עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bd,

ראיתי שיש מקליט DVD . הרדיסק בנפח 80 גיגה שזה DVD ומחברים לטלוזיה ומקליטים ואפשר גם לצרוב וכו..כמו וידאו זה עולה 4K בערך האם זה שווה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  2. היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  3. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  4. קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  5. Started by amir_segev,

אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by Lioriiii,

שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  8. יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  9. Started by benos1,

אוקיי יש לי רק בקשה מיוחדת אחת והיא מאוד מאוד קריטית אני צריך רסיבר עם חיבור HDMI חובה (דיי הסתבכתי עם מערכת שיש לי אבל זה סיפור אחר) אני צריך שיהיו לרסיבר את כל היציאות ושיהיה מומלץ כמובן... בגלל זה באתי לפורום הזה אני דיי סומך פה על אנשים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by itaim,

המחשב שלי מחובר למערכת סטיראו ביתית ממוצעת (2 רמקולים, והגוף עצמו שהוא נגן סידי טיפ רדיו ביחד) עכשיו כבר הרבה זמן שמידי פעם יש זמזום ברמקולים, אז קצת נגיעות בחיבורים מאחורי המערכת כל פעם וזה מסתדר עכשיו הבעיה שזה הפסיק להסתדר =\ רק שלוחצים על החיבור אז שומעים טוב, אני כימעט בטוח שהבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבר 2 שאמורים להיות תקינים (שתיהם עבדו עם המערכת של אח שלי) פתחתי את המארז ולא הצלחתי להגיע לאיזור של החיבורים (צריך לפרק את המערכת לגורמים) יש משהו אחר שאפשר לנסות? או שהחלק הזה במערכת גם הלך לעולמו?

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  11. מישהו מכיר תוכנה חינמית כזו?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by uguru1969,

התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  13. Started by LRa,

מישהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? ויותר ספציפי את הדגם הזה Sony RM-VL900? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Vidati,

שלום! מזמן לא הייתי באתר. אני רוצה לקנות MP3 וראיתי את הדגם הזה של CANYON שהוא אוזניות עם MP3 מובנה בפנים עם סוללה מובנת גם כן. עכשיו המחיר שלו בחנויות הוא בין 350-400 שח גרסאת ה256MB. אני יכול להשיג ב250 את אותה גירסה עכשיו יש לי שאלה: האם אני מקבל מוצר טוב יחסית למחיר אני לא איזה אחד שמבדיל בין צלילים שונים העיקר שינגן מוזיקה? אני ממש נדלקתי עליו... עכשיו אני לא צריך עשרות ג'יגות של מקום. אין לי כל כך הרבה שירים שאני אוהב אז זה ממש מתאים לי. הינה שם הדגם: CANYON CN-MP6HSD 256Mb Headset + Rech. Battery http://www.canyon-tech.com/images/products/periph/big/CN-MP6HSD.jpg בתמונה זה גרסאת ה128MB תודה.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by MaSTer GIL,

כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by ghadad,

האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג ולראות באיזור המרכז ? תודה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  18. קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  19. וגם אם שווה לחכות אול לקנות עכשיו Audigy 2 ZS תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by thegodx,

חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by slavazh,

שלום לכל חברי הפורום אני מקווה שתוכלו לעזור לי. לפני כחודש רכשתי מחשב חדש, כמובן שהלוח אם היגיע אם AC 97 המובנה. בהתחלה אמרתי ניתן לו הזדמנות אך לאחר חודש של שימוש אינטנסיבי (לפחות 6 שעות מוזיקה ביום) הבנתי שאני חייב לרכוש כרטיס. הבעיה היא כזו האם ללכת על קריאטיב או על יצרנים אחרים?? המחשב שלי מחובר ל מגבר סטריאו באנאלוגי ואופן השימוש הוא 80% מוזיקה 15% סרטים ו-5% מישחקים דרישה נוספת לכרטיס אומנם לא חובה אבל יהיה נחמד אם מימדו יהיה קטן (אתם יודעים איורור וכאלא) אם חסר איזה קריטריון תישאלו אני אמהר להוסיף אותו מקווה שתעזרו לי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by hiyal,

איך המכשיר הזה ?? http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JIEXCALIBUR או זה http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JITFDVD7333D

• 0 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים