אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי D2, כמו לכולם, ואני מעוניין לשדרג את האוזניות. חשבתי על HFI-650 ,UltraSone. יש להם התנגדות גבוהה יחסית, משהו כמו 70 אוהם. האם תהיה בעייה איתם? הנגן יסחוב? תודה ויום טוב!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
אז ככה - במידה ואני קונה את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe שהוא בעל אודיו של 8 ערוצים.. אז חייב לקנות כרטיס קול ? כי הייתי בטוח שאני אוכל לשמוע מוזיקה/צלילים בכלל ללא כרטיס קול... אז בעצם מה שאני שואל אפשר להסתדר בלי כרטיס קול אלא עם מה שמובנה בלוח אם ? ואם כן - יותר מאוחר אפשר לקנות כרטיס קול ולהוסיף ? תודה על התשובות וסליחה על האי מומחיות..
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול לגבי חנויות ריטייל מקוונות בחו"ל שמוכרות אוזניות של GRADO ועושות משלוחים לישראל.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בקרוב קונה מערכת 5.1 למחשב עכשיו ראיתי שיש במערכות היותר יוקרתיות בעיקרון מקודדי Dolby ,Dts,Prologic עכשיו השאלה שלי למה זה נמצא ברמקולים בכלל?, זה לא התפקיד של כרטיס הקול לקודד ולפענח? מה ההבדל בין רמקולים עם מקודדים ובלי? , האם זה משפיע חוץ מבסרטים שתומכים בכך? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם לשאלות הבאות: 1) מה צריך כדי להמיר קלטות וידאו לתקליטורים, יש לי וידאו טייפ עם יציאת RCA של אודיו ווידאו, יש לי גם צורב דיוידי. השאלה שלי מתייחסת לתוכנה בעזרתה ניתן להמיר וכן לחומרה או מתאם למחשב. ( כרטיס המסך שלי הוא: NVIDA GEFORCE4 MX 440 WITH AGP8X) ?2)חוץ מהמחשב השולחני יש לי גם laptop של ibm מסוג t41 האם אתם מכירים דרך לבצע את מה שביקשתי בשאלה הראשונה. 3) האם יש למישהו מתאם למכירה במחיר סמלי?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
הרקולס החברה הידועה כחברה טובה לכרטיסיי קול וגם כרטיסיי מסך מוציאה עכשיו כרטיס חדש שיקרא Gamesurround Muse 5.1 DVD המשך... ה-Gamesurround Muse 5.1 DVD הכרטיס תומך 5 נקודה אחד ערוצים וגם באפשרות שמיעה בצורת ה- DVD הוא אמור לתת אייכויות טובות מאוד והכרטיס אמור להבטיח למשתמש חוויה מוסיקלית נהדרת ויתמוך בתוכנה power dvd ובחוץ לארץ הוא עולה 29.99 דולר.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לקנות טלוויזיה, 32"(לפי מרחק הצפייה). HD Ready. אני אראה בה הרבה סרטים, אבל אני רוצה שגם תיהייה איכות צפייה סבילה בשידור טלוויזיה ישראלי. אני אשתמש בה גם בשביל לשחק בXBOX360. אני חושב לקנות LCD(לפי הצרכים שכתבתי למעלה) התקציב מצומצם, רק 2000 שקלים, אבל אם זה ממש ממש גבולי והבדל גדול אולי נחרוג טיפה. אני אשמח להמלצות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי רמקולים קריאיטיב אינספיר 4400 והתחילו לי בעיה איתם. לפעמים הווליום עולה בעצמו בלי שאני יגביר אותו הוא בעצם משתנה פעם נמוך גבוהה בינוני קיצר מה שבא לו. איך מסדרים את זה בבקשה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
האוזניות של האייפון שלי נקרעו... יום אבל לכולנו... עכשיו, שמעתי שיש אפל סטור בת"א, והם מחליפים כל אוזניות של אייפוד \ אייפון בחדשות במקרה של נזק \ תקלה, מישהו יכול לאמת את זה? גם במידה והאייפון לא נקנה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום , בימים הקרובים אמור להגיע אליי הכרטיס קול הנ"ל, רציתי לשאול אם למשהו יש התנסות עם הכרטיס הזה.. או התרשמות כלשהי .. אני אשמח לקבל נ.ב אשמח להביא תמונות בקרוב
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריסבר אונקיו 875 לפני מספר ימים היה לי קצר חשמלי בבית וקרוב לוודאי כי כרטיס HDMI של הריסיבר נהרס האם מישהו יכול לעור לי במציאת פתרון לעניין, לתקן או לרכוש מחו"ל או בארץ אחד חדש במקומו, בחנות היבואן דורשים 3000 ש"ח רק על הכרטיס. תודה יריב.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-