עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. הבעיה: שומעים סאונד אבל אין תמונה אבל מה שמוזר, שכבר הייתה תמונה, וקרה שהיא "נעלמה" לכמה פעמים ואז חזרה(לא נראה לי שמדובר בבעית חומרה) הממיר מחובר דרך RCA למתאם מRCA לTV IN או מה שלא יהיה. התוכנה שאני משתמש בה: שהגיעV עם הכרטיס טלווזיה, היא Cyberlink, PowerCinema והכרטיס של ג'יגהבייט דגם:GT-PTV-AF-RH

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אני מתכוון ל- Rio Forge Rio Cali Rio Chiba כאילו פרט לצורתם ולעובדה שחלקם יכולים להקליט רדיו אני לא רואה שום הבדל מהותי הנראה לעין. אהה גם לחלקם יש סטופר.... מאוד חשובבב בנגן MP3 (אני מבין שהסטופר חשוב לספורטאים אבל בכל זאת הבדל זניח!) על איזה נגן MP3 מבוסס Flash בעל אפשרות הרחבת זכרון (!!!) אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by Whitus,

שלום לכולם! קיבלתי במתנה אוזניות JVC HA-RX300 אבל לא אהבתי אותן. הקול שלהן בסי מדי והצלילים הנמוכים משתיקים את הצלילים הגבוהים. הן מתאימות מאוד לשמיעת מוזיקה עם הרבה בס - כמו מטאל או דאבסטפ. אבל לדברים אחרים הן פשוט נוראיות. אם רואים סרט אז לא שומעים אותם מדברים, אם מקשיבים למוזיקת פופ אז הקול של הזמרת נאבד אי שם. מוזיקה קלאסית בכלל אי אפשר לשמוע בהן. והכי חשוב - הן נורא חלשות, שמתי הכל על פול ולמרות זאת הרגשתי שזה חלש מדי (לא יחסית למקסימום שאפשר לצפות מאוזניות - אלא לשימוש רגיל!). לזכותם יאמר שהן ממש ממש נוחות והאיזולציה טובה גם. אני רוצה להחליף אותן ואשמח אם מישהו יציע לי אוזניות באותו מחיר וסגנון. השימושים שלי הם כלליים - סרטים וסדרות, משחקים, מוזיקה מכל הז'אנרים. עכש…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. :yelclap:M SYSTEM חוזרים לחנויות ובמחירים דומים לחיקויים הסינים העלובים לאחר שהופסק שיווקם בארץ (עקב קריסת חברת כלנית ששיוקה אותו בארץ) נרכש הזיכיון לאחרונה ע"י חברת "גליקום" והם יתחילו לשווק את כל המוצרים בקרוב בחנויות יחזרו הדיסק און קי האורגינלי, כרטיסי זיכרון למצלמות דיגיטליות ונגני MP3 האיכותיים לידיעה ושלא תגידו שלא אמרתי לכם מאיר

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית, יותר נכון זה יהיה לחדר.. אז לא צריך משהו רציני, כמה שפחות כסף עדיף. הDVD - שיקרא Dvix כמובן. הרמקולים - עדיף דקים ולא גדולים. המגבר - אין דרישות מיוחדות. כל תגובה תתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by Track,

בהתחלה חשבתי לקנות את ה42X3000 אבל כעת אני מתלבט בין ה42X3500 לבין ה42XV500. הם לא קיימים בארה"ב אז אין לי מושג במה מדובר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  7. יש לי מחשב שאני בעיקר רואה בו סרטים שאני מוריד מהאינטרנט ומחבר לטלויזיה מהכרטיס מסך( Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 AGP8X 128MB DDR Video Card ) והרמקולים שלי הם LOGITECH Z-560. אני מחפש כרטיס קול טוב והתקציב שלי הוא 800 ש"ח,מה אתם יכולים להציע לי ומה יהיה השיפור באיכות הקול לעומת עכשיו שאני שומע עם כרטיס קול שעל הלוח(לוח של ג'יגבייט מדגם VAX)?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by -LosNir-,

מצאתי את ה ATP3 של אלטק בלוחות, אני יודע שהרבה מחפשים אותו אז חשבתי לפרסם: http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=3293957&SalesCatID=8&Code=93a3dd627fe698e4961671a67fd7d64c המחיר גם די נחמד, 250 ש"ח. מקווה שזה עוזר למישהו.

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  9. מתנה ליום הולדת אוזניות אלחוטיות עד 500+ הכי טוב שיש בשוק במחיר הזה ? למרחק של 3-4 מטרים , לצפייה בטלוויזיה שמחוברת למחשב (HT)שתהיה איכות טובה ואם יש משהו ב600+ וההבדלים הם שווים את זה תציינו זאת , תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 ערוצים של לוג'יטק. המערכת מחוברת כרגע למחשב ואני מעוניין לחבר אותו גם לטלווזיה. הטלוויזיה תיהיה מחוברת למחשב כך שאני אוכל לראות סרטים דרך המחשב בטלווזיה. הבנתי שאת הקול אני ישמע דרך הטלוויזיה ולא דרך הרמקולים של המחשב (כלומר, המערכת 5.1 ערוצים) האם זה נכון? (זה מאוד חשוב לי, כי אם כן אולי אני לא יקנה את הטלוויזיה) האם יש אפשרות לחבר את הרמקולים גם לטלוויזיה דרך איזה מכשיר מיתוג, שימתג בין המחשב לטלווזייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. משהו מאוד מוזר קרה בימים האחרונים BSD שהיא חנות די מוכרת ועם פידבקים מעולים בזאפ מתמחרת את ה CX300 ואת הקריאטיב EP630 ב129 ש"ח! שזה אומר 130 שקל יותר מהחנות הכי אמינה בארץ לדעתי, Dj shop מה אתם אומרים? זיוף או לא? שווה לקנות?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  12. Started by Erel888,

אני מתלבט בין 3 אוזניות גיימינג ואני ממש לא יודע מה לבחור. יש לנו את הRazer meglodon שהן עולות 680 שקל ואפשר לקנות אותן מיידית יש להן סאונד 7.1 וכד'... הבעיה העיקרית היא שהביקורות נורא חצויות לגבי איכות האודיו של מוצרי רייזר ובנוסף לזה הן עובדות רק עם הPC. בנוסף יש גם את הAstro A40 שהן הכי יקרות כ250$ (לא כולל משלוח של 150$) אומרים שהן הכי טובות שיש. הן עובדות גם עם הPC גם עם האקסבוקס וגם עם הסוני 3 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותן בארץ. על מה אתם ממליצים? אני באמת מחפש משהו באיכות טובה ולא אכפת לי להשקיע... אשמח לדעות מאנשים שיש להן את שתי האוזניות האלה או אפילו משהו אחר

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. התעצבנתי על המחשב ושברתי לחתיכות קטנות משהו נורא קריטי... איפה אני קונה את החלק הזה כדי להפעיל סאונד לעזאזל [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  14. אהלן... סתאם שאלה.... מישהו ניצל אחריות לגבי זעזוע שעבר נגן HDD כתוצאה משקשוק בפעילות גופנית? האם היא תופסת במקרה של ה-H10 או של המיני ?....האם החברה עושה בעיות להחלפה?... תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. תומך ב i3 תודה

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  16. למי שלא יודע ה mznh-600 זה המינידיסק הראשון שיצא לשוק מדגמי ה hi-md של sony. המינידיסק הזה יצא כבר בארצות הברית וכל מי שיש לו את המינידיסק הזה מרוצה ממנו מאוד (לפי מה שקראתי) מישהו יודע מתי הוא אמור לנחות בארץ? ובאיזה חנויות יהיה אפשר למצוא אותו? מה יהיה המחיר שלו בערך? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by shubidubi,

http://www.microlab.cn/product/speakers/2.0%20SERIES/SOLO-3.htm מצאתי רק ביקורות ברוסית על הרמקולים האלה (ואינני יודע רוסית :-\) מישהו פה מכיר את הרמקולים האלה? האם הם טובים/כדאיים?

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  18. שלום אני מתכנון לירכוש את ה‏Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional‎ שבוע הבא.... ולפני זה רציתי לשמוע מה דעתכם על הכרטיס........ אני צריך כרטיס למוסיקה משחקים וסרטים ושיהיה טוב בכולם ולי המליצו עליו בחנות לי ביתי..... האם ההמלצה נכונה? הרמקולים שלי הם logitech z-5500 קראתי בפורום שיש לקריאטיב חסרונות....? מהם..? ואלי יש משהו יותר מתשלם בסביביות ה800.....? תודה רבה ...

19. Started by hiyal,

איך המכשיר הזה ?? http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JIEXCALIBUR או זה http://d.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=JITFDVD7333D

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by IcE_MaN0,

אני ברוב צריך רמקולים למשקים וסרטים אז הבנתי שעדיף 5.1. איזה מערכת כדי לקנות בתקציב של 500-1000 ש"ח לפי מה שהבנתי logitech x-530 די מומלץ. לסיכום: איזה מערכת כדי לקנות?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  22. Started by tora26,

שלום רכשתי אוזניות BT Edifier hecate gm4 פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות מהסוג הזה שהן ללא שום חוט ומגיעות עם קופסא אחוז הסוללה שלהן עומד או על 10 או על 20 ולא מעבר ניסיתי לחבר אותן להטענה כאשר האוזניות בתוך הקופסא - שתי נורות דלוקות בכחול, השלישית מהבהבת בכחול - בסופו של דבר השלישית גם דלוקה בכחול קבוע אך עדיין לא עולה מעל 20% סוללה בהוראות של האוזניות וגם ברשת לא מצאתי שום הסבר איך מטעינים אותן

23. עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by redti,

אני רוצה לקנות 32 לחדר , חשבתי על LED סדרה 5 של סמסונג, גם קיבלתי עבורה מחיר הגון של 2600 , יש משהו יותר טוב בחוץ בגודל הזה ? או שזה עושה את העבודה..?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.