עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by mrish,

שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ועשיתי את זה בעבר...אולי יש לכם עצות איך לקבל ביצועים טובים יותר יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור Scart ושתי כניסות בננה Audio In , Video In עד עכשיו השתמשתי בכבל Svideo to scart ומתאם שחיבר גם את אודיו דרכו. אני צריך לקנות כבלים חדשים ורציתי לדעת מנסיונכם: האם יש דרך לאיכות יותר טובה? האם המחיר של הכבלים באמת משפיע ? כי ההבדלים עצומים! האם גם שינוי שיטת השידור בהגדרות המחשב השפיע אצלכם ...(אצלי לא היה שינוי משמעותי בין כל ה PAL A,B,C...)

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. כי חבר שלי שם והוא היה בשלוש חנויות (בסט ביי סירקט משהו ועוד אחת) ושתיים אמרו לו שהם לא עובדים איתם ואחד אמר בכלל שהדגם הזה ישן. אודה מאוד למי שיביא לי חנות ספציפית בניו יורק!!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by new!!!!,

איזה טלוויזיה לקנות 29 אינטש 2000 שקל!?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by reviZor,

שלום אנשים בהמשך לבעיה שהייתה לי בשרשור קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459679.0 אני החלטתי לקנות כרטיס קול שיתאים לצרכים שלי והם: שמיעת סראונד מלא במשחקים יש לי מערכת קולנוע מחוברת למחשב: רסיבר Denon1610 רמקולים Jamo 406 המערכת מחוברת דרך כבל קואקסיאלי לכרטיס קול מובנה על הלוח אם Gigabyte P35-DS3L הכרטיס קול הזה לא מוציא סראונד במשחקים אפילו אם אני מגדיר בתוך משחק שאני משתמש בסראונד (5 ערוצים ללא סאב) לפי מה שקראתי ברשת ישנם כרטיסי קול שעושים decoding לכל צליל שיוצא מהמחשב לDD / DTS אז הנה באה הבקשה שלי: אני רוצה לקנות כרטיס ק'ול שיעשה את הדבר הנ"ל וייתן לי תמיכה בסראונד גם במשחקים תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  5. מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by Marcovich,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מסכים, קיבלתי הצעה על מסך סמסונג R-81 פשוט מסך מדהים השאלה האם הוא מומלץ על פני הטושיבות? הטוישבה יותר זולה (דגמי 2006 a3000). סמסונג 6 אלף טושיבה 5אלף. המסך בגודל 32 אם אינץ אם זה עוזר במשהו. בכל מקרה מה דעתכם? האם איכות הצפייה בטושיבה טובה יותר?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  7. איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. התנאי היחידי הוא שהם יהיו קטנות כאלה שמכנסים לאוזן או מהסוג הרגיל אבל כאלה שלא תופסות הרבה מקום. מחכה להמלצות...

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by kio,

שלום לכם, שאלה למבינים אמיתים. אני מעוניין כמו רבים וטובים לקנות מערכת קולנוע ביתית לסלון, בעיקרון הרעיון שעלה לי הוא להפוך מחשב למערכת מושלמת ( לחבר לו DVD , כרטיס טלוויזיה, כרטיס קול 7.1 ) חפשתי קצת באינטרנט על הנושא ועלתה לי שאלה : במקרה ויש לי כרטיס קול איכותי, בשביל מה צריך רסיבר? חוץ מזה מה דעתם על מחשב בלבד כלב של מערכת קולנוע ביתית ( לא כולל כמובן מסך ורמקולים )?

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by Aner,

אשמח לדעת, מכיוון שאני מתלבט בין כמה לוחות אם שההבדל העיקרי בהתלבטות האם לשלם תוספת כסף עבור לוח הכולל soundstorm...? מה זה בדיוק....(אני יודע שזה איזו יציאה אופטית של כ.קול..?) ומה השימושים שאני יכול לעשות בזה..?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Idan-h,

מחירן בבאג 99 שקל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2904&scat=308&tcat= הנגן הוא Sansa E130 512MB, אני לא הכי מרוצה מהאוזניות שלו הנגן הגיע עם שלושה גדלים (אוזניות InEar), ובאוזניה אחת גומי בינוני אחד נעלם, לכן אני רוצה לקנות חדשות. בביקורת פה: http://playlistmag.com/products/complete/179-detail.php מייחסים לאוזניות רמה שווה-דומה לסנהייזר MX400, ואומרים ששניהם משתווים ואף עוקפים את האוזניות שבאות עם האייפוד. נראה לי אחלה, מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by raz007,

אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by יניב51,

מאז שקניתי את המחשב החדש ( מפרט בצד ), שמתי לב שיש הגבלה בווליום רק באוזניות. לפני כן שהייתי מחבר את האוזניות ליציאה ברמקולים (X530), הכל היה רגיל. היום עם המחשב החדש, הווליום אולי על החצי, וגם אם אני מחבר ישירות למחשב זה אותו דבר. יש אפשרות לעקוף את זה? אפילו הפלאפון מנגן יותר חזק |:

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by RoNeR,

ניסיתי ליצור סראונד בעיקר בשביל משחקים... חיברתי את ה creature של jbl כרמקולים קדמיים חיברתי סאב שמתחיל לעבוד רק בווליום מאוד גבוה ועובד טוב... סנטר השתמשתי בשתי רמקולים גדולים של dbx.. סראונד טוב ושמיעה איכותית הצלחתי ליצור... אבל מעצבן אותי שהjbl מאבדים באס שאיתם לרוב אני שומע... כל השאר זה שאני רוצה להתפרע קצת... עכשיו הבנתי שזה ביגלל שבמחשב שמכוונים רמקולים ל5.1 ומפעילים את הסאב המחשב על דעת עצמו קובע שיש לך 5 רמקולים סטייליסטים קטנים שלא יכולים להוציא באס וסאב וואפר שישלים את התדרים החסרים בשאר הרמקולים.... יש אפשרות לתת לרמקולים הקדמיים את כל התדרים שלהם בלי לבטל את הסאב.?? כאשר מבטלים את הסאב הרמקולים עובדים כיאלו הם על מצב סטריאו.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3253639,00.html ענק מנועים להשוואת נגנים ניידים: 1. http://smalldj.com/baladeurs-mp3/?langselect=english 2. http://www.andmp3.co.uk/ 3. http://asia.cnet.com/reviews/portable_av/0,39033462,39000840_39001180+39000841c-39000420q,00.htm?checklist=&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39001080&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000920&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000923&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000925&SUB_ATTRIB_IDS%5B%5D=1&SEARCH_VAL%5B%5D=Any&ATTRIB_IDS%5B%5D=39000928&SUB…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by asilbob,

איזה דגנון הכי טוב לבחור בWINAMP ב equrlizer ?? ויזה סגנון הכי טוב ואיזה סגנון פועל הכי טוב על הכול ???

18. אני עורך וידאו וחשובה לי איכות הסאונד אבל הבנתי פה בפורומים שאם אני לא בעניין של משחקים או עריכת סאונד אז אני לא חייב כרטיס קול נוסף האם זה נכון?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

20. בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  21. 1. אני רוצה לקנות את הxuke כי הבנתי שהוא נגן טוב בתקציב הזה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה mp 500 ל mp 600 כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ואני מעדיף מבחינת המחיר לקחת את ה mp 500, ואני מתכוון ל512 מגה בשניהם. השאלה אם יש עדיפות רצינית ללכת על ה mp 600? 2. האיכות של הנגן טובה? 3. חוץ מזה אני טיפה "מפחד" לקנות אותו בגלל הקטע עם הסוללה הפנימית שהיא לא ניתנת להחלפה כי לסוללות נטענות יש מספר הטענות מוגבל אפילו שהוא גבוה. מה אתם חושבים? תודה !!!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  22. שיראו מהצדדים טוב זה בLCD לא? ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  23. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by guy_pr,

שלום . אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע אין לי שום ידע בנושא זה . והשמח עם תזבירו לי מעט . עם מישהו יכול להמליץ לי (הכול רק בלי dvd )

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.

דיונים חדשים בפורומים