אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
בכל נגן רואים אותה איכות או שזה משתנה בין נגן לנגן?(כמו מדיהפליר,ריאל פליר וכו')
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=345133.0 ב 15.7 יתקיים בטיילת חיפה(בנייני עזריאלי) מפגש משתמשים של HWZONE כולכם מוזמנים לבוא, עם דגש על כאלה עם ציוד אודיו איכותי\ גאדג'טים\ כל מה שקשור לפורום הזה... לכל הפרטים, כנסו ללינק שלמעלה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התקציב יכול להמתח עד ל700 שקלים +- (ועדיין, אם אפשר לקצץ, מה טוב) הן צריכות להיות בצורת קונכייה שתכסה את כל האוזן מסביב. המלצות? תודה(:
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לרמקול או תחנת עגינה לגלאקסי 2 התקציב בין 200-250 ש"ח חשוב שיהיה כמה שיותר עוצמתי ואיכותי כמה שאפשר בתקציב הזה תודה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות איפוד נאנו 4 ג'יגה מחבר שקיבל אותו מאחותו מגרמניה, חדש (רק האריזה פתוחה) במחיר של 1100 שח.. שווה??
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, אחרי התייעצויות רבות עם חברי פורום אחר החלטתי, אני קונה ATP3 , אבל אני לא אחבר אותם למחשב. בקיצור, חשבתי על רעיון לקנות DVD ואז לחבר את הרמקולים ל- DVD וככה יהיה לי גם שלט... אבל אז נזכרתי שאין בשלט DVD כפתורים של עוצמה ... למישהו יש רעיון לשלט כלשהו לרמקולים ...? * אגב בשלט של רסיבר יש אפשרות להגביר ולהנמיך ? נ.ב. אמרו לי שזה המקום שמבינים בו הכי הרבה באודיו בכל הפורומים... ואני מקווה שזה נכון, כי באמת שמעתי מילים טובות על הפורום הזה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה החלטתי לקנות נגן MP3 של 512 MB זיכרון. בטווח המחירים 500 -700 ש"ח. לאחר חיפושים רבים וחרישה על כתבות רבות לא מצאתי מוצר המתאים לצרכיי. אם למישהו יש עצות לגבי מכשירים ספציפיים אשר לדעתכם יכולים לענות לצרכיי, יתקבלו בברכה. שיתוף בנסיון אישי יתקבל בברכה כפולה . תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות, המבחר גדול ואני לא רוצה ליפול על אוזניות לא טובות.... האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה בmp3, ואני מתלבט בין אוזניות אטומות ללא אטומות. אין לי נסיון עם אוזניות אטומות, לכן אני רוצה להבין אם יש הבדל באיכות או שרק בקטע של האטימות לרעשים. מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי את האוזניות האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 שווה ללכת עליהן? אוכדי לקחת משהו אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם כבר הוציאו עברית לאייפוד?? בתודה מראש ;D
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס קול מקצועי לעריכה אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל חשבתי לקבל יעוץ ממי שמבין עניין פה רק בקשר לכרטיס אני מעוניין בכרטיס 7.1 עם מערכת SURROUND איכותית שמתחברת בחיבור SPDIF אני מעוניין בכרטיס מעולה ואני מוכן להשקיע כסף (אפילו כמה אלפים) על כרטיס שיביא את הסחורה אני לא כל כך מתמצא בשוק והייתי רוצה שיחס עלות מול ביצוע יהיה טוב האם תוכלו לעזור לי? מי שבא לו שירשום גם למה כדאי את הכרטיס הזה (כי פשוט יש הרבה שלפי הנסיון האישי ממליצים ואנ רוצה שזה יהיה אובייקטיבי)
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מאנטולי כרטיס מסוג Emu 1212M בשביל האוזניות שלי והמערכת שתבוא (אגב זה עבד בערך 5 דקות ואז הלך לי הארד דיסק, אבל זה כבר לא קשור). בכל מקרה הוסבר לי שבזבוז לשמוע את האוזניות האלה, ואוזניות טובות בכלל בלי מגבר סביר. אז אני רוצה המלצות למגבר בתקציב סביר, אני מעדיף לא לשלם מעל 600-800 שקל
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני יודע שזה קצת בהצתה מאוחרת, אבל רק היום שמתי לב שהיה עידכון לנגני ה - H3xx. חיפשתי ברחבי פורומים פידבקים של אנשים אבל לא מצאתי הרבה... (ניסיתי גם פה להשתמש באופציית החיפוש, לא הניב הרבה תוצאות...) בכל אופן, רציתי לדעת אם שווה להוריד את העידכון האחרון (תומך מלא בעברית?). תודה מראש, יאיר.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה, היו לי עד לא מזמן EP-630 אבל הם נהרסו. אני לא יכול לסבול את האוזניות סטוק של האייפוד אז אני צריך אוזניות חדשות. כרגע אני די בטוח שאני אלך על EP630 שוב בגלל שאני מאוד נהניתי איתן ואני לא מוצא שום סיבה לא לקנות אותן שוב. בעיקרון ראיתי שיש גם את הKsc - 75 ב158 ש"ח. אני לא בטוח שהם יהיו לי נוחות בגלל שאני תמיד מסתבך עם סוגי האוזניות האלה ששמים מסביב לאוזן (זה גם מכאיב). בקיצור אני צריך המלצה לאוזניות In Ear עד 150 ש"ח. אגב, אני לא רוצה להזמין מAmazon אלא לקנות בארץ. נ.ב: אני יודע שהתקציב קטן, אבל זה כסף שיש לי כרגע (גם את זה אין לי, דוד שלי קונה לי ליומולדת). בחופש הגדול אני אעבוד קצת, ארוויח ואני טס לארה"ב ושם אקנה לי כבר מגבר + אוזניות טובות
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1000-1200 שקל, רמקולים למחשב, שיהיו חיות, כמה שיותר וואט, סאב חזק, שיהיה אפשרות לחבר אותם גם למערכת בסלון עם אפשרות לסראונד.. אני מביא מהדיוטי פרי ככה שאולי יותר זול שמה..
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן. חבר שלי מחפש נגן dvd שיכול לקרוא קודק של divx (וגם xvid כמובן), שמסוגל לקרוא קבצי תרגום בעברית. קבצים מסוג sub, srt ויש עוד אני מניח. הדגש הוא על נגן שיקרא את כל הכתוביות אוטומטית, ואם אפשר, גם כמה שיותר זול. אז אם אפשר כמה שמות של מודלים עם תכונות כנ"ל. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה ההמלצות שהולכות כאן? יש לציין שדי חשוב לי שברמקולים עצמם יהיה חיבור לאוזניות ... המון תודות!
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם ה IAUDIO X5L יודע להחליף את עטיפת הדיסק יחד עםן שינוי האלבום בנגן!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות את המערכת Logitech Z640 מחר (דיוטי פרי),עכשיו עד שאקבל את המחשב החדש (עניין של חודש אפילו פחות) הכרטיס קול שלי הוא 2.1 שאלתי היא האם אני ישמע בהם בנתיים רק בשתי הרמקולים הקמיים והסאב (האחורים והסנטר יהיו 'Mute')? או שאשמע צליל 2.1 בכל חמשת הרמקולים והסאב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-