עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oren85600,

יש לי מערכת קולנוע עם 5 רמקולים ואני הולך לקנות מחשב כנראה שבוע הבא.. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס קול.. על איזה אתם ממליצים לי והאם לקחת 5.1 או 7.1 ? ומה המחירים ? התקציב לכרטיס הוא עד 150 גג ! זה הלוח אם: לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by approx,

http://hwzone.co.il/news/1174402334/55866/ מתי הם יגיעו לארץ ואתם תיבחנו אותם באתר

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  3. Started by sasa21,

שלום, אני רוצה לקנות אוזניות עורף ורציתי לדעת על איזה אתם ממליצים. תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by omrid14,

שלום רציתי לדעת אם זה אפשרי לחבר את הטלויזיה לרמקולים של המחשב טלויזיה של סאמסונג 32 LCD היא מחוברת למחשב כמובן עם כבל HDMI אבל אני רוצה למשל שאני רואה סרט הטלויזיה או שאני משחק PS2\3 שאני ישמע ברמקולים של המחשב אפשרי?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.

7. ומה ההבדל בינו לבין AUDIGY 2 ? שווה להשקיע בו ? כמה לדעתכם הוא אמרו לעלות יד שנייה ? תודה מראש, עומרי

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום רציתי לדעת אם המכשיר הזה LG V782NWK תומך ב CD-RW ?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  9. זוהי המלצה שאני כותב לאחר שלוש אוזניות in-ear שעברתי... ברשותי היו ועודנם 3 זוגות inear 1.craetive ep-630 2.סנהייזר cx-300 3.sony MDR-lpn1 (לא סגור על השם המדוייק) היום לאחר התלבטויות ממושכות קניתי את האוזניות jbl reference 220 הצליל באמת יוצא מן הכלל ובבאנדל של האוזניות נכללים-בננה(מתאם pl קטן ל-pl גדול) נרתיק קשיח ואיכותי מתאם למטוסים(חברות תעופה זרות בד"כ) סילקונים בכמה מידות(s,m,l) ועוד משהו שלא הצלחתי למצוא את הייעוד שלו אבל גם כן סוג של אטם. קשת להרכבה לאוזניות תופסנים לאוזניים בשביל האוזניות האוזניות נותנות תחושה של איכותיות חוט מצופה בד מעניק תחושה שזה יותר חזק מחוט רגיל זאתי ההמלצה החדשה שלי...

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by shlooki,

שלום רב: זה הנייד שאני מתכונן לקנוץ. אני רוצה להשתמש בו גם ללכידת וידאו. האם הוא מספיק חזק? אני מבין שאני צריך לקנות כרטיס וידאו לכך. תוכלו להמליץ לי מה לקנות ואיך אני מחבר ואת מה כדי להקליט מהטלויזיה. יש לי ממיר דיגיטלי של הוט בבית תודה רבה שלוקי Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L2 4GBMB DDR2 800MHz

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Quadro,

שלום לקהילת HWzone, אשמח לדעת אם האוזניות של Ovann טובות, איכותיות ויחזיקו זמן רב. http://www.drbyte.co.il/content.asp?prodid=269&id=14 זהו הדגם שאני מעוניין לקנות, האם שווה ? תודה לעוזרים,

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  12. PIONEER VSXD-514 5X120W

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  13. Started by J0n1,

איך האוזניות האלו? נחשבות מקצועיות? כדאי לרכוש אותם בשביל מכשיר סלולארי שישמש בשבילי כנגן MP3?

• 8 תגובות
    • 610 צפיות
  14. Started by moses_23,

אנשים אני מחפש את מה שרשום בכותרת. אני מחפש בסביבות ה-350 עד 700 ש"ח. ואיך ITT ??? מה אתם אומרים עליו... תירשמו לי בקשה את היתרונות והחסרונות של כל נגן שאתם מביאים. תודה!

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. טוב אני חייב המלצות על מסכים חברות מפרטים , אני בקרוב צריך לקנות ועדיין לא גיבשתי רעיון... תמליצו , 26 ' עד 3000 ש"ח!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. אהלן חברים, כחלק מהפרוייקטים אני חושב גם על שידרוג כרטיסי קול. לפני שאני קופץ למיים העמוקים עם כרטיסים רציניים יותר, אני רוצה לנסות כמה מודים על כרטיסים פשוטים יותר לראות את ההשפעות של זה על הכרטיס. יש למישהו במקרה איזה כרטיס ישן שהוא לא צריך ויכול לתרום לעניין? Anatoli.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by Dawn,

הרמקולים הם בעיקר לשמעית מוסיקה.. התקציב הוא משהו כמו 1000 שקלים. אני מעוניין ברמקולים שהם לפחות 200RMS בעיקרון....2.1 שיהיו מעץ ואיכותיים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by itaic,

שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)

20. Started by Chymes,

וכמה הן עולות? ואיך בכלל מגיעים לחנות?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by prelly,

אני נוסע לחול עוד מעט ואני רוצה לקנות אוזניות האם עדיף לחכות שבועיים לקנות בדיוטי פרי? (אני טס לתילאנד) או לקנות כבר בארץ... אני רוצה את האוזניות למשחקים (במיוחד CS) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  23. לצערי אין לי ציוד הגברה איכותי או כרטיס אודיו נפרד . אני מעוניין באוזניות המתאימות לשמיעת מוזיקה במשך כמה שעות ברצף - בזמן העבודה במחשב. ראיתי שמאוד ממליצים על ה- KOSS PORTA PRO בסביבות 350 ש"ח. אשמח לעוד המלצות בסגנון, TMP

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by borissurets,

אני התחלתי להסתובב לאחרונה באתר www,misticriver.net.. למי שלא יודע זהו אתר שלם שמושקע לנגן IRIVER.. אז בקיצור אני רואה שם הרבה את השם ROCKBOX.. ממה שהבנתי זוהי תוכנה לשיפור ביצועיו של הנגן או משהו כזה.. אם מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על התוכנה ואף להוסיף קישור להורדה אני אודה לו מאוד.. בתודה מראש, borissurets

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by doker,

שלום אני צריך דרייברים לכרטיס קול ac97 מובנה בלוח ga-8sg800 sis 648 רק בשביל זה לא את כל האלה שמוצאים באינרטנט כי יש הרבה אבל הם לא מתאימים לכרטיס המונה הזה תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.