אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לשמוע את ה SONICGEAR EVO 7 אבל לא רצו לתת לי לשמוע.שמעתי טראקים בALTEC LANSING VS2421 אני חייב לציין שהסאונד נשמע סבבה לגמרי בייחוד הסאב.....שמעתי את ה JBL CREATURE 2 איכזב אותי הסאב ברמות אתה לא מרגיש אותו מספיק והוא לא מתקרב לזה של הALTEC LANSING אני לא יודע איפה אפשר להקשיב VS4121 ול SONICGEAR EVO7 .גם הרמן קרדון סאונדסטיקס הם לא כזה וואו.....שמעתי אותם בבאג הם נשמעו טיפה יותר טוב מה JBL אבל הסאב שלהם גם סבבה לגמרי אבל לא כזה שיצדיק 770 שקל......אם מישהו יוכל לעזור לי לגבי ה SONICGEAR וה ALTEC LANSING VS4121 אני יודה לו מאוד....... זה אולי רק אני אבל אפחד לא מגיב לי להודעות שהשארתי אתמול לגבי הSONICGEAR בפורום אמורים לעזור לא????
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
רכשתי את האוזניות שלי מניו יורק (דרך דודה שלי) לפני בערך שנה (לא סגור אם יותר או פחות משנה) והאוזנייה השמאלית לא עובדת. אני מחפש מעבדת תיקונים באיזור נס ציונה (ראשון לציון/רחובות גם עוזר) יש עדיפות לאיזורים האלה כי מדובר בחייל קרבי שלא חוזר יותר מדי הביתה וצריך לסגור עניינים בסופש קצר. מחיר משוער לדרך שכזה יעזור לי גם.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי, המרחק לטלוויזיה עומד על 2.5 מטר, רוב הצפייה תתרחש בערב, ורוב הצפייה לא תהיה בטלוויזיה רגילה של YES (סדרות באיכות גבוהה) לטלוויזית 32 אינץ' התקציב שלי עומד על 3,000 שקל ולטלוויזית 37 אינץ' - 4,000 שקל 1.על אילו דגמים הייתם ממליצים לי? 2.- קראתי כאן שהפרטים הטכניים כמו ניגודיות ושאר ירקות - אינם מספרים את כל התמונה ולכל מותג יש טכניקות עיבוד תמונה שמשנות את איכות הצפייה למרות הנתונים הטכניים - איך אפשר לעמוד על טיבה של טכניקת עיבוד תמונה שכלולה בטלוויזיה? 3. לגבי פלזמה - איך אפשר להיות בטוח שקונים טלוויזיית פלזמה - שהיא לא סובלת מהמחלות המוכרות, כמו צריבה של הלוגו למעלה, והאם טלוויזית פלזמה מומלצת יותר עבורי? המון תודה (: מקווה שמסרתי את כל הפרטים הרלוונטיים נ.ב כתבתי …
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום.. רציתי לדעת יש רמקולים גדולים (בוקסות) אחד מאחורה רק 2 חיבורים ורמקול אחד מאחורה זה מובנה מגבר ויש לי גם מגבר חיצוני לא קשור אליהם..! עכשיו השאלה אם אני יכול לחבר את זה למחשב הנייד שלי של hp g3000 יש לי 2 יציאות בצד עם סמלים אחד של מיקרופון ואחד אוזניות יש אפשרות לחבר את כול הציוד הזה למחשב?!
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, מבקש לקבל המלצה לאוזניות כפתור או in ear בתקציב של 170-200 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אם קיים דבר כזה, אני צריך תוכנה שתוכל להוריד רעשי רקע מקטעי מוסיקה שהקלטתי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי סאב שמחובר לכרטיס קול ולסאב עצמו מחובר 2 רמקולים עכשיו אני רוצה לחבר למחשב עוד 2 רמקולים של מערכת אמרו לי צריך מפצל משהו האם זה המפצל שאני צריך ? https://www.misradia.co.il/coop/index.asp?coop=zap&page=product&id=1832 אני מתכוון שאני יוכל לחבר לכרטיס קול עוד 2 רמקולים של המערכת סטיריו שיהיה לי 2 עם סאב ו2 רגילים סטריו מה מהאתר שהבאתי אני צריך למה ששאלתי?
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מערכת קולנוע ביתיי בסכום שבין 4000 ל 3000 ש"ח מה דעתכם על רסיבר Marantz SR-4400 בסכום של 1600 ש"ח וסט רמקולים JBL SCS-140 בסכום של 1600 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן ששמעתי אם האיפוד שלי מוזיקה נמאס לי ממנו ושלחתי אותו לדודים שלי מחול יש לי עוד IRIVER אחד בבית אז רציתי לקנות mp3 קטן אז קניתי סנדיסק סנסה 512 מגה ב200 שקל רציתי לאשול אם או שווה את המחיר והואם האוזניות שלו יותר טוב משל האיפוד למה יש לו איכות שמיעה יותר טובת משהיה לי באיפוד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא מבין בנושא הזה כ-ל-ו-ם. אני רוצה לקנות לי לחדר מערכת טובה כזאת עם כמה רמקולים קטנים, DVD שמתחבר לטלויזיה ולמחשב(?), וסאב שיהיה סבבה לשמוע. מה אתם אומרים על המערכת הזאת, תגידו לי אם שווה 640 שקל http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7742666 ואם לא אז אתם יכולים בבקשה להביא לי לראות מערכות אחרות בערך באותו מחיר?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על טלוויזה עד 6,000 ש"ח. גדול רצוי 46" מרחק הצפיה הוא 2-2.3 מטר מטרת הטלוויזה היא לצפיה בסדרות וסרטים בעיקר. הכי חשובה לי איכות הצפיה. רצוי שיהיה אפשרות לנגן סרטים ישירות מDisk on key כולל הצמדת כתוביות לא מובנות בעברית. פיצ'רים כגון SMART TV או 3D הם בגדר בונוסים בלבר עבורי. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
עם מישהו מכיר את הדגם הזה ,בקשה דגובות עליו. תודה
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
חבר'ה מה דעתכם על הדגם הנ"ל? אמור לשמש בעיקר לסרטים הנה גם קישור: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177?Open&print= תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר הביא לי נגן MP3 מי יפן הנגן תוצרת KDL שזה חברה קוראינית. הוWINXP מצא לי התקן לא ידוע שנקרא SKYLARK מישהו מכיר את זה או יודע איפה אני יכול לימצוא דרייברים? ובאתר החברה בדקתי ואין שם דרייברים. מישהו יודע אולי מה אני יכול לעשות?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרשת את הבית ברמקולים חכמים דוגמת סונוס. המטרות שלי: * סאונד איכותי ככל האפשר (במסגרת המגבלה הפיזית כמובן). * יכולת איחוד/פיצול רמקולים באופן דינאמי. * עוזר.ת אישי.ת. עדיף גוגל. האם אתם מכירים רמקולים באיכות ופונקציונאליות כמו סונוס, אבל במחירים טיפה יותר שפויים? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום. איזה מיקרופון איכותי יותר, לווקאל ואיסטרומנטאל? עדיפות לווקאל. ראש בראש, מי טוב יותר? http://www.bhphotovideo.com/c/product/598409-REG/Shure_SM27_LC_SM27_Large_Diaphragm_Cardioid.html#specifications http://pro-audio.musiciansfriend.com/product/Roland-DR80C-Studio-Condenser-Microphone?sku=271304&src=3WFRWXX&ZYXSEM=0&CAWELAID=26020906 תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כשאני קונה רמקולים למחשב הם באים כולם לחיבור אחד שמתחבר לכרטיס קול? או 6 חיבורים?? ובאותו נושא... אני יכול לחבר איכשהו 5 רמקולים שונים וסאב למע' 5.1?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב השאלה בכותרת... תקציב עד 250 ש"ח, מקסימום 300 ש"ח. זה הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#ov (אם זה משנה, אז שאר המפרט בצד). אז כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס צריך להיות בעל חיבור PCIeX1 או PCIeX16. והכי חשוב שיתאים ל-Windows 7.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לאחרונה הDVD המקליט שלי מת וחשבתי שבמקום להחליף אותו בדיוידי מקליט אחר שהעין שלו תיהרס גם כן אז אני אקנה כרטיס טלוויזיה ואחבר אותו למחשב הנייח שלי. כמו כן אני מחובר להוט אז צריך כרטיס שיכול להקליט שידורים דיגיטלים. יש לי מספר שאלות מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום זה: 1. האם ההקלטות יתפסו הרבה מקום בזיכרון? 2. האם קיימת תוכנה עם כל התכונות שצריך -טיימר , קלות שימוש וכו 3. האם פעולת ההקלטה היא כבדה מבחינת משאבי מחשב- כלומר האם אני יכול להקליט ברקע ולא צריך לא לגעת במחשב בזמן ההקלטה? 4. האם אפשר להשתמש ביציאות של הכרטיס כדי לחבר את המחשב לטלוויזיה כלומר האם מדובר ביציאות in ו- out 5. איזה סוג קובץ ישמר לי במחשב ? 6. איזה סוג כניסות צריך בכרטיס - אני מתאר לי כניסת RF ועוד כניסה…
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ראיתי את הדבר הזה באינטרנט ואני לא יודע אם זה מתחבר ליציאה של הצינג'ר עצמו או של הרדיו דיסק שתומך בשליטה בצ'ינג'ר וחבל שאני יפרק תרדיו דיסק סתם..... אז תעזרו לי בבקשה וזה גם שונה מכל המוצרים האחרים בגלל שפה יש לו יציאות סטריאו אז זה יותר איכותי מיציאת אוזניות רגילה לפי מה שהבנתי
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)
-
שלום, אני מחפש טלוויזיה לסלון בגודל 42" אולי קצת יותר גדולה (תלוי במחיר) שימושים עיקרים צפייה בטלוויזיה (ממיר yes max hd) לפי מה שהבנתי עדיפות ל led אלא אם כן תסבירו לי אחרת תקציב עד 3000 ש"ח (אולי אם חריגה קטנה) תודה
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-