עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by gilad_mos,

מישהו יודע אם השלט של ה H1XX מתאים גם ל H3XX? כמה עולה שלט חדש ל 340? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין להחליף את הרמקולים הנוכחיים שלי (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704609 Logitech S120) במערכת אחרת קצת יותר רצינית (2.0 או 2.1). הרמקולים יחוברו למחשב וישמשו לשמיעת מוסיקה. יש ברשותי את הרמקולים האלו: SONY SS-GRX8, ואני יכול להשמיש אותם ע"י רכישת מגבר ב 100 ש"ח. האם בתקציב של 100-150 ש"ח +- יש רמקולים יותר איכותיים מאלו של סוני? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  3. שלום לכולם, לפני שאני מתחיל לדבר אני רוצה לציין שזאת לא המערכת שלי (של חבר) כדי שלא תבינו ותסתכלו על המפרט שלי... המערכת: יש לי רסיבר של YAMAHA דגם RX-V800 כרטיס קול CREATIVE SB live 5.1 ו-DVD של ASUS דגם E616 בעיות (יש הרבה): 1. חיברתי את הרסיבר למחשב, דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס קול. והבעיה היא ששומעים משני הערוצים האחוריים (סראונד) את אותו דבר. 2. אם אני מכוון שזה יבדוק את המערכת ב- DTS אז לא שומעים כלום... 3. בבדיקה של ה- DRIVER של הכרטיס קול שומעים רק מהערוצים הקידמיים (לא שומעים מהסנטר) 4. אם אני מחבר בצורה אנלוגית את הכרטיס קול לרסיבר (6CH INPUT) הכל עובד טוב, חוץ ממתי שהוא מנגן DVD שומעים ב- STEREO 5. כיוונתי ברסיבר שהטווח של הרמקולים הקידמיים יהיה LARGE …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by BIBI,

איך מתכנתים מכשיר דיוידי + וידאו חדש של lg להיות מולטי זון?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  5. Started by tm1988,

ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by skot,

השגתי דרך העבודה במחיר טוב X16 ב510 ש"ח X13 ב406 ש"ח כרגע רוצה ללכת על הX16 אבל האם הוא שווה את ההפרש במחיר? 100 ש"ח זה לא צחוק היום. תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  7. שאלה בכותרת. באמת חשוב לי נמאס לי שזה נופל ועכשיו זה גם אבד

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. שלום, המחשב שלי מרוחק מהטלוויזיה וביניהם יש סוג של מכשול שלא מאפשר לי העברה יפה של כבלים למעט חציבה. יש פה מישהו שיודע אולי איך ניתן להציג בטלוויזיה את מה שאני רואה במחשב בצורה אלחוטית? (אם אפשר גם המלצות לכאלה עם HD) אני לא מדבר על סטרימר, אלא פשוט על הצגה בטלוויזיה של מה שאני רואה במחשב. הסיבה היא שאני לא רוצה רק הזרמת מדיה אלא אני רוצה את האפשרות לשחק משחקים נגיד בטלוויזיה מרחוק, אם תאירו את עיניי ותגידו שגם הסטרימר יכול לעשות את זה ולהראות לי איך אז תביאו לי דגם והסבר. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by Gleeb,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות לשמיעת מוזיקה. הדרישות שלי מהאוזניות הם: 1: שישמעו טוב. 2: אני מעדיף אוזניות שיכסו את האוזן לשמיעה ממושכת. 3: חשוב מאוד שהאוזניות יסננו את הרעש כלפי חוץ. אני יושב במשרד ואינני מעוניין להפריע ליושבים סביבי, פרט זה הינו חשוב מאוד. בקשר לסינון רעשים מבחוץ קצת פחות חשוב. אפילו הייתי מעדיף לשמוע אם מדברים אלי. 4: צריך להתאים לחיבור אוזניות של המחשב וגם של איפון (אני מבין לשחולארות יש איזה חיבור מיוחד משהו ). התקציב עומד על 500 שקל. למראת שהייתי שמח לא להוציא כל כך הרבה על אוזניות. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. אורח לירון
    Started by אורח לירון,

מחפש לקנות Smart TV אבל מכיוון שאני לא מבין גדול בעניינים טכנולוגים חשוב לי לדעת מראש מה צריך שיהיה בדגם שאני רוכש. קראתי כמה כתבות על איך לבחור טלוויזיה כזאת ומבחינתי חשוב בעיקר שתהיה תמיכה מלאה בעברית ושתתמוך בכל הקבצים האפשריים כי אני צופה המון בסרטים דרך המחשב וכמובן שיהיה מכשיר אמין שיחזיק מעמד לאורך זמן. ראיתי כאן דגם של PEERLESS שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורות http://www.21.tv/cn-8412778/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%95%D7%AA_SMART_TV ורציתי לדעת אם הוא עומד בקרטריונים מבחינת תמיכה בעברית ובקריאת קבצים מגוונים ואם מדובר במכשיר איכותי כי אין לי ניסיון עם החברה הזאת והמחיר הוא לא זול. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום, אז כמו שאמרתי אני צריך אוזניות בכ 100 ש"ח שיהיו כמה שיותר איכותיות ... היעוד שלהם הוא לאחי הקטן למשחקי רשת כמו CS עדיף מותג מוכר אם אפשרי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  12. שלום, אני מעוניין אולי לקנות כרטיס קול פנימי או חיצוני והתקציב הוא 500 ש"ח. עכשיו העניין הוא שאני לא יודע אם יהיה הבדל בביצועים במוסיקה. הרמקולים שלי הם X-540, ואם כבר מדברים עליהם הם מזעזעים למוסיקה. אני שומע שירי 320kbps ו FLAC. אם יהיה שיפור-אשמח לשמוע האם הוא משמעותי ואם כן אז אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול בתקציב שצוין. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by sason aframov,

היי קנייתי מגבר באב וזוג רמקולים לרכב ונתקלתי בבעיה קטנה בהתחלה חיברתי רק את הסאב למגבר בלי הרמקולים ועשיתי כיוון למגבר ואת הזוג הרמקולים חיברתי לרדיו דיסק. בשלב מסוים רציתי לחבר גם את הרמקולים למגבר והמגבר לא לא הוצאי לי את הצליל כמו שיהיה לי ברדיו דיסק למעשה הרמקולים בכלל לא השמיעו איזה צליל רק באס..חברתי בחזרה הכל כמו שהיה לי בהתחלה רציתי לדעת איפה הבעיה פה ואם אפשר לעזור לי בזה

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  14. Started by lolrules,

אני חדש פה :hi: לפני כמה ימים הביאו לכאן את הקישור לתוכנה iHeb שאמורה לעשות מן תרגום כזה לאייפוד ובאתר אמרו שבינתיים אין הורדה. ואני צריך את התוכנה דחוף! בבקשה מי שהספיק להוריד אותה יכול להביא לי? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  15. אני לא יודע באיזה דגם בדיוק מדובר, רק שהוא מחברת CONEXANT (לשעבר BROOKTREE), ומדובר בדגם מיושן (כנראה PRE BT849B) שכן לא הצ'יפ ולא הטיונר לא מזוהים אוטומאטית באף תוכנה/כלי אבחון/כלי מערכת. התקנתי אותו בוינדוס 2000, וזה מן הסתם עשה חיים קשים למצוא דרייברים תואמים, אבל בסוף מצאתי את החבילה הזו: http://www.video-drivers.com/drivers/63/63012.htm (מצריך רישום חינמי, מי שרוצה אני יכול לשלוח לו את הקובץ), ואחרי העברת הקבצים הרלוונטיים לתיקיה אחת ההתקנה הצליחה והוסיפה את החומרה הרלוונטית למחשב. למרות שידוע לי שמדובר בכרטיס PAL שנמכר בישראל, ההתקנה האוטומאטית בחרה בNTSC. כשהפעלתי את הכרטיס דרך תוכנות, הגישה הישירה לטיונר העלתה שהוא מתעקש להציג רק NTSC ללא אפשרות בחירה, אז '…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Saliman,

שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by painkillercz,

טוב חברים אני מעוניין להפוך את המחשב הנוכחי שלי לHTPC, המפרט הוא: מעבד AMD 3800 DUAL CORE X2 לוח אם ASUS M2N-TVM הארד דיסק 160 GB זיכרון 2 GB כרטיס קול רגיל כרטיס מסך GEFORCE 7300GT 512 DVI ספק כח TT 470W ST מארז TT שחור גדול המחשב אמור להתחבר לטלויזית הLCD שתבוא אלי בקרוב (סמסונג 32 A450) מה מומלץ לשדרג במחשב כדי להנות מאיכות תמונה ושמע? (מחפש גם רמקולים, חשבתי בכיוון X540 של לוגיטק יש המלצות?) תקציב עד 1500 1700 תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. שלום! חזרתי סופ"ש מהטירונות לבית הייתי על המחשב הזזתי את המחשב ופתאום הפסקתי לשמוע... הבעיה שאני חושב שיש לי היא שהחיבור נדפק כי לפני זה הייתי שומע רגיל ואז רק בצד ימין ואתמול גם לא בצד שמאל! אין שום הערה או אזהרה שקשורה לדרייורים וגם שאני מחבר ומנתק את החיבור הספציפי הזה הוא נכנס בקלות רבה מידי כאילו כלום שם לא תופס אותו אלה הסיבות שגורמות לי לחשוב שזאת הבעיה בחיבור ואם זאת באמת הבעיה מה כדאי לי לעשות לקנות כרטיס קול או שפשוט לקנות לוח אם חדש וטוב יותר..? או שיש פיתרון אחר? הלוח הוא P35-DS3L ואין לי עליו אחריות כי החלפתי לו את הקירור של הציפסט' ד"א אני חוזר לבסיס עוד מספר שעות עד יום שישי הבא (אם לא ישתבש משהו) אני ינסה להיכנס לפורום מהנייד ולהגיב כל ערב תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  19. קניתי כרטיס מסך PowerColor ATI Radeon HD 5670 1GB, חיברתי אותו בחיבור HDMI לטלוויזיה HITACHI LCD 32 אינץ', אבל הטלוויזיה לא מראה כלום. ניסיתי לשחק בכל הרזולוציות בכל התדרים, עידכנתי דרייברים אבל עדיין לא מופיע בטלוויזיה כלום! מערכת הפעלה Windows 7 64 Bit כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה דרך חיבור DVI עם מתאם DVI-HDMI זה כן עובד. למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. אני צריך אוזניות לסקייפ מוזיקה וסרטים (רצוי שיהיה טוב גם למשחקים אבל לא חייב יש לי רמקולים ATP3) חשוב לי שיהיו נוחות וטובות עם מיקרופון מובנה

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  21. Started by nimrods,

שלום לכולם.! אני צריך עיצה ושתעזרו לי בהקמת אולפן ביתי אז ככה חשבתי לקנות את הציוד הזה ואני צריך שתגידו לאם אם זה בסדר ואיך איכות הההקלטות יצאו כרטיס קול: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=531 מקרופון: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=490 מיקסר: http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=484 תוכנת הקלטה: (לבסוף נבחר) האם זה בסדר כל מה שבחרתי.? תודה לעוזרים.!!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by Dimka,

שלום אנשים, מחפש מיקרופון טוב לשיחות בסקייפ, משהו עם ביטול רעשים בסגנון מה שיש למצלמות אינטרנט של לוג'יטק. תודה

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך hd readon 7970 וטלוויזיה של סאמסונג עם חיבור HDMI אני מחבר בין שניהם באמצעות כבל HDMI ואין סאונד זה מה שמציג לי הפאנל של AMD עריכה: פתרתי את הבעיה והנה הפיתרון שעזר לי - נכנסתי למנהל ההתקנים ומחקתי את ההתקנה של high defenition audio והפעלתי את המחשב מחדש. בגלל שיש לי ווינדוס 7 בהפעלה זה התקין לי את זה מחדש והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yosi yosef,

אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by Mega_D,

שלום מקווה שזה לפורום הנכון כוון שזה נוגע לכל התחומים. אני מתכנן לקנות מחשב טלביזיה 3D ורסיבר חדש. בנוסף, יש לי כבר מקרן. (אני מצרף שרטוט קטן של תצורת החיבורים הרצויה) לצורך התכנים מהמחשב הסאונד והתלת מימד, כמובן שהמחשב יחובר ב HDMI 1.4 למגבר ומשם לטלביזיה. הדילמה שלי בקניית המגבר היא לגבי חיבור המקרן עם הסאונד: א. האם המחשב (דרך אותו הכרטיס מסך) יוכל להוציא תמונה ביציאת ה DVI ובו בזמן להוציא את הסאונד ביציאת ה HDMI ? או לחילופין, האם המגבר יודע לקבל את הסאונד מה HDMI בכל מקרה למרות שאני ישדר וידאו מ ה DVI ? או שאין דרך כזו ואני אצתרך לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI, אחת לטלביזיה ואחת למקרן ? ב.במידה ואצתרך לחבר בין המגבר (HDMI 1.4) למקרן (HDMI 1.3), האם זה…

• 0 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.