עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by טוליפ מאק,

אהלן, מישהו יכול ליעץ לי בבקשה על shotcut? האם הורדת התוכנה חוקית? האם האתר ממנו מורידים את התוכנה בעל פוטנציאל לוירוסים .

2. Started by jeyjey,

שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?

3. אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. שלום, יש לי לוח asus p5ld2, אכשיו שאני מחבר לכרטיס המובנה של הלוח אוזניות זה בקושי קולט זה לא קלוט בירוק בחיבור הירוק, ואכשיו אני צריך לחבר בירוק כי רק בירוק שומעים טוב והוא עובד כשאני לוחץ עליו(על החיבור של האוזניות)מה אפשר לעשות? וגם בדרך תציעו לי כרטיס קול די טוב עד 100 עם יש חריגה תגידו לי ואם החריגה שווה תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. אני מתכנן למכור את מכשיר ה JENSEN 9800 שיש לי כיום (קורא MP3) ולקנות מכשיר חדש (CLARION ZDX 725). השאלה היא, קודם כל, האם כדאי לייבא מחו"ל ? (בהנחה שאני יכול להשיג בערך ב 800-900 שקל, לעומת 1570, כפי שמוצע לי בארץ). דבר נוסף, האם יש מקומות שיסכימו לקנות ממני את המכשיר הישן במחיר סביר? (קניתי אותו לפני 6-7 חודשים). לגבי אחריות, במידה ואני מייבא מחו"ל, אתם יודעים אם ההאחריות של חו"ל תקפה גם לארץ ? תודה. ביי..

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. צריך עזרה בדקתי בדרייברים וזה לא על mute אי אפשר לשמוע זה קרה בערך היום בצהריים פשוט אין קול... למישהו יש הצעות לעזרה??? הכרטיס קול מובנה על הלוח אם chaintech sk8t800.... AC97 אני חושב...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by redead,

יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by dbx22,

יש לי מערכת מיקרו קטנה של סוני אני רציתי לשאול האם ניתן לחבר לה ליציאה אחת 2 רמקולים, ואם כן האם יגרם נזק. אם שם הדגם נחוץ תגידו לי ואני יכתוב אותו. תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  9. שלום. יש לי מערכת 5.1, את האחוריים אני אתלה בקרוב על הקיר האחורי, בגובה של בערך 2 מטר מעל הרצפה בצדדי הקיר (קרוב לסוף הקיר). אני חושב לתלות גם את הקדמיים על הקיר, כאשר הם רחוקים מהאיפה שאני יושב ומקבילים לרמקולים האחוריים. הפחד שלי הוא במוסיקה, כאשר אני אשמע מוסיקה ב2 ערוצים, האיכות וחווית השמיעה לא תרד בגלל שהרמקולים רחוקים? עכשיו הם ממוקמים בקצות השולחן ונוצר אפקט (ככה זה היה גם ב2.1, זה לא קשר לסנטר) שנראה כי הקול בוקע מן המסך עצמו, זה יהיה ככה גם אם הם יהיו רחוקים? בנוסף, הרמקול הקדמי הימני יהיה ממש קרוב לדלת, האם הקול יצא דרך הדלת גם כאשר אני אכוון אותו למרכז החדר? אני חושב שזה יפריע בלילה. כל רמקול יהיה בערך מטר מהמסך. תמונות להמחשה ככה הקדמיים נמצאים כיום, ז…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. אני קונה מחשב חדש וצריך לבחור בין שני המערכות האלו: Altec Lansing 2100 2.1 קישור Altec Lansing VS4121 2.1 קישור Altec lansing ATP 3 2.1 קישור תודה רבה ובין הATP לATP החדש, יש הבדל ששווה 100 שקל?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by yuvalkosh,

המחשב יהיה למשחקים וגם לסרטים שיוצגו במערכת קולנוע ביתית עם רמקולים איכותיים. אני מאוד מתלבט בין ה-X-Fi XtremeMusic לאולי גרסאות ישנות יותר של ה-Audigy כמו ה Audigy 2 ZS מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by love-its-my-name,

מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם

13. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by איתי1121,

שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by hellforce,

שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by greenich,

אחרי הרבה בירור וחשיבה,הגעתי למסקנה שמולטי אפקט בצורה של כרטיס קול שמתחבר למגבר הרבה יותר עדיף. מה אתם אומרים על ה- Line 6 UX 2 ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by DeAk,

שלום אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב של עד 600 ש"ח טוב לפי הביקורות פה בפורום אני רואה שלא הכי כדאי ללכת על 5200 של קריאייטיב כי היא ישנה ולא הכי איכותית אני רואה שיש המלצות על X540 ועל T6060 עכשיו אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקחת אחת מהם או לקחת משו אחר באותו תקציב חשוב שיהיו 5.1 ויהיו באיכות טובה תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by boom!,

יש איזהשהו עידכון קושחא שניתן יהיה להציג בנגן עברית?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by tom123,

היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  21. Started by ranyr,

אפשר לראות סרטים דרך היציאת COMPOSITE שלו על טלוויזיה?? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9765G/A The iPod AV Cable provides composite video and audio output for viewing photo slideshows with music on a TV

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by ברק,

לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by aga123,

שלום,אני מחפש מסך LCD 32 בתקציב של עד 2100 ש"ח. הטלוויזיה הזאת תהיה לאחותי לחדר(בת 20,אבל מה זה משנה חח) קיצר זה מתנה ואין לי הרבה כסף אשמח אם אנשים יעזרו לי לבחור. מספר דברים: *החנות צריכה להיות באזור המרכז(הוד השרון,כפר סבא,רעננה,פתח תקווה,רמת גן,ועוד) *זה צריך להיות מסך HD,עדיפות לHD FULL. *אשמח אם אתם מביאים המלצה למסך,תתנו גם לינק ומחיר(מן הסתם). בברכה,איתי.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. אתם לא מבינים, קטעייים! הייתה לי טלוויזיית CRT ישנה בטירוף (כבר שוכבת 15 שנה) שפועלת על מונו, בקיצור הפעלתי אותה והיא התחילה להעלות עשן סמיך (ברצינות), בקיצור, הייתה שריפה בתוך הטלוויזיה (בטח מהחום), ואנחנו צריכים לקנות טלויזיה חדשה. הטלויזיה משמשת רק למשחקים (PS2, אולי בעתיד PS3), והתקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (2000 אם זה ממש מוצדק) היא תפעל ב60HZ, ואולי אחבר לה 5.1, העקרון הוא שהיא תיהיה כמה שיותר זולה. אני צריך טלוויזיה ענקית, חשבתי על זאתי: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=293# או זאתי: http://www.ashop.co.il/Product.asp?productid=24 ואפילו עם חריגה לחריגה, אבל מסך שטוח את זאתי: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3095324&refid=6 או…

• 5 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים