחדר מעוניין במערכת רמקולים שתשמש גם לצפיה בסרטים וגם לשמיעת מוזיקה התקציב שעומד לרשותי הוא עד 3000 ש"ח הדרישות החשובות לי ביותר הם: איכות סאונד,ווליום חזק,ומשחק טוב עם באס וטראבל.. אני מעוניין לחבר את המגבר גם למחשב אני משתמש בכרטיס קול של קריאייטיב sound blaster live 5.1 אשמח לתגובות מהירות.. ואשמח גם להמלצות על חנויות זולות או אתרים באינטרנט שמומלץ לקנות מהם תודה לכל העוזרים אביתר

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום .התחלתי לעבוד לעבוד וקניתי לי את הרמקולים של לוגיטק x-540 . ויש לי כרטיס קול מובנה של השלוש חורים של אוזניות,מיקרופון,ורמקולים. וברמקולים צריך לחבר 3 חוטים ירוק צהוב ושחור למחשב אז חיברתי רק את הירוק אז אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 עד 400 שקל בחנות K.S.P בלבד .ויש לי שאלה אם אני יקנה אז אני ירגיש שיפור באיכות?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  25. Started by BloodFist,

תקציב: מקסימום 700 דרישות: בטריה נפרדת, ולא בטריה של המכשיר עצמו. 1GB לפחות. וזכרון פלאש כמובן וזהו בערך שישמעו טוב בלה בלה בלה...

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.