אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
למשיהו יש מצושג איפה אני משיג כיסוי מסליקון ל IAUDIO x5l ידוע לי שיש נרתיק מעור! לא בזה אני חפץ! למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות in ear במחיר של עד 600 ש''ח. רוב השימוש יהיה לשמיעה באייפון בנסיעות. מלב לנסיעות, אני גם אשתמש בהם באימוני ריצות שאני מקיים, לכן חשוב שלא יהיו פגיעות מהרגיל. אין חברה מועדפת רק חשוב שאיכות השמע תהיה טובה ככל שניתן לאוזניות ב600 ש''ח. תודה וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תהיתי באיזה דרייבר אתם משתמשים ל AUDIGY 2 (PLATINUM במקרה שלי) בכל אופן, אחד שלא תוקע משחקים , אבל רצוי שיתמוך ב OPENAL לדוגמא..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש 2 כרטיסי טלויזיה אחד במחיר של עד 200 ש"ח שיהיה באיכות טובה והשני באיכות יותר טובה , שישמש גם ל-media center , כלומר להקלטת תוכניות מהממיר בסביבות ה-400 פלוס מינוס .... תודה רבה !!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום לשאלה הזו בדיוק, אבל אני חושב שזה הכי מתאים לפה [אם לא בבקשה תעבירו]. בכול אופן יש לי HDTV 32 אינץ' שאני יכול לחבר למחשב, יש לה אפשרות לחיבור RGB PC ואפשרות לחבר סאונד [הירוק הזה, לא ידוע את השם שלו]. זה עובד מעולה, אין שום בעיות, אבל אני רוצה לדעת איך אפשר להחליף בין האוטפוט של הסאונד [בין הרמקולים של המחשב לזה של הTV] ובין הויז'ואל [בין מסך המחשב למסך הTV]. הינה הפרטים והשאלות באופן מסודר יותר (תודה מראש): ווינדוס ויסטה 32 ביט [אם זה משנה]. למחשב יש 2 יציאות של ויז'ואל מאחורה, אחת DVI [מחובר למסך מחשב] והשניה RGB [מחובר לTV]. - איך אפשר "להגיד" למחשב לשנות את הOUTPUT? כרגע אני צריך כאילו לנתק אחד מהם כדי "להכריח" את המחשב להשתמש באחר. איך ואיפה אפש…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את 2 הרמקולים ממערכת הסטריאו הישנה (והאיכותית אפשר לומר) לסאב של המערכת 2.1 שלי בחדר. הסאב בה עצמו הוא בינוני, החיבורים דווקא מתאימים. השאלה היא האם הסאב יחזיק רמקולים שלא שלו, וחזקים יותר מאשר המקוריים שלו? אם כן, אני ארוויח פה מערכת מעולה, דרך אגב, אם קיים סיכון קטן, אני מוכן לקחת אותו, כי כך או כך גם הרמקולים כבר לא בשימוש מזמן, וגם הסאב כבר זקן ואין לי בעיה להחליף אותו לחדש יותר במקרה הצורך. תודה, CM.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תכרטיס קול הזה M-Audio Revolutions 5.1 בשביל הרמקולים האלו MX5021 מי האתר הזה מה אתם אומרים על האתר הזה אמין או לא ? פשוט הוא נמצא בצפון ואני מהעדיף מי הצפון www.halilit.com חנות אמינה או לא ? ועוד שאלה לפני שאני קונה אני צריך לבדוק עם הכרטיס מתאים למחשב ? איזה בדיקות צריך לעשות ? יש בעיות תאימות כמו של כרטיסי מסך PCI וכול אלו ? או שזה מתאים לכול הלוחות שיש ? ואין בעיה לחבר תכרטיס קול נכון ? זה פשוט כמו זיכרון וזה וגם ההתקנה פשוטהה משהו יוכל לענות לי על הכול פה בבקשה למה אני רוצה להזמין תכרטיס קול עוד היום
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות lcd 32' אבל אני מתלבט בין שלושה דגמים LG Scarlet LCD USB 4ms HDMI 32 LCD LA32A550 Samsung 32 LCDוL32A02AוHitachiו32והיתרון של הlg הוא שיש לו כניסת USB ואת הזמן תגובה הכי נמוך(4MS) הסמסונג הוא ללא כניסת USB אבל היתרון שלו הוא הוא full hd ההיטאצ'י הוא עוד הצעה אבל אני חשוב שהיא ירדה מהפרק מול שתי המתחרות הללו לגבי המחיר זה לא בעיה כיוון שאת שלושתם אני יכול להביא באותו המחיר אז זה לא מדד. תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג בנושא אבל יש לי 5000 ש"ח לקניית רמקולים ומגבר. מה שאמרו לי זה שאם אפשר שהרמקולים יהיו 500 וואט או מה שזה לא יהיה. אם אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים והמגבר הכי טובים ושמחירם הכולל לא יעלה על 5000 ש"ח. תודה מראש "יאסר". נ.ב זובון (MAFISTO התימני) אם אתה יכול להסביר להם מה אנחנו צריכם כי זה מה שגוגו אמר לי שצריך ודרך אגב שתדע אני רק רוצה לזרז את העיניינים כי אתה לא עשית כלום בנידון.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה המלצה לאוזניות למחשב עם מיקרופון ב100 לא משהו מיוחד
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני רוצה לשדרג את איכות השמע בעיקבות קניית נגן חדש iriver h-10 ואני מתלבט בין מספר דגמים של אוזניות , אשמח אם תעזרו לי בבחירת הדגם מתוך הרשימה אין מגבלות תקציביות אך רק לגבי הדגמים האלו חשוב לציין שאני שומע לרוב מוסיקה מסוג טראנס לכן יש חשיבות רבה לבאס ואני רוצה להימנע ככל האפשר מהפרעות בווליום גבוה Koss - Porta Pro Sennheiser - PX 100 AKG - K 26 P AKG - K 24 P יש להמלצות שלכם חשיבות רבה בשיקולי לפני הקניה אשמח אם תדרגו לפי הסדר את איכות כל האוזניות תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2969 שווה קנייה? תגידו לי אם יש לו ייתרונות/חסרונות...
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב ליד הטלוויזה ולא רואים כל כך טוב איך אני יכול שפר את המצב?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקול או תחנת עגינה לגלאקסי 2 התקציב בין 200-250 ש"ח חשוב שיהיה כמה שיותר עוצמתי ואיכותי כמה שאפשר בתקציב הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ברצוני להפוך את המחשב שלי למדיה סנטר. אני רוצה להוסיף לו כרטיס טלוויזיה (עם תמיכה ב - DVB) ורציתי לשאול האם ניתן לשלוט בעזרת השלט שבא יחד עם כרטיסי הטלוויזיה גם על כל מערכת המדיה סנטר (הפעלת סרטים, קבצים, מוזיקה וכו) או שאני שצריך להוסיף לו עוד שלט (כמו imon ודומיהם)?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
השאלה היא האם הוא מתחבר אל המערכת שבאוטו.. ואם זה תלוי אז אנא פרטו בנושא.. תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יספק לי סראונד 7.1 מדומה באיכות הגבוהה ביותר. אני שומע הרבה מוסיקה, ומשחק במשחקים כבדים (והרבה). אני רוצה לשמוע כל צעד של האויבים-מאיזה כיוון לאיזה כיוון האויב מגיע, שאפילו בעינים עצומות אני אוכל לשמוע מאיזה כיוון הוא מגיע. אני רוצה שיחשבו שיש לי wallhack אל כרטיס הקול יחוברו או razer carchasis, או AD700 (או כל אוזניות באיכות דומה, תלוי איזה אני אחליט לקנות בסוף).
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מערכת של רסיבר רמקולים וכל זה בחדר והם ב5.1 ומחוברים בחיבור אנלוגי למחשב ואני צריך תוכנה טובה שתפעיל מוזיקה ב5.1 וסרטים תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
כאילו אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה.. דרך הרמקולים של בטלויזיה... תסתכלו במפרט מה יש לי.. אני מחבר את הכרטיס מסך עם כבל של S-VIDEO שעובר לכבל רגיל כזה.. יודעים יש את הכבל הרגיל הזה RCA או איך שקוראים לו (בדרך כלל צהוב-לבן).. (צהוב= וידאו ; לבן =אודיו) עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע לאן לחבר את האודיו.. ניסיתי לחבר אותו לכרטיס הקול המובנה.. (הרגיל בלוח אם).. עובד אבל לא טוב.. יש הרבה רעש לבן... מה עושים? לאן מחברים? נ"ב: הרמקולים שיש לי זה 5.1 של YAMAHA דגם: TSS-1 תודה ענקית לעוזרים!!!!!
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש מערכת קולנוע לחדר שלי, הגודל שלו זה 11 מ"ר. כיום אני עם LCD 22' אינץ' עם מרחק צפיה של 2.5 מטר. אני מחפש LCD 32' טובה גם לשידורי YES(יס מקס אם זה משנה) שזה הרוב, וגם לשידורים מDVD ומהמחשב. ומערכת טובה עם רמקולים שתתחבר גם למחשב. תקציב אין כ"כ אני צריך לראות סדר גודל של מחירים(מעדיף כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב) לLCD טובה אני מניח שזה 250 שקלים. מערכת אין לי מושג. אני מעדיף 5.1 כי אני מאוד אוהב לראות סרטים. אני לא יודע איך זה הולך, עם מגבר בלי מגבר וכד', אני פתוח להצעות. ושזה לא יהיה יד שניה. תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-