אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בכל אחד מהיבואנים שכתובים באתר של אביט אין את סט ה IDOME מישהוא יודע איפה כן יש ואיפה הסט כן זמין ? [move]אני אשמח לתגובות[/move] אני מבין שאף אחד לא יודע, עד כאן יש יחס של 0 תגובות ל 25 צפיות.
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת אני מחפש את הכרטיס קול הכי משתלם לתקציב של עד ל-200 שקל * יש לי creative 2.1 2500 אם זה עוזר לכם... אבל אני צריך בעיקר שיתאים לאוזניות שאני יקנה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מתאמן בחדר כושר וגם רץ הרבה הייתי רוצה המלצה לאוזניות קטנות ואיכותיות מבחינת סאונד(עם דגש על באס טוב) יש לי שתי אופציות שראיתי והן http://www.amazon.com/Jabra-SPORT-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B005FVNHBI/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1322406752&sr=8-65 http://www.amazon.com/Jaybird-Freedom-Bluetooth-Earbuds-Fit-Bluetooth/dp/B005B28DOM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1322406694&sr=8-18 אני אשמח אם למישהו יש ביקורת על אחת מהן או הצעה על אוזניות אחרות(אין בעיית תקציב העיקר משהו שיחזיק זמן ויחזיק על האוזן..)
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה הבדל בינו לבין sr4600 ?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטיראו ביתית ממוצעת (2 רמקולים, והגוף עצמו שהוא נגן סידי טיפ רדיו ביחד) עכשיו כבר הרבה זמן שמידי פעם יש זמזום ברמקולים, אז קצת נגיעות בחיבורים מאחורי המערכת כל פעם וזה מסתדר עכשיו הבעיה שזה הפסיק להסתדר =\ רק שלוחצים על החיבור אז שומעים טוב, אני כימעט בטוח שהבעיה לא בכבל כי ניסיתי כבר 2 שאמורים להיות תקינים (שתיהם עבדו עם המערכת של אח שלי) פתחתי את המארז ולא הצלחתי להגיע לאיזור של החיבורים (צריך לפרק את המערכת לגורמים) יש משהו אחר שאפשר לנסות? או שהחלק הזה במערכת גם הלך לעולמו?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי אוזניות steelseries.. 5hv2, ראיתי שיש גרסה שמגיעה עם כרטיס קול USB ויש גרסה זולה יותר במאתיים שקלים שבאה ללא הכרטיס USB. השאלה היא האם הכרטיס מאפשר ביצועים טובים יותר כל כך בהשוואה לכרטיס אונבורד? יש לי לוח אם gigabyte z68x ud3hעם : Realtek ALC889 codec High Definition Audio 2/4/5.1/7.1-channel Support for Dolby® Home Theater Support for S/PDIF Out האם יש כדאיות להשקיע בזה 200 שקלים יותר? או שהכרטיס אונבורד אמור להיות מסוגל לתת תוצאה מספקת? המון תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי iriver x20 , אני מחפש מטען שיטעין לי מהשקע חשמל ישירות , ללא חיבור usb למחשב. ראיתי כל מיני כאלה במחירים 20-30 שקל שהם כללים כאלה ולא לדגמים מסויימים. הם מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום! מזמן לא הייתי באתר. אני רוצה לקנות MP3 וראיתי את הדגם הזה של CANYON שהוא אוזניות עם MP3 מובנה בפנים עם סוללה מובנת גם כן. עכשיו המחיר שלו בחנויות הוא בין 350-400 שח גרסאת ה256MB. אני יכול להשיג ב250 את אותה גירסה עכשיו יש לי שאלה: האם אני מקבל מוצר טוב יחסית למחיר אני לא איזה אחד שמבדיל בין צלילים שונים העיקר שינגן מוזיקה? אני ממש נדלקתי עליו... עכשיו אני לא צריך עשרות ג'יגות של מקום. אין לי כל כך הרבה שירים שאני אוהב אז זה ממש מתאים לי. הינה שם הדגם: CANYON CN-MP6HSD 256Mb Headset + Rech. Battery http://www.canyon-tech.com/images/products/periph/big/CN-MP6HSD.jpg בתמונה זה גרסאת ה128MB תודה.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
התקנתי דרייברים לפורטיסימו 7.1 שלי הסרתי אבל אני לא מצליח להתקין מחדש אולי מישהוא יודע היכן הוא מתקין את הקבצים בספריית הוינדוס על מנת שאוכל להסיר אותם
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה חוזרת ונשנית בכמה משחקים (חדשים דווקא) הסאונד צרוד ,כלומר אני שומע את הסאונד אבל בצורה מתכתית,בקיצור סאונד עם דיסטורשיין ;D יש לי כרטיס קול חיצוני של M-AUDIO מעודכן הדרייבר האחרון של הכרטיס שיצא אי שם בשנה שעברה. רציתי לדעת עם יש עוד שיפורים או כיוונונים שאני יכול לבצע ע"מ לקבל סאונד נקי במשחקים. זה פשוט בלתי נסבל לשחק ככה... TNX
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי שלושה כרטיסי קול . 1) פנימי של RALTEK 2) כרטיס LIVE של CREATIVE 3) ו DJCONCOLE של HERCULES אני לא מבין למה זה משנה שהכרטיס יכול להוציא יותר מ 16 BIT ו 48KHZ הרי זלא שהכרטיסים מנצלים את כל התחום הדינמי שיש להם כי כיום (כולל XIFI בקושי) לא ממש יכולים לשחזר את המוזיקה (הרמוניות שחסרו מהפס קול מקורי) אז למה לי יותר . איזה יתרון אני מקבל מי זה כאשר אני שמוע דיסק באיכות הגבוהה ביותר או ITUNES במצב ללא דחיסה . איזה ערך מוסף אני מקבל מזה ? הרי את הארמוניות אין לשחזר .מה כן אפשר לעשות ? אני יודע קוראי CD יקרים מכפילים את גל הנושא ל תדר )96MHZ כדי להמירו ל DTOA ביותר מדיוק אבל גם שם לא ממרים את זה ל24 BIT ו 128KHZ ..יש משהו שפיספסתי .
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-