עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. Started by ben060,

שלום, אני אספר בקצרה. הזמנתי CX-300II מפנדה, אחרי 10 ימים אמרו לי שאין הזמנה מהיבואן. האם זה נכון והגיוני להודיע אחרי עשרה ימים שלא בוצעה הזמנה עקב תקלה מונפצת ? לדרוש פיצוי ? משהו? ולעניין היותר חשוב. איזה אוזניות אני קונה במקום ואיפה? אשמח לשמוע על חנויות שלא ידועות כמוכרות זיופים. תודה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. כבר התקנתי את התוכנה שלו והתוכנה מזהה לי את הערוצים אבל אני לא יודע איך לתפעל את השלט. למי שיודע בבקשה לעזור. בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 27.12.2009 בשעה 16:44:05 אפשר קצת התייחסות אחרי יומיים? :

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי מחשב Lenovo THINKPAD SL510 2847-QBG למחשב הנייד יציאת SPDIF שהינה משותפת לשקע האוזניה . אני לא מבין כיצד אפשר לקבוע שהיציאה תהיה SPDIF אנא עיזרו בברכה שייקה

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  5. http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_240_Monitor http://www.epinions.com/elec_Audio-Headphones_AKGUpperclasss-AKG_K_141M# יותר טובות מגדרו SR-80?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  6. שלום רב, אני מחפש לקנות מערכת אודיו שתיהיה ניידת ועוצמתית. חשוב לי שתיהיה קלה דיו על מנת שאדם אחד יוכל לסחוב אותה. חשוב שתיהיה עוצמתית מספיק כדי לספק מוזיקה בעוצמה יפה למרחב פתוח ברדיוס של כ 10 מ'. חשוב שתוכל לעבוד על בטריות או סוללה של 12V DC (סוללה של מכשיר קשר צבאי). וחשוב שתוכל להתחבר למכשיר MP3. אשמח לעזרתכם במציאת מכשיר תואם ככל האפשר או רעיון יצירתי אחר. בתודה מראש, יועד

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. אני עובד עם Windows Vista Ultimate 64bit, התקנתי כרטיס טלויזיה Leadtek WinFast TV2000 XP Expert וחיברתי אותו לממיר של הוט. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הכרטיס (WinFasr PVR2), אני מצליח לראות את ערוצי הוט במחשב, ואף לבצע הקלטה של התוכניות לדיסק הקשיח. כעת אני מעוניין לעבוד עם Windows Vista Media Center, אך התוכנה לא מזהה את כרטיס הטלויזיה. 1. הבנתי ש Windows Vista Media Center מחייבת כרטיס טלויזיה שתומך בקידוד MPEG2, האמנם ? 2. האם הכרטיס הנ"ל לא תומך ? (במה הוא כן תומך ?) 3. קראתי במקום כלשהו שמישהו רכש מקודד MPEG2 ב 20$, חיבר לכרטיס, וכעת הכל עובד, כיצד עושים זאת ? 4. האם יש משהו שביכולתי לעשות ע"מ לגרום לעסק לעבוד, מבלי לרכוש כרטיס טלויזיה חדש ? 5. האם יש תוכנות …

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  8. Started by עמיר,

מישהו השתמש בזה ? יש המלצות ? מה לחפש ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. Started by Lior_p3,

אוקיי הגדרתי באפשרויות שלא יראו מה שהמסך רואה אלא , שכאילו הטלוויזיה תיהיה מסך לידו [ כמו מכונות עריכה ] הבעיה היא שברגע שאני רואה סרט בצד השני ומגדיל את הווידאו [ למשל הישרדות באינטרנט ומגדיל] אפילו אם לוחצים בצד השני זה מקטין ישר את הווידאו ממסך מלא , האפשרות שמצאתי זה להשבית את התנועה בין שתי המסכים מה שאומר בעצם לנעול את המעבר ככה שזה לא יפריע לדעתי אבל משום מה אני לא יכול לסמן אפשרות זו הנה לינק לתמונה אגב לא לצחוק על הכ.מסך

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום לכולם. יש לי בעיה עם רמקולים שקניתי לאחרונה - Creative inspire 5200 5.1. חיברתי אותם על פי השרטוט והם עובדים אך מהרמקולים האחוריים אני שומע ללא הפרדה של ימין ושמאל. כלומר , שני הרמקולים פועלים בו זמנית. עשיתי autotest באודיו מנג'ר של Realtek והרמקולים הקידמיים והסנטר/סאב עובדים בסדר , אך באחורייים רק צד שמאל עובד, ואז שני הרמקולים פועלים ואילו בתור הצד הימני אין צליל בכלל. מישהו כבר נתקל בבעיה כזו ? אם כן אשמח לדעת את הפתרון. המערכת שיש לי היא : פנטיום 4 3.0 ג'יגה כרטיס NVIDIA 6600 256 MB כרטיס קול מובנה (7.1) על לוח האם - ASUS P5GD1-VM 1 ג'יגה זכרון Win XP - SP 2 תודה מראש על העזרה. עמיר.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  11. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

יש איזשהו מפצל שמאפשר לחבר creative 2500 לחיבורים של הדיוידי?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. Started by shugy100,

קנית י מחשב חדש i3 win 7 כ.מסך מובנה אני מחבר אותו לטיוי ולא רואה תמונה הטיוי מקבל רענון של 50 הרץ מחבר למסך מחשב הכל בסדר משחק קצת עם הרזולוציה ו קצב הרענון מחזיר לטיוי הכל בסדר אחרי הפעלה מחדש של המחשב שוב חושך והטיוי מקבל 50 הרץ והכל חשוךיש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  14. Started by afikg,

יש לאבא שלי מערכת די.גי. קצת ישנה שהוא היה מתשמש בה פעם אבל היא איכותית ועובדת פיצוץ. הקיצר המגבר התחיל לעשות בעיות ואני רוצה להחליף אותו. לא מדובר בד.יגי. מקצועי אלא רק משו סולידי שיעשה את העבודה. אני רוצה לקבל המלצה למגבר טוב כדי להחליף לי במערכת. טווח מחירים עד 1000-1500. תודה.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by liordavid,

שלום לכולם התחדשתי בטלוויזיה 55es6300 של סמסונג יש לי מחשב נייח עם 460GTX / נייד עם 260M , קניתי כבלים HDMI 1.4 האם יש סרטוני Full - SBS להורדה ? האם ניתן להפעיל על הלפטופ גם ? כיצד רואים במחשב הנייח ? יש לי Bsplayer / Power DVD Ultra ויש מקודדים Klite Full הרסיבר הינו Denon 1604 (דגם ישן יחסית) אבל יש בו Dolbi Pro Logic 2 ו- DTS ומחובר ל-6 רמקולים תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  16. אני עומד לרכוש סט רמקולים 2.1, i-trigue l3500 או Soundsticks II ואני מעוניין בכרטיס קול איכותי עבורם השימוש העיקרי שלי הוא סרטים (divx/xvid) ומוסיקה ומשחקים בסוף בהתחלה חשבתי לחכות ל X-fi XtremeMusic אולם לאור מה שקראתי באתר הבנתי שהשיפור אינו גדול לעומת הכרטיסים הקיימים מבחינתי 700-800 שקל לכרטיס קול זה המקסימום שאני מוכן להשקיע ומומלץ פחות ככל האפשר אשמח לקבל המלצות נ.ב דעתכם על הרמקולים תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  18. המטרה היא שהגיטרה תתחבר למחשב כדי להשתמש בתוכנה GUITAR RIG אבל את הסאונד ישמעו מהמגבר של הגיטרה שלי, כרגע האופציה שלי היא M AUDIO SOLO פייר וואיר, זה כרטיס טוב? עדיף לי שיהיה חיצוני בשביל עבודה עם מחשב נייד לעיתים קרובות.. תודה לעוזרים!

19. Started by EranTal,

יש ברשותי מערכת ישנה של חברת Aiwa. כל מספר חודשים לא מבוטל, אני נתקל בבעיה של פתיחה לא רצוייה של המגש בעת הדלקת המערכת. כאשר אני מנסה לסגור אותו הוא נסגר אך מיד נפתח בחזרה ככה שאין באפשרותי להשתמש בתכונות ה CD של המערכת. אני יודע שזאתי בעייה גורפת במערכות מסוג זה, ורציתי לדעת אם ניתן לתקן את הבעייה ללא צורך בשירות של טכנאי מוסמך ובמידה שכן מה עלי לעשות על מנת לתקן את הבעייה. אשמח לתגובות מהירות. תודה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. אני מתלבט בין שלושה חברות שמישהו הולך לסדר לי מחיר עלהם של פילפס פנסוניק וטושיבהמעל איזה דגם באזור ה3000 אתם ממליצים? תודה זהו ב10 לחודש הבא הכסף נכנס! הצבא נגמר ויש כסף!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Dwhore,

שלום, יש לי כרטיס sound blaster 5.1 והתקנתי את הדרייברים שמגיעים איתו... עכשיו אני לא יודע איך אני מקליט את עצמי עם האפקט שאני שומע... אם מישהו יאכל לעזור לי... תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by tom123,

שמחבכר בין המחשב לטלויזיה... שווה? איך האיכות?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. יש לי את הלוח ABIT NF7-SL והיציאה של המיקרופון לא מתפקדת, ניסתי את כל ההגדרות ובדקתי וזה לא עזר, למרות שהמיקרופון פעל בליין אין. אני רוצה לחבר עוד כרטיס קול שישמש רק למיקרופון, יש לי איזה creative 4.1 או משהו כזה לא תוכל להיות בעיה שרק המיקרופון מחובר לשם?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.