אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש טלוויזית LCD ליראות בה תכנים לא בHD (כי אין בארץ). לא רוצה שיהיו מריחות ועדיף עם איכות תמונה כמה שיותר טובה (כמובן). מה הטלוויזיות המומלצות בטווח ? אני חושב שאפשר לחרוג אבל לא יותר מידי...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני פותח שוב תראד. בקודם לא קיבלתי אפילו המלצה אחת. אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי אקסבוקס בחדר ואני מעוניין בחוויית משחק + צפייה בסרטים של 5.1 יש לי חדר קטן... ואמ... תקציב של כ 2000 ש"ח להכול מרסיבר רמקולים ועד כבלים. תודה =]
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני מחבר XBOX וממיר של YES לטלוויזיה Toshiba "21 21LZE22 http://www.tel-dan.co.il/Product.aspx?ProductID=503 יש לי game selector http://img53.imageshack.us/img53/515/gameselectorlu0.jpg מה אני אמור לחבר ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא חשבתי באותו זמן שקניתי אותם על איכות ...וגם היה לי מחסור בתקציב איך הם?הם עד כדי כך גרועים?? http://www.terminal.co.il/asp/product.asp?recorprod=1&cat=60&ph=&keywords=&recor=1&SearchFor=&PT_ID=1&product=287&V_ID=730 או שהם בסדר למי שמשחק מריו שזה לא אני כמובן..
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? מאחר ובממיר של יס יש רק יציאת אודיו אחת? מגבר?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי חיבור מהמחשב לטלויזיה, מצד אחד יש לי חיבור s video רגיל שמתחבר לכרטיס מסך, ומצד שני יש לי חיבור כזה רק שרשום עליו Digital בצהוב. בדקתי ואין לי חיבור כזה בטלויזיה, (הוא אמנם נכנס לכניסות של הקול והתמונה אבל כלום לא עובד) מה אני יכול לעשות איתו ?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל אופטי עכשיו אני רוצה לחבר אותו לDVD וממנו לכרטיס קול במחשב, עכשיו אני יוכל לשמוע מהרמקולים שמחוברים ל DVD ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כמה בערך יעלה נגן MP3 מבוסס פלאש של 256 מגה או 512 בתאילנד? חבר שלי נוסע וחשבתי לבקש ממנו שיביא לי ואל תציעו לי את המובו או את האייריבר אני רוצה אחד שעולה 350 שח בארף ל256 מגה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הן משתלמות במחיר כזה? מבחינת צליל אני נהנה מהן מאוד.
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הSOLO 7C של Microlab ואני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם וחשבתי לרכוש כרטיס קול על מנת לשפר את איכות השמע,מבחינה של סאונד יותר נקי עם פחות הפרעות ושליטה יותר טובה. אני מתלבט בין הAsus Xonar Essence Stx לבין M-Audio 2496 אני אשמח אם תוכלו להביע דעות על ההבדלים בין הכרטיסים ומה יותר משתלם לקחת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשנה +, בעקבות המלצות בפורום, רמקולים מדגם JBL encounter - ואני ממש נהנה מהאיכות הגבוהה שלהם. כיום אני עומד לקנות מחשב נוסף ורמקולים אלו כבר לא נמכרים - במקומם יש את דגם creature שהבנתי שהוא פחות איכותי.. רציתי לדעת איזה דגם מקביל באיכותו לרמקולים אלו, גם אם מחירו גבוה יותר - שימושים עיקריים - מוזיקה, סרטים. שימוש משני - משחק פעם ב.. הבנתי שרמקולי harman kardon sound sticks איכותיים מאוד, אך גם יקרים יותר - האם יש משהו באיכות שווה בעלות נמוכה יותר? תודה רבה, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-