עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש לי iRiver H340 ואני לא מבין כלוםםם התקנתי את התוכנה מהדיסק ועכשיו אני לא יודע מה לעשות אה וגם תגידו איפה הסוללה אמורה להיות? איפה המכסה

2. Started by rotem_shu,

יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by איתי1121,

שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

5. Started by hellforce,

שאלה כזאת לי אליכם. יש לי 2 סטים של רמקוים . ALTEC LANSING ATP3 ו CREATIVE SBS 370 יש מצב להפוך מ 2 מערכות של 2.1 למערכת אחת של 4.1? בהנחה שאני משתיק לגמרי את הבאס של הקרייאטיב ומשתמש ברמקולים שלו כרמקולים אחוריים

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  6. Started by eddyx2,

קניתי זלמן5.1 ועכישו אני בא ללשחק במשחקי רשת כמו AA אני שומע יותר חרא מרגיל שהיתי ברגיל שמעתי בן זונה ויש לי XFI XTRAMGAMER אני רוצה לשמוע למרחקים איך אני עושה את זה? ויותר טוב כיונים זה משהו בTHX? [br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 23:53:33 תעזרו לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  8. שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט לי תוכניות שהפסדתי ישירות למחשב (מהממיר) במחיר הנ''ל ושאלה לי אליכם: אפשר להשיג כבל קומפוזיט באורך של משהו כמו 12 מטר? והאם זה יוריד מאיכות שלו? פשוט המחשב רחוק מהנקודה של הממיר. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  9. יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by lisly,

טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.

12. Started by Killer Storm,

עד עכשיו הסאב 8' שלי מחובר מהיציאות ימין ומשאל של המגבר סטריו לתוך הכניסות שלו (חוטים כמו של רמקולים) ויש שם אופציה לRCA אבל במגבר סטריו יש לי כניסה מAUX אחת וכל מיני דברים אחרים ואני לא מבין מה אני צריך לחבר בצד של המגבר בRCA בשביל שהסאב (אקטיבי) יקבל רק אות' אבל יבצע את הוואליום בעצמו בלי פקודות מהמגבר אני לא חושב שיש לי יציאות לזה תעזרו לי מה לעשות בשביל להפעיל AUX שמקבל אות מהכרטיס קול ביחד עם יציאה RCA לסאב אני באמת לא מבין איך להפעיל את 2 הדברים ביחד ואיפה לחבר את היציאה של הסאב בכלל בRCA.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by kdani,

מחפש בידורית איכותית בדגש על סאונד, אבל גם קישוריות BT נורמלית, בטריה טובה וכו' - שמותאמת גם לחיבור של כלי נגינה, עם רמקולים אלחוטיים. 12" מבחינת הגודל. יש המלצות ?

14. Started by BoA,

ערב טוב קניתי לאחורנה מפרט חדש ולפני זה היה לי מסך למחשב 24' LG W2442PA http://www.lge.com/products/model/detail/w2442pa.jhtml והמפרט שלי הוא כזה: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 GIGABYTE GA-EP43-DS3L EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKE 896MB DDR3L עכשיו המחשב מחובר למסך בDVI TO DVI, אבל אני רוצה לעשות HDMI TO HDMI. הבעיה היא שאני בכלל לא מבין בזה שום דבר ולא יודע אם בכלל יהיה שיפור. המסך full hd עם יצאה של hdmi (שנראת כמו חיבור של כבל לאוזניות) ויש גם על הכ.מסך יציאת HDMI (נראה לי חיבור שחרחר מחורר כזה) מה גם אני לא רוצה שהתכנים יעבדו על הרמקולים המעפנים של המסך על על הרמקולים של המסך. אז מה אני צריך לעשות ואיזה כבל אני צריך לקנות ודברים שכדאי לדעת כמו מחיר וכו' שלא יעבדו…

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  15. אתם לא מבינים, קטעייים! הייתה לי טלוויזיית CRT ישנה בטירוף (כבר שוכבת 15 שנה) שפועלת על מונו, בקיצור הפעלתי אותה והיא התחילה להעלות עשן סמיך (ברצינות), בקיצור, הייתה שריפה בתוך הטלוויזיה (בטח מהחום), ואנחנו צריכים לקנות טלויזיה חדשה. הטלויזיה משמשת רק למשחקים (PS2, אולי בעתיד PS3), והתקציב שלי הוא עד 1700 ש"ח (2000 אם זה ממש מוצדק) היא תפעל ב60HZ, ואולי אחבר לה 5.1, העקרון הוא שהיא תיהיה כמה שיותר זולה. אני צריך טלוויזיה ענקית, חשבתי על זאתי: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=293# או זאתי: http://www.ashop.co.il/Product.asp?productid=24 ואפילו עם חריגה לחריגה, אבל מסך שטוח את זאתי: http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3095324&refid=6 או…

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. כותרת , מה ממולץ לפי דעתכם ? מה דעתכם על זו ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8089

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. איפה לעזעזל אני יכול למצוא מעבדה טבוה לתיקון אוזניות כבר כמה ימים שאני מחפש תודה מראש רותם

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by ולרי88,

איך עושים .. ? עדכון לעברית לאייופד נאנו ..

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by RadeonXt,

בוקר טוב, הבעיה היא כזאת: לפעמים שומעים נקי וחזק מהרמקול השמאלי ולפעמים מהימני. התופעה הזאתי הייתה קיימת גם ברמקולים הקודמים (Inspire 2.1), האם זה מבשר על גסיסת הכרטיס קול (OB)?

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  21. למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by PT,

אח שלי צריך DVD לדירה החדשה שלו וראינו את הנגון הזה קורא DIVX ועוד כל מיני גימיקים במחיר ממש טוב. אז השאלה שלי אליכם, האם הוא נגן טוב? שווה 390 שקל? תודה

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by asilbob,

איזה דגנון הכי טוב לבחור בWINAMP ב equrlizer ?? ויזה סגנון הכי טוב ואיזה סגנון פועל הכי טוב על הכול ???

24. Started by Lioriiii,

שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים