אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
בינתיים הולך על הקרייטיב מה אתם הייתם עושים?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בצורך הוא שידורי SD שידורי HD ו XBOX360 ... אני כבר חודש עם ההמלצה של ה SAMSUNG 450 שהמליצו עליו, אבל אין אותו כבר באף אחנות, הביאו דגם משופר שלו שהם רוצים עליו אלף שקל יותר..ממש לא משתלם... אני מחפש HD READY הכי מומלץ עכשיו מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ממש חובה לקנות רק שיגיע לארץ http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=378808&sid=127
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
coaxial or optical תחלס זה שאלה שאלתה לי כבר הרבה זמן ! ממה שאני יודע שניהם מספקים את מה שצריך כך שאני יכול לעביר צליל איכותי מהדיוידי לרסיבר אז למה בכלל יש OPTICAL כאשר יש לי את ה COAXIAL?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות בתקציב של 350 ש"ח. השימושים הם סרטים, סדרות ומשחקים. לא אשמע איתן מוזיקה. יש אפשרות לקנות מאיביי ומהדיוטי פרי. ככה שאפשר להמליץ על אוזניות שעולות יותר ואני כבר אנסה למצוא בזול יותר. אם אפשר אז אני רוצה המלצה לכמה דגמים. ראיתי את ה HD212, ואני יכול להביא ב250. יש לי אפשרות לקנות גם HD515 ב300 שקל. אבל קראתי ביקורות לא טובות עליהם. כדאי לקחת אחד מהשתיים? עד עכשיו הייתי עם זלמן 5.1.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום, האם־ יש התקן פשוט שמפצל אודיו משני מכשירים בו זמנית בחיבור 3.5mn לרמקול (2 כניסות ליציאה 1)?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
נשמע מעניין מאוד עם המפרט שלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 בKSP הוא עולה 450 שקל!!! איך לעומת האודיג'י 2 ZS
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום אני פותח נושא חדש במטרה לייעל את התמיכה למוצר אמין וטוב והכי חשוב המחיר כמה נקודות שאני רוצה להזכיר רוב המקרנים ששמים עליהם שם כגון בנקיו אפסון סמסונג וכו הם מקרנים טובים מחירים די גבוהים וזאת נקודה כואבת למעשה כל יצרן ספק נוסע לאסיה עושה בקרת איכות למוצר אומר למיפעל לשים את שם המוצר ומשווק אותו בעולם כולל בארץ לכן החלטתי לנסות ליעל ולהוזיל את כל נושא המולטימדיה אני לא ספק או דומה אך אני חושב על כך אחרי שראיתי כמה המוצרים שהם מוצרים טובים עולים הרבה ולהרבה אנשים אין אפשרות לקנות מוצרים טובים במחיר טוב ואמינים אני מוכן לקבל הצעות לשיפור יעול ומה אתם חושבים שצריך להיות במוצר כגון מקרן מחיר טכנולוגיה וכדומה כדי שאולי בעתיד אוכל להביא לכם מוצר כזה במחיר טוב ואמין לאחר ש…
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
שלום ניסתי למצא תשובה בחיפוש ולא מצאתי יש לי מצלמת אינטרנט לוג'טדק 5000 כאשר אני מצלם את עצמי מנגן הצילום הוא איטי עם קצת דיליי וגם המנגינה נשמעת מאוד איטית עם הדילי של הצילום אני יכול לחיות אך לא עם הדילי של הצליל בזמן ההקלטה אין דיליי ורק כשאני רואה את הסרט מופיע הדליי תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אחרי משהו כמו שנתיים שאני משתמש באוזניות האלו, שמתי לב פתאום שבלי ששיניתי שום דבר במערכת שלי (חיבור ישיר בין האוזניות וכרטיס הקול המובנה המעאפן שלי), ההפרדה בין הצלילים עלתה, ההענות בבאס עלתה, הגיטרות החשמליות נשמעות הרבה יותר קרובות למציאות ואני ממש מרגיש את האוזניות זזות יותר כשהן על הראש שלי ואני שומע מוזיקה (בעיקר בקטעים מעורבים של באס עם שאר הספקטרום, נותן להן יותר תחושה של רמקולים ופחות של אוזניות). ישנם שני מקרים שדבר כזה קורה שאני יכול לחשוב עליהם: 1) האוזן שלי התחדדה מכיוון שאני שומע מוזיקה בווליום יחסית נמוך. 2) אחרי שנתיים של שימוש, האוזניות עברו פתיחה סופית, נמתחו עד הסוף או אני לא יודע איך לתאר את זה - משהו שאנטולי הסביר פעם, שיש לכל ממברנה ה…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן את הRIO CARBON אבל הוא מגיע עם אוזניות נפרדות כאלה קטנות שלא מתאימות לריצה!! הם כל הזמן נופלות לי וזה מרגיזזזזזז!! רציתי לדעת איפה אפשר בארץ לקנות אוזניות ספורט שיתאימו לי ושיהיו זולות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-