עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by iakovl,

יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by davepinhas,

שלום אני מחפש מגבר סטריאו טוב לרמקולים של becker 110W RMS אום 8 התקציב שלי הוא 2000-3000 שקלים ואני מחפש במגבר רק איכות סאונד טובה.. לא אכפת לי אם הוא יכול להתחבר לטלויזיה באיכות HD או מכל שאר הפונקציות החדשות שיש היום... תרשמו לי דגמים שאתם מכירים ואני אבדוק אותם בחנויות. דרך אגב אני חושב לקנות את הדגם AX 497 של yamaha...אשמח לקבל ביקורת עליו והאם הוא שווה קניה. תודה על העזרה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. טוב אז ככה אני..שוקל בין שני דברים..תגידו לי מה עדיף [= http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=11448 http://www.sony.co.uk/product/hch-systems-with-blu-ray-disc/bdv-e370#pageType=TechnicalSpecs זה מגיע גם בלוריי מגבר ורמקולים! 2 או שעדיף רסיבר בניפרד ובלוריי בניפרד?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  4. Started by levelone,

שלום לכולם. יש לי מגבר של YAMAHA ו-CD של MARANTZ שהשלטים של שתיהם פועלים באינפרא אדום ואני צריך שלט אחד להפעיל את שתי המכשירים (אין לי את השלטים המקוריים) חיפשתי קצת באינטרנט ויש כ"כ הרבה שלטים עם כ"כ הרבה אפשרויות. אני צריך שלט פשוט ובסיסי שיפעיל את שתי המכשירים האלה ואם יש אפשרות להפעלת מכשירים נוספים זה יהיה מעולה. הבעיה היא, שאני לא יודע איזה שלט יתאים ואני גם צריך שלט שיוכל לתפעל את כל הפונקציות שקיימות במכשירים. מחכה להמלצות. תודה רבה לכולם, שיהיה חג שמח!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. Started by haim85,

הרמקולים האלה סוג:NXT3601 Pure Acoustics עולים בזאפ 1300 שקל יש לי אפשרות להביא אותם ב500 חדשיםם! שווה לי? הם מתחברים לdvd ולמחשב וזה מה שאני צריך ובקרוב גם לרסיבר! מה אומרים הם נחמדים כדי לי לכרוש אותם? מחיר שלהם זול יחסית! נ.ב חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמה גבוהה ויקר!! אפשר לראות מיפרט שלהם פה: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=2723

• 0 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by lobazain,

שלום לכולם! יש לי כרטיס קול על הלוח, asus p4s8x, וראיתי בחוברת של הלוח שאפשר לחבר לו ל pci spdif. עכשיו ניסיתי להשיג דבר כזה בפלונטר, כי אני תופס מהם בכל מה שקשור בחלקים שאין במקום אחר, אבל לא היה להם דבר כזה. השאלה שלי היא: איפה אפשר להשיג דבר כזה? (האם אפשר דרך היבואן של asus)? האם חובה שהכרטיס יהי של asus ? אם לא איפה אפשר להשיג spdif בכלל? תודה לכל המשיבים.

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. הי, אני צריך לחבר מחשב נייד לרסיבר (מרנץ SR-3500). היציאה האופטית של הנייד משולבת ביציאת האוזניות. למיטב הבנתי צריך כבל אופטי שבצד אחד שלו מחבר 3.5" מיני, ובצד השני יציאת Toslink אופטית. מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מיידית כבל כזה, או כבל Toslink->Toslink + מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  8. אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  9. אבא שלי נוסע מחר (שבת) לארצות הברית- קליפורניה, אז אני הולך להזמין לעצמי beyerdinamic DT931 (אני כבר סגור על זה) ב180$+ 7$ למוסטפה. עכשיו אבא שלי חושב שזה ביזבוז כסף, וזה בכל אוזניות לסטודיו (WTF? אוזניות פתוחות לסטודיו?!). עכשיו אני יכול להגיד שיקנה וזהו- אבל זה יהיה מלווה בחריקת שיניים עצבנית של אבא שלי בזמן שהוא יזמין. מעבר לזה אני צריך אותו כדי שיבנה לי יעזור לי לבנות מגבר לאוזניות(לפי פרוי'טים שאחרים עשו בHEADWIZE)... אז אני צריך כתבה\כתבות על: -למה שווה להשקיע באוזניות יקרות. -מה ההבדל בין אוזניות ב50$ ובין אוזניות ב180$. -למה לא רק לסטודיו צריך אוזניות יקרות. -מה עושה מגבר לאוזניות, ולמה צריך בכלל מגבר? --ובקיצור, למה שווה להשקיע באוזניות יקרות ומגבר. רק העיקר לא …

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  10. אני רוצה לשים רמקולים במקלחת ולחבר אותם למחשב שנמצא בחדר ליד, ואז יוצא מצב שיש ביניהם כבל של איזה 4 מטר. אני צריך שהרמקולים יהיה כמו שפחות עמוקים (מבחינת גודל, רוחב ואורך זה בסדר אבל יש בעיה עם העומק כי אין הרבה מקום). הבעיה היא שבדרך כלל הרמקולים האלה באים על כבל אודיו שמחובר אליהם ומתחבר למחשב, איך אני מאריך אותו ל4 מטר? האם זה יפגע באיכות הסאונד? איזה רמקולים אתם ממליצים בשבילי? ראיתי בZAP ונראה לי שאלה הכי התאימו לי : YSTM101 של YAMAHA וגם:Genius SP-HF 2.0 560Watt. אני יודע שהימאה נשמעים יותר טובים כי זה ימאה, אבל הג'יניוס הם 14W RMS והימאה רק 10, והאיכות פה גם ככה לא תהיה בשמיים, מה גם שהג'יניוס נראים לי יותר יפים. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by vmaddog,

מעונין בכרטיס הקלטה מהטלויזיה למחשב (שמע ווידיאו) משהו פשוט וטוב מחיר - לא יודע כמה עולה מה העדפה לדברים זולים אם אפשר כמה אפשרויות לכמה רמות

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. ברשותי מחשב HTPC ואני מעוניין לרכוש לו כרטיס טלוויזיה שישמש אותי לטלוויזיה (37') במחשב... אני כמובן אקליט ויחבר את זה בחיבור Component\S-Video הכי איכותי שאפשר לממיר דיגיטלי של הוט אני רק מבקש המלצה איזה כרטיס טלוויזיה כדאי לקנות - העדפה ל KSP \ FOXPC\ SKYPC. אה כן גם אני מעדיף שלט למרות שיש לי מקל+עכבר אלחוטיים.... ואם אפשר שלט של מדיה סנטר\עם חצים כמו של הממיר אז עוד יותר טוב. התקציב יכול להימתח בהתאם ליכולות של הכרטיס אני לא מחפש כרטיס סופר עורך שיקליט לי תכני HD שייעשה לי קפה אני רק צריך משו מקליט שתומך ויסטה סטייל הכרטיסים של לידטק, ואני צריך שתגידו לי מה טוב. בבקשה תענו! תודה מראש!!!!

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  14. טוב השאלה בכותרת... תקציב עד 250 ש"ח, מקסימום 300 ש"ח. זה הלוח http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#ov (אם זה משנה, אז שאר המפרט בצד). אז כמו שאתם יכולים לראות הכרטיס צריך להיות בעל חיבור PCIeX1 או PCIeX16. והכי חשוב שיתאים ל-Windows 7.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  15. אני רוצה כרטיס טלוויזיה חיצוני שיתמוך במסך מחשב רחב לחבר ממיר של הוט ושאני אוכל לחבר גם סוני פלייסטיישן 3 ושהמשב לא יהיה צריך להיות דלוק להפעלה תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Gil28,

לחיבור T260 לממיר הוט רק קוצה לראות טלויזיה במסך המחשב באיכות טובה (לא להקליט) נ.ב. משתמש בויסטה אולטימייט 64BIT ו-4GB זיכרון

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  17. Started by QQQ,

-שיהיה מסוגל לעבוד עם MEDIA CENTER בVISTA x86. אגב יש כאלה שיעבדו עם WINDOWS 7 RTM X64? -שתהיה כניסת RCA -שיעבוד עם PAL -יכולת הקלטה: יהיה בונוס נחמד אבל לא חובה תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by mj23,

היי יש לי כרגע כרטיס טלויזיה מעפן תמיכה של רזולוציה 640-480 ויש לי מסך של סמסונג 24 HDMI אז רציתי לקנות כרטיס טלויזיה שיתמוך ברזולוציה הגבוהה(יש לי ממיר יס מחובר למחשב) פשוט אין לי מושג בכרטיסי טלויזיה יש לי תקציב של 1000 ש"ח אשמח לקבל המלצות והצעות תודה

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  19. Started by mazam,

שיהיה אפשר לחבר אליו YES ושיהיה אפשר לעשות ממנו מדיה סנטר!!

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by YarinD,

אני מחפש כרטיס קול שישפר את הטראבל של המיקרולאב סולו 6 שלי משום מה השמיעה שלהם מרגישה לי מאוד עמומה וחנוקה, כאילו הצלילים של הטראבל לא יוצאים החוצה. רק שאני מגביר ל 40% ווליום זה מסתדר. בכל הביקורות שקראתי עליהם דווקא אמרו שהטראבל שלהם חזק וחד מידיי! ואילו הבאס קצת נופל ממנו, אצלי זה נשמע בדיוק ההפך. אני משאר שזה כנראה בגלל הכרטיס קול המובנה שבלוח אם (Realtec ALC888 ) אז חשבתי לקנות את ה Asus Xonar D2X או את ה ‏Asus Xonar Essence ST מה ההבדל בניהם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים? כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב. אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים. על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל? איך ה Audigy2 יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים? *בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה. השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא. ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ? תודה.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. [glow=red,2,300]שלום פורום[/glow] לקח לי כמה זמן להבין שהכרטיס המובנה שלי הוא חרא ועכשיו אני רוצה כרטיס קול חדש! אני יכול להוציא עליו עד 600 ש"ח.. שמעתי שCREATIVE הם כר לא כמו שהיו פעם - זה נכון?, תשמעו - גם בלי קשר לזה אני רוצה כרטיס של DOLBI DIGITAL , אני פשוט לא יודע איפה אפשר לקנות אחד כזה ואני גם לא מבין כ"כ גדול בכרטיסי קול - אז בבקשה תתנו לי הצעו לכרטיס קול חדש - וכן - שיהיה של 5.1 לפחות! ושיעלה 600 ש"ח גג.. תודה רבה

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by J0n1,

אז ככה... יש מצב טוב מאוד שבקרוב אני אצטרך לחבר את המחשב למגבר, מגבר 2 ערוצים, אני מניח שהוא יתחבר בRCA או איך שלא מחברים למגבר. כיום יש לי כרטיס OB, הAC97... אני מחבר את ה540 של לוג'יטק דרך כל הכניסות של הסראונד, ואז הPS2 דרך האופטי. ואז נשאר מיקרופון,LINE IN, ואופטי OUT, שלא עוזר לי, כי רוב הסיכויים שהמגבר יהיה וינטאג'. אז בואו נעשה סדר: המחשב מחובר לרמקולים 5.1, לPS2 ולממיר לסרוגין,והוא יתחבר גם למגבר/רסיבר, לכן מה שאני צריך זה: 1. יציאה ל5.1 2. שתי כניסות אופטיות (אחד PS2, ואחד הממיר) 3. יציאה למגבר אין לי ממש תקציב, כי אני לא יודע כמה דבר כזה עולה, 50$ יחשב המקסימום (אם אפשר) אני לא מחפש כרטיס איכותי במיוחד, בינתיים אני מסתדר מצוין עם הOB, פשוט אין לי יותר…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  24. אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  25. שלום... אני מחפש כרטיס קול שיהיה טוב למוסיקה, וגם שתהיה לו יציאת SPDIF שאני יוכל יחבר ישירות למגבר ולהנות מסאונד בסרטים.. התקציב שלי הוא כ300 ש"ח אני יוכל אולי להתאמץ עד 500 אבל רק אם יהיה שווה והביצועים יצדיקו את ההפרש.. תודה לכל העוזר

• 3 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.