עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. למבינים אני רוצה לראות שידורי YES או HOT דרך המחשב בלבד ,שכרטיס כלשהו יקלוט את האות דרך קומפוננט או HDMI למחשב המחשב יצבור את המידע ונגן של PDVD8 בלבד !!! ישדר זאת ONLINE ( בהפרש של כמה שניות ) יש לשים לב : אני לא מעוניין בשום נגן אחר או מכשיר מקליט אחר ורק השיטה הנ"ל שציינתי ראיתי אצל אדם איך שזה עובד ולכן מעוניין לדעת מאדם שמבין איך כן ניתן לעשות זאת

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by shlomi8,

מרחק הצפייה הוא כ3 מטרים. צפייה יותר בשידורי כבלים וDVD מאשר HD (בינתיים? :s05: ) מה אפשר להוציא מהסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by aviram_hi,

שלום לכם! אני מעוניין לקנות טלוויזיה, 32"(לפי מרחק הצפייה). HD Ready. אני אראה בה הרבה סרטים, אבל אני רוצה שגם תיהייה איכות צפייה סבילה בשידור טלוויזיה ישראלי. אני אשתמש בה גם בשביל לשחק בXBOX360. אני חושב לקנות LCD(לפי הצרכים שכתבתי למעלה) התקציב מצומצם, רק 2000 שקלים, אבל אם זה ממש ממש גבולי והבדל גדול אולי נחרוג טיפה. אני אשמח להמלצות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

5. שלום, אני פונה בשם החבר שלי, יש לו כבל "אודיו - וידאו" שנותן לי איכות נמוכה, אז הוא רוצה כבל שייתן לו איכות יותר גבוהה, מהי האופצייה כאן? נ.ב. אם יש מידע שאתם צריכים לדעת לפני אז תגידו ואני אעדכן בפעם הבאה.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  6. בוקר טוב ושלום אנשים אני בהתלבטות של בקניה בין שני מסכי lcd , עם אחד ממכם ראה , או שיש לו ניסיון או סתם לזרוק דעה , אני יודה לו . המסכים בגודל 32 אינץ' , והשימושים יהיו , מסך מחשב , ps3 , סרטי hd , פה ושם טלוויזיה . אלה הדגמים LG LCD 32LG53FR Samsung LCD LA32A550

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by Black_dregon,

המלצה לרמקולים: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לרמקולים): 700 ש"ח חריגה מקסימאלית: אין 2. מה השימושים של הרמקולים: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה 3. מהו הכרטיס קול שבידכם? בשביל לדעת איזה, תצטרכו לומר את הדגם של הלוח אם. Asus P6TD Deluxe 4. בקשות מיוחדות: מערכת רמקולים 5.1 ערוצים אני חשבתי על ה Logitech X-540. (עולים 686 ש"ח) איך הם ? והאם יש יותר טובים מהם באותו מחיר ? תודה !

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by boy toy,

התקציב הוא סביבות ה-3000 שקלים. מרחק צפייה - 3 מטר. גודל באינצ'ים - 40"-42" מה שחשוב בטלויזיה זה שהאחריות תהיה כמה שיותר ארוכה ושל מישהו שאפשר לסמוך עליו (ניופאן או משהו בסגנון) ולא איזה חאפר, הטלויזיה תוצב בסלון, לכן השימושים יהיו צפייה הן בסרטים, חדשות, סדרות ובעצם הכל. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה לסלון, תקציב סביבות ה6000 ש"ח. המליצו לי על Samsung D6000, האם כדאי? נשתמש בטלוויזיה בעיקר לקליטת שידורים של הוט/יס, לאו דווקא באבחנה גבוהה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by Kakolukia,

לא מזמן רכשתי את הSOLO 7C של Microlab ואני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם וחשבתי לרכוש כרטיס קול על מנת לשפר את איכות השמע,מבחינה של סאונד יותר נקי עם פחות הפרעות ושליטה יותר טובה. אני מתלבט בין הAsus Xonar Essence Stx לבין M-Audio 2496 אני אשמח אם תוכלו להביע דעות על ההבדלים בין הכרטיסים ומה יותר משתלם לקחת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  12. אני מחפש אוזניות איכותית למשחקים וגם למוזיקה ... תקציב בוא נגיד שתתנו לי אתם כי אני לא יודע מה המחיקים תודה :]

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by ROOLDY,

היי, אחרי התייעצויות רבות עם חברי פורום אחר החלטתי, אני קונה ATP3 , אבל אני לא אחבר אותם למחשב. בקיצור, חשבתי על רעיון לקנות DVD ואז לחבר את הרמקולים ל- DVD וככה יהיה לי גם שלט... אבל אז נזכרתי שאין בשלט DVD כפתורים של עוצמה ... למישהו יש רעיון לשלט כלשהו לרמקולים ...? * אגב בשלט של רסיבר יש אפשרות להגביר ולהנמיך ? נ.ב. אמרו לי שזה המקום שמבינים בו הכי הרבה באודיו בכל הפורומים... ואני מקווה שזה נכון, כי באמת שמעתי מילים טובות על הפורום הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  14. הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 רגיל ויש עליו כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס יביא יותר ביצועים במשחקים ב ( FPS ) הסאונד בלסטר שיש לי על הלוח או AUDIGY 2 ???

16. אוקיי אז ככה: קניתי אתמול מיני דיסק של סוני דגם MZ-R909 וחשבתי שהכל יהיה פשוט ושאני אוכל כבר להפעיל אותו בקלות . כנראה שהוא עושה לי בעיה עם ההקלטה. אני מקשר בין הקו האופטי לבין ה DVD בוחר את המיקום של ההקלטה, לפי מה שרשום בחוברת ה "הסבר", ולוחץ RECORD על החלק העליון של המיני דיסק מופיע 'NO SIGNAL' וכל פעם שאני רואה את זה בא לי לשבור תמינידיסק על הרצפה. מה לעזאזל אני אמור לעשות עם הדבר הזה? אם באמת מישהו מבין ויכול לעזור לי אני מודה לו מראש. thrash

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  17. Started by gandolf,

האם יש מישהו שמבין בנגני PVP לסוגיהם.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  18. מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. Started by Gerbil,

שלום, רציתי לשאול לגבי חנויות ריטייל מקוונות בחו"ל שמוכרות אוזניות של GRADO ועושות משלוחים לישראל.

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  20. Started by orlupo,

איפה ניתן להשיג אותן? בדקתי בצליל יש רק 350... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  21. לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  22. קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  23. Started by axon,

שמעתי שבחים רבים היש אמת בדבר ?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. נשמע מעניין מאוד עם המפרט שלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 בKSP הוא עולה 450 שקל!!! איך לעומת האודיג'י 2 ZS

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  25. יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!

• 4 תגובות
    • 599 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.