עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by shaharo,

לאחר שחרשתי את כל הפורום בחיפושים הגעתי לכמה מסקנות שכרטיס למוזיקה זה לא צריך להיות של creative הועלו פה כל מיני כרטיסים שונים אבקש שתמליצו לי על האחד הנכון בשביל הצרכים שלי. ESI Julia E-MU 0404 M-AUDIO 2496 M-AUDIO Revolution 7.1 Audiotrak Maya 7.1 Audiotrak Prodigy 7.1 איזה כדאי? יש לציין שאני קונה את הכרטיס מארה"ב ומישהו מביא לי אותו לפה, לכן אם אפשר תנו לי אתרים שמוכרים אותם. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  4. של DVD המכיל MP3 האפציה של שמיעת שירים רנדומלית אינה מופיע אני לוחץ על PLAY MODE וכלום לא קורה יש למישהו מושג? תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. צריך המלצה לסט 5.1 לסלון תקציב 800-1000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by Arik.G,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by axon,

שמעתי שבחים רבים היש אמת בדבר ?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  8. או שיש רמקולים אחרים עדיפים באותו מחיר? לשימוש משחקים וסרטים ומוזיקה בעיקר תקציב 500 שח' מוכן לחרוג +50 גג בלי כרטיס קול...

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by DarkLloth,

יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by assaf118,

השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  11. טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by JohnnyBGood,

סוף סוף קניתי את הנייד... עכשיו נשאלת השאלה איזה מקלדת מידי ואודיו אינטרפייס יתחברו אליו. אני עדיין מתלבט בין Ozone ו Ozonic של M-Audio... אני מבין את ההבדל ביניהן, השאלה אם הוא שווה לי 900 שקל. או אולי בכל זאת מישהו יצליח לשכנע אותי שעדיף ללכת לכיוון אחר (מישהו צעק שם novation?)...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by alexe17,

אוקיי חבר'ה אני צריך עזרה אני רוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס זיכרון פלאש ואני צריך המלצות לגבי נגנים טובים כי אני לא בדיוק מתמצא בתחום אני מחפש נגן עם 256 זיכרון,איכות שמיעה כמה שיותר טובה .עדיפות לצג דיגיטלי.התקציב לא יותר מ1,000 שקל,עדיף בסביבות ה700-800 שקל. אחרי בדיקה במספר אתרים בחול,מצאתי 3 נגנים שהם לדעתי הכי טובים כרגע: i-river ifp-790 creative muvo tx fm rio forge sport הבעיה היא שאלו הם דגמים חדשים ואני לא יודע אם כבר יש אותם בארץ אם יש לכם מידע לגבי אתרים מהם אוכל להזמין את הנגנים האלה או לפחות לברר את המחירם שלהם בארץ,זה יהיה מצויין

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  14. היי מה המלצתכם למסך 42 (מרחק צפיה 4 מטר ) או גדול יותר שישמש 95% מהזמן לצפיה ב hot אנלוגי (ללא ממיר ) ו 5% ב dvd תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. Started by עדיאל,

חברתי אותו ללווין הוא קלט ערוצים אבל יש תמונה בלי קול, בהגדרות קול הוא מסומן ב pal_b וזה באפור ואי אפשר לשנות, מה אפשר לעשות בשביל שיהיה לי גם קול? תודה לכל הצוות

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  16. אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by rotman,

שלום לכולם , אני רוצה לבקש שיביאו לי DVD מקליט מהדיוטי פרי , מישהו יכול להגיד לי איזה DVD מקליט הכי שווה לי להביא מהדיוטי? כמובן שחובה שהוא יקרא DIVX (רצוי כמה שיותר פורמטים) וכו' אהה וגם עדיפות ליציאה אופטית האתר של הדיוטי : http://www.sakaldutyfree.co.il/subCat.asp?mId=1&cId=23&sId=20 תודה על העזרה אחים יקרים.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by duzap,

קניתי מחשב חדש לא מזמן, והכרטיס קול שמובנה בלוח אם(MSI NEO-F, ALC888) עושה לי הרבה כאב ראש.. במשחקים הסאונד דיי חלש[אבל איכותי, יחסית] (משחקים כמו GTA\NFS) ההגדרות בסאונד עד הסוף.. ועוד יותר משגע שאני שומע מוזיקה (אני שומע בעיקר טראנסים וכאלה) באוזניות(SENN HD201), הבאסים שזה מעביר לי פשוט רעש אחד גדול, כזה בום בום עם הרבה רעשים כאלה ועל הפנים... גם האיכות לא משו.. במחשב הישן היה לי כרטיס קול 5.1 של CREATIVE (נראה לי SOUND BLASTER 5.1..) שקניתי לפני שנתיים וחצי אחרי שהלך לי הסאונד בלוח אם, וזה פשוט עולם אחר.. הסאונד יותר חזק, פי 2 איכות... אז השאלות שלי בקיצור: 1. זה בעיה בסאונד של הלוח אם או בעיה עם הדרייברים? (התקנתי מהדיסק, היה על הפנים, הורדתי מהאתר של REALTEK, השתפר …

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  19. שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  20. Started by thebestof2005,

אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by ברק,

לצערי הרב לא החכימו באנוידיה ופיתחו את היהלום הכתר של לוחות האם שלהם וזה הקידוד אונבורד של הסאונדסטורם. אני לא עומד לשדרג את הלוח עוד הרבה הרבה זמן בעקבות הודעה כזאת, שגדרוג משמעו קניית אוודיוגי משמע השקעה רצינית חבל, למרות שיש לוחות חדשים שעושים קידוד און דה פליי אבל עדיין עצוב לי על הסאונדסטורם המעולה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  22. יש לי כרטיס טלוויזיה WinTV PVR-150. אני עובד עם Vista 64bit. מה הדרך הכי טובה להמיר קלטות וידאו לקבצים? איזו תוכנה מומלצת, איך לקודד את הסרטים ככה שישמרו על האיכות? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by Dante_9,

אין לי מושג איך מפעילים אותו! אני מחבר מצלמה וכלום לא קורה עזרה?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  24. Started by tom123,

איזשה אתם ממליצים :\

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device

• 8 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים