עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Screw_Master,

אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by --Adidas,

יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  3. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  4. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by NIVs,

הם מחוברים בקבל MONSTER מיציאה 1\8 (הירוק הרגיל) ל-2 זכרים שכול אחד מתחבר לרמקול.. אני צריך מעריך איכותי שייתחבר נקבה לזכר אחד וממנו יצא זכר לרמקול הרחוק. אני לא מוצא חנות שמוחרת כבר כזה, למשהוא הצעות? אני באיזור נתניה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. Started by MaoRC,

כשאני מחבר רמקולים ליציאה של הרמקולים הקדמיים (הירוקה) הוא מזהה שחוברו רמקולים אבל לא משמיע בהם שום קול. אבל אם אני מחבר ל back speakers ומגדיר את הכרטיס כ 4 ערוצים אז הוא משמיע לי ב BACK אבל לא ב FRONT. זה מפריע לי כי בחלק גדול מהמשחקים יש רעשים שנשמעים רק בקדמיים וגם המוזיקה נשמעת פחות טוב (בלי באס). לעוד מישהו הייתה הבעיה הזאת? איך אני יכול לתקן אותה? תודה רבה!

7. Started by Syrex,

צהריים טובים אני מעוניין לקנות נגן mp3 מבוסס פלאש, בעל 512 זיכרון. 1.האם יש דגם ספיציפי שעליו ממליצים? 2.איך מתבצעת העתקת הקבצים לנגן? שאני מעתיק קבצי mp3? ושאני מעתיק מסמכים לגיבוי? בעזרת תוכנה כלשהיא או שפשוט אני מחבר את זה לכל מחשב רגיל שלא מותקנת עליו כל תוכנה כלשהיא? או שפשוט נפתח כונן חדש במחשב? יש תלות במערכת ההפעלה,לינוקס ווינדוס וכו'...? 3.זמן החזקת הסלוללות הממוצע כמה הוא? מה יש ומהם הם הזמנים הכי טובים. 4.קיבלתי מספר הצעות: מה נראה לכם יותר טוב<? http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2022163 http://www.netaction.net.il/multi.phtml?item=2026253 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2015739 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_…

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by alexrta,

שלום לכולם אני צריך רמקולים עד 400 שח בשביל מוזיקה ומשחקים. חשבתי על ה-Altec Lansing VS4121, 2.1 . תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by nondos,

משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  10. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה.. אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה או לפורום משחקים... בכל מקרה אני שומע ממש גרוע כשאני משחק ב UT3, יש לי אחלה רמקולים של 4.1 עם איכות סוף הדרך. הבעיה נמצאת רק ב UT3 ולא במשחק אחר, אני שומע כאילו יש לי sound blaster 16. חשוב לציין שבתוך ההגדרות של המשחק שמתי V על האפשרות של hardware audio, וזה עדיין נשמע מעפן.. תודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by dorono008,

אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  12. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!

14. Started by nnfyrbsnss,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by Tamir61,

כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  16. Started by ophir555,

מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by DeVieDeXP,

אהלן חבר'ה. יש לי תקציב של 3000 שח, אני אשמח מאוד לקבל עצה על רסיבר בטווח המחיר הזה.

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by junior_mg,

מישהו יודע אם מוכרים את זה בארץ? לא מצאתי את זה בזאפ

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  19. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT מעבד AMD Athlon 64 3000+ וזיכרון של 1GB . השאלה אם אני אוסיף כרטיס טלויזיה מקליט אני אוכל להשתמש במערכת הזאתי כ - HTPC עם טלויזיה 32 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by nesber,

מהו בדרך כלל המתח של רמקולים של מערכת סטיראו רגילה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  21. שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. Started by ac1240,

יש ברשותי מחשב שאני מחבר אותו לטלויזייה Philips 40PFL5605H LEDhttp://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768743 ואני מחפש לקנות מערכת קולנוע משולבת(אם אפשר ללא DVD עוד יותר טוב ),אני רוצה שהרמקולים לא יהיו גדולים כי אחרי הכל אני מתכוון לתלות אותם בחדר . יש למחשב שלי יציאת SPDIF OUT (והאם שומעים DTS עם כזה כבל?)איזה כבל אני אצטרך לקנות בשביל לחבר את המחשב למערכת קולנוע?(והאם לקנות את כבל בין יציאת האוזניות יעשה את אותה העבודה אני ישמע סרטים ב DTS?)

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  23. שלום. ובכן, אני מחפש אחר אוזניות טובות לדיסקמן mp3 שלי. כרגע אני משתמש באוזניות כפתור של סוני, לא נראות לי מהדגמים החדשים. הקטע הוא שבורח לי סאונד וגם לפעמים הן יוצאות או שלא נכנסות (אם זוג אוזניות כפתור גדול מדי). כרגע מה שנראו לי יחסית סבירות ב"צליל" הן(מסוג של כפתור) הן Sony MDR-E828LP ו- Sennheiser MX 400 היו שם עוד הרבה דגמים של סוני וסנהייסר (גם כאלו שעוטפות הכל-כמו דיג'יי, וכאלו פתוחות). יש המלצות למשהו מסוים? (שוב-יש שם הרבה הרבה סוני וסנהייסר, וכן גם אייווה פנסוניק ועוד שטויות) אין לי עוד הרבה זמן, עד יום שבת, אחרת אני אאלץ בטיול לאילת להמשיך לשמוע ב-סוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by rollita,

אני מתעתד לרכוש נגן משומש. רציתי לדעת איך אני יכול לודא שמכשיר כזה הוא תקין, חוץ ממראה ושימוש של 2 דקות. האם יש "תרבות" רכישה של נגנים משומשים? התשלום מתבצע בצורה מסוימת? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים