אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Philips-SHB6100-behind-neck-Bluetooth/dp/B000QS2WL6/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1205650872&sr=8-1 מחיר מצחיק לעומת הארץ רוצה לדעת איך האיכות שלהם כי לא מצאתי מפרט טכני , חשובה עוצמה הנגן הוא CREATIVE ZVP , מטרה: ספורטיביות (ראיתי שהן מתלבשות על האוזן)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אהלן... אני מקווה שזהו הפורום הנכון בנושא. נהרסו לי בשעה טובה ומוצלחת האוזניות שהיו ברשותי. נברתי בפורומים ובזאפ אחר אוזניות שיתאימו לצרכים שלי אך לשווא...לא מצאתי כאלו. הייתי מעוניין בהמלצות לאוזניות לגיימינג ושמיעת מוסיקה ברמה גבוהה בתקציב של עד 200 ש"ח לערך.חשוב שלאוזניות יהיה חוט ארוך של 2-3 מטרים ושתהייה ת'אופצייה להגביר/להנמיך איתן(מחוג או כפתור באוזניות..),עדיף שיהיו אטומות לרעשים וחשוב מאוד שיהיו נוחות וישבו על האוזן כמו שצריך בלי ללחוץ. אשמח על כל המלצה שתתקבל...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איזה מהרמקולים הבאים עדיפים בתקציב 200 ש"ח? Creative SBS380 (את הSBS390 לא מצאתי באף חנות) או Eacan E510? השימושים הם משחקים ומוזיקה (רוק כבד, מטאל). תודה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחר הבעיה שהיתה לי היום שקניתי את ה-H320 אז סוף סוף הבנתי איך שמים בו שירים. עכשיו שמעתי שיש לו עדכון בעברית!!!!! מישהו יכול לתת לי קישור לעדכון בעברית???? חרשתי ממש את החיפוש ושום קישור שם לא עדכני... בבקשה אם מישהו יכול לתת לי את הקישור זה יהיה מאוד נחמד בתודה רבה וענקית אלעד
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCD ובא לי רעיון לחבר לו מחשב כי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשב לא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטה אז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחיר שאני יכול לעשות איתו הכול להוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיח לשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיח לשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ו מה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסך וגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141 מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך? תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08 ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלו…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
הדגם שלו : itt br 5020 . חשבתי אולי לעדכן לו קושחה אבל לא מצאתי. יש עיצות?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איפה לעזעזל אני יכול למצוא מעבדה טבוה לתיקון אוזניות כבר כמה ימים שאני מחפש תודה מראש רותם
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?auction_id=2377253 באיזה טווח מחיר היא נחשבת משתלמת?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
;D אז ככה אני לא אחד של אודיו, אני לרוב יושב עם אוזניות במחשב, לכן אני קונה את הרמקולים הכי הכי פשוטים CREATIVE SBS 240 המחיר שלהם 70 ש"ח בנועה. כרטיס קול הלכתי על 5.1 CREATIVE LIVE 5.1 210 ¤ 1 גם מנועה. הרמקולים יתאימו לכרטיס קול? ואחת הבחירות היא שהרמקולים צורכים ממש מעט וואט, כנ"ל כרטיס קול.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב! בקשותי כרטיס קול של קריאטיב מסוג AUDIGY 1 ואליו מחוברת מערכת רמקולים 5.1 עם מגבר משלה. הבעיה היא כשאני רואה סרטים רגלים שהסאונד שלהם הוא 2 רמקולים אני שומע בסדר. אבל כשאני רואה סרט שהוקלט ב-AC3 הכוונה ב-5 רמקולים אני בקושי שומע את הסרט, ואני מגביר הכל עד הסוף גם את המגבר החיצוני. ברשותי CODECS שהורדתי מהאתר The LioNetwork , אבל זה עדין לא פתר לי את הבעיה. האם אתם יכולים לעזור לי??
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
איזה רמקולים יותר איכותים ? Logitech Z5500 הרכב רמקולים 5.1 עוצמה כוללת 505RMS עוצמה לערוץ 62RMS עוצמת סנטר 69RMS עוצמת סאב 188RMS Creative S750 הרכב רמקולים 7.1 עוצמה כוללת 700RMS עוצמה לערוץ 70RMS עוצמת סנטר 70RMS עוצמת סאב 210RMS ביום שישי אני הולך לקנות את אחד מהרמקולים האלו איזה מהם יותר טובים באיכות..?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אז ככה , ישלי כעת כרטיס קול שעל הלוח AC97 כרטיס קול רגיל ופשוט , בנוסף לשני רמקולים רגילים שבאים עם מסך LG 776FM והאמת אחרי שראיתי דיונים על מערכות קול וקול איכותי , ואחרי שראיתי אצל חבר שלי מערכת של CREATIVE נדהמתי מאיכות הצליל . אז אני חושב להשקיע איזה 900 ש"ח ולקנות כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 שעולה בסביבות 180 ש"ח בנוסף למערכת creative inspire t5400 מה דעתכם על השילוב הזה.? יהיה פצצתי? ואם לא.. אז הצעות! ותודה מראש ואם אפשר קצת הסבר על הרסיבר מה זה ?!?! ואם אקנה אותו ואדחף למערכת הנ"ל ישפר משהו?? ואם לא מה ניתן לעשות עם רסיבר? ומה יתן יותר מהמערכת הנ"ל ?? תודה מראש אשמח אם תעזרו. הצרכים שלי : סרטים ומוסיקה
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אתמול באמצע שמיעה באוזניות שמתי לב שהאוזניה הימנית R, מחרחרת לי בבאס גבוה! אבל ממש חירחור נשמע כאילו יש חוט קרוע בפנים... ברגע שאני מהדק את האוזניה אל האוזן לא שומעים כמעט את החרחורים, אבל ברגע שאני עוזב את האוזניה על הראש כרגיל שוב חוזרים החרחורים... יש לכם מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם זה חוט רופף? אפשר לתקן? תודה!
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בנושאים הבאים : 1. מקודדים - אני צריך מקודד שיעבוד לי טוב במדיה סנטר של ויסטה. כבר התקנתי מקודד אחד (או מיליון) שעבד לי טוב. לפתע הוא הפסיק לעבוד. המקודד שעליו דיברתי הוא - VistaCodecs_v453B1a לפתע הפסיק לעבוד ושאני מתקין מחדש הוא לא עובד. אני צריך מקודד או מקודדים שיפעילו לי דרך המדיה סנטר קבצי divx/xvid , mkv , HDDVD ו BLU RAY אשמח לעזרה 2. במדיה סנטר - בתוכנה עצמה. סידרתי את הסרטים שלי לפי תיקיות. אני רוצה שבמקום שיהיה תמונה של המדיה סנטר תהיה תמונה שאני מגדיר וקובע. לא מצאתי איך לעשות את זה תודה רבה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-