אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=490802 הן יותר טובות מהPMX-200? אני כעקרון מחפש עוד זוג אוזניות בנוסף לAKG K26P אבל אני אקנה אותן בחו"K עוד שבוע אני טס... את הדגם הזה אני יכול להשיג בכ50 דולר Sennheiser OMX90 תאכלס הן שוות אולי עדיף זוג של פורטה פרו ב45 דולר? או PMX-200 ב60 דולר? *חשוב לציין שזה יהיה נוח לריצה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
של DVD המכיל MP3 האפציה של שמיעת שירים רנדומלית אינה מופיע אני לוחץ על PLAY MODE וכלום לא קורה יש למישהו מושג? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית שדוד שלי הביא מארה"ב, של PANASONIC. היא מקליטה ישירות ל- MINI-DVD. רציתי להקליט מאחת המדיות שצילמתי באמצעות המצלמה ל-DVD המקליט שלי. חיברתי את המצלמה ל-DVD והרצתי את הסרט שצילמתי, וראו אותו בטלוויזיה, אבל כשלחצתי על כפתור ה-REC הופיעה ההודעה "Cannot add NTSC format to PAL format disc"' , והוא לא נתן ליל ההקליט. אז למה הופיעה ההודעה הזו? מה הבעיה? מה הניין עם NTSC ו-PAL? חשבתי שהדברים האלו כבר לא קיימים כשמדובר ב-DVD... מה אפשר לעשות כדי להתגבר על הבעייה הזו ולהקליט מהמצלמה ל-DVD?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
1. ברסיבר דיגיטלי, יש כניסות בדיוק כמו למחשב? אם כן אפשר לקנות (נגיד) לקנות רמקולים רצפתיים ולחבר למחשב דרך הרסיבר ( או לבד, בלי הגברה)? (כלומר יש להם חיבור כמו headset או רמקולים למחשב?) 2. ברסיברים הישנים (נקרא אנלוגי?) איך נראים החיבורים, והאם גם רמקולים (אנלוגים? תלוי בשאלה הראשונה, יש שני סוגים?) יכולים לחבר למחשב? איך ? 3. ונגיד במערכות סטריאו של aiwa (סתם דוגמא מההוא שפתח ת'רד) לרמקולים יש חוט עם מתכת חשופה בסופו וכך מחברים אותו למערכת, האם הוא מתאים לרסיברים הישנים או החדשים (אנלוגי? דיגיטלי?)... אני יודע ששאלות דיי מתוסבכות...אבל תנסו להבין. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך סט שיהוה תחליף טוב ל ATP3 שלי, ויש עדיפות רצינית לסט אלחוטי. אם יש צורך בחריגה, אני מוכן לשקול זאת. בנוסף, אם יש דגמים לא אלחוטיים שעדיפים באיכות על האלחוטיים בטווח המחיר שציינתי, אל תהססו להזכיר אותם תודה
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? מאחר ובממיר של יס יש רק יציאת אודיו אחת? מגבר?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי אז שלום לכולם הבעיה היא כזאת (לא בידיוק בעיה אבל שיהיה) אני רוצה לקנות 5.1 לחדר עכשיו זה טיפה מסובך מהסיבה זאת: רמקולים למחשב כבר יש לי ואני ממש מרוצה מהם (2.1 של ימאהה) אבל אני רוצה את ה5.1 שיהיו על הטלביזיה משמע הם יהיו בעיקר לסרטים ומשחקים (גם למוסיקה אבל הרבה פחות אז זה לא צריך להיות גורם רציני בבחירה) עכשיו ככה לימאהה יש סאב והוא טוב (אגב גודל החדר שלי זה בערך....4*4 אז אני לא צריך מערכת חזקה יותר מידי) אז אני לא חייב סאב אבל מכול הרמקולים שראיתי הכי הלכתי לכיוון הlogitech x530 שהוא לא יקר והביקורות עליו היו טובות אבל רציתי לדעת לפני שאני קונה כמה דברים 1. מאנשים שאני באמת סומך עליהם איך הם בפועל? 2. אם אפשר לחבר אותם לקיר בלי להסתבך יותר מידי (שזה כן שיקול) …
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חחח יש לזה כמה חלקים... הדגם הוא LBT-A795 וקיבלתי גם שתי רמקולים של בוס קטנים כאלו שמתחברים ולסאבוופר ועוד 2 רמקולים של סוני גדולים שמעתי בהם הם פצצה... מישהו מכיר? זה שווה משהו? אפשר לעשות עם זה משהו? :\ חשבתי לחבר למחשב... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קנתי את המערכת הבאה רמקולים קדמים אחורים וסאב של חברת דום דגם799F ורסיבר של חברת דנון דגם AVR1906 צריך את דעתכם. ואם יש לכם המלצות על איזה כבלים לקנות לחיבור הרמקולים המרחק של האחורים 12 מטר הקדמים 2.5 מטר לכול רמקול.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
האם המחשב הבא יספיק לי בשביל שאני יוכל להקליט מהטלוויזיה באיכות שתראה טוב ב37 אינץ' ושאני יוכל לצפות בסרטים HD לפחות 720P (אמרו לי שצריך מחשב חזק לזה ) מעבד AMD athlon 2500XP ג'יגה זכרון (או 512 אם תגידו שמספיק) לוח epox 8RDA+ (אם צריך עוד פרטים אז תגידו) Hard Disc 120GB כרטיס מסך GForce FX 5900XT 128MB
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את הIaudio G3 והאוזניות שקיבלתי לא טובות כל כך אני מחפש אוזניות כפתור בסביבות ה 150 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי עוד מעט טיול שנתי אז חשבתי שכל הילדים בחדר שלי (7ילדים) נשים כל אחד 10-15 שקל וניקנה רמקולים כדי לחבר ל mp3 ולשמוע בחדר אז אני צריך המלצה לרמקלים עד 100 שישמעו חזק בחדר לא הכי חשוב האיכות
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
המלצה לאוזניות --- 300 שח ככה ל נגן MP3 לא גדולות כאלה שאפשר ללכת איתם ברחוב !!!!!!!!! בתווך של 200-300 שקל ועדיף שלא יהיו כאלה שנכנסות לאוזן זה תמיד נופל לי
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
צהריים טובים. ברשותי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של creative שמחובר עם כבל COAXL אל המגבר בחיבור המתאים. כאשר אני מבצע בדיקה לרמקולים אני שומע רק מהקדמיים ולא מהסנטר, אחורי והסאב, כנ"ל גם כאשר אני מפעיל סרטי DIVX באמצעות ה CRYSTAL PLAYER שלי אני לא שומע את הסאונד בצורה מלאה. התקנתי CODEC .... תעזרו לי בבקשה. תודה ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני יומים סט חדש של חמישה רמקולים במבצע של 150 ש"ח! (כי הקודמים התקלקלו לגמרי ובאתי לקנות חדשים וראיתי את המבצע) אבל יש לי בעיה אני שומע רק בשניים ויש לי שלוש אפשרויות של כבלים לחבר וכל פעם זה משמיע מרמקולים אחרים בבקשה מישהו יכול לעזורלי איך לחבר את כולם?? איך לשמוע בכולם?? ממש תודה לעוזרים..
-
מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מאוד אוהב מוזיקה, מאוד מאוד אוהב מוזיקה. אני רוצה לדעת אם קיים (ורצוי לא יקר יתר על המידה) מערכת שמע "מיני מרכזית" על עקרון המזגן המיני מרכזי. למה אני מתכוון? יש קונסולה ראשית שמבקרת על הכל עם חיבור למחשב(שדרכו הכל נשלט - CD, רדיו, מוזיקה על המחשב וכו'). היא מועברת למערכת רמקולים כך שבכל חדר בדירה ניתן לשמוע בצורה איכותית את הצלילם המתנגנים. רצוי גם שיהיה שלט או בקר בכל חדר, וכמובן יכולת שליטה על אילו רמקולים באילו חדרים ינגנו (מן הסתם המקרה בו יש צורך שכל הרמקולים ינגנו בבת אחת הוא נדיר מאוד). אם יש פתרונות יצירתיים שעונים על הבקשה שלי, אך לא בדיוק על פי המאפיינים שציינתי, גם הם יוערכו ואני אשמח לשמוע אותם. תודה, גיל.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מחפש כבר איזה שבוע שבועיים , ולא ממש מתקדם הייתי בחנויות שמציגות מסכים אבל או שלא היה להם חיבור כבלים או שהיתה תקלה..... היום אפילו הייתי בחנות , וניסו למכור לי מסך של SONY , ואני קולט שכל שאר המסכים בזום כדי להוריד איכות... בקיצור כנראה אי אפשר לדעת יותר מדי בתצוגה כי הם משנים את התנאים לפי מה שרוצים שתקנה מה אתם ממליצים מבין הבאים ? Sony p2530 Sony u2530 Samsung R81 היטאצ'י LD9000 טושיבה A3000 LG lc53 אם למישהוא יש הצעה אחרת אשמח לשמוע מטרת המסך בעיקר צפייה בכבלים אבל גם לחיבור למחשב וDVD וחולי.....
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-