אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
לצערי לא התחברתי לclosed design (למרות שהסאונד פשוט מדהים) אז אני מחפש להחליף אותם בעד Sennheiser HD558 או אוזניות open design טובות אחרות. האוזניות במצב כמו חדש, השתמשתי בהן פחות משבוע
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מערכת philips hts3520 שנראת ככה: http://img847.imageshack.us/img847/9748/20082011970.jpghttp://img847.imageshack.us/img847/9748/20082011970.jpg חיברת ל-RCA כבל RCA-PL וחיברתי למחשב המחשב מזהה את זה כיציאת שמע והוא אומר לי לבחור: http://img3.imageshack.us/img3/338/39242507.png שאני בוחר "רמקול קידמי יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינדוס שמשמיעה צליל בכל רמקול בנפרד רק השניים הקידמיים עובדים שאני בוחר "רמקול אחורי יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינדוס שמשמיעה צלילי בכל רמקול בנפרד רק השניים האחוריים עובדים שאני בוחר "רמקול מרכזי/סאב וופר יוצא" ועושה את הסריקת שמע של הוינקודס שומעים ברמקול המרכזי ובאחד השמאליים (לא חיברתי את הסאב וופר בנתיים י…
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
Creative CT4810 כמובן שזה פריט אספנות כמה לדעתכם אני אוכל לקבל עליו?
-
- 5 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות רסיבר YAMAHA 2 רמקולים רצפתיים של Wharfedale ועוד 2 אחוריים וסנתר אחד. כול זה באיזה 3 וחצי אלף, שווה לי<?
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
האם מומלץ לקנות את הSUB שלהם ומה אתם אומרים על הדגם SL10?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תיראו את הסירטון, http://eu.akg.com/akg-k3003-video-eu.html
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתלבט בין מספר אופציות.... 1)ZEN TOUCH 2)אייריביר 3)אייפוד... ככה -על פי מה שראיתי מת'ארדים קודמים אין לי ממש מה לחשוב על האייפוד... האייריבר עושה לי רע(למה הוא חייב להיות שחור?-או האם יש דגם לא שחור?) ונשארתי עם הZEN TOUCH.....השאלה שמטרידה אותי בכול היא: באיזה מהמכשירים הנ"ל יש אפשרות להחליף את הבטריה וזה לא יעלה כמו חצי מכשיר חדש...?ולכמה זה היא אמורה ל"חיות"...? אני מדבר בכולם על ה20GB...... אה...וכמה זמן אני יכול לעבוד עם כל סוללה? איתן
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סוף סוף בחרתי מה לקנות עכשיו הגיע זמן לבחור איפה ? בטרקלין חשמל הציעו לי ב6200 !! ובשאר חנויות 6800 (שקם, ביג בוקס ..). מישהוא אמר לי ש מחיר זול של טרקלין נובע מזה שזה רשת אם סחורה מחודשת/עודפים. עכשיו אני התחלתי לחשוש ה אם זה באמת כך ??? בבקשה תאזרו לי להחלית לקנות בטרקלין או לא? נ.ב. כולם מוכרים אם אחריות 4 שנים של ניופן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המכשיר הזה ARCHOS AV-420 אני לא יודע אם אנשים פה שמעו על הדבר הזה אבל זה נראה לי ממש תותח זה המפרט שלו: # Record up to 320 hours # of TV programs and video content from a TV, VCR or cable / satellite receiver using the TV cradle # Program recordings using the Recording Scheduler, which directly controls the VCR or set-top box tuner # Store and watch between up to 160 # full-length movies # Enjoy up to 4 ? hours of video playback on the color LCD while on the go # Download / transfer / record between up to 1200 # hours of music # Store and view up to 800,000 # JPEG photos # Play MP3, WMA (including protected files) and WAV music files # L…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ניסיון עם קשת די רחבה של כרטיסי קול של קריאייטיב, אפשר להגיד שאני לקוח נאמן שלהם. התקנתי את הכרטיס הנ"ל באחד המחשבים שלי, לאחר התקנת הדרייבר אני לא יכול על הגדרות הבאס והטרבל, מה שתמיד אפשר היה בכרטיסים פשוטים יותר בהרבה, כמו ה"ויברה 128" ועוד. האם מישהו מכיר את הכרטיס או שבבעלותו אחד כזה והוא מצליח לשלוט על הטונים, או שככה זה בכרטיס הזה. אני יודע שהכרטיס הוא לא אודיג'י אמיתי אך גם ב LIVE הישנים והפשוטים ישנה האפשרות הזאת.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב שישמש כמולטימדיה-סטר ויוצב (מה לעשות) בתוך המזנון - ארון עץ סגור. אפשר יהיה לנסר חור כלשהוא מאחורה (אבל יש שם קיר). השאלה היא האם כל הקירורים למיניהם של המעבד וכו' יעזרו או שאין טעם לשים אותו בפנים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר שהנגן הקודם שלי נשבר והתרסק לרסיסים (ד"א היה של חברה משהו כמו mp3 player חברת דייגים סינית :-*), אני מועניין לאסוף את שארית המשכורת הצבאית שלי ולקנות נגן MP3 עמיד למספר שנים. אני בצבא ומחפש נגן MP3 עמיד וחזק כמה שניתן, בעל סוללה חזקה (דבר חשוב מאוד), נפח שעולה על ג'גה בייט, מראה מודרני (לא שימשוך עיניים אחרי הכל אני בצבא) וגודל סביר. המחיר לא יעלה על 1200 ש"ח, קחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על נגן (אם יש נגן טוב שעולה על הפרמטרים שלי ועולה פחות אני ישמח לחסוך), אני מעונין באיכות ותועלת של המכשיר, חשובה לי העמידות והסוללה שלו יותר מכל. קיבצתי מהפורום ושאר האתרים מספר רב של מכשירים וקשה לי מאוד להחליט, הצגת שם השיר בעברית על גבי המכשיר מאוד חשובה לי …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מנסה לחבר רמקול soundsticks שאפשר להתחבר אליו רק באמצעות כבל אוקס 3.5 לטלויזיית סמסונג חכמה. עכשיו לטלויזיה יש רק חיבור אופטי. מה הדרך הכי טובה לחבר ביניהם? האם כבל פשוט מאלי אקספרס aux to optic יעבוד או שצריך לשחק עם מתאמים ואדפטרים למיניהם כדי שישמעו? תודה לעוזרים. טלויזיה samsung 43u8000
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אחרי שהתחלתי לעסוק קצת בסרטונים הבנתי שאני חייב מיקרופון טוב שיעשה את העבודה ... אין לי ממש ידע בזה ואני אשמח לעזרה התקציב שלי עומד בין 150-300 שקל בכיוון לכמה שיותר זול רק אם יש שיפור ניכר בביצועים אין לי בעיה להוסיף יחובר ליציאה מהלוח אמ .. תודה לעוזרים! גיא
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! בשעה טובה החלפנו את הממיר שלנו לממיר HD. הבעיה היא שיש לי גם סטרימר ולו יש HD גם. לטלוויזיה שלי יש כניסת HD אחת. מה עושים? ניסיתי לרכוש מפצל HD בהום סנטר. חיברתי את שני המכשירים, אולם גם כשכיביתי את הממיר לא הצלחתי לראות מהסטרימר כלום. למישהו יש פתרון ? אני יודעת שזו טלוויזיה יחסית ישנה (LG. בת 6... HD READY). היא תוחלף בקרוב.. אולם עד שתוחלף אני ממש רוצה למצוא פתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!! המכשיר DVD הישן שלי שבק חיים סופית וכיוון שאני לא יכולה בלי DVD יש לי התייעצות בהולה! אני לא יודעת מי או איזה חברה מובילה עכשיו (הDVD הקודם שלי היה ימהה והוא קירטע קצת) ובגלל זה באתי להתייעץ איתכם... אני צריכה מכשיר שלא יתקלקל לי מהר ושל חברה טובה, שיודע לקרוא את הפורמטים שמשתמשים בהם בד"כ ובתקציב של בערך 1300 שקל תודה רבה ותענו לי מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום ! ; )
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
ערב טוב, אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה ואחד עם איכות הקלטה כזו שאם אעלה את הסרטון לאחר מכן לצפייה מידית באינטרנט האיכות תהה גבוהה. מישהו יכול אולי להמליץ לי על כרטיס מספיק טוב, במחיר אטרקטיבי, ובדרך גם להסביר על תהליך ההתקן ומהן הדרישות הנלוות? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר של genelec 1091A ויש לי שם טבלה שרשום בה כך DB LEVEL 1 -2 2 -4 3 -6 4 -8 מה יותר חזק? 4 או 1? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
Creative SB PCI128 (Ensoniq ES5880) Sound Card אני לא מצליח למצוא את הדרייב שלו (אני צריך שהדרייבר יתמוך ב-WIN7 או ב-VISTA או ב-WIN XP
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מחפש המלצה לאוזניות + ומקרופון במחיר של עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל העונים.
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום. במסגרת בנית HTPC HOME MADE,הגעתי למסקנה שצריך מן הסתם גם מקור סאונד. המערכת עצמה מיושנת מדי ואינה יכולה להתחבר למחשב. חשבתי,האם אפשר לחבר את 2 הרמקולים שלה (2 חוטים לכל אחד,אדום שחור) למחשב? או שאולי אפשר לחבר את הטלוויזיה פשוט? תודה :]
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
את המוניטין הטוב אני מכיר, וגם את ה-Reviews... אבל הייתי רוצה לשמוע חוו"ד על סמך נסיון אישי עם הסאב הנ"ל. האם הוא באמת כ"כ טוב ? וכמה הוא שווה בשוק המשומשים בהנחה שמצבו מצויין? האם יש לו מתחרים בליגת המחירים שלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-