עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. המכשיר של ( iPod 20GB דור שני) התקלקל מספר פעמים אז ביקשתי מהחנות מכשיר חדש ולא לתקן אותו עוד פעם (תמיד הבעיה זה ההארד דיסק) הם אמרו לי שהם לא מוכנים אז אבא שלי (שהא עורך דין) רוצה לתבוע אותם פיצויים ועל מכשיר חדש, אבל עד שהמשפט יגמר (חצי שנה בערך) אני צריך מכשיר חלופי שבתום השימוש שלי יעבור לאחי. אז איזה נגם אתם ממליצים בתקציב של 2000 שקל + - ?

• 14 תגובות
    • 826 צפיות
  2. Started by אבשה,

אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by gilgil123,

מקווה שלא ערתי פה על החוקים אם כן תערכו את האשכול תקציב 1000-1500 שקל לפחות 32" אין לי מושג מה ההבדל בין hd ready ל hd full מקווה שהמחירים טובים אחרי שיצא ה led המסך מיועד לטלוויזיה אבל חשוב ביותר שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באיזה יציאה טובה

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  4. אותו מסך לשני השימושים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל אך אבא שלו חושש לקנות דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי , עכשיו ב Audio Cubes לא ניתן לבצע הזמנות דרך הטלפון כך שרציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את האוזניות הנ"ל ביפן\ארה"ב\אירופה דרך הטלפון ושולחת לארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by yarkoni,

^^^^ כותרת תחובר לרוב למחשב ומדיי פעם לסלון מחפש איכות גבוהה כמו כול ישראלי אחר עלות/תועלת

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  8. טוב תשמעו..המליצו לי בגיימר לבקש פה, כי שם לא ענו לי...אני מקווה שיעזרו לי פה.. שמעו, אני צריך מערכת סטריאו טובה, ששומעים בה טוב, לא משנה איזה חברה - תחליטו אתם אם היא טובה או לא. כמובן הכל במידה יחסית, אני לא רוצה פה מערכת די ג'יי.... אתם יודעים, משהו כזה שאפשר לשמוע בחדר.. עדיף שיהיה שלט (לא חייב, עדיף...), ושתראה יפה. ובקשר לצג, שלא יהיה כתום!!! הכל, רק לא כתום..!!! צריך צג רגיל כזה...כמו של דיסקמן..אתם יודעים, רגיל. בקשר לאפשרויות שיהיו בו: שיהיה אפשר לעשות shuffle (זה חשוב!), לא צריךיותר מCD אחד ביחד שם..מספיק אחד. שיהיה אפשר לראות את השם של השיר(אם זה אפשרי), את מספר הרצועה, את משך השיר(הזמן - mm:ss). לא צריך שיקרא MP3... והסכום: 250 - 450 כן, אני יודע שזה נמוך מאוד…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. השאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  10. כן אז נדפקה המערכת הקיימת, ואני צריך רדיו-דיסק לאוטו, בלי רמקולים וכל אלה..אלא רק את המכשיר עצמו תקציב: 300-400 בערך.. אתם יודעים אני לא צריך מערכת אודיופילית לאוטו, כי אני עם רמקולים מובנים OB רק משו שלא ידפק, שיהיה עם בולם בקפיצות ושלא יקרטע לי כל פעם שאני עולה על סלע פצפון.. ואני לא יודע איך זה עובד - אבל הם יודעים לקרוא תיקיות? וID3TAG.. אז..תודה רבה, ואם זה לא מתאים לפורום הזה תגידו לי פשוט לא מצאתי שום פורום שיותר מתקשר 8)

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. טוב מכיוון שבפורום מפרטי מחשב לא ענו אז אני מאמין שכאן אני אקבל את התשובה..... טוב, אז המחשב לחבר וזהו התקציב (לא כולל מסך!).. בעיקר מערכת עם כרטיס קול טוב (ללא תוספות חיצוניות מטורפות!), פשוט להקליט דרך מיקרופון איכותי. אפשר שתהיה אפשרות להרחבת כרטיס המסך שיוכל בעתיד לשדרג גם לצורך משחקים אבל לא חייב כלל אם לא עומד בתקציב. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by אבשה,

אז ככה יכו ליהיות שההורים שלי קנו מקרן למרפסת שלנו לצפיית סרטים לכל המשפחה אז אני צריך מקרן סביר שיהיה איכות טובה והתקציב הוא 6.5K תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. לפעמים יש שירים מאוד שקטים בווליום שלהם ביחס לאחרים ויש כאלו שיותר מידי גבוהים זה במעצבן במיוחד באוטו ששיר אחד בקושי שומעים שהוא עובר לשני מיתפוצץ לכם האוזניים שאלתי אם יש תוכנה כזאת שיכולה לעלות את הווליום של השיר או להוריד ויעני לאזן אותו יחסית לאחרים אותו דבר

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  14. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by YinnoN,

טוב בגלל שיש לי הזדמנות לרכיב מארה"ב אני ואחי רוצים נגן mp3 ראינו פה בארץ משהו ב350 ש"ח אבל הוא ג'נרי אז אולי אפשר ב200-400 ש"ח להוציא איזה נגן Mp3 טוב בארה"ב ? אפשר לינק ולהסביר למה הוא טוב ? דרישות : קטן ועגול כזה אתם יודעים האלה שנראים כמו בטרית אצבע רק טיפה יותר גדולים מחיר : 200-400 זכרון פנימי 256 ומעלה ושיהיה אפשר להביר עליו עוד דברים חוץ מmp3 אוזניות ובטריות תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!) אממ אז ככה: -צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה -קורא mp3 wma (כמו כל נגן..) -אם אפשר גם תמונות.. ואם הבעיה שלנו פה- 500 שח'! אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם.. תודה רבה רבה מראש!

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by DREDON,

אם קיים דבר כזה עד 700 שקל, תוכלו לכתוב פה בבקשה? להציע הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by SuperStyle,

יש לי את הרמקולים ומאחורי הבאס אפשר לכוון את הבאס ואת הטראבל אז כמה אחו לשים כל אחד במוזיקה וכמה מומלץ בסרטים.ואם אפשר הסבר מה זה הטראבל הזה.

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  19. Started by ice cube,

אני מתכוון לקנות נגן כלשהו עד 1120 שקל עכשיו אני צריך ממישהו שמבין שיגיד לי לפי דעתו מה הכי כדאי ומשתלם לקנות עד המחיר הזה http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=38384 חשבתי לקנות את זה ואני רוצה שתגידו אם כדאי...תודה ICE CUBE

• 3 תגובות
    • 488 צפיות
  20. Started by amir444082,

שלום קוראים לי עמיר ואני צריך עזרה אני מעונין ליקנות רמקולים 7.1 אבל יש בעיה אני לא יודע עים הכרטיס קול שלי מתאים יש לי כרטיס קול מובנה ששמו codec cmi9880 לפי מה שקראתי הוא עובד בשיטה של 7.1 אבל יש רמקולים שדורשים כרטיס קול מאותה חברה לדוגמא הקריאיטיב אני מעונין ליקנות השאלה עים אני יקנה ואני יהנה מהסאונד של כל הרמקולים ? בתודה מראש עמיר

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  21. Started by Tal Haco,

שלום, אני מעוניין לקנות טלויויזה לחדר, המרחק שלי הוא כ2 מטר וחזרתי על טלוייזיה בין 32 ל37 אינץ, אשמח לשמוע מה עדיף למרחק כזה. בכל מקרה, התקציב גמיש אבל הוא כ3000 שקלים, אני רוצה טלוייזית FULL HD, שתהיה מחברה אמינה, למישהו יש המלצות ? בנוסף, אני רוצה לקנות רמקולים לרסיבר שיש לי, הרסיבר הוא : reciever DB940 של סוני איזה רמקולים מומלצים? אין תקציב מוגדר, אשמח לשמוע המלצות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. היום לקחתי את הלוג'יטק X540 מאייבורי. איך הם הכניסו את כל הדברים האלו בקופסא הקטנה הזאת, זה לא נורמלי. חיברתי הכל, אני צריך כבלים מאריכים לאחוריים, אז בינתיים שמתי אותם גם על השולחן. ביאס אותי שהשלט מחובר לסאב, ואי אפשר להכניס אותו דרך החור של הכבלים במסך (2007FP) כמו שעשיתי עם הרמקולים האחרים. חיברתי הכל כמו שצריך, ובתוכנה של הכרטיס קול שמתי על 6 ערוצים. אבל עדיין לא שומעים בסראונד, שמתי את הבדיקה של דבורה כזאת שזזה מסביב, ושומעים בעיקר דרך הסנטר, ולא מרגישים איך העוצמה מתחלפת מהקדימה לאחורה לצדדים... לפני זה היה לי קריאייטיב inspire 2500 2.1 והעוצמה הייתה חזקה יותר, וגם הרגישו את הבס בצורה משמעותית. שהכפתור מטריקס מכובה, שומעים את הרוב דרך הסנטר, ושהוא דלו…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  24. שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב נייד, שתהיה לו אפשרות להקלטת שידורים מן הכבלים הדיגיטאליים. אני רוצה עזרה במפרט הנייד ובהמלצה על כרטיס טלוויזיה. 1. האם וכיצד אפשר להקליט באיכות דיגיטאלית מן הממיר? 2. האם וכיצד ניתן להקליט סרטי VOD - דיגיטאלית? 3. אילו חיבורים וכניסות כדאי שיהיו לכרטיס הטלוויזיה? 4. האם כדאי לרכוש כרטיס טלוויזיה USB2 או PCMCIA? 5. האם תוכלו להמליץ לי על מספר אפשרויות של מוצרים כאלו? תוכנה: אני רוצה להריץ עליו vista עם media center. תודה ושבת שלום. מפרט המחשב הנייד יהיה כזה לערך: ‎Lenovo 3000 N200 TY2BNIV‎ http://ksp.co.il/hlaptop.php?made=ibm

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by orzash,

שלום, אני חדש כאן ויש לי שאלה : יש לי שניי רמקולים שמחוברים לחיבור הירוק מאחורי המחשב ... יש לי שם עוד חיבור כחול וחיבור וורוד ... יש לי גם מסך דק עם רמקולים, איך אני יוכל לחבר את כולם ? (גם את הרגילים וגם את האלו שעל המסך ?) הכרטיס קול שלי : (אם זה משנה) - VIA AC'97 Enhanced Audio Controller תודה מראש, אור

• 4 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.