עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מקווה שאתם תוכלו לעזור לי פה, אני מחפש את הכרטיס WinFast PxDVR3200 H (כרטיס האמת די ישן יצא לפני כשנה-שנתיים) למורות שהוא די ישן יש לו איכות מדהימה ונראה שהמחיר שלו פשוט לא יורד, אני מחפש איזו חנות טובה שמוכרת אותו בפחות מ450ש"ח(איפה שלא מצאתי אין מחיר יותר נמוך מ450ש"ח למורות שקניתי אותו לפני כשנה וחצי הוא עלה כ300ש"ח בבאג אם אני לא טועה)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by danidin1313,

כבר שני מחשבים יש לי. שניהם חדשים. אני מתקין את הדרייברים של הקול כראוי. בכל אופן אחרי זמן מסויים של שימוש במחשב. המחשב מפסיק להשמיע קול. וכשאני בודק בבקר קול כתוב שאין לי התקני שמע. (כאילו נאבדו לי הדרייברים של הקול.) ואז אני צריך לאתחל את המחשב וחוזר חלילה. שני המחשבים עם אותו מערכת הפעלה. (ווינבורג אקס פי אס פי 3 ) האם זה קשור לחומרה (למערכת הפעלה?) או לתוכנה. מה אני יעשה לעזאזל? עזרו לי אנשים טובים.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by MX518,

היי, רציתי לשאול אם מישהו יודע על קיומן של אוזניות in-ear אלחוטיות? האם הן ניידות (נוחות לשימוש עם דיסקמנים ונגני MP3) ?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by Gizmo1122,

אז אחרי כמה התלבטויות... של ללכת על כרטיס קול או הארד דיסק... החלטתי להשקיע קצת מהכסף של היומולדת [26.2=] בכרטיס קול... משהו בסביבות ה500 שקל..... חשבתי על Creative X-Fi Xtreme Gamer וראיתי גם את Creative Audigy2 ZS Notebook לא הבנתי ממש מה הקטע עם המחברת.... בעיקר משמש למוזיקה וסרטים... מידי פעם משחקים.... למישהו יש המלצות כלשהן? מומלץ מאייבורי או KSP..... ואם אין אז אופציה אחרונה מבאג.. שממשש עדיף שלא.... תודה מראש =] עריכה: שכחתי להגיד.... המערכת שיש לי במחשב זה ALTEC LANSING MX 5021 =]

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by moses_23,

אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  6. Started by YoTaMi,

איזה מסך טלויזיה יותר טוב ? LG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=728120 או SUMSUNG http://zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=708106 איזה טלוזיה יותר טובה ? תודה רבה לעוזרים!!

7. Started by x-boy_24,

שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by shlomi8,

שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  9. אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. היי אתמול התקנתי את הכרטיס והדרייברים והכל עבד בסדר כולל נגנים כמו powerdvd + windvd. היום פתאום 2 התוכנות לא מנגנות אף DVD או בלו ריי, גם אחרי שניסיתי להתקין אותן שוב. מישהו נתקל בדבר כזה פעם? אני משתמש ב WIN7 , חיבור HDMI בין הכרטיס מסך לרסיבר. עד אתמול הכל עבד מעולה עם 8800GTS.. עריכה: אוקיי, זו בעיה של דרייברים. הפתרון מסתבר, פשוט תוכנה לניקוי שאריות דרייברים של כרטיסי קול ומסך ב SAFE MODE .

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  12. שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by TOMER20,

היי איך זה שבKSP מוכרים את ATP3 ואת VS4121 באותו מחיר? (330) הVS4121 הוא לא המחליף של ה-ATP3 (ולכן עדיף)?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  14. תודה

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  15. יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by Mantis,

שלום יש לי זוג רמקולים ישנים של MOREL,הם מחוברים למחשב ולנגן CD דרך Stereo Receiver NAD (גם כן ישן) עד לא מזמן שמעתי בהם מצויין אבל אחרי כמה פעמים שפירקתי והרכבתי את כל המערכת, הרמקול הימני (B) נעשה הרבה יותר חלש ומשמיע רק צלילים נמוכים (באסים), מה שדי הורס את חווית השמיעה. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך לתקן אותה?(אני לא בטוח אם הבעייה ברמקול או במקלט...),תודה.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  17. Started by mikmik40,

חברת led היא החברה לתקליטנים המובילה בתחום האירועים בארץ, ונותנת מגוון רחב של סגנונות וקצב צעיר. תקליטן מוסיקה לאירועים,תקליטן לאירועים,תקליטן לחתונה,דיג`יי לחתונה ,מוזיקה לאירועים, dj לחתונה, led שירותי מוזיקה אלי דוד http://www.djs-led.com djsled@gmail.com

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by חנוך111,

מישהו יודע מה התדר לקליטת השידורים באזור עפולה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  19. נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by draak31,

אחי הגדול רוצה לקנות רסיבר חדש... כבר יש לו רמקולים של מורל (SOLOS 5 או משהו כזה) וטלויזיית LCD "42 של KTV(ביקורות על הטלויזיה והרמקולים מיותרות כי הם כבר עובדה קיימת) עכשיו הוא מחפש רסיבר ב1700 שקל בערך מה מומלץ? נ.ב כבר עשיתי חיפוש והנושא הכי רלוונטי היה מ2004 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by gshhar,

;D <----- קישור

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  22. שלום הגעתי ביום בהיר בצהריים מהבית ספר, הפעלתי את המחשב ופתאום אני שומע הכל כאילו באולם...משהו יכול להגיד לי איך לשנות את זה? יש לי sound blaster live תודה...

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. Started by noambar,

איזה רמקולים כדי לי לקנות? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10323 או http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=162 אני ישתמש בעיקר למשחקים ומוזיקה וגם לסרטים.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by eizik26,

שלום אנשים אני רוצה לקנות נגן MP3 בתקציב לא גבוה. מצאתי באולסייל נגן ב-500 ש"ח של חברת POWEDISK. מישהו מכיר את החברה? שמע עליה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.