עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by or2077,

יש לי מערכת סטריאו ישנה יחסית, כאילו סבא שלי קנה אותה לפני 5 שנים נגיד או פחות.. ולא פתח אותה כאילו היא נשארה ארוזה עד לפני כמה חודשים והוא נתן אותה לי.. שומעים מעולה מערכת ממש סוסה יש AUX אני מחבר את המחשב 5 דיסקים והכל אבל רציתי לשאול קודם כל היא 2X140W יענו 2 רמקולים של 140W זה הרבה או קצת למערכת סטריאו דבר שני מה זה PMPO כתוב 2300PMPO מה זה אומר? הנה תמונה: http://img401.imageshack.us/img401/1137/dscf0655cu2.jpg תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by BeNzZy-BoY,

עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. אם אני מתקין דריבר לא נכון של כרטיס קול אחרי פרמוט זה יכול להרוס לי תווינדוס? כי עשיתי את זה והווינדוס לא עלה לי אפילו במצב בטוח הוא לא עלה הייתי חייב לפרמט מחדש..

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by AnX-,

מה דעתכם על האוזניות האם הם טובות למשחקים (במיוחד CSS),מוזיקה חשוב לי.., וסרטים.. אני לא ממש מבין,,, תנו חוות דעת על אוזניות... ולמי שיש אותם גם בבקשה להגיד לי איך הם ?..

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by benos1,

אוקיי יש לי רק בקשה מיוחדת אחת והיא מאוד מאוד קריטית אני צריך רסיבר עם חיבור HDMI חובה (דיי הסתבכתי עם מערכת שיש לי אבל זה סיפור אחר) אני צריך שיהיו לרסיבר את כל היציאות ושיהיה מומלץ כמובן... בגלל זה באתי לפורום הזה אני דיי סומך פה על אנשים

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by zuriiii,

חברה אני צריך שמשהו יסביר לי איך לערוך תתוכנה של נגן mp3 של creative דגם zen touch אני רוצה לערוך תפונט בשביל שיהיה עברית!אני מוכן להשקיע הרבה רק שמשהו יסביר לי מה בכלל לעשות!חרשתי פורומים באנטרנט ולא מצאתי כלום!בבקשה שמשהו יושיע אותי! תודה מראש zuriiii

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  8. בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by ychig,

יש אפשר להפעיל התקן אודיו שעובד עם ASIO דרך סקייפ ? לא מצאתי משהו אחר בהגדרות מלבד AC97

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by N.S,

אוקיי לפני איזה 4 שנים קנו לי מינידיסק ולא כל כך השתמשתי בו אז יש לי כמה שאלות אולי קצת מפגרות אבל תעזרו לי אם אתם יכולם. 1.איזה כבל אני צריך בשביל לחבר אותו למחשב....לאיפה לחבר במחשב... 2.ואיזה תוכנה אני צריך בשביל להעביר שירים אליו בקיצור תעזרו לי ... תודה רנלסון

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by uguru1969,

התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. Started by B-man,

שלום לכולם ! יש לי כמה שאלות... 1) נכון יש את הקלטת הזו שאתה מכניס לטייפ ברכב ואת החלק השני מחבר לדיסקמן ? אז ככה רציתי לשאול אם אפשר לחבר כזה לmp3 ולא לדיסקמן ? 2) יש כזו קלטת או משהו דומה שאפשר לחבר למכשיר USB כמו נגן mp3 או משהו ? תודה רבה B-man

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  13. יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  14. חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!

15. היי :ם בלוח הזה של DFI זה שתומך ב 64 ביט DFI LAN PARTY nforce3 250gb יש בו כרטיס קול 8 ערוצים. לי יש מגבר בחדר , עם מערכת קולנוע ביתית , וראיתי שיש לכרטיס קול און בורד יציאת spdif שאמרו לי שזה קואקסילית. אני יוכל לחבר בכבל ישיר אחד את הכרטיס קול לרסיבר ולקבל סראונד? היציאה הזאת , של הכרטיס ספציפי הזה , מסוגלת להוציא סראונד מלא? כי שמעתי מאנשים שבכרטיסים מסויימים קואקסילי מוציא רק סטריאו... מה אתם אומרים? ואיך הכרטיס און בורד לעומת Creative live ? יותר איכותי? פחות? תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by ironman405,

מהרמקול הימני יוצא 3 בננות שמתחברות למחשב,איך אני יודע איך לחבר אותם למחשב נכון?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by gigabot,

תודה לכל המדרגים .... GigaBoT

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  18. אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  19. Started by kol209,

הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  20. אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב שיהיו בסביבות המחיר של 200 שקל אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by Holography,

שלום , אני בחודשיים הקרובים עומד לקנות נגן מטאיוואן ואני בהחלטה מאוד מאוד מאוד קשה. יש את הפוד 4TH G 20G + שלט אלחוטי + נרתיק מקורי + אוזניות משופרות +עריסת טעינה עוד כמה דברים ב300 דולר או את הריבר ב320 עם הבאנדל הרגיל שלו. דבר נוסף, אני לא רוצה לפתח פה דיון של מה יותר טוב, אני רק רוצה לדעת מה החסרונות של הריבר, כי הוא פשוט נשמע מושלם למדי. ומה החסרונות של הפוד. עכשיו כשיש את המבצע של הפוד, היתרון של הריבר מתחיל להיות קטן יותר, מה אתם אומרים ? נ.ב מה בנוגע לבטרייה של האייפוד, האם היא עדיין בעלת אורך חיים קצר [שנתיים] ?

22. של DVD המכיל MP3 האפציה של שמיעת שירים רנדומלית אינה מופיע אני לוחץ על PLAY MODE וכלום לא קורה יש למישהו מושג? תודה

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל למחשב, ורציתי לדעת, 70.1 RMS, זה חזק? זה רק הסאבוופר או העוצמה הכללית?.. והאם אני צריך כ.קול בנפרד בשביל הדגם הזה?... יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by parlov,

אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לסלון בתקציב של בערך 2500 לא יותר וקשה להחליט מה יותר טוב ראיתי מלא דוגמאות באתרי מכירות למיהם אני מחפש משהו בסגנון הזה: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1487547 יש עוד הרבה מהסוג הזה עד למחיר של 2500 שקל תעזרו לי לבחור את הכי טוב לדעתכם? אם מישהו קנה כבר מוצר בסגנון הזה שיתן את דעתו על המוצר בבקשה תודה לכל העונים מראש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים