אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הרבה זמן לא היה מפגש, למה שאני לא אנסה להרים אחד? המכסה שלי כרגע היא ל10 אנשים בלבד. מה שצריך כרגע זה 2 מקורות (מחשב, לפטופ) וכמה שיותר מפצלים וכבלים שאתם מביאים אתכם כי פשוט אין לי בבית ספיירים. כרגע אני מתכנן 3 עמדות. אחת בסלון, אחת בפינת אירוח והשלישית בחדר שלי. בינתיים יש מקומות שמורים ל3-5 אנשים. אצטרך לסנן על פי שיקול דעתי מי יוכל להגיע או לא, והקריטריון לצערי הוא ציוד ואנשים עם רקע ומביני עניין. אני מעדיף שיגיעו אנשים עם ציוד מגוון ומעניין כדי לשמור על רמה גבוהה של מפגש. כרגע מגיעים/מתנדנדים אנטולי דור שמשון מתן אוזניות: W5000, GS1000, AD900, K701, DT880, K340, AD2000 מגברים: opera, amphora, darkvoice 336, beta22 עדכון יש מקום לעוד 4 אנשים, אני אתפשר על ציוד אז אם…
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות - בעיקר למשחקים. אני מעדיף אוזניות "מסיביות" שמחסות את כל האוזניים (לא יודע איך לקרוא להם...). התקציב הוא עד 300 ש"ח, אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מכשיר DVD מדגם DVP 608. לפני מספר ימים שיחקתי בהגדרות שלו דרך מקש ה-Menu שבשלט, מכיוון שהוא לא קרא סרטים מהתקן DOK. במשחק זה ביצעתי טעות, ושיניתי הגדרה בשם Display, או משהו כזה, וכתוצאה מכך המסך מראה רק אור כחול בוהק ואין באפשרותי לראות את חלון התפריט כדי להחזיר מצב זה לקדמותו. רפרפתי ב-Manual אבל לא מצאתי דרך לעשות Reset או לסדר את הבעיה בדרך אחרת. Sony Dvd-CD Player - Dvp-ns508p Series http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eL9i8Gzzx9MJ:www.scribd.com/doc/13199583/Sony-DvdCD-Player-Dvpns508p-Series+DVP+608+MANUAL+%2BRESET&cd=1&hl=iw&ct=clnk&gl=il&source=www.google.co.il אשמח לקבל את עזרתכם בהקדם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש רמקולי מדף במחיר סביר (אני יודע שהאיכותיים עולים הרבה אבל זה התקציב). כרגע אני עם סאטאליטים של אינפיניטי ורסיבר הרמן/קרדון ומחפש זוג רמקולים שישפר את הסאונד במוזיקה. לבינתיים חיברתי רמקולי איווה של מערכת מיני שנותנים שיפור קל . מה דעתכם על הדגמים הבאים (האם הם מתאימים לקידמיים או אחוריים ומה איכותם): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6937593&type=1&product=1&=]] http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-4&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם האם הלוגיטק בטווח המחיר של עד 2500 ש"ח עדיפים על פני קניית סט 5.1 שיחוברו למגבר שלי של סוני DB930? איזה סאטליטים לקולנוע ביתי משתווים \עולים על הסט של לוגיטק שמוגדר סט למחשב? דרך אגב בזאפ פרסם משהוא ביקורת לפיה אחרי רבע שעה של שמיעה רצופה ב Z5500 המערכת מתחממת ונכבית מעצמה האם זה הגיוני? לטענתו זה קרה ב 2 מערכות שונות וחדשות שהחליפו לו.
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות גיימינג ולעבודה טלפונית מהבית. אני מתחיל עבודה מהבית בקרוב בתמיכה טכנית טלפונית ואני צריך אוזניות+מיקרופון שיוכלו להתחבר גם לפלאפון וגם למחשב. (או שאתם מכירים תוכנה שאני אוכל לענות לטלפונים דרך המחשב, זה יהייה מצויין) התקציב הוא בערך 300-400 שקל, אני כנראה אקנה אותן בחו"ל. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, רכשתי לפני כחודש שתי זוגות של אוזניות כאלו מאליאקספרס, בזוג אחד שמעו נהדר ובזוג השני שמעו באותה איכות אבל בווליון הרבה יותר נמוך, הוא ממש לא הצליח להגיע לגבהים שהזוג הראשון הגיע אליו, ניסיתי לפנות חמטכר והוא הציע רק לעשות ריסט לאוזניות. ועכשיו מגיע הקטע המוזר אשתי בטעות כיבסה את האוזניות (אלו ששמעו בהם נמוך) ולאחר שהיא כיסבה אותם שמעו בהם מעולה, בדיוק כמו באוזניות הראשונות! אז למה אני כותב פה אתם שואלים? כי לפני יומיים האוזניות חזרו לווליום המקורי שהם היו בו, ושוב שומעים בהן חלש. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה נסגר?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפשת רמקולים למחשב בתקציב של 300-400 שקלים הרמקולים מיועדים לשמיעת מוסיקה. הבנתי לפי קריאה פה בפורום ש- altec ATP3 הכי מומלץ ויש לי 2 שאלות 1) איפה אפשר לשים את הסאב שלו? הוא נראה ממש ענקי אפשר לתלות על הקיר? לשים צמוד למסך LCD? 2) יש לי כרטיס קול די פשוט (On board). האם זה יספיק או כדאי גם לקנות כרטיס קול בשביל הרמקולים האלה? תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות DVD וVCR בנפרד לשימושים שונים: הDVD ישמש לסרטים ולצפייה רגילה בלי כל מיני אפשרויות הקלטה, אבל אני רוצה שיהיה לו חיבור USB לDiskOnKey, קורא DIVX עם פורמטים של MP4, RM וכדומה. הVCR שאני רוצה צריך להיות איכותי (אני יודע שהמוצר ישן אבל חייב להיות אחד איכותי) והוא ישמש בעיקר לצרכי עריכה מקלטות וידאו, כך שהוא צריך להציג אותן בדרך האיכותית ביותר.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אהלן, אני קונה 3 מסכים ל-3 חדרים שונים: חדר שמרחק הצפייה בו יהיה 2.9, חדר עם מרחק צפיה של 3.3 מ' וחדר עם מרחק 3.8 מ'. איך שאני מבין, טלויזיה 37" היא הגודל המומלץ כבר מ-3 מ', ז"א שהיא תופסת לכלל החדרים. הטלויזיות ישמשו בעיקר לצפייה בשידורים רגילים ולצפייה בסרטים דרך DVD. התקציב הוא עד 3000 לטלויזיה. האם יש דגמים טובים יותר, ואיך הדגם הזה נחשב? כמו כן, אני מחפש מסך 26" לצפייה בשידורים רגילים בלבד, מה הדגם המומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי זיכוי על האוזניות שנהרסו לי AKG 414P. הזיכוי על 200 שקל. יש לי נגן IAUDIO I7, וגם מגבר של FIIo. אתם חושבים שיש פה למה לשדרג שאני ירגיש שיפור באיכות? אני מוכן לשים עוד כ200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1546 http://www.muro.co.kr/english/index.htm תראו אני לא מחפש שיא האיכות אבל זה מאוד חשבו לי הקטע עם הרדיו מה עכשיו השאלות שלי זה מה זה הנתונים שרשמתי ומה הם בנגנים היותר המתקדמים ומה זה אומר בתכלס והאם הנגן הזה שווה קניה
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכוון, האם יש הבדל בצליל שרמקולים קדמיים ואחוריים מוציאים? פשוט קניתי מערכת רמקולים 5.1 ורשום על 4 הסטלייטים שהם אחוריים. מדובר ברמקולים של מורל: http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={02EAF213-C64A-4691-8635-444A5ADC7E40}&details_type=1&itemid={643FC460-D38C-4F83-A2D4-9F54E616A8B6} האם אני צריך לדאוג?
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין באוזניות עד 400 ש"ח בשביל הרבה מוזיקה, אני די מכור לבאס בעיקר אז זה חשוב לי.. בנוסף אני מעוניין גם שהאוזניות יישמעו טוב עם סרטים והכי חשוב שלא יהיו INEAR תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 למחשב ברמה גבוהה ,חשוב לי שהסאב ירד נמוך. התקציב שלי הוא מקסימום 1200 שייח ואני מעוניין רק ב2.1 ולא משהו אחר. אודה למי שיכול לעזור.
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז כך קודם תודה מראש אני צריך את עזרתכם אני רוצה לקנות אוזניות ומגבר לשמיעת מוזיקה דרך הפלא עכשיו אני לא אוהב לשלם על מותג רק על ביצועים ואיכות... אני חשבתי על ATH-M50S ו-fiio e11 אבל אני לא בטוח מה אתם אומרים ?| מה שחשוב לי שאני לוקח את המוצר הכי טוב שאני יכול לקבל במחיר הזה ? דרך אגב אפשרי לזמין מחול =) תודה על הכול אופק
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כותרת^^ ותודה מראש לעונים נ.ב. עדיף בדרום תל אביב
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מחפש הדסט לחבר, בסביבות ה300 ש"ח שימושים עיקריים: גיימינג (קל-בינוני), דיבור (סקייפ, וונט וכו'), מוזיקה (טראנסים, קלאסי, רוק לסוגיו) בקשות - 1. נוחות - צריכות להשאר נוחות גם אחרי זמן רב (יחסית) של שימוש רצוף 2. הדסט, לא אוזניות 3. איכות דיבור סבירה-טובה, כמה שפחות רעשי רקע 4. איכות סאונד טובה, עד כמה שאפשר בתקציב תקציב של בסביבות ה300 ש"ח, חריגה קלה במידה ושווה את זה. תודה, גיא. (והחבר)
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם לIPOD יש איזה שהוא מנגון של ANTI SKIP או שמהו כזה שימנע ממנו לקפוץ בזמן ריצה לדוגמא כמו שיש ב X5 של IAUDIO
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
יש לאחותי מסך 32" של sansui וחיברתי אותו עם DVI-HDMI ויש תמונה.. אך אין קול שאני מחבר עם 3.5mm mini-stereo to 2 rca חיברתי את הRCA למסך וזה לא עובד אין קול. אם אני מחבר רמקולים אחרים למחשב הם עובדים. איך אני מסדר לה את המסך?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
על איזה רמקולים אתם ממליצים ב-600 ש"ח... אני צריך שהם יהיו איכותיים וטובים
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הרמקולים Creative GigaWorks T20 כשנתיים ולאחרונה הם משמיעים קול זמזום מעצבן שנלווה לבס בווליום יחסית גבוה. יש לציין ששמרתי עליהם בצורה טובה מאד וגם לא שמעתי בהם בווליום שמתקרב למקסימום (אני לא חושב שעברתי חצי מהמקסימום). מה יכולה להיות הסיבה לזמזום? האם אפשר להפטר ממנו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-