עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by razoli,

איך הכרטיס הנל?? ראיתי אותו ב 170$ ב NEWEGG

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  2. Started by extasa,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  3. איך אני מחבר XBOX וממיר של YES לטלוויזיה Toshiba "21 21LZE22 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=503 יש לי game selector http://img53.imageshack.us/img53/515/gameselectorlu0.jpg מה אני אמור לחבר ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  4. יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  6. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מערכת סראונד 5.1 שתתאים גם למחשב עם כרטיס קול 5.1 וגם לקונסולות (בחיבור עם כבל אופטי) בתקציב של כ500 שקל. חשבתי על logitech z506 הבעיה איתה זה שיש לה חיבורי 5.1 רק למחשב ואין לה כבל אופטי בשביל קונסולות. תודה!

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by UNDERDOG,

יש לי מחשב ליד הטלוויזה ולא רואים כל כך טוב איך אני יכול שפר את המצב?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  8. Started by hen89_,

מה קורה ח'ברה?? אני מחפש רמקולים של CREATIVE מישהו יכול להמליץ לי על רמקולים טובים ? מישהו מכיר את הדגם הזה של קריאייטיב ‏I-Trigue 3000, 2.1‎ ? http://zomerreis.be/icttest/images/45/1344840.jpg תודהה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by davidreznic,

שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. קניתי חיבור מהמחשב לטלויזיה, מצד אחד יש לי חיבור s video רגיל שמתחבר לכרטיס מסך, ומצד שני יש לי חיבור כזה רק שרשום עליו Digital בצהוב. בדקתי ואין לי חיבור כזה בטלויזיה, (הוא אמנם נכנס לכניסות של הקול והתמונה אבל כלום לא עובד) מה אני יכול לעשות איתו ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by dorshay,

שלום, אני משתמש במוניטורים המוגבריםשלי כדי לשמוע גם סאונד מממיר (דירקט מונטורינג מהכרטיס קול) הבעיה היא שככה אין לי דרך לשלוט בווליום מהמיטה. האם ישנו מכשיר קטן שיכול לשלוט בעוצמת הפלט של הממיר באמצעות שלט רחוק. (המוניטורינג של הווינדוס עושה לאגסי גדול במיוחד)

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by o.s,

שלום, אני מעוניין לקנות LCD או פלאזמה בגודל של 37-42 אינ'ץ(הספה במרחק של 2.5מ' פחות או יותר מהמסך) שבעיקרון השימוש המרכזי זה לראות סרטים ב דיוידי או YES. התקציב שלי הוא עד 6000 ש' אבל אפשר לחרוג טיפה. באופן כללי אני רוצה לדעת מה אני צריך לבדוק אם אני קונה LCD או אם אני קונה פלאזמה ומה עדיף LCD או פאלזמה לשימושים שהזכרתי. בנוסף יש לי אפשרות לקנות את הדגמים הבאים במחירים יותר מוזלים: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=650 ב 5900 שח' http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L40A9A&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=2141&aff=Zap〈=he ב6200 ש' http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=1661&CategoryID=138&Page=2 ב 6000 שח' האם הם טובים?כדאיים? ובנוסף האם ז…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Screw_Master,

אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by thebestof2005,

אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. יש לי סרט שפועל על AC3 A52 וכשאני מחליף בVLC תAUDIO DEVICE לA/52 S/PDIF לא שומעים כלום..

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by MIKROBOS3,

הבחירה היא בין +PLATRONIC 903 לבין LG HBS-700

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  17. המלצה לאוזניות --- 300 שח ככה ל נגן MP3 לא גדולות כאלה שאפשר ללכת איתם ברחוב !!!!!!!!! בתווך של 200-300 שקל ועדיף שלא יהיו כאלה שנכנסות לאוזן זה תמיד נופל לי

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  18. שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by ZXY1,

קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCD ובא לי רעיון לחבר לו מחשב כי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשב לא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטה אז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחיר שאני יכול לעשות איתו הכול להוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיח לשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיח לשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ו מה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסך וגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141 מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08 ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלו…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  20. יש לי משדר אלחוטי לרמקולים אחוריים של חברת קנווד (Kenwood RFU 6100). הבעיה היא שיש תקלה במכשיר, וברמקול אחורי השמאלי שומעים ממש חלש. האם מישהו יודע היכן ניתן לתקן את המכשיר באזור המרכז? חנות אלקטרוניקה טובה? חנות ציוד סטריאו? אודה לכם מאד. טרם נתקלתי במכשיר דומה הנמכר בארץ.

21. Started by WarMachine,

היום קיבלתי את הכרטיס והתקנתי אותו כמו שצריך, כמובן עם הדרייברים המצורפים,אבל אני פשוט לא יכול לשמוע ברמקולים שלי(Creative Inspire 4.1) אבל באוזניות אני דווקא יכול לשמוע, ההגדרות שלו בלוח של קריאטיב הן על 4.1.. בקיצור אין לי מושג מה הבעיה ואני ממש מבואס מזה עכשיו, אם למישהו יש איזושהו פתרון אז אני אשמח!

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!

24. Started by nnfyrbsnss,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים