עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by creative,

שלום לכולם, יש לי בעיה כשאני מחבר את הלפטופ לרסיבר ומנסה לשמוע דרך הרמקולים הסאונד נשמע בדליי (בסרטים לדוגמא). לעומת זאת אם אני שומע דרך הרמקולים של המחשב אין דליי בסאונד. המחשב מחובר לכרטיס קול creative x- fi ומהכרטיס קול בכבל אופטי לרסיבר Yamaha htr6130. שמחובר למערכת 5.1. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Salwaby,

מצטער מראש אם זה לא הפורום לפרסם את ההודעה. בכל מקרה, אני מחפש די.וי.די נייד בתקציב 400 ש"ח +/- שיהיה עם יציאת USB ושיקרא צרובים :] תודה רבה לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  6. נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  7. Started by eladbu,

יש לי איאודיו X5L ואני משתמש בגרסה של ג"ט-אודיו 6.1.3 העניין הוא שפתאום אני מנסה להמיר סרט לנגן והוא אומר לי שאני יכול לעשות המרה רק של 30 שניות???????????. מה הסיבה?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by Elevation,

אני רוצה לנסות אותו באוזניות שלי HD280). אז... כמה זמן להריץ? על איזה ווליום, ואיזה משני הקבצים שנוצרים? רק מי שמבין להגיב בבקשה. http://www.moshier.net/pink.html

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  10. ובכלל, מבקש המלצה לסט רמקולים למחשב בתקציב של 300 ש"ח בערך. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. שלום אז ככה , ישלי כעת כרטיס קול שעל הלוח AC97 כרטיס קול רגיל ופשוט , בנוסף לשני רמקולים רגילים שבאים עם מסך LG 776FM והאמת אחרי שראיתי דיונים על מערכות קול וקול איכותי , ואחרי שראיתי אצל חבר שלי מערכת של CREATIVE נדהמתי מאיכות הצליל . אז אני חושב להשקיע איזה 900 ש"ח ולקנות כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 שעולה בסביבות 180 ש"ח בנוסף למערכת creative inspire t5400 מה דעתכם על השילוב הזה.? יהיה פצצתי? ואם לא.. אז הצעות! ותודה מראש ואם אפשר קצת הסבר על הרסיבר מה זה ?!?! ואם אקנה אותו ואדחף למערכת הנ"ל ישפר משהו?? ואם לא מה ניתן לעשות עם רסיבר? ומה יתן יותר מהמערכת הנ"ל ?? תודה מראש אשמח אם תעזרו. הצרכים שלי : סרטים ומוסיקה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by x-boy_24,

שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  13. אם אני מתקין דריבר לא נכון של כרטיס קול אחרי פרמוט זה יכול להרוס לי תווינדוס? כי עשיתי את זה והווינדוס לא עלה לי אפילו במצב בטוח הוא לא עלה הייתי חייב לפרמט מחדש..

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI. אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל. כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro . אם לא בו - זמנית, אז שאוכל להחליף ביניהם בלחיצת כפתור. זה אפשרי? מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב. הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה. כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב, אלעדיקו. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 21:36:15 .....[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by B0necrack3R,

יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  16. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  17. יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  18. Started by rank,

יש לי שתי שאלות 1 : האם כל LCD תומכת ב1080P ואם לא אז איזה כן ? 2: אני ראיתי LCD בBESTBUY של UNIDEN ב2700 שקל כולל HD זוית צפיה של 178 רזולוציה של 1366X768 .האם הטלויזיה תומכת ב1080P ??

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  19. שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  20. Started by Godmoney,

טלווזיה של Pixxel: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=380200 2 טושיבה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=597812 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490870 אחת Benq: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492439 עכשיו, מה שמעניין אותי, הטלווזיה הזו צריכה להיות FHD לפי הרזולוצייה שלה אבל היא מוגרדת כ HD Ready. למה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369714

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  21. יש לי כרטיס קול מובנה של רילטק (לוח GA P35 DS3L). אני רוצה להקליט ליין גיטרה, אך המחשב לא קורא את הסיגנל שלה. בדקתי בהגדרות הכרטיס, ומשום מה כל אפשרויות ה Realtek HD Audion Input (ביניהן ה Line In שאני צריך) אינן זמינות, כלומר מסומנות באפור. מישהו יודע איך אני מפעיל אותן? אשמח לקבל כל תשובה.

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  22. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by b007,

שלום רב. (בלי שום קשר לאשכול השני שפסרמתי ה.. 37 בסלון (שגם ככה לא מבינים באיכויות שם) ה.. 32 לחדר שלי) יש לי בסלון 37 LCD יש לי בעיה בצפייה בDVD איתה ולהלן הבעיה. אז ככה: אני רואה דיוידי על 16:9 הוא לא פורס לי את זה על כל המסך הוא משאיר לי שוליים שחורים למעלה ולמטה. וזה מקטין לי ת'תמונה.. למה זה לא מגדיל? עכשיו נגיד וזה מגדיל אז התרגום נעלם לי. כי התרגום הוא לא על הסרט עצמו... הוא בשחור שלמטה.. בעיה. איך פותרים גם את זה.. שהתרגום והסרט יסתדרו בול במסך... בלי שוליים וב 16:9? יש לי מספר מצבים בטלויזיה: AUTO (בורר אוטומטי..) FILL ALL 14:9 NORMAL ZOOM LETTERBOX SUBTITLES וזהו... זה הדבר שהכי מעצבן אותי.. בDVD תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  24. אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית, יותר נכון זה יהיה לחדר.. אז לא צריך משהו רציני, כמה שפחות כסף עדיף. הDVD - שיקרא Dvix כמובן. הרמקולים - עדיף דקים ולא גדולים. המגבר - אין דרישות מיוחדות. כל תגובה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  25. איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים