עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Swed,

אני קונה שבוע הבא מסך חדש. ואני צריך כרטיס טלויזיה עד 350 שקל כדי שאני יוכל לראות טלויזיה בחדר במסך מה אתם ממליצים אני לא מבין בזה עדיפות לחנות סקאי פיסי משם נקנה המסך

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 הוא מצטיין בכרטיס קול מובנה איכותי יחסית. עכשיו אני יודע שיש לו SPDF גם IN וגם OUT יש רק בעיה אחת-הם אופטיים אני צריך יציאה דיגטלית לADA880 שלי ככה נראה הפנל האחורי שלי למי שלא מכיר את הסט רמקולים האלה-הם חייבים יציאה דיגטלית... השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ת'סט לכרטיס אונבורד או שוב להתקין את הסאונד בלאסטר? בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. חבר שלי מחפש כרטיס קול עם פאנל קידמי, ובנוסף שיהיה לכרטיס חיבור לגיטרה. הציעו לו את ה Creative SBX-FI Platinum ב 1650 שקלים. http://www.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16559 יש עוד המלצות או שזאת האפשרות היחידה? חשבתי אולי על איזה כרטיס של M-Audio אם יש כזאת חיה.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by shemshem,

מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by rjjb7,

יש ברשותי את הדברים הבאים: - 2 מחשבים המחוברים ביניהם ברשת פנימית כשאחד מהם מחובר לאינטרנט חיצוני בראוטר. - 2 מערכות סטריאו כאשר כל מערכת מחוברת למחשב אחר. - לכל מערכת סטריאו מחוברים 4 רמקולים כאשר בכל חיבור אחורי במערכת של רמקולים מלופפים 2 רמקולים (2X2 = 4) - וכעת, נוספו לי עוד 5 רמקולים קטנים של מערכת קולנוע ביתי VERTEX + סאב וופר כאשר כל אלה בלי חוטים כלשהם אלא רק הרמקולים+ סאב בעצמם. - כל אחד מחמשת הרמקולים החדשים ממוקמים באיזור אחר בחדר וכך גם הסאב. שאלתי היא: מה היא הדרך הכי טובה לחבר את חמשת הרמקולים החדשים והסאב לשאר אמצעי השמע כך שאשמע בצורה הכי טובה ואיכותית בהכי פחות כסף לתופסות כלשהם לפריטים שיש ברשותי (פריטים בסגנון של סוויץ' למערכות / מגבר חיצוני / חוטים לר…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. אני מאוד מרוצה מן הרמקולים הנל... רק הבעיה כשאני שומע מוזיקה, אז שומעים איך שהאויר יוצא מן החור של הסאב, ממש שומעים את האויר, וזה ממש הורס... מישהו נתקל בבעיה? SBS 370...

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  9. Started by pringles,

logitech z2300 או altec lansing mx5021 בעיקר למוזיקה וחשוב מאוד שהצליל יהיה נקי ומופרד וקיצר שזאת תיהיה חוויה לנגן שיר........... תודה!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by _Daniel_,

איזה מהרמקולים הכי טובים והכי משתלמים? INSPIRE 5.1 T5900/P5800 X530 Altec Lansing 151I האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה? ((התקציב בערך 700-800)) תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. מערכת הפעלה רצויה לינוקס והאם יש אפשרות איכשהו לקבל EPG בלינוקס או בחלונות ? ראיתי את הלינק הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4ce18d094d84f845e67e08d44e6f08fb&topic=131668.msg1106648 אולם ההפניות ל http://www.hometheater.co.il/ מפנות לאתר הראשי ולא מצאתי בחיפוש שם מדריך שכזה תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by Dante_9,

האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  14. Started by imons,

ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by K0sTa,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=MAUSB1GB http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1DJifp799 לשניהם יש ג'גה זיכרון ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 רגיל ויש עליו כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס יביא יותר ביצועים במשחקים ב ( FPS ) הסאונד בלסטר שיש לי על הלוח או AUDIGY 2 ???

17. Started by LTE,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  19. אני צריך לחבר מערכת 5.1 של רמקולים למחשב, ובנוסף לחבר מגבר סטריאו, ואני צריך אפשרות לשלוט בין הפלטים בצורה נוחה. לכן חשבתי להוסיף עוד כרטיס לOB הקיים שלי, או לקנות אחד שיעשה הכל. אין לי מושג כמה הדברים האלו עולים, אז אין לי תקציב מוגדר, אבל כמה שיותר זול, משום שעכשיו אני עובד עם כרטיס OB פשוט ואין לי בעיה עם זה. תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום לכולם! :} קניתי בשעה טובה סט X530 של לוגיטק (בבקשה בלי הקטנות. השעה דוחקת והארנק לוחץ). כשחיברתי אותו ל-XFI שלי שמתי לב שהצלילים לא בוקעים מהרמקולים הנכונים :-\ מתוך מחשבה שאולי הXFI קיבל שפעת חיברתי אותם לכרטיס O/B, ושום דבר לא עזר. ערוץ ימין --> ערוץ ימין ערוץ סנטר --> שמאל אחורי סאב --> ימין אחורי שמאל קדמי--> שמאל קדמי ימין אחורי --> אין צליל שמאל אחורי --> סנטר =||||\ ולא, אין לי בעיה בחיווט, בדקתי את זה לא מעט פעמים, מה גם שזה קורה בערוצים כמו הסאב שאין לי שליטה על החיווט שלהם. למישהו יש רעיונות? עריכה 2: בחזרה לכרטיס הקול המקורי- XFI, נתקלנו בבעיה בשנית. להלן המיפוי: קדמי אמצעי --> ימני + קדמי אמצעי ימני קדמי --> ימני אחורי ימני אחורי…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב האם תוכלו לעזור לי? מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  24. הייי היום קניתי את המכשיר הנפלא הזה די יקר אבל חיים פעם אחת למישהו יש טיפים כמו איזה FIRMWARE להתקין? תוכנות נלוות שיעזרו לי חוץ ממה שמצורף למכשיר? ניסיתי להוריד את התוכנה של מילות השירים אבל היא קורסת אצלי במחשב למישהו יש שיטה אחרת? תודה לכל העוזרים כל מידע נוסף יתקבל בברכה

25. Started by duzap,

קניתי מחשב חדש לא מזמן, והכרטיס קול שמובנה בלוח אם(MSI NEO-F, ALC888) עושה לי הרבה כאב ראש.. במשחקים הסאונד דיי חלש[אבל איכותי, יחסית] (משחקים כמו GTA\NFS) ההגדרות בסאונד עד הסוף.. ועוד יותר משגע שאני שומע מוזיקה (אני שומע בעיקר טראנסים וכאלה) באוזניות(SENN HD201), הבאסים שזה מעביר לי פשוט רעש אחד גדול, כזה בום בום עם הרבה רעשים כאלה ועל הפנים... גם האיכות לא משו.. במחשב הישן היה לי כרטיס קול 5.1 של CREATIVE (נראה לי SOUND BLASTER 5.1..) שקניתי לפני שנתיים וחצי אחרי שהלך לי הסאונד בלוח אם, וזה פשוט עולם אחר.. הסאונד יותר חזק, פי 2 איכות... אז השאלות שלי בקיצור: 1. זה בעיה בסאונד של הלוח אם או בעיה עם הדרייברים? (התקנתי מהדיסק, היה על הפנים, הורדתי מהאתר של REALTEK, השתפר …

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.