עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by starline,

אהלן, ברשותי מגבר 5.1 של חברת ימאהה (אם הדגם חשוב אני יערוך),למגבר יציאות של 2 קדמיים 2 אחוריים סנטר ויציאה של סאב וופר.. הייתי רוצה המלצה לזוג רמקולים,קדמיים מדפיים איכותיים שיעבדו לבד,ז"א בלי אחוריים וסנטר, אולי סאב וופר אני יוסיף בהמשך.. אני רוצה המלצה לזוג רמקוליים איכותיים עד כמה שיותר שייתנו לי איכות צליל טובה (בעיקר משחקי מחשב ומוזיקה).. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים אפשר לחרוג טיפה.. הרמקולים יהיו מחוברים למגבר והמגבר אל המחשב.. אני יישב בערך כחצי מטר מהרמקולים. עוד שאלה קטנה: במגבר יש לי חיבור rca שרשום עליו subwoofer ניסיתי לחבר לו סאב וזה לא עבד.. (הסאב הוא ללא כרטיס או משהוא רק רמקול) אני צריך לחבר אליו סאבוופר שיש לו מגבר נפרד או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  2. Started by gtf,

התקציב 200-300 גג עדיף בסביבות ה200. ראיתי שיש מרכות של 2.1 ו5.1 מה זה אומר? תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by coolio10,

אני מעוניין ברמקולים, התקציב די משתנה 500 ש"ח עבור 2.0 או 2.1 (רצוי 2.1) במידה ואתם תוכלו להמליץ על 5.1 שיתאימו לחדר התקציב הוא עד 1000 (במידה ויהיה שיפור משמעותי ומהותי ממערכת 5.1 ב500 ש"ח) השימושים העיקריים הם: 1 - מוזיקה (עיקרי) 2 - משחקים (COD4 וCRYSIS לפעמים וכאלה, לא משהו שחשוב לי יותר מידי הסאונד, CS רק עם אוזניות אז הוא לא משנה) אם אתם תציעו 2.0 אני מבקש שתסבירו למה הוא עדיף על 2.1, כי אני מעדיף באס (אני אוהב את הקטע של הבאס) אני לא אדם שמחפש מצויין++, אני אספתק בטוב+ למשל, כך שאין טעם להציע למשל 2.0 ב1000 ש"ח בשביל איכות לא מהעולם הזה, כי אני לא חושב שאני מוכן לוותר על עוד 500 ש"ח מכיסי בשביל כך העליתי כמה תמונות מהחדר כדי שתהיה פרספקטיבה טוב יותר על החדר, וגם מי…

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  4. יש לי חדר 8 מ"ר . ברצוני לחבר 4 רמקולים בכל אחת מהפינות העליונות בחדר + סנטר על השולחן + סאב - יש לי 2 בעיות: 1 - תקציב 100/125$ בלבד 2 - מחשב נייד עם כרטיס קול סטנדרתי אני מוכן / רוצה לשמוע הצעות שונות מהתכנון שלי... אולי למשהו יש נסיון ? המטרה היא לשמוע שעורים / הרצאות באיכות גבוהה. האם זה אפשרי עם התקציב שלי ? יש המלצות ? כמו כן אין לי אפשרות לשים רמקולים על השולחן (פשוט אין...) תודה

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  5. אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים

6. שלום. לחבר יש יומולדת עוד מעט, הבנאדם צריך רמקולים באופן דחוף אז החלטנו כמה חברים לקנות לו. יש לנו 800 ש"ח. הרמקולים ישמשו יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אם יש צורך לפרט איזה סגנון של מוזיקה תגידו ואדאג לפרט . איזה רמקולים הכי כדאיים בתקציב הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. Started by --Adidas,

inspire 2500 הלכו לעולמם ,שומעים רק מרמקול אחד (2 הרמקולים טובים אבל רק שאני מחבר את הרמקול לימין בסאב אז שומעים ממנו ) ורק שאני מכניס את החיבור של המחשב לסאב לא עד הסוף, חצי בערך אז שומעים משניהם. אז בנתיים חשבתי על Microlab B-73 מישהו שמע מכיר ? הרמקולים מיועדים להכל מוסיקה, סרטים, משחקים ... המטרה היא לקנות את הזול ביותר אני לא יותר מדיי בררן בנושא סאונד והסתדרתי דיי טוב עם הקרייאטיב שלי ..

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Baruh92,

היי! אני מחפש רמקולים עכשיו אני רק לא סגור באיזה סכום אני רוצה, אני שוקל עם להשקיע 200 או 250 אפשר לקבל המלצה לרמקולים הכי טובים עד 200 והרמקולים הכי טובים עד 250 ש"ח אם אפשר שהסאב יהיה כמה שיותר קטן אבל לא על חשבון האיכות תודה מראש. עריכה: שכחתי להגיד, יש לי מחשב ישן מלפני 5 שנים משהו כזה והכרטיס קול המובנה גם ישן אז תיהיה בעיה בחיבור של רמקולים חדשים? אני מעדיף לדעת הכל שאני לא יעשה טעות ויזמין סתם. שוב תודה

• 10 תגובות
    • 926 צפיות
  9. אני לא מבין גדול בתחום הזה ונמאס לי מהרמקולים הלא טובים שיש לי ורציתי המלצה לרמקולים טובים במחיר של עד 300 שקל וכמו שאמרתי אני לא מבין גדול אז יש לי שאלה האם אפשר לחבר למחשב 2 סאבוופר? תודה

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  10. שלום אני מחפש רמקולים טובים בעיקר למוזיקה וסרטים הרמקולים הקודמים שלי הם Ecan E510 , אבל נהרס בהם הבאס אז אני מחפש משו חדש. עכשיו אני מחפש המלצות ל2 דברים או כרטיס קול + רמקולים ב500-550 ש''ח מקסימום או רק רמקולים ב350 ש''ח מקס. מה שחשוב לי ברמקולים זה שיהיה שלט כבלים יחסית ארוכים ובעיקר סאונד טוב. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  11. אז ככה יש לי עכשיו הרבה כסף ובא לי על רמקולים וכרטיס קול חדשים הרמקולים צריכים להיות לחדר ובעיקר למוזיקה ומשחקים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by Fetalo,

תקציב די מוגבל - 500 ש"ח אני מעוניין בכאלה שיתנו לי "כאילו" סראונד תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם,אני צריך המלצה לרמקולים למחשב/טלווזיה בעל אופציות של 2 ערוצים. כלומר שיהיה מעין רסיבר לבין 2 מצבים של טלווזיה ומחשב. שכן המעבר צריך להיות פשוט ובלי לנתק כבלים וכדו'. עדיפות לשלט אלחוטי. ראיתי שכתוב במפרט הטכני: *Multi-way Inputs, suitable for connection either to PC or VCD, CD and TV, etc. פה: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=700 אבל אינני מכיר את החברה. ראיתי גם את זה שנראה טוב אבל לא כתוב את שיש לו multi-way (שאני בכלל לא בטוח שזה מה שאני צריך) http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  14. חשבתי על Logitech S220 שקיבלו ביקורות טובות גם בזאפ וגם מכל מיני אתרים בחו"ל. אם אפשר לדעת רק מה ההבדל בין אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=20870 לאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_157&products_id=22431 מה זה ה Oem הזה ולמה הוא יותר זול? חוץ מזה, מה אתם אומרים עליהם? יש המלצות אחרות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  15. שלום, החלטתי לפנק את עצמי מסך חדש, (ViewSonic 930B תודה ששאלתם), והחלטתי להתחדש גם ברמקולים. כיום יש לי 2.1 בשימוש (labtec® pulse 485 http://www.labtec.com/index.cfm/gear/details/EUR/EN,crid=18,contentid=694,crid2=22) שהם בסדר, אבל הם לא באיכות שאני רוצה. אני אוהב את הסאונד של הATP3, אבל אני רוצה שקע כניסה לאוזניות מעל השולחן (אבל אני יכול לקנות גם מדיה האב ולפתור את הבעיה). מה אתם אומרים? נערך השימוש העיקרי שלי ברמקולים זה מוסיקה. נערך2 ראיתי בשFAQ ממליצים על הATP3, אבל מדברים עם על ה2421 (שלא ראיתי בשום מקום) ועל ה4121, אבל האם הוא יותר טוב מהATP3?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  16. מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. אחרי 6 שנים עם 2.1 של creative רמקול אחד שבק חיים אני בטוח שזה עניין של מגעים אבל לא יודע איך לסדר את זה בכל מקרה הייתי רוצה רמקולים עם איכות טובה יותר בתקציב של 300-400 שקל המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  18. צריך המלצה לרמקולים 2.1 למטרת משחקים במחיר עד 350... על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. הי, אז כאמור אני צריך המלצה לרמקולים 2.1 (שמתחברים בחיבור הסטנדרטי של 3.5mm) שיתחברו לטלוויזיה בסלון. המרחק מהטלוויזיה הוא כ -3 מטרים אנכית. התקציב הוא כ 300-400 ש"ח עם עדיפות לעד 350. שמתי את ה Logitech X230 שיש לי במחשב בסלון וזה נשמע טוב והעוצמה מספיקה. בעקבות זה חשבתי על ה Logitech Z323 שעולים כ 250-300 ש"ח, אך שמעתי שבדומה ל X230 זה לא בהכרח בחירה כזאת טובה. אשמח לקבל המלצות. תודה.

20. שלום אני מחפש רמקולים טובים ואיכותיים עד 250 שקל. אני רוצה שיהיהו 2.1 לדוגמא כמו ה SBS 330 של CREATIVE. http://zap.co.il/model.asp?model_id=378883 אני רוצה שהם יהיו באותו סגנון מבחינת המראה שיהיו קטנים ולא גדולים, שמעתי ברמקולים האלו וזה מה שאני רוצה שיהיה איכות כזאתי, אם אפשר לכוון אותי קצת יותר אז תודה.

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by Cyron,

שלום מחפש המלצה על רמקולים בין 400-500 שקל, השימוש העיקרי הוא מוזיקה מהמחשב וסרטים אני ממש לא מבין כלום בנושא ואשמח לעזרה ממי שמבין... תודה

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by The MHz,

אני מחפש המלצה לרמקולים 5.1 וכרטיס קול אם צריך.... יש לי כרטיס קול מובנה... מממממ התקציב זה 150 דולר (670 שקל בערך....) אם צריך אני יכול להוסיף עוד 100 שקל.... תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Born2Kill,

התקציב הוא 700 ש"ח. חובה: סאונד טוב, במיוחד בשביל משחקי יריות, פיצוצים וכו'.... כלומר עם באס יותר טוב וחוזק.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by TRISOMY,

היי, אני מעוניין להחליף את המערכת הנוכחית שיש לי בחדר... החלטתי לרכוש מע' 5.1 ... בעיקרון מיועדים למוזיקה בעיקר... התקציב עומד על גג 700 ש"ח. גודל החדר הוא 3.5*3.5 +/-. אם יהיה גם שלט למע' אז יהיה מצויין.... תודה מי שיעזור בנושא...

• 4 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by .n.e.k,

ציך המלצה לרמקולים 5.1 למחשב בטווח המחירים 300-600. תודה.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.