עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tom123,

איזשה אתם ממליצים :\

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  2. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by ophir555,

מנסה ליצור קשר ב msn עם ידידה בחו"ל. שנינו רואים אחד את השני בוידאו עם מצלמת האינטרנט, אבל לא שומעים קול.( לי יש מקרופון במצלמה ולה בניפרד). הווליום בהפעל . הערה- כאשר אנו שולחים קובץ קול מוקלט דרך הmsn אזי שומעים. ( msn 7.5) כל שאר המערכות הקוליות במחשב עובדות כשורה. ההגדרות נראות בסדר מה יכולה להיות הסיבה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  5. ברשותי מחשב עם כרטיס מסך 6600GT מעבד AMD Athlon 64 3000+ וזיכרון של 1GB . השאלה אם אני אוסיף כרטיס טלויזיה מקליט אני אוכל להשתמש במערכת הזאתי כ - HTPC עם טלויזיה 32 אינצ'.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by nesber,

מהו בדרך כלל המתח של רמקולים של מערכת סטיראו רגילה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by GZA3,

שלום לכם, קניתי את הכרטיס הנ"ל לא מזמן. המחשב מיועד להמון דברים ולכן אני מנסה כל מה חודשים לקנות לו רכיב אחר שמוגדר כהטוב ביותר ברמת המחשב הבייתי כדי לשמור על איזון של מחשב חזק לכל השימושים שלי. השימושים שלי בהקשר הם כמובן הרבה סרטים ומוזיקה (המחשב משתמש גם למדיה סנטר), משחקים אבל הכי חשוב זה תוכנות ליצירת מוזיקה כמו קיובייס המוכרת ועוד תוכנות פחות נפוצות, למרות שעיקר השימוש הרגיל הוא במדיה סנטר כשאני שומע מוזיקה ורואה סרטים. השאלה אם עשיתי את הבחירה הנכונה או שהייתי צריך ללכת על כרטיס מקצועי לגמרי כמו M-AUDIO לדוגמה..? למאן האמת מה שמאוד משך אותי זה הבאנדל המרשים מאוד והחשש שכרטיס מקצועי לגמרי לא יתאים בהכרך למשחקים לדוגמה.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by goldeye,

שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by omri_ro,

אני מחפש תוכנה שבה אוכל להגדיר שהסרטים יקרנו עם הPLAYER שלי (MV2PLAYER) ולא עם הPLAYER המובנה בתוכנה, למעשה כל מה שאני צריך זה FILE BROWSER שנראה יפה חיצונית ויראה טוב על מסך הטלביזיה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  10. Started by raz007,

אז ככה הרכבתי איזה מחשב, הדקנתי עליו ווינדוס xp והכול עובד בכייף חוץ מהקול! שאני מדליק את המחשב שזה נכנס לווינדוס הוא עושה כזה "טק" ואין יותר קול! ושאני מכבה אותו אז חוזר הקול והוא משמיע את הקול כיבוי... וגם שאני מנסה לשמוע מוזיקה בווינדוס מדיה פלייר או בכל נגן אחר הנגן ישר נתקע ואפילו לא מתחיל לנגן את השיר! מישהוא יודע מה אני יכול לעשות??

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  12. Started by 3Dude932,

יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  13. האוזניות האלו ידועות כאוזניות שמחלקות את התדרים באופן מושלם? טרבל, מידל, בס? כי זה חשוב לי מאד. אני שומע מטאל, רוק, פופ קל, הרבה גיטרות. לא טרנסים. זה יתאים? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Salwaby,

מצטער מראש אם זה לא הפורום לפרסם את ההודעה. בכל מקרה, אני מחפש די.וי.די נייד בתקציב 400 ש"ח +/- שיהיה עם יציאת USB ושיקרא צרובים :] תודה רבה לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. שלום המחשב החדש שלי מורכב סוף סוף ;D אבל יש לי בעייה יש לי את המארז צ'נברו עם יציאות לUSB אוזניות ומיקרופון מקדימה אבל אני פשוט לא יודע לאן אני צריך לחבר את זה ללוח (הוא רשום בחתימה )

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  17. נגיד עד 200 שקל,אבל רק כאלה שיש ברשותות גדולות (כמו אופיס דיפו,טאוור רקודס וכו..) אני גר בנהריה . נ'ב בלי קשר iPod החדש שלי מעצבן אותי,4 ימים וכבר הלכו האוזניות :'(

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. Started by p_q,

מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  19. Started by MIKROBOS3,

אני מתאמן בחדר כושר וגם רץ הרבה הייתי רוצה המלצה לאוזניות קטנות ואיכותיות מבחינת סאונד(עם דגש על באס טוב) יש לי שתי אופציות שראיתי והן http://www.amazon.com/Jabra-SPORT-Bluetooth-Stereo-Headset/dp/B005FVNHBI/ref=sr_1_65?ie=UTF8&qid=1322406752&sr=8-65 http://www.amazon.com/Jaybird-Freedom-Bluetooth-Earbuds-Fit-Bluetooth/dp/B005B28DOM/ref=sr_1_18?ie=UTF8&qid=1322406694&sr=8-18 אני אשמח אם למישהו יש ביקורת על אחת מהן או הצעה על אוזניות אחרות(אין בעיית תקציב העיקר משהו שיחזיק זמן ויחזיק על האוזן..)

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  20. Started by asilbob,

איזה דגנון הכי טוב לבחור בWINAMP ב equrlizer ?? ויזה סגנון הכי טוב ואיזה סגנון פועל הכי טוב על הכול ???

21. שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by gtabak_37,

שלום לכולם קניתי אוזניות CrossRoads Mylarone X3I וברצוני לעשות להם burn in של 100 שעות. חבר שלי אמר שאם עושים את הburn in רצוף ולא עושים הפסקה אז האוזניות נהרסות. השאלה שלי היא האם זה נכון. נ"ב עברו יותר מ60 שעות ברציפות עם pinknoise

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  23. מה הבדל בינו לבין sr4600 ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  25. מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.