אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מקווה שזה המקום המתאים אז תייעצו לי על כרטיס קול מיקסר טוב רמקולים מתאימים ומיקרופון ואוזניות ... תודה מראש... תקציב 2000 שקל.. למען הקלטות בעיקרר...
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות אוזניות לנגן MP3, עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי (אני משער שזה לא הולך ביחד ) אני מתלבט בין הדגמים הבאים: SENNHEISER MX-550 - מחיר: 120 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר: 280 ש"ח SENNHEISER PX-100 - מחיר: 290 ש"ח \ מעדיף שלא בגלל הגודל... אני מעדיף כמה שיותר נייד... SONY MDR-EX51PL - מחיר: 345 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר: 230 ש"ח השימוש העיקרי של האוזניות הוא לשמוע מוזיקה עם נגן MP3, בנסיעות בעיקר. 1. קיים הבדל גדול בסאונד בין הMX-550 לדגמי הIN-EAR האחרים? כי אם אני לא ארגיש בהבדל אז אקנה כבר את הMX. 2. עוד משהו: בקשר לאוזניות IN-EAR אז במקרה שאני לובש אותם ולא שומע מוזיקה, אז אני ישמע את האנשים שמדברים איתי רגיל??? 3. יש מקומות בארץ (מצ…
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שאני אבין-אני פשוט מחבר את ה-DOK ל-DVD וזהו? לא צריך להמיר לסוג מסויים? אם כן-במה משתמשים בDVD? בקיצור מה צריך לדעת? יש כאן טריק?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קראתי מספר מודעות ורציתי לדעת האם עדיין הrp-21 הם המומלצות בתקציב של עד 500 שקל אין סגנון ספיצי של מוזיקה אבל בגדול של מוזיקה שחורה ג'אז וקצת רוק קל אממ הכרטיס קול הינו של הלוח אמ מדגם ga-p35-ds3 זה מה שנוגע לאוזניות בנוסף לכך אני מעוניין בהמצלה על נגן mp3 שיספק איכות סאונד טובה נוחות שימוש נגן מבית טוב לא איזה חברת מדבקה התקציב שלי הוא בסביבות ה1000 שקל..יש אפשרות של קנייה בחו"ל ראיתי לא מזמן את האייפוד טאץ' ודי אהבתי ... אשמח לקבל חוות דעת והמלצה על אוזניות בתודה מראש junior_mg ליאור
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי חבר'ה. נתקלתי בשאלה מחבר,אשמח לעזרתכם. DVD בעל כניסת USB יכול לקרוא HD שמחובר במארז חיצוני דרך יציאת הUSB?אני מניח שאם הוא קורא DOK ואולי כרטיסי FLASH אז יש סיכוי שיקרא HD אבל עדיין מדובר בצריכת חשמל קצת שונה נראה לי. והאם זה אפשרי בHD 3.5 שמשתמש כידוע במקור מתח חיצוני במארז או בHD 2.5 שאינו צורך מתח נוסף?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 לחבר אותם למחשב נייד ולהשמיע איתם בכיתה לכ- 30 איש, אני צריך אותם לשימוש בהרצאות כך שהאנשים יהיו שקטים. חשבתי על הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451498 איך הם? ואני ממש מעדיף משהוא יותר זול, השאלה היא אם יש משהו עם מספיק עוצמה. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בסופו של דבר החלטתי לרכוש טלוויזיה 21 אינץ' משומשת ו-Divx Player. עכשיו נשאר רק לבחור את הנגן. אינני רוצה משהו איכותי במיוחד, כי מדובר במכשיר שאקח לצבא. לצבא אף פעם לא לוקחים דברים יקרים כי גונבים/ שוברים ואז חבל על הכסף. אני רוצה משהו בינוני+, שלא עולה יותר מ-600 ש"ח. גלשתי לאתר olsale וראיתי נגנים רבים: חברת Lenco http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7389347&type=1&product=1&category_name=DVD3 APEX DIGITAL http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7391188&type=1&product=1&category_name=DVD3 Xennon http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7114617&type=2&product=1&category_na…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היה לי אחלה מגבר של Sansui דגם s-x1050 . המגבר הוא בערך בן 15-20 שנה אבל היה בו כל מה שהייתי צריך: אקולייזר גרפי, כניסות לשני טייפים, aux ו- phono . ההספק שלו היה 330 . האידיוט מהחנות שהרס אותו אמר לי להעריך את השווי שלו ולחזור אליו כדי להימנע מתביעה משפטית. השאלה שלי אליכם היא : כמה שווה היום מגבר עם האפליקציות שציינתי ? (כלומר לא כמה שווה אותה מערכת אחרי 20 שנה). ומה כדאי לקנות במחיר הזה היום, אפילו יד-שנייה (ואיפה). המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן, והכרטיס קול שמובנה בלוח אם(MSI NEO-F, ALC888) עושה לי הרבה כאב ראש.. במשחקים הסאונד דיי חלש[אבל איכותי, יחסית] (משחקים כמו GTA\NFS) ההגדרות בסאונד עד הסוף.. ועוד יותר משגע שאני שומע מוזיקה (אני שומע בעיקר טראנסים וכאלה) באוזניות(SENN HD201), הבאסים שזה מעביר לי פשוט רעש אחד גדול, כזה בום בום עם הרבה רעשים כאלה ועל הפנים... גם האיכות לא משו.. במחשב הישן היה לי כרטיס קול 5.1 של CREATIVE (נראה לי SOUND BLASTER 5.1..) שקניתי לפני שנתיים וחצי אחרי שהלך לי הסאונד בלוח אם, וזה פשוט עולם אחר.. הסאונד יותר חזק, פי 2 איכות... אז השאלות שלי בקיצור: 1. זה בעיה בסאונד של הלוח אם או בעיה עם הדרייברים? (התקנתי מהדיסק, היה על הפנים, הורדתי מהאתר של REALTEK, השתפר …
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אח שלי סיפר שבמקום העבודה שלו הוא יכול לשמוע מוזיקה וקולות דרך הרמקול המובנה של המחשב (PC SPEAKER). איך ניתן להגדיר את הווינדוס שישמיע קולות ומוזיקה דרך הPC SPEAKER במקום דרך כרטיס הקול ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן את הRIO CARBON אבל הוא מגיע עם אוזניות נפרדות כאלה קטנות שלא מתאימות לריצה!! הם כל הזמן נופלות לי וזה מרגיזזזזזז!! רציתי לדעת איפה אפשר בארץ לקנות אוזניות ספורט שיתאימו לי ושיהיו זולות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני עוד כמה ימים אקנה את הרסיבר DENON 1601 שמעתי אותו היום וממש אהבתי את האיכות שלו. אחרי שהסתובבתי בכמה חנויות רמקולים ממש אבל ממש אהבתי את הPOLK AUDIO MONITOR 30 עכשיו מה שאני יודע שהפולק הם 100 וואט. והרסיבר הוא 5 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ. האם הם יפעלו טוב בשילוב עם הרסיבר הנ"ל? או כמו שאומרים האם הרסיבר יפתח את הרמקולים כמו שצריך או שהוא לא יפתח אותם כמו שצריך ואז ישמעו חלש מידי... או שכמו שראיתי בכתבה לגבי הרסיבר http://www.audioenz.co.nz/2000/1203.html פיסקה 6 שורה 7: "All of this means that the 60 watt Denon will play louder (and more importantly, control the speakers properly) better than many 100 watt receivers." אם אכן הדבר כך משמע הם יפעלו טוב. האם הדבר אכן כך?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לנסוע לאוסטרליה לתקופה ארוכה. בזמן השהות שלו שם הוא רוצה לצלם הרבה, ובשל כך הוא זקוק למקום איחסון רב. שאלתי היא כזו- האם יש אפשרות לחיבור ישיר בין נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח למצלמה מכל סוג שהיא, כך שהתמונות שנמצאות ע"ג המצלמה יועברו אל הדיסק הקשיח של הנגן? אם כן, אילו נגנים תומכים בדבר, או לאילו נגנים יש אפשרות לקנות איזשהו תוספת שתאפשר את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה lcd sony 40 ופתאזום יש לי כתם כזה שחור תמונה http://www.interload.co.il/upload/3867309.jpg תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-