עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by easyuri,

מישהו אמר לי שהנגן כל כך גדול שלא ניתן להכניס אותו לכיס. האם זה נכון? האם נוח בכלל להסתובב איתו?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  2. קודם כל רציתי לשאול איזה גודל מסך נכנס ב60 סנטימטר גובה 70 סנטימטר רוחב. עכשיו המטרה של המסך הוא להיות למסך של מדיה סנטר, מה עדיף מסך מחשב או מסך טלוויזיה? איפה האיכות טובה יותר במה זה מתבטא?

3. היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by imp,

החלטתי לרכוש את האוזניות icemat siberia וברגע זה הינני משתמש בכרטיס קול מובנה על לוח האם, אני חושב שלא אשמע את האוזניות במייטבם כשאר אשחק משחקי FPS ואנוכי שוקל לרכוש את האוזניות עם כרטיס הקול Icemat USB Soundcard בשל הפשטות של הכנסת הכרטיס לUSB במקום פתיחת המחשב. ברצוני לדעת אם כרטיס זה טוב כמו כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS bulk SB0350b או שמה אני לא אחוש הבדל רב בין הכרטיס אשר מובנה על לוח האם שלי.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  5. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by bykeking,

יש לי אייפוד 3G 40GB ויש בעיה :'( המחשב לו מזהה אותו בכלל, הוא תוקע את האייטונס שהוא מחובר וגם האייפוד אפדייטר לא מזהה אותו... זאת בעייה כבר כמה חודשים טובים ואין לי מושג איך לפתור אותה. ניסיתי כל דרך אפשרית... אשמח אם מישהו יכול לעזור לי! נראה לי שאני יתן אותו לתיקון בידע מחשבים... תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  7. ממש חובה לקנות רק שיגיע לארץ http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=378808&sid=127

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by manticore,

חברתי את היציאות קול של הממיר לכניסת ליין אין ואני לא שומע כלום נכנסתי להגדרות קול והאופציות ווליום של הLINE IN קיימות והן לא על מיוט אבל הן באפור הלוח הוא GA-MA69VM-S2 הדרייברים מעודכנים...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by msinai,

המלצות לרכישת מכשיר " TV 55 . חברה ? דגם ? כל יום יוצא דגם אחר וחנויות מעונינות להפטר ממלאי ישן . מחיר 15000 +-

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  10. שלום יש לי טלויזיה וממיר של הוט בחדר אבל אין כל כך מקום אז החלטתי לעשות את המסך לטלויזיה עכשיו,יש לי כרטיס מסך 880GTS OS2 320 ומסך DELL 20' FP SIP-S. איזה כרטיס טלויזיה וכבלים ייתנו לי מאיכות מקסימאלית ותמיכה בכל הערוצים? תודה לעוזרים,זה דחוף

11. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  12. בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מעונין ליקנות מערכת קולנוע ביתית שתיתן לי חווית סאוונד ניפלאה אני מעונין במגבר + 2 רמקולים ריצפתיים קידמים 2 רמקולים אחורים תלוים וסנטר מומלץ שכול הרמקולים היו מאותה חברה ומגבר נחמד שיעשה את העבודה מצויין תקציב עד 2500

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  14. טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by moonjib,

1. ברסיבר דיגיטלי, יש כניסות בדיוק כמו למחשב? אם כן אפשר לקנות (נגיד) לקנות רמקולים רצפתיים ולחבר למחשב דרך הרסיבר ( או לבד, בלי הגברה)? (כלומר יש להם חיבור כמו headset או רמקולים למחשב?) 2. ברסיברים הישנים (נקרא אנלוגי?) איך נראים החיבורים, והאם גם רמקולים (אנלוגים? תלוי בשאלה הראשונה, יש שני סוגים?) יכולים לחבר למחשב? איך ? 3. ונגיד במערכות סטריאו של aiwa (סתם דוגמא מההוא שפתח ת'רד) לרמקולים יש חוט עם מתכת חשופה בסופו וכך מחברים אותו למערכת, האם הוא מתאים לרסיברים הישנים או החדשים (אנלוגי? דיגיטלי?)... אני יודע ששאלות דיי מתוסבכות...אבל תנסו להבין. בתודה.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by ROOLDY,

היי, אחרי התייעצויות רבות עם חברי פורום אחר החלטתי, אני קונה ATP3 , אבל אני לא אחבר אותם למחשב. בקיצור, חשבתי על רעיון לקנות DVD ואז לחבר את הרמקולים ל- DVD וככה יהיה לי גם שלט... אבל אז נזכרתי שאין בשלט DVD כפתורים של עוצמה ... למישהו יש רעיון לשלט כלשהו לרמקולים ...? * אגב בשלט של רסיבר יש אפשרות להגביר ולהנמיך ? נ.ב. אמרו לי שזה המקום שמבינים בו הכי הרבה באודיו בכל הפורומים... ואני מקווה שזה נכון, כי באמת שמעתי מילים טובות על הפורום הזה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  17. טוב כמו שכתוב בכותרת אני הולך לקנות X5 אבל יש לי כמה שאלות שמדאיגות אותי... 1.אם אני ירוץ עם הנגן יכול לקרות לו משהו (בגלל שהוא נגן hd)?? 2.אם אנגן ייפול נגיג מתוך ריצה יכול לקרות לו משהו (שוב פעם...בגלל שהוא מבוסס hd)??? 3.כמה זמן אחריות יש על הנגן?? תענו מהר!! תודה מראש!!~!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. התגלגל לידי מחשב נייד של סוני דגם PCG-R505ES אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה, אין לו יציאת RCA יעודית אבל ידוע לי בוודאות שיש ניידים וכרטיסי מסך שיודעים להוציא אות RCA על מחבר ה VGA ואז רק צריך כבל מתאם שאפשר להשיג בכמה עשרות שקלים. הבעיה שלא הצלחתי בשום מקום לגלות אם הדגם הזה תומך. מישהו מכיר את הדגם או יודע אם הוא תומך ? תודה !

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by motaboy,

http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  21. יש לי את הIaudio G3 והאוזניות שקיבלתי לא טובות כל כך אני מחפש אוזניות כפתור בסביבות ה 150 ש"ח

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתי עד 10000 שקל שיהיה מגבר של 7.1 עם רמקולים חזקים כולל סראונד סנטר אחורי ושניים בצדדים של חברות מוכרות בלבד תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. שלום, אני פונה בשם החבר שלי, יש לו כבל "אודיו - וידאו" שנותן לי איכות נמוכה, אז הוא רוצה כבל שייתן לו איכות יותר גבוהה, מהי האופצייה כאן? נ.ב. אם יש מידע שאתם צריכים לדעת לפני אז תגידו ואני אעדכן בפעם הבאה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. אני עוד כמה ימים אקנה את הרסיבר DENON 1601 שמעתי אותו היום וממש אהבתי את האיכות שלו. אחרי שהסתובבתי בכמה חנויות רמקולים ממש אבל ממש אהבתי את הPOLK AUDIO MONITOR 30 עכשיו מה שאני יודע שהפולק הם 100 וואט. והרסיבר הוא 5 ערוצים 60 וואט לכל ערוץ. האם הם יפעלו טוב בשילוב עם הרסיבר הנ"ל? או כמו שאומרים האם הרסיבר יפתח את הרמקולים כמו שצריך או שהוא לא יפתח אותם כמו שצריך ואז ישמעו חלש מידי... או שכמו שראיתי בכתבה לגבי הרסיבר http://www.audioenz.co.nz/2000/1203.html פיסקה 6 שורה 7: "All of this means that the 60 watt Denon will play louder (and more importantly, control the speakers properly) better than many 100 watt receivers." אם אכן הדבר כך משמע הם יפעלו טוב. האם הדבר אכן כך?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.