עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by cleric,

יש לי כרגע אוזניות די פשוטות של אלטק לנסינג,Altec Lansing AHP-512 ואני מחפש משהו יותר איכותי, השימוש הוא בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים . כרגע האוזניות GRADO SR60 נמצאות על הכוונת שלי, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות...? כמו כן אני רוצה לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, האם הכרטיס יהווה מגבלה? תודה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  2. היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  3. יש לי מערכת 5.1 לפעמים הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד, כשזה קורה אני מוציא את התקע מהחשמל ומחבר בחזרה. התקע מחובר למפצל של 6 כאשר רק 5 ממנו תפוסים שזה כולל את המערכת. מה יכול להיות הגורם לבעיה של הרמקול?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by XMB,

אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום כבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את ה2.1 שלי ל5.1 יש לי תקציב של 600 עד 700 שקל איזה רמקולים הכי טובים במחיר הזה ויש לי עוד שאלה יש לי כרטס קול מובנה אם 3 חיבורים רמקולים. אוזניות . ומיקרופון. האם או יתאים לרמקולים או שמה אני צריך כרטיס אחר תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by deth213,

שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html

9. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by Mushigoya,

אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by dvorite,

יש לי בעיה במעבר תמונות מקנון S70 ל H320 האם יש לכם פתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  12. אז ככה.. אני קונה עוד חדוש ת'רמקולים Cerwin Vega E712 שהם 300 RMS... ויש לי כרגע זוג רצפתי של פיוניר 80W... אני לא כל כך מבין בעסק ... מישהו יכול להמליץ לי איזה מגבר אני צריך? בסביבות ה3000 שקל... שיחזיק לי את כולם כמו גדול... ויוציא מהם את המקסימום [ואולי סנטר עצבני בהמשך] אם אפשר עזרה אני ישמח\ המלצות על רמקולים אחרים..

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. אם יש תגידו אני אפרוש את מה שאני רוצה.. =]

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Alex89,

אני מיתלבט בין שלושה נגני MP3 ואני צריך שימליצו לי איזה עדיף: Iriver H10 5GB Creative Zen Micro 5GB Apple iPod MINI 6GB לגבי גודל האיכסון אפשר להמליץ יותר, ב CREATIVE אני חושב שכדאי לקנות 20GB כי זה אותו גודל ועולה באיזה 150 ש"ח יותר. יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות MP3 (אחד מאלה) בסין(זה לא יבוא במשלוח יש מי שיביא את זה לכאן)? אם כן אז צריך להיתחשב בכך שאני יוכל לקבל תמיכה למכשיר בישראל.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by ZUMARA1,

טוב קניתי היום את הנגן הזה בנפח 30GB אני רוצה לדעת אם יש עידכונים כל שהם שצריך לעשות ואם אני יכול להשיג תמיכה לעברית תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by yuraxp,

אהלן חברה. קניתי TV חדשה ורציתי לקנות לה רמקולים כי בדרך כלל מה שמסופק עם הטלויזיה זה לא משהו. חשבו להדגיש שהרמקולים מיועדים לסרטים בשביל מוסיקה יש לי X-530. חשבתי על אלה: 1-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701538 2-http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1701603 אני יודע שהם לא ברמה גבוהה,אבל אם הם יותר טובים מאשר בטלויזיה? הסכום שאני יכול להרשום הוא מקס 400. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by extasa,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. 2 הקריטריונים מאוד חשובים תלת מימד -- שידע לקרוא את כל סוגי התלת מימד.. SBS וכו.. 4K תודה רבה לעוזרים :]

19. קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. Started by zekit,

שלום, אני פרסמתי בפורום אחר את ההודעה הבאה ציטוט: עוד זוג אחד הלך לי,כבר פעם שלישית שזה קורה והפעם ממש חבל היו אחלה אוזניות של 200 שקל ואיכות סבבה.כל פעם אותו דבר,האוזינה הימנית או השמאלית נדפקת. מישהו יודע מה גורם לזה? ANYWAY , מאיפה אפשר לקנות אוזניות איכותיות היום (אזור צפון) , אני מניח שאני יכול לקנות באינטרנט , אתם חושבים שזה רעיון טוב לקנות אוזניות יקרות בלי לנסות אותם קודם? אפשר בבקשה המלצות? תקציב הממ יש לי כסף נגיד עד 500 שקל .. שישמעו טוב (הנגן זה IPOD דור 3 ,אם זה משנה) עכישו באותו פורום שפרסמתי את ההודעה הזאת,קבלתי המלצה על זוג האוזניות והחנות האלה : http://www.cinema-paradiso.co.il/Index.asp?ArticleID=98&CategoryID=70&Page=1 לפני שאני מבצע את ההזמנ…

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…

23. אז ככה ראשית הטלוויזיה צריכה להיות של חברת Toshiba/Haier. (אלא אם החברות האלו ממש לא מומלצות ) 42 אינצ' עכשיו מה הפרמטרים הנוספים שאמורים להנחות אותי בבחירת הדגם הרצוי..?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by guylederer0,

אהלן אני צריך את עזרתכם ... אני מאד מתלבט אם לקנות טלויזיה FHD או לחכות קצת אז אני בנתיים מתעניין ומקווה לקנות בזמן הקרוב ( חודש - חודשיים ) אלא אם כן תוכלו להגיד שצפויה ירידה במחירים ... אז ככה התקציב הוא 3000 ש"ח + - הכל תלוי בטלויזיה והאם היא שווה עוד 200 ש"ח הטלויזיה נועדה לשבת אצלי בחדר על הקיר ולהתחבר למחשב + לממיר אני צופה הרבה בסדרות וסרטים של 720p ביגלל המסך שלי ( T220P שהרזולוציה עליו היא 1920X1200 ) אני לא מצפה לראות הרבה תכנים דרך הממיר והמטרה היא לצפייה בסרטי FHD 1080p ואולי אם יתאפשר לשחק כמה משחקים בטלויזיה עכשיו ... אני חסיד גדול של סמסונג ואני מאד מרוצה מהמסך שיש לי כרגע שלהם ועשיתי בירורון ומצאתי את הדגם הזה ברשת טלויזיה Samsung LA32B530 LCD ‏32 ‏אינטש…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.