אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490802 הן יותר טובות מהPMX-200? אני כעקרון מחפש עוד זוג אוזניות בנוסף לAKG K26P אבל אני אקנה אותן בחו"K עוד שבוע אני טס... את הדגם הזה אני יכול להשיג בכ50 דולר Sennheiser OMX90 תאכלס הן שוות אולי עדיף זוג של פורטה פרו ב45 דולר? או PMX-200 ב60 דולר? *חשוב לציין שזה יהיה נוח לריצה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
של DVD המכיל MP3 האפציה של שמיעת שירים רנדומלית אינה מופיע אני לוחץ על PLAY MODE וכלום לא קורה יש למישהו מושג? תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מעוניין באוזניות כפתור למכשיר נוקייה עד 100 ש''ח מה האופציות בתקציב הזה והאם הגדלת התקציב ל-150 ייתן תמורה יותר טובה? תודה והמשך ערב טוב
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מערכת 5.1 של לוגיטק הX530 לבין הדגם של פיליפס 5.1 - MMS460 מבחינת כוח הפיליפס טיפה יותר חזקים אבל הם גם יותר יקרים ב90 שקל.. האם זה שווה את זה? למישו יש את הפיליפס האלה ויכול לתת חוות דעת? כמו כן קניתי לפני חודש וחצי את הרמקולים X230 ואני כותב עכשיו כי אני רוצה להשתדרג ל5.1 למוזיקה הX230 באמת מצויינים אבל יש לי חבר עם הX530 ואני רוצה את הסראונד ואם כבר אז אני מנסה למכור אותם.. את הX230.. הם באמת חדשים בלי שום בעיה.. בקופסא.. אחריות התחילה מלפני חודש וחצי ויש לה עוד שנתיים. אם מישהו מעוניין שיגיד...אני מוכר אותם בסביבות 250 שקל (בזאפ הם עולים 300 שקל)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי את הIaudio G3 והאוזניות שקיבלתי לא טובות כל כך אני מחפש אוזניות כפתור בסביבות ה 150 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? http://cgi.ebay.com/NEW-iRiver-H10-6GB-MP3-PHOTO-PLAYER-COLOR-LCD-FM-RECD_W0QQitemZ5823953388QQcategoryZ114623QQrdZ1QQcmdZViewItem בהתחלה רשום בצבע סגול Direct Transfer Photos from Digital Camera
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
נגן 1 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1659258 נגן 2 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1691270 האם הם נופלים משמעותית באיכותם לעומת ה SANDISK 512MB ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מאוד אוהב מוזיקה, מאוד מאוד אוהב מוזיקה. אני רוצה לדעת אם קיים (ורצוי לא יקר יתר על המידה) מערכת שמע "מיני מרכזית" על עקרון המזגן המיני מרכזי. למה אני מתכוון? יש קונסולה ראשית שמבקרת על הכל עם חיבור למחשב(שדרכו הכל נשלט - CD, רדיו, מוזיקה על המחשב וכו'). היא מועברת למערכת רמקולים כך שבכל חדר בדירה ניתן לשמוע בצורה איכותית את הצלילם המתנגנים. רצוי גם שיהיה שלט או בקר בכל חדר, וכמובן יכולת שליטה על אילו רמקולים באילו חדרים ינגנו (מן הסתם המקרה בו יש צורך שכל הרמקולים ינגנו בבת אחת הוא נדיר מאוד). אם יש פתרונות יצירתיים שעונים על הבקשה שלי, אך לא בדיוק על פי המאפיינים שציינתי, גם הם יוערכו ואני אשמח לשמוע אותם. תודה, גיל.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי את הכרטיס הנ"ל לא מזמן. המחשב מיועד להמון דברים ולכן אני מנסה כל מה חודשים לקנות לו רכיב אחר שמוגדר כהטוב ביותר ברמת המחשב הבייתי כדי לשמור על איזון של מחשב חזק לכל השימושים שלי. השימושים שלי בהקשר הם כמובן הרבה סרטים ומוזיקה (המחשב משתמש גם למדיה סנטר), משחקים אבל הכי חשוב זה תוכנות ליצירת מוזיקה כמו קיובייס המוכרת ועוד תוכנות פחות נפוצות, למרות שעיקר השימוש הרגיל הוא במדיה סנטר כשאני שומע מוזיקה ורואה סרטים. השאלה אם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריך ללכת על כרטיס מקצועי לגמרי כמו M-AUDIO לדוגמה..? למאן האמת מה שמאוד משך אותי זה הבאנדל המרשים מאוד והחשש שכרטיס מקצועי לגמרי לא יתאים בהכרך למשחקים לדוגמה.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מאוד מאוד מוזרה... אני שומע שירים ב WINAMP ופתאום הכל מפסיק לי... לא שומעים ואם אני עושה שוב PLAY הוא מנגן שנייה אחת וגם אותה לא שומעים והוא מפסיק... זהו חייב לעשות ריסט בשביל לשמוע... תכלס לא ניסיתי עם WMP כי אני משתמש רק ב MP3 ו WINAMP ניסיתי להוריד דריבר חדש ל XP וגם התקנתי לא מזמן את כל המערכת מחדש... לא עזר כלום יש לי את הגרסא הכי חדשה של NERO וגם עשיתי לה התקנה מחדש למשהו יש רעיונות או שקרתה לו גם אותה תקלה? יש לי ABIT SL עם היציאה אופטית מחוברת... תודה מראש יניב
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-