עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. כי חבר שלי שם והוא היה בשלוש חנויות (בסט ביי סירקט משהו ועוד אחת) ושתיים אמרו לו שהם לא עובדים איתם ואחד אמר בכלל שהדגם הזה ישן. אודה מאוד למי שיביא לי חנות ספציפית בניו יורק!!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by shibby15,

יש לי כיום IHP120 שאני מאד מרוצה ממנו אצלי כבר מעל שנתיים... ואני מחפש נגן שעיקר שימושו יהיה לנגן ווידאו לטלוויזיה! כלומר במקום להתסובב עם מחשב נייד או דיוידי נייד ולצרוב כל הזמן דברים אני רוצה נגן ווידאו נייד מבוסס הארד דיסק ואני לא צריך מפלצת עם מסך של כמה אינצים אלא רק משהו עם יציאה נורמלית לטלוויזיה חיצונית. הייתרונות של הקריאייטיב ברורים- גודל ההארד דיסק - חיי סוללה- מסך טוב יותר- ככל הנראה ממשק טוב יותר החסרונות- מחיר (יקר ב כמעט 50 אחוז) - חייבים להעביר דרך תכנה אי אפשר לעשות גרירה לכמו עם הארד דיסק נייד. הייתרונות של ה ארכוס- אפשר להגיד משחקים אבל זה רק למען הרקורד-דור שני של הנגן-רוקובוקס ניתן לגרור למכשיר. החסרונות של הארכוס- חיי סוללה (שוב, הבדל של בערך 50 אחו…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by comandobx,

יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by tom123,

איזשה אתם ממליצים :\

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. Started by infer73,

בעקבות העצה שראיתי כאן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=106999.new;topicseen#new שהציעו להשתמש בVobSub וWinAVI בשביל להמיר סרטים לפורמט של VCD ולהדביק להם כתוביות (מבלי לקודד אותם פעמיים, כמו מדריכים שראיתי) אז עשיתי את זה, אבל היו לי 2 בעיות עם זה קודם כל, וזאת הבעיה היותר חשובה, התרגום הופיע נמוך מאוד בסרט, אומנם על המחשב לא שמתי לב לזה, אבל כשצרבתי את זה ושמתי בDVD בטלוויזיה אז בקושי ראו את השורה התחתונה של התרגום וזה הפך ללא קריא מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה? בנוסף, כשהמרתי מAVI לVCD אז זה מאוד הוריד לי את האיכות, והגודל של הקובץ ירד מבערך 700 לחמש מאות ומשהו מגה אז השאלה שלי היא בעצם, האם מישהו יודע מה ההגדרות הטובות ביותר ככה שזה לא יוריד מה…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by moranhoresh,

איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. שלום . יש לי רמקולים X530 של לוג'יטק. אלה הרמקולים : http://zap.co.il/model.asp?model_id=37907 ויש לי לוח אם של אסוס עם כרטיס קול מובנה זה המפרט של הלוח אם : http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1295&modelmenu=1 התקנתי sound max מתוך הדרייבר של הלוח אם . אבל עדיין האחוריים לא פועלים לי . מה אני צריך לעשות כדי שהם יפעלו ? נ.ב אין איזה מסך מיוחד של הכרטיס קול שדרכו אני בודק כל מיני אפשרויות ? למשל להפעיל טסט או משהו כזה תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום לכולכם אני יודע שיש לי הרבה שאלות אבל מאוד חשוב לי לדעת ומאוד אשמח אם תוכלו לענות לי עליהן... 1. למה משמש חיבור אופטי וקואקסאלי במערכות סטריאו? 2. האם איכות השמע בחיבור זה משתפרת לעומת חיבור שמע RCA אנלוגי? והאם במעבר מאות דיגיטלי לאנלוגי יש פגיעה באיכות האות? 3. מדוע עדיין מוצאים רסיברים / מגברים חדשים עם כניסות שמע אנלוגיות? 4. האם איכות השמע תלויה גם בשיטה בה הוקלט הדיסק כמו במקרה של סרטי DVD המוקלטים בהתאם למפענח מסוים? 5. האם מגבר עדיף באיכות השמע שלו על פני רסיבר? המון המון המון תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by theking7,

לאחרונה התחילה לי בעיה שאני מפעיל קבצי מדיה למיניהם , הם נשמעים אך לפעמים יש כאלה קפיצות, וקטיעות. אחרי כמה זמן או כמה פעמים שאני מריץ את הקטע, המחשב 'חוזר' לרגיל, ואפשר לשמוע את הקטע בלי כל הקפיצות האלה. הבעיה הזאת במיוחד מפריעה לי כשאני משתמש במחשב בתוך מכשיר הקלטה, וכשאני רוצה להקליט שני ערוצים, מקליט את הראשון ואח"כ מקליט את השני כשברקע מתנגן הראשון, זה קשה להתאים , בגלל שזה כל הזמן קופץ. יש למישהו רעיון לפיתרון? בעיקרון יש לי Realtek AC97 הכי פשוט. אולי אני אתקין מחדש את הדרייברים? תודה מראש! [אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by Atlon-Xp,

http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10187 עם ישנו משהו טוב יותר אני אשמח אבל בטווח של ה320-400 שקל. . לא מחפש משהו איכותי מאוד מאוד,משהו שאני אהנה לשמוע ממנו והאקוסטיקה תהיה ברמה שצריך להיות .

13. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, אני מחפש כרטיס קול חדש טוב יותר ממה שיש לי על הלוח אם. (Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A) חשבתי בכיוון ה‏Creative X-Fi Xtreme Audio שעולה 243 ש"ח בKSP, האם הוא משמעותית טוב יותר? משתלם? אשמח לקבל המלצות עד 300 ש"ח ודעות אם בכלל שווה לי להחליף - א. מיועד לשמיעת מוסיקה וסרטים - ב. הרמקולים שלי הם Z2300 של לוגי'טק ג. יש לי חוש שמיעה טוב במיוחד ואני מחפש להרגיש בהבדל בין כרטיסי הקול מבחינת איכות הצליל. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by DodY_Stail,

דוד שלי הביא לי H320 ורציתי לדעת למי יש אותו שיתן לי טיפים ועזרה ואים הוא שווה כנגן MP3

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by hell,

שלום לאחר ניתוק רב מהקהילה אני מנסה לחזור וליתמוך עד כמה שאני יודע ורואה שבאמת אני לא אזיק , לא הרבה הישתנה אבל נגיד שיש כמה דברים שנישארו והם אנשים טובים כיף לחזור!!!! לשאלה אני קונה כניראה נגן DIVX לסלון בקומה השניה ואני ממש ממש רוצה לחבר אליו רמקולים טובים ואין לי תקציב ליקנות כאלה אז אני רוצה ליקנות רמקולים טובים למחשב שיוכלו להיתחבר גם לDIVX כשאני ארצה ליראות סרט...אין לי בעיה להעביר אותם לאן שצריך כל פעם המלצות רצוי 4.1\5.1 ולא יותר מ600 תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  16. כמו WIN' media player ? אם כן, האם יש עוד תוכנות ממומלצות ? ואיך עושים את זה בהן...? תודה. aaaaaa32

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות להקשבה למוזיקה (בעיקר קלאסית, ג'אז, רוק, בלוז ולעתים מעט אלקטרוניקה) בתקציב של כ- 1200 שקלים (לא מוגבל לקניה בארץ, אוכל גם להזמין מאתר שמכבד paypal). האזניות ישומשו בדרכים עם cowon i7 או גלקסי נקסוס ובצורה נייחת ממחשב עם fiio e7, אז אני מאמין שהן צריכות להיות יחסית נצילות. כרגע בבעלותי מספר אזניות portapro, ad700 ו- hd25 אך לצערי אף אחת מהן לא באמת עונה על הצרכים שלי. כנראה ניחנתי באזניים רגישות במיוחד כי אני פשוט לא מסוגל להקשיב לסנהייזר במשך יותר משעה, האזניים שלי פשוט מתחילות לכאוב בצורה בלתי נסבלת. מבחינת חתימת צליל אני מאד אוהב את ה- AD700 והפורטהפרו אבל הן לא סגורות (והשניה לא ממש נוחה אחרי כמה זמן). הסנהייזר מספקות אותי מבחינת רו…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by metoh,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח Gigabyte K8N Pro SLI הלוח בא עם כ.קול פשוט Realtek AC'97 Audio מובנה. במחשב הישן שלי יש לי כרטיס SoundBlaster Live! של קריאטיב, שקניתי לפני איזה 4-5 שנים. איזה מהכרטיסים עדיף?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by arkady,

שלום. אני צריך לדעת איך ה Z-540 לעומת ה Z-640. יש ביניהם שינוי גדול? ויש הבדל גדול במישחקים/מוזיקה/סרטים? ה Z-640 שווים את ה+200 שקל מה Z-540 ?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by Yossarian22,

שלום לכולם אני מחפש טלוויזית LCD לא גדולה מדי[מטעמי תקציב] - 34'/37' וכו' אבל עם כל הסוגים והחברות וההמלצות מכל מקום אני מבולבל לגמרי ולא יודע על מה ללכת חלק אומרים לי לא לקנות טושיבה, סוני וLG, וחלק אומרים ללכת רק על אלה... השימושים הם הדברים הרגילים ביותר, סרטים[לפעמים בדיוידי], ספורט[כדורגל וכאלה] וסתם טלוויזיה.. הטלוויזיה תתחבר לממיר של HOT. מרחק ישיבה ממנה יהיה בערך 2.3 מטר[הערכה גסה]... תודה מראש לכל מי שימליץ לי על דגמים וגם בצורה יותר כללית על דברים שעליי לחפש...

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  21. יש לי את כרטיס הקול 7012 SiS ואני משתגע הוא כל הזמן כאילו לא מחובר לי ואני הולך ללוח בקרה לאדיו ובSOUND PLAYBACK הוא לא מופיע לי אז אני לא שומע כלום ואני הולך לHARDWARE ושמה בפרטים של הכרטיס קול הוא אומר לי שהכרטיס עובד כמו שצריך אבל זה לא נכון, אני לא שומע כלום, הווינדוס מדיה פלייר שלי לא יודע לזהות בגלל זה אפילו MP3 ורק מתי שאני עושה ריסט אז הכרטיס חוזר לעבוד, ניסיתי להוריד עידכון לכרטיס ועידכנתי אותו אבל עדיין הכרטיס עושה לי בעיות , מה הבעיה אולי מישו יודע?, מישו יכול לעזור לי? מה אתם מציעים לי לעשות?? בבקשה תענו לי זה ממש חשוב אני משתגע פה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  22. Started by Faust,

שלום לכולם! יש לי את הרמקולים של קריאטייב Inspire 4.1 4400 ו creative live 5.1 במחשב. עד עכשיו הייתי דיי מרוצה עד ששמתי לב שלחבר שלי יש מערכת רמקולים Inspire 2.1 2500 אבל כרטיס קול על הלוח אם עכשיו יצא לי לשמוע את שני המערכות ואני חושב שאצלו שומעים הרבה יותר טוב וזה נראה לי בגלל הכרטיס קול כי ניסיתי לכוון את הכרטיס דרך התוכנה שהגיעה עם הכרטיס אבל זה לא עזר בכלל... ניסיתי לחפש פה בפורום אבל צאתי הודעות ישנות מאוד או משהו שלא מתאים לתקציב שלי. אני מוכן להשקיע 400 שקל לכרטיס ואם זה נחוץ אז אפשרי גם יותר.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  23. Started by com,

מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. Started by 111111,

כרגע הוא מחובר דרך חיבור סקארט לסקארט שקיבלנו עם הממיר...האם יהיה הבדל משמעותי אם אני יקנה חיבור סקארט לסקארט איכותי? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים