אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני באתי הביתה וחיברתי אותו ישר לחשמל איך אני יודע שהוא מטעין אותו אין הרי נורית חיווי מה עושים בבקשה תעזרו לי??!?!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
היי, ריסקתי בטעות את השלט של ה H340 שלי בדלת המכונית ואני צריך שלט אחר. חיפשתי "בנרות" שלט של H-120 (שלט עם תצוגת LCD) אך ללא הצלחה. האם השלט הזה: http://www.misticriver.net/showthread.php?t=34500 יתאים למכשיר שלי (H340) ? אנא עזרתכם\דעתכם תודה HF
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה למצא מדריך או לינק או כל חומר אחר על אופן העבודה של מגבר. זה משגע אותי שלפעמים כל העניין של המספרים (ווט, dB, וכל נתון אחר) הוא בעצם יפה לעין ואני יודע את זה בודאות ושבהרבה מקרים זה לא מעיד על האיכות, אבל אין לי איך להסביר את זה. וגם אם אפשר אז איך מכוונים רמקול כך שיהיה לו אפקטים כמו עליה של עוצמת הבאסים או עליה תדר של קול (לא צריך להסביר אופן הפעולה של רמקול) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אותו המפרט באתר מראה שמדובר במשהו סוף עולם השאלה האם מישהו עבד איתו מכיר מישהו שעובד איתו ויכול להגיד מה באמת הזמן שהוא מחזיק האם הוא תומך בקודקים יענו אני יוכל להעלות סרט שקודד ב DIVX או שזה סתם למי שרוצה להתלהב ולהוריד סרט של עצמו זמני טעינה וכמובן הכי חשוב הגודלללללל כיום יש לי את ה JUKEBOX C שאני בכלל לא מרוצה ממנו הוא לא טוב לפי דעתי אז אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. האם קיימים נגנים דומים התקציב הוא 350 דולר ומאושר חריגה ל - 400 לא יותר. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום.... יש לי רסיבר של onkyo sr503 והוא בעל התנגדות 6 אום כמו כן יש לי סט רמקולים של jamo E350 בעלי התנגדות 8 אום שאלתי היא האים יש לי ירידה באיכות או אי ניצול של הרמקול או כל בעיה אחרת בעיקבות אי ההתאמה של ההתנגדות כמו כן אשמח לשמוע דעות לטוב או לרע על שילוב המערכת שהרכבתי שכוללת דרך אגב סאב של אינפיניטי PS8
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים של Altec Lansing דגם:ADa 890 וקניתי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 NX USB עכשיו ברמקולים יש יציאה דיגיטלית S/PDIF ובכרטיס קול יש יציאה אופטית. האם קיים איזשהוא קבל או מעביר שיחבר בין שתי יציאות אלה? קישורים רמקולים: http://formen.ign.com/news/32647.html כרטיס קול: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 בתודה מראש נתי
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=2∏=60965&saleNo=271304 אני רוצה לחבר אותם לרסיבר ואז למחשב אני משיג ב1800 שווה??? אני ישמע טוב וחזק ??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קראתי ביקורת על ZEN MicroPhoto באתר www.tgp-il.net וכתוב שם שאפשר להטעין את הנגן רק דרך קבל USB זה נכון? כי למשל אם אני לוקח את הנגן לטיול שנתי אז אין לי איפה להטעין אותו אז על מה אתם ממליצים לי במקום??? ואתם מכירים חנות או אתר אינטרנט שאפשר ליקנות בה נרתיק לנגן???? :'( :'( :'(
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה שאלות... 1) נכון יש את הקלטת הזו שאתה מכניס לטייפ ברכב ואת החלק השני מחבר לדיסקמן ? אז ככה רציתי לשאול אם אפשר לחבר כזה לmp3 ולא לדיסקמן ? 2) יש כזו קלטת או משהו דומה שאפשר לחבר למכשיר USB כמו נגן mp3 או משהו ? תודה רבה B-man
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מעוניין ברמקולים למחשב ולסרטים, בעיקר למוסיקה. עד 200 שקל . אין אפשרות לחריגה. חשבתי על Creative SBS A300 . מה אתם חושבים? יש לכם המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומוזיקה אשמח גם לביקורות על הרמקולים הללו...
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התקנתי את המערכת מחדש כולל פירמוט. לפני כן לא היו לי בעיות כלל. התקנתי את כל המקודדים המתאימים, בתחילה את חבילת המקודדים K-Lite Codec Pack 2.85 Full כשלא עזר, התקנתי מקודדים של מיקרוסופט מיוחד למדיה פלייר 9 וגם לא עזר. שוב, הבעיה היא רק בצפיה בסרטים בתוך אתר כלשהו בו משתמשים במדיה פלייר של מיקרוסופט. זה קורה גם כשאני מפעיל את המדיה פלייר ומזין לתוכה את הקישור של הסרט. הבעיה היא כזאת: הסרט מופעל רגיל ללא בעיות של תמונה או קול, הבעיה מתחילה כשאני מנסה להריץ את הסרט קדימה בין אם בעזרת הסרגל למטה ובין הקפצה לקטע אחר, התוצאה היא או הקפאת התמונה עם שמיעה בלבד או הסרט רץ אך ללא קול או שניהם יחד ללא קול והקפאת התמונה. זה קורה גם מתוך המחשב, הורדתי את הסרט במלואו והבעיה חוזרת על ע…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כן, כן חברת LG הוציאה מכשיר DVD שקורא DIVX. זהו פשוט שכלול של ה- DV8721P והוא נקרא DV8721PM. מושלם, פשוט מושלם. טוב כמעט. ובגלל זה אני כאן, הוא תומך בכתוביות בסרטי DIVX רק שהוא לא תומך בעברית . חיפשתי איפה יש עידכון (כי ניתן לעדכן את הDVD הזה) אבל לא מצאתי. אם למישהו יש הצעות, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
חשבתי שה הכי מתאים לפה אז שמתי את זה פה.. יש לי מארז קומפיוקס 6A19, אוזניות סוני רגילות, ורמקולים 2.1 זולים של קריאייטיב. אני הכנסתי את האוזנית בפרונט איפה שהיציאות USB וחיכיתי כמו איזה טיפש שהאוזניות יפעלו.. עכשיו כמובן שזה לא קרה. איך אני מכניס את האוזניות ומתחיל לשמוע איתם ולא מהרמקולים (אין לי רמקולים במסך אגב).
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 מעל 1GB שיכול להפעיל קיבצי ווידאו, והתקציב הוא 1500 ש"ח. יש לי אפשרות לקנות בארה"ב. האם בזמן הקרוב עומד לצאת נגן חדש שמתאים לדרישות שלי? בבקשה המליצו לי על נגן תותח. אני צריך לבחור נגן עד מחר בבוקר (יום שלישי)
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-