אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי קניתי די וי די חדש קורא דיוקס. הבעיה היא איך אני מחבר אותה לטלויזיה ולכבלים ככה שברגע שאני מכבה את הדי וי די הכבלים יפעלו או שפשוט בלחיצת כפתור אני אוכל לעשות החלפה בין די וי די לכבלים. לטלויזיה יש יציאת scart וקואקסי שאני לא נוגע בו ולא אגע. לכבלים יש יציאת scart וRCA - לבן אדום וצהוב. לדי וי די יש גם scart ו RCA- לבן אדום וצהוב. קיבלתי עם הדי וי די כבל RCA - לבן אדום צהוב עכשיו איך אני מחבר בין השלושה ככה שיעבוד מצוין. אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את הכבלים לדי וי די והדי וי די לטלויזיה ... האודיו מהכבלים כזה גרוע .. איכות על הפנים אין פלא חחחח. מה אני עושה ? בבקשה עזרו תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת טלויזיה 42 אינטש, חשוב איכות תמונה וקול טובה בלי כל הפיצ'רים (מיועד לסבתא שלי). תקציב עד 5000-6000 ש"ח. הטלויזיה שנעצרתי עליה בינתיים היא Philips 42PFL5405H אשמח לחוות דעתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מה הדרך שתתן את האיכות הטובה ביותר בחיבור מסך LCD 42" לממיר של יס ?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית שהמגבר שלה התקלקל (נותן הודעת תקלה כשמדליקים אותו, ולא מגיב לכלום), לקחתי אותו לסוני והם רוצים 1000¤+ לתיקון. מישהו מכיר מעבדות אחרות שיודעות לתקן מוצרים כאלו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני עדיין לא סגור על רמקולים וכ קול בייחוד לסרטים עד 100 דולר מUS
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי מחשב ישן (P4 2.4) ששדרגתי למטרות לכידת וידאו. המקום שאני קונה ממנו את הציוד שלי הציע לי כרטיסי TV של ג'יגה בייט מהסוגים הבאים :Gigabyte GTP5100 TV Card PCI או Gigabyte GTP6000 TV Card PCI + FM מטרתי היא לכידה לא ב- HD תוך כל האפשרויות הרגילות של DVR - הקפאת תמונה, הקלטה וכו'. האם מישהו מכם מכיר את הכרטיסים ויכול לחוות את דעתו לגבי כדאיות, כמו כן האם יש כרטיסים אחרים של ג'יגה בייט שאתם ממליצים עליהם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני מחפש DVD שקורא Divx,כתוביות בעברית בצורה טובה. אני לא יודע בכלל כיוון של מחיר, אני לא מבין בכלל בDVD כך שאם המחיר המומלץ לדעתכם זה 500 ש"ח, אזי גם טוב. כול המלצה תתקבל בברכה =] אגב, כמה עולה DVD שקורא גם HDTV? שווה לדעתכם את ההשקעה? נ.ב זה המשך לבקשה להמלצה על LCD: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=315277.0
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם,החלטתי לקנות רמקולים מחברת מיקרולאב לאחר הבנה שאני לא ימצא משהו טוב יותר בטווח מחירים שלי. עכשיו השאלה שלי היא כזאת,מה הבדל בין הסולו לפרו (חוץ מהעוצה),ראיתי תביקורת המצוינת לגבי הסולו פה באתר.ולפני אותה ביקורת הייתי סגור על הפרו. האם בין שני הדגמים האלה ישנו הבדל משמעותי באיכות השמיעה.? והאם הפרו מספק באס יותר טוב\עמוק\חזק מהסולו,אני מחפש כמה שיותר באס מפני שאני לרוב שומע מוזיקה אלקטרונית . תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי פנטיום 4 1.5 ישן עם הארדיסק 40 גיגה, וגיפורס 2MX ועם 2 כרטיסי רשת הוא סתם שוכב בארון, אז אמרתי למה לא לקנות את המסך PS1 הקטן ב300 שקל בטויזR אס, ולעשות ממנו נגן ? ז"א, שהוא יריץ וינאמפ וזהו (והכי הרבה גם סרטים במידה ואני רוצה לקחת אותו לסלון ולחבר אותו לטלויזיה, לגיפורס יש TVOUT) עכשו השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי שם קריאטיב סאונדבלאסטר ישן, מהמעפנים האלה. איזה מערכת שמע אתם ממליצים לי להתקין עליו? אני רוצה את זה באיכות גבוהה (רמקולים כבר יש לי במערכת בחדר ואני מאד מרוצה מהם, השאלה היא איך אני מגיע מהמחשב אליה בלי לאבד איכות בדרך, ככה שבעצם זה ישמע כמו שאני מנגן אתזה מדיסק ישר מהמערכת.) 2) איך אני עושה שיהיה עליו רשת של "פלאג אנד פליי" (אני יודע שזה קצת לא …
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אזז ככה לפחות 2 ג'יגה טייפ מנהלים תמיכה בעיברית תומך בסיפריות תודה מראש יש אפשרות של קניה בחו"ל
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מחפש אוזניות גיימינג עד 600 ש"ח שיהיו 7.1 , Over Ear , עם מיקרופון ורצוי אלחוטיות הנה שני האופציות שאני מתלבט בניהן: 1. Corsair Vengeance 2100 Wireless http://www.amazon.com/dp/B00EXPNFUA/ref=cm_sw_su_dp 2. Asus Vulcan Pro http://www.amazon.com/Vulcan-Gaming-Headset-Discontinued-Manufacturer/dp/B00AYA31QG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1421746350&sr=8-1&keywords=Asus+Vulcan+Pro אני צריך אוזניות גיימינג למשחקים כמו COD ו-CSGO וכל שאר המשחקים שדורשים סאונד טוב אם יש לכם הצעה משלכם תגידו אני לוקח בחשבון הכל תודה
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שלום למומחים, רכשתי לאחרונה כרטיס טלויזיה לידטק, אך לדאבוני כרטיס זה מחייב חיבור One 4-pin audio-in connector in sound card or motherboard. לצערי אין לי חיבור כזה בלוח האם או כרטיס קול חיצוני. (אין צורך בחיבור הזה לפי אתר אינטל http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/CS-014753.htm) פניתי לטכנאי מחשבים מהחנות שרכשתי את הכרטיס, והוא אמר שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בעל החיבור הדרוש. חיפשתי בפורמים השונים חומר על בעיה זו, אך חיפושי העלה חרס. האם יש פיתרון אחר חוץ מרכישת כרטיס קול חיצוני? האם כרטיס טלויזיה Hauppauge PVR 150 דורש חיבור כזה? תודה רבה, ליאור
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם יש עדכון התומך בעברית? אילו עדכונים כדאי להוסיף מעבר לגרסא הבסיסית?
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
לפני כ3 שנים רכשתי את האוזניות הנ"ל והייתי הכי מרוצה מהן בעולם. הסאונד היה טוב והנוחות מדהימה. לאחר כשנה נהרס לי הכבל והחלפתי אותן בזנהייזר CX300. דיי התבאסתי מהן. למזלי, שלשום הן אבדו לי ועכשיו אני מחפש תחליף. אני לא בטוח שאני רוצה in-ear, בגלל שאחריי 3 שנים הבנתי שמיציתי את זה וזה גם הפסיק להיות לי נוח בשלב מסויים. פעם היו לי sony mdr-v150, וממש אהבתי אותן. עכשיו אני גם רוצה אוזניות שיכסו את כל האוזן ויתנו סאונד טוב אבל שלא יהיו גדולות מידי, כמו הSONY. התקציב הוא עד 500 שקלים אבל לא חייב למלא אותו ואם ימצא משהו שיחס המחיר/תועלת שלו גבוהה יותר בסכום כמוך יותר אשמח לדעת. תודות!
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאיטיב אינספר 2500 ורמקולים של לוגיטק x-220 ואני לא משתמש בלוגיטק אז שמתי מפצל אוזיות בכרטיס קול במחשב וחיברתי את שתי הרמקולים וזה נשמע סבבה השאלה שלי אם זה יכול להורוס את הרמקולים אם אם היו אצלי ככה חודש אד שלא יהיה לי עוד מחשב תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
א'. האם מישו יודע את הSPEC המדוייק של הATP3? וואטים וכו'.. לא הבנתי כלום מהPDF שלהם... ב'. אם אני רוצה לחבר גיטרה למחשב זה דרך החיבור Input של הרמקול? האם חיבור גיטרה למחשב (שישמש כמגבר [בין השאר]) יכול לפגוע באחד מהדברים (מחשב/גיטרה)? האם יש סיכוי שמשו יישרף או משו? האם להקליט ולהשמיע בו בזמן יכול לפגוע ברכיבים? ג'. בקשה לרמקולים זולים, מאד. אולי הרקולס, או משו כזה? בכל מקרה, עד 100 שקל. ואני יודע שאין רמקולים טובים ב-100 שקל, אבל תנסו למצוא בבקשה. P= ועוד משו... מישו מכם מכיר תוכנה לאקווילייזר? פעם היה לי Eq של אביט, שקיבלתי עם הלוח אם, אבל משומה זה נעלם כל פעם מחדש... כל פעם שאני מתקין תדרייברים מחדש של הלוח אם זה חוזר, אבל נעלם אחרי כמה זמן...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג בנושא אבל יש לי 5000 ש"ח לקניית רמקולים ומגבר. מה שאמרו לי זה שאם אפשר שהרמקולים יהיו 500 וואט או מה שזה לא יהיה. אם אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים והמגבר הכי טובים ושמחירם הכולל לא יעלה על 5000 ש"ח. תודה מראש "יאסר". נ.ב זובון (MAFISTO התימני) אם אתה יכול להסביר להם מה אנחנו צריכם כי זה מה שגוגו אמר לי שצריך ודרך אגב שתדע אני רק רוצה לזרז את העיניינים כי אתה לא עשית כלום בנידון.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אז עשיתי *טיפה* שיעורי בית. ברגע שאני אחליט מה אני קונה, אני גם אזמין אודיג'י 2. זה משאיר לי בעקרון עד 1000 שקל ככה בשביל הרמקולים. הבעיה זה שאני לא ממש מוצא סט 5.1 (הסתכלתי על קרייטיב ולוג'יטק) שפשוט צועק "price/performance!"... יש את ה-Logitech X530 שנראים לי טיפהל'ה חלשים מדי. יש את ה-Z5300 שלא נראה לי נותנים הרבה יותר מדי שיפור ביחס לכסף (כמעט 1000 שקל יותר). במחנה של קרייטיב אני רואה את ה-5900 שנראים סבבה. סטים אחרים נראים או חלשים מדי, או יקרים מדי. הרושם שלי היה שמה שאני באמת רוצה זה ה-Creative I-Trigue 5600 - אבל לא מוכרים אותם בארץ. שימוש? מוזיקה, רוב הזמן. שומע המון מוזיקה, כמעט כל זמן שאני משתמש במחשב. אבל אני גם משחק משחקים מדי פעם ומתפנן לי שהם יהיו בסראונד, …
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי רמקולים Creative Inspire 2.1 2500 Speaker הנה אתר עם מפרט עליהם http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 ובזמן האחרון הם קופצים לי, אני שומע שיר והוא קופץ וזה לא בעיה בשיר שמעתי המון שירים בכולם זה קורה אותה תופעה, אני לא יודע אם הבעיה היא מהמחשב אם הוא נתקע או משהו וזה גורם לקפיצות כאלה תקיעות בשיר, או שזה הרמקולים בעקרון הם רמקולים ממש טובים ויש עליהם ביקורות טובות, עד היום הם היו טובים מאוד לא יודע מהקרה להם אם זה עוזר אז לפני איזה כמה שבועות חיברתי אותם לכבל מעריך של rca כדי לתלות אותם על הקיר אבל הם עבדו טוב עדין אחרי שתליתי אותם ורק בימים האחרונים זה קורה מה אתם ממליתצים לפרמט את המחשב ולראות אם הבעיה…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש המלצה לנגן עד 400 ש"ח , עם מסך צבעוני , שיהיה קטנצ'יק ויגיע עם כל מה שצריך ומפירמה מוכרת... יש לכם רעיונות ? (בבקשה רק מנסיון אישי זתומרת יש לכם את המכשיר או לאח שלכם..). אגב זו מתנה: תגידו איך המכשיר המגניב הזה הזה נראה לכם ? למשהו יש אותו ?
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
בעיקרון אני משאיר על הווליום הכי גבוה דרך הוינדוס ופשוט מנמיך ומגביר את הווליום של הרמקולים דרך השלט,עכשיו השאלה שלי היא האם זה פוגע בצורה כלשהי ברמקולים עצמם? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-