אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה מערכת קולנוע ביתית לסלון בשביל לשמוע חזק, נקי, ברור, ושיהיה איזשהו כיף בלצפות בסרטים עם איזשהו סראונד. הרמקולים של הטלוויזיה לא מספקים, וכשאני מחבר מערכת סטריאו זה לא משהו... השאלה הראשונה שלי זה האם בכלל מערכת כזו תתאים לי לסלון? יש לי סלון דיי גדול מאחר והוא מתחבר גם עם המטבח והחדר אוכל וזה יוצר חלל ענק, לא כמו בחדר רגיל. ולא רק זה, התקרה בסלון היא בגובה 5.70 מטר (לעומת חדר רגיל שזה בערך 2.70 מטר). אני חושש שזה לא יתאים לי מאחר שהצליל יתפזר וייתכן וגם לא יישמעו טוב...מה גם שאין לי מקום מאחורה לתלות את הרמקולים.. השאלה השניה, אם זה אכן ישתלם לי מערכת קולנוע לסלון, היא איזו מערכת לקנות. DVD כבר התחלתי לחפש לבד (כנראה שאלך על Pioneer DV-400 שמחירו 650 ש''ח), עכשיו…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי אנשים. כבר כמה זמן שאני חושב לרכוש מסך בין 47 ל-52 אינץ' וקצת שוטטות באינטרנט נתנה לי רעיון כללי לגבי המחירים והאפשרויות. כרגע, טווח המחירים שלי עומד על 5000-6000 (מקווה לא לחרוג ממנו). סאונד בטלוויזיה מאוד לא רלוונטי. גם לא פיצ'רים מיוחדים או כל דבר אחר. איכות התמונה מהווה השיקול היחיד והכי חשוב שלי. חשובה לי תמונה באיכות מצוינת (אך ורק 1080p מן הסתם). נכון לעכשיו יש לי שתי טלוויזיות בראש: LG - 50PK550. עולה בסביבות ה-6000 בארץ. ממה שמצאתי עליו, אומרים עליו שיש לו תמונה מצוינת (לא הכי טובה כמובן, אבל מצוינת), הרבה פיצ'רים יחסית, וכו'. LG LH30 - 47 אינץ'. על זו אין לי מספיק מידע חוץ מזה שהיא עולה בסביבות 5500 ואמורה להיות באיכות טובה. אם תוכלו לעזור אשמח מאוד…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
טוב שלום חברה .. צריך פה עזרה , אני מחפש טלויזיה לחדר .. כיום יש שמה Lcd מעפנה 26" וזה פיצי לי זה נראה כמו פשוט תמונה על הקיר ולא נוח לראות הגודל שאני מחפש הוא 42" עכשיו השאלה מה עדיף לי Lcd / פלאזמה ... אשמח לדעת יותר על ההבדלים בינהם ומה ההיתרונות והחסרונות שיש לכל אחד .. שימושים סרטים / xbox וכ"ו בנוסף אני ירצה לדעת מה אני צריך לחפש בlcd/פלאזמה שאני הולך לבחור אחת.. אבל הפעם [להבדיל מהlcd שברשותי עכשיו] אני מחפש מותג מוביל ומוכר ... ושוב דגש על איכות צפייה ותמונה .. דרך הגב פוסם היום בעיתון פלאזמה של toshiba 42" במקום " 10580 " ב 4245 ... לא נתנו מפרט שלה ומחיר נראה לי מוזר מה אתם אומרים על כל המצבעים האלה שמפרסמים בעיתונים כל שני וחמישי ... מצטער על כמות השאלות ומי…
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה למסך טלוויזיה LCD אשר שימושו העיקרי יהיה לחיבור למחשב מה שחשוב שיהיה לו תמיכה של NR דרך חיבור ה-VGA וזהו בעקרון בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הי חיברתי היום כבל HDMI בין המחשב שלי (כרטיס מסך של ATI) לבין ה LCD (טלווזיה של טושיבה) שלי ואני לא מצליח לקבל תמונה על ה LCD. ניסיתי קצת לחפור בהגדרות ולא מצאתי כלום, המחשב פשוט לא מזהה את הטושיבה. ניסיתי להסיר את הדרייברים לגמרי והתקנה מחדש וגם לא עזר. משתמש עם וינדוס 7 64 ביט. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! יש לי שאלה מאוד דחופה ומאוד חשובה ואודה מאוד למי שיוכל לעזור לי! אני לא מבין בכלל בסאנוד ורציתי להקיט משהו במחשב. כיצד אני עושה זאת? אני עובד עם ויסטה, והורדתי כמה וכמה תוכנות ושון דבר לא עוזר. אני רוצה להקליט את מה ששמועים באותו זמן במחשב ברמקולים שישאר לי תמיד בקובץ, ואחרי שאני מקליט ושומר, ומנסה להפעיל, לא שומעים כלום והקבוץ שוקל 0 BYTES. אולי מישהו יכול לעזור? אודה לו מאוד מאוד! נ.ב. ראיתי גם בהגדרות ב- OUND בויסטה שהקלטה, שזה מכוון לLINE OUT וזה גם לא עוזר. מה לעשות? תודה רבה מראש![br]פורסם בתאריך: 29.03.2008 בשעה 21:10:54 האם זה לא חוקי מה שאני שואל? אודה מאוד למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סאב פאסיבי שאני רוצה לחבר אותו לרסיבר. לרסיבר יש אפשרות לחיבור LFE בלעדי לסאב, וגם בחוברת ההדרכה מציינים שהרסיבר תוכנן לעבוד עם סאב אקטיבי, וכך גם תוכנן החיבור כניסה שלו. לסאב יש רק כניסה של כבל רמקולים- אדום שחור. השאלה אם הפיכת הסאב לאקטיבי על ידי קניית מגבר חיצוני פשוט, תהיה פתרון טוב. דוגמא למגבר שחשבתי לקנות: (בדרך כלל משתמשים בכאלה לסאב של אוטו..) http://www.ebay.com/itm/Mini-2-Channels-Hi-Fi-Subwoofer-Stereo-Audio-Amplifier-Amp-Car-Motorcycle-Boat-/271907260571?hash=item3f4eef889b ועם מגבר כזה, אני מתכנן לחבר כבל LFE מהאדום או מהלבן של המגבר לכניסה ברסיבר. אשמח לשמוע אם מישהו כבר ניסה את זה, ואת התוצאות שמע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש לי את ה Logitech X540 וכשאני לא על מצב מטריקס ואני שומע מוזיקה נגיד בWINAMP אני לא שומע בסנטר בכלל הוא לא מוציא אבל כשאני רואה סרט למשל הוא מוציא.. זה תקין? שאלה שניה זה איך אני יכול לדעת שהדרייבר קול שלי מעודכן והכל כמו שצריך? יש לי רילטק שאלה אחרונה זה את האוזניות משנה איפ]ה אני מחבר? לקונטרולר של הרמקולים או ישירים למחשב? תודה רבה חברים!
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
התקציב לא ברזל אבל אין כוונה להוציא הרבה ואין דרישות איכות-אודיופילית במיוחד. סתם אוזניות לבתי כדי לחבר ל-XPERIA X10 MINI PRO שלה. דרישות: 1. עמידות כלל האפשר כי היא זורקת אותן בכל חור. 2. עדיף משהו לא מגושם - היא בת 11. 3. איכות אודיו לא זבל. 4. אם אפשר עיצוב צעיר ויחודי, צבעוני. לא מאוד קריטי אבל זה משחק בגילאים האלה. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מותקנת אצלי כרגע בחדר טלויזית LCD 32 אינטש',הדגם המדויק הוא : LG 32LK310Y בחדר אחר עומדת להיות מותקנת טלויזית 32 אינטש'(LG 32LV251Yׂ) בעיקרון,אני רוצה לדעת מה ההבדלים המרכזיים בין שתי הטלויזיות. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים. בחדר אצלנו מחובר HTPC לטלוויזיה. החלטתי לצרף גם שידורי עידן+ אך מכיוון שאנני רוצה לעבור מיציאה ליציאה ולחבר עוד מכשיר, נראה לי שהפתרון היעיל ביותר הוא לקלוט את הידורים ב HTPC ומשם לשדר אותם לטלוויזיהץ מכאן עולה הבקשה להמלצה על מקלט לעידן+ שמתחבר למחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברה, אני מתכנן ליקנות סב ואני רוצה שתמליצו לי על משהו חזק ביותר משהו שירעיד חדר כי אני חולה על טראנסים עד 1000 ש"ח תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום יש לי טלויזיה LCD של LG בגודל של 37" והיא ממש חמה היא פולטת חום גם מאחורה וגם ממש מהמסך עצמו (מקדימה) זה בסדר? כאילו ככה זה תמיד? זה טבעי למסכים כאלו? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
למרות שקראתי כמה פוסטים ישנים על נגני archos אני חושב שמגיע לחברה הזאת עוד פוסט. אני מתלבט אם לקנות את ה- Gmini 220 או ה- Gmini XS 200. בדקתי בשני אתרים בינתיים בקשר למחיר שלהם והרי ההשוואות: Gmini 220 1399 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1498 שח בPDAstore Gmini XS 200 1649 שח אצל היבואן (או המפיץ הראשי) 1580 שח בPDAstore לא מצאתי את ההבדל העיקרי ביניהם שמצדיק את השוני במחיר לשניהם יש 20GB, ל220 יש תמיכה בהצגת תמונות (בגווני אפור) והמסך שלו יותר גדול (להזכיר לכם שהוא הזול מביניהם). עכשיו השאלות שלי הן: א. הנגנים תומכים בעברית? ב. צריך תוכנה בשבילם או שפשוט מעבירים את הקבצים כמו דיסק קשיח? ג. אם מישהו התנסה או יש לו אחד אז מה החוות דעת שהוא נותן? ד. מה ההבדל המז**** ביניהם …
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא מסתדר לי כל כך... מישהו יכול להסביר לי?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום!! יש לי דיוידי חדש ורסיבר אני יודע שאני צריך לחבר את הדיוידי בכבל אופטי לרסיבר והשאלה שלי אם אני יכול לחבר את הרסיבר באייסי3 או בדיטיאס ורמקולים קידמיים לרמקולים רצפתיים שיש לי ואת האחוריים וחיבור ליין אין של הטלויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום רב, אח שלי גנב לי את הרמקולים ואני לא יכול לשמוע. אני שם את האוזן על המחשב ועל המסך ולא יוצא שום קול. זה מעצבן כי כשאני מקליד אני שומע את הקול של המקלדת מקלידה, אז זה אומר שגם המחשב אמור להשמיע קול. נראלי אני אטבע את אייבורי הרמאים האלו שמכרו לי את זה. אשמח אם תוכלו לעזור לי בתיקון הבעיה בסאונד בתודה, חיים בליזובסקי
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אני מחפשת אוזניות אלחוטיות עבור אמא שלי . לא יודעת איזה סדר גודל של מחיר זה אמור לעלות אבל חשבתי משהו בכיוון של 500 ש"ח . אם מחירי הכניסה של הדגמים הסיבירים,הם יקרים יותר או זולים יותר אשמח גם לשמוע חו"ד ,כך שאני יכולה להיות גמישה קצת בתקציב .מקסימום אחסוך עוד קצת. לעניין האוזניות , אני מעדיפה לקנות לה אלחוטיות בגלל הנוחות והמרחק ישיבה מהטלוויזיה (בין 3-4 למטר) . אציין 3 דברים שקצת רלוונטים : 1) לא חשובה כ"כ האיכות שמיעה . סה"כ זה למטרת שמיעת חדשות וכמה תוכניות טלוויזיה . חשוב שתהיה קליטה טובה ורציפה . 2) עדיף אפשרות כיוון ווליום עצמאי באוזניות , כך שאם היא יושבת איתנו בסלון ,אז שתוכל להנמיך\להגביר את האוזניות , בלי שזה יתבצע במקביל גם ברמקולים של הטלוויזה השמנמנה…
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במונו מיקסר איך מקליטים בכרטיס קול הזה..מיישהו מישתמש בכרטיס קול כמו שלי? או כדומה שיכול לעזור לי בזה? אני רוצה שלמוע מוסיקה ושישמהו מה שאני שומע ואני ל מצליח לעשות את זה ???
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נתקלתי בקשיים בחיבור אודיו מן המחשב לטווויזיה הנה האשכול שפתחתי בעברhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398138.0 אלה הכבלים שאני משתמש:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396566.msg3451845#msg3451845 אחרי כיוונון מסובך הצלחתי לסדר שאני ייראה את הווידאו כמו שצריך אבל עדיין את האודיו אני לא מצליח להעביר הנה החיבורים איפה שהאדום חיברתי את האודיו את כבל ה-HDMI חיברתי בשקע K השאלה שלי היא,שבשקע F שזה כניסת אודיו יש לי יצאיה בדיוק כזו מהלוח אם האם זה הפתרון? אם כן,איזה כבל אני אצטרך?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש טלוויזיה חדשה. התקציב שלי כפי שהזכרתי בכותרת הוא 14K. השימושים שלי הם טלוויזיה רגילה ו-HTPC. מרחק הצפייה הוא בין 3-4מ' והמקום בו תיהיה הטלוויזיה הוא יחסית מואר בשעות היום ע"י אור השמש. התנאים הנ"ל (מחשב, תאורה...) גרמו לי ללכת לכיוון של LCD, ולפי מרחק הצפייה והתקציב חשבתי ללכת על 46-47 אינץ'. אני מעוניין לקבל המלצה למסך בתקציב ושיעמוד בדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-