עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני נמצא בחו"ל והמערכת מיועדת לשימוש בחו"ל ! לפני מספר ימים רכשתי מסך LCD של סמסונג ("40 סידרה 5) בכ - 3400 ש"ח (וגם קיבלתי במתנה DVD של סמסונג - HR 773). ברשותי גם מחשב HTPC שהבאתי מהארץ (לוח אם - ASUS M3A78EMH HDMI). מעוניין לרכוש מערכת קולנוע ביתית (אני לא פריק של סרטים או מוזיקה) - מעוניין במערכת בעלת ביצועים סבירים. בדקתי באתר של סמסונג כאן מספר מערכות ואודה לכם באם תעזרו לי בבחירה כי אין לי מושג בחשיבות הפרמטרים השונים. המערכות שנראו לי מצפיה באתר הן: HT-TX715 ; HT-TX250 ; HT-TZ315 ; HT-TZ215T אין לי מושג בחשיבות של הפרמטרים השונים ... למשל, לחלק מהמערכות יש DOLBY DIGITAL ולחלקן אין ... לחלק יש DVD-AUDIO ולחלקן אין ... לחלק יש HDMI-OUT ולחלקן אין ... (כנ"ל לגבי W…

2. יש לי רמקולים ריצפתיים שכתוב עליהם : 50וואט NOMINAL 150 וואט מקסימום איזה עוצמה ב-RMS אני צריך מהמגבר לכול ערוץ כדי שאני אוכל לקבל תוצאה טובה ללא עיוותים כאשר אני מעלה את עוצמת הווליום?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  3. Started by guylederer0,

אהלן אני צריך את עזרתכם ... אני מאד מתלבט אם לקנות טלויזיה FHD או לחכות קצת אז אני בנתיים מתעניין ומקווה לקנות בזמן הקרוב ( חודש - חודשיים ) אלא אם כן תוכלו להגיד שצפויה ירידה במחירים ... אז ככה התקציב הוא 3000 ש"ח + - הכל תלוי בטלויזיה והאם היא שווה עוד 200 ש"ח הטלויזיה נועדה לשבת אצלי בחדר על הקיר ולהתחבר למחשב + לממיר אני צופה הרבה בסדרות וסרטים של 720p ביגלל המסך שלי ( T220P שהרזולוציה עליו היא 1920X1200 ) אני לא מצפה לראות הרבה תכנים דרך הממיר והמטרה היא לצפייה בסרטי FHD 1080p ואולי אם יתאפשר לשחק כמה משחקים בטלויזיה עכשיו ... אני חסיד גדול של סמסונג ואני מאד מרוצה מהמסך שיש לי כרגע שלהם ועשיתי בירורון ומצאתי את הדגם הזה ברשת טלויזיה Samsung LA32B530 LCD ‏32 ‏אינטש…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by moranhoresh,

איך אני יכול לראות תרגום עם קבצי SRT ב-Media Player Home Cinema ומקודד CoreAVC. משום מה התוכנה מבקשת אותי לעבור לקידוד Haali או WMR 7/9. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  5. קונה לאחי מתנת יומהולדת לחדר, רמקולים. יש רסיבר JVC 5062S DVD PIONEER 393-S ואני מתכוון לקנות לו את הJBL הבאים, במחיר ממש טוב (800 ש''ח) חדשים כמובן. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=31207# השילוב יהיה נורמאלי, כמו כן, מבחינת עוצמת רסיבר ביחס לרמקולים, זה לא יישרוף אותם בעוצמה גבוה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. שלום, חיברתי את הממיר של יס למחשב, ואני משתמש במדיה סנטר של ויסטה. הורדתי את מדריך השידורים של יס. הבעיה היא שלוח השידורים מפגר בשעתיים. למשל סרט שמתחיל ב10 מופיע שהוא מתחיל ב12, ומכיוון שההקלטה מתבצעת לפי השעון של המחשב, הוא לא מקליט שום דבר כמו שצריך. יש דרך לפתור את זה חוץ מהזזת השעון במחשב שעתיים קדימה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. שלום לכולם ! אז ככה , יש לי מוניטורים של DYNAUDIO BM6A וכרטיס קול מגדם FIREFACE 400 כמו שאתם מכירים . הבעיה שלי היא , שאני מנסה להפעיל שיר כולשהוא יש לי קפיצות מהמוניטורים אני שומע כמו פלאקים כאלה , טאק טאק טאק טאק משהו כזה ושאני נותן למחשב שלי להתאמץ טיפה זה משמיע קפיצות קצת יותר חזקות , עכשיו האפשריות שניסתי כדי למנוע את הבעיה הם : *ביטלתי את הכרטיס קול המובנה בביוס - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי זכרונות חיברתי + כול המחשב פירקתי חיברתי - לא נפתרה הבעיה *פירמטתי את המחשב והתקנתי ישירות את ההתקנה של ה FIREFACE הכרטיס קול - לא נפתרה הבעיה *ניתקתי את כרטיס ה FIRE WIRE שאליו מחברים את הכרטיס קול FIRE FACE , ניתקתי אותו ושמתי אותו בסלוט אחר במחשב - לא נפתרה הבעיה אבל איך כן נפתרה…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by extasa,

http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=15774&nav=1&listby= 470 שקל יש למישהו אותם שיגיד חוות דעת בבקשה! ועםיש משהו מאוד טוב במחיר הזה תמליצו ותביאו חוות דעת !

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by מאור247,

קניתי מערכת 5.1 למחשב ואני רוצה לכוון את הרמקולים כך שכולם יתנו כל אחד את מירב ההספק שלו...ולא שהרמקולים האחוריים יתנו פחות מהקידמיים...איך עושים את זה??

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  11. שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט לי תוכניות שהפסדתי ישירות למחשב (מהממיר) במחיר הנ''ל ושאלה לי אליכם: אפשר להשיג כבל קומפוזיט באורך של משהו כמו 12 מטר? והאם זה יוריד מאיכות שלו? פשוט המחשב רחוק מהנקודה של הממיר. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  12. ראיתי ביד2 שיש בלי סוף פטיפונים של סאנסוי ואני רוצה לדעת אם אני באמת עובר את האיכויות האלו.. אפשר להוציא ממנו RCA? לרסיבר תודה!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  13. Started by aquarius,

מה דעתכם עליה הרמקולים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=99&scat=199&tcat=30 האם השילוב בינם לבין הכרטיס קול הבא יהיה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4910

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  14. Started by zini1,

שלום לכל חברי הפורום! המגבר הקודם שלי מחברת מרנץ שבק חיים :'( אני מעוניין לקנות חדש וההתלבטות היא בין שני רסיברים והם: הרמן קרדן avr-130 דנון avr-1804 השאלות: 1) איזה מהם בעל איכות צליל טובה יותר לסרטים ומוזיקה? 2) איפה השמיעה טובה יותר עם מערכת רמקולים של bose או עם שני רמקולים מסוג PR160 Peerless ובנוסף סנטר ושני רמקולים אחוריים של דנון. 3) האם מגבר מסוג jvc rx-5042 שזול משמעותית יספק שמיעה טובה ביחס לשני הרסיברים לעיל?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  15. שלום לכולם , בהמשך לשיפור המערכת שלי אני רוצה לקנות עכשיו רמקולים קדמיים וסנטר. יש לי רסיבר YAMAHA RXV 1000 ו DVD של YAMAHA S796 . כרגע יש לי 2 קדמיים של MAGNAT VINTAGE ריצפתיים מצויינים לקולנוע ביתי אבל בינוניים מאוד למוזיקה. אני רוצה לשדרג את הרמקולים שלי למשהו יותר מוזיקלי ואיכותי ולהתאים להם גם סנטר טוב. בעיקרון יש לי עדיפות לרמקולים מדפיים כמו B&W מסידרת 602 מי שמכיר , זה הכיוון פחות או יותר. אם יש לכם המלצות מעניינות יותר בסדר גודל של התקציב של ה B&W אז תרשמו.. ( 3000 ש"ח ) לגבי סנטר יש את ה LCR60 שהוא מהסידרה של ה 602 המדפיים אבל לפי בדיקות שעשיתי הבנתי שהוא מאוד יקר ( 2400 ש"ח ) ולכן הייתי מעדיף להתאים להם סנטר יותר זול אם אפשר ושיהיה איכותי כמה שאפשר . ה…

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  16. היי אני מתלבט בין מספר דגמים של DVD שאני יכול לקנות בהנחה של 300 ש"ח מהמחירים שכתבתי פה. הייתי שמח לקבל רשמים ממי שמכיר, כמו כן הבנתי שיכולה להיות בעיה עם החיבור לטלויזיה- יש לי טלויזיה בת 10 בערך - יש סיכוי שהDVD יתחבר? הדגמים הם: OLYMPIC 5151 שעולה 400 ש"ח וכולל חיבור למחשב. HYUNDAI HV-DIV 3899 מחיר 625 - אומרים עליו (בתגובות גולשים) שהוא לא קורא כתוביות - הכוונה לכתוביות שעל MP3 או כל דיסק? לא הצלחתי למצוא תשובה לכך. TOSHIBA SD34 שכולל גם וידאו ועולה 1390 - שווה לי להשקיע במכשיר משולב (אני צריך גם וידאו) תודה רבה רבה למשיבים!!! ויום טוב, אריק

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  17. אני צריך כמה סטים של אוזניות דקות כאלו שאיתם אפשר לתקשר בצוות בשביל משחקי פיינטבול,אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות כמה כאלו אשמח לדעת

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  18. שלום אני מחפש בשבילי ובשביל בן דוד שלי שמתגיס שבוע הבא נגן MP3 חמוד שיהיה בו 128 מגה או 256 עדיף 256... והדרישות שלי ממנו הם: משלוח מהיר (1-4 ימים מההזמנה) או אפשרות לאסוף בעצמי את המוצר אבל שלא יהיה תקוע באיזה מקום רחוק...אני גר ביבנה שזה במרכז אז אני רוצה מקום שיהיה באיזור לדוגמא ת"א וכו... הייתי רוצה משהו כזה בערך ולא בצורה של הסוללת אצבע אבל אם אין אז אין... http://www.netaction.co.il/Files/PromoBigImage/19351.jpg וכמו שאמרתי עד 400 ש"ח תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  19. איך הרסיבר הזה? http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=93&CategoryID=92&Page=1

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by Check_Point,

יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  21. יש לי 1500 ש"ח 2 דברים שמאוד חשובים לי מהנגן 1. נפח אכסון של 4 ג'יגה לפחות 2. זמן סוללה ארוך במיוחד יש לציין ש הIRIVER H10 שאני לא מבין למה כולם מתלהבים ממנו, מחזיק רק 14 שעות ואין סיבה שאני אקח אותו. חשבתי על Creative Zen Touch 20G מה אתם אומרים? הוא מחזיק 24 שעות, והכוונה לקבצי אםפי3 באיכות 128 וכל הקבצים שלי באיכות 256, ובודדים מעטים באיכות 320. אז מה אתם אומרים הקריאטיב שווה? לגבי אוזניות אין לי מושג מה לקחת, אני מחפש Noise Cancelling Headphones ותקציב. נגיד עד 700 ש"ח.. שיהיו אוזניות ממש טובות, אני אשמע בהם מוזיקה קלאסית.

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  22. Started by thegodx,

חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. שלום לכולם. רכשתי את מצלמת הוידאו הבאה : http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/h ... tions.html אני מחפשלרכוש נגן שבאמצעותו אוכל לראות את הסרטונים שצילמתי. האם חייב לקנות נגן בלו ריי או שניתן גם לירכוש DVD שתומך ב-MPEG4 עם יציאת HDMI? ואם אפשר אשמח לקבל גם המלצה למכשירים ספציפיים. תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש לקנות אוזניות BLUETHOOTH לשימוש עם IPHONE. עדיפות להזמנה מחו"ל. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. Started by msinai,

המלצות לרכישת מכשיר " TV 55 . חברה ? דגם ? כל יום יוצא דגם אחר וחנויות מעונינות להפטר ממלאי ישן . מחיר 15000 +-

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.