עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by kol209,

הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. מעוניין באוזניות כפתור למכשיר נוקייה עד 100 ש''ח מה האופציות בתקציב הזה והאם הגדלת התקציב ל-150 ייתן תמורה יותר טובה? תודה והמשך ערב טוב

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  4. Started by DXM,

שלום! אני זקוק להמלצה למכשיר DVD קורא DIVX ובעל אפשרות לחיבור כונן פלאש בUSB. התקציב: 300 ו500 שקל. כאשר ביקר אני דורש גם עמידות רבה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  5. Started by Yossi1981,

היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. הציעו לי את המערכת הנ''ל בחנות של מוצרי Morel בכ 6000 שקל לפני הנחה. (4 וחצי רמקולים ו1500 מגבר) השאלה היא האם המערכת שווה את הכסף? ראיתי באתרים שאפשר להשיג את הרמקולים ב3600 ואת המגבר ב1372 (לפני הנחה) האחריות היא אותה אחריות (3 שנים) מערכת איכותית? שווה את הכסף? יש משהו אחר יותר מומלץ ממנה במחיר שלה? תודה רבה אנשים זה ממש ממש חשוב לי ודיי דחוף

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by adam777,

שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  8. Started by XMB,

http://www.amazon.com/Philips-SHB6100-behind-neck-Bluetooth/dp/B000QS2WL6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205650872&sr=8-1 מחיר מצחיק לעומת הארץ רוצה לדעת איך האיכות שלהם כי לא מצאתי מפרט טכני , חשובה עוצמה הנגן הוא CREATIVE ZVP , מטרה: ספורטיביות (ראיתי שהן מתלבשות על האוזן)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  10. Started by ברק,

לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by CocainHore,

עריכה - כנראה זו בעיה שמצריכה אחריות אני יחליף אותם עוד השבוע 60 צפיות ואף אחד לא הגיב... תודה בכל זאת לא משנה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  13. יש לי כרטיס טלוויזיה WinTV PVR-150. אני עובד עם Vista 64bit. מה הדרך הכי טובה להמיר קלטות וידאו לקבצים? איזו תוכנה מומלצת, איך לקודד את הסרטים ככה שישמרו על האיכות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by ZXY1,

קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCD ובא לי רעיון לחבר לו מחשב כי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשב לא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטה אז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחיר שאני יכול לעשות איתו הכול להוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיח לשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיח לשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ו מה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסך וגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141 מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08 ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלו…

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by WarMachine,

היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by homart,

שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. Started by nnfyrbsnss,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by junior_mg,

מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? לא מצאתי את זה בזאפ

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT מעבד AMD Athlon 64 3000+ וזיכרון של 1GB . השאלה אם אני אוסיף כרטיס טלויזיה מקליט אני אוכל להשתמש במערכת הזאתי כ - HTPC עם טלויזיה 32 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by GZA3,

שלום לכם, קניתי את הכרטיס הנ"ל לא מזמן. המחשב מיועד להמון דברים ולכן אני מנסה כל מה חודשים לקנות לו רכיב אחר שמוגדר כהטוב ביותר ברמת המחשב הבייתי כדי לשמור על איזון של מחשב חזק לכל השימושים שלי. השימושים שלי בהקשר הם כמובן הרבה סרטים ומוזיקה (המחשב משתמש גם למדיה סנטר), משחקים אבל הכי חשוב זה תוכנות ליצירת מוזיקה כמו קיובייס המוכרת ועוד תוכנות פחות נפוצות, למרות שעיקר השימוש הרגיל הוא במדיה סנטר כשאני שומע מוזיקה ורואה סרטים. השאלה אם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריך ללכת על כרטיס מקצועי לגמרי כמו M-AUDIO לדוגמה..? למאן האמת מה שמאוד משך אותי זה הבאנדל המרשים מאוד והחשש שכרטיס מקצועי לגמרי לא יתאים בהכרך למשחקים לדוגמה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by ac1240,

יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by panterw07,

אני באתי הביתה וחיברתי אותו ישר לחשמל איך אני יודע שהוא מטעין אותו אין הרי נורית חיווי מה עושים בבקשה תעזרו לי??!?!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  23. אני קונה את ה IADUIO X5. עכשיו חברים שלי יכולים לקנות לי אותו מ BESTBUY במחירים טובים ואחותי תביא לי אותו בלי משלוח ובלי כלום. השאלה אם שווה לקחת תסיכון הזה,בלי אחריות ובלי כלום? אוו לשלם עוד 600 ש"ח ולקנות בארץ עם אחריות לשנה ולפי מה שהבנתי הרדיו של המכשיר בחו"ל לא יעבוד בארץ. תעזרו לי, מישהוא שקנה מכשיר דומה בחו"ל ונתקל בבעיות

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by metoh,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים