עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lisly,

טוב השאלה היא כזו נגיד אני מוריד סרט BLURAY X264, איך שלא יקראולזה, למה שאני מחבר תLCD למחשב , במחשב רואים טוב יותר מאשר בLCD? וגם איך בדיוק אני יכול לאפשר שיהיה קול , כי הרי הרמקולים והסאב מחוברים לרסיבר איזה קומבינה אפשר לסדר שהכ יהיה כמו שצריך? תודה.

2. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  3. היי בובות! פשוט יש לי בבית קוס פורטה פרו והבנתי שבגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם (האוהם) הם לא יעבדו טוב עם האייריבר ihp 120 ולכן אני חושב לרכוש את האוזניות האלו: http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=286743&is=REG שלא הבנתי בדיוק איך הולכת ההתנגדות שלהם כתוב שם ככה: Impedance 16 ohms at 1kHz זה יתאים? כי האייריבר זה 16 אבל מה הכוונה שזה ב1 khz? והקוס זה 60. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by iPsych,

חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Conroe,

אני צריך רמקולים עד 140-150 ש"ח מ IQPC. תודה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. Started by o07,

מצאתי אוזניות ישנות מסוג Aiwa HP-X705 . האם הם שוות משהו כיום? נראה לי שהם היו של מערכת(סטריאו) שלמה האם זה יכול להיות? תודה על העזרה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  8. שלום חברים. עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( ), אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה: -רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב. -מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב. אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות. המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ. לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך. בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע. אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב: -רסיבר. -רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר. -כרטיס קול איכותי. איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\ר…

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. אני מתלבט בין שני מערכות הרמקולים הבאות למכשיר הDVD שממקומם בחדרי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=137857 או http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4911149 איזה מערכת רמקולים מומלצת ואמינה יותר?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  10. יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.

11. Started by Rubber Duckey,

ניסיתי ללא הצלחה לייצר Playlist בנגן, ההוראות במדריך די עלובות וסתם חבל לי על העצבים שלי... אם למישהו יש שמץ של מושג... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by asafpizza,

המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  13. הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by infer73,

בעקבות העצה שראיתי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106999.new;topicseen#new שהציעו להשתמש בVobSub וWinAVI בשביל להמיר סרטים לפורמט של VCD ולהדביק להם כתוביות (מבלי לקודד אותם פעמיים, כמו מדריכים שראיתי) אז עשיתי את זה, אבל היו לי 2 בעיות עם זה קודם כל, וזאת הבעיה היותר חשובה, התרגום הופיע נמוך מאוד בסרט, אומנם על המחשב לא שמתי לב לזה, אבל כשצרבתי את זה ושמתי בDVD בטלוויזיה אז בקושי ראו את השורה התחתונה של התרגום וזה הפך ללא קריא מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה? בנוסף, כשהמרתי מAVI לVCD אז זה מאוד הוריד לי את האיכות, והגודל של הקובץ ירד מבערך 700 לחמש מאות ומשהו מגה אז השאלה שלי היא בעצם, האם מישהו יודע מה ההגדרות הטובות ביותר ככה שזה לא יוריד מה…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  15. יש את האוזניות האלה של סוני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32162 פשוטות וזולות לא צריך משהו יותר טוב מזה, אבל יש דגם כזה שהאוזניות מתקפלות, אני לא מוצא את זה בשום מקום. אפילו אם מישהו יודע מה הדגם של האוזניות המתקפלות זה יעזור לי כי ככה אני יחפש באיביי... אז לסיכום, אני צריך אתר שמוכר את האוזניות המתקפלות או לפחות את הדגם שלהן אם יש אותן פה למישהו תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  16. Started by SurfingNetRise,

ממצב אנשים, אז ככה ההתלבטות בין שניהם, וזה סכום כסף רציני, אז אני צריך כמה דעות שלכם, זה חשוב לי.... למי שיש ניסיון של תקלות ושטויות, אני אשמח אם תגיבו, בתודה מראש... ??? ??? ??? ??? קצת מפרטים: http://www.usbid.co.il/viewProduct.aspx?product_id=249 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by ophir555,

מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by A.Iniesta,

http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  22. Started by matan27,

טוב אז אתמול קניתי את הG3 1GB, אני מרוצה ממנו מאוד מאוד, הוא באמת נשמע נפלא (בהשוואה לאי פוד שיש לי) ונראה לי שהוא הולך להיות הנגן המועדף עליי בזמן הקרוב (למרות שהיעדו המקורי שלו זה ריצות..). למרות מערכת ההפעלה הקלה מאוד, לא הבנתי איך עושים פתיח אישי (רקע) ומכניסים אותו לנגן...אם מישהו יכול להסביר לי איך עושים, אם צריך תוכנה וכו'.. תודה מראש, יום טוב

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by 3Dude932,

יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by ido-nava,

בעיה בטלויזיה 21" GRUNDING CRT בהתחלה התמונה התחלה להיות חלשה .. ואחרי כמה ימים כבר לא היה תמונה .. רואים רק מסך לבן אבל הסאונד מהרמקולים של הטלויזיה עובד מצויין ... למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעייה ? ואיך אפשר לסדר אותה ? תודה רבה !!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  25. דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים