עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. הייי היום קניתי את המכשיר הנפלא הזה די יקר אבל חיים פעם אחת למישהו יש טיפים כמו איזה FIRMWARE להתקין? תוכנות נלוות שיעזרו לי חוץ ממה שמצורף למכשיר? ניסיתי להוריד את התוכנה של מילות השירים אבל היא קורסת אצלי במחשב למישהו יש שיטה אחרת? תודה לכל העוזרים כל מידע נוסף יתקבל בברכה

3. Started by gandolf,

האם יש מישהו שמבין בנגני PVP לסוגיהם.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  4. Started by דיוגנס,

היי, רכשתי logtiech x530 ואחרי כמה הגדרות קצרות דרך הsoundmax (relteck hd) s ובדיקת סראונד דרך התוכנה היתי מרוצה. אבל בסרטים אני מבחין בנתון משונה, חבילת הקודקים מראה לי בסאונד את הדבר הבא: ( תסתכלו למטה בשורת המשימות) בoutput רשום לי stereo . שאני נכנס להגדרות של ה ffdshow audio decoder ומסמן ac3 ו ac3 s\pdif אז אין לי סאונד בכלל. אני שומע בכל הרמקולים בסרטים, אבל עדיין מרגיש שמשהו קצת חסר.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  5. היי שמתי לב די מזמן שהערוץ השמאלי הקדמי לא עובד לי בGAME THEATER XP זה בוודאות זה כי ניסיתי להחליף לכרטיס קול OB ואז הערוץ כן עבד. מה שכן, כשהOB היה מוגדר, האחוריים לא עבדו במצב רגיל אלא רק כשM3D היה מופעל, וזה למרות שהכרטיס קול אמור להיות בעל 5.1 ערוצים אני מניח שהחיבור לאחוריים בOB תקול, כי כשהחלפתי עם החיבור לקדמיים, אז הקדמיים לא עבדו. שאלתי היא האם לדעתכם יש אפשרות לתקן את הכרטיס קול\RACK, ואם כן, אז האם זה שווה או שעדיף לקנות כרטיס קול אחר, ואם התשובה חיובית, אז אני אשמח לשמוע על איזה אתם ממליצים יש לי מערכת LOGITECH Z560 4.1, בלי DD וDTS.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by CobraBoy,

אני רוצה לקנות מגבר לבית שישמש אותי למשחקי XBOX360 , סרטי BLURAY ואולי פה ושם קצת מוזיקת Lossless אני צריך שהמבר הייה 5.1 מכייון שגדול הסלון שלי הוא לא כזה גדול ואין לי מקום למקם את כול 7 הרמקולים אז החלטתי שאני הולך על 5.1 דבר שני אני צריך אותו מן הסתם עם כניסה אופטית של קול וקואקסיאלי דיגטלי , דבר נוסף זה כמובן לפחות שתי כניסות HDMI ויצא אחת לגבי הרמקולים כרגע יש לי רמקולים לווינים של LG שהנתונים שלהם זה 6 הום והספק אם אני לא טועה זה 25W הסאב בהספק של 120W אבל בעתיד כלומר עוד חצי שנה משהו כזה אני רוצה לקנות זוג רמקולים רצפתיים עדין לא החלטתי איזה אבל בתקציב של לא פחות מ-1500 שח לגבי מפענחים אני אל כול כך מבין אבל בסרטים שאני מסתכל אני שם לב יש כול מיני מפענחים שונים …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by Ancient1,

http://147.237.72.32/Y_ISHI/

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. שלום חברים. עבדתי בחופש שעבר והרווחתי 3200 ש"ח ( ), אז מחשבותיי הראשונות היו שמה שאני רוצה זה: -רמקולים 5.1 שיתחברו למחשב. -מסך 26" Full HD שיתחבר גם הוא למחשב. אבל אז כמה חברים העלו כמה בעיות. המוזיקה שאני שומע - היא מוזיקה שדורשת באס טוב, זוהי מוזיקת Hardstyle ובעצם כמעט כל המוזיקה שאני שומע דורשת באס למעט היפ הופ. לכן, התחלתי לחשוב שכרטיס קול OnBoard פשוט לא יספק לי את מה שאני צריך. בנוסף, הרבה יעצו לי שכדאי גם להוסיף מגבר בשביל לשפר את חווית השמע. אז הקונפיגורציה השנייה, שהועלתה כפתרון לבעיות שציינתי, לא כוללת את המסך שלצערי היה חלק חשוב: -רסיבר. -רמקולים 5.1 שמתחברים לרסיבר. -כרטיס קול איכותי. איזו קונפיגורציה לדעתכם עדיפה? ואשמח לקבל המלצות לכרטיס קול\ר…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. זה לגבי הנגן מתקדם wd tv hd - הסקר הוא כמו בקשה מהיצרן שיוסיף תמיכה בכתוביות עבריות אפשר להצביע בקישור הבא ורצוי לתת 3 נקודות. תודה http://wdtv.uservoice.com/pages/17442-general/suggestions/183841-add-hebrew-subtitle-support

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by gorff5,

שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  11. תסתכלו על הנתונים שיש ממתחת ותגידו לי אם הם נתונים טובים לDVD מפרט טכני מעבד סאונד דיגיטלי המאפשר שמיעה בפורמטים: DTS,DOLBY-DIGITAL,DOLBY-PROLOGIC,P M,CINEMA מפענחים: AC3,MPEG 2 & 3 פורמט 3 MPEG מיועד לצפיה בתמונות JPEGU ו- JPG מחברים: VGAהמיועד למסכי פלסמה, מסכי LCD ומסכי TFT YUV המיועד לטלויזיות מקרן אחורי S-VIDEO ,VIDEO (OPTICAL (DIGITAL OUT (COAXIAL (DIGITAL OUT 2 מחברים AUDIO אנלוגים מחבר 21 פינים SCART/EURO קומפוננט קריאת כל פורמטים תקליטורים: DVD,CD,CD-R,CD-RE,OKO,VCD,SVCD,MP3 KARAOKE CD+G,HDCA & KODAK תומך ב-8 פסי קול וב-32 שפות כתובות תומך בכל 9 אזורי השידור MULTI ZONE CHANNEL DECORDER 5.1 פורמט צפיה 4:3 16:9 אפשרות נעילה כפולה מוצא שמע 2V RMS טווח שמי…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. יש לי הארדיסק חיצוני (פנימי "3.5 עם קופסה, WD 200GB), ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה שאני אוכל לצפות בסרטים\סדרות בטלויזיה (34" METZ CRT). יש לי גם מכשיר DVD (עם VHS) של LG. האם יש אפשרות לחבר את הדיסק הקשיח לטלויזיה או ל-DVD כדי שאני אוכל לצפות ממנו ולא אצטרך לצרוב על מדיות DVD את הכל? תודה רבה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by hellyeahmofo,

בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה

14. Started by rank,

מישהו יכול להביא לי לינק לחיבור HDMI בין המחשב לLCD אני לא יודע איזה מהכבלים באינטרנט הוא לחיבור למחשב ואיזה לא ??

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by J.a.C.k,

אני מחפש רמקולים איכותיים למחשב בסביבות ה3000 שח יש לי אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20342 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=12041 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=18624 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=5525

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. יש לי את הרמקולים האלה, כשהם פועלים ואין סאונדכאילו נחים... יש רעשי רקע בזזזזז כאלה שלא עוצרים הרעש רצוף... זה נורמלי?,,, איך פותרים,,, הכרטיס קול הוא OB על לוח K8 של ג'יגהבייט תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by 8-Ball,

שלום לכולם, קנו לאחי אייפוד וידאו 60 ג'יגה, ויש איתו כמה בעיות, הוא העתיק שירים עם התוכנה שבאה איתו איזה 300 שירים ואחרי הניתוק מהמחשב השירים כאילו נמחקו והם לא מופיעים ברשימת השירים. יש דרך להעתיק את השירים בלי התוכנה? לאיזה תיקיה צריך להעתיק אותם? ולאיזה תיקיה את הסרטים והתוכנות? באיזה פורמטים הוא תומך? ועוד שאלה חשובה, יש איזה עידכון גרסא אולי? איך אפשר לשפר את התמיכה בעברית? תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by mosheva,

שלום! רציתי לדעת עבור כל תדר איזה צליל הוא מפיק לדוג' איזה תדר מפיק באס ואיזה טיבל וכו'... בעקרון התדרים שאני צריך מידע עליהם הם: 50Hz 125Hz 315Hz 800Hz 2KHz 5KHz 12.5KHz אני מחפש כבר שעות ברחבי האינטרנט ולא מצאתי מידע... אשמח אם מישהו יאיר את עיני... תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by spiky,

קניתי בואללה שופס .. הצעתי 800 וזכיתי איך זה , שווה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Started by MICROY11,

אני מעונינת לרכוש בארה"ב את המדיה סנטר של APPLE, הוא עולה שם 239 דולר. האם יש על זה מכס או מעמ שנוחתים בארץ?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  22. שלום כולם ובוקר טוב, רציתי לדעת אם אפשר לחבר את הסט הזה לרכב http://www.shoptech.co.il/39698/PROTECH-500A---BEHRINGER-2222FX כמו באתר, מיקסר משולב עם מגבר ושני רמקולים 500 וואט ... זתומרת מה אני צריך כדי לחבר את זה לרכב (אם זה אפשרי בכלל) ... אני יודע שיש שנאים שמאפשרים חיבור מקרר ודברים כאלו למצבר... תודה, דור

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by blue wings,

טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים