אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מה יהיה ההבדל ביניהם בהנחה שאני לא מקצוען גדול בתחום המוזיקה. מיועד לראות סרטים ולשמוע מוזיקה .
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות שיהיו מחוברות למחשב כדי לא להפריע לאשה. השימושים בהתאם: פורנו, משחקים, מוזיקה (רוק כבד) ומדי פעם סרטים (רגילים). אני לא אוהב אוזניות in-ear. לא נראה לי שיש טעם לדבר בתקציב שלי על אוזניות פתוחות / סגורות... אבל אם כן - אז אני מעדיף סגורות. כרגע הן יחוברו לכרטיס קול on-board, שישודרג בהמשך (סביר להניח לaudigy כלשהו). אין מגברים או כל ציוד סאונד אחר. לא הייתי רוצה לעבור את ה250 ש"ח ואין שום בעיה לקנות ב.ebay התקציב כן יכול להתגמש אם יש המלצה על משהו יוצא דופן בתוספת קטנה. מה שהצלחתי למצוא ברשת: koss PortaPro שאומרים עליו שהוא רץ הרבה שנים ולכן מומלץ(?) koss KSC75 Sennheiser PX100 / PX200 (מה ההבדל?) iGrado המליצו פה מאד על sr60 של grado, אבל זה כבר חריג…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קניתי את הרמקולים הללו מארה"ב והם מותאמים למתח של 110. לכן אני צריך מתאם מתח - מישהו יודע מאיפה אני יכול לרכוש דבר כזה? (לינק יעזור) תודה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר'שלי אמר לי משהו בקשר לחיבור ה-lead in/lead out. מישהו יכול לאשש זאת? ובמידה וזה אכן נכון, איזה צבע היציאה בכרטיס קול (SB live!)?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אוקיי שלום כולם , הטלויזיה היא LCD יש לה חיבור RGB ...רציתי לדעת מה יתן תמונה טובה יותר כבל של RGB לה RGB או DVI לה HDMI . ולמה יש כבל שעולה בזאפ http://exp.shopy.co.il/products/91969 והחנות הקרובה לביתי רוצה למכור לי כבל של פיליפס ב 300 שח , אותו חיבור . ההבדל אמת יורגש ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים בתקציב של 400 ש"ח שכוללים מערכת של 5 רמקולים וסאבוופר (אני חושב שזה נקרא 5.1). תודה.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש ואני צריך שלט רחוק, המחשב משמש בין היתר לצפיה בסרטי DVD בתוכנת PowerDVD. כיום אני משתמש בשלט די מצ'וקמק של Keyspan בן 8 שנים בערך: http://www.tripplite.com/en/products/model.cfm?txtSeriesID=517&EID=13373&txtModelID=3911 והייתי רוצה להחליף אותו במשהו יותר נחמד. אני לא רוצה להוציא על זה הרבה, לא רוצה שהשלט יהיה אוניברסלי או משוכלל יותר מדי, אלא שלט פשוט שיוכל לשלוט טוב על PowerDVD (אם יהיו גם כפתורים לבחירת תרגום, פסקול - מה טוב) ועל Media Player. התקציב גמיש אבל לא הייתי רוצה להוציא על זה יותר מ-200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר שלכם את העדכון עברית ל- iriver h3xx ועכשיו גם אני לא רואה עברית וגם השתנו לי כל התפריטים למה אני לא רואה עברית? והאם אפשר לחזור לגרסה הקודמת שהייתה לי?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
טוב, אז כן, זאת השאלה: האם אפשר להעלות שירים מהאייפוד (3rd gen) למחשב? שימו לב שהכוונה היא לשירים שסונכרנו עם הפוד וכעת ניתן לשמוע אותם, לא לשירים שמאוכסנים כקבצים לכל דבר על הפוד כהרד-דיסק לכל דבר. תודה piro
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את הרמקולים של קריאטייב Inspire 4.1 4400 ו creative live 5.1 במחשב. עד עכשיו הייתי דיי מרוצה עד ששמתי לב שלחבר שלי יש מערכת רמקולים Inspire 2.1 2500 אבל כרטיס קול על הלוח אם עכשיו יצא לי לשמוע את שני המערכות ואני חושב שאצלו שומעים הרבה יותר טוב וזה נראה לי בגלל הכרטיס קול כי ניסיתי לכוון את הכרטיס דרך התוכנה שהגיעה עם הכרטיס אבל זה לא עזר בכלל... ניסיתי לחפש פה בפורום אבל צאתי הודעות ישנות מאוד או משהו שלא מתאים לתקציב שלי. אני מוכן להשקיע 400 שקל לכרטיס ואם זה נחוץ אז אפשרי גם יותר.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
עם כל יום שעובר, והתקדמות חדשה עם המערכת שלי, צצה עוד בעיה. אתמול תליתי את הרמקולים האחוריים שלי על הקירות (Z-560). הרמקול האחורי-שמאלי היה קצר מדי, אז הייתי צריך לחבר מאריך בינו לבין הסאב, הבאתי חוטי נחושת מוגנים עם גומי, חשפתי את הקצוות - וחיברתי! החלטה נוראית, הרמקול הפסיק לעבוד אחרי 3 שעות. בדקתי ומצאתי שלא הרמקול נשרף, אלא כניסת ה- Rear Left. אני לא יודע בוודאות שהכניסה נשרפה, אני רק יודע שכל הרמקולים עובדים כולל ה- Rear Left אם אני מחליף בין הכניסות במערכת, ורק כניסת ה-RL לא. אני על הברכיים, מתחנן לעזרה, המערכת הזו היא החיים שלי. נ.ב - :'( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי אלבומים ב-ape שכל האלבום הוא רצועה אחת גדולה של 300-500 מגה,אני מנסה להפריד את השירים ללא הצלחה כי ככל הנראה קובץ הcue פגום בחלק גבוה מהם,יש דרך לחתוך את הקובץ הגדול ידנית לאחר סיום כל שיר עם תוכנת עריכה מסוימת? לאחר שכל שיר מסתיים?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הכרטיס קול הוא 7.1 של ASUS און בורד עכשיו אני משחק אני שומע רק חלק מהצלילים למשל דיבור רעשי מנוע וכאלה לא שומעים אשמח לעזרה הלוח חדש חדש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
משהו יכול לתת דעה בנושא הסבר האם ל -BRAVIA -אם זה ה 32S3000 או ה 32M3000 (דגם) תומך בשידור של 50 הרץ ? (קנייה בארהב) בגדול יש באתר את הדף הסבר של כל אחד מהדגמים אבל לא הצלחתי למצוא דבר בנושא זה ,אולי אתם תצליחו למצוא משהו http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2S3000.pdf http://www.sonystyle.com/wcsstore/SonyS ... 2M3000.pdf תודה ! נ.ב יהיה בעיה לקנות שם PS3 נראה לי יותר זול מלקנות נגן רגיל של של בלוריי
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לא יודע איזה פורום מתאים לנושא כזה, אז פתחתי כאן . אם זה לא מתאים אז אפשר להעביר. אני מחפש לקנות DVD נייד לקראת נסיעה לארה"ב. אני לא מתמצא במחירים ולכן אין תקציב מוגדר. אשמח אם תתנו כמה אופציות נחמדות.. לא את ההכי טוב, וגם לא את ההכי גרוע. משהו שיעבוד כמו שצריך ושיראו טוב. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-