עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by lipa,

לא ראיתי אותם בשום מקום יש אותם ,כמה הם עולים בארץ הנה לינק לאתר http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry16?V1=615597&PN=1&SP=10023&xid=48205&V5=31031486&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&V2=&V3=&V4=&DSP=0&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. אולימפוס הכריזה על סדרת הM:ROBE החדשה שלה. האחד, הM:ROBE 100, יכלול 5GB וינגן מוזיקה. יעלה 250$ יותר מקום מהמיני אייפוד, אבל מכוער בטרוף! השני, הM:ROBE 500, יכלול 20 GB ינגן מוזיקה, יצלם תמונות עד 1.22 מגה פיקסל, יציג את התמונות וישמור אותם בזכרון והכל ישלט דרך מסך נגיעה של 3.7 אינץ'! יעלה 500$. לדעתי דיל זווה, אבל יש נגנים שיודעים להציג וידאו באותו מחיר. http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_digital_musicplayer.asp

3. Started by rank,

מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  4. Started by TALTOL15,

סליחה שאני נופל עליכם אבל יש לי שתי בעיות חמורות שלא סובלות דיחוי. הראשונה והכי דפוקה לדעתי היא, שהמדיה סנטר אומרתץ שלא זוהתה קלט של כרטיס טלויזיה, ואני בעצם רואה את השידורים דרך התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס. איך גורמים למדיה סנטר שתיקרא את הכרטיס?! והבעיה השניה, אני מחבר בין הממיר של יס לכרטיס בRCA ופשוט אין לי סאונד. תמונה אני רואה אבל אין סאונד. לפי ההגדרות בכרטיס טלויזיה העוצמה על הכי גבוהה. שוב שליחה שני נופ עליכם ככה, אבל אני חייב עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by nesber,

מהו בדרך כלל המתח של רמקולים של מערכת סטיראו רגילה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by ophir91,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD לחדר שתתחבר גם למחשב ואני צריך המלצה... אני רוצה משהו בסביבות הגודל 26 אינץ ובתקציב עד 2000 ש"ח בערך אפשר לחרוג קצת... עדיף למסך FULL HD... ועוד שאלה זה נוח לעבוד על מסך בגודל כזה?? אם כן עד איזה גודל ממולץ? ואם לא זה נוח שאני פשוט ישאיר את המסך הקיים שלי ואוסיף גם את החדש ויעבוד כאילו עם שני מסכים??? תוה מראש לממליצים...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by raz007,

אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by davis5,

קניתי רסיבר של יאמהה htr -5830 לפני כן היה לי dvd של sonyעם מגבר פנימי שהרמקולים שלו היו מחוברים ישירות לעליו -כלומר בלי רסיבר חיברתי את אותם רמקולים לרסיבר שקניתי והכל עובד חוץ מהסאב בחיבור רשום שצריך להיות סאב עם מגבר אבל בסאב שלי אין חיבור לחשמל יכול להיות שזה סיבה שהוא לא עובד?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by spongBob,

כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  12. כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.

13. חבר'שלי אמר לי משהו בקשר לחיבור ה-lead in/lead out. מישהו יכול לאשש זאת? ובמידה וזה אכן נכון, איזה צבע היציאה בכרטיס קול (SB live!)?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  14. Started by cleric,

יש לי כרגע אוזניות די פשוטות של אלטק לנסינג,Altec Lansing AHP-512 ואני מחפש משהו יותר איכותי, השימוש הוא בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים . כרגע האוזניות GRADO SR60 נמצאות על הכוונת שלי, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות...? כמו כן אני רוצה לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, האם הכרטיס יהווה מגבלה? תודה

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by xkore,

אני רוצה לקנות מחשב חדש וטלוויזית lcd חדשה במקום מסך ורציתי לדעת מה הכבל הכי איכותי שיש בין מחשב לטלוויזיה. וגם אם כדי לחבר אותו למפצל שאני יוכל לראות בטלוויזיה יס או שזה יפגע באיכות ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  16. קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. המצב הוא כזה. אני משחק TF2. יש לי ATP3, וסנהייזר PX100 שהן האוזניות של הנגן אמפי3 שלי. כשאני משחק עם הרמקולים, כל פיצוץ, כל יריה, כל טיל, נשמעים נפלא עם באס חזק מהסאב, פשוט תענוג. כשאני משחק עם הPX100 זה נשמע סבבה, אבל משהו מת כזה. אני חושב שהבאס שלהן, שהוא כל כך טוב במוזיקה, פשוט לא מתמודד עם הסאונד של המשחק... אני מניח שאוזניות איכותיות יותר יפתרו את הבעיה לא? אפשר להוציא מאוזניות את אותו סאונד שיוצא מהATP3? חשבתי לקנות אוזניות גיימינג של אחת החברות המוכרות כמו סטיל סריאס או אייסמאט, אבל נראה לי שאוזניות מקצועיות שנועדו למוזיקה ישמעו יותר טוב גם במשחקים... התקציב הוא דיי מכובד אני חושב, 600-700 שקל, אפשר לחרוג קצת אם זה משהו שבאמת שווה את המחיר... עוד דבר, אני מעדיף או…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by Unavoidable Encounter,

שלום.. אני מחפש אוזניות למחשב בשביל המשחק counter strike אז.. א. יש אוזניות שאפשר לכוון בהן את הווליום כמו ברמקולים? ב. אם כן ואם לא (לרשום אם כן או לא) איזה אוזניות טובות אתם ממליצים לי (בשביל קאונטר סטרייק), איפה אפשר לקנות אותן וכמה הן עולות? תודה!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by deth213,

שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. Started by Exe,

יש לי רמקולים 2.1 ואני מעוניין להוסיף להם עוד שלוש רמקולים ולהפוך אותם ל5.1(יש לי כרטיס קול של 5.1) זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  21. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by OZIO,

בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  23. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס קול של חברת zoltrix המבוסס על CMI 8738 לכרטיס יש יציאה ל 4 רמקולים + יציאת RCA דיגיטלית ל MD או קולנוע ביתי, הוא תומך בתקן A3D AC3 ready hrtf positional audio וכו' כל החיבורים החיצוניים על הכרטיס מוזהבים אני יכול לעשות TRADE עליו ולקבל כרטיס קול creative live value מהדור הראשון (ct4670 ) ללא יציאות מוזהבות וללא יציאה דיגיטלית אך עם יציאות ל 4 רמקולים איזה כרטיס עדיף מבחינת איכות ביצועים וכו'. בברכה.

24. Started by shuy,

בהרבה מסכים (כמו גם בשלי) יש חיבור RS232 עבור מתקן שליטה חיצוני (כמו מחשב למשל), נניח ואני מחבר את המסך שברשותי למחשב בעזרת כבל RS232, האם אפשרי לשלוט בו?, האם למישהו יש תוכנה עבור המטרה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by gshhar,

iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים