עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

3. איך ניתן לווסת את הפקדים המתקדמים עבור המיקרוםון. התחל - לוח בקרה- צלילים והתקני שמע- במקרופון בוחרים מתקדם- ואז, או אז, לא ניתן לכוון את הטרבל והבס בפקדים המתקדמים עבור המיקרופון. למרות שיש לי כרטיס קול יקר. אשמח אם מישהו יעזור לי. המיואש.

4. היי קניתי כבל coax כדי לחבר איתו את המחשב לרסיבר שלי משום מה שאני מחבר את הכבר לכרטיס ואז לכניסה ברסיבר אני לא מקבל אות....לצורך העניין שאני מחבר את הכבל לדיוידי שומעים וגם כאשר אני מחבר את הכרטיס עם כבל אנאלוגי תודה, נתי

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  5. הדף של ה-U10 ב-iRiver אירופה: http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=347&L=0&view=specifications

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by powersoul,

sennheiser: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap Creative: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. שלום כולם ! לא מזמן קיבלתי את הלוח AN7 הוא מצטיין בכרטיס קול מובנה איכותי יחסית. עכשיו אני יודע שיש לו SPDF גם IN וגם OUT יש רק בעיה אחת-הם אופטיים אני צריך יציאה דיגטלית לADA880 שלי ככה נראה הפנל האחורי שלי למי שלא מכיר את הסט רמקולים האלה-הם חייבים יציאה דיגטלית... השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ת'סט לכרטיס אונבורד או שוב להתקין את הסאונד בלאסטר? בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. ברור לי שהטיונר שמגיע משם הוא NTSC ולא - PAL השאלה היא האם זה משפיע בכלל אם בכוונתי לחבר ממיר של YES ? חן חן גל

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  9. Started by OmriF,

רכשתי את הכרטיס הנ"ל ולצערי הווינדוס החדש עושה איתו בעיות תאימות. האם למישהן כאן יש את הכרטיס עם ווינדוס 7? איפה מצאתם דרייברים מתאימים?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Triple-z,

שלום, ברשותי H340, והאוזניות MX400 או 500 מה שזה לא יהיה ממש לא נוחות לי ואני רוצה לשדרג למשהו איכותי. חשבתי ללכת על ה- SHURE E2C, כי אני רוצה משהו IN EAR שיהיה טוב לסחוב אותו לכל מקום ולא יקח לי מקום (יש לי גם פורטהפרו האמת אבל כבר דיי ישנות ואני רוצה משהו קל לסחיבה ואיכותי). יש לי חבר שנמצא עכשיו בטייוואן ועוד כמה ימים בהונג קונג, ואמרתי לו שיבדוק לי מחירים, השאלה אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שם אוזניות כאלה בכלל? מה המחירים שם ואם זה בכלל משתלם להביא משם? יש המלצות למשהו אחר שיתאים לי? עוד חששה שלי זה לקנות אוזניות על "עיוור" (מקרה שלנו על חרש ) בלי לשמוע אותם או למדוד אם הם נוחות לי באוזן, כי זה בסה"כ לא זול וחבל אחכ לא להיות מרוצה מכזאת רכישה. אשמח לשמוע כל טי…

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. Started by shemshem,

מה בדיוק אל חוטי ברמקולים האלו? האם הרמקולים ללא חוט בכלל? תודה ויום טוב.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  12. עד ליום חמישי עבדתי עם רסיבר סניו סטריאו ישן שהיה מחובר לזוג רמקולים גדולים של מערכת סטריאו AIWA ישנה. השילוב הזה עבד טוב מאוד והאמת שמבחינת סאונד ועוצמה הייתי די מרוצה. הרמקולים תלויים על זרועות מהתיקרה ודיי אהבתי את איך שהם ניגנו. עכשיו לבעיה - מיום חמישי התחילו רעשי "פיצוצים" מהערוץ הימני במגבר (לא משנה איזה רמקול מחברים לשם). החלטתי שהמגבר הזה כניראה "עשה את שלו" והגיע הזמן להשתדרג. היות וכבר לא יכולתי לסבול את הגודל שלו והמקום שהוא תפס לי על שולחן העבודה החלטתי שאולי עלי ללכת על סט 2.1 שיספק מספיק עוצמה ומספיק איכות (לעומת מה שאני רגיל) - מקריאה כאן בפורום חשבתי על Z-2300 רק שאני לא בטוח ממש שהוא יתאים לי מכמה סיבות: 1. אני לא יודע אם אוהב את הסאונד שנותנים רמקולים כ…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. אני זקוק לאוזניות אלחוטיות לטווח של מינימום 6 מטר, האיכות לא צריכה להיות בשמיים . הם צריכות להיות בעלות חיבור גם למחשב וגם לטלויזיה, עדיף בפחות אם אפשר... וגם קישור לחנות באזור הקריות... אני מעדיף בלי מישלוח...

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  14. אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. שלום, הזמנתי לפני כמה ימים את המיקרופון Behringer XM8500 מחנות ShopTech.co.il אז כמה שאלות.. למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת? כי אני לא רואה דרך האתר שלהם שיש להם סניף או חנות איפשהו בכלל.. והתקשרתי אליהם והם אמרו שזה אמור להגיע היום או ביום ראשון שלא יביאו לי מיקרופון מזוייף ועוד שאלה בקשר לחיבורים של המיקרופון.. המיקרופון מגיע עם כבלים או שצריך לקנות בנפרד? ואם כן מה בדיוק אני צריך לקנות כי אני לא מתמצא בזה כל כך ועוד משהו, כדי לחבר את המיקרופון למחשב אמרו לי שאני אצטרך מתאם מיוחד.. הבעיה היא, שאמרו לי בנוסף שזה לא יעבוד עם כל כרטיס קול.. איך אני יכול לדעת אם זה יעבוד עם הכרטיס קול שלי או לא? (הכרטיס קול בא עם הלוח אם DFI INFINITY ULTRA אם אני לא טועה) תודה מר…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Stoichkov,

אני מתלבט בין 2 הנגנים האלה: http://www.duly.co.il/product.asp?pID=3704&c=82545 http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2895686&refid=6 תודה לעוזרים..

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by Godmoney,

מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by SugarFreeBoy,

התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקול או תחנת עגינה לגלאקסי 2 התקציב בין 200-250 ש"ח חשוב שיהיה כמה שיותר עוצמתי ואיכותי כמה שאפשר בתקציב הזה תודה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  21. עוד כשבוע מגיע מחשב חדש שהזמנתי, החלטתי לנצל את ההזדמנות וגם לקנות לו כרטיס קול שיהיה יותר איכותי ממה שיש בלוח (Gigabyte GA-945P-S3), אך התקציב שלי לא גדול (תכלס יכול להיות גדול, אך אני מעדיף לחסוך כמה שיותר כסף , לכן נורא חשוב לי יחס האיכות/מחיר), כמו שאמרתי, הרמקולים שלי הם ATP3. התקציב הוא פחות או יותר 300 שקל, ישנם כרטיסים טובים (יחסית כמובן) שמשתלמים במחיר הזה? אם כן - אילו ? תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by DuDeAss,

שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by LTE,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  24. Started by PT,

זכיתי מן ההפקר וקיבלתי לחייקי רסיבר + רמקולים 5.1. יש לרסיבר כל מיני הגדרות שבאמת אין לי מושג איך לאכול מכיוון שאני יודע שאנשים בפורום כאן מלומדים יותר ממני, אנא מכם, עזרו לי. בהגדרה של Crossover FQ אין לי מושג מה לשים, יש אופציות: 80Hz, 100Hz, 120Hz זה משנה בכלל משהו? מה הההגדרה האופטימלית? במערכת רמקולים, הסאב הוא פסיבי ולא מחובר ישירות לרסיבר, אלא דרך הכבלים של הרמקולים הקידמיים האם להגדיר ברסיבר שקיים סאב או לא? זהו בעיקרון. רוב תודות לעונים.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  25. אני מחפש נגן mp3 אם אפשר גם עם רדיו בתקציב של 450 ש"ח.....האם תוכלו להמליץ לי על כמה נגנים?

• 4 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים