אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שאלה קצת מוזרה, אבל שווה לנסות.. אני מעוניין לצרוב מספר קבצי וידאו (במקרה divx, אבל אם צריך נמיר ל-MPEG) על DVD כאמצעי אכסון גדול, ולסמן את הDVD כ-VCD כדי שיהיה אפשר אולי לצפות בסרטים ברצף במכשיר שתומך ב-VCD. כלומר, בואו נגיד שברשותי מספר קטעי וידאו, והם ביחד שוקלים הרבה יותר מ-700MB. במקום לצרוב אותם על מספר CD רגילים (בפורמט VCD לצפיה), אני מעוניין לצרוב אותם על DVD שהוא פשוט אמצעי שמכיל הרבה יותר מקום לאחסון. אבל אני מעוניין לצרוב את קטעי הוידאו האלה בתור tracks של VCD, כך שיהיה ניתן לצפות בהם ברצף, מתוך ה-DVD, בפורמט VCD. 1. האם ניתן לצרוב DVD כ-VCD? אני יודע שVCD מכיל תיקיות וקבצים בפורמט מיוחד. 2. האם מכשיר DVD שיודע לקרוא VCD, יוכל לקרוא גם DVD שנצרב בפורמט דומה? ט…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן ערב טוב, אני רוצה לרכוש מקרן קול ורציתי לדעת מה לדעכתם הכי טוב בתקציב של אלף שקל
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בטעות מכרתי טיונר אודיו קומפליט בזול האם יש המלצה על טיונר באיכות דומה במחיר הוגן תודה
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מערכת רמקולים קריאייטיב 4.1 עתיקה למדי (מודל 99') אבל עושה את העבודה. בזמן האחרון הרמקולים משמיעים מעין תקתוק קצבי מעצבן כל הזמן (בלי קשר לכיוון הווליום, ובלי קשר למצב המחשב - פשוט כל זמן שהם מופעלים). למישו יש רעיון מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
מחפש מתאם מהחיבור לאוזניות של הנוקיה 6230i ויציאת 3.5 חשוב שיהיה סטריאו...
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש אוזניות איכותיות בטווח של עד 120 ש"ח המליצו לי על הסנסהיזר MX450. יש למישהו המלצה על אוזניות דומות? תודה מראש מארק
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקי מחשב, סתם גולש או רואה סרט, הסאונד שלי מדי פעם פשוט מופסק, מיוט, ואני לא בטוח במה התקלה, מכיוון שגם כאשר החלפתי את הרמקולים ושמתי אחרים, הבעיה קרתה, אז אני תוהה האם זה כרטיס הקול, או אולי איזשהוא בעיה בחיבור או אני לא יודע מה, יש איזושהיא דרך לבדוק זאת? כי הדבר היחידי שהצלחתי לעשות בשביל שהסאונד יחזור זה לעשות ריסטרט למחשב.
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מה ההבדל בין APEX 811/815/2102/4350? ואני צריך המלצה לDVD במחיר של 500-600 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הוא הכי טוב ומשתלם כיום? ב 850 שקל קורא כתוביות בנפרד תומך בעברית ועידכון גירסאות... אני רוצה להיות בטוח לפני הקנייה אם זה נכון כל מה שאמרתי עד עכשיו....הייתי באתר של LH שם הכל סבתוכה ערוץ דולבי דיגיטאלי ( AC-3 ), מפענח MPEG-II ויציאת DTS . המכשיר מסוגל לקרוא דיסקים מסוג: DIVX, XVID, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R, MPEG-4, MP-3, CD, CD-R, CD-RW, PHOTO-CD
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שלום,יש לי את הרמקולים T6060 של קריאייטיב וחשבתי להוסיף להם את המפענח DDTS-100. http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=17026 עכשיו השאלות: מה בדיוק זה עושה? זה משפר משהו משמעותית? או שאולי עם רמקולים כאלה זה לא שווה? ואם לא מתייחסים למחיר שזה עולה,זה שווה את ההשקעה? פבל.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי חדר סטנדרטי אני רוצה 2 רמקולים ומגבר לשימעת מוזיקה בלבד (מגבר סטריאו),יש לי תקציב בסביבות ה5000 ש"ח אם זה משנה אני שומע כמעט את כל סוגי המזויקה חוץ מטראנס,תודה מראש!!!!!
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
יש לי סוני 2 ומגבר של קנווד שיש בו כניסה אופטית ואני לא מסתדר בלחבר את הסוני למגבר, מבחינה פיזית אין ממה מה לחבר חוץ מהכבל בין הסוני למגבר אלא שבהגדרות של המגבר אני לא מצליח לעשות כך שיצא שמע דרך הכניסה האופטית . מגבר דגם KRF-V6030D
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
HELLO, בואו נתחיל בזה שהמגבר סטריו הקיים שלי הוא על בסיס טרנזיסטורים מדגם AKAI Integrated Amplifier M-AM2350 חצי מקצועי לא כולל טיונר הגברה בלבד (יפני) אני רוצה לשלב בו מנורות וידוע לי שהדבר אפשרי...רק דורש קצת שיפוצים (מישהו קרא לי?) אך אני רוצה אם כבר להתקין בו מנורות חדשות ולא ישנות שאני יכול למצוא יד שניה בכל מקום אז יש איזה מקום שאני יכול לרכוש מנורות הגברה באיכות גבוהה חדשות ? כי אין לי מושג איפה אני יכול למצוא אם כבר ??? מי שיכול לידע אותי...מוזמן תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מעוניין בסוג רמקולים לא הכי עוצמתיי ויותר איכותיים למחשבלשירים סרטים משחקים .. יש את אלה שהציעו לי silver line SL-800 אמרו לי שהם דיי איכותיים והמחיר סבבה.. יש עוד הצעות?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות over ear, סגורות (או אם יש משהו ביניים שלא מפריע לאנשים לידי), באיזור 350 ש"ח. אין לי בעיה להוסיף עוד אם ההבדל משמעותי. האוזניות מיועדות אך ורק למוזיקה, ויהיו מחוברות בעיקר לפלאפון שלי (אבל במשרד, כך שאין בעיית ניידות). המלצות? דרך אגב, מה דעתכם על אלו: https://www.massdrop.com/buy/akg-k553-pro-studio-headphone תודה רבה, שי
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2059&scat=199&tcat= http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=93&scat=199&tcat= מה יותר טוב ? ד"א הולך עם הכרטיס CREATIVE Audigy SE 7.1
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל יש לכם כאן אחלה קהילה! לבעיה שלי, קיבלתי מחבר סט של שני רמקולים שהוא רכש בארה"ב לפני כ10 שנים של חברת Bose. בסביבות ה300-500 וואט כל אחד. כרגע הם מחוברים לסתם סאב של מחשב שקניתי ב200 שקל שאני כמעט בטוח שלא מספק 600-1000 וואט. עכשיו אני רוצה להרכיב בשימוש הרמקולים הנ"ל מערכת שלמה. זה כולל: רסיבר, סאב, רמקול CENTER. האם אפשר לקבל ייעוץ מה כדאי לקנות? ואי לא רוצה להשקיע הרבה מאוד כסף... וגם, מה דעתכם על הרמקולים? (מצורפת תמונה) בברכה ותודה מראש, ליאור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, הרמקולים שלי התחילו לעשות בעיות, ובהתחשב בזה שיש לי אותם המון זמן (6 שנים נראה לי) אני חושב שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש רמקולים שיהיו טובים, ושיהיה נוח לשנות בהם את הסאונד (שהמתג לא יהיה על הבאס נגיד). חשבתי ללכת על הMICROLAB X-13 שיש עליהם ביקורת באתר אבל הם טיפה גדולים לי, אני מעדיף משהו קטן יותר. יש לכם המלצה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני מספר ימים מחשב חדש, עם מלוח Z77-D3H. בעל כרטיס קול אונבורד של VIA. הבעיה שלי היא שהכרטיס מייצר לי HISSING + רעשים מגנטיים בכל פעם שאני עושה קליק עם העכבר או טוען אייקון או תוכנה, ישנו "חיווי" ברעש מגנטי\סטטי באוזניות. ללא הסט האלחוטי הדבר קורה. אני משתמש באוזניות של BEATS BY DRE STUDIO שמה הרעשים הכי מורגשים. עם ה RE0 HIFIMAN שומעים חלש יותר, אך עדיין שומע. (יתכן כי לBEATS בגלל ההגברה שלהם עם הסוללות, יש לי 2 BEATS STUDIO שניהם עושות זאת) מיותר לציין שבמחשב הקודם עם ה REALTEK זה לא קורה. בחנות שרכשתי נאמר לי כי בכרטיסי קול סטנדרטים ON BOARD יתכנו רעשים מגנטיים מכיוון שאין בידוד רעשים, ושכדאי לקנות כרטיס קול איכותי עם הרעשים מציקים. האם רכישה …
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קודם כל אני ממליץ על האלבום הזה בחום. 30 דקות של סופת גשמים וברקים בסראונד, כל מה שצריך זה לעצום עיניים ולהתמכר לחוויה, פשוט מסחרר. אני מחפש עוד קטעים כאלו, אך חיפוש בגוגל הפנה אותי רק להורדות, בלי עמוד וויקי.. בלי אפשרות לקניה, שום דבר... איפה אפשר להשיג עוד קטעים כאלו? (שמות) תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למטבח (בשביל אישתי). הם אמורים לשבת על הארונות למעלה, כך שחובה שיהיה שלט. יחוברו לטאבלט, וישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני מתלבט בין כמה זוגות של Micro-Lab. SOLO 4C 2.0 SOLO 5C 2.0 ו- SOLO 3C 2.0 (אם כי הם קצת גדולים) הם פחות או יותר באותו מחיר. מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש המלצה לטלויזיה בסלון עבור חבר. מרחק צפיה: 3.75 מ'. גודל באינצ'ים: מעוניין ב 40-42 אינץ' טווח מחירים: עד 5000 ש"ח אבל מוכן להוסיף קצת אם השדרוג שווה את המחיר שימושים: צפיה בטלויזיה בYES/HOT, סרטים "רגילים" - לא HD. יש עדיפות לטלויזיה שמסוגלת להציג סרטים מתוך כרטיס USB ומסוגלת להציג כתוביות בעברית. קונסולות: PS2. אין XBOX360 או PS3 וגם לא יהיה. לא משנה לו אם זה פלזמה או LCD - העיקר שיוכל לראות כדורגל כמו שצריך. וכמובן, האחריות חשובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-