אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ראיתי שהומלצו בעבר רמקולים של אלטק לנסיג דגם 2421 הם עדיין מומלצים ? אם יש באותו מחיר רמקולים טובים יותר אבל בלי כניסה למיקרופון ואוזניות זו גם אפשרות שבאה בחשבון כמובן עדיף כמה שיותר זולים התקציב הוא תקציב מקסימום תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שמישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן.. יש לי מחשב , עם כרטיס מסך דיי יש (רדאון 9600) יש לו 2 יציאות אחת DVI שמחוברת למסך של המחשב ועוד יציאת VGA שמחוברת לטלויזית LCD HALF_HD 32 אינצ', אני לא באמת מבין את ההבדל בין DVI ל VGA , כאילו אוקי , DVI יכול להעביר אותו דיגייטאלי ו VGA - אנלוגי... אבל אני לא באמת רואה הבדל באיכות ! דרך מחבר ה VGA שמחובר לטלויזיה אני מציג תמונה ברזולוציה של 1360 על 768 , וכאשר אני מריץ סרט באיכות HALF_HD על הטלויזיה דרך המחשב , רואיה תמונה ברורה וחדה. השאלה היא ? למה צריך DVI \ HDMI , כאשר VGA הישן והטוב מספק את הסחורה? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 837 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות למיני דיסק שלי (MZR-700). הקודמות פשוט נשרפון לי לאחר סדרה של ניסויים שביצעתי בהם. טוב נו לא נרא הם גם ככה לא היו משהו ! בכל אופן לנושא עצמו, אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן ולא אוזניות "כפתורים" כאלו שנכנסות לאוזן ומרגיזות אותי מאוד. money is not an issue...
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אחר אוזניות BT עבור חברה שלי. השימוש שלה הוא בעיקר מול המחשב בהאזנה להרצאות\שיעורים\מוזיקה ועם הטלפון בזמן שהיא עושה ספורט. היא לא אוהבת סגנון in-ear כי זה מכאיב לה באוזן, ומעדיפה משהו בסגנון האוזניות של האייפון שהיו לה נוחות. האם קיים פתרון טוב אלחוטי, שיעבוד כמו שצריך? אינני מכיר כלכך את התחום ולא יודע גם מה לחפש.. כמו כן אינני מציין תקציב מאחר ואינני יודע מה טווח נורמלי. אין לי בעיה עם רכישה בEBAY אם זה מוזיל את העלויות באופן דרסטי או פותח דלתות נוספות. תודה מראש, ערן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי רמקולים למחשב, שיש איתם בעיה קטנה למדי אבל עדיין קצת מעצבנת: יש תמיד קפיצה בניגון שלהם כאשר יש איזשהו שינוי בחשמל בחדש או בקרבתו, ואני יסביר... נגיד אני שומע איזה שיר ברמקולים, ובאמצע אני ידליק את האור בחדר, או ידליק טלוויזיה או כל דבר אחר הצורך חשמל בחדר, אז השיר יעצר לשנייה ואחרי זה ימשיך... מכירים את התופעה? השאלה העיקרית היא האם יש איזה דרך למנוע או לפתור את הבעיה? הרמקולים אגב הם Altec Lancing 880, למרות שלא נראה לי שזה רלוונטי... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על ה INSPIRE 4.1 4400 מבחינת סאונד לקולנע ביתי ומוזיקה תודה!
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתרים אירופאיים (שעושים משלוח לארץ) שאפשר להזמין מהם סרטי BLU RAY - ZONE 2 אשמח לקבל המלצות ממי כדאי להזמין. תודה
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני זקוק לרמקולים סטנדרטים למחשב עד 100 ש"ח, אז בדקתי כל מיני סוגים, ויש מלא- סאב וופר,הרכב רמקולים 2.1,וגם עוצמה כוללת שזה RMS.. מה זה הדברים האלה בדיוק? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברצוני להזמין רמקולים מאמאזון, ורציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה כסף אני פטור ממכס, וכמה צריך לשלם אם אני עובר את הפטור. תודה גיא שפירא
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן אני ממשיך בחיפוש שלי אחר זוג רמקולים לחדר, ונתקלתי כמה פעמים בדגם הבא- JBL ENCOUNTER http://www.electrophoto.co.il/productspec.asp?id=864 האם הדגם יכול להתחבר לטלוויזה, ואם כן, הוא יעשה עבודה טובה לסרטים? האם הוא מנגן מוזיקה בצורה טובה מספיק בשביל משתמש רגיל?
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלוויזיה בשביל לקבל את התמונה של הממיר על מסך המחשב בשידור חיי בלי דילי אחרי שעשיתי את כול זה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=526247.0 אני צריך את הכרטיס בשביל שהלדים בתאורה האחורית של הטלוויזיה יקבלו את התמונה שהממיר משדר אפשר לראות עם כרטיס טלוויזיה בשידור חיי על המסך ? בלי דילי ? אם כן , איזה כרטיס טלוויזיה יעשה את העבודה ? (עדיפות למשהוא שמתחבר דרך USB ... משהוא פשוט ) חיפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.tms.co.il/product/8813 העניין זה אם הוא יכול להראות שידור חיי של מממיר... ? מישהוא יודע ? תודה - לא ראיתי שום פורום שמתאים 100% לנושא ... אם הנושא לא קשור לפורום כרטיסי מסך אז תעבירו את זה לפורום מתאים... תודה
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול האם ניתן לצרוב מספר סרטים על דיוידי אחד, ולצרף כתוביות, כך שניתן יהיה לבחור את הסרט הרצוי ואת הכתובית המתאימה לו (הכוונה מבלי להדביק את הכתוביות לתוך הסרט)? אני מתכוון לצורה שכמו שבוחרים פרקים, שיהיה ניתן לבחור סרט, ואת הכתובית המתאימה לו. ???
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שבת שלום אנשים . ברשותי כרטיס קול הישן והטוב של קריאטיב - AUDIGY 2 . אני מתכוון לשדרג את המחשב והחלטתי שהפעם אני אשדרג גם את הכרטיס קול . הדרישות שלי מבחינת הכרטיס החדש צריכות להיות : 1. משחקים - שלא יעמיס על המעבד הראשי יותר מידי ובכך לא יפגע במהירות המשחק . 2. מוזיקה - חייב להיות שיפור מורגש באיכות המוזיקה . כפי שאני יודע סדרת ה X-FI של קריאטיב היא הכי טובה בביצועים במשחקים , אבל מצד שני אין שיפור משמעותי בניגון מוזיקה מהכרטיס הנוכחי שלי..... האם אפשרות של 2 כרטיסי קול גם יכולה להיות רלוונטית ? כלומר כרטיס אחד למשחקים והכרטיס השני למוזיקה ? התקציב שלי הוא באיזור ה 500 שח לכרטיס . כמובן אם צריך יותר בשביל משהו איכותי אין בעיה להתגמש בתקציב . תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מרחק תצוגה 3-3.5 מטר. מה אתם אומרים? (גודל, LCD/Plazma..) תודה! נ.ב משיטוט בפורום הבנתי שהרוב פה מבינים יותר בתחום האודיו מאשר בתחום הטלויזיות, חבל שתחום הטלויזיות לא מאוחד עם פורום מסכי מחשב, נראה לי שם אנשים יותר מבינים בתחום זה. (לא מנסה לזלז בכם חס וחלילה פשוט עברתי כמה עמודים קדימה וראיתי שאצל הבודדים שכן שאלו על מסכי טלויזיה יש 0 תגובות)
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום אני קניתי את ה-iAudio X5L לפני איזה שבוע ואני מרוצה ממנו ממש!!! אני רק צריך לדעת לגבי עדכונים... אז הנה כמה שאלות: 1. מאיפה מורידים? 2. במה זה עוזר? 3. כל כמה זמן יש עדכונים חדשים? 4. לאחר שמורידים איך מתקינים את זה בנגן? זהו. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש LCD 32" עד מחיר של 2500 שקל. שתתן את האיכות תמונה הכי טובה למחיר ואיכות סאונד טובה(כמובן כמה שאפשר מרמוקים מובנים). אני צופה ממרחק של 2.4 מטר, ואני כרגע עם 22" והיא קצת קטנה לי. אם זה משנה לטלוויזיה מחובר YES MAX. ולא חשוב אם יהיה HD. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר 32 אינץ' חשוב לי מאוד הקטע של האיכות והרזולוציה משום שאני משחק בxbox360 שהרזולוציה שם זה1080P אמרו לי שבטלויזיות בגודל הזה זה לא משנה אם הטלויזיה FULL HD או HD READY האם זה נכון? אני מתכוון ליהיות קרוב לטלויזיה בערך מטר - מטר וחצי שתיים מקסימום (עוד לא החלטתי איפה אשים אותתה) אני צריך בעיקרון 2+חיבורי HDMI ואחד לפחות של ממיר רגיל של הוט שהוא לא HD בעקרון התקציב שלי הוא 1400-1500 שח אך אני מוכן להוסיף עוד 200-300 בשביל איכות המליצו על הטלויזיה LG 32LD460 היא טובה? ובבקשה תביאו לי המלצות לטלויזיות טובות בתקציב הזה לדרישות שלי תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ איתך בנוגע לטלוויזיה הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GR373821&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE איך היא מבחינת מחיר? ו"תפוקה" שהיא נותנת עבור המחיר? האם היא שווה משהו? ואיך קוראים לשיטת שידור באיכות מאוד גבוהה אידפניישן משהו כזה? האם היא תומכת בזה? ועוד כמה שאלות בורות סליחה פשוט לא מבין בתחום. האם ניתן לחבר לטלוויזיה הזו DVD כמו כל TV? וממיר גם? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אוקיי, אז למי שהיה מעורב בת'רד לגבי הרכישה של הרמקולים והכרטיס קול, אז קניתי בסוף את הFortismo 3 ואת הלוג'יטק האלה. הרמקולים הגיעו, אבל מה? בגלל השביתה המחורבנת הזאת הכרטיס קול מתעכב, כי הוא לא היה במלאי ובלה בלה... בקיצור, בנתיים אני עם הכרטיס קול הרגיל שלי, און בורד. חיברתי את הרמקולים לכרטיס בנתיים, כמובן שהאיכות לא כמו שציפיתי, אבל זה עדיין עדיף על המערכת שהייתה מחוברת קודם, עובד הכל חוץ מהרמקולים האחוריים, למישהו יש הצעות מה עוד יש לעשות עד שיגיע הכרטיס קול המיועד? תודה בכל אופן לכל מי שעזר לי להחליט על הבחירה הזאת.
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
רכשתי מסך led והוא מחובר עם rca לממיר רגיל (av), כל פעם שאני מכבה ומדליק, הוא נדלק על dtt וצריך להחזיר ל av, איך מקבעים אותו שידלק על av?...
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לשני הנגנים יש את אותו הסאונד?, או שיש ל ZVM סאונד טוה יותר?
-
- 12 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מישהו מבין? מה בעצם היתרון של נגן נפרד? מישהו גם יודע קצת פרטים טכנים על הPSP בתור נגן : 1. כמה ערוצים של אודיו היא מוציאה? 2. באיזה פורמטים היא תומכת?
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הרמקולים הללו לקולנוע ביתי/HTPC ורציתי לדעת אם ניתן להשתמש בהם גם לצפיה בטלויזיה. תודה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום , אני מחיפה ( לקוח KSP לצורך העיניין ) . בכל אופן מה שרלוונטי הוא שבעוד פחות משבוע אני יוצא למסע של 7 ימים לנגב . לפני כחצי שנה רכשתי דיסקמן MP3 ב260 ש"ח ... נהניתי וכו' , אבל זה כבר לא פרקטי וממש גדול ( יחסית כמובן ) , לא נוח ואף מקרטע ( קופץ בשמיעה ) . לכן חשבתי להחליף אותו בנגן MP3 קומפקטי מן המניין : יתרונות : גודל . חיסכון בסוללה ( האומנם?! ) . כנראה יותר איכותי ממה שיש לי עכשיו . לא צריך לצרוב דיסק חדש בכל פעם שרוצים לעדכן את רשימת השירים . חסרונות : מחיר . שטח אכסון . בכל אופו מה אתם אומרים , כדאי לקנות אחד לפני המסע? ואם כן איזה כדאי , התקציב לא כל כך מוגבל אבל רצוי שלא יעבור את ה450 ש"ח רשימת המותגים העומדים על הפרק ( רצוי מאוד 256MB…
-
- 6 תגובות
- 842 צפיות
-