עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MeTaLhAmMeR,

השאלה בכתורת, ואם כן איך אני יוכל לדעת ש5.1 יוצא כמו ש5.1 אמור לצאת ולא שהכרטיס קול עושה לזה איזשהי המרה ואני שומע בעצם סטראו של 4 רמקולים? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  2. אני מחפש המלצה לרמקולים 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח ראיתי שיש את הרמקולים CREATURE 2.1 JBL בסביבות המחיר הזה ורציתי לדעת האם יש רמקולים אחרים שעדיף לי לקנות בתקציב הזה.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  3. Started by rad,

אהלן לכולם, לפני שבוע קניתי רמקולים מסוג VS 2421 (יחד עם מחשב חדש ) אחרי שגמרתי לחבר את כל המחשב שמתי לב למשהו מוזר : הדיבור תמיד נשמע ממש "מתכתי" או "חייזרי" ברמקולים האלה. בהתחלה לא הבחנתי בזה - כי אני משחק הרבה משחקי מד"ב ... בכל מקרה, זה דבר טבעי ברמקולים האלה? או משהו שחיברתי לא טוב?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. שלום חברים אני משתמש צנוע שמתמש כרגע בJVC HA-G101 וכרטיס קול של הלוח אם שלו MSI NEO4 PLAT.... בעקבות הבנייה של המערכת הבאה שלי אני משתדרג בנושא הקול איך שהוא התחלתי לפתח שמיעה יותר טובה בנושא הזה... אני אמור לקנות את DTT2500 DigitaL בתור רמקולים מחבר שלי (יש צורך לתקן את ה2 רמקולים האחוריים) וכרטיס קול אני חושב לקנות כרטיס של קריאטיב במקום הכרטיס של הלוח שלי RS482 DFI. וכמובן אוזניות אז נתחיל בשאלות: 1. מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים את זה? 2. כרטיס קול... אני יכול להביא Audigy2 6.1 Retail יחסית בזול למרות שפזלתי לכרטיסים אחרים, אני מעדיף להקשיב לכם בנושא 3. אוזניות... אני אוהב אותם סגורות... אין לי מה להוסיף, תקציב תלוי בכמה שאני אשתגע באותו שלב אני מניח באזור ה400 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by Elram,

שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by oron4,

אני רוצה לקנות אוזניות ב30 דולר מקסימום ( דודים שלי מביאים לי מחו"ל כך שמי שיואיל לעזור לי יוכל לשלוח קישור לאתר בחו"ל ) על מה אתם ממליצים?? ובבקשה אל תגידו אני הייתי כבר מוסיף ככה וככה וקונה ככה וככה כי אני קונה את הmuvu2 של קרייטיב באיזה 700 שקל וזה נהיה כבר הוצאה גדולה... מה אתם אומרים על אלה?? http://www.buy.com/retail/clearance/product.asp?sku=70008720&loc=114&sp=1 זה ב-clearnace ב17 דולר

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  8. נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by gshhar,

;D <----- קישור

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  10. תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  11. שלום לכם, אני צריך המלצה על רמקולים (ואולי גם סאב) עבור צפייה בסרטים מהמחשב (ואם זה אפשרי אז אולי שיוכלו להתחבר בעתיד גם ל-DVD). טווח המחירים הרצוי הוא 400-600 ש"ח. הסרטים מוצגים בטלוויזיה על ידי כבל והמרחק של הצפייה מהטלוויזיה הוא כ-3 מטרים. חשוב שחווית השמע תהיה כמה שיותר טובה ושאת הרמקולים יהיה אפשר לתלות על הקיר. עד עכשיו השתמשתי ברמקולים של המערכת סטריאו בשביל לשמוע את הסרטים ואם מערכת סטריאו תהיה אופציה טובה יותר אז היא גם תתקבל. ראיתי את הרמקולים של לוג'יטק מדגם Z-2300 חדשים מארה"ב כולל משלוח לארץ בסביבות ה-100$ וידוע לי שזהו מחיר שנמוך ביותר מחצי מהמחיר הרגיל של הרמקולים האלו בארץ. בנוסף לאחי יש את הרמקולים האלו והאיכות שלהם מעולה (קנה אותם בארץ). האם הרמקולים נחש…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. Started by The-Fine,

איפה ניתן לרכוש כבלים ומחברים איכותיים בכדי להחליף את הישנים באוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by noambar,

איזה רמקולים כדי לי לקנות? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=464&product=10323 או http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=162 אני ישתמש בעיקר למשחקים ומוזיקה וגם לסרטים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by telzur,

מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by zohar678,

לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  16. טוב אני מתלבט בין שני מכשירים: 1. נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 256MB Sandisk 390 שקל אבל אז אני קונה אוזניות עם המכשיר https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1370 2. נגן MP3/MP4 Muvo TX 256MB Creative 500 שקל ואז אני נשאר עם האוזניות שאני מקבל http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6028 אתם מוזמנים להמליץ על מכשירים אחרים אני לא יכול לחרוג מן התקציב !!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!

18. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13282

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. השאלה בכותרת...יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  21. Started by SheZiF,

ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. Started by dlivneh,

שימוש -מוזיקה וסרטים. בעיית מקום ולכן 2.1 עד 500 ש"ח

23. יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by shab669,

שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?

25. Started by RadeonXt,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים