אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
דרייברים חדשים מבית Creative Labs לסדרת Audigy. Audigy Web Update 2 - Core Driver package Audigy Web Update 2 - Creative Audio HQ Audigy Web Update 2 - Creative PlayCenter 3 Audigy Web Update 2 - Creative Recorder Audigy Web Update 2 - Creative Audigy Taskbar אני התקנתי אותם ויש איכות במיוחד לבעלי ה-5.1, להורדה ופרטים נוספים.
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות אוזניות איכותיות בארה"ב. מהם הדגמים המומלצים בטווח המחירים הזה?
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני מחפש אוזניות קשת עם מיקרופון לשמיעת מוזיקה במחשב וקצת באייפון אני לא מחפש משהו מקצועי כמובן אלא משהו סביר שנותן צליל ובס יפים ועם אטימה טובה. התקציב הוא עד 400 ש"ח אולי עם חריגה קטנה של 20-30 ש"ח. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לטלוויזיה 40 אינץ' במחיר של בערך 3000 פחות או יותר.. הטלוויזיה הזאת הולכת לשמש בעיקר ל-PS3 ולסרטי FULL HD מהמחשב.. שתיהיה כמה שיותר איכותית! תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום באתר של KSP יש שם את הרמקולים האלה KSP 500W sub + 2sp אין להם תמונה שלהם אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם משהו יודע אם הם טובים או כדי להשקיע עוד קצת לCREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרמקולים הם רק למשחקים לא למוזיקה
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אפשר ליקנות ב5,000 ש"ח +- LCD 26" HD? חשבתי על כמה סוגים: Samsung LA26R51B Samsung LA26R71B Grundig GR26HS LCD Toshiba 26WL36 Maraton W260S מי הכי טוב פה ויש לו HD?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה אוזניות לגיימר תנו המלצות בבקשה תקציב עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמו WIN' media player ? אם כן, האם יש עוד תוכנות ממומלצות ? ואיך עושים את זה בהן...? תודה. aaaaaa32
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
האוזניות הנל מתוארות כמצוינות ל-DJ. האם יהיו טובות גם בשבילי. לכל סוגי המוזיקה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
ניסיתי ליצור סראונד בעיקר בשביל משחקים... חיברתי את ה creature של jbl כרמקולים קדמיים חיברתי סאב שמתחיל לעבוד רק בווליום מאוד גבוה ועובד טוב... סנטר השתמשתי בשתי רמקולים גדולים של dbx.. סראונד טוב ושמיעה איכותית הצלחתי ליצור... אבל מעצבן אותי שהjbl מאבדים באס שאיתם לרוב אני שומע... כל השאר זה שאני רוצה להתפרע קצת... עכשיו הבנתי שזה ביגלל שבמחשב שמכוונים רמקולים ל5.1 ומפעילים את הסאב המחשב על דעת עצמו קובע שיש לך 5 רמקולים סטייליסטים קטנים שלא יכולים להוציא באס וסאב וואפר שישלים את התדרים החסרים בשאר הרמקולים.... יש אפשרות לתת לרמקולים הקדמיים את כל התדרים שלהם בלי לבטל את הסאב.?? כאשר מבטלים את הסאב הרמקולים עובדים כיאלו הם על מצב סטריאו.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי רמקולים של פיוניר מדגם 6980 דגם ישן שכבר לא מיוצר יותר. קניתי אותם משומשים לפני כמה שנים ולא השתמשתי בהם הם שכבו בקופסא לפחות 7 - שנים. האם יכל להיגרם להם נזק? בנוסף הנתונים שכתובים על הרמקולים הם: 200 וואט ו-50 וואט כח נומינלי (כנראה RMS) האם זה נחשב עוצמתי? אני מתכוון לחבר אותם כנראה לרדיודיסק של פיוניר מדגם 2950 או לחלופין ל JVC KDA 270 . שני המכשירים מוציאים הספק של 4X50 וואט.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בקופסה של הסאב יש מפזר חום מברזל שמקרר איזה טרנזיטור שם,ובעוצמה לא כ"כ גבוהה המפזר חום נוגע בקופסה עצמה והוא מזמזם כאילו אין מחר. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום. היום לקחתי את הלוג'יטק X540 מאייבורי. איך הם הכניסו את כל הדברים האלו בקופסא הקטנה הזאת, זה לא נורמלי. חיברתי הכל, אני צריך כבלים מאריכים לאחוריים, אז בינתיים שמתי אותם גם על השולחן. ביאס אותי שהשלט מחובר לסאב, ואי אפשר להכניס אותו דרך החור של הכבלים במסך (2007FP) כמו שעשיתי עם הרמקולים האחרים. חיברתי הכל כמו שצריך, ובתוכנה של הכרטיס קול שמתי על 6 ערוצים. אבל עדיין לא שומעים בסראונד, שמתי את הבדיקה של דבורה כזאת שזזה מסביב, ושומעים בעיקר דרך הסנטר, ולא מרגישים איך העוצמה מתחלפת מהקדימה לאחורה לצדדים... לפני זה היה לי קריאייטיב inspire 2500 2.1 והעוצמה הייתה חזקה יותר, וגם הרגישו את הבס בצורה משמעותית. שהכפתור מטריקס מכובה, שומעים את הרוב דרך הסנטר, ושהוא דלו…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
*מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: 2.70 מטר [ חדר שינה ] *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : 37-38 אינץ *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: אממ אין כל כך טווח מחירים , תציעו לי טלויזיות טובות אך לא יקרות מידי . *מה חשוב לי בטלוויזיה שלי ומה השימושים שלי: חדות/HD/חיבורים/דקה/צבעים/אחריות. [ לפרט על השימושים - תכני HD כגון XBOX או PS3 או חיבור למחשב או סטרימר, או אולי תכנים רגילים כמו ממיר רגיל של YES? לפרט בבקשה ]. חדות / HD / חיבורים שיהיו מסודרים נורמלי [ זה לחדר שינה ] כעיקרון הטלויזיה מיודעת לחיבור למחשב וצפייה בתכנים 1080P/BLURAY מלאים. וגם בתור טלויזיה בכללי.. כמה שעות צפייה ביום?: 1-3 שעות מה אתה צופה בדיוק ערוצים? מחשב? סרטים?:…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני יודע שאפשר ב- IPOD, לראות עברית. אך אני רוצה מכשיר שגם מסוגל להראות סרטים, ולכן חשבתי על ה- Iriver-H3XX. * מישהו ניסה כבר לראות עליו סרטים, איך זה? קראתי פה שאמור היה לצאת עדכון קשוחה עם תמיכה בעברית: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1105714860,68832, האם יצא כבר עדכון רשמי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד בפניי קניה של מוניטור מוגבר למחשב,זוג מוניטורים ליתר דיוק. המוניטורים, יש לציין, מוגברים, לכן אין שום צורך במגבר/רסיבר וכו וכו וכו... כרגע אני אחבר אותו למחשב, אח"כ לסינתיסייזר, כרגע הת'רד הזה מדבר על החיבור למחשב בלבד. אני חושב שהמוניטורים באים עם היציאה היותר גדולה מן ה3.5 מ"מ(איך היא נקראת?) , לכן רציתי לדעת אם יש מתאמים שאוכל לחבר בעזרתם את המוניטורים למחשב, ולשמוע בעזרתו סאונד מהמחשב. אשמח גם לדעת מניסיון איך מוניטורים איכותיים יעבדו על מחשב, לא כ"כ לצרכים בייתיים, יותר לאולפן קטן שממש בא לי עליו בשנה-שנתיים האחרונות... אשמח לדעת גם קצת יותר מה הקטע של מוניטורים, למה הם לא נקראים רמקולים ולמה הם נבדלים מן הקבוצה הזאת. תודה מראש לכל העוזרים, Aviko[b…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ככה יש לי רסיבר של דנון שיש לו יציאת אופטית ו HDMI 5.1 אני מחפש כרטיס למחשב (פנימי) שיעביר לי אודיו ב 5.1 בחיבור אופטי תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני שומע מוזיקה כל הזמן שומעים מין רעידות כאלה ברמקולים , כאילו משהו מגביהה ומנמיך את הווליום כל הזמן זה ממש מעצבן, יש לי תכרטיס קול שבא עם רוקלייק על הלוח SOUNDMAX4 , אם יש משהו שמסדר את זה או שזה בכלל לא אמור להיות ככה, תעזרו לי בקשה אולי אני צריך להחליף את כל הלוח בגלל זה זה ממש מעצבן כי אני שומע מוזיקה נונסטופ ושומעים ירידות ועליות בווליום תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להמלצה לאוזניות. המטרה שלהן היא לאפשר לי לשמוע מוזיקה בזמן העבודה במשרד, תוך כדי בידוד כל הרעש שיש במשרד. אני גם מעוניין שמי שאיתי בחדר לא ישמע מה אני שומע. בנוסף, כמובן שיש חשיבות לנוחות ולאיכות הצליל. בגלל הדברים האלה, אני מעריך שאוזניות בתצורת over ear ("גדולות"/"DJ") יהיה הטובות ביותר. אם אני טועה, אשמח להבהרה. הייתי מעדיף דגם שמוכרים ב KSP, אך לא חובה. תקציב, כאמור, כ 200 שקל. עדיף פחות כמובן, אך אם יש סיבה טובה מאוד - אהיה מוכן לשים יותר. נ"ב אין לי מגבר לאוזניות ואין לי כוונה לקנות כזה. האוזניות יהיו מחוברות ל Nokia N8 שלי או למחשב נייד.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול די ישן, CREATIVE VIBRA שעד עכשיו עשה את כל מה שמבקשים ממנו, שזה להוציא קול לשני רמקולים... עכשיו קניתי כרטיס מסך RADEON 9200 VIVO, ואני רואה טלויזיה במחשב, כאשר ה-סאונד נכנס למחשב דרך ה-LINE IN של כרטיס הקול יש לי שתי שאלות: 1. חיברתי אוזניות ליציאה של כרטיס הקול, ואז שמתי לב שהכרטיס מוציא החוצה "רעשי מחשב", כלומר שיש כל מיני רחשים שנובעים מסיבובי מאווררים, דיסקים וכו', שכרטיס הקול כנראה קולט ומוציא החוצה כרעש. שמתי לב שזה קיים גם ברמקולים הרגילים, כשאני מגביר את הווליום (הרעשים קיימים גם עם כרטיס המסך הקודם) 2. לבד מן הרחשים האלה, שומעים טלויזיה מצויין במחשב, בסטריאו ודרך שני הרמקולים. הבעייה: כאשר אני מקליט מן הטלויזיה לקובץ, אז כשאחר כך אני מריץ את קטע …
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-