עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ובין לוח אם GA-EP31-DS3L החיבור הפנימי בלוח האם לא מתאים בפינים שלו לפינים של המולקס של החיבור של הכבל הפנימי של המארז אפילו שכתוב שמתאים לחיבור HD של הסאונד. כשהחיבור מחובר ללוח יש במערכת ההפעלה (WINDOWS XP ) תקלות עם הדריבר של הסאונד (הדריבר נהייה קורופט וצריך להתקין אותו בחזרה). עובד בסדר אם מנתקים את חיבור הכבל לכניסת הסאונד הקידמיות במארז. למישהו יש מושג כלשהו? :kopfpatsch:

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. הלוח הקודם שלי נשרף אז קניתי אחד חדש ASUS M3N78-EM יש לו כרטיס אונבורד של Realtek בלוח הקודם לא היה לי בעיות פשוט הלכתי להגדרות ובחרתי 5.1 רמקולים והייתי יכול לראות את כל ה Speakers והכל עבד מעולה אבל עם הלוח החדש אני בוחר 5.1 אבל לא באמת מופיע כאילו יש לי את כל ה Speakers אלא רק ימין ושמאל ומן הסתם אני לא שומע דולבי עם באס והכל מה הבעיה? מישהו יכול לעזור לי בבקשה? ניסיתי להתקין דרייברים מחדש לא עזר - שימו לב שלא מדובר בבעיה ברמקולים כי הם עבדו מעולה עם הלוח הקודם...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. ראיתי ביד2 שיש בלי סוף פטיפונים של סאנסוי ואני רוצה לדעת אם אני באמת עובר את האיכויות האלו.. אפשר להוציא ממנו RCA? לרסיבר תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. http://img22.imageshack.us/img22/2605/logi002.jpg יש בתמונה 8 כבלים 4 רמקולים מחוברים לסאב 1 סנטר מחובר לסאב ושלושת הנותרים העליונים הם פשוט מהסאב למחשב ? כי אני הבנתי שיוצאים מהסאב למחשב 5 פינים, לא ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by Alex89,

אני מיתלבט בין שלושה נגני MP3 ואני צריך שימליצו לי איזה עדיף: Iriver H10 5GB Creative Zen Micro 5GB Apple iPod MINI 6GB לגבי גודל האיכסון אפשר להמליץ יותר, ב CREATIVE אני חושב שכדאי לקנות 20GB כי זה אותו גודל ועולה באיזה 150 ש"ח יותר. יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות MP3 (אחד מאלה) בסין(זה לא יבוא במשלוח יש מי שיביא את זה לכאן)? אם כן אז צריך להיתחשב בכך שאני יוכל לקבל תמיכה למכשיר בישראל.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. ממש חובה לקנות רק שיגיע לארץ http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=378808&sid=127

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by rank,

יש לי שתי שאלות 1 : האם כל LCD תומכת ב1080P ואם לא אז איזה כן ? 2: אני ראיתי LCD בBESTBUY של UNIDEN ב2700 שקל כולל HD זוית צפיה של 178 רזולוציה של 1366X768 .האם הטלויזיה תומכת ב1080P ??

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  8. Started by shon,

אהלן! קראתי את הת'רדים שפתחו בעבר בנושא אבל לא הצלחתי למצוא קישור ישיר להורדת תכנה שכזאת... אם משהו יוכל לקשר אותי אהיה מאושר, העברית ההפוכה ממררת לי את החיים!!! תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by eli_baratz,

היי אני רוצה לקנות אוזניות לנגן MP3, עדיף שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי (אני משער שזה לא הולך ביחד ) אני מתלבט בין הדגמים הבאים: SENNHEISER MX-550 - מחיר: 120 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר: 280 ש"ח SENNHEISER PX-100 - מחיר: 290 ש"ח \ מעדיף שלא בגלל הגודל... אני מעדיף כמה שיותר נייד... SONY MDR-EX51PL - מחיר: 345 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר: 230 ש"ח השימוש העיקרי של האוזניות הוא לשמוע מוזיקה עם נגן MP3, בנסיעות בעיקר. 1. קיים הבדל גדול בסאונד בין הMX-550 לדגמי הIN-EAR האחרים? כי אם אני לא ארגיש בהבדל אז אקנה כבר את הMX. 2. עוד משהו: בקשר לאוזניות IN-EAR אז במקרה שאני לובש אותם ולא שומע מוזיקה, אז אני ישמע את האנשים שמדברים איתי רגיל??? 3. יש מקומות בארץ (מצ…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. לא ממש שייך לקהילה הזאת אבל לא ידעתי איפה לשייך את המקרה שלי...אז אם עשיתי טעות מוד'ס בבקשה תעבירו לאן שצריך, תודה. נכנסתי לכל הפורומים באנגלית וכל מידע באתר של אפל שום דבר לא עזר למקרה שלי ממש מקרה אבוד בתקווה שיש למישהו פתרון פה ...אוקיי הבעיה היא שהאייפוד לא מופיע לי במחשב שלי ו ב Itunes פשוט לא מופיע כלום רק למטה מופיע שהוכנסה חומרה חדשה... באייפוד עצמו הכל תקוע מופיע מסך Do Not Disconnect עם הסימן של אין כניסה אבל הוא לא מהבהב וגם הבטרייה מראה אותו דבר בלי טעינה... בלחיצה Menu + Select הוא "מתאתחל" אבל חוזר לאותו מצב של אל תתנתק אבל הבטרייה נטענת... שאני מוציא את החיבור למחשב הוא לא משתנה הוא כמובן נתקע עם אל תתנתק אבל שאני עושה מניו וסלקט הוא חוזר נורמאלי …

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by msinai,

המלצות לרכישת מכשיר " TV 55 . חברה ? דגם ? כל יום יוצא דגם אחר וחנויות מעונינות להפטר ממלאי ישן . מחיר 15000 +-

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  14. אז ככה ראשית הטלוויזיה צריכה להיות של חברת Toshiba/Haier. (אלא אם החברות האלו ממש לא מומלצות ) 42 אינצ' עכשיו מה הפרמטרים הנוספים שאמורים להנחות אותי בבחירת הדגם הרצוי..?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. איזה רמקולים לא יקרים למחשב תוכלו להמליץ לי לקנות? http://zap.co.il/models.asp?sog=C-Speakers אפשר כמה המלצות? נגיד בטווח מחירים בין 150-300 ש"ח. (אם מומלץ משהו יותר יקר אז אשמח להמלצות נוספות) אבא שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב הנייד.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. יש לכם המלצות כלשיהן? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. חבר'ה מה דעתכם על הדגם הנ"ל? אמור לשמש בעיקר לסרטים הנה גם קישור: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177?Open&print= תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. הציעו לי כרטיס קול 5.1 של חברת Sweex, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם כרטיס זה, והאם הסאונד שהוא מפיק איכותי ? [אני מתכנן לקנות רמקולים 5.1 השימוש שלהם יהיה בעיקר לסרטים וקצת משחקים ומוזיקה] יש לי מערכת הפעלה XP+Sp2

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Arik.G,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למערכת לאוטו, מה שחשוב לי זה שיהיה קל לנווט בין הרבה אמוד שירים בפורמט MP3 לא חשוב לי כל מיני שטויות כמו קולפינים ומכוניות שירוצו שם, אני מעדיף להשקיע באיכות ולא בשטויות. עוד מה שחשוב שיהיו יציאות RCA איכותיות ל סאב וקדמיים, אני לא משתמש ביציאות רמקולים של המערכת אלה במגברים. בעקרון התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה סדר גודל של מחירים. אז תזרקו ואני כבר יכוון את עצמי לזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by axon,

שמעתי שבחים רבים היש אמת בדבר ?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  21. נשמע מעניין מאוד עם המפרט שלו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 בKSP הוא עולה 450 שקל!!! איך לעומת האודיג'י 2 ZS

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by Bar_B_q,

יש לי בעיה בחיבור המחשב לטלוויזיה גם במחשב שלי וגם בשל אחי ולא משנה לאיזה טלוויזיה בבית מחברים עד שלא מנתקים את הכבל של האנטנה מהקיר (יש לי כבלים רגילים לא דיגיטל או משהו) אז כל המסך רועד קצת עכשיו מה שקרה שבאמת מרגיז זה שקניתי מסך LCD של סמסונג 2243BW ועכשיו הוא גם רועד עד שאני לא מנתק את הכבל של הטלוויזיה מהמחשב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 רגיל ויש עליו כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס יביא יותר ביצועים במשחקים ב ( FPS ) הסאונד בלסטר שיש לי על הלוח או AUDIGY 2 ???

24. שלום, יש ברשותי את הכרטיס E-MU 1212M, נתקלתי בבעיה די מעצבנת בתוכנה PATCH MIX DSP (של הכרטיס קול) כל הטקסט שבתוכנה הפוך, זאת אומרת שממש כל הטקסט מתהפך. לאלה שלא הבינו, הינה SCREEN SHOTS: יש לי וינדוס XP SP1 בעברית, לדעתי בגלל שהגירסא בעברית היא מימין לשמאל, אז התוכנה פשוט לא תומכת בימין לשמאל וככה הכל מהתפך. אשמח להצעות לפתרון בעיה זאת.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  25. איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 1 תגובה
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.