עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ofek7,

יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר משהו לLINE IN בכרטיס קול, איך אפשר לשמוע אותו? 2.איך אפשר לשמוע את המיקרופון ברמקולים? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  2. המחשב שלי יתפגר והחלטתי חוץ מקניה של מחשב חדש לקנות גם רמקולים אני לא אדיופיל והרמקולים בעיקר למשחקים ולחדר קטן אז חשבתי לקנות את אלו - http://skypc.co.il/pl_product~970223-0914~11~0.htm logitech x-540 הצרכים שלי רמקולים זולים אבל סבירים שיתנו לי גם חיבור לקונסולות דרך אגב אני מתכנן לחבר את זה לכרטיס של קראיטיב שטוב למשחקים אבל במיקרה שיש לכם כרטיס מומלץ אחר המלצה תיתקבל בברכה m-audio 7.1 תומך בפורמטים של קראיטיב? והוא מומלץ ? (אני יודע שהרמקולים שאני רוצה הם 5.1 אבל אני בונה על המחשב שבעוד כמה שנים יאפוך לHTPC ואז אני רוצה אפשרות ל7.1 ברמקולים איכותים בהרבה) בכל מקרה תודה על העזרה מראש -קרירין

• 4 תגובות
    • 582 צפיות
  3. קניתי היום LG 47LD650 עכשיו הפעלתי כמה סרטי MKV והוא לא זיהה את הסאונד 1.עכשיו אמרו לי שזה לא מזהה סאונד DTS מישהו יודע אם יצא עדכון לטלוויזיה ועכשיו היא מזהה? 2. אם אין עדכון האם יש תוכנה שאני יכול להמיר איתה בקלות את הסאונד של הסרט מ- DTS ל- AC3 אם יש אני אשמח לקבל קישור + מדריך קצרצר תודה.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  4. האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  5. אוקי, הגעתי להחלטה שאני רוצה לתת שידרוג קטן למחשב שלי בנושא ההקלטות. עד עכשיו הייתי מחבר את הגיטרה שלי ל Line 6 POD ומשם מוציא Output ל Line In של כרטיס הקול שלי (On-Board רחמנא לצלן...) ומשם להקלטה בתוכנת Adobe Audition 1.5. לאחר ההחלטה הראשונית להשתדרג לקחתי מחבר שלי את ה Line 6 Toneport UX1 לנסיון והחלטתי פשוט לקנות אותו ובכך לסיים את העניין. אתמול ראיתי חבר שמשתמש ב תוכנת ההקלטות ובפלאגאין VST שנקרא Guitar Gear שעושה בעצם בדיוק מה שעושה ה Toneport רק בלי ציוד חיצוני. הרבה יותר אהבתי את האפשרות הזו. אני עכשיו מכין לי תקציב לקניית חומרה (נפרד מהתוכנה) כדי לקדם את המחשב שלי כמה רמות מעל מה שהוא עכשיו. מה אני צריך לקנות? אני צריך הקלטה של כלי אחד בכל פעם ושיהיה חיבור מובנ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by BONO,

אמרו לי שאפשר להעתיק לתוכו שירים בצורת mp3 ואז אני יוכל להכניס הרבה שירים בדיסק אחד או בזכרון איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  7. בוקר טוב לכולם, אני רוצה לתלות את הרמקולים האחוריים למחשב, הבעיה היא שאני לא יודע באיזה גובה צריך למקם אותם ומה המרחק שצריך להיות ביניהם. בבקשה תעזרה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  9. אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by piro,

הורדתי כמה סרטים מ emule וכשניסיתי להפעיל אותם הוקפץ לי error בקשר ל codec, הרצתי תוכנה שנקראת gspot codec information והיא הראתה לי שחסר לי codec AC3 שהקוד שלו הוא 0x2000 חיפשתי אותו ברשת אבל לא מצאתי, תוכלו לעזור? ולהסביר לי בדיוק מה הבעיה? תודה piro

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by K0sTa,

היי.. אני מחפש אוזניות שמתאימות לריצות..כאלו שאני יוכל לרוץ איתם בלי שיפלו לי מהאוזן כל שנייה..שיחזיק חזק חזק גם בספרינטים. תקציב עד 100 ש"ח אבל עדיף מאוד בפחות.. בבקשה אם אתם ממליצים תצרפו לינק לקנייה כי אני לא מבין באוזניות כלום תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  12. אני צריך את האוזניות לנגן archos gmini400 אני שומע בעיקר באוטובוס ורוצה שזה לא יפריע לי בנסיעה אלו נסיעות ארוכות שאני רוצה לישון אוזניות שלא נכנסות לאוזן אבל אם אפשר שיהיה בהם בקר ששולט על הקול וכמה שיותר איכותיות ,אני שומע הכל אבל בעיקר פסיכודאלי\טראנס.... התקציב 200 ש"ח +- תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  13. ברשותי X-FI ELITPRO ויש לי דרייברים מעודכנים, אבל, אני לא מוצא את הדרייבר לקופסה החיצונית הזאת שמגיעה עם כרטיס הקול- כך שאני לא יכול להשתמש בה כלל חוץ מלהגביר ולהנמיך. והבקשה שלי... די ברורה (לא?!), מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הספציפי הזה?

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  14. לכרטיס ensonic או vibra, שניהם עובדים טוב. מצאתי קישור באתר של קראייטיב אבל כשניסיתי להוריד קיבלתי הודעת שהקישור שבור... תודה מראש לכל מי שיכול לעזור...

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת מחפש אוזניות הכי טובות שאפשר בתקציב שלי, השימושים הוא נטו מוזיקת טראנס. חשוב מאוד שיהיה באס עמוק כמה שאפשר, ולא פחות חשוב דרוש בקר עוצמה, האוזניות יתחברו לאייפון 3GS ולכן דרושה גם התאמה ביניהם. האם קיימים בשוק אוזניות כאלו ? עם קיימים כאלו אבל במחיר קצת גבוה יותר לא להתבייש בבקשה להמליץ אליהם. תודה רבה לכל העוזרים. מצאתי כמה אפשרויות מעניינות מה דעתכם ? 1- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8290 המחיר לדעתי דיי טוב ודיי ברור לי שאלו איכותיות מאוד. 2- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1273 אלו נראים לי מאוד מקצועיים, הרי זה אוזניות לDJ. 3- http://www.usb4.net/he/prodView.asp?idproduct=1272 אלו הם הגרסה הישנה יותר אבל גם נראים לי מאו…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by udiv,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזה לחדר שינה מרחק של 2.5 מטר בערך (מיטה ועוד קצת) ,חשבתי על 37-40 אניצ' אני רואה בעיקר טלויזיה 10,22 וספורט (יש לי ממיר HD של YES אבל אני כמעט לא רואה את הערוצי HD) ולכן אני מעוניין בטלויזיה שיראו בה טוב ב SD כמו כן אני רואה הרבה טניס ובהרבה טלויזיות שראיתי היה ממש קשה לראות את הכדור שהשידור לא היה ב HD התקציב הוא בערך 3000 ש"ח אפשר יותר אם צריך בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  17. תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by Delvadar,

יש לי מערכת 2.1 ואני לא מרוצה מהרמת איכות של הכרטיס קול שלי. אמרו לי שאם אני יקנה כרטיס קול לא מובנה נורמלי הרמת איכות תשתפר לגמרי. אני משתמש ברמקולים Eacan A-600X שהם רמקולים מצויינים- הבס ממש חזק שאני מוריד אותו לסביבות ה-30-40 אחוז. אני רוצה כרטיס קול למשחקים ושירים בעיקר ושלא יעלה על ה-220-240 שקל. הביאו לי המלצה לכרטיס של Creative ---- Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express http://us.store.creative.com/Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio-PCI/M/B000W7PNZI.htm תודה.

• 2 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by The-Fox,

טוב אז דבר ראשון מגיע לי מזל טוב: קניתי EMU 0404 מ EBAY. מחיר לא רע, 75$ + 10$ משלוחה. עכשיו הבעיה היא עם המחברים, אני רוצה לחבר את הכרטיס קול למגבר שלי מן הסתם. למי שמכיר (ולמי שלא) היציאות הן 1/4" מונו, ואני רוצה לחבר את זה לאינטרקונקט שהוא זכר משני צידיו, בקיצור אני צריך מתאם כזה אם למישהו יש מושג איפה אני משיג כזה בארץ אני אשמח, תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  20. שלום, יש לי 2 מערכות רמקולים, ATP3 ו-Creative SBS250. חיברתי את 2 המערכות ליצירת מערכת כוללת של 4.1 ערוצים. עכשיו, יש לי בעיה, אם אני רוצה להנמיך את המוזיקה באמצע מזחק, אני צריך להנמיך ב2 המערכות בנפרד, דבר שהוא פיזית לא נוח, אבל גם פוגע באיזון שהושג אחרי מספר גדול מאוד של נסיונות כיוון. עכשיו, עלה לי רעיון, לק/בנות פוטנציומטר, שתיהיו לו 2 כניסות של הרמקולים (נקבה) ו2 יציאות כמו של הרמקולים (זכר). למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  21. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. היי , אני צריך כמה אפקטים , קבצי צליל ,Wave או מה שלא יהיה.. אני צריך צלילים של : רכבת הרים , מתפסת בעליה... אתם יודעים... הרעש שלפני הנפילה (תשחקו ברולר קוסטר טייקון ותבינו) כל מיני צלילים של פיצוצים קטנים , או יריות ומשהו קצת קשה , יש את החברה הזאתי של הסאונד , כל פעם שאתם רואים סרט בקולנוע יש כזה טריילר , לפני שהסרט מתחיל , של מסוק כזה טס בין ביניינים , ובסוף הוא מגיע לאולם קולנוע כזה שאם אני לא טועה רשום שם משהו עם Dolby Digital אני צריך קישור לוידאו הזה. לשים בתחילת הסרט שלי , זה יכול להיות נחמד :] מצאתי כמה וידואים של עוד חברה מהסוג הזה , של THX למי שמכיר , אבל אני רוצה את הוידאו עם המסוק. תודהההההההה :-*

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. אהלן אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב ולפטיפון כרגע יש לי 4 רמקולים של aiwa שמחוברים במקביל למערכת aiwa nsx s555 (שומע בסטריאו..2 שהגיעו עם המערכת ו2 ממערכת ישנה יותר) הסאונד לא ממש מספק אותי ורציתי לשדרג קצת.. עוד כמה ימים אני מביא פטיפון עם מגבר (של חברת dual) חשבתי לקנות את ה ATP3 שאני ממש אוהב את הסאונד שהם מוציאים (אשמח לקבל הצעות לדגמים חדשים טובים יותר) אבל כשאני חושב על זה אנלא יודע איך הATP יעבדו עם המגבר של הפטיפון? ועוד אופציה זה אולי לקנות את ה ATP למחשב ופשוט את הרמקולים של הAIWA לחבר ישירות למגבר של הפטיפון וזהו...אבל זה סתם רמקולים פשוטים ואני מפחד לאבד את כל האיכות צליל שמוציא הפטיפון...ואני מעדיף שיהיו לי רמקולים איכותיים גם לפטיפון מה אתם אומרים? אני ל…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  24. שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by thunderman,

שלום לכולם! קניתי את הרמקולים ההלו (LOGITECH Z560) - בשתי מילים = אני מרוצה. (אם יש לכם שאלות כלשהן על הסט תשאלו...) ישר מיקמתי את הסאבוופר ישר מתחת לשולחן כשיש רווח של בערך 10ס"מ בין הכל צד של ה"יוצר בסים הענק" לקירות ושולחן. עכשיו יש לי רעיון איך למקם את הסטיליטים, מה אתם חושבים על הרעיון הזה: לתלות את כל 4 הרמקולים ל4פינות של החדר על תקרה, כלומר הרמקולים יהיו "הפוכים" (האם זה יפגע באיכות?) זה ימקם אותם בצורה סימטרית, למה דווקא על תרקה? כי על קירות אין מקום - חלונות, ארון ועוד. בבקשה תנו את דעתכם... עכשיו, שי לי כמה שאלות: 1. מערכת שלי זה: WinXP Pro ASUS E616 DVD-Rom Creative SB Audigy DE Logitech Z560 ובתוכנת WINDVD איני יכול לבחור ב4 רמוקלים!!! (רק 2) יש לי את כל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.