עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ophir91,

שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD לחדר שתתחבר גם למחשב ואני צריך המלצה... אני רוצה משהו בסביבות הגודל 26 אינץ ובתקציב עד 2000 ש"ח בערך אפשר לחרוג קצת... עדיף למסך FULL HD... ועוד שאלה זה נוח לעבוד על מסך בגודל כזה?? אם כן עד איזה גודל ממולץ? ואם לא זה נוח שאני פשוט ישאיר את המסך הקיים שלי ואוסיף גם את החדש ויעבוד כאילו עם שני מסכים??? תוה מראש לממליצים...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by e.m,

יש לי וינדוס אקס פי אנגלית, יש לי שתי בעיות האחת היא כשאני מנסה לפצל שיהיה מסך + טלויזיה אני לא רואה כלום בטלויזיה. והבעייה השנייה, יש לי כ.טלויזיה TV2000 XP וגם שם ניסיתי לחבר אליו מכשירים ושום דבר לא עובד. אני רק יציין שהמחשב עבר פירמוט מחדש, ניסיתי את הדרייברים הישנים והחדשים בשניהם, המחשב מזהה את הדרייברים והתוכנות כתקינות ואין שום הודעת שגיאה, רק שרואים רק מסך כחול, ניסיתי גם להחליף כבלים ושום דבר לא עוזר. כנראה שעשיתי משהו לא טוב, מישהו מכיר\יודע למה?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. כרטיס טוב? רע? יש לי מערכת 5.1 של Creative בכל מקרה, ואני משתמש בכרטיס onboard על הלוח-אם שלי. הכרטיס יהיווה שינוי לעומת מה שיש לי עכשיו? (ASUS P4P800 SE - הכרטיס קול המובנה הוא: ADI AD1985 SoundMAX 6-channel CODEC Audio Sensing Technology support S/PDIF out interface) תודה על העזרה.

4. היום, בשעה טובה, העלנו את מערכת הנגן האידאלי. מערכת שע"פ קריטריונים תציג בפני הגולש את הנגנים המתאימים, ובאמצעות קישורים לביקורות ופורומים הוא יוכל להחליט מה הנגן האידאלי עבורו. ראשית כל, נשמח לשמוע דעות על המערכת, הרעיון והביצוע. באם חסרים נגנים, נשמח לשמוע ביקורת בונה על הנגנים החסרים. יש לציין, אנו לא מתיימרים להכניס למערכת את כל הנגנים הקיימים, אלא את הנגנים הבולטים, הטובים, ואלה שקיימים בארץ. לינק המערכת; http://www.tgp-il.net/players תודה רבה (: .

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות ונתקלתי באוזניות אלו בנועה מחשבים... Logitech Premium Stereo Headset אני יודע שזה OEM ככה שזה לא מפריע לי... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2968 מישהו ניסה?יציאה שלהם זה USB? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Gerbil,

שלום, רציתי לשאול לגבי חנויות ריטייל מקוונות בחו"ל שמוכרות אוזניות של GRADO ועושות משלוחים לישראל.

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  7. Started by RiseAgainst,

אני רוצה לקנות כרטיס קול ורמקולים חדשים למחשב שלי ואנ צריך את עזרתכם. יש ים של מוצרים וכל אחד טוען ששלו יותר טוב ואיבדתי לגמרי את עצמי בנסיון למצוא את השילוב ה"אולטימטיבי"... כמה עובדות: - המחשב בבית משמש בעיקר לשמיעת מוזיקה, בעיקר רוק כבד. כמעט לא למשחקים ובכלל לא לסרטים. המוזיקה המושמעת היא לרוב או mp3 באיכות גבוהה או CD מקורי. - גודל החדר שלי הוא 6 מטר על 3.5 מטר. - אני מוכן להשקיע עד 3000 שקל ב2 המוצרים ביחד. please help me! תודה!!! שי

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by tom123,

האם אפשר להעביר DATA עם הH10 האמריקאי?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  10. יש איזשהי דרך שאוכל להפעיל את הכרטיס קול שלי כי הדרייברים הרגילים לא מתאימים לי והוא לא מתקין אותם.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  11. הדף של ה-U10 ב-iRiver אירופה: http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=347&L=0&view=specifications

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by stigal,

שלום לכולם... איך אני יכול לנתב את הסאונד(In/Out) מכרטיס הקול אל המודם... כן כן הדבר העתיק הזה שעושה קולות של ווספה לפני טיפול מנוע... DRIVER רלוונטי או משהו בסגנון... נכון לעכשיו אני בכלל לא בכיוון... תודה לכולכם....

13. Started by piro,

Hi all I'm sorry I'm writing this in english, I formated my comp' and for now my win xp supports only english.anyways, here' is my question: Is there a way to transfer music which was downloaded into my Ipod back to my computer?, I mean music syncornized with the pod, not files transfered to it as a hard drive. I know that there supposed to be a softwear which allows one to do so, beacause I saw it on teck-tv the other night, but I'm not sure what's it's name.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by MODI,

ברשותי הרמקולים X-530 של logitech בערך מה10/06. עכשיו יש לי רעש סטטי, ככול שהרמקול על עוצמה יותר נמוכה הרעש סטטי יותר חזק, בערך אחרי האמצע אין יותר רעש סטטי. ניסיתי לחבר ולהוציא את כל החיבורים ולא עזר. מה אפשר לעשות?

15. Started by nnfyrbsnss,

אני רוצה לקנות G51 ולחבר את הPS3 בחיבור אופטי, אז יש לי כמה אופציות לפי מה שהבנתי: לחבר את הרמקולים למחשב ואת הPS3 בחיבור אופטי למחשב ואז הכרטיס קול יעשה את ההמרה או לקנות רסיבר. במקרה של רסיבר, איזה רסיברים מומלצים? והאם יש עוד אופציות? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by OZ123,

קראתי ביקורת על ZEN MicroPhoto באתר www.tgp-il.net וכתוב שם שאפשר להטעין את הנגן רק דרך קבל USB זה נכון? כי למשל אם אני לוקח את הנגן לטיול שנתי אז אין לי איפה להטעין אותו אז על מה אתם ממליצים לי במקום??? ואתם מכירים חנות או אתר אינטרנט שאפשר ליקנות בה נרתיק לנגן???? :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by anatoli,

אני לא יודע כמה מכם שמו לב (אם בכלל), אבל Grado הוציאו דגם מוגבל חדש שיקרא HF-2. עוד לא אמרו עליו הרבה וגם אין תמונות. יציגו אותו ב-CanJam בקרוב ומחירו (כבר יש הזמנה מוקדמת אצל TTVJ) הוא 429$. לי אישית בתור אחד שלא חובב גראדו אני לא מתכוון לרוץ ולקנות (למרות שה-HF-1 הראו שהמחיר יעלה כנראה לפחות ב-50% ברגע שלא יהיו יותר). יצא לי לשמוע את הדגם הקודם שהוא ה-HF-1, ולמרות שהוא מוצלח יותר מרוב הדגמים של גראדו לדעתי, עדיין לא מדובר על אוזניה שיכולה להתחרות עם דבר אחרים לטעמי. בכל אופן, מישהו מתכנן על הדבר הזה? http://www.head-fi.org/forums/f4/grado-hf2-its-real-424620/ Anatoli.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by barzanger,

חיברתי את המחשב למסך אני רואה את ההתחלה את התעינה תמונה של ASUS הטעינה של הוויסטה אבל אחרי זה הוא פשוט מכבה את המסך מה עושים במצב כזה? זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by Alfies,

הרבה מהחברים שלי וגם הרבה מכתבות בפורום די מזלזלים בIPOD... זה לא שאני רוצה לקנות אותו, אבל מעניין אותי לדעת מה החסרונות שלו יחסית לשאר החברות ומה בדיוק עושה אותו יקר יתר יחסית לשאר החברות?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  21. חברים יש לי בעיה חמורה בשירים במחשב לא קולות ושטויות שאירגון רירה הוציא נגד צריבות באינטרנט משהו כמו שעובד קשה או אבל זה לא זה לא רק זיופים אלה גם תקיעות קצרות המעבד עובד מצוין והזיכרון 1 גיגה מעבד 2.8 כרטיס קול קריאטיב 5.1 לייב וגם ניסיתי עם כרכיס און בורד התקנתי והסרתי והתקנתי הכל מחדש גם את הוונדוס ועידכונים הורדתי של הכל כולל דירקס איקס מדיה פלייר קודקים בקיצור אני בפלונטר עצבני בבקשה מי שיודע מי שמכיר את הבעיה בבקשה לעזור לי פליז!!!!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. Started by El Cuervo,

טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by tamiravigan,

שלום יש לי את המחשב עם המפרט בצד. הכ.קול שלי זה REALTEK HD AUDI 7.1 ואני ממש לא רוצה להחליף אותו. לגבי השאלות: 1.איך אני מקליט צעקות? כמו בשירי מטאל ורוק כבד? 2.מהי הדרך הטובה ביותר להקליט גיטרה חשמלית? 3.מהי תוכנת העריכת מוזיקה הטובה ביותר(שעובדת בשכבות) כמו SONAR 4.למה בSONAR כשאני מקליט משהו, אני יכול לקצץ רק את הסוף ואת ההתחלה? אין אפשרות לסמן את הקטע בידיוק כמו בFORGE? תדוה רבה[br]פורסם בתאריך: 14.02.2008 בשעה 14:00:41 הקפצה

24. המחשב שלי מחובר לרסיבר ולרסיבר מחוברים 4 רמקולים: 2 אחוריים הם הקטנים יותר ו 2 קדמיים הגדולים יותר. אין לי סאב ואין לי סנטר. ויש לי בעייה: כשאני מחבר את הרמקולים כמו שצריך הקטנים אחורים והגדולים קדמיים אז אני לא שומע את האחוריים כמעט לחלוטין. הם ממש לא דומיננטיים ולא שמים לב לסראונד. (עשיתי את בדיקה כזאת של הרמקולים בדרייבר של הכרטיס קול) ואני חושב שאני יודע מה הבעייה... ברסיבר כתוב שהרמקולים האחוריים צריכים להיות בהתנגדות של מינימום 8 אוהם. אצלי הרמקולים האחוריים הם עם התנגדות של 4 אוהם. זאת יכולה להיות הסיבה לזה שאני לא שומע את הרמקולים האחוריים? האם זאת באמת הבעייה שאני לא שומע את האחוריים? או סיבה אחרת? אתם יכולי לעזור לי בבקשה...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. למי שלא יודע ה mznh-600 זה המינידיסק הראשון שיצא לשוק מדגמי ה hi-md של sony. המינידיסק הזה יצא כבר בארצות הברית וכל מי שיש לו את המינידיסק הזה מרוצה ממנו מאוד (לפי מה שקראתי) מישהו יודע מתי הוא אמור לנחות בארץ? ובאיזה חנויות יהיה אפשר למצוא אותו? מה יהיה המחיר שלו בערך? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים