עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nirga,

שלום סוף סוף החלטתי לקנות אוזניות חדשות, חיפשתי בפורום אבל מרוב המלצות לא הצלחתי לבחור אם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אוזניות איכותיות השימוש הוא למוזיקה מהמחשב\DVD\XBOX360 האוזניות מחוברות לרסיבר קולנוע ביתי חשוב לי שהן יהיו נוחות, לא יחממו את האוזנים וכמובן שגם ישמעו טוב התקציב הוא עד 700 ש"ח (אם תוכלו לתת כמה אופציות זה מאוד יעזור) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by yonik,

האם הכרטיס הזה יעבוד לי בארץ עם יס? (בגלל השיטת שידור) תודה http://www.circuitcity.com/ssm/Hauppauge-WinTV-HVR-1600-1178/sem/rpsm/oid/168467/catOid/-13043/rpem/ccd/productDetail.do

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by oorlevi,

יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by p_q,

מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. שלום אז ככה , ישלי כעת כרטיס קול שעל הלוח AC97 כרטיס קול רגיל ופשוט , בנוסף לשני רמקולים רגילים שבאים עם מסך LG 776FM והאמת אחרי שראיתי דיונים על מערכות קול וקול איכותי , ואחרי שראיתי אצל חבר שלי מערכת של CREATIVE נדהמתי מאיכות הצליל . אז אני חושב להשקיע איזה 900 ש"ח ולקנות כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 שעולה בסביבות 180 ש"ח בנוסף למערכת creative inspire t5400 מה דעתכם על השילוב הזה.? יהיה פצצתי? ואם לא.. אז הצעות! ותודה מראש ואם אפשר קצת הסבר על הרסיבר מה זה ?!?! ואם אקנה אותו ואדחף למערכת הנ"ל ישפר משהו?? ואם לא מה ניתן לעשות עם רסיבר? ומה יתן יותר מהמערכת הנ"ל ?? תודה מראש אשמח אם תעזרו. הצרכים שלי : סרטים ומוסיקה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  8. Started by Joshua_G,

האם נדרשת תאימות של לוח האם לכונן בלוריי?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  9. היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  10. שלום, רציתי לשאול לגבי אוזניות steelseries.. 5hv2, ראיתי שיש גרסה שמגיעה עם כרטיס קול USB ויש גרסה זולה יותר במאתיים שקלים שבאה ללא הכרטיס USB. השאלה היא האם הכרטיס מאפשר ביצועים טובים יותר כל כך בהשוואה לכרטיס אונבורד? יש לי לוח אם gigabyte z68x ud3hעם : Realtek ALC889 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel Support for Dolby® Home Theater Support for S/PDIF Out האם יש כדאיות להשקיע בזה 200 שקלים יותר? או שהכרטיס אונבורד אמור להיות מסוגל לתת תוצאה מספקת? המון תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by gshhar,

iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  12. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. אם יש תגידו אני אפרוש את מה שאני רוצה.. =]

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  14. הסמנתי לפני כחודש בערך סאנדיסק , אבל ביטלתי את ההזמנה. אני חשבתי על הדגמים הבאים : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-795&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=creative512tx&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipod-512&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 החיסרון של האייפוד שאין לו צג והוא ארוך .. אני רוצה מכשיר עם איכות שמע טובה , ללא בעיות , שיהיה חזק ולא ישבר מכל מכה קטנה . תודה

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  15. אבא שלי החליט לפנק את הבית עם LCD 32" ומערכת קולנוע ביתית. לגבי המסך אנחנו כנראה נלך על Sharp. לגבי מערכת קולנווע אני מחפש משהו איכותי וטוב וחשוב שיקרא צרובים עם תרגום עברי ואופציה לשנות פונט וכו' אם קיים נגן כזה. קיצור אשמח להמלצות. תודה

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by rank,

יש לי שתי שאלות 1 : האם כל LCD תומכת ב1080P ואם לא אז איזה כן ? 2: אני ראיתי LCD בBESTBUY של UNIDEN ב2700 שקל כולל HD זוית צפיה של 178 רזולוציה של 1366X768 .האם הטלויזיה תומכת ב1080P ??

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  18. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  19. איזה אוזניות סטראופוניות איכותיות שמחזיקות הרבה זמן וגם לא שבירות יש בין 40-100 שקל??

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by redead,

יש חסרונות שאני צריך לקחת בחשבון או שאני יכול להזמין? בעיקרון רוב הסרטים/סדרות אני רואה על הטלויזיה עם רמקולים אחרים ומוזיקה אני לא שומע כולכך הרבה , ככה שהרמקולים ישמשו בעיקר למשחקים ולשאר זמזומי ווינדואס השונים :-)

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  21. השימוש הוא דיי מינימלי כי אני לרוב לא רואה טלוויזיה רק מידי פעם בתכנים ספציפים כמו סרט ממש טוב או סדרה כרגע מה שאני עושה זה מעתיק לDOK ומחבר לטלוויזיה אבל תהליך דיי מסורבל וגם אני מעדיף לשמור את השליטה במחשב במידה שיש בעיות בתרגום וכו' מה הפתרון הכי זול לפתוח את הקבצים במחשב עצמו ולראות בטלוויזיה. אין אפשרות להעביר כבל HDMI האם יש אפשרות להזרים ברשת WIFI? מודע לזה שזה כנראה שאלה דיי בסיסית פשוט עד היום הכל היה במקום אחד אז לא היה צורך. גם קישור לאיזה מדריך יעזור

22. Started by davidreznic,

שלום לכולם. בעקבות במבצע בבאג על מוצרי לוג'יטק החלטתי להיפטר מה R-10 שברשותי. אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל. מחיר: עד 370 (לפני ההנחה) אני ממש ממש לא אודיופיל. הרמקולים ישמשו לרוב למשחקים אבל לפעמים למוסיקה אשמח לחוות דעת

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  23. שלום יש לי creative sound blaster audigy value יש לו 4 יציאות הראשונה למיקרופון, איזה כבל אופטי ועוד שטויות JACK 1 ל2.1 שלשם חיברתי את הסאב שלי והרמקולים עובדים טוב JACK 2 למי שיש 5.1 ומעלה JACK 3 למי שיש 6.1 ומעלה עכשיו לי אין שימוש בJACK 2 ואני לא יכול כרגע לחבר אליו אוזניות שיעבדו (כדי לחבר אוזניות צריך לחבר אותם ל-JACK 1 ולהוציא את הרמקולים מה שלא לעניין). איך אני יכול לשנות את המטרה של היציאה הזו שבמקום שתהיה ל5.1 תהיה לאוזניות? בטוח אפשר אבל לא מצאתי בשום מקום איך :\ תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  24. השאלה שלי היא כיצד אני אמור לחבר את כרטיס הקול לרסיבר כדי לקבל את הביצועים שהרסיבר יכול להפיק.. יש לי רסיבר לא הכי חדש(kenwood KR-V8090) ,בלי יציאה אופטית וכרטיס קול מעפן.. השאלה שלי אם שווה לי לקנות כרטיס קול יותר טוב..וכיצד לחבר אותו לרסיבר.. כרגע אני מחבר אותם בכבל רגיל עם מעביר..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  25. Started by benwin21,

מה זה מפצל בשביל רמקולים? מאיפה ניתן להשיגו? ועוד שאלה קטנה יש לי רמקולים של creative. לאחרונה הם הפסיקו לפעול. הרמקולים הקטנים אשר לא צורכים חשמל פועלים טוב אבל חלש, והסאב וואפר אשר מחובר לחשמל לא פועל. זה כאילו שהכבל שמדליק,מכבה ושולט בווליום לא מקבל חשמל. יש לכם מושג אם יש איזו שהיא דרך לעקוף את זה? או איכשהו לחבר את הרמקולים הקטנים גם למחשב כדי שיהיו 4 רמקולים?או להגביר אותם איכשהו. הם פעלו חזק רק כשהם היו מחוברים לסאב וואפר.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים