עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אין ביכולתי לחבר בין המחשב למערכת ע"י כבלים, אני מחפש צורה אלחוטית שתעזור לי לחבר מבלי שתיפגע איכות התמונה או הסאונד

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  2. לכרטיס און בורד שלי אין יציאה דיגיטלית אז אני צריך המלצה לכרטיס עם יציאה דיגיטלית 5.1. לרסיבר יש כניסה קואקס וכניסה אופטית.

• 13 תגובות
    • 778 צפיות
  3. אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה שיש לי בחדר ולוידאו... אני רוצה להגיע למצב שאני יכול לשים סרט במחשב לראות אותו בטלויזיה בחדר ולהקליט אותו עם קלטת וידאו... עם יש לכם מושג איך אני עושה את זה איזה תוכנות צריך איזה כבלים כמה עולה הכל ועוד מידע שימושי בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  4. אומנם שאלה די טריוויאלית שטחנו אותה בפורום, אבל כל המידע שמצאתי כשחיפשתי לא מתאים לסיטואציה שלי. המצב הוא כזה: קניתי מחשב עם כרטיס אונבורד. למחשב היו חיבורים של כרטיס קול מאחורה (כרגיל) ועוד 2 חיבורים בצד (יחד עם usb) אני משער שהם למיקרופון/אוזניות. בכל אופן, סאונד יכלתי לשמוע רק אם הייתי מחבר את הרמקולים לחיבור בצד (כנראה מי שהרכיב לי חיפף). בשלב מסוים נשבר לי מההגברה העלובה של האונבורד וניסיתי לחבר אתו למערכת. הכבלים של הרמקולים שלי מחוברים ביחד עם בננה כדי שיוכלו להכנס דיירקט למחשב (זה הרמקולים המקוריים של הסטריאו). לקחתי כבלים אחרים, חיברתי ל R L של המערכת, חיברתי כבל rca למערכת ולמחשב (לחיבור בצד) והצלחתי לשמוע. אחרי זה ניסיתי לחבר לחיבור שמאחורה (בלי לכבות את המע…

• 7 תגובות
    • 826 צפיות
  5. שלום, חבר טוב שלי קנה מחשב אתמול והוא קנה מחשב כולל מסך וגם כרטיס טלוויזיה בחיבור PCI. בימים הקרובים אני אלך אליו במטרה לחבר את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES. המסך שהוא קנה זה מסך LG 22 אינצ' דגם L226WTQ שמחובר בחיבור DVI לכרטיס מסך 8500GT. הכרטיס טלוויזיה הוא AVerMedia Super 007 FM. יש לציין שאין לו טלוויזיה והוא קנה את הכרטיס טלוויזיה והמסך מחשב שישמש לו בתור טלוויזיה ומסך מחשב. השאלה שלי היא איך אני מחבר לו את הכרטיס טלוויזיה לממיר של YES?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by fairyscorp,

שלום לכולם, יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש 7950GT עם יציאת DUAL DVI ויציאת HDTV יחד עם הכרטיס קיבלתי כבל HDTV ואין לי שמץ של מושג איך לחבר אותו לTV שלי , הטלויזיה (CRT) לא חדשה במיוחד יש לה חיבורי S-VIDEO וחיבור A\V RCA רגיל. אני לא ממש יודע איזה כבל או מתאם צריך בשביל לחבר את השניים האלו יחד... מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. יש לי מחשב Lenovo THINKPAD SL510 2847-QBG למחשב הנייד יציאת SPDIF שהינה משותפת לשקע האוזניה . אני לא מבין כיצד אפשר לקבוע שהיציאה תהיה SPDIF אנא עיזרו בברכה שייקה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות
  8. Started by dadon_n,

קניתי מערכת creative lx 520 ויש לי בעיות בהפעלת כל הרמקולים,חיברתי את כולם הגדרתי אותם בכרטיס קול אבל שאני משמיע מוסיקה רק הרמקולים הקדמים פועלים והסאב. אם אתם יכולים לעזור תגיבו בקשה

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  9. שלום לכולם, לאחי יש מערכת הכוללת: טלוויזיית LCD חדשה ממיר של YES DVD ורסיבר הוא חיבר את הטלוויזיה לממיר באמצעות כבל בננה פשוט ואינו מרוצה מאיכות התמונה בחלק מן הערוצים (בעיקר הערוצים הישראליים). ה- DVD מחובר ב- S-Video ורואים טוב. לטלוויזיה שני חיבורי SCART, ועוד כל מיני כניסות, כמו למשל YPBPR (אין לי מושג מה זה), וברצוני לשאול כיצד הכי טוב לחבר אותה לממיר (שימו לב, הממיר של YES ואין לו יותר מדי יציאות). כמו כן, רציתי לדעת כיצד הכי טוב לחבר את ה- DVD לרסיבר, מכיוון שהוא מחובר באמצעות כבלי RCA, ואחי לא נהנה מ- DTS וכו'. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. ברשותי מכשירים הבאים: טלוויזיה - KDL-32S4000 SONY Bravia http://www.isfar.co.il/Index.asp?ArticleID=1694&CategoryID=398&Page=1 רסיבר - RX-V459 YAMAHA http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200508&CNTYP=PRODUCT&LGFL=Y מחשב HTPC מפרט החלקים הרלוונטיים: לוח אם - ASUS P5KPL-CM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=563&l4=0&model=2068&modelmenu=1 כרטיס מסך - PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4670 SUPER 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=975#spec מארז - ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU כרטיס טלוויזיה - HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT http://www.hauppauge.co.uk/site/products/data_pvr150mc…

• 5 תגובות
    • 997 צפיות
  11. Started by gshhar,

קיבלתי סאב וופר מחבר (הוא עובד) האין לו חיבור לחשמל (נראה לי שזה נקרא לא אקטיבי או משהו כזה). בכל מקרה לי יש מגבר הרמן קרדון 235 ואני מחבר אותו והוא לא עובד אז מישהו אמר לי שאם אני מחבר אותו ל-PRE הוא לא יעבוד ואין לי מושג עוד לאן לחבר אותו. אגב אין לי במגבר חיבור אליו כמו שמחברים רמקולים אז שמו לי חיבור RCA.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  12. אהלן. מצאתי בבית , פטיפון מאובק קטן שעמד בפינה לבדו. החלטתתי להחזיר אותו לימי הזוהר שלו. הבעיה - אין לי שמץ של מושג איך ולאן מחברים אותו צריך הסבר בדיוק לאן זה מתחבר? (למגבר/רמקולים/משהו אחר...) קחו בחשבון שאני לא מבין במילימטר בדברים האלה, מה שאתם אומרים לי זה מה שאני מעביר לבחור מהחנות חשמל שאני הולך לקנות את מה שצריך... תודה מראש. הוספתי תמונות של החיבורים, אבל הם נראים כמו שתי יציאות מאוד עבות, מסומנים באדום ושחור (אם זה משנה) וביניהם יש עוד כבל מאוד דק, שיוצא ממנו חוט חשמל שנראה כאילו זה קרוע (נראה כמו החיבורים לרמקולים שפשוט מכניסים לבפנים חוט חשמל שנתפס) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  13. אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש

14. יש לי 2 רמקולים גדולים של מערכת ( אין לי את המערכת ) ואני מחפש דרך לחבר אותם למחשב.. יש איזושהי דרך לחבר אותם? קאבלים או משהו כזה ? כי מה שאני מנסה לא הולך.. :s05:

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by davis5,

חיברתי לרסיבר חדש שקניתי של יאמהה ע"י חיבור אופטי במחשב שלי יש כרטיס כל 7.1 ערוצים של realtec כשאני עושה בדיקה ע"י תוכנת סאונד של הכרטיס(sound effect) אני שומע רק את הרמקוליים הקידמים אבל לא את האמצעי ולא את האחוריים האם חיבור אופטי לא מספיק כדי לשמוע מ5 רמקולים?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by kawaii,

היי, קניתי היום בשעה טובה את הממיר DV393 של פיוניר. יש לי ממיר שחור גדול של יס, אחד מהישנים, וטלוויזיה ישנה עם רק כניסת VIDEO IN אחת ואודיו מונו. איך אני מחבר את הDVD לממיר?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. טוב אז ככה, יש לי תחושה שאני ממש לא מנצל את המערכת קולנוע ביתית שיש לי בבית. בידי הכטיס קול Audigy 2 Value (בתמונה) והרסיבר הבא: והמערכת רמקולים הבאה (5.1) - בתמונה זה רק אחד הרמקולים קדמיים: בקיצור אני מחבר את הכרטיס קול עם המערכת בעזרת כבל שמתחבר לחיבור הירוק בכרטיס קול ומתפצל לשני חלקים (ירוק ואדום) שאותם אני מחבר לחיבורים הקדמיים של הרסיבר(ראו בתמונה למעלה). ויש לי תחושה מאוד חזקה שאני לא מקבל את הרמת סאוד שאני יכול לקבל. תמונה של הקבל: השאלה שלי היא אם אכן, אני לא מקבל את האיכות סאונד שאני יכול לקבל, מה אני צריך לעשות, איזה כבל אני צריך לקנות ואיפה? לפי מה שהבנתי מכמה מקומות כדי לי לקנות איזה כבל דיגיטלי או משהו כזה ולחבר אותו לחיבור הלבן( או כתום?) בכרט…

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by poltergeits,

לא מצליח להפעיל את הרדיו מכיוון שאין לי מושג מה המשמעות של הצבעים של החוטים הטייפ הוא מסוג פיוניר מדגם keh-1530

19. אז ככה, אני עוד מעט עובר דירה ואני מקבל חדר ענק וLCD =] 1. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD בDVI והמרחק ממש גדול, איפה אני יכול להשיג כבל DVI ממש ארוך??? 2. אני רוצה לחבר את המחשב ואת הLCD לרסיבר וזה צורך סיבוב של הרמקולים, כלומר: שאני על המחשב הרמקולים במצב שונה מהמצב שאני רואה טלויזיה(תמונה) אני צריך סרטוט של איך לחבר את הרמקולים למפסק שיחליף לי את המצבים, תודה מראש =]

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. אז. לפני מספר שנים הייתה לי חבלת ראש עם קצת דימום מוחי ושטויות מאחורי האוזן ומאז אני ממש רגיש לחריקות והן עושות לי צמרמורת נוראה. אני צריך אוזניות שאוכל להסתובב איתן ברחוב ולא לשמוע בכלל את החריקות שמכוניות עושות כשהן בולמות. כמובן, אוהב לשמוע מוזיקה באיכות טובה וחשוב לי שיהיה באסים טובים, אבל הדבר שאני הכי צריך זה שהאוזניות יתפקדו כאטמי אוזניים שלא אשמע צלילים גבוהים. תקציב: לא אכפת לי לבזבז קצת בגבול הטעם הטוב (אני לא יודע מה נחשב נורמלי). בדיוק קיבלתי קצבה מנכ"צ ואני משער שלזה זה נועד. כמובן שאם יש שני מוצרים טובים באותה מידה עם מחירים שונים אעדיף את הזול. האם כדאי להזמין מאליקספרס/אמזון? מעדיף אוזניות ניידות יחסית. האם אתם חושבים שאוזניו…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. מעוניין לאתר מספר אתרים המוכרים ציוד אודיו - יד שניה - אתרים אמינים השולחים גם לישראל .{לא ebay}

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  22. שלום אני צריך עזרה בבחירת כ. קול להקלטות אורך ההקלטות בסביבות החצי שעה 40 דקות וההקלטות צריכות להיות ממש איכותיות רציתי גם לברר אם יש חיבור למיקרופון עם היציאות הגדולות בכ.קול או שאפשר לחבר רק עם מתאמים מוכן להשקיע את ה600 700 שקל אם צריך לחרוג מוכן לשמוע ואם יש לכם מידע על מיקרופון טובים אני אשמח לשמוע תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by udi,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by GUNZ,

מאיפה אני מביא מערכת DVD עם מסך נישלף לא מפריע לי שיהיה סיני לא טחון. צריך גם עוד מסך תיקרה לאחור בגודל 10 אינץ. מישו יודע איפה יש במחיר טוב?

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  25. כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.