אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הלכתי לראות את הטלויזיה המסקרנת פלזמה נשארת פלזמה... אני חייב להגיד שהתאכזבתי מהשקיפות המזעזעת בה בתנאי תאורה חזקים.. הסתכלתי עליה וראיתי את עצמי, הפלזמה המדוברת הייתה חיוורת פלאים לעומת LED/LCD אחרות שנתפסו בזווית העיין שלי כשהסתכלתי עליה ואני כאחד שיש לו 2 תריסי הזזה גדולים בסלון, הטלוויזיה הזאת כבר לא רלוונטית לגביי, ולגבי כל אלה שיש להם תאורה חזקה בסלון ואין להם אפשרות/כוח ועצבים להחשיך כל הזמן את הסלון בשביל לראות כמו בנאדם. הטלוויזיה פנטסטית לחדר שינה! לא לסלון. כל התקוות והציפיות שפיתחתי התנפצו לי בבום. אני מבקש ממכם המלצה על טלוויזיה LCD/LED "42 עד 4000 שקל!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אהלן, יש לי רמקולים jbl tlx-8 בני בערך 25 שנים. כבר למעלה מעשור שלא השתמשו בהם וכעת אני רוצה להתחיל. הרמקולים עובדים מצויין. תהיתי האם יש מקבץ פעולות שעלי לבצע למען תחזוקה טובה ונכונה של הרמקולים? כלומר האם יש צורך לנקות אבק ואיך הכי מומלץ לעשות זאת? האם למרוח משהו על הרמקול עצמו בכדי לשמור על אלסטיות שבטח אבדה עם השנים?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לכרטיס קול לחבר, הכרטיס יתחבר למערכת 5.1 בכבל אופטי. אני צריך את הכרטיס הזול ביותר עם יציאה אופטית. השימוישים העיקריים יהיו בעיקר סרטים 5.1 עם קידוד AC3 (מקסימום DTS) ושירים. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש והעברתי את סט הרמקולים הישן שלי (creative inspire 5.1) מהסאב יוצאים 3 כבלי PL אחד לסאב וסנטר, שני רמקולים קדמייםושליי רמקולים אחוריים. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח ויש לי אפשרות לחבר אליו 3 כבלים (ורוד, ירוק וכחול) הבעיה זה שאני מחבר אותם אני שומע סטריאו, זאת אומרת סאב, ושני רמקולים, או קדמיים או אחוריים, תלוי לאן אני מחבר, וניסיתי כבר את כל הקומבינציות. הכטיס קול הזה תומך 5.1 אבל אני לא יודע איך להגדיר אותו שיעשה את זה. בהגדרות תצורה של הוינדוס 7 יש לי רק אפשרות של סטריאו. יש איזשהוא אפשרות או כלי להשתמש בו שאני אוכל שכל הסט יפעל? אז זה יעזור, בהגדרות הקול של הווינדוס כתוב לי שההתקן הוא high definition audio תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
איך הם לסרטים? שווים 2000 שח יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה כרטיס קול חדש בעןד חצי שעה אני לא יודע מה לקחת את ה XTREAMUSIC אן ה XTREAMGAMER בבקשה תענו לי יש הפרש של מאה שקל ביניהם הם יבואו עם LOGITECH 5400
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן winamp שהתקנתי לפני זמן רב במערכת Windows. ברצוני להאזין לתחנת רדיון באמצעות winamp. מצאתי מספר אתרי הורדה אך אני חושש מוירוס ומאי התאמה בין ה winamp שלי ל Shoutcast. שאלתי: ניתן להאזין לרדיו באינטרנט ב winamp ללא הפלאגין? בעבר האזנתי ללא Shoutcast. מישהו יכול להעביר לי קישור להורדה בטוחה של winamp ו shoutcast תואמים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, למרות שהתנסתי בכמות נכבדה של ציוד, והיה ואף יש ברשותי עדיין ציוד ברמה מכובדת לחלוטין, תמיד ניסיתי לשמור על קשר למציאות ולא לרוץ אחרי דברים שבשמיים (להשקיע אלפים בכבלים, תשתיות חשמל, מעמד אודיופילים למיניהם וכו'). לא פעם אני קורא דברים רבים שפשוט מעצבנים אותי. לדוגמא כשמישהו שאין לו מושג בסאונד ורוצה להתחיל עם אוזניות של 1000 שקל, ישר קופצים ואומרים לו שבלי מגבר איכותי הוא לעולם לא יינצל את האוזניות ולא ייהנה מהם, ברור שזה לא נכון. דבר נוסף שמעצבן אותי הוא שהרבה פעמים כשבא מישהו ומבקש המלצה על כרטיס קול איכותי למוזיקה אומרים לו מייד שהוא צריך לקחת DAC חיצוני פשוט כי זה יהיה הדבר הכי טוב. בתקופה האחרונה יצא לי לשמוע כמות נכבדה של DAC'ים למיניהם במחירים שונים (רו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי טלווזיה תלת מימד Samsung C7000 וקיבלתי איתם שני זוגות משקפי תלת מימד... איך אני מסנכרן בין המשקפיים לטלוויזיה לחצתי על הכפתור והוא מהבהב אדום ירוק למשך 20 שניות בערך וכלום לא קורה...
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הי קניתי MP3 של SANDISK מסוג SANSA M250 כשקיבלתי אותו הוא הציג לי עברית אבל בהפוך ולאחר עדכון קשוחה הוא כבר לא מראה לי עברית אלה סטם ג'יבריש יש לכם פטרון בשבילי איך להחזיר את העברית? תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי אתמול smart tv מחברת samsung מדגם 40d5500. חיברתי את הטלוויזיה באופן חוטי אל הראוטר שלי... הבעיה שאני לא מצליח לאתר ערוצים שונים , וכל עיקר הטלוויזיה בנוי על 150 ערוצים שונים מהעולם ומצב ניהול תוכניות.. אני יודע שהעניין עדיין חדש פה בארץ אבל אם מישהו יתנסה כבר בעבר ויכול לעזור אני אשמח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים... ברשותי כרטיס pvr מהסוג הרשום לעיל. בחיבור לממיר של יס דרך כניסת ה-component התמונה רצה למעלה (כאילו אין סנכרון אנכי או משהו כזה). מישהו מכיר ויכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם, בגלל בעיות צוואר אני מחפש אוזניות גיימינג מסוג in-ear. אחרי מחקר קצר ההתלבטות שלי היא בעיקר בין: http://ksp.co.il/?uin=22747 - Roccat Syva לבין https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13016 - SteelSeries Flux יש הבדל במחיר שלא נעלם מעיניי, אבל אני יכול להרשות אותו לעצמי אם האוזניות של SteelSeries איכותיות הרבה יותר. השימושים זה גיימינג מכל הסוגים, ובגלל שהן אוזניות ניידות אז גם שמיעת מוסיקה, דיבור בסלולרי וכו. תודה רבה (: נ.ב - וויתרתי על ה-Razer Hammerhead מכיוון שהבנתי שהן מאד כבדות בבאסים ואיכותיות פחות בכל הקשור לצלילים בטווח הבינוני-גבוה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממ כרגע יש לי את המיקרולאב X23 במערכת 5.1 הזאת שומעים נהדר גם באודיו שאני שם על מצב 2.1 ( בכללי גם מוסיקה על 5.1 שומעים מצויין אבל לא רלוונתי עכשיו ) וכן החלפתי לכבלים איכותיים כמו של מערכת בסלון והבאתי כ.קול טוב של קריאטיב... אני רוצה לדעת ממי שיש את ה-Z5500 אם אפשרי לשים שמה גם על מצב של 2.1 ברמקולים האלו או שאפשרי רק על מצב של 5.1 ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
השאלה הראשונה היא , אילו תוכנות חיצוניות קיימות שיכולות להקל על הפעולה? כי עשיתי חיפוש קטן בגוגל שלא עזר מידי. שאלה שניה, צוין בביקורת שרצוי לעבור כל פעם למצב Game לפני שמתחילים לשחק במשחק כלשהו, לא ממש הבנתי מה זה נותן? זה מצב שיש בו רק "תמצית של אפשרויות"? וזהו? או שהמשחק ישמע יותר "חי"? או שאולי ההפרדה של הצלילים לכל רמקול בנפרד תהיה טובה יותר? ז"א שאם יריה מגיעה מכיוון הרמקול האחורי שמאלי אז היריה תשמע יותר מהכיוון הזה? או שבכלל אין קשר?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות טובות שאני אכל לרוץ איתן ושיהיו נוחות גם כשאני הולך לישון איתן וכמובן שכל זה דורש ממני דבר אחד שיהיו נורא עמידות ושהחוט לא יקרע בקלות בנוסף החוט צריך להיות ארוך מישהו יכול להמליץ על אוזניות שעונות על כל הדרישות האלה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מה אתה אומרים על הדגם הזה העם שווה לרכוש אותו http://www.getit.co.il/Group/43970/12
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת בבקשה איך אני מחבר והאם אני צריך כרטיס קול: יש לי לוח אם של gigabyte 8sg667 שכולל תמיכה ב- 6 ערוצי קול, וsound blaster בסיסי על הלוח ברצוני לחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי כדי לקבל מוזיקה בפורמט 5.1 האם אני צריך לקנות כרטיס קול שתומך בזה כמו ה- creative audigy? או שמספיק לי שלוח האם שלי תומך בנושא? אם אני לא צריך לקנות כרטיס קול, כיצד אני מחבר זאת למערכת, למערכת חיבורי RCA האם יש כבל? תודה חן
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני רק רוצה להיות בטוח ... אני מחבר את הרמקולים ל gtxp עכשיו מהסאב יוצאים 2 חוטים,אחד עם ראש ירוק והשני שחור הירוק הוא לקידמיים והשחור לאחוריים עכשיו השאלה שלי היא : בראק יש יציאה לסאב - אפשר להשתמש בה ? כי זה חיבור בננה נקבה והחיבורים מהרמקולים הם כמו חיבור אוזניות (שכחתי איך קוראים להם) או שלא צריך לחבר אותם לשם ?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות למחשב עם כרטיס X-Fi של Creative ללא מגבר ייעודי עד 1,000 ש"ח לשמיעת מוסיקה. יש לי כרגע את ה- Steel Series אבל כל הצלילים הגבוהים נשברים. חייב להיות זמין בארץ. יש הצעות? (אם יכולתי, היתי מזמין את ה- Audio-Technica ATH-A900 אבל אני מעדיף שלא ליבא אותם באופן פרטי)
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
דגש על תמיכה בכמה שיותר פורמטים, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול HERCULES GTXP 5.1 ויש לי גם טלוויזיה מונו אני רוצה לראות סרט ולשמוע ברמקולים של הטלוייזיה איך אני עושה את זה??? באיזה יציאה אני מוציא תכבל ואם איזה כבל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-