עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roKp,

חשבתי ללכת על הנגן הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=410296 יש נגנים טובים/משתלמים יותר בסביבות 300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  2. Started by zini1,

שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  3. Started by inbar,

שלום ברשותי iriver דגם H340. הורדתי קבצי מוזיקה מ Itunes של חברי, הקבצים מקודדים כ m4a וה IRIVER לא מציג ולא מאפשר לנגן אותם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  4. Started by Godmoney,

מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. שמעו אבא של חבר שלי טס לארה"ב ואני הבאתי לו כסף שיקנה לי אוזניות ועוד לא אמרתי לו את הדגם אז אני לא מבין משהו ואני מתלבט... ראיתי את שני האוזניות האלו: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/26.RSLID?mco=9A32E41D&nplm=T8154LL%2FA http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/26.RSLID?mco=D2EFB2A4&nplm=T6654LL%2FA קודם מה ההבדל ביניהם? דבר שני אני מתלבט בין אחד האוזניות שהצגתי למעלה לבין: http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore.woa/wo/29.RSLID?mco=4D932AD8&nplm=M9394G%2FA מה הכי כדאי לקנות לאיפוד נאנו שלי.... חייב חוות דעת ממש דחופהה!!!!!!!!!!! שאני יספיק להגיד לו שיקנה לי

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. איזה נגן כדאי לי לקנות בטווח ה300$-400$? 10X

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  7. Started by Guy King,

התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by LTE,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. Started by orlupo,

איפה ניתן להשיג אותן? בדקתי בצליל יש רק 350... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  10. Started by smoke1,

קנתי את המערכת הבאה רמקולים קדמים אחורים וסאב של חברת דום דגם799F ורסיבר של חברת דנון דגם AVR1906 צריך את דעתכם. ואם יש לכם המלצות על איזה כבלים לקנות לחיבור הרמקולים המרחק של האחורים 12 מטר הקדמים 2.5 מטר לכול רמקול.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  11. Started by JohnnyBGood,

סוף סוף קניתי את הנייד... עכשיו נשאלת השאלה איזה מקלדת מידי ואודיו אינטרפייס יתחברו אליו. אני עדיין מתלבט בין Ozone ו Ozonic של M-Audio... אני מבין את ההבדל ביניהן, השאלה אם הוא שווה לי 900 שקל. או אולי בכל זאת מישהו יצליח לשכנע אותי שעדיף ללכת לכיוון אחר (מישהו צעק שם novation?)...

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. בבקשה, הכתובות של החנויות לא פחות חשובות מהשם...

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

אממ אז ככה... פעם הייתי נכנס וקורא פה הרבה, אבל הרבה זמן עבר ולא ממש יצא לי לאחרונה להכנס ולבדוק דברים חדשים... יש לי שתי אוזניות שאני משתמש בהן כבר המן זמן: Koss Sportapro ו- PX 100. שניהן באותה תקופה שקנייתי אותן היו מעולות לכל ערך מידה...אני עדיין מרוצה מהן עד השמים, פשוט לא רוצות להיהרס לי חח... השאלה היא, אם יש טעם להתחיל לחפור ולחפש דברים אחרים? אני לא מעוניין בדגם אחר או דברים כאלה (ממש לא תומך נלהב של ה IN EAR, וגם לא של אוזניות הכפתור למיניהן), פשוט אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין האוזניות הללו לאזוניות חדשות שיצאו בשוק... כמובן שאני מדבר על האיכות... הנגן שהשתמשתי בו עד לא מזמן הוא CREATIVE ZEN MICRO, עד שאחי גמר עליו....ועכשיו נגנים מזדמנים כל מיני קטנים כאלה…

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  14. חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by iX1911,

אחרי הרבה זמן של חיפושים לא באינטרנט לא מצאתי שום מקום שמוכר את המכשיר הזה (נגן MP3 בעל 1 ג'יגה זכרון) בארץ. אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר אותו (ומחיר) אני אשמח לשמוע היכן. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  16. Started by hell14,

היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?

17. אמ...מה עדיף לי HD202 או HD457 של Sennheiser אני צריך אותם למשחקים בעיקר, ולמוסיקה. איזה דגם עדיף לי, ולמה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  18. למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by comandobx,

יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  20. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  21. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  22. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by TALTOL15,

סליחה שאני נופל עליכם אבל יש לי שתי בעיות חמורות שלא סובלות דיחוי. הראשונה והכי דפוקה לדעתי היא, שהמדיה סנטר אומרתץ שלא זוהתה קלט של כרטיס טלויזיה, ואני בעצם רואה את השידורים דרך התוכנה שקיבלתי עם הכרטיס. איך גורמים למדיה סנטר שתיקרא את הכרטיס?! והבעיה השניה, אני מחבר בין הממיר של יס לכרטיס בRCA ופשוט אין לי סאונד. תמונה אני רואה אבל אין סאונד. לפי ההגדרות בכרטיס טלויזיה העוצמה על הכי גבוהה. שוב שליחה שני נופ עליכם ככה, אבל אני חייב עזרה. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  24. אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  25. האם יש תוכנה שממירה אותם כך שאני יכול לשמוע ...באיכות המטיבית ...ללא עיבוד מידע ..

• 1 תגובה
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים