עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  2. יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. Started by Royisr,

אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  5. Started by dragon772,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית? וזה שנעל מקודם מה אתה נועל?!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  6. איזה אוזניות סטראופוניות איכותיות שמחזיקות הרבה זמן וגם לא שבירות יש בין 40-100 שקל??

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by hiyal,

איך המכשיר הזה ?? http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JIEXCALIBUR או זה http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JITFDVD7333D

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. Started by EyalOnn,

יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  9. שלום אז ככה אני מחפש מערכת למוזיקה בתקציב עד 1300 ש"ח חשוב לי האיכולת אמרו לי שהמערכת הזאת Panasonic SCAK640 הכי מומלצת ואיכותית העם זה נכון או שיש איכותיות מזאת בטווח מחירים זה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by kol209,

הכרטיס קול של הלוח הזה Albatron K8X800 Pro יש ללוח הזה כרטיס קול טוב?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  11. אני רוצה רמקולים איכותיים למחשב שיהיו בסביבות המחיר של 200 שקל אשמח מאוד לקבל את הצעותיכם בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  12. רמקולים Ceative LX200 מה טוב בהם מה גרוע בהם ? האם כדאי לקנות אותם ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by yarz,

התקציב שלי הוא בסביבות ה750 שקל מוכן לקנות גם יד שניה ולא מתכוון להזמין מחו"ל אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות משהו חזק חשוב לי באסים מטורפים ואיכות צליל בעיקר למשחקים אבל גם למוזיקה. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by redead,

יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by hen89_,

מה קורה ח'ברה?? אני מחפש רמקולים של CREATIVE מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים ? מישהו מכיר את הדגם הזה של קריאייטיב ‏I-Trigue 3000, 2.1‎ ? http://zomerreis.be/icttest/images/45/1344840.jpg תודהה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by davidreznic,

שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  17. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

19. Started by 888,

איפו אפשר להשיג בישראל IPOD......?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. אני צריך תוכנה שתקבל סאונד מה LINE-IN של הכרטיס קול ואז אני יוכל לשים איתה כל מיני אפקטים על הסאונד ותוציא סאונד מהLINE-OUT... בקיצור שאני יוכל להישתמש במחשב הנייד שלי כאפקטר...

22. שלום חברים אני משתמש צנוע שמתמש כרגע בJVC HA-G101 וכרטיס קול של הלוח אם שלו MSI NEO4 PLAT.... בעקבות הבנייה של המערכת הבאה שלי אני משתדרג בנושא הקול איך שהוא התחלתי לפתח שמיעה יותר טובה בנושא הזה... אני אמור לקנות את DTT2500 DigitaL בתור רמקולים מחבר שלי (יש צורך לתקן את ה2 רמקולים האחוריים) וכרטיס קול אני חושב לקנות כרטיס של קריאטיב במקום הכרטיס של הלוח שלי RS482 DFI. וכמובן אוזניות אז נתחיל בשאלות: 1. מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים את זה? 2. כרטיס קול... אני יכול להביא Audigy2 6.1 Retail יחסית בזול למרות שפזלתי לכרטיסים אחרים, אני מעדיף להקשיב לכם בנושא 3. אוזניות... אני אוהב אותם סגורות... אין לי מה להוסיף, תקציב תלוי בכמה שאני אשתגע באותו שלב אני מניח באזור ה400 ש"ח…

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  24. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 שהלכה ביחד עם DVD של PIONEER . לכל רמקול יש חיבור בנפרד, הם מתחברים ל-DVD עצמו. 1) האם קיימת דרך לחבר אותם ל טלויזיה עם יציאה אופטית? 2) אולי סוג של CONVERTER שקיים בשוק? 3) אם קיים דבר כזה, איפה אפשר לקנות אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  25. אז ככה יש לי תקציב מאוד נמוך (גג גג 200) עדיף 100-150 אבל שיהיה איכותי, שיבינו טוב מה שמקליטים.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.