אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני על סף יאוש... לא מצליח לחבר את הטלוויזיה שלי ל media Center בעזרת כבל HDMI הבנתי כבר שזו לא בעיית תוכנה.. כי ניסיתי כמה גרסאות של הדרייבר כולל גרסאות Beta. יש לי פלסמה 42 של fujicom הבעיה היא שאני לא מצליח לראות את הוידאו ממחשב הקולנוע הביתי דרך hdmi אני מצליח לראות דרך ה vga ברזולוצייה הטבעית של המסך 1024-768 כניסת ה hdmi בטלוויזיה עובדת כי אני רואה וידאו + סאונד אם אני מחבר xbox או PS3. למחשב קולנוע ביתי יש כרטיס מסך של nvidia 9500GT עם יציאת hdmi אמרו לי שאולי צריך כבל hdmi 1.3 אז קניתי כבל כזה וזה לא עזר ואז ניסיתי ממיר DVI -> hdmi גם לא עובד אפילו ניסיתי טלוויזיה אחרת samsung 40" גם שם התצוגה לא עבדה הטלוויזיה עצמה יודעת לעבוד עם HDMI גרסה 1.2 אולי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אוזניות שלהם עדיין בתקופת האחריות, וכנראה יש לי בעיה עם החיבור אתם יודעים אם האחריות מכסה את זה? כי כתוב בפירוש שהאחריות לא מכסה בעיות בכבל, אבל מה עם החיבור? אני רוצה לדעת אם זה שווה את הטרחה של לשלוח להם אותן כי עלות המשלוח אמורה ליפול עליי מדובר בדגם CX-200 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרופ חדש - במחיר כזה לא חושב שיש איפה לטעות כשמדובר ביצרן כזה. https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x-hifiman-bolt-in-ear-monitors?utm_source=linkshare&referer=73UFHA
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי אוזניות Sennheiser מדגם HD450, שמחוברות לטלביזיה. גם האוזניות וגם הטלביזיה מקבלות מהכבל הזה כניסת "בננה", כך שניתן לשלוף בקלות את הכבל גם מהאוזניות וגם מהטלביזיה. החוט שנמתח כך בין האוזניות לטלביזיה הוא מכשול מעצבן. האם ישנו אביזר בלוטות' שחלקו האחד מחובר לטלביזיה ומשדר את הסאונד, וחלקו השני מחובר לאוזניות דרך כניסת הבננה שלהן וקולט את שידורי החלק הראשון ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
לבעלי נגן zen touch קיים עדקון חדש שהופך הנגן כונן נייד! ז"א מחברים לכל מחשב ללא התקנת תוכנה ואפשר להעבער קבצים לשני הצדדים! הערה- התקנת העדכון מוחקת את כל תוכן המכשיר. הערה נוספת-לי העדכון יצר בעיה מסוימת : שכשאני בוחר אומן ברשימה(אמנים ספציפיים) אז הוא כותב לי להוסיף שירים לניגון! בעיה מאוד מוזרה שלא היתה קיימת קודם! אם משהו מכיר את המכשיר\בעיה ויודע איך לפטור שיעזור בקשה! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך PL כי אין כניסת XLR במצלמה, ואני לא רוצה להשתמש במתאם מכיוון שאז המקרופון לא מקבל פאנטום (48). בקיצור, מקרופון דינאמי שלא דורש פאנטום. עד 500 ש"ח. אפשר גם מ-eBay. (ואולי עדיף...) יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, ולפי ביקורות ה AUZENTECH כרטיס טוב למוזיקה, שזה מה שאני מחפש בעקרון. קודם כל, ראיתי אותו באייבי במחיר של בערך 100-120 דולר, זה מחיר הגיוני לכרטיס כזה חדש ולא משומש? יש לי כרגע כרטיס קול CREATIVE X-FI XTREME AUDIO, ורמקולים SOLO7 בתור קדמיים, SOLO6 בתור אחוריים וסאב מוגבר של POLK AUDIO, האם אני ארגיש שיפור כלשהו בין הכרטיסי קול בכלל? גם בכרטיס של קרייאטיב אני יכול לשלוט על העוצמה של הסאבוופר דרך התוכנה של הכרטיס קול, האם גם דרך ה AUZENTECH זה אפשרי? ויכול להיות שיהיה לי איזה בעיה להגדיר סט-אפ של 4.1 דרך הכרטיס של AUZENTECH? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הכריס קול הזה: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS 7.1 Pci 1. Creative היא חברה טובה לכרטיסי קול? 2. הכרטיס הזה טוב? 3. יש בו משהו מיחוד? כמה הוא עולה???
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי, בחיבור אלחוטי האם ניתן לראות סרט עם כתוביות בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן רב אוזניות, עכשיו אני מחפש אוזניות שישמעו כמו סאב באוזן למשל יש לי אוזניות sony mdr-v500, אבל הבעייה היא שאני ניראה כמו חייזר ברכבת... אני מתלבט בין אוזניות px 200 של סנהייזר לבין ex81 של סוני, מה לפי דעתכם יפיק את הבאס הכי חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מחפש אוזניות עמידות - קנייה ב EBAY - תוך אוזני אוזניות שאפשר למשוך אותם ולא יהרסו כל כך מהר כמו לריצה שיקנו לתוך האוזן ישירות לפלאפון עם מיק
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להמליץ לי על Andried dongle ...שרוב השימושים זה אפלקציות והתקנת XMBC ..... יציאת HDMI והייתי שמח שהסרטים ב XBMC ירוצו חלק... בליל לגמגם. אני מעוניי במשהו בסביבות 50-60$ שאפשר להזמין באליבאבא או Ebay. אין לי בעיה שזה לא יהיה דונגל.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הציעו לי את האוזניות הללו במחיר די טוב בחו"ל יד שניה Beyer DT770 Pro/250 Senn HD595 Koss A250 אני נוטה לכיוון 595 האוזניות נועדו למחשב שלי שבנתיים לא משתמש בכרטיס קול נורמלי אבל גם זה ישתנה, וכנראה האוזניות האלה ישמשו גם את הD2 שלי..
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם, *כרטיס קול מחובר: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1 1. אני מעוניין לרכוש אוזניות לגיימינג, לרב משחקים בסגנון BattleField 3, Call Of Duty: MW3 וכדו' .... תקציב עומד על 500 ש"ח +/- , ממתין להמצלה שלכם. 2. מחוברים אצלי רמקולים מסוג Logitech Z-5500, מחוברים עם החוטים וכבלים אשר הגיעו עם הרמקולים, השאלה: האם יש משהו יותר איכותי בכדי להפיק סאונד יותר טוב ? חוטים איכותיים יותר ? צורת חיבור שונה ? דיגיטלי אנלוגי ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני התקנתי לחבר WINDOWS מחדש יחד עם כל תוכנות בDIVX אך אני שומע בסטריאו בלבד מהכרטיס שהוא אמור להיות 5.1 התקנתי את תוכנת הAC3 FILTER שאיתה אני עובד במחשב שלי אבל הרסיבר לא מציג אות של 5.1 אני מחובר בכניסה הקוקסיאלית והכרטיס קול הינו sound max
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
1. מדובר בסרטים , שהורדו מהאינטרנט בפורמט flv . האם , כדי לראות סרטים אלו באמצעות DVD קורא Divx בטלוויזיה צריך קודם לבצע המרה לקבצי avi ולצרוב אותם על תקליטוני DVD-R ? האם ניתן להשתמש גם בתקליטוני CD-R ? 2.אילו תכונות טכניות נדרשות מהמכשיר ? 3.האם רצוי מכשיר מקליט ? 4.איזה מותג מומלץ ( התקציב לא מהווה בעיה ) 5. לאילו היבטים טכניים נוספים מומלץ להתיחס ?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש לקנות לילדה בת 15 אוזניות באיזור ה200-250 שקל. יש לה אייפון, אז אם האוזניות מותאמות אליו(עם מיקרופון ושלט ווליום) אפילו יותר טוב אבל לא חובה, יכול להיות גם 3.5MM רגילות אם הן יותר איכותיות היא לא מבינה גדולה בסאונד אבל בכל זאת אני מחפש משהו שיהיה לא רע, היא שומעת בעיקר פופ. ניסיתי לחפש אבל יש כ"כ הרבה דגמים שזה קשה לדעת מה לקנות. אל תמליצו לי על הזמנה מחו"ל כי אני צריך את זה בימים הקרובים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי כרגע CREATIVE SOUND BLASTER X-FI PLATINUM FATAL1TY CHAMPION SERIESכמעט בטוח שזה הדגם, יש לי אותו כבר מספר שנים ולאחרונה התחיל לזייף למרות שהייתי בסך הכל מרוצה ממנו. אני משתמש בו לסרטים, משחקים ומוזיקה, שומע בעיקר באוזניות HD595 אבל משתמש גם בחיבור קוקסיאל לרסיבר להעברת סאונד שאני רואה סרטים בחיבור המחשב לטלויזיה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הטלווזיה הבאה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=586480# אבל יש מין דבר כזה קו שעולה במסך והאיכות לא משהו, לא רואים מובן כ"כ והקו הזה הוא יחסית גדול וזה נראה מהפלורסנטים מאחור. זה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-