אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
טלווזיה של Pixxel: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380200 2 טושיבה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597812 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490870 אחת Benq: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492439 עכשיו, מה שמעניין אותי, הטלווזיה הזו צריכה להיות FHD לפי הרזולוצייה שלה אבל היא מוגרדת כ HD Ready. למה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369714
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי h320 ואני צריך עדכון 1.28עם עברית פשוט האתר של העידכונים נמצא בשידרוגים אם למישהו יש הוא יכול להעלות? תודה
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום התקנתי במחשב החדש את הדרייבר של הכרטיס קול (הלוח זה asus p5q-pro) הגדרתי בוינדוס בלוח הבקרה שיש לי רמקולים של 5.1 (logitech x-530) אבל משום מה עדיין לא שומעים את הרמקולים בסרטים וכו'..) יש רעיון למה?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית, יותר נכון זה יהיה לחדר.. אז לא צריך משהו רציני, כמה שפחות כסף עדיף. הDVD - שיקרא Dvix כמובן. הרמקולים - עדיף דקים ולא גדולים. המגבר - אין דרישות מיוחדות. כל תגובה תתקבל בברכה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490802 הן יותר טובות מהPMX-200? אני כעקרון מחפש עוד זוג אוזניות בנוסף לAKG K26P אבל אני אקנה אותן בחו"K עוד שבוע אני טס... את הדגם הזה אני יכול להשיג בכ50 דולר Sennheiser OMX90 תאכלס הן שוות אולי עדיף זוג של פורטה פרו ב45 דולר? או PMX-200 ב60 דולר? *חשוב לציין שזה יהיה נוח לריצה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היה לי אותן כמה שנים והן היו מעולות, אבל צד שמאל עובד עכשיו רק לפעמים (כשמותחים או מזיזים את החוט יש איתו בעיות), אז אני מחפש משהו אחר להחליף אותן, עם עדיפות גדולה לאותה חברה (ואם אפשר גם אז שיהייה חוט ארוך כי לפעמים אני מחבר אותן למחשב ושומע במיטה). זה בעיקר למוזיקה ולמשחקים... אני שומע את כל סוגי המוזיקה כמעט כולל קלאסית אבל לא דברים עם הפקה מפלסטיק (פופ/ראפ או מזרחית). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ישלי בסלון רמקולים 5.1 ישנים שאני רוצה להחליף התקציב שלי זה עד 1000 שקל ואני לא צריך DVD כי כבר ישלי Xtreamer תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, כעזרה להורים, התחלתי לברר להם בירורים ראשוניים (מאוד) על מערכת סלונית לשיפור חווית ההאזנה בסלון. כרגע הרכיב היחיד שקיים הוא מסך LCD 37" של טושיבה (HD ready) שלא יוחלף. מעבר לזה, אין כלום. מה שכן, יש לי סט רמקולים Logitech X-530 (רמקולים אנלוגים בתצורת 5.1 עם 3 "חיבורי אוזניות" (3.5mm?) כתום-ירוק-שחור) שלדעתי במקום שסתם ישכבו בתוך הקופסא, אחרי שכבר כמעט שנה אין להם שימוש יכולים בהחלט להתאים לצרכים שלהם בסלון מבחינת עוצמה ואיכות. הבעיה היא שממה שאני מבין, אין ממש רסיברים שיודעים להוציא סאונד לרמקולים של מחשב (יש גם עניין של הגברה פנימית של הרמקולים, לא?) ככה שחיבור ישיר לרסיבר עלול להיות קצת בעייתי. מצד שני, נראה לי שמחשב מדיה סנטר עלול להיות קצת גדול עליהם (למר…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה ALC850. רציתי לדעת האם כאשר אני מחבר את המחשב לטלוויזיה ניתן להשתמש ברמקולים של המחשב כרמקולים אחוריים וליצור קומבינציה מסויימת של 4.1 או משהו בסגנון? זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך כול מידע שאפשר על הטלווזיה PH9 של PANASONIC בגודל 42". יש לי הזדמנות מיוחדת לקנות את הטלווזיה הזאת בזול, ואני צריך כול מידע על הטלווזיה. תודה לעוזרים! אלון
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinTV PVR-150. אני עובד עם Vista 64bit. מה הדרך הכי טובה להמיר קלטות וידאו לקבצים? איזו תוכנה מומלצת, איך לקודד את הסרטים ככה שישמרו על האיכות? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של creative שמחובר עם כבל COAXL אל המגבר בחיבור המתאים. כאשר אני מבצע בדיקה לרמקולים אני שומע רק מהקדמיים ולא מהסנטר, אחורי והסאב, כנ"ל גם כאשר אני מפעיל סרטי DIVX באמצעות ה CRYSTAL PLAYER שלי אני לא שומע את הסאונד בצורה מלאה. התקנתי CODEC .... תעזרו לי בבקשה. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..
-
אז זה הסיפור.. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם יציאת Tv-Out בשיטת שידור HDTV הטלויזיה שלי יש לה כניסת 21 פינים. יש לי שני קונטקורים אחד לכרטיס שממיר מהHDTV לRCA ולטלויזיה מ21 פינים לRCA קניתי כבל RCA צהוב כלומר רק לוידאו וכאשר אני מחבר אותם אני רואה בטלויזיה שחור-לבן... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי את הכרטיס הנ"ל לא מזמן. המחשב מיועד להמון דברים ולכן אני מנסה כל מה חודשים לקנות לו רכיב אחר שמוגדר כהטוב ביותר ברמת המחשב הבייתי כדי לשמור על איזון של מחשב חזק לכל השימושים שלי. השימושים שלי בהקשר הם כמובן הרבה סרטים ומוזיקה (המחשב משתמש גם למדיה סנטר), משחקים אבל הכי חשוב זה תוכנות ליצירת מוזיקה כמו קיובייס המוכרת ועוד תוכנות פחות נפוצות, למרות שעיקר השימוש הרגיל הוא במדיה סנטר כשאני שומע מוזיקה ורואה סרטים. השאלה אם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריך ללכת על כרטיס מקצועי לגמרי כמו M-AUDIO לדוגמה..? למאן האמת מה שמאוד משך אותי זה הבאנדל המרשים מאוד והחשש שכרטיס מקצועי לגמרי לא יתאים בהכרך למשחקים לדוגמה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-