עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by baruh443,

היי, בנדוד שלי רוצה לקנות מערכת לחדר שלו ב2000 שקל, אז אני לא רוצה שהוא סתם יבזבז את הכסף על משהו לא טוב, אז אם אתם בבקשה יכולים להביא לי משהו טוב בעד 2000 שקל אני אודה לכם מאוד רק כמה דברים שחשובים לו: הוא רוצה לחבר את זה לטלוויזיה בינתיים (עד שהוא יוכל להעביר את המחשב לחדר) והוא רוצה 7.1 אבל אם יש נגיד 5.1 יותר טובים במחיר אז זה גם סבבה נראלי... אבל עדיף שתביאו גם 7.1 כי זה מה שהוא רוצה.. וצריך שיהיו לזה כבלים ארוכים כי הוא רוצה לפזר אותם ברחבי החדר מבינים? הוא רוצה לתלות אותם על הקיר, 2 מעל המיטה שלו2 בקיר ימין 2 בקיר שמאל ו1 בקיר מולו... תודה רבה מראש לכל מי שעוזר!

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  2. Started by shaharo,

שלום קראתי את המאמר המצוין שיש בדביק בראשית העמוד והוא נתן לי מושג לגבי מה שאני צריך. אני מחפש מערכת למוזיקה בלבד, אני רואה סרטים לעיתים ממש נדירות, והאיכות שלהם לא כזאת מפריעה לי. הבנתי שאני צריך לקנות מגבר 2 ערוצים או רסיבר 2 ערוצים. את הרסיבר אני כנראה קונה בארצות הברית, וחיפשתי משהו טוב שיתאים למחיר שלי 150-250$ אני יודע האפשרויות לא רבות , אבל זה התקציב. לכן חיפשתי במן זאפ אמריקאי http://www99.shopping.com/xPP-home_audio_receivers--2__stereo_ בקשר לרמקולים אין לי מושג בכלל איפה להתחיל, איזה סוג לקנות את הרמקולים אני כנראה יקנה בארץ. התקציב שלהן הוא בסביבות 1500 שקל. אני מבקש המלצות מה לקנות? גם בקשר לרסיבר וגם בקשר לרמקולים, אם יש עוד רעיוניות אשמח לשמוע. המערכת היא…

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  3. Started by hagay,

הצלחתי לארגן 1000 שקל בשביל לקנות מערכת סרואנד למחשב החדש שלי.. ואני מתלבט בין : Creative Inspire 5.1 5200 או Logitech® Z-640 - 5.1 Configuration 51 Watts שניהם מגיעים מחברות טובות מאוד... אני מכיר את הנסיון של קריאטיב בתחום הסאונד וגם יש לי כרטיס קול שלהם.. ולוגיטק ידוע שכל מוצר שלהם זה ברמה הכי גבוהה שיש... אז מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by YoTaMi,

אני רוצה מערכת קולנוע בייתי שיהיה עם 4 רמקולים + 1 סאב + מגבר. ככה עד 1600 שקל ... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  5. טוב אז ככה אנחנו במהלכי בניה של בית ועכשיו אנחנו רוצים לקנות לבית מערכת קולנו ביתית בסביבות ה2500-3000 ש"ח אז אני צריך המלצה לרסיבר ורמקולים העומדים בתנאי המחיר ואני צריך המלצה לגבי מיקום הרמקולים לפי מספרם בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. צריך המלצה למערכת קולנוע ביתי תקציב של עד 3000 שקל ל - LCD ו - 1000 שקל לאודיו, מומלץ גם שיהיה DVD כחלק מהמערכת (אבל לא חובה). נתונים / דרישות נוספות : - LCD צריכה להיות 32 אינץ'. - זה לחדר 8 מטר אורך על 4 מטר רוחב על 2 מטר גובה, בקשר לפיזור של הרמקולים באמת אין לי מושג אשמח שכחלק מההמלצה גם ימליצו לי על זה. - אם כדי לחלק את התקציב בצורה שונה, אני גם אשמח לשמוע מה אתם מציעים. - מה מרחק הצפיה המומלץ מ - LCD 32'?. מקווה שזה מספיק מידע, אם לא תציינו אני ישתדל להוסיף בהקדם, תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  7. שלום. בימים אלה אני מעצב מחדש את החדר שלי ומחפש מערכת קולנוע ביתי. אני לא מבין בכלל בתחום זה והחלטתי להתייעץ אתכם, ריפרפתי על הדביקים ועל דיונים שונים בנושא ועדיין אני זקוק לעזרה. אז ככה: החדר הוא חדר קטן, בערך 10 מ"ר, אני מחפש מערכת בתצורה של 5.1 עם מגבר, לצפייה בסרטים בעיקר, עם אפשרות לחיבור למחשב ולדיוידי. המערכת לא צריכה להיות HighEnd אלא מערכת סבירה, אני לא מתכוון לשמוע בה בפול ווליום ולא נראה לי שאני אתקרב אפילו לחצי. יש לי כ-2000 ש"ח להשקיע במערכת כזאת עם מגבר. אין לי העדפה מסויימת לחברה, רק שהצליל יהיה נקי ויפה. נ.ב: הרמקולים הולכים להיות צמודים לקיר, והסאב מתחת לטלוויזיה, באוויר (קונסטרוקציה מיוחדת), אם יש לכם הארות או המלצות מסויימות בקשר למערכת אני אשמח. תודה מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by XpHunTeR,

שלום, ברצוני לשדרג את חווית השמיעה שלי כאשר אני צופה בתכניות טלוויזיה וסרטים, ולכן אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. חיבור הטלוויזיה שלי למערכת הסטריאו אמנם הטיבה עם הדבר,צליל חזק יותר ונקי יותר, אך זה עדיין אפילו לא מתקרב למה ששומעים בקולנוע (סראונד). אני מעוניין לקבל מידע על מערכות קולנוע ביתיות וגם המלצות למערכות כאלו. ~איזו חברה שולטת בתחום? על מה אסור להתפשר כשקונים מערכת כזו? ~שמעתי שלרמקולים מעץ יש צליל יותר משובח, והם גם נשמעים ונראים יותר טוב. מה אתם חושבים? אני עוד לא סגור על התקציב, מניח שמשהו בסביבות ה 4K ?.... תודה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  10. אני צריך המלצה למערכת קולנוע ביתית שתכלול רסיבר, רמקולים, סאב, lcd 32" ו DVD תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום, אני חושב על לקנות למחשב שלי במקום Creative Inspire 5200 רמקולים יותר איכותיים. אני רוצה מערכת טובה ששווה את הכסף, עד 1500 שקל, בעיקר לסרטים ומשחקים, משהו שאני ארגיש את ההבדל בין זה לקרייטיב... אפשר המלצות?

• 5 תגובות
    • 954 צפיות
  12. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות מערכת רמקולים טובה 5.1 הבנתי ש5.1 פחות טובים לשירים זה נכון? אהה והתקציב זה 750 800 שקל

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  13. חשבתי על LOGITECH Z5500 איך הם ? יש לי LCD 32 אינץ בחדר אפשר לחבר אליה והכל ? האם הרמקולים האלה טובים או שיש משהו עדיף מבית CREATIVE וכו' ?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  14. אני מחפש מערכת, לאו דווקא סרוואנד אבל מה שאני מחפש זה מערכת שתהיה עם צליל איכותי מאוד ואני רוצה שישאר איכותי בווליום גבוה מאוד, אני יודע שהאיכות יורדת אבל... הכי איכותי הכי טוב. נכון לעכשיו אני חושב על ATP 3 אבל אני לא יודע אם המערכת עומדת בסאוונד גבוה... אם יש לכם מידע על ATP 3 או הצעות אחרות אתם מוזמנים לחלוק אותם איתי :smoke: כמה שאלות אחרונות... האם הכרטיס קול על ה P4P800 יספק איכות מספקת וכמה הבדל אני ארגיש בקניית AUDIGY 2 ? ושאלה אחרונה, אם אני מגביר את הווליום לרמות קיצוניות, האם יכול להיווצר לרמקול נזק בלתי הפיך ?

• 3 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by Hzur,

ככה.... יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1 בחדר שמגיעה עם הדיוידי והמגבר בתוכו של VERTEX שקיבלתי במתנה.... תכ'לס היא לא רעה בכלל אבל אני חושב לקנות משהו קצת יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה שיהיה אפשר לשמוע הכל דרך המערכת(גם את המחשב, הממיר של הכבלים, ועוד חיבור של הפלייסטיישן....) כרגע יש לי בה רק 2 Line in ככה שאני צריך להחליף כל פעם.... בהתחלה חשבתי לקנות רסיבר ורמקולים נטו, דיוידי אני לא צריך כי גם ככה אני לא משתמש בו... רק רואה סרטים מהמחשב ויש לי יציאה לLCD ככה שאין בעיה.... אבל ממה שקראתי רסיבר ורמקולים איכותיים זה סיפר לא זול בכלל ואני מעוניין להשקיע באיזור ה 1500 או אפילו 2000 אם זה יצדיק לסאונד בחדר ובמחירים האלה לא בטוח בכלל שאני ישפר בהרבה את המערכת סאונד שיש לי עכשיו…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  16. שלום.. ברצוני לקנות מערכת שמע למחשב הנייד שלי, כרגע אני עובד עם מגבר ורמקולים סטריאו אני ממש לא מרוצה מהצליל.. הם דיי ישנים אז אני לא מתפלא.. עכשיו, אני רוצה לקנות משהו חדש אני לא יודע מה יהיה יותר כדי (מגבר + שני רמקולים סטריאו) או כרטיס קול חיצוני למחשב ואז לחבר אליו את הרמקולים.. אני רוצה את המערכת הזו ר-ק למוזיקה וחשוב לי הצליל הצלול וגם קצת באס.. אני שומע בעיקר rock / ישראלי אבל רוצה שגם hip hop / דאנס ישמעו טוב. התקציב שלי כאמור הוא 1500-2000 ש"ח לכל המערכת. תודה לעוזרים [:

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  17. טוב אחותי רוצה לקנות צלמת ווידיאו ואין לי הבנה גדולה בזה זה נועד למשפחה ולא לדברים מקצועים אז תתחשבו בזה הם ביקשו גם מצלמה ששומרת על ארד דיסק או פלש למישהו יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by laviko1,

שלום. יש לי ווינדוס 7 ואני צריך המלצה למקודדים(אם אפשר גם קישור) שיעבדו לי טוב בסרטים, יש לי מערכת 5.1 X540 ואני לא מצליח לשמוע סראונד המקודדים שיש לי כרגע כנראה לא תומכים( ב XP הם עבדו דווקא טוב) תודה

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by Nachum987,

שלום חברים, מבקש עזרתכם למתאם מmicro HDMI לHDMI. האם כל מתאם יעשה את העבודה, או שיש כאן משחק של איכות המחבר וכו'? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  20. Started by iakovl,

כחלק מהשיפוצים בבית החדש עשו לאמא שלי "מסגרת" גבס לLCD 37 שלה עכשיו השאלה היא רק איזה סוג של מתקן לשים שם, זרוע עם מפרקים, חיבור קבוע... צריך המלצות למתקן בתקציב לא גבוהה (גם ככה אמא שלי חרגה עם השיפוצים) ועוד שאלה אחת אני מתכנן לרכוש לחדר שלי LCD 42/40 הבעיה היא שהקיר שאני מתכנן לשים עליו את הטלויזיה הוא קיר גבס (היה חלון ענק שנהרס ולכן סגרו הכל בגבס) באיזה פתרון עדיף להשתמש במקרה הזה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by SpEcToR,

בנתיים אני חושב על NANO IPOD.. אבל אני לא יודע =\ אני רוצה נגן 2 גיגה ולא יותר מ-1000 שח.. רצוי שיהיה קטן... והייתי שמח למסך צבעוני.. =\ לא יודע למה...( אבל תביאו לי גם ללא אם הוא יותר טוב...)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Golden Fish,

שלום, אני צריך המלצה על נגן DVD עם תמיכה בכתוביות + יציאת usb. תודה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  23. שלום, אבקשכם לתת לי המלצה לנגן DVD להורים. חשבתי לרכוש סתם נגן ב 150 שח במחסני חשמל. מישהו מכיר אותו? האם הוא תומך עדכון חומרה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by shaharo,

שלום אני צריך המלצה לנגן MP3 Flash שישמש לי כזכרון נייד , שיהיה קטן , זמן סוללה מרבי, רדיו + הקלטה מהרדיו.. ואם אפשר תמיכה בפורמטים רבים. תקציב לא משנה .. תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  25. Started by Torment,

שלום! אני רוצה לקנות נגן MP3 בעל נפח של 15GB לפחות, אני לא צריך שום פיצרים מיוחדים, רק שינגן באיכות טובה ויהיה בעל נפח גדול. קראתי ביקורות על ה H10 20GB, אבל הרבה אנשים לא מרוצים ממנו, הוא נתקע, אם הבטריה נשברת אי אפשר להחליף אותה ועוד. קראתי גם על הH320 והרבה אומרים שהוא טוב, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום, והוא יחסית יקר. מה אתם אומרים? תציעו לי נגן טוב. כמו כן, עד כמה נגני HDD שבירים? האם אני יכול לרוץ איתו, הוא יעשה Skipping? תודה.

• 12 תגובות
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.