עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oorlevi,

יש לי רמקולים ATP3 עכשיו יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח והלוח שלי ממש ישן! תוכלו לראות במפרט.. אז רציתי לדעת אם אני יקנה את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~70SB068000001~17~0.htm זה יתן לי שיפור? נגיד שאני מגביר את הרמקולים על ריק הרבה אני שומע ssss.... כזה אז חשבתי שזה ביגלל שהכרטיס קול ישן ובכלל לא איכותי! יהיה שיפור באיכות השמע? ולפעמים שאני שירים ותוך כדי זה גולש או סתם במחשב עובר בין תיקיות השירים ניקטעים :-\ מוזר.. והמעבד לא מיתאמץ או משהו וזה לא מחוסר זיכרון! אז חשבתי שזה בא מהכרטיס קול! שוב אני מדגיש זה לא קורה תמיד רק לפעמים!

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום ראיתי באינטרנט את הדבר הבא http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2674259 האם זה שווה וכמה זה שווה והאם הטלויזיה היא טלויזיה טובה ורואים טוב תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  3. Started by leoleo,

מעוניין לרכוש אוזניות inear לנגן cowon d-2 ב-150-200 ש"ח. האם האוזניות של האייפוד רלונטיות מבחינת האיכות? האם השילוב של השניים לפגוע בשמע? אם זו לא אופציה רלוונטית, מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. בדיוק התקינו אצלנו את הממירים החדשים של הוט, ושמתי לב שיש חיבור AC3 בגב הממיר , הבנתי שזה חיבור אופטי אבל מה בדיוק זה נותן, כי בעלון מידע רשום שזה לא פעיל( זה היה סגור עם פקק כזה אבל הצאתי אותו ).

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  5. איך ניתן לווסת את הפקדים המתקדמים עבור המיקרוםון. התחל - לוח בקרה- צלילים והתקני שמע- במקרופון בוחרים מתקדם- ואז, או אז, לא ניתן לכוון את הטרבל והבס בפקדים המתקדמים עבור המיקרופון. למרות שיש לי כרטיס קול יקר. אשמח אם מישהו יעזור לי. המיואש.

6. Started by Bessmertniy,

http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-zentouch.html

7. לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by Mushigoya,

אהלן חבר'ה קניתי את הכרטיס M-audio revoultion 5.1 הרמקולים שאני משתמש בהם הם Altec Lansing FX6021 והם עובדים מצויין, כשאני מחבר אותם לכל דבר אחר נגיד לחיבור הרגיל של הלוח אם או למכשיר MP4 הם נשמעים פיצוץ. כשאני מחבר אותם לM-audio אז הכל נשמע טוב -אבל- יש כל הזמן קפיצות כאלה בסאונד מה שממש מפריע. לדעתכם הבעיה היא בכרטיס קול בכלל? אולי הבעיה היא בתאימות? בקיצור מה כדאי לי לעשות? להחליף את הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by Asaf.Y,

לילה טוב , אני מתלבט בין שלושת המערכות האלה: LOGITECH X-530,CREATIVE INSPIRE 5200 או CREATIVE SBS580. מה הכי טוב בין שלושת המערכות? תודה. תודה לכל מי שיעזור.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by mor873,

קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  12. ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Triple-z,

שלום, ברשותי H340, והאוזניות MX400 או 500 מה שזה לא יהיה ממש לא נוחות לי ואני רוצה לשדרג למשהו איכותי. חשבתי ללכת על ה- SHURE E2C, כי אני רוצה משהו IN EAR שיהיה טוב לסחוב אותו לכל מקום ולא יקח לי מקום (יש לי גם פורטהפרו האמת אבל כבר דיי ישנות ואני רוצה משהו קל לסחיבה ואיכותי). יש לי חבר שנמצא עכשיו בטייוואן ועוד כמה ימים בהונג קונג, ואמרתי לו שיבדוק לי מחירים, השאלה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שם אוזניות כאלה בכלל? מה המחירים שם ואם זה בכלל משתלם להביא משם? יש המלצות למשהו אחר שיתאים לי? עוד חששה שלי זה לקנות אוזניות על "עיוור" (מקרה שלנו על חרש ) בלי לשמוע אותם או למדוד אם הם נוחות לי באוזן, כי זה בסה"כ לא זול וחבל אחכ לא להיות מרוצה מכזאת רכישה. אשמח לשמוע כל טי…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by eladbu,

למשיהו יש מצושג איפה אני משיג כיסוי מסליקון ל IAUDIO x5l ידוע לי שיש נרתיק מעור! לא בזה אני חפץ! למישהו יש רעיון?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by Nsis,

אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by msinai,

המלצות לרכישת מכשיר " TV 55 . חברה ? דגם ? כל יום יוצא דגם אחר וחנויות מעונינות להפטר ממלאי ישן . מחיר 15000 +-

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  20. שלום יש לי טלויזיה וממיר של הוט בחדר אבל אין כל כך מקום אז החלטתי לעשות את המסך לטלויזיה עכשיו,יש לי כרטיס מסך 880GTS OS2 320 ומסך DELL 20' FP SIP-S. איזה כרטיס טלויזיה וכבלים ייתנו לי מאיכות מקסימאלית ותמיכה בכל הערוצים? תודה לעוזרים,זה דחוף

21. Started by inbar,

שלום ברשותי iriver דגם H340. הורדתי קבצי מוזיקה מ Itunes של חברי, הקבצים מקודדים כ m4a וה IRIVER לא מציג ולא מאפשר לנגן אותם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by Wiz01,

היי, האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר איכותי ויציב עד 700 ש"ח? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. אז כמו שכתוב בכותרת. אני מחבר רק למחשב אז חשוב שיהיה s-pdif, השימושים הם מוזיקה סרטים וגם משחקים, חשוב שתנגן סרטים באיכות שמע מעולה. תודה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  24. אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…

דיונים חדשים בפורומים