עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by YI572,

שלום לכולם (: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם ( 915GAV של INTEL ) ורציתי לדעת אם שווה לי לקנות את הכרטיס קול הבא: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13935&catid=252 אני רוצה שהאיכות שמע תהיה יותר טובה, וגם הבנתי שכרטיס קול שלא מובנה בלוח אם אמור להוריד קצת עומס... או שווה לי להשקיע יותר ולטווח הארוך יותר ב http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13285&catid=252 ? או שאתם חושבים שבכלל לא שווה לי להחליף? ( אני שוקל בקרוב לקנות מערכת 5.1... )

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  2. Started by telzur,

מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by HF Integrale,

היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by satlan1,

יש לי DVD של LG שקניתי בדיוטי פרי לפני איזה שנה וחצי...לא יצא לי להשתמש בו כמעט אבל היום באתי הפעלתי בוא סרט DIVX עם קובץ כתוביות בעברית, והוא ניגן את הסרט אבל הכתוביות היו בג'יבריש. הDVD זה DR7622W. הבנתי באינטרנט שהDVD לא קורא עברית או משהו כזה :s05: יש איזה קובץ עידכון שאמור לסדר את הבעייה או שאין מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by Netanel o_0,

מה ההבדל בין כרטיסי קול למשחקים ולעריכת\הפקת מוזיקה? איזה כרטיסים מומלצים עד 1000 ש"ח - ליצירת מוזיקה אלקטרונית? (זה לא לי). איך Esi Juli? E-mu 1212 Emu 0404 M-audio audiophile 192 שמות של כרטיסי קול (בכל טווחי המחירים) וקצת הסבר עליהם יהיה נחמד ;D תודה בכ"ז!

6. זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  7. שיראו מהצדדים טוב זה בLCD לא? ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by shlooki,

שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by check,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ.טלוויזיה שיחובר למחשב נייד (vostro 1500), בUSB בתקציב של 300 ש"ח בערך (אם כל הדרישות יתקיימו במחיר גבוה יותר אז נעדכן). הדרישות הן: 1. הקלטת תוכניות דרך ממיר של YES 2. אפשרות לצפות בטלויזיה בערוץ מסויים, ואפשרות להקליט ערוץ אחר באותו הזמן. 3. אפשרות לעבוד עם EPG של יס (אם ישנה אפשרות כזו - עדיף, אם לא, אז אפשרות לתכנת זמני הקלטה קבועים של עד חודש קדימה). בינתיים מחיפוש מצאתי את האפשרויות הבאות: http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/overview.asp?pronameid=237&lineid=6&act=1 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=403 http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=413 http://w…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  11. Started by Bvlgari,

כותרת. ד.א שתהיה מחברה מוכרת עם אחריות 3 שנים!! יש המלצה? אהה חשוב כניסת Scart

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by No23,

שלום, לאחרונה ניסיתי להפעיל קובץ WAV בהפרדה גבוהה (איכות DTS). אני לא יודע אם זה קשור לכרטיס קול או לא אבל כשהרצתי את הקובץ ב-MPLAYER במקום מוזיקה שמעתי רעשים כאילו שורטים דיסק. לאחר מכן התקנתי קודק מתאים והצלחתי להפעיל את הקובץ כהלכה. שאלתי היא האם נגרם נזק לרמקולים כתוצאה מהרעשים האלו (זה קרה 3 פעמים) וכיצד ניתן לבדוק זאת. תודה ענקית מראש לכל מי שיענה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  13. Started by הרמוני,

נכון התקלה והצעות לפתרון מופיעות ברחבי הרשת. אולם אצלי היא קצת שונה ואודה מאד לעזרה מפורטת ומקצועית לא מצליחה: לשמוע קבצי אודיו מתוך המחשב כולל אודיו מתוך סרטי וידאו כנ"ל לגבי סי די מוסיקה שמפעילה מכונן לא מצליחה לבצע הקלטות הודעת התקלה שחוזרת: אין התקן שמע. כן מצליחה: לבן שלי מותקנת תוכנת משחקים Chicken כאשר מפעילים את התוכנה מתוך המחשב שומעים קול וניתן לשחק כרגיל רכשנו היום תוכנת משחק אחרת לא הצלחנו לשמוע קול אובדת עיצות מאחר וצריכה את נושא הקול לעבודתי רשומים לי לכל מיני התקנים....בינהם גם רליטק אנא המלצות פשוטות וברורות תודה שרונה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by YoTaMi,

איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? LG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=728120 או SUMSUNG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=708106 איזה טלוזיה יותר טובה ? תודה רבה לעוזרים!!

15. Started by RoNeR,

ניסיתי ליצור סראונד בעיקר בשביל משחקים... חיברתי את ה creature של jbl כרמקולים קדמיים חיברתי סאב שמתחיל לעבוד רק בווליום מאוד גבוה ועובד טוב... סנטר השתמשתי בשתי רמקולים גדולים של dbx.. סראונד טוב ושמיעה איכותית הצלחתי ליצור... אבל מעצבן אותי שהjbl מאבדים באס שאיתם לרוב אני שומע... כל השאר זה שאני רוצה להתפרע קצת... עכשיו הבנתי שזה ביגלל שבמחשב שמכוונים רמקולים ל5.1 ומפעילים את הסאב המחשב על דעת עצמו קובע שיש לך 5 רמקולים סטייליסטים קטנים שלא יכולים להוציא באס וסאב וואפר שישלים את התדרים החסרים בשאר הרמקולים.... יש אפשרות לתת לרמקולים הקדמיים את כל התדרים שלהם בלי לבטל את הסאב.?? כאשר מבטלים את הסאב הרמקולים עובדים כיאלו הם על מצב סטריאו.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by omrid14,

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הטלויזיה לרמקולים של המחשב טלויזיה של סאמסונג 32 LCD היא מחוברת למחשב כמובן עם כבל HDMI אבל אני רוצה למשל שאני רואה סרט הטלויזיה או שאני משחק PS2\3 שאני ישמע ברמקולים של המחשב אפשרי?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  17. שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  18. מחפש כרטיס טלוויזיה איכותי ביותר - לא USB (לא יודע למה יש עכשיו בשוק המון USB) איכותי ביותר שיהיה מסוגל ל DVB, x264, HD, 720,1080 הכל הכל.. עם שפע חיבורים =] נ.ב כמה שיותר אחריות, יותר טוב =] תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  19. שלום וערב טוב לכולם..!! לפני כשבוע בערך שחקתי קצת בהגדרות של MEGAEPG אחרי שכשבוע שלם לא היה מידע בערוצים...(כולל שלושה עדכונים בכל יום) ולאחר מכן קבלתי הודעת שגיעה כזו אחת אחרי השניה כמו בתמונות http://img395.imageshack.us/my.php?image=24850389op4.jpg http://img152.imageshack.us/my.php?image=57188905of3.jpg לאחר מכן לא היה אפשר לעדכן והתוכנה לא עבדה! גם לאחר התקנה והסרה של התוכנה הבעיה לא נפטרה... ומה שהכי מוזר שבמשך כל הזמן הזה שהתוכנה לא עובדת... בשאהר הHTPC שלי הכל עובד יופי והעדכונים רצים!! מוזר?? אנה עזרו לי בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות?? מה אני יפרמט בגלל תוכנה אחת שלא עובדת טוב??

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  20. Started by שמואלל,

שלום, רציתי בבקשה את עזרתכם שתייעצו לי איזה טלוויזיה לרכוש בטווח המחירים 2000 אם יש משו ששוה תחריגה אז בסדר. הטלוויזיה כמובן צריכה להיות LCd ושהטלוויזיה תתמוך גם במחשב, ושיהיה אפשר לחבר אותה גם לDVD, הגדול שתהיה כמה יותר גדולה, בעיקרון היא אמורה לשמש את אחי הקטן . תודה רבה לכל העוזרים

21. Started by nahum8,

שלום לכם חבר'ה, ישנה בעיה קטנה ברמקול אחד - הדגם KEF C40, רמקול ימין לא נותן באסס. יכול להיות שזה בגלל הקרוס? נשרף, וצריך להחליף? -אשמח לעזרה קטנה.

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by Tal Haco,

היי, יש לי GFORCE 9800GTX+ שיש לו 2 יציאות DVI, אני קונה טלויזית FHD ואני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה לדעתי אין לטלוויזיה חיבור DVI לכן חשבתי על ממיר DVI לHDMI בשביל החיבור, המרחק בין המחשב לטלוויזיה הוא כ 7 מטרים. השאלה שלי היא, מה הדרך הכי נכונה לבצע את החיבור הזה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  23. שלום לכולם. לצערי אני לא מבין בסאונד אפילו טיפה, ממש מרגיש כאילו זה נשגב מבינתי, חוץ מהעובדה שאני יודע להנות מסאונד טוב. עכשיו לבעיה.. בזמנו קנה לי אבי מערכת רמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5200 שהשתמשתי בה בצורה כזו: 3 רמקולים שכבו בצד ללא שימוש, ואילו 2 רמקולים וסאב שימשו אותי לחיבור למחשב או לחלופין לאייפוד. הסאונד מהמחשב תמיד איכזב אותי ואילו מהאייפוד היה יותר סביר, אך תמיד שאפתי לשפר אותו. היום קיבלתי במתנה רסיבר דגם RX-V496 של YAMAHA. מאושר ומתרגש לנוכח העובדה שהסאונד בחדרי הולך להשתפר פלאים, הגעתי הביתה ולמרבה הצער נוכחתי לדעת שאין לי שמץ של מושג איך אני אמור לחבר את חמשת הרמקולים + סאב לרסיבר, והאם זה בכלל אפשרי. האם יש פתרון לבעיה? מה עלי לעשות כדי לחבר את מערכת הרמ…

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. שלום הגעתי ביום בהיר בצהריים מהבית ספר, הפעלתי את המחשב ופתאום אני שומע הכל כאילו באולם...משהו יכול להגיד לי איך לשנות את זה? יש לי sound blaster live תודה...

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  25. Started by MaoRC,

כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.