עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום קניתי היום את הרמקולים של לוג'יטק Z5500 אני משתמש בכרטיס קול Sound Blaser Live 5.1 האם לדעתכם אני צריך להחליף לכרטיס קול טוב יותר או שזה מספיק מה שיש עכשיו? מאוד התרשמתי מהאיכות של הרמקולים בינתיים למרות שרק שמעתי בהם שירים ולא שיחקתי הסאב ממש ענקי! (אולי אפילו יותר מידי) אבל בסה''כ עד עכשיו נראה לי כמו מערכת רמקולים מצויינת... מה דעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Chymes,

בסופו של דבר החלטתי לרכוש טלוויזיה 21 אינץ' משומשת ו-Divx Player. עכשיו נשאר רק לבחור את הנגן. אינני רוצה משהו איכותי במיוחד, כי מדובר במכשיר שאקח לצבא. לצבא אף פעם לא לוקחים דברים יקרים כי גונבים/ שוברים ואז חבל על הכסף. אני רוצה משהו בינוני+, שלא עולה יותר מ-600 ש"ח. גלשתי לאתר olsale וראיתי נגנים רבים: חברת Lenco http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7389347&type=1&product=1&category_name=DVD3 APEX DIGITAL http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7391188&type=1&product=1&category_name=DVD3 Xennon http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7114617&type=2&product=1&category_na…

3. שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט לי תוכניות שהפסדתי ישירות למחשב (מהממיר) במחיר הנ''ל ושאלה לי אליכם: אפשר להשיג כבל קומפוזיט באורך של משהו כמו 12 מטר? והאם זה יוריד מאיכות שלו? פשוט המחשב רחוק מהנקודה של הממיר. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  4. אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by dorshay,

שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by Jules Winnfield,

מה אתם אומרים? פשוט אני לחוץ בכסף ואצלהם הרמקולים עולים ממש בזול....קצת חשוד ?

7. Started by icebreak,

כתבה חביבה שמראה כמה איכפת ל YEDA מהקונים שלה.. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/862/390.html

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Started by ychig,

התקציב בערך עד 3800 עם אפשרות לחריגה קלה אם זה באמת משתלם.. השימושים יהיו כמובן צפייה בשידורי טלויזיה[יש לי ממיר של יס אם זה משנה..] וחיבור למחשב לצורך צפייה בסרטים וכו' [לעבודה במחשב יש לי מסך 19'' נחמד..] תודה .

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by easyuri,

קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by nondos,

משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  14. Started by orjerby,

מה ההבדל בין Full HD ל-HD Ready ? אם יש לי Full HD בפלזמה, אז האיכות תהיה בהרבה פחות טובה מ-Full HD של LCD?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  15. Started by The-Fine,

איפה ניתן לרכוש כבלים ומחברים איכותיים בכדי להחליף את הישנים באוזניות? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  16. Started by homart,

שלום , שאני מחבר את ה320 שלי למחשב, הוא כותב לי שהמכשיר יכול להספק העברת נתונים מהירה דרך USB2 אך בגלל שהמחשב שלי לא תומך אז הוא יעביר את זה ביותר איטיות. הUSB2 קשור ללוח אם? או שאם אני אקנה כרטיס USB2 חדש אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. מחפש טלויזיה 32 LCD באיכות סבירה , עד 6000 שח . אולי : http://zap.co.il/model.asp?model_id=272628

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by ophir91,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD לחדר שתתחבר גם למחשב ואני צריך המלצה... אני רוצה משהו בסביבות הגודל 26 אינץ ובתקציב עד 2000 ש"ח בערך אפשר לחרוג קצת... עדיף למסך FULL HD... ועוד שאלה זה נוח לעבוד על מסך בגודל כזה?? אם כן עד איזה גודל ממולץ? ואם לא זה נוח שאני פשוט ישאיר את המסך הקיים שלי ואוסיף גם את החדש ויעבוד כאילו עם שני מסכים??? תוה מראש לממליצים...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by מתן123,

שלום יש לי שאלה פשוטה אין לי קול במחשב ואין לי את הדיסק של הכרטיס קול רציתי לדעת איך אני מוצא את השם של הכרטיס קול ואני כבר יוריד דרייברים מהאינטרנט תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  21. כמו WIN' media player ? אם כן, האם יש עוד תוכנות ממומלצות ? ואיך עושים את זה בהן...? תודה. aaaaaa32

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. למרות שאת ההודעה הראשונה שלי בפורמים פה, אני מסתובב פה בפורומים כבר המון זמן... קיצר, אבא שלי החליט לקנות מערכת קולנוע ביתית (עם רסיבר) + dvd. התקציב שלו הוא 1500ש"ח. ומה לעשות, לא לי ולא לו יש מושג בזה, אז החלטתי לפנות אליכם לעזרה. בבקשה תמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית ונגן דיוידי (שקורא צרובים), במחיר הזה (רק בבקשה על תעלו יותר מידי מהמחיר הזה...). עוד בקשה אחת, תתנו לי את שם החנות + האתר שלה, שממנה נלקח המחיר. אהההה כן, ושהחנות תיהיה בארץ, כי מערכת רמקולים כזאת בטוח שיתפסו במכס... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  23. אצלי בחדר הטלוויזיה והמחשב נמצאים על אותו קיר ואני לפעמים מאזין למוסיקה כאשר אני מול המחשב ולעיתים צופה בסרטים כשאני שוכב על המיטה והעניין הוא שכל פעם אני צריך להגדיר אחרת את הבאלאנס בין הרמקולים, וזה ממש מעצבן לעשות את זה כל פעם. אני מחפש תוכנה שיכולה בלחיצת כפתור לקבוע הגדרות מותאמות מראש של באלאנס וטון. למשל שבלחיצת כפתור יוסיף 4dB לרמקול ימין כדי שאני לא אצטרך לשנות את זה ידנית דרך הרסיבר כל הזמן.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Joshua_G,

האם נדרשת תאימות של לוח האם לכונן בלוריי?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by BeNzZy-BoY,

עדכנתי בנאנו שלי עברית בדיוק לפי איך שצריך (הורדתי מהאתר של אפל את העדכון ואז עוד שני קבצים בעברית, במהלך העדכון נדרשתי לפרמט (RESTORE) אז האייפוד וכך עשיתי.. בקיצור, משהו מוזר קרה, האייפוד שלי פורמט והתוכנה שמעדכנת את העברית רשמה לי שהותקן לי עברית באייפוד, הכולך סבבה אני נכנס לאיטונס כדי להכניס שירים על הנאנו וכשאני מחבר את האייפוד מופיעה לי הודעה על הצג באייפוד "DO NOT DISCONNECT" , חשבתי שזה רק לכמה שניות אבל זה חצי שעה ככה אולי אפילו יותר. משהו פה לא בסדר ואני כבר אובד עצות. צריך עזרה מכם בבקשה אמרו לי מה לעשות בתודה בן

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.