עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לנצל את המבצעים שיש כרגע בבאג וב KSP ולרכוש אוזניות חדשות עם מיקרופון לאייפון. הסתכלתי קצת וראיתי 2 זוגות שעניינו אותי: Q350 של AKG ו +SE115m של Shure. אני שומע בעיקר רוק אך גם יוצא לי לפעמים לשמוע בלוז, קלאסי ופסיכודלי כמו פינק פלויד וכו' אשמח לקבל המלצה מכם לאוזניות מתאימות תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by tranquil,

הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by chen902,

אהלן חברה, יש לי מגבר סטריאו JVC RX- 3 180 Watts ואני מחפש לו רמקולים בתקציב של עד 1000 שקלים, עדיפות ליד שניה שיצא משהו טוב.. המגבר רוצה 8~16 אוהם לרמקולים.. כרגע יש לי רמקולים של Pioneer שאני די מרוצה מהם אבל הם 6 אוהם ואני מבין שלא בריא למגבר.. אשמח לקבל המלצות לרמקולים, וכמו כן הסבר קצר על עכבה של סאב וופר (אקטיבי \ פאסיבי, אם זה משנה באותה מידה).. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  4. אני חייב לקנות היום או מחר אוזניות אז חשבתי על ה MX 400 או 500 ואל תציאו לי את ה550 כי זה לא יגיע עד מחר תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  5. היי רציתי לקבל חוות דעת על חברת הרמקולים האיטלקית 18sound ניסיון, אמינות, איכות, עוצמה. בבקשה רק מי שמבין שיענה תודה!

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Aviad6,

כאשר אני מחבר מצלמת וידאו לחיבור dv ולמיקרופון בו זמנית יש לי הפרעות -רעשים באודיו. המצלמה ניזונה מחשמל וחיבור המיקרופון מחובר ללין אווט של מגבר (חיברתי מפריד אדמות ומנחת לחיבור אודיו) למרות שחיברתי מנחת ומנטרל אדמות יש לי רעשים. איך אני נפטר מהרעשים האלו???? please..... אני עובד על זה כבר חודשיים.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. טוב השאלה היא כזאת נגיד יש לי סרט שהוא BLURAY במחשב או שהוא בפורמט X264... יש אפשרות לראות אותו באיכות הזאת בטלוויזית LCD? כאילו אפשר איכשהו לחבר את המחשב לLCD ולראות באיכות של HD ?

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. אני לא חשבתי שניתן כל 5 דקות לשנות מיליון פעמים תדעה. כבר נהייתי מבולבל על כל הראש אך עכשיו נקח אוויר ונדבר בלי בלאגן התקציב עומד סביבות ה2200-2500. בתחילה רציתי את ה-Z5400 או 5500 , אבל אני אחד שממש אוהב לשמוע מוזיקה באיכות חשוב לי שמיעה אודיופילית וראיתי שאני יכול להשיג במחיר ממש דומה חוויה הרבה יותר טובה. (תקנו אותי אם אני טועה). לסופו של דבר אני מתלבט בין הDENON 1601 ב800 ש"ח, DENON 1507 ב1100 ש"ח,ו YAMAHA RX-V 457 ב1200 ש"ח. עכשיו גם חשוב לי להגיד שהמטרה שלה אני ארצה את המערכת היא בכדי לשמוע שירים מוזיקה ומשחקים. מכל דבר המון. הייתי רוצה שעד כמה שאפשר שיהיה איכותי וגם עוצמה טובה.(כרגע אני עם X-540 ויש להם אחלה עוצמה,אבל הייתי רוצה יותר עוצמה והרבה יותר …

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by MightYaad,

אני מחפש טלויזיה שתשמש לי גם כמסך מחשב (למשחקים סרטים ועבודה משרדית) וגם כטלויזיה.... המרחק צפיה עומד על 2 מטר הגודל שאני רוצה הוא 32" עם Full HD אני לא ממש יודע איזה מסך עדיף...אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסכים טובים במחיר הזה... עדיף שהמחיר ישאף כמה שיותר לכיוון ה2000 ש"ח ולא מעבר... הטלויזיה ששמתי עליה עין בינתיים היא Samsung LA32B530

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by avidan28,

טוב זה קצת מורכב אני רוצה לתכנן מחשב סלוני שמיועד לנגן סרטים אבל....שיהיה במארז קטן מימדים.משמע אומר שיהיה הכל מובנה בלוח כולל הכרטיס קול. רוב כרטיסי הקול היום לא משהו אז אני רוצה לחזור אחורה לכרטיס SOUNDSTORM.השאלה אם זה כדאי או שרצוי לוותר ולבנות מחשב במארז יותר גדול ולשים כרטיס בסוקט PCI רגיל ולהשקיע בחברה כמו אודיוטרק. אשמח לעצות כי אני יודע שהלוחות עם הכרטיס המשולב קצת קשים להשגה. כל מי שיש לו ניסיון עם הכרטיס הזה אשמח לקבל חוות דעת אם כדי בכלל לבסס עליו מערכת או שאין כל טעם לחזור 3 דורות אחורה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  12. למשל sharpness - על כמה?noise reduction - מכוון אצלי על OFF אבל יש אפשרות ל - HIGH \ MEDIUM \ LOW mpeg noise reduction - אותם מצבים על מה לכוון אותם? יש בשלט אפשרות בשם theatre שמתי שאני לוחץ עליה זה עושה את המסך בצבע כהה ושאני עושה OFF חוזר להיות רגיל\בהיר יש לי מערכת קולנוע ביתית טובה שמכוונת אצלי על CINEMA שזה 5.1 ערוצים , קיצר איך לכוון אותה?

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

המכשיר עצמו מראה נורה אדומה,השלט עובד אבל אין תגובה,לוחץ על הדלקה ושום דבר לא קורה... ניתקתי מהחשמל וחיברתי ועדיין לא עוזר,המכשיר בן כחודש נרכש דרך 'באג'. מישהו נתקל בזה? מה דעתכם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  15. שלא מקבלים יחד עם המכשיר (לא כמו בגירסה האירופאית..) לי, לפחות, זה היה ממש ממש ממש חשוב כי אני טס לחו"ל לטיול ארוך והייתי חייב את אופציית ההטענה הזאת.. מדובר, אגב, על ה-EXTERNAL BATTERY PACK שמאפשר לטעון את המכשיר עם 4 סוללות AA רק בעיה אחת - זה באתר של IRIVER וביררתי איתם - הם לא עושים משלוחים לארץ! אז תאלצו למצוא מישהו בארה"ב שיביא לכם את זה... זה הקישור:https://secure7.nexternal.com/shared/StoreFront/default.asp?CS=iriver&BusType=BtoC&Count1=472332179&Count2=389472603&CategoryID=9&Target=products.asp יום טוב לכולם !

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת עם למכשיר הזה יש דיסק קשיח כי אני לא מוצא עליו מידע באתר היצרן ? וגם רציתי לדעת את חוות דעתכם על המכשיר? תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  17. אני לא צריך משהו מקצועי וכזה. פשוט שיהיה כיף לשמוע איתם מוזיקה. חשבתי על ה-sennheiser hd202 ב160 - מה אתם אומרים עליהם? ד"א צריך כרטיס קול ייעודי בשביל זה או שה-on-board מספיק?

• 0 תגובות
    • 932 צפיות
  18. טוב אני חייב המלצות על מסכים חברות מפרטים , אני בקרוב צריך לקנות ועדיין לא גיבשתי רעיון... תמליצו , 26 ' עד 3000 ש"ח!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  19. אני רוצה לקנות מערכת לחדר זולה יחסית האם SAMSUNG - MAX-ZS720 היא מערכת טובה?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  20. שלום רב חברים, בחיפושים אחר מכשיר הולם ואיכותי עבור הבית, בכדי להפוך את הטלויזיה ( FHD ) למיני מחשב או בעצם, SMART TV גם כן. ובכן, בחיפושים, בתערוכת CES 2013, נתקלתי בביקורות במוצר חדש, רציתי לשתף את הפורום, לא מצאתי שום אזכור או נושא על כך. ובכן, זהו המכשיר מאתר החברה: http://www.archos.com/products/home/archos_tv_connect/index.html?country=il〈=en וכמובן סרטון הסבר ע"י נציג בתערוכה: וסרטון נוסף : http://www.engadget.com/2013/01/09/archos-tv-connect-hands-on/ :Tech Specs [table][tr][td]Storage[/td][td]• Flash memory: 8 GB* • Expandable via micro SDHC Slot up to 32 GB [/td][/tr][tr][td]Operating system[/td][td]• ANDROID™ 4.1 “Jelly Bean” [/td][/tr][tr…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by davidz,

יש לי אפשרות כרגע להביא אוזניות מחו"ל (ארה"ב) אני לא מבין באוזניות כ"כ אז אשמח אם תכוונו אותי קצת מעוניין באוזניות סגורות (על כל האוזן) טווח מחירים (30$-35$) ישמשו לשמיעת מוסיקה (בעיקר אלקטרונית) יש אוזניות מומלצות בטווח המחירים הזה? אם אפשר גם לקבל המלצה איפוא לקנות (אינטרנט) :

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by 47,

אני עם אוזניות הBeyerDynamic DT931 שלי גיליתי שהן יכולות ליצור אפקט סראונד דיי משכנע(עם מה שעובד בטכנולוגיית "3D Audio"). עכשיו, אני תוהה אם יש איזה תוכנה\חומרה שיכולים להפוך סראונד 5.1\6.1\7.1 רגיל ל3D Audio. ניתקלתי בדבר הזה, אבל אין מספיק מידע ותמונות(חיבורים)- מישהו יכול להביא ביקורות עם יותר מידע עליו? ועוד משהו, לא הבנתי אם יש כרטיסי קול "רגילים" שיכולים לעשות בדיוק אותו הדבר? אלכס.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. למישהו יש מושג? זה דומה מאוד לאריאל אבל לא בדיוק...

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  24. אני צריך אוזניות לMP3. אני אקנה מNewEgg אלא אם יש לכם המלצות אחרות לחנויות (אין צורך למשלוח לישראל) לשמיעת מטאל בעיקר, לא צוואר! ועדיף כבל כמה שיותר עבה ואיכותי. אשמח להמלצות, תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.