עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני חייב איכות של ההקלטה בלי רעשים ו העיקר שתהיה איכות טובה להקלטה.חברה טובה

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by Commintern,

הכרטיס on-board שלי גרוע ועושה לי בעיות, איזה כרטיס כדאי לקנות ל-altec lansing שלי בתחום מחיר סביר? (200-450)

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  3. טוב, קניתי אתמול את האוזניות במסגרת הBLACK FRIDAY ומסתבר שכרטיס הקול ONBOARD שלי חלש מדי בשביל האוזניות. יש למישהו המלצה על כרטיס קול די בסיסי (רצוי 5.1 או אפילו עם יציאה אופטית) שיהיה מספיק טוב בשביל האוזניות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  5. Started by liav12,

איזה כרטיס יתן תמורה טובה? מעוניין בעיקר למוזיקה ועבודה עם מוזיקה.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by בזיק,

יש לי רמקולים בלי חיבור לאוזניות. אני רוצה אפשרות לשמוע דרך האוזניות יש איזו דרך לארגן חיבור כזה?

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  7. Started by STReeT STyLe,

C-Media CMI8738/C3DX Audio DevicePCI יש לי אותו מלפני שנתיים, אני רוצה לדעת עד כמה הוא "טוב" ביחד לאחרים........... תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. אני רוצה לעבוד עם התוכנה פרוטי לופס יש לי 2 מורים שמלמדים אותי לעבוד עלייה..ובעתיד גם לעבוד על תוכונת יותר כבדות ממנה.. ואני קונה עוד מעט מחשב חדש עם לוח אם ABIT IS7-E שיש עליו כרטיס קול ורצייתי לדעת אם אני יצטרך לקנות כרטיס קול איכותי יותר כדי לשמוע צלילים יותר חדים ובסאונד הקפי כדי שזה יוכל לטחון תמוח.. המוזיקה שאני מתכוון ליצור זה אסיד טראנסים וטראק קיצור קצב וגם טחינה אז צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד בעל תכונות חדשות?...

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. אני צריך לדעת מה ההבדל בין ה-Creative FOURPOINTSURROUND FPS1600 לבין ה-Creative Inspire 4400? והאם שווה להוסיף עוד 300ש"ח ולקחת מערכת של 5 רמקולים וסאב, מה זה יתן לי יותר טוב על פני ה-4400? אני מתכוון ל-5300. ולמי שיש סט של 4 רמקולים ומעלה איך הוא סידר אותם בחדר? על מה הוא תלה אותם? ומישהו יכול לסרטט לי ציור איך הוא סידר אותם בחדר? תודה מראש. אני מבקש להתייחס לכל השאלות ולא להפנות את הת'רד לנושא של "איך האיכות של הרמקול" או רק להתייחס לנושא אחד. ודרך אגב אני מגיע למפגש ביום ראשון, אבל מה השעה? או שאין שינוי המפגש ב-2?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  10. Started by danikos,

TOSHIBA 37AV550T PANASONIC TX-37LX80 אני יכול לקבל את שניהן באותו המחיר בשניהן התמונה נראית לי טובה באותה המידה , השימוש של הטלוויזה יהיה 90% מהזמן ביס וקצת עם מדיה סטרימר לסרטים וסדרות , מרחק צפייה של 2.5-3 מטר . אודה לעיצה איזה אחת עדיפה ולמה . תודה . ובלי שום קשר מה הטלוויזה 37 עד 4K הכי מומלצת כרגע ? לצרכים שלי

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. אהלן אני מחפש MP3 עם איכות שמע יוצאת דופן, מבחינת מקום כמו שכתוב זה מ-4 ג'יגה עד 30. לא משנה אם מבוסס פלאש או דיסק קשיח. עכשיו אני מחפש 2 אופציות, או כאלה עם מסך יחסית גדול, ואופציה שניה עם מסך כזה רגיל של MP3 לא משהו מיוחד. המלצות? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  12. נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. קניתי לפני חודש פלסמה 32 והיא מחוברת אצלי לממיר בכבלים בננות הרגילים ורואים בה תתמונה מרוח טיפה, אמרו לי שאני צריך לקנות כבלים איכותיים יותר בהתאם לחיבורים בטלוויזיה וזה ישפיע די הרבה זה נכון ?? כרגע כל המערכת טלויזיה רסיבר דיוידי ממיר מחוברים בכניסות של הבננה הפשוטות(האדום לבן וצהוב ) איזה אז כבלים אני צריך כדי לחבר את כל המערכת כדי שיראו בתנאים אופטימלים ?? (המרחק בין כולם לא עולה על החצי מטר) החיבורים של הטולויזיה הם : 1 ) HDMI 2) D SUB - VGA 3)Y Pb/Cb Pr/Cr (מה זאת הכניסה הזאת?!?) 4)S-VIDEO 5-6)יציאה וכניסת וידיאו 7)יציאה Coaxial (מה זה גם ?) 8)כניסת אודיו VGA/DVI החיבורים של הממיר YES MAX הם: 1)בננות רגילות 2)אינטרנט (למה אני צריך את זה?) 3)VCR וTV בצורה של מלבן עם…

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. קניתי ליפני חודשיים נגן IAUDIO U3 נגן חבל על הזמן כל פעם שאתה שומע שיר בו אתה מתחיל להרכיב קליפ לשיר. רציני! בקיצור אני רוכב על אופניים ונסעתי הרבה לרכיבות עם הנגן ואחרי איזה חודש אתם יודעים כשמכניסים תנגן לג'ינס ובאמצע נסיעה ניגמר שיר ואתה רוצה להחליף שיר וזה דרך הנגן כמובן אז כל פעם הייתי צריך להוציא את הנגן מהג'ינס וזה בעיה לידחוף לשם תיד באמצע נסיעה אז בקיצור התחלתי להוציא תנגן מהחוט של האוזניות אז אחרי חודש הכנסתי,הוצאתי.. וככה זה המשיך ויום אחד נסעתי ופיתאום אני מתחיל לישמוע רק באוזניה אחת ואני בהלם ואמרתי איך זה יכול ליהיות בנגן איכותי שכזה (זה קרה ביגלל שהחוט ככה ניקרע כביכול לאט לאט מהחיבור של האוזניה) בקיצור היתבאסתי ישר והתחלתי להיכנס לדיכאון מזה מזה של יום כיא…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. קניתי senneiser PC130 וניסיתי לחבר למחשב אבל זה נראה כאילו המקרופון לא עובד. כשאני מחבר את המקרופון ( חיבור ורוד ) לכרטיס קול המובנה שלי אני יכול לשמוע את עצמי מדבר דרך האוזניות אבל כשאני משתמש בSound Recorder של ווינדוס הוא לא מקליט כלום?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך לקנות שני טלוזיות אחת 37 ואחת 32 בתקציב של 6500-6000 עם חריגה קטנה תלוי אם זה שווה את זה קודם כול אני יתחיל עם ה 37 ה37 משמשת לצפיה בטלויזיה בלבד ממרחק של כ 3-4 מטרים....טלויזית lcd רגילה לא צריך fhd עכשיו ה 32 ה 32 תחובר גם למחשב וגם לממיר עכשיו יש לי שאלה בקשר לחיבורים של המחשב לטלויזיה... אני ראיתי שיש לטלויזיות חיבור vga למחשב עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב ב dvi השאלה שלי אם יש טלויזיה עם חיבור dvi אם לא אז אפשר לשים מתאם hdmi ולחבר בכבל hdmi לטלויזיה..? תודה לכול העוזרים...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by DuDeAss,

כמו שרשום בכותרת, ניסיתי עם שתי תוכנות אבל שניהן דורשות כסף על העברה של שיר. אם אפשר תוכנה חינמית או שיש לה זמן מוגבל בימים שאני אוכל גמור היום להעביר הכל זה יעזור לי. או שיש לכם כבר תוכנה שאתם משתמשים בה עם סריאל שעובד אני עוד יותר אשמח.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by J0n1,

שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by BONO,

יש לי רמקולים של מערכת קולנוע ביתי, 5 רמקולים - 2 קדמיים 2 אחוריים וסנטר, הקדמיים בהספק 100W והאחרים פחות אם אני זוכר נכון ואני רוצה לחבר אותם למחשב כדי לראות סרטים ושיהיה עוצמה ווליום חזק יש לי כרטיס קול Hercules GTXP עכשיו אם אני לא טועה חייבים מגבר מישהו יודע איזה מגבר כדי לי להביא איזה דגם אם צריך בכלל ? לינקים אם אפשר והבעיה היא שאני לחוץ ממש בכסף כל שקל חשוב לי כמעט אז אם מישהו יכול לשלוח לי כמה דגמים אבל במחירים לנפגעי המיתון

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. אז ככה יש לי רסיבר מדגם yamaha htr-5740אני רוצה לחבר את כל ה6.1 ערוצים שלו למחשב ברסיבר (אין) חיבור HDMI הלוח אם שלי תומך ב8 ערוצים דגם מדוייק asus p8z77-m proצילמתי 4 תמונות שיעזרו לכם אני מקווה.. תמונה מלפנים של הרסיבר תמונה מאחור של הרסיבר תמונה של החיבורים מאחורה של המחשב כבלים שברשותי ויכולים אולי לעזור...כרגע מה שיש לי זה כל הכבלים שבתמונה (יש לי גם כבלים של אדום,לבן,צהוב, ויציאה בסוף אחת של אוזניות 3.5)אם צריך לקנות כבלים אין בעיה כרגע בגלל יום הזכרון/עצמאות אני יצטרך להסתדר עם מה שיש...ויש לי עוד 9 רמקולים שאני לא יחבר את כולם רק מה שאני יכול כמובן... אם צריך לציין דגמים שלהם רק תבקשו...

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. טוב קניתי כרטיס טלוויזיה חיצוני חיברתי תממיר והכל וזה רואים במסך של המחשב, עכשיו השאלה שלי איך אני יכול להקליט תוכניות מהטלוויזיה למחשב ? אם זה אפשרי בכלל ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני רוצה לדעת מה אני צריך כדי שאני אוכל להתחיל וללמוד, אני יודע תיאוריה ומנגן אם צריך ידע מוזיקלי מוקדם כדי להתחיל ללמוד. כבר ניסיתי לברר קצת ואמרו לי שבשביל להתחיל אני אהיה חייב לקנות מקלדת שליטה ב600 שקל מינימום ואיתה גם כרטיס קול בערך באותו מחיר. אשמח לקבל המלצות על מקלדות\חנויות\כרטיסי קול או בכלל עזרה לאיך להתחיל מה אני צריך לעשות\לקנות\ללמוד לדעת וכו', ICQ: 226978874 MSN: nyrc@widnowslive.com תודה רבה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  23. הרסיבר הוא של sansui (ככה כותבים אני חושב , לא סגור על זה) הדגם : RZ 5500av אל תכתבו לי שהוא על הפנים וישן , כי אני יודע שהוא לא חדיש במיוחד. אבל זה באופן יחסי , כי אני מקבל אותו כמעט בחינם (בואו נגיד שפחות מ200 שקל ואני בטוח שהוא שווה יותר) רציתי לדעת עליו מספר דברים : 1) כמה רמקולים אני יכול לחבר אליו? 2 קידמיים? 2 אחוריים ? סאב ? סנטר? 2) surround? 3) ac3? 4) כמה וואט המגבר שלו? 5) יציאות\כניסות 6) דעה אישית... תודה מראש. נ.ב - אם אפשר לקבל תמונות שלו מקדימה , ותמונה מאחורה (עם היציאות) זה נורא יעזור. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום לכולם... אני רוצה בזמן הקרוב לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני הכרטיסי קול האלו אני רוצה לדעת במה שני הכרטיס תומכים כמו למשל dts dolby digital וכו'... לכל העוזרים תודה רבה כי אני חייב את המידע בזמן הקרוב לפני קניית המחשב

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  25. Started by KobiHo,

שלום לכולם, אני צריך מאמר על כרטיסי קול. איך הם עובדים, מה שרשרת הסאונד בתוכם, מהם הרכיבים המרכזיים ומה תפקידם. אני צריך את החומר בעיברית אם לא קשה. בתודה מראש קובי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.