אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=WIN-PVR150&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה טוב בקשר ל-300 ש"ח? יש יותר טובים וזולים ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לאחרונה כאשר המחשב שלי פועל מספר שעות ברציפות, נעלם לי פתאום הסאונד, אינני מסוגל לשמוע בו שירים או כתבות וידאו מצולמות ועלי למעשה לכבות אותו ולהדליקו מחדש. כיצד אני יכול לפתור את הבעיה המציקה הזאת? יש ברשותי מערכת הפעלה XP וכרטיס הקול מובנה.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה אני רוצה לקנות DVD טוב במחיר לא מוגזם מחיר נמוך ומוצר סבבה בערך 200 שקל יש חריגות פה ושם רק תציעו לי כי אין לי מושגג מה לקנות כל דבר שאני נכנס בזאפ יש חוות דעת שהוא לא שווה נהרס לא יודע אני מחפש משהו אמין.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
הסאב של הרמקולים הנוכחיים שלי פרש מתפקידו. אני מחפש רמקולים 2.1 עד ה 400 ש"ח, כרגע אני חושב על ה JBL Creature , יש אותם לשותף שלי במעונות והם נישמעים נהדר. יש למישהו המלצה אחרת בתקציב הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה לאוזניות למחשב, תקציב של 200-250 ¤ (גמיש קצת), אני שומע הרבה (מאוד) מוזיקה וצופה בסרטים ובסדרות. יש לי כרגע אוזניות אולפניות די ישנות של Sony דגם DR-S3 שעושות עבודתן נאמנה כבר כמה שנים, אך לצערי לאחרונה הן החלו לעשות בעיות. לא מזמן הבאתי אוזניות Sennheiser HD-201 מחבר ומאוד התאכזבתי, הצליל "מלוכלך", הבאס לוקה בחסר והעוצמה חלשה למכביר. ה-Sony הישנות שלי אוכלות אותן ללא מאמץ... אני אשמח לקבל המלצה לאוזניות איכותיות ונוחות שיתאימו לצרכים שלי, ואם מישהו מכיר חנות באיזורהמרכז שמאפשרת להאזין באוזניות לפני הרכישה זה יהיה נחמד. שכחתי לציין, אני מחפש אוזניות קשת חוטיות שמכסות את כל האוזן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי קיבלתי היום את הטלויזיה החדשה שלי (sansui 27) ויש בה 3 חיבורי HDMI חיברתי בכבל DVI ל - HDMI את הכרטיס מסך לטלויזיה ועברתי לערוץ ה - HDMI שהוא מחובר אליו, אבל העניין הוא שהמחשב מזהה את הטלויזיה ובטלויזיה עצמה אין אות... מה אני יכול לעשות במקרה כזה?
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, ברשותי סאב של המערכת Alpha Technology AL400 עכשיו אני מחבר אותו למחשב כמובן שחיברתי לו רמקולים למגבר מאחורה אבל לא של המערכת הזאת אלא רמקולים גדולים יותר, והבעיה היא שאני לא שומע את הרמקולים אלא רק את הסאב, ברצוני לשאול מספר שאלות על המערכת הנ"ל, 1. ממה הבעיה יכולה להיווצר ? 2. יש סיכוי בגלל שהרמקולים שחיברתי הם לא סטליטים ? 3. או שרק הרמקולים ספציפי של המערכת הזאת מתאימים לה וכל השאר לא ? אשמח לתשובות עינייניות, רב תודות.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני מתאמן בחדר כושר וגם רץ הרבה הייתי רוצה המלצה לאוזניות קטנות ואיכותיות מבחינת סאונד(עם דגש על באס טוב) יש לי שתי אופציות שראיתי והן http://www.amazon.com/Jabra-SPORT-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B005FVNHBI/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1322406752&sr=8-65 http://www.amazon.com/Jaybird-Freedom-Bluetooth-Earbuds-Fit-Bluetooth/dp/B005B28DOM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1322406694&sr=8-18 אני אשמח אם למישהו יש ביקורת על אחת מהן או הצעה על אוזניות אחרות(אין בעיית תקציב העיקר משהו שיחזיק זמן ויחזיק על האוזן..)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
היי מה קורה? לפני שבוע קניתי רמקולים peerless magic 7 שהם 6אום ו400 וואט RMS ואין לי מושג מה זה אומר, מה שאני בא לשאול זה עם אני יכול לחבר לזה מגבר 6 אום 200 וואט וזה עדיין יעבוד כמו שצריך? או שצריך משהו אחר
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה בהרצת סרטי HD 1080P, הסרט לא רץ חלק ואין סנכרון בין הסאונד לוידאו. המפרט שלי הוא: intel pentium dual E2140 1.6 2g ram ddr2 533 geforce 9600 gso מסך - benq g2220hd הורדתי כבר את הcccp חבילת קודקים ואת ה-core avc pro 2 וגם זה לא עזר. אני אשמח אם תעזרו לי ונמצא פיתרון תודה.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אהלן חברים סיפור מצחיק לפניכם למעלה משנתיים שאני מחפש טלויזיה תצחקו אבל יש לי עדיין את הבוקסות גדולות 21 אינצ, זוכרים? ששואלים אותי למה, אני עונה שעוד לא המציאו אותה אז לפני היורו 2012 החלטתי שאני אראה אותו ב- hd לאחר שנים שחלקים גדולים מהמגרשים נעלמו לי מן המרקע התקציב נע בין 4000 ל 5000 בערך, מעוניין בגודל 42 3d ודגם חדיש חשבתי על פיליפס PFL7606H או טושיבה TL838 46 יש לציין שלרוב אני רואה סרטי קולנוע דרך כונן חיצוני/USB והמון כדורגל ח'ברה לשיפוטכם
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי אוזניות steelseries.. 5hv2, ראיתי שיש גרסה שמגיעה עם כרטיס קול USB ויש גרסה זולה יותר במאתיים שקלים שבאה ללא הכרטיס USB. השאלה היא האם הכרטיס מאפשר ביצועים טובים יותר כל כך בהשוואה לכרטיס אונבורד? יש לי לוח אם gigabyte z68x ud3hעם : Realtek ALC889 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel Support for Dolby® Home Theater Support for S/PDIF Out האם יש כדאיות להשקיע בזה 200 שקלים יותר? או שהכרטיס אונבורד אמור להיות מסוגל לתת תוצאה מספקת? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
יש לי מערכת קולנוע עם 5 רמקולים ואני הולך לקנות מחשב כנראה שבוע הבא.. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס קול.. על איזה אתם ממליצים לי והאם לקחת 5.1 או 7.1 ? ומה המחירים ? התקציב לכרטיס הוא עד 150 גג ! זה הלוח אם: לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תגידו האוזניות האלה שוות משהו: KOSS TD-60 [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן איפוד מיני ואני לא בטוח איזה דור הוא. על האריזה שלו רשום 18 שעות סוללה וזה אומר שזה דור שני אבל אין לי באמת זמן סוללה גדול וגם התאורה של המסך בצבע יותר לבן מאשר כחול כמו שרואים בתמונות. בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-