אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני באתי הביתה וחיברתי אותו ישר לחשמל איך אני יודע שהוא מטעין אותו אין הרי נורית חיווי מה עושים בבקשה תעזרו לי??!?!
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מצטער מראש אם זה לא הפורום לפרסם את ההודעה. בכל מקרה, אני מחפש די.וי.די נייד בתקציב 400 ש"ח +/- שיהיה עם יציאת USB ושיקרא צרובים :] תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חבר'שלי אמר לי משהו בקשר לחיבור ה-lead in/lead out. מישהו יכול לאשש זאת? ובמידה וזה אכן נכון, איזה צבע היציאה בכרטיס קול (SB live!)?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקליט DVD . הרדיסק בנפח 80 גיגה שזה DVD ומחברים לטלוזיה ומקליטים ואפשר גם לצרוב וכו..כמו וידאו זה עולה 4K בערך האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 לפעמים הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד, כשזה קורה אני מוציא את התקע מהחשמל ומחבר בחזרה. התקע מחובר למפצל של 6 כאשר רק 5 ממנו תפוסים שזה כולל את המערכת. מה יכול להיות הגורם לבעיה של הרמקול?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע עם 5 רמקולים ואני הולך לקנות מחשב כנראה שבוע הבא.. ואני רוצה להוסיף לו כרטיס קול.. על איזה אתם ממליצים לי והאם לקחת 5.1 או 7.1 ? ומה המחירים ? התקציב לכרטיס הוא עד 150 גג ! זה הלוח אם: לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770TA-UD3 ₪532
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הורדתי מהאתר שלכם את העדכון עברית ל- iriver h3xx ועכשיו גם אני לא רואה עברית וגם השתנו לי כל התפריטים למה אני לא רואה עברית? והאם אפשר לחזור לגרסה הקודמת שהייתה לי?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לפני כמה זמן חיברתי את הכבל של האוזניות לחיבור של הכונן DVD, כיוונתי את עוצמת הווליום במחשב וגם על גבי הכונן (של חברת TEAC. הפעלתי את הדיסק שהכנסתי אבל לא שמעתי כלום, ניסיתי גם על הצורב וגם זה לא עבד, מה הבעיה? אני רוצה לקנות רמקולים בקרוב, רמקולים בלי סאונד בוופר לא חזקים במיוחד שלא יעלו מעל 200 שקלים, עדיף מ PCH, איזה כדאי? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
אהלן, רכשתי טלווזית LCD של סמסונג מדגם B530 ואני מתקשה לחבר אותה למחשב שלי יחד עם מסך LCD19 של LG. ברשותי READON 4350 עם דרייברים מעודכנים. Ctalyst מזהה את שני הצגים ואפילו מזהה שמדובר בטלווזיה של סמסונג. אני עובד על ווינדוס ויסטה. בהגדרות תצוגה ויסטה מזהה שחיברתי שני צגים ברזולוציות שונות ועשיתי הרחבת שולחן עבודה לטלווזיה. כשאני עושה ריסטרט אני מקבל תצוגה הן בטלווזיה והן במסך 19 של הביוס, אבל איך שווינדוס עולה הטלווזיה מאבדת אות ורק המסך 19 עובד ניסיתי לשנות הגדרות בלי סוף רזולוציות.. לא מצליח לפתור הבעיה, אנא עזרו תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום , למישהו יש פה ניסיון איתם , הם יושבים בקרית מוצקין ולפי האתר שלהם יש להם מחירים טובים על נגני CREATIVE אבל יש בחנות מחשבים גם אגף ריהוט איטלקי .... מישהו מכיר ?? ואם יש לכם המלצה על חנויות שמזיקות נגנים איכותים במחירים סבירים ...
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצערי אני לא מבין בסאונד אפילו טיפה, ממש מרגיש כאילו זה נשגב מבינתי, חוץ מהעובדה שאני יודע להנות מסאונד טוב. עכשיו לבעיה.. בזמנו קנה לי אבי מערכת רמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5200 שהשתמשתי בה בצורה כזו: 3 רמקולים שכבו בצד ללא שימוש, ואילו 2 רמקולים וסאב שימשו אותי לחיבור למחשב או לחלופין לאייפוד. הסאונד מהמחשב תמיד איכזב אותי ואילו מהאייפוד היה יותר סביר, אך תמיד שאפתי לשפר אותו. היום קיבלתי במתנה רסיבר דגם RX-V496 של YAMAHA. מאושר ומתרגש לנוכח העובדה שהסאונד בחדרי הולך להשתפר פלאים, הגעתי הביתה ולמרבה הצער נוכחתי לדעת שאין לי שמץ של מושג איך אני אמור לחבר את חמשת הרמקולים + סאב לרסיבר, והאם זה בכלל אפשרי. האם יש פתרון לבעיה? מה עלי לעשות כדי לחבר את מערכת הרמ…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות טלוויזיה, 32"(לפי מרחק הצפייה). HD Ready. אני אראה בה הרבה סרטים, אבל אני רוצה שגם תיהייה איכות צפייה סבילה בשידור טלוויזיה ישראלי. אני אשתמש בה גם בשביל לשחק בXBOX360. אני חושב לקנות LCD(לפי הצרכים שכתבתי למעלה) התקציב מצומצם, רק 2000 שקלים, אבל אם זה ממש ממש גבולי והבדל גדול אולי נחרוג טיפה. אני אשמח להמלצות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת האם אתם יודעים על עדכון של מכשיר ה-DVD מדגם LH-T250 של חברת LG לתמיכה בקובץ נפרד של כתוביות/תרגום בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ה- iRIVER 2 או ה AVC DMP-01 Soul מהביקורות פה באתר .. לא מצאתי בשום מקום..
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כאשר אני שומע מוזיקה, אני שומע שבאחד הרמקולים כל הזמן נשמעים פאקים וזה מאווט בצורה לא נורמלית את השמיעה, טעושה אותה שנשמעת לא חלק.!!! (אני חושב אולי בגלל שזה רמקולים סטליסטים.!) בבקשה אנא תעזרו למצוקתי.! ???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-