אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקליט DVD . הרדיסק בנפח 80 גיגה שזה DVD ומחברים לטלוזיה ומקליטים ואפשר גם לצרוב וכו..כמו וידאו זה עולה 4K בערך האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, בראשותי ATP 3 מזה כ-5 שנים כבר, אחלה רמקולים אבל אני מרגיש שיש מקום לשדרוג. השימוש העיקרי הוא למשחקים, כאשר התקציב עומד על בין 1000-2000 ש"ח (+/- 200 ש"ח). באופן עקרוני אני מתלבט בין Z2300 לבין Z5500 (כאשר באמצע עומדת האופציה של GigaWorks ProGamer G500). מדובר בחדר בינוני על X-Fi ExtremeMusic. השאלה העיקרית היא האם יש ל-Z2300 עדיפות כלשהי על ATP3, ועד כמה סרואנד מהווה הבדל (מכיוון שלצערי לא יצא לי לחוותו). תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רמקולים של Altec Lansing דגם:ADa 890 וקניתי כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 NX USB עכשיו ברמקולים יש יציאה דיגיטלית S/PDIF ובכרטיס קול יש יציאה אופטית. האם קיים איזשהוא קבל או מעביר שיחבר בין שתי יציאות אלה? קישורים רמקולים: http://formen.ign.com/news/32647.html כרטיס קול: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=9103 בתודה מראש נתי
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטיראו ביתית ממוצעת (2 רמקולים, והגוף עצמו שהוא נגן סידי טיפ רדיו ביחד) עכשיו כבר הרבה זמן שמידי פעם יש זמזום ברמקולים, אז קצת נגיעות בחיבורים מאחורי המערכת כל פעם וזה מסתדר עכשיו הבעיה שזה הפסיק להסתדר =\ רק שלוחצים על החיבור אז שומעים טוב, אני כימעט בטוח שהבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבר 2 שאמורים להיות תקינים (שתיהם עבדו עם המערכת של אח שלי) פתחתי את המארז ולא הצלחתי להגיע לאיזור של החיבורים (צריך לפרק את המערכת לגורמים) יש משהו אחר שאפשר לנסות? או שהחלק הזה במערכת גם הלך לעולמו?
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי כמה שאלות... 1) נכון יש את הקלטת הזו שאתה מכניס לטייפ ברכב ואת החלק השני מחבר לדיסקמן ? אז ככה רציתי לשאול אם אפשר לחבר כזה לmp3 ולא לדיסקמן ? 2) יש כזו קלטת או משהו דומה שאפשר לחבר למכשיר USB כמו נגן mp3 או משהו ? תודה רבה B-man
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני עובר דירה, וכנראה לא יהיה מקום לטלוויזיה הישנה ובטח שלא לשידה שהיא נמצא עליה... אז אני רוצה עזרה בקניית טלוויזית LCD חדשה שתוכל להיתלות ישירות על הקיר... אני מאוד רוצה שתמליצו לי על טלוויזות עם FULL HD עם רזולוציה של 1080P כמובן בגלל שלא מזמן קניתי גם PS3 ואני ממש רוצה לנצל את הגרפיקה שלו וגם בשביל לראות סרטים בHD. בנוגע לגודל, אז כמה שיותר יותר טוב שייכנס (אם בכלל) בתקציב הזה. התקציב הוא בסביבות 6K, אני לא יודע אם יש טלוויזיות FULL HD בתקציב זה אבל נראה, אולי אימא שלי תסכים להוציא יותר. גם שאתם ממליצים לי על טלוויזיה אז גם בבקשה על חנויות אמינות שמוכרות אותה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני קונה רמקולים ואני לא יודע מה לקחת... אם יש אופציות אחרות תגידו... אבל עד 400 ש"ח. הא,שחכתי. הרמקולים למחשב,למוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומר על הנגן של סאנדיסק sansa e140? ניתן להרחיב לו בנוסף לג'יגה, עוד 2 ג'יגה נוספים. http://www.sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx (הוא נראה גדול, אבל הוא קטן...) מה אתם אומרים על הנגן הזה? שווה לקנות אותו? הוא עולה 600 שקל גירסת הג'יגה... בנוסף מצאתי גם נגן של ריו קארמה שלך 20 ג'יגה, וגם נגן של ארצ'וס גם של 20 ג'יגה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7943833&type=2&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 כדאיי לקנות אחד מהנגנים של ה-20 ג'יגה או לקנות את הסאנדיסק? תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כן, כן חברת LG הוציאה מכשיר DVD שקורא DIVX. זהו פשוט שכלול של ה- DV8721P והוא נקרא DV8721PM. מושלם, פשוט מושלם. טוב כמעט. ובגלל זה אני כאן, הוא תומך בכתוביות בסרטי DIVX רק שהוא לא תומך בעברית . חיפשתי איפה יש עידכון (כי ניתן לעדכן את הDVD הזה) אבל לא מצאתי. אם למישהו יש הצעות, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
אבא שלי החליט לפנק את הבית עם LCD 32" ומערכת קולנוע ביתית. לגבי המסך אנחנו כנראה נלך על Sharp. לגבי מערכת קולנווע אני מחפש משהו איכותי וטוב וחשוב שיקרא צרובים עם תרגום עברי ואופציה לשנות פונט וכו' אם קיים נגן כזה. קיצור אשמח להמלצות. תודה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מהרמקול הימני יוצא 3 בננות שמתחברות למחשב,איך אני יודע איך לחבר אותם למחשב נכון?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לאחר שחרשתי את כל הפורום בחיפושים הגעתי לכמה מסקנות שכרטיס למוזיקה זה לא צריך להיות של creative הועלו פה כל מיני כרטיסים שונים אבקש שתמליצו לי על האחד הנכון בשביל הצרכים שלי. ESI Julia E-MU 0404 M-AUDIO 2496 M-AUDIO Revolution 7.1 Audiotrak Maya 7.1 Audiotrak Prodigy 7.1 איזה כדאי? יש לציין שאני קונה את הכרטיס מארה"ב ומישהו מביא לי אותו לפה, לכן אם אפשר תנו לי אתרים שמוכרים אותם. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-