אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני של איווה, והיא מגיעה עם מנגנון לא חכם במיוחד לחסכון בחשמל, זה מופעל במידה והמערכת חושבת שלא מתנגן כלום במשך משהו כמו רבע שעה, אז היא מכבה את עצמה אוטומטית. הבעיה מתעוררת שאני מחבר את המערכת שתקבל אות מהמחשב, ולפעמים שהווליום מהמחשב חלש, אז היא חושבת ששום דבר לא מתנגן ומכבה את עצמה באמצע, אתם יכולים לנחש לבד כמה זה מרגיז... יש אפשרות לבטל את המנגנון הזה? ניסיתי כבר את כל הכפתורים על המערכת, כלום לא עזר... הדגם זה NSX S556. במידה ואין מה לעשות, אני מחפש 4.1 או 5.1, בהחלט לא 7.1. אני כרגע חייל ואני לא מתכוון להשקיע יותר מידי כסף על רמקולים (משתדל להתרחק מכיוון האלף), נכון שאני ממש רוצה 4.1\5.1 אבל כרגע יש לי ATP3 ואני אתאכזב ליפול מרמת הסאונד שלו... השאלה אם…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ונתקלתי באוזניות אלו בנועה מחשבים... Logitech Premium Stereo Headset אני יודע שזה OEM ככה שזה לא מפריע לי... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2968 מישהו ניסה?יציאה שלהם זה USB? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני עורך וידאו וחשובה לי איכות הסאונד אבל הבנתי פה בפורומים שאם אני לא בעניין של משחקים או עריכת סאונד אז אני לא חייב כרטיס קול נוסף האם זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום צרבתי דיסק MP3 בעזרת הנרו 6, השירים היו בעברית ולכן דרך התוכנה שניתי את שמם לאנגלית. צרבתי ושמתי את זה בדי וי די. עכשיו הדי וי די מפעיל את הדיסק אך במקום השמות רשום "___" לדוגמה השם במחשב זה ABA אז זה מופיע "___". עכשיו בנוסף לא מופיע הרקע של DVD ויש רקע אפור כזה.... ואמור להיות את הרקע של הDVD. כיצד אני מסדר את זה ?? יש לי DVD מסוג Prosound 9000PS תודה רבה ולהתראות
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את האוזניות סראונד 5.1 של זלמן. כשחיברתי אותן לראשונה לכרטיס הקול (קריאטיב אקסטרים-מיוזיק) ושמעתי מוזיקה הצלילים נשמעו מצויינים ונקיים,אך לאחר שנכסתי למשחק (אמריקס ארמי לצורך העיניין) הסאונד היה הרבה פחות טוב,אפילו גרוע,גם לאחר ההגדרות בדרייבר של הכרטיס. הסאונד הגרוע מתבטא בזאת בזמן יריות ברחבי המפה כשהרמקולים האחוריים או הקידמיים מופעלים(לא הסנטר). הסבר לבעיה-כשהרמקולים האחוריים מופעלים עוצמת הצליל נמוכה עד מאוד וכמעט לא ניתנת לשמיעה,עם זאת,הסאונד ברמקול הסנטר(המרכזי של האוזנייות) נשמעים חזקים מאוד ואין בניהם השוואה. אשמח אם תעזרו לי לסדר זאת
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר דירה, וכנראה לא יהיה מקום לטלוויזיה הישנה ובטח שלא לשידה שהיא נמצא עליה... אז אני רוצה עזרה בקניית טלוויזית LCD חדשה שתוכל להיתלות ישירות על הקיר... אני מאוד רוצה שתמליצו לי על טלוויזות עם FULL HD עם רזולוציה של 1080P כמובן בגלל שלא מזמן קניתי גם PS3 ואני ממש רוצה לנצל את הגרפיקה שלו וגם בשביל לראות סרטים בHD. בנוגע לגודל, אז כמה שיותר יותר טוב שייכנס (אם בכלל) בתקציב הזה. התקציב הוא בסביבות 6K, אני לא יודע אם יש טלוויזיות FULL HD בתקציב זה אבל נראה, אולי אימא שלי תסכים להוציא יותר. גם שאתם ממליצים לי על טלוויזיה אז גם בבקשה על חנויות אמינות שמוכרות אותה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה נהרס לי המיקרופון שלי, ואני רוצה ליקנות מיקרופון איכותי שישמעו אותי חלק בתוכנות דיבור וכוליי, שמעו אותי די חרא במיקרופון הקודם כמו מאוורר על המיקרופון שבצעם אין שום מאורר בכיוון שלו או ביכלל בחדר. תודה מכול הלב לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב HTPC והייתי רוצה להתייעץ אתכם איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין עליו. האם למדיה סנטר של ויסטה יש יתרונות על תוכנות אחרות שאוכל להתקין על XP? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח asus p5ld2, אכשיו שאני מחבר לכרטיס המובנה של הלוח אוזניות זה בקושי קולט זה לא קלוט בירוק בחיבור הירוק, ואכשיו אני צריך לחבר בירוק כי רק בירוק שומעים טוב והוא עובד כשאני לוחץ עליו(על החיבור של האוזניות)מה אפשר לעשות? וגם בדרך תציעו לי כרטיס קול די טוב עד 100 עם יש חריגה תגידו לי ואם החריגה שווה תודה שמואל
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחר שחרשתי את כל הפורום בחיפושים הגעתי לכמה מסקנות שכרטיס למוזיקה זה לא צריך להיות של creative הועלו פה כל מיני כרטיסים שונים אבקש שתמליצו לי על האחד הנכון בשביל הצרכים שלי. ESI Julia E-MU 0404 M-AUDIO 2496 M-AUDIO Revolution 7.1 Audiotrak Maya 7.1 Audiotrak Prodigy 7.1 איזה כדאי? יש לציין שאני קונה את הכרטיס מארה"ב ומישהו מביא לי אותו לפה, לכן אם אפשר תנו לי אתרים שמוכרים אותם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלפתי את ה SBLIVE 5.1 שלי לאודיג'י 2, האודיג'י כמו ה SBLIVE לפניו מחובר למערכת סטריאו של סוני די איכותית בחיבור אנלוגי. אני לא מרגיש הבדל באיכויות הסאונד בכלל! האם יש סיבה לכך כי אני יודע על ההבדלים הברורים בין שני הכרטיסים האלה לטובת האודיג'י. ד"א האם האודיג'י 2 מוגדר ככרטיס HD כי אני בטוח שהוא בהרבה יותר איכותי מכל כרטיס HD שבא היות מובנה בלוחות החדשים.
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, הבעיה שלי היא כזאת- מספר סרטים שצרבתי לנגן ה-DVD פועלים ללא תמונה ורק שומעים סאונד. הקבצים שצרבתי הם בפורמט AVI ככה שלא צריכה להיות שום בעיה והם כן תקינים במחשב... בכל מקרה ניסיתי להפעיל את הסרט בשני נגנים: UPXUS Dvp-608, וב- Apex 811. בשניהם הבעיה זהה. תודה לכל היועצים...
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-