עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by reviZor,

שלום אנשים בהמשך לבעיה שהייתה לי בשרשור קודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459679.0 אני החלטתי לקנות כרטיס קול שיתאים לצרכים שלי והם: שמיעת סראונד מלא במשחקים יש לי מערכת קולנוע מחוברת למחשב: רסיבר Denon1610 רמקולים Jamo 406 המערכת מחוברת דרך כבל קואקסיאלי לכרטיס קול מובנה על הלוח אם Gigabyte P35-DS3L הכרטיס קול הזה לא מוציא סראונד במשחקים אפילו אם אני מגדיר בתוך משחק שאני משתמש בסראונד (5 ערוצים ללא סאב) לפי מה שקראתי ברשת ישנם כרטיסי קול שעושים decoding לכל צליל שיוצא מהמחשב לDD / DTS אז הנה באה הבקשה שלי: אני רוצה לקנות כרטיס ק'ול שיעשה את הדבר הנ"ל וייתן לי תמיכה בסראונד גם במשחקים תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by lipa,

לא ראיתי אותם בשום מקום יש אותם ,כמה הם עולים בארץ הנה לינק לאתר http://www.digitalriver.com/dr/v2/ec_MAIN.Entry16?V1=615597&PN=1&SP=10023&xid=48205&V5=31031486&S1=&S2=&S3=&S4=&S5=&V2=&V3=&V4=&DSP=0&CUR=840&PGRP=0&CACHE_ID=0

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Xebu,

שלום, אני צריך לקנות אוזניות (צפייה בסרטים בלילה נהפכה במעמסה על הבית וצריך קצת יותר שקט) אז החלטתי לרכוש אוזניות וצריך משהו איכותי בשביל שיתן לפחות מענה רציני למע' 5.1 הרגילה שהייתי שומע ממה... היות ואני סטודנט מובטל =\ אז אני מחפש משהו עד התחום של ה500שקלים (למקרה של הזמנה מחול - 500שקלים כולל משלוח/מכ"ס וכ"ו) התבלטתי בעיקרון בין הSennheiser HD 555 לבין הShure SRH550DJ-A - הבנתי שבעקרון השSenn555 הן מה שמוגדר כ"אוזניות פתוחות" ואני פוחד שהן לא יתאימו לי, בחיים לא שמעתי באוזניות פתוחות ואני פוחד "להתאכזב".. אשמח לחוו"ד אם מישהו השתמש בדגמים הנ"ל.. אשמח להכוונה כלשהי - דיי חדש בכל הנושא. אין לי בעיה גם ברכישה דרך EBAY - רק לא ייצא לי לרכוש מוצרים גדולים משם כך שאני ל…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  4. שלום! אני מתלבט בין כמה רמקולים למערכת קולנוע ורציתי לדעת מה דעתכם לגבי רמקולים מבית INFINITY למשל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=580573 איך האיכות של החברה ? או שכדאי לשים עיין על חברות אחרות? תודה מיכאל!!!!!

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by AVI.S.T,

בא לי להחליף רמקולים (כדי לשמע באיכות טובה יותר) השאלה היא עם אני יחלף ישמעו טוב או שצריך להחליף גם כרטיס קול? יל לי עכשיו כרטיס קול מובנה זה השם שלו (מהתוכנה EVEREST ): Realtek ALC655 @ SiS 7012 Audio Device

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Idan-h,

מחירן בבאג 99 שקל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2904&scat=308&tcat= הנגן הוא Sansa E130 512MB, אני לא הכי מרוצה מהאוזניות שלו הנגן הגיע עם שלושה גדלים (אוזניות InEar), ובאוזניה אחת גומי בינוני אחד נעלם, לכן אני רוצה לקנות חדשות. בביקורת פה: http://playlistmag.com/products/complete/179-detail.php מייחסים לאוזניות רמה שווה-דומה לסנהייזר MX400, ואומרים ששניהם משתווים ואף עוקפים את האוזניות שבאות עם האייפוד. נראה לי אחלה, מה דעתכם? תודה.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by davis5,

קניתי רסיבר של יאמהה htr -5830 לפני כן היה לי dvd של sonyעם מגבר פנימי שהרמקולים שלו היו מחוברים ישירות לעליו -כלומר בלי רסיבר חיברתי את אותם רמקולים לרסיבר שקניתי והכל עובד חוץ מהסאב בחיבור רשום שצריך להיות סאב עם מגבר אבל בסאב שלי אין חיבור לחשמל יכול להיות שזה סיבה שהוא לא עובד?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by DJ_Yaniv,

קניתי היום את הרמקולים האלו וחיברתי את כולם ושני רמקולים לא עובדים.. ניסיתי לשחק אם הכבלים מאחור.. אבל שנים לא עובדים מה יכולה להיות הבעייה ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  10. Started by star010101,

שלום לכל המומחים, אני מחפש כרטיס קול חדש טוב יותר ממה שיש לי על הלוח אם. (Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A) חשבתי בכיוון ה‏Creative X-Fi Xtreme Audio שעולה 243 ש"ח בKSP, האם הוא משמעותית טוב יותר? משתלם? אשמח לקבל המלצות עד 300 ש"ח ודעות אם בכלל שווה לי להחליף - א. מיועד לשמיעת מוסיקה וסרטים - ב. הרמקולים שלי הם Z2300 של לוגי'טק ג. יש לי חוש שמיעה טוב במיוחד ואני מחפש להרגיש בהבדל בין כרטיסי הקול מבחינת איכות הצליל. תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by DodY_Stail,

דוד שלי הביא לי H320 ורציתי לדעת למי יש אותו שיתן לי טיפים ועזרה ואים הוא שווה כנגן MP3

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אהלן, אני מחפש המלצה לאזניות סגורות להקשבה למוזיקה (בעיקר קלאסית, ג'אז, רוק, בלוז ולעתים מעט אלקטרוניקה) בתקציב של כ- 1200 שקלים (לא מוגבל לקניה בארץ, אוכל גם להזמין מאתר שמכבד paypal). האזניות ישומשו בדרכים עם cowon i7 או גלקסי נקסוס ובצורה נייחת ממחשב עם fiio e7, אז אני מאמין שהן צריכות להיות יחסית נצילות. כרגע בבעלותי מספר אזניות portapro, ad700 ו- hd25 אך לצערי אף אחת מהן לא באמת עונה על הצרכים שלי. כנראה ניחנתי באזניים רגישות במיוחד כי אני פשוט לא מסוגל להקשיב לסנהייזר במשך יותר משעה, האזניים שלי פשוט מתחילות לכאוב בצורה בלתי נסבלת. מבחינת חתימת צליל אני מאד אוהב את ה- AD700 והפורטהפרו אבל הן לא סגורות (והשניה לא ממש נוחה אחרי כמה זמן). הסנהייזר מספקות אותי מבחינת רו…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by cleric,

יש לי כרגע אוזניות די פשוטות של אלטק לנסינג,Altec Lansing AHP-512 ואני מחפש משהו יותר איכותי, השימוש הוא בעיקר למוזיקה, פחות למשחקים . כרגע האוזניות GRADO SR60 נמצאות על הכוונת שלי, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות...? כמו כן אני רוצה לציין שיש לי כרטיס קול אונבורד, האם הכרטיס יהווה מגבלה? תודה

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by XMB,

אהלן אנשים , לא הבנתי את ההבדל בדגמים הללו כאשר הפרש המחירים עומד על 400 שקל בין ה PRO לרגיל הנתונים של ה PRO : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15854&nav=1 הנתונים של הרגיל: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=15853&nav=1 ההבדל היחיד שראיתי שב PRO יש את ה XRAM שבמילא הבנתי שרוב המשחקים לא יודעים לנצל את זה כמו כן בגירסה הרגילה אין יציאה ל I/O CONSOLE שבמילא אני לא הולך לקנות את זה , אז איפה ה400 שקל (פי 2 מחיר של ה PRO מהרגיל) תודה

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by vourt,

יש לי את המערכת של MEGAWORKS 550 CREATIVE עם כרטיס קול Audigy 2 Value מישהו מכיר או יודע למה הוא נותן רק כשמפעילים את האפקטים של creative כמו הCMSS 5.1 ולא ישירות מסרטי הדיוידי ? אי אפשר לבטל אופציה זו ופשוט שינגן כמו שצריך 5.1 רגיל בלי כל האפקטים ההרסניים האלו?? תודה!

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  16. לקראת קניית HTPC , צריך המלצה לכרטיס קול איכותי עם DAC טוב, או DAC חיצוני בנפרד. המטרה היא שיהיה ניתן (אם אפשר) להחליף CD איכותי - למטרת שמיעת מוסיקה ברמה אודיופילית. ברשותי רמקולים של אודיו וקטור , רסיבר yamaha rxv 2700 , ומגבר nuforce ia7. טווח מחירים רצוי ~4000 ש"ח. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by deth213,

שלום, אני זקוק לחוות דעת. צירפתי סקיצה של חדר המחשב שלי. אני מתלבט אם לקנות מערכת של 2.1 או 5.1 והאם יהיה אפקט בצורה שהצעתי בשרטוט ל-5.1. או אולי למישהו יש הצעה אחרת לסידור. אם אני אלך על 5.1 אז כנראה זה יהיה X530 / X540. תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html

19. מה דעתכם עליו, בתור נגן תומך DIVX במחיר סביר? כמובן שאין להשוותו ל-XORO 415 או ל-PIONEER 470, אבל איך הוא לדעתכם בהשוואה לנגנים של APPEX, AIMA, VERTEX, TENSAI? אני הבנתי שבטווח המחירים הזה יונדאי הכי טוב, מה דעתכם? ובאיזה מחיר בערך אפשר להשיג אותו?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by ThaOG,

אני פותח שוב תראד. בקודם לא קיבלתי אפילו המלצה אחת. אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  21. Started by mor873,

קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Demagh,

האוזניות של האייפון שלי נקרעו... יום אבל לכולנו... עכשיו, שמעתי שיש אפל סטור בת"א, והם מחליפים כל אוזניות של אייפוד \ אייפון בחדשות במקרה של נזק \ תקלה, מישהו יכול לאמת את זה? גם במידה והאייפון לא נקנה בארץ?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by bykeking,

יש לי אייפוד 3G 40GB ויש בעיה :'( המחשב לו מזהה אותו בכלל, הוא תוקע את האייטונס שהוא מחובר וגם האייפוד אפדייטר לא מזהה אותו... זאת בעייה כבר כמה חודשים טובים ואין לי מושג איך לפתור אותה. ניסיתי כל דרך אפשרית... אשמח אם מישהו יכול לעזור לי! נראה לי שאני יתן אותו לתיקון בידע מחשבים... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by bluemail,

כול הנגנים האחרים כן והוא היחיד שלא

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים