אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים, אני מחפש כרטיס קול חדש טוב יותר ממה שיש לי על הלוח אם. (Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A) חשבתי בכיוון הCreative X-Fi Xtreme Audio שעולה 243 ש"ח בKSP, האם הוא משמעותית טוב יותר? משתלם? אשמח לקבל המלצות עד 300 ש"ח ודעות אם בכלל שווה לי להחליף - א. מיועד לשמיעת מוסיקה וסרטים - ב. הרמקולים שלי הם Z2300 של לוגי'טק ג. יש לי חוש שמיעה טוב במיוחד ואני מחפש להרגיש בהבדל בין כרטיסי הקול מבחינת איכות הצליל. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לאחר ניתוק רב מהקהילה אני מנסה לחזור וליתמוך עד כמה שאני יודע ורואה שבאמת אני לא אזיק , לא הרבה הישתנה אבל נגיד שיש כמה דברים שנישארו והם אנשים טובים כיף לחזור!!!! לשאלה אני קונה כניראה נגן DIVX לסלון בקומה השניה ואני ממש ממש רוצה לחבר אליו רמקולים טובים ואין לי תקציב ליקנות כאלה אז אני רוצה ליקנות רמקולים טובים למחשב שיוכלו להיתחבר גם לDIVX כשאני ארצה ליראות סרט...אין לי בעיה להעביר אותם לאן שצריך כל פעם המלצות רצוי 4.1\5.1 ולא יותר מ600 תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי את הרמקולים של קריאטייב Inspire 4.1 4400 ו creative live 5.1 במחשב. עד עכשיו הייתי דיי מרוצה עד ששמתי לב שלחבר שלי יש מערכת רמקולים Inspire 2.1 2500 אבל כרטיס קול על הלוח אם עכשיו יצא לי לשמוע את שני המערכות ואני חושב שאצלו שומעים הרבה יותר טוב וזה נראה לי בגלל הכרטיס קול כי ניסיתי לכוון את הכרטיס דרך התוכנה שהגיעה עם הכרטיס אבל זה לא עזר בכלל... ניסיתי לחפש פה בפורום אבל צאתי הודעות ישנות מאוד או משהו שלא מתאים לתקציב שלי. אני מוכן להשקיע 400 שקל לכרטיס ואם זה נחוץ אז אפשרי גם יותר.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני פותח שוב תראד. בקודם לא קיבלתי אפילו המלצה אחת. אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
איזה אוזניות סטראופוניות איכותיות שמחזיקות הרבה זמן וגם לא שבירות יש בין 40-100 שקל??
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לאוזניות למחשב עם מיקרופון ב100 לא משהו מיוחד
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר מערכת 5.1 ומגבר עם חיבור קואקסלי. איזה כרטיס אני יש בשוק עם חיבור קואקסלי? השימוש יהיה בעיקר למוזיקה וסרטים (בכלל בכלל לא משחקים) תקציב:700-900 תודה!
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
איך מתגברים על בעיית הZONE? ותמליצו לי על תוכנה חינמית שמנגנת DVD תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
חבר'ה מה דעתכם על הדגם הנ"ל? אמור לשמש בעיקר לסרטים הנה גם קישור: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177?Open&print= תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תקציב... כמה שיותר נמוך תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, אני חיברתי את הריסבר שלי לרדיו דרך השקע של הכבלים אבל כצפוי התדרים שונים מהאזור שלי למשל גלגלצ במקום 93.9 הוא 105.3 מישהו יכול אולי לעזור לי אם איזו רשימת תדרים של זה ושמעתי שאני יכול לקלוט גם אודיו של ערוצים ולשמוע MTV.... זה נכון? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? מאחר ובממיר של יס יש רק יציאת אודיו אחת? מגבר?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים פשוטים למחשב. הדרישות: 1. לא חייב להיות 2.1 , אני לא אוהב על הרבה בס אם יש משהו איכותי ללא SUB כך שהמחיר יותר זול מבחינתי זה מעולה. 2. לא צריך עוצמה גבוהה במיוחד . 3. חשוב מאוד שטווח התדרים יהיה גדול ושישמעו תדרים נמוכים או גבוהים בצורה חדה וברורה. 4. אני מאזין הרבה ל-DREAM THEATER. 5. משחק במשחקים , איכות הסאונד במשחקים לא חשובה במיוחד. 6. 100-200 ש"ח , עדיפות לכיוון ה-100 (אימרו לי אם אני חיי בסרט בקשר למחיר) האם הדגם הבא של ALTEC LANCING יעשה את העבודה? BXR1121, 2.1
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-