עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. וגם אם שווה לחכות אול לקנות עכשיו Audigy 2 ZS תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by ZaKeN17,

להקלטה חובבנית.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by slavazh,

שלום לכל חברי הפורום אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה. בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס. הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים?? המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא) אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו מקווה שתעזרו לי

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן תראו מה אופיס דיפו מוכרים RIO KARMA של 20 גיגה!! זה הנגן הכי טוב ומשתלם שיצא! http://officedepot.co.il/shop/catalog/sku.asp?ID=616698&LEVEL=SK&PR=QO4&SID=CWARC5SNBJWP8KL9APDHGVF6RALEBSD2

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  5. של DVD המכיל MP3 האפציה של שמיעת שירים רנדומלית אינה מופיע אני לוחץ על PLAY MODE וכלום לא קורה יש למישהו מושג? תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל למחשב, ורציתי לדעת, 70.1 RMS, זה חזק? זה רק הסאבוופר או העוצמה הכללית?.. והאם אני צריך כ.קול בנפרד בשביל הדגם הזה?... יש המלצות אחרות עד 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  7. אני מעוניין להשקיע במערכת קולנוע ביתית שתחובר גם לכרטיס הקול במחשב. אני לא אודיופיל, אולם אני מחפש מערכת של חברה אמינה עם אחריות (לא משהו ב-800 ש"ח מהיוניברס או מחסני חשמל) התקציב שלי הוא כ- 2,000 ש"ח. מה אתם ממליצים לי? מה הכי חשוב לבדוק? אילו חנויות מומלצות? האם מגיע טכנאי על מנת להתקין את המערכת?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. מעוניין באוזניות כפתור למכשיר נוקייה עד 100 ש''ח מה האופציות בתקציב הזה והאם הגדלת התקציב ל-150 ייתן תמורה יותר טובה? תודה והמשך ערב טוב

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  9. Started by galz,

הקידוד הזה מוצלח? לאיזה איכות אמפי3 משתווה aac 128 בקרוב?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by ZiVa2Ri,

למה בכרטיסי קול של 7.1 יש 4 יציאות ולא 7 או 8 יציאות, ואיך מחברים למגבר 7.1 ? והאם ניתן לחבר למגבר 5.1?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. Started by איתי1121,

שלום אני חדש פה רציתי לבקש המלצה לאוזניות לגיימרים בן המחירים 200 עד 400 מקסימום אני צריך אוזניות למשחק Call of duty 2 ובבקשה עם יכולים גם לינקים לחנויות שמוחורת אותם תודה מראש

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by Chymes,

בסופו של דבר החלטתי לרכוש טלוויזיה 21 אינץ' משומשת ו-Divx Player. עכשיו נשאר רק לבחור את הנגן. אינני רוצה משהו איכותי במיוחד, כי מדובר במכשיר שאקח לצבא. לצבא אף פעם לא לוקחים דברים יקרים כי גונבים/ שוברים ואז חבל על הכסף. אני רוצה משהו בינוני+, שלא עולה יותר מ-600 ש"ח. גלשתי לאתר olsale וראיתי נגנים רבים: חברת Lenco http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7389347&type=1&product=1&category_name=DVD3 APEX DIGITAL http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7391188&type=1&product=1&category_name=DVD3 Xennon http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7114617&type=2&product=1&category_na…

13. Started by Y-T-M,

השאלה בכותרת אמרו לי שהם רמקולים חבל על הזמן למרות שהם לא כאלה מוכרים?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by warthog,

אני מחפש אתרים טובים בעולם ובארץ בנושא אודיו, עם ביקורות על אוזניות ונגנים... תודה ...

16. Started by iPsych,

חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by CocainHore,

עריכה - כנראה זו בעיה שמצריכה אחריות אני יחליף אותם עוד השבוע 60 צפיות ואף אחד לא הגיב... תודה בכל זאת לא משנה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by nondos,

משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  19. תראו, אני מחפש די הרבה זמן מערכת טובה שמתחברת למחשב + יציאה לאוזניות. חשבתי על משהוא בסביבות ה 1100 ש"ח. חשבתי על המערכת : Aiwa JX-V55. אוו על פנסוניק זאת עם 4000W שנראת גם טובה אבל במערכת איווה אני יותר מאמין. בקשר לכרטסי קול, אני מחפש משהוא איכותי מאודד! (לא ליצירת מוזיקה, אלא לשמיעת מוזיקה חזקה ואיכותית). חשבתי על : CREATIVE AUDIGY 2 ZS אוו על Creative X-Fi Xtreme Music Retail Sound Card Creative X-Fi Platinum Retail Sound Card- מה יש בתוספת של הפאנל שאין בקודם? אבל אני לא ממש מבין מה ההבדלים בין כולם... עוד דבר ששמעתי עליו זאת יציאה דיגיטלית חדשה שיהיא יותר טובה מאנלוגית... משהוא יכול להסביר לי אם יש תמיכה בדברים כאלו בכרטיסי קול ובמערכות סטיראו?< אם מישהוא מוכן ל…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, לאחר חיפוש רק בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית , אני רכשתי מחשב DELL INSPRION 1525 עם יציאת HDMI ומכוון שעדיין אין לי פלזמה אני מעוניין לחבר את המחשב נייד לטלווזיה עם חיבור RCA עכשיו רציתי לדעת אם ישנו חיבור של HDMI לRCA ? ואם כן כמה אמור לעלות כבל כזה ? ועוד שאלה שאני הבנתי שיש מחבר של VGA לRCA רק לוידאו כמובן מישהו מכיר? אם כן כמה זה צריך לעלות ? תודה

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by telzur,

מתי צפויה להיות ירידת מחירים? לפי מה זה נקבע? ירידה של רמקולים ושל אוזניות...

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  22. הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by nesber,

מהו בדרך כלל המתח של רמקולים של מערכת סטיראו רגילה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.